Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 12. november 2006

Feltet.dk korte - 12. november 2006

11. november 2006 23:590
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Team Wiesenhof: Skriver kontrakt med Bas Giling
- Paolo Bettini: Satser kun på landevej ved OL
- Santiago Botero: Det Columbianske Forbund indstiller sagen
- Sjællandsmesterskab: "Belgier Cykel Cross" i Nordsjælland
- Cykelcross: Ny World Cup sejr til Nys
- UIV Cup: Dansk par på ottendepladsen
- Jakob Piil: Manglede støtte fra Riis
- Julekalenderen: Dagens låge åbnes kl. 10.00
- Allan Johansen: De unge har det for nemt
- 6-dages: Zabel og Risi to omgange foran
- Afstemning: Er det okay Discovery Channel ansætter Ivan Basso?

De korte nyheder opdateres løbende


Team Wiesenhof: Skriver kontrakt med Bas Giling


Hollandske Bas Giling, som ikke fin sin kontrakt med T-Mobile fornyet efter denne sæson, har i stedet fundet en erstatning hos et andet tysk hold.

Team Wiesenhof-AKUD har sikret sig den 24-årige hollænders underskrift på en etårig kontrakt, og han bliver dermed holdkammerat med en anden tidligere T-Mobile-rytter. Holdets kaptajn er nemlig Steffen Wesemann, som ligeledes blev sorteret fra, da T-Mobile skulle planlægge rytterkadren til den nye sæson.

Tilbage til toppenPaolo Bettini: Satser kun på landevej ved OL


Paolo Bettini havde knap kørt sit første baneløb, før rygterne om en dobbeltsatsning ved OL i Beijing i 2008 blev lanceret. Overfor Eurosport erklærer han imidlertid, at man ikke skal vente at se ham på banen i Kina.

"Jeg vil koncentrere mig fuldt og helt om landevejsløbet i Beijing og forsøge at gentage succesen fra Athen."

Det var den italienske banechef, Silvio Martinelli, der efter en stærk optræden fra den 32-årige landevejsverdensmester ved seksdagesløbet i Grenoble bragte en OL-start i pointløb på tale.

Konkurrenten Erik Zabel er dog ikke sen til at gribe forslaget. "Jeg tror, jeg vil tale med Martinello om, at han alligevel sender Paolo på banen - så var vi endelig fri for ham på landevejen!"

Tilbage til toppenSantiago Botero: Det Columbianske Forbund indstiller sagen


Det columbianske cykelforbund indstillede disciplinærsagen mod den tidligere enkeltstartsverdensmester, Santiago Botero, i går. Botero hører til blandt de mistænkte i Operacion Puerto og ifølge de spanske efterforskere er der kraftige indicier for hans kontakt med lægen Eufemiano Fuentes.

"Vi har besluttet at indstille efterforskningerne, fordi der overhovedet ikke foreligger nogen beviser," erklærede formanden for disciplinærkomiteen hos det columbianske forbund. Allerede i slutningen af september udtalte forbundsformanden, Ettore Sangiovanni, at de dokumenter, man havde modtaget fra UCI ikke var tilstrækkelige til at få ham dømt. Santiago Botero blev suspenderet af det schweiziske Phonak hold allerede i Juni måned.

Dermed er tyske Jan Ullrich den eneste rytter, som stadig er genstand for efterforskning.

Tilbage til toppenSjællandsmesterskab: "Belgier Cykel Cross" i Nordsjælland


Lørdag var Cykle Crossen igen tilbage på Sjælland, det var på en rigtig tung og mudret rute så man følte sig hensat til Belgien, hvor der som de fleste kender ved, er rigtig meget mudder.

Løbet som nogle af Cross sportens ildsjæle havde skabt i Espergærde, var samtidig gældende som Sjællands mesterskab for første gang i mange år, og det havde en positiv afsmitning, da mange gamle og en hel del nye cross ryttere havde støvet cyklen af, og deltog enthuastisk i mudder dramaet.

Elite klassen var pænt repræsenteret med en del nye ryttere til start bla. Morten Høberg,Team GLS og Phillip Nielsen, Fix Rødovre som normalt gør sig på landevejen og banen. De måtte dog sande sammen med en del andre, at denne specielle disciplin på knopdæk og mudder, kræver en del træning og teknik, hvis man vil være med fremme. De mange nye ryttere fik en god smagsprøve på hvad Cross er, og de var alle efter løbet positive og syntes at det var meget hårdt men også sjovt.

Elite klassen blev vundet af en meget stærk Tommy Nielsen, Værløse-Farum, som samtidig kunne få guldmedaljen som Sjællandsk mester hængt om halsen. Tommy Nielsen var ellers længe blevet presset af Kim Petersen, Team Odense Energi og Allan Carlsen, som igen var tilbage på dansk grund. Kim måtte udgå med en defekt og samme skæbne overgik Carlsen senere, og nu var Jannik Hyldtoft Hansen, Team Festina Vejle og Rasmus Daugård, Horsens AC på anden og tredjepladsen. Benjamin Justesen, ABC blev nr. 4 og endelig kunne Simon Tarp Jensen, DMK besætte 5 pladsen. De to sidst nævnte kunne også samtidig hyldes som sølv og bronze vinder i Sjællands mesterskabet.

