Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 10. juni 2006

Feltet.dk korte - 10. juni 2006

10. juni 2006 00:080
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Dauphiné Libéré: T-Mobile vil kæmpe for podieplads
- Tour de Suisse: Lampre tilfreds med andenplads
- Iban Mayo: Uden specifikke mål i Touren
- Dauphiné Libéré: Perfekt etape for Leipheimer
- Dauphiné Libéré: Forløsning for Mayo
- Baby-Giro: Lille oprejsning for Team GLS
- Etapeløb i Greve: Ny etapesejr til Alex Rasmussen
- Tour de Suisse: 17. sæsonsejr til Boonen
- Dauphiné Libéré: Gallopin - Mayo var ingen overraskelse
- Dauphiné Libéré: For hårdt til Zabriskie
- Dauphiné Libéré: Mayo endelig god igen
- Dauphiné Libéré: Forandringer pga. dopingaffære?
- Dauphiné Libéré: Hvem kan slå Leipheimer?
- GP CTT Correios: Degano mister trøjen trods 2. plads
- Junior Bane DM: Ranneries hentede mere guld
- Junior Bane DM: Clausen dansk mester i sprint
- Junior Bane DM: Kjehr dansk mester i Scratch

De korte nyheder opdateres løbende


Dauphiné Libéré: T-Mobile vil kæmpe for podieplads


Efter en fremragende indsats af T-Mobiles unge østriger, Bernhard Kohl, på dagens kongeetape, er han nu fremme på en samlet tredjeplads.

”Det gik lige som vi havde planlagt. Mens Oscar var afsted i udbrud, kunne Bernhard sidde og spare på kræfterne i forfølgergruppen, frem til den hårde afslutning,” udtaler sportsdirektør, Frans van Looy, til holdets hjemmeside.

Og den flotte samlede tredjeplads skal ifølge van Looy forsvares i morgen på løbets sidste etape. ”Vi vil gøre alt, hvad der er i vores magt for at forsvare Bernhards tredjeplads. Hvis der ikke sker nogen styrt eller tekniske uheld burde det være muligt på en relativt kort etape.”

Tilbage til toppenTour de Suisse: Lampre tilfreds med andenplads


Der var ingen skuffelse i Lampre-Fondital lejren efter dagens etape af Tour de Suisse. Dette på trods af at Daniele Bennati var meget tæt på sejren, men måtte nøjes med andenpladsen efter Tom Boonen.

”Selvfølgelig kan Daniele være tilfreds andenpladsen. Boonen er i bedre form end Bennati, som dog kæmpede godt, og gav verdensmesteren kamp til stregen, ved at bruge hans fart,” udtalte sportsdirektøren, Maurizio Piovani, her til aften.

Tilbage til toppenIban Mayo: Uden specifikke mål i Touren


Er der en ting som Iban Mayo Diez synes at have lært af de sidste to års krise, så er det ikke at lægge for stort pres på sig selv. Derfor har han ingen mål for hverken klassementet eller for enkelte etaper i det kommende Tour de France.

”Efter i to år at have satset alt på Touren og fuldstændig faldet igennem vil jeg ikke møde frem med specifikke mål,” siger han således til Velonews.com. ”Det ser ud til at gå bedre uden presset fra specifikke mål. Jeg vil møde op for igen at få smag for Touren og så se hvordan løbet udvikler sig.”

Iban Mayo blev for tre år siden nummer fem samlet i Tour de France.

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: Perfekt etape for Leipheimer


Levi Leipheimer ligner efter dagens meget hårde bjergetape i alperne på 6. etape af Criterium du Dauphiné Libéré mere og mere en samlet vinder af det franske etapeløb. Gerolsteiner rytteren kunne ligefrem øge sit forspring i det samlede klassement, da Denis Menchov (Rabobank) efter et styrt på dagens sidste nedkørsel, tabte tid på stigningen til La Toussuire.

”Dagens etape udviklede sig perfekt. Jeg havde inden etapen en følelse af at jeg ville være god og det var jeg. Jeg led ikke på noget tidspunkt. Jeg fulgte blot hjulet på de stærkeste klatrere: (Leonardo, red.) Piepoli, (José, red.) Azevedo, (Christophe, red.) Moreau. Taktisk var det en meget nem dag,” sagde Leipheimer efter etapen, hvor han kom i mål som nummer fire, til Cyclingnews.

Den amerikanske rytter er dog endnu ikke klar til at fejre den endelige sejr. ”Jeg er meget glad, men det er endnu ikke slut. I morgen venter endnu en hård dag,” sagde han til Velonews.com. ”Jeg vil elske at vinde dette løb. Efter en etape som denne bliver det ikke meget hårdere, smukkere eller udfordrerne. At kunne køre så godt på en dag som den i dag, gør mig meget glad.”

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: Forløsning for Mayo


Det var en stor forløsning for Iban Mayo Diez (Euskaltel-Euskardi), da han i dag kunne fejre sin første sejr i næsten to år. En helt speciel sejr af slagsen, da han kunne køre alene i mål på toppen af La Toussuire, der afsluttede kongeetapen i dette års Criterium du Dauphiné Libéré.

”Jeg troede aldrig jeg ville vende tilbage,” sagde en meget lettet Mayo efter sejren til Cyclingnews, der de seneste to år har haft problemer med skulderen, knæet, ryggen og plaget af kyssesyge.

”Jeg kan ikke beskrive den følelse jeg har lige nu. Sidste år var et forfærdeligt år, men denne sejr har fjernet den bitre smag i munden,” sagde Mayo til Velonews.com.

”De sidste 500 meter, hvor jeg var alene, var meget følelsesladede. Jeg tænkte på alt den tid, hvor jeg ikke kunne se noget lys for enden af tunnelen. Jeg har gjort så mange ofre for at komme tilbage. Det er fabelagtig følelse at vinde igen,” jublede den ellers normalt lidt indelukkede baskiske rytter.

Tilbage til toppenBaby-Giro: Lille oprejsning for Team GLS


Der var lidt skuffelse i Team GLS lejren efter gårsdagens indledende 8,5 km. bjergenkeltstart i Baby-Giroen (Giro d'Italia U26), hvor Kristoffer G. Nielsen blev holdets bedste rytter som nummer 50 hele 1.19 min. efter vinderen italienske David Garbelli.

Derfor lovede team-manager Tom Breschel også aggressiv kørsel før dagens etape. ”Jonas (Aaen Jørgensen, red.) har kørt flot i forårets hidtidige etapeløb, Anders (B. Hansen, red.) er skarp, Kristoffer (G. Nielsen, red.) er lige blevet 2 i Paris-Roubaix og alle er 100% motiverede. Eneste uklare punkt er, hvor langt Michael Mørkøv er kommer i genoptræningen efter sin skulderskade. Ifølge lægerne skulle han først være begyndt træningen nu, men han er kommet sig utrolig hurtigt, og har både kørt turbotræner og landevej inden vi tog herned. Vi glæder os til at vise flaget når cykelløbet for alvor starter lørdag,” sagde Tom Breschel inden dagens etape.

Jonas Aaen Jørgensen levede da også op til chefens ønsker og kørte ind på en sjetteplads på løbets anden etape. Etapen blev vundet af U23 verdensmesteren Dmytriy Grabovskyy (Finauto D'Etoffe), der også overtog førertrøjen efter etapen.

Resultat af 2. etape
1 Dmytriy Grabovskyy (Ukr) Finauto D'Etoffe 3.21.05
2 Volodymyr Zagorodniy (Ukr)
3 Davide Bonuccelli (Ita) Maltinti Solgomma 0.04
4 Marco Cattaneo (Ita) Pagnoncelli
5 Geraint Thomas (GBr) British National Team
6 Jonas Aaen Jørgensen (Den) Team GLS

Samlede klassement efter 2. etape
1 Dmytriy Grabovskyy (Ukr) Finauto D'Etoffe 3.35.34
2 Dario Cataldo (Ita) Bedogni 0.25
3 Volodymyr Zagorodniy (Ukr) 0.28
4 David Garbelli (Ita) Concrete S. Marco 0.29
5 Luca Zanasca (Ita) Podenzano Brunero 0.38
6 Eugeny Sokolov (Rus) La Pomme Marseille 0.39
7 Matthew Lloyd (Aus) South Australia.com-AIS 0.48
8 Alexander Surutkovych (Ukr) Aran C. Tollo 0.52
9 Pierluigi Senor (Ita) Podenzano Brunero 0.59
10 Maciek Bodnar (Pol) Team Fidibc.com 1.04

Tilbage til toppenEtapeløb i Greve: Ny etapesejr til Alex Rasmussen


Den forhenværende verdensmester vandt også 2. etape i det internationale etapeløb i Greve. Team Odense Energi rytteren forsvarede derved selvfølgelig også sin førertrøje i løbet.

Resultat af 2. etape
1 Alex Rasmussen - Team Odense Energi 2 4:08:37
2 Tomás Micik - Team BRNO
3 Max Nielsen - Farsø CK
4 Pavel Zitta - Team BRNO
5 Simon Lerbech - Team Mermaid
6 Klaus Nielsen - Team Alb-Gold Mountain Bike
7 Christer Rake - Stavanger Sykleklubb
8 Svein Erik Vold - Stavanger Sykleklubb
9 Søren Petersen - Farsø CK
10 Janif Hecht - Team Vision Bikes 2

Samlet stilling efter 2. etape
1 Alex Rasmussen - Team Odense Energi 2 5:19:42
2 Tomás Micik - Team BRNO 5:20:02
3 Max Nielsen - Farsø CK
4 Simon Lerbech - Team Mermaid
5 Pavel Zitta - Team BRNO
6 Klaus Nielsen - Team Alb-Gold Mountain Bike
7 Christer Rake - Stavanger Sykleklubb
8 Svein Erik Vold - Stavanger Sykleklubb
9 Søren Petersen - Farsø CK
10 Janif Hecht - Team Vision Bikes 2

Tilbage til toppenTour de Suisse: 17. sæsonsejr til Boonen


Den belgiske verdensmester Tom Boonen hentede sin 17. sæsonsejr på 1. etape af Tour du Suisse. Denne gang skulle han dog i høj grad tilskrive sejren til sit Quick Step-Innergetic mandskab, efter en hård jagt, der ligefrem resulterede i at feltet blev splittet.

”I dag havde jeg et superstærkt hold, som kunne kontrollere løbet,” sagde Boonen efter etapen. "Alle udførte et fantastisk arbejde. De arbejdede meget på de sidste 22 kilometer og den høje rytme kostede hos de andre. På de sidste to kilometer fik Tankink, Nuyens, Bettni og til slut Tosatto ført mig perfekt frem til de sidste 250 meter. Det var en holdsejr.”

Tom Boonen er selvfølgelig efter sejren indehaver af løbets førertrøje.

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: Gallopin - Mayo var ingen overraskelse


Iban Mayo har længe ikke kunnet gøre sig blandt de bedste, men i dag viste den baskiske rytter, at han for alvor er tilbage blandt de bedste i bjergene, da han vandt kongeetapen i dette års Criterium du Dauphiné Libéré. Men det var nu ikke noget, der kunne overraske den franske sportsdirektør på Team CSC, Alain Gallopin.

”Det var en benhård etape, og jeg er ikke specielt overrasket over udfaldet, for Mayo viste også i går, at han allerede er godt kørende nu,” sagde han således efter etapen.

Iban Mayo vandt for tre år siden etapen til Alpe D´Huez og sluttede siden nummer fem i klassementet.

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: For hårdt til Zabriskie


David Zabriskie kunne ikke helt følge gårsdagens gode takter op på dagens kongeetape i Criterium du Dauphiné Libéré. Den amerikanske rytter måtte således opgive at følge de bedste.

”Den sidste stigning var lige en tand for hård til Zabriskie, og eftersom det her er hans første løb siden Tour of Georgia i april, så det er for så vidt heller ikke realistisk, at han skulle kunne sidde med de allerbedste på nuværende tidspunkt”, sagde Alain Gallopin.

Inden løbet havde team-ejer Bjarne Riis proklameret, at David Zabriskie skulle vise, at han kunne gøre sig i bjergene for at komme i Tour de France. Det bliver spændende at se, hvordan Riis bedømmer den amerikanske rytters indsats når løbet i morgen slutter med endnu en kuperet etape.

Volodymir Gustov og Nicki Sørensen kom ind som henholdsvis nummer 20 og 21, hvilket må siges at være godkendt. David Zabriskie kom i mål som nummer 45.

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: Mayo endelig god igen


For to år siden vandt Iban Mayo på den mest overbevisende facon Criterium du Dauphiné Libéré, ved bl.a. sikkert at slå Lancde Armstrong på bjergenkeltstarten opad Mont Ventoux. Siden måtte han dog udgå af Tour de France og har siden aldrig rigtig kommet tilbage på toppen. Før i går, hvor han var blandt de dominerende skikkelser, på den hårde etape, der sluttede efter en 15 km. nedkørsel fra Col d'Izoard.

”Det her var første gang i næsten to år, hvor jeg kørte med en god følelse. Jeg styrtede tidligt på etapen, men jeg følte mig okay på Col d'Izoard. Jeg angreb for at vinde etapen, men måske forsøgte jeg mig for sent,” sagde Iban Mayo efter etapen til Cyclingnews, der lover angreb igen på dagens etape.

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: Forandringer pga. dopingaffære?


Ligesiden den store dopingskandale under 1998-udgaven af Tour de France, har fransk cykelsport råbt om, at de manglende franske resultater i international cykelsport skyldes den meget strikse dopingpolitik i Frankrig.

Det fik tilsyneladende Cyclingnews til at spekulere i om der er en sammenhæng mellem den igangværende dopingefterforskning i Spanien og de to etapesejre til franske mandskaber i Criterium du Dauphiné Libéré.

Gårsdagens sejrherre Ludovic Turpin mener dog, at det endnu er for tidligt at konkludere noget.

”Det var stadig meget svært at komme væk i dag. Det tog os over en time,” sagde han efter etapesejren. ”Med ’Liberty affæren’ er der en masse spørgsmål i luften, men vi vil analysere eventuelle forandringer efter Tour de France, indtil nu er det for tidligt.”

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: Hvem kan slå Leipheimer?


Criterium du Dauphiné Libéré bliver formentlig afgjort på dagens etape. Forude venter hele fire hårde stigninger og gør konkurrenterne sig forhåbninger om at tage sejren fra Gerolsteiners Levi Leipheimer, er det formentlig i dag de skal slå til.

”Leipheimer er stærk, men vi har et bedre hold,” sagde Mancebo til Cyclingnews efter gårsdagens etape. ”Vi kan forsøge noget i morgen, men vi skal ligeledes forsøge at komme af med Menchov. Moreau er stærkere end mig i øjeblikket, men holdet er meget motiveret.”

Rabobanks manager Erik Breukink mener også, at den øjeblikkelige toer Denis Menchov er klar til at udfordre førertrøjen.

”I dag kunne du se, at der var tidspunkter, hvor han ikke kunne svare angrebene fra AG2r rytterne,” sagde Breikink efter etapen. ”I morgen er et langt mere ideelt terræn til at angribe. Her kan vi profitere af Mancebo og Moreaus roller. Jeg tror at Denis (Menchov, red.) vil forsøge at angribe.”

Ifølge Levi Leipheimer var det dog helt efter planen, at afvente frem for straks at reagere på Christophe Moreaus angreb på col d'Izoard.

”Jeg ville have Menchov til at arbejde. Da Moreau angreb ventede jeg og lod mig falde bagude i gruppen, fordi jeg ville lægge pres på Menchov,” forklarede Menchov til Velonews.com efter etapen. ”Han havde kun fuldt med på hjul og jeg ville om han nu også var så god. Jeg ønskede at få ham ud i vinden.”

Gerolsteiner rytteren er dog knap så nervøs for, at han skal ramme ind i en AG2r sandwich.

”Når du ser på farten, så er Menchov, Moreau og jeg rimelig ens,” bemærker Leipheimer. ”Nu er Moreau og Mancebo nummer tre og fire og kan forme en stærk alliance, men Mancebo er lige nu ikke på niveau med Moreau, Menchov og jeg.”

Den stærke amerikanske rytter har således planer om at forsøge at blive på hjul af Menchov. ”Han taber først sin andenplads, før jeg taber min førsteplads,” lyder forklaringen.

Tilbage til toppenGP CTT Correios: Degano mister trøjen trods 2. plads


Enrico Degano vandt 1. etape af etapeløbet GP CTT Correios de Portugal, men i går måtte han se førertrøjen forsvinde trods en 2. plads på etapen. Barloworld-rytteren blev i spurten slået af Javier Benitez (Grupo Nicolas Mateos), som dermed overtager førertrøjen.

Ingen danskere er til start i løbet.


Resultat af 2. etape
1 Javier Benitez (Spa) Grupo Nicolas Mateos 4.23.03
2 Enrico Degano (Ita) Barloworld
3 Manuel Cardoso (Por) Carvalhelhos-Boavista
4 Alberto B. Guerrero (Spa) 3 Molinos-Resort
5 Bruno Neves (Por) Madeinox-A.R. Canelas
6 Nuno Marta (Por) Imoholding-Loulé
7 César Quiterio (Por) Imoholding-Loulé
8 Christopher Sutton (Aus) Cofidis, le credit par Telephone
9 Pedro Soeiro (Por) Riberalves-Alcobaca
10 Ignacio Sarabia (Mex) Spiuk-Extrem


Samlet stilling efter 2. etape
1 Javier Benitez (Spa) Grupo Nicolas Mateos 8.27.45
2 Enrico Degano (Ita) Barloworld 0.03
3 José Martins (Por) Vitoria-Asc 0.14
4 Manuel Cardoso (Por) Carvalhelhos-Boavista 0.15
5 Micael Isidoro (Por) Riberalves-Alcobaca
6 Kristof Szczawinski (Pol) Ceramica Flaminia 0.16
7 José Vaz (Por) Paredes Rota D.M.-Beira Tamega
8 Hugo Sabido (Por) Barloworld 0.17
9 Bruno Neves (Por) Madeinox-A.R. Canelas 0.19
10 Alberto B. Guerrero (Spa) 3 Molinos-Resort

Tilbage til toppenJunior Bane DM: Ranneries hentede mere guld


Christian Ranneries (Python Pro Næstved) sørgede fredag aften for Team Python Pros anden guldmedalje, da han vandt både det indledende og finalen i 3 km. individuel forfølgelsesløb. I det indledende heat kørte Ranneries i tiden 3.47.23, hvilket var over to sekunder hurtigere end de to nærmeste ryttere fra Team GLS. Mikkel Schøler blev nummer to med Jonas Søndergaard på 3. pladsen.

Finalen blev dog noget mere tæt, hvor Christian Ranneries blot sejrede med 22/100 af et sekund! Dermed kunne han hyldes som dansk mester med Mikkel Schøler på anden pladsen. I 2’ernes finale blev det til endnu mere Python Pro succes, da Morten Øllegaard sejrede foran GLS-rytteren Jonas Søndergaard.


Resultat af det indledende heat
1Christian Ranneries-Python Pro3.47.23
2Mikkel Schøler-Team GLS3.49.97
3Jonas Søndergaard-Team GLS3.50.90
4Morten Øllegaard-Python Pro3.51.51
5Johannes Ollerup Sall-CK Aarhus3.51.74
6Kristian Sobota-Amager3.53.48
7Jesper Mørkøv-FIX-Rødovre4.00.78
8Martin Kjehr Jensen-Python Pro4.00.98
9Rasmus Damm-KCK-Herlev4.01.04
10Phillip Sørensen-Hillerød4.08.10
11Anders Bach Justesen-CK Aarhus4.28.76


2ernes finale
3Morten Øllegaard -Python Pro3.49.25
4Jonas Søndergaard -Team GLS3.51.40


1ernes finale
1Christian Ranneries -Python Pro3.48.47
2Mikkel Schøler -Team GLS3.48.69

Tilbage til toppenJunior Bane DM: Clausen dansk mester i sprint


Fredag aften blev der også kørt DM i sprint hos juniorerne, og efter den indledende runde var Sebastian Lander (Køge) bedst foran DCR Ballerup-rytterne Niki Byrgersen og Jacob Mørkøv. I kvartfinalerne var det også de fire bedste ryttere i den indledende runde, som gik videre. Men i semifinalen slog Patrick Clausen (CK FIX Rødovre) vinderen af den indledende runde Sebastian Lander, imens Niki Bygersen slog holdkammeraten Jacob Mørkøv.

Finalen om det danske mesterskab kom dermed til at stå imellem Niki Byrgersen og Patrick Clausen, hvor sidstnævnte var hurtigst. Patrick Clausen vandt dermed guld foran Niki Byrgersen som vandt sølv. Imens Jacob Mørkøv tog sig af bronzemedaljen.

Indledende tider
1Sebastian Lander, Køge 12.65
2Niki Byrgersen, DCR-Ballerup 12.79
3Jacob Mørkøv, DCR-Ballerup 12.87
4Patrick Clausen, FIX- Rødovre 12.98
5Nicki Christiansen, Horsens AC 13.10
6Mikkel Grønlund, ABC 13.30
7Christian Kreutzfeldt, Roskilde 13.73
8Anders Bach Justesen, CK Aarhus13.81


Finaleresultatet
1Patrick Clausen, FIX- Rødovre
2Niki Byrgersen, DCR-Balleruå
3Jacob Mørkøv, DCR-Ballerup
4Sebastian Lander, Køge
5 Christian Kreutzfeldt, Roskilde
6 Anders Bach Justesen, CK Aarhus
7 Mikkel Grønlund, ABC
8 Nicki Christiansen, Horsens AC

Tilbage til toppenJunior Bane DM: Kjehr dansk mester i Scratch


Python Pro Næstved rytteren Martin Kjehr Jensen gør det rigtigt godt i øjeblikket. Ved de danske mesterskaber i Scratch for de danske juniorer vandt han i dag det danske mesterskab i tiden 14 minutter og 52 sekunder. Python Pro-rytteren tog guldet foran Sebastian Lander (Køge) og Jacob Mørkøv (DCR Ballerup)


Resultat
1Martin Kjehr Jensen-Pyton Pro Næstved
2Sebastian Lander-Køge
3Jacob Mørkøv-DCR Ballerup
4Ramus Damm-KCK
5Christian Ranneries-Pyton Pro Næstved
Tilbage til toppen

Læs også
Vingegaard "i super form" set på Mallorca
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour of Estonia(2.1) 23/05-25/05

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?