Elite:
1. Tommy Moberg Nielsen, Værløse-Farum (Nr. 1 Sjællandsk mesterskab)
2. Jannik Hyldtoft Hansen. Team Festina Vejle
3. Rasmus Daugård, Horsens AC
4. Benjamin Justesen, ABC, ( Nr. 2 Sjællandsk mesterskab)
5. Simon Tarp Jensen, DMK ( Nr. 3 Sjællandsk mesterskab)

Damer:
Marie Kunnst DMK ( Sjællands mester)

Junior:
1. Michael Kohberg, Vejen BC
2. Morten Gregersen, Team Festina Vejle
3. Anders Bo Christensen, Ordrup CC ( Sjællands mester)

Veteran:
Finn Postma, CK Kronborg ( Sjællandsk mester)

Ungdom:
1. Alexander Mørk, Nr. Søby CK
2. Dennis Bo Christensen, Ordrup CC ( Sjællandsk mester)

Ældste drenge:
1. Mads Gregersen, Varde Cykel Klub

Mellemste drenge:
1. Mikkel Andersen, Nr. Søby CK
2. Emil Wang, Fix Rødovre ( Sjællandsk mester)

Yngste drenge:
1. Jonas Wang, Fix Rødovre ( Sjællands mester)

Tilbage til toppenCykelcross: Ny World Cup sejr til Nys


Belgiske Sven Nys (Rabobank) fortsætter sin dominans i cykelcross. I dag vandt han femte afdeling af world Cuppen i Pijnacker, Holland, 30 sekunder foran Francis Mourey (Francaise des Jeux) og yderligere 10 sekunder bedre end Gerben de Knegt (Rabobank).

Hos kvinderne vandt tyske Hanka Kupfernagel, der var 40 sekunder bedre end Daphny Van Den Brand og 1.11 min. bedre end Birgit Hollmann.


5. afdeling af cykelcross world cup: Pijnacker

Mændenes resultat
1. Sven Nijs (Bel), Rabobank, 1:06:55
2. Francis Mourey (Fra), Française des Jeux 0:30
3. Gerben De Knegt (Hol), Rabobank 0:40
4. Richard Groenendaal (Hol), Rabobank 0:43
5. Erwin Vervecken (Bel), Fidea 0:57
6. Klaas Vantornout (Bel), Fidea 1:15
7. John Gadret (Fra), Ag2r 1:24
8. Bart Aernouts (Bel), Rabobank 1:29
9. Sven Vanthourenhout (Bel), Rabobank 1:54
10. Kevin Pauwels (Bel), Fidea 2:00


Kvindernes resultat
1. Hanka Kupfernagel (Tys), 43:39
2. Daphny Van Den Brand (Hol) 0:41
3. Birgit Hollmann (Tys) 1:11
4. Helen Wyman (StB), Team Fbuk 1:23
5. Veerle Ingels (Bel), Vlaanderen-Caprisonne-T Interim 1:51
6. Reza Hormes-Ravenstijn, (Hol) 2:35
7. Laurence Leboucher (Fra) 2:59
8. Nadia Triquet-Claude, (Fra) 3:07
9. Marianne Vos (Hol) 3:35
10. Susanne Juranek (Tys), Atom

Tilbage til toppenUIV Cup: Dansk par på ottendepladsen


Danske Martin Lollesgaard og Jakob Dyrgaard sluttede på en ottendeplads i tredje afdeling af UIV Cuppen i München. Sejren gik til Christian Kux og Marcel Kalz (begge Tyskland), der også vandt anden afdeling. Det tyske par vandt foran Michael Arends (Tyskland) og Tristan Marguet (Schweiz) og Georg Tazreier og Andreas Graf (begge Australien).

Samlet slutstilling
1 Christian Kux - Marcel Kalz (GER), 75 p.,
2 Michael Arends (GER) - Tristan Marguet (SUI), 64 p.,
3 Georg Tazreiter - Andreas Graf (AUT), 62 p.,
4 Tobias Baumgartner - Beni Baumgartner (SUI), 48 p.,
5 Pim Ligthart - Jeff Vermeulen (NED), 42 p.,
6 Patrick Betz - Felix Schönecker (GER), 40 p.,
7 Rolf Hofbauer - Stephan Lägeler (GER), 36 p.,
8 Martin Lollesgaard - Jakob Dyrgaard (DEN), 28 p.,
9 Kneisky - Jeannin, 26 p.,
10 Dominique Stark - Bruno Menzi (SUI), 24 p.,
11 Kilian Moser - René Schibli (SUI), 15 p.,
12 Michael Englmeier - Benedikt Baselt (GER), 15 p.,
13 Jan Herrmann - Benjamin Edmüller (GER), 11 p.,
14 Leys - Dave Mertens (BEL), 6 p.,
15 Enrico Biondi - Fabrizio Braggion (ITA), 6 p.

Tilbage til toppenJakob Piil: Manglede støtte fra Riis


Syv sæsoner nåede Jakob Piil at køre på det danske hold, inden han besluttede sig for at skifte til T-Mobile fra næste sæson. Piil har været meget tilfreds med sin tid på holdet, men har alligevel en lille kritik af sin tidligere manager.

”Bjarne er god til at få det bedste ud af sine ryttere - eller nogle af dem. Jeg kunne godt have brugt ham noget mere i de sidste år. Der fik han absolut ikke det bedste ud af mig. Det er klart, at Ivan Basso tog meget tid, men det går jo også fra ryttere i den anden ende. Det må man affinde sig med, men jeg kunne da godt have brugt mere hjælp i de sidste år, hvor jeg har været hårdt ramt af skader. Jeg har været meget overladt til mig selv,” udtalte Jakob Piil i fredags til B.T.

Det er ikke første gang Jakob Piil retter kritik mod Bjarne Riis. I foråret 2001 var han tæt på at forlade holdet, da han ifølge ham selv blev kastet rundt i manegen og aldrig kendte sit eget program. Dengang fik Piil selv ændret på sine vilkår, da han efter flotte sejre steg i det interne hierarki. Derfor endte han med at forlænge sin kontrakt.

At han i efteråret ikke fik en plads på Team CSCs Vuelta hold, fortæller Piil til BT var den afgørende forskel, da han skulle vælge imellem T-Mobile og Team CSC.

Tilbage til toppenJulekalenderen: Dagens låge åbnes kl. 10.00


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large) i dag er det en militæragtig trøje, som hedder Frog Pile cykeltrøjen.

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne her: www.feltet.dk/auktion.

(Dagens trøjer findes nederst på siden).


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 12. november kl. 10.00 og afsluttes den 6. december kl. 20.00

Tilbage til toppenAllan Johansen: De unge har det for nemt


Dansk cykelsport mangler profiler. Det kan man ikke mindst se af de seneste to års deltagelse med VM, hvor Danmark kun har haft tre ryttere til start. De danske mester Allan Johansen mener, at det kan hænge sammen med at de unge ryttere har det for nemt i dag.

”Det kunne godt være sundt for de unge ryttere, at de var lidt mere disciplinerede fra starten. Men de kommer fra hold, hvor de har levet halvprofessionelt og har fået cykler og tøj. Jeg skulle sgu selv købe min cykel, da jeg var ung, men de får jo det meste serveret, siger Allan Johansen til Ekstra Bladet.

”Og måske er det en af forklaringerne på, at der ikke er så mange profiler i dansk cykelsport. De bliver neoprofessionelle til en årsløn på 300.000, og så er der ikke så meget mere at komme efter. De har ikke den sult, der skal til”, siger Allan Johansen.

Tilbage til toppen6-dages: Zabel og Risi to omgange foran


Bruno Risi og Erik Zabel har stadigvæk fuldstændig styr på deres konkurrenter i 6-dagesløbet i München. De fører nu med hele to omgange ned til Franco Marvulli og Iljo Keisse, samt hollænderen Danny Stam og Peter Schep.

Marc Hester og hans hollandske makker, Matthé Pronk, 11 omgange efter løbets førende par på en 11. plads.

Stillingen efter 3. dag
1. Erik Zabel (TYS) - Bruno Risi (SWI), 203 p.

2. omgang efter
2. Franco Marvulli (SWI) - Iljo Keisse (BEL), 191 p.
3. Danny Stam - Peter Schep (HOL), 135 p.

3. omgange efter
4. Juan Llaneras - Isaac Galvez (SPA), 92 p.

4. omgange efter
5. Christian Grassmann - Christian Lademann (TYS), 114 p.
6. Robert Bartko - Andreas Beikirch (TYS), 78 p.

8. omgange efter
7. Paolo Bettini - Marco Villa (ITA), 88 p.
8. Andreas Müller - Alexander Aeschbach (SWI), 75 p.

9. omgange efter
9. Stefan Löffler - Sebastian Frey (TYS), 65 p.

10. omgange efter
10. Andreas Kappes - Erik Mohs (TYS), 89 p.

11. omgange efter
11. Marc Hester (DAN) - Matthé Pronk (HOL), 56 p.

13. omgange efter
12. Gerd Dörich - Frank Kowatschitsch, 40 p.

15. omgange efter
13. Angelo Ciccone - Fabio Masotti (ITA), 53 p.

16. omgange efter
14. Christian Bach - Roger Kluge (TYS), 72 p.

Tilbage til toppenAfstemning: Er det okay Discovery Channel ansætter Ivan Basso?


Siden Discovery Channel i onsdags offentliggjorde, at de har ansat Ivan Basso for de næste to år, har bølgerne gået højt blandt flere ProTour hold. Flere managers har været ude at kritisere det amerikanske hold for at have overtrådt det etiske kodeks.

Johan Bruyneel forsvarer sig med, at holdet har undersøgt sagen hos fire forskellige advokater, som alle har sagt, at der intet var til hindrer for at ansætte italieneren.

Hvem har ret? Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Le Samyn
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger