Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 13. oktober 2006

Feltet.dk korte - 13. oktober 2006

13. oktober 2006 09:570
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Arvesen: Basso skifte kan være den bedste løsning
- Giro di Lombardia: RCS vil ikke savne Valverde
- Giro di Lombardia: Valverde trækker sig i protest
- Francisco Mancebo: Ikke velkommen hos AG2R
- Michael Rasmussen: Risiko for Landis lignende operation
- Rabobank: Skriver kontrakt med Moerenhout
- Glud & Marstrand Horsens: Forlænger med Rune Udby
- Team Designa Køkken: Forlænger med Daniel Foder for 2007
- Roger Legeay: Arbejdsgiveren har ret til DNA
- Team CSC: Bassos fremtid uafklaret
- Banelandstræner: Optimist trods manglende EM-resultater
- Alex Rasmussen: Tror på revanche ved VM
- Ivan Basso: Vil tilbage hurtigst muligt
- Bane EM: Hester - Vi var de rigtige vindere
- Ivan Basso: Stiller ikke til start lørdag
- Pat McQuaid: Mangler beviser fra Spanien
- Kim Andersen: Jeg har otte gode ryttere klar lørdag

De korte nyheder opdateres løbende


Arvesen: Basso skifte kan være den bedste løsning


Kurt Asle Arvesen har hele vejen igennem Ivan Bassos suspendering bakket op om sin italienske holdkammerat, derfor var han også yderst tilfreds med gårsdagens udvikling i sagen.

I et interview med den norske tv-station, NRK, udtaler nordmanden, at rytterne på det danske hold modtog budskabet med glæde, og det var hvad, de hele tiden havde håbet på.

Omkring muligheden for at Basso forlader det danske mandskab, forstår han godt, hvis Riis vælger at droppe Basso.

”Det kan være, at det er den bedste løsning,” slutter Arvesen af med.

Tilbage til toppenGiro di Lombardia: RCS vil ikke savne Valverde


Alejandro Valverde kommer ikke til start i morgendagens Giro di Lombardia i en protest mod RCS, ASO og Unipublics modvilje mod Pro Touren. Men ifølge løbsdirektør hos RCS er det Valverdes tab.

”Hvis Valverde ikke kommer til start, er det Giro di Lombardia, et løb med over 100 års historie, som Valverde vil gå glip af. Ikke den anden vej rundt,” siger Angelo Zomegnan.

Tilbage til toppenGiro di Lombardia: Valverde trækker sig i protest


Alejandro Valverde og Caisse D´Epargne mandskabet er trætte af de tre store løbsarrangører RCS, ASO og Unipublic kamp imod Pro Touren. Derfor har Valverde valgt i protest ikke at stille til start i årets sidste løb på kalenderen, Giro di Lombardia, der arrangeres af RCS, for derved at vise sin utilfredshed med løbsarrangørerne.

Valverde vil dog være til stede om aftenen, hvor han vil blive fejret som vinder af Pro Tour ranglisten ved en større fest arrangeret af UCI.

Tilbage til toppenFrancisco Mancebo: Ikke velkommen hos AG2R


For tiden lader det til, at flere Pro Tour-hold er villige til at ansætte ryttere, der er del af den spanske dopingefterforskning Operacion Puerto, hvis de vel at mærke går fri af anklagerne. Den politik ønsker det AG2R imidlertid ikke at efterligne, og det franske mandskab erklærer sig uvillig til at lade holdets detroniserede kaptajn, Francisco Mancebo, vende tilbage.

”Jeg ønsker ikke, at offentligheden skal tro, at vi var medskyldige,” siger manager Vincent Lavenu til L’Equipe.

Han fortæller videre, at det at lade Mancebo deltage i løb iført AG2Rs trøje slet ikke er en mulighed. Lavenu forklarer, at holdet vil prøve at få opløst kontrakten med den spanske rytter, og skulle Mancebo nægte, ville AG2R få prøvet sagen ved en retsinstans.

”Det var en fejl, at vi skrev kontrakt med ham, men på det tidspunkt havde han allerede taget kontakt til dopingpusherne,” bedyrer Lavenu.

Tilbage til toppenMichael Rasmussen: Risiko for Landis lignende operation


Den danske bjergkonge, Michael Rasmussen, er her en lille uge efter sit styrt i Giro dell’Emilia ved at få humøret tilbage. I torsdagens program 1. etape, på Viasat sport 1, var den danske rytter igennem på telefonen, og der kunne han fortælle, at operationen var forløbet godt, og han nu ikke må støtte på benet de næste to måneder.

Der er dog opstået risiko som resultat af styrtet. ”Det negative er, at der er en risiko for, at lårbensknoglen dør på grund af manglende blodtilførsel, og så betyder det, en ny operation i lighed med den Landis har gennemgået,” kom det fra Rasmussen.

Michael Rasmussen blev i går aftes udskrevet og er nu kommet hjem til vante omgivelser.

Tilbage til toppenRabobank: Skriver kontrakt med Moerenhout


Phonaks Koos Moerenhout har underskrevet med hollandske Rabobank, skriver procycling.com. Den hollandske rytter har tidligere kørt for det hollandske Pro Tour mandskab fra 1996-1999.

Tilbage til toppenGlud & Marstrand Horsens: Forlænger med Rune Udby


Glud & Marstrand Horsens har skevet kontrakt med den 24-årige Rune Udby. Rune skal i 2007 køre sin 2. sæson for Horsens-holdet. Rune startede i en sen alder som cykelrytter, og resultaterne i 2006 viste fremgang fra 2005. I Rosenrittet i Norge fik Rune bl.a. sine første UCI point.

Tilbage til toppenTeam Designa Køkken: Forlænger med Daniel Foder for 2007


23-årige Daniel Holm Foder og Team Designa Køkken er enige om at fortsætte samarbejdet i 2007. I den kommende sæson skal Daniels Foder modnes yderligere via et sæsonprogram, der gradvist bliver hårdere og hårdere ved deltagelse i endnu flere udenlandske løb end tilfældet i 2006.

"For mig var der ingen tvivl om, at jeg ville forlænge med Team Designa Køkken. Det har været spændende at være med til at bygge et nyt hold op, og det skader jo ikke at holdet har base i Silkeborg, hvor jeg bor. Der er et godt sammenhold på holdet, og vi har det sjovt sammen, men samtidig er seriøsiteten der absolut også. Efter et par sæsoner, hvor jeg har fået godt fodfæste i den danske A-klasse og samtidig fået opbygget mere international erfaring, så håber jeg på at kunne hjælpe holdet til at markere sig internationalt i 2007! Jeg føler ikke, at heldet har været med mig i 2006, hvor jeg desværre har haft en del styrt, men mon ikke det vender i 2007?,” smiler Daniel Foder efter kontraktforlængelsen.

Holdet har nu kontrakter på plads med 5 ryttere - og flere vil helt sikkert komme til i den kommende uge.

Tilbage til toppenRoger Legeay: Arbejdsgiveren har ret til DNA


Holdmanager for franske Crédit Agricole og én af de to holdrepræsentanter i ProTour Rådet, Roger Legeay, kræver i dag at alle de implicerede i Fuentes skandalen heriblandt også Ivan Basso og Jan Ullrich, frivilligt afgiver en DNA prøve, så skyldsspørgsmålet kan blive hurtigt afklaret, skriver radsport-news.com i dag.

Legeay henviser til de nye regler, som ProTour holdene i fællesskab vedtog under VM i Salzburg, der fra 1. januar 2007 gør DNA prøver obligatoriske for nye ryttere på ProTour holdene.

”Det bør også gælde Basso og alle de andre. Arbejdsgiveren har ret til rytterens DNA”, siger Legeay.

Tilbage til toppenTeam CSC: Bassos fremtid uafklaret


Nu tager Team CSC bladet fra munden efter de sidste dages spekulationer om Ivan Bassos fremtid på det danske hold. Team CSC’s pressechef, Brian Nygaard, siger i dag til TV 2 Sporten, at det endnu ikke ligger fast, hvorvidt Basso fortsætter hos CSC eller ej.

”Det er først og fremmest positivt, at der er kommet skred i sagen, og at der er taget en beslutning, hvor vi så lige kan sunde os på det og så finde ud af, hvad vores holdning skal være. Der har været et møde mellem Ivan og Bjarne Riis. Det der kom ud af det er, at nu åbner de en dialog om Ivans fremtid på holdet, og inden al for længe vil der så komme en afklaring på det,” forklarer han.

Basso er blevet frikendt af de italienske myndigheder, men Bjarne Riis vil stadig ikke lade sin italienske stjerne deltage i løb. Det kan hænge sammen med tidligere udtalelser fra Riis, hvor han har gjort det klart, at Basso må fjerne enhver mistanke fra sit navn, hvis han vil fortsat vil være CSC-rytter. Brian Nygaard slår fast, at det stadig gælder.

”Vi håber at få UCI ud af busken, så vi kan danne os et overblik over sagen så grundigt som muligt og så tage en beslutning ud fra det. Det er klart, at nu er han suspenderet indtil videre, og så skal det vurderes, om han skal ind på holdet eller ej,” siger han.

Brian Nygaard fortæller, at Team CSC håber på, at have en beslutning klar inden længe.

Tilbage til toppenBanelandstræner: Optimist trods manglende EM-resultater


Resultatmæssigt blev EM i Ballerup en skuffelse for de danske ryttere, hvor det kun blev til en bronzemedalje til Kasper Jessen i Omniums sprint. Alligevel ser banelandstræner Heiko Salzwedel lyst på fremtiden.

”Når du er på hjemmebane vil altid gerne gøre det ekstraordinært godt. Jeg bliver nødt til at sige, selvom det ikke skal være nogen undskyldning, at vi havde en masse uheld,” sagde han efter EM var overstået til Feltet.dk.

”Men bare husk tilbage for fire år siden, hvor de danske ryttere var henne dengang. Nu spiller vi en rolle i international cykelsport og fra det synspunkt gør det mig overhovedet ikke skuffet. Indsatsen var godkendt, men resultaterne var ikke. Nogle gange reflekterer resultaterne ikke indsatsen. Men det er med det udgangspunkt, at jeg ser på fremtiden.”

Den overordnede målsætning er fortsat medaljer ved OL i 2008 og landstræneren ser specielt store muligheder i Alex Rasmussen og Michael Mørkøvs muligheder i parløbet.

”De to ryttere er i virkeligheden det gode eksempel. I virkeligheden skulle de have kørt med i U23 klassen, men vi har allerede besluttet at de skal køre hos eliten fordi, fordi de har allerede vist at de kan gøre sig der. Når de er ved fuld styrke og ikke har smerter,” lyder Heiko Salzwedel vurdering.

Tilbage til toppenAlex Rasmussen: Tror på revanche ved VM


Før EM på bane blev der snakket om medaljer til det danskerne i parløbet. Men Alex Rasmussen og Michael Mørkøv kunne ikke leve op til forventningerne og endte langt nede i rækkerne.

"Det gik ikke som vi havde håbet og taktikken holdt ikke helt. Vi skulle slappe lidt af i starten og kom ikke med da de første fire tog en omgang. Vi havde håbet at schweizerne og hollænderne tog ansvar, men det gjorde de ikke, men tog i stedet senere en omgang. Der skulle vi have været med,” sagde en lidt ærgerlig Alex Rasmussen efter løbet til Feltet.dk.

”Vi skulle meget gerne revanchere os ved VM. Jeg tror på vi kan få medalje, men vi skal med når udbruddet kører og det er meget svært at ramme,” lyder det fra det store danske talent.

Banelandstræneren er dog en smule mere pessimistisk.

”Det er ikke umuligt, men det er ikke et realistisk mål i år. Det er et realistisk mål næste år, men i år vil jeg være tilfreds med top-6,” lyder det fra Heiko Salzwedel.

Tilbage til toppenIvan Basso: Vil tilbage hurtigst muligt


Som Feltet.dk i dag fortæller, får Ivan Basso trods sin frifindelse ikke lov at stille til start i Giro di Lombardia. Efter frifindelsen vil den italienske stjerne tilbage i sadlen hurtigst muligt.

”Nu er mit mål at vinde cykelløb igen. Jeg vil vinde Giroen eller Touren og feje al tvivl af banen. Fansene vil ikke bare nøjes med, at sagen bliver afsluttet, de vil se mig vinde, som jeg gjorde i maj,” siger Basso til Gazzetta dello Sport.

Ivan Basso fortsætter med at bedyre sin uskyld og mener ikke, at han skal bevise, at han ikke har gjort noget galt, som Bjarne Riis tidligere har krævet.

”Jeg har ikke gjort noget, jeg har det dårligt med, og jeg behøver heller ikke at forsvare mig eller bevise noget. Min sejr i Giro d’Italia kom ikke som nogen overraskelse, den kom som følge af fire år, hvor jeg sluttede blandt de bedste i Tour de France,” forklarer Basso.

Team-ejer på Team CSC, Bjarne Riis, har tidligere stillet krav om, at Ivan Basso skulle bevise, at han ikke har haft kontakt med Dr. Fuentes før end, at han kan fortsætte på det danske mandskab.

Tilbage til toppenBane EM: Hester - Vi var de rigtige vindere


Casper Jørgensen og Marc Hester gik på få minutter fra jubel til skuffelse. Et skub i sidste sving før den sidste og afgørende spurt i parløbet for U23-ryttere, kostede det danske par en deklassering og tre point. Nok til at gå fra EM-guld til en ligegyldig fjerdeplads.

”Jeg synes at vi var de rigtige vindere. Den situation det bliver afgjort på synes jeg er helt hen i vejret. Han kører ligeså meget ned i vores skifte som jeg skubber ham væk bagefter”, sagde Marc Hester efter skuffelsen til Feltet.dk.

Men selvom den danske rytter følte sig bortdømt, så følte han også et ansvar overfor sin makker, der havde kørt et meget flot parløb.

”Casper var måske den stærkeste mand af alle. Derfor synes jeg, at han havde fortjent en guldmedalje. Det kunne jeg desværre ikke hjælpe ham med. Det må jeg undskylde for ham,” sagde Hester, der kaldte publikums opbakning for både fantastisk og ubeskrivelig.

”Jeg tror at det var min eneste optræden for landsholdet den her vinter. Det var ærgerligt, at jeg ikke kunne fejre det med en sejr, men man kan jo gå op og spørge publikum, hvem de synes der skulle have vundet,” lød det fra Hester.

Banelandstræneren var også tilfreds med indsatsen fra de to danske ryttere.

"For mig er det vigtigt, at de kørte et fantastisk løb og at de viste, at de var de stærkeste i Europa. Det er det som jeg ønsker at se. Jeg ønsker at se et modigt løb," lød det fra Heiko Salzwedel efter løbet.

Tilbage til toppenIvan Basso: Stiller ikke til start lørdag


Gårsdagens offentliggørelse af Ivan Bassos frifindelse i Italien åbnede samtidig for, at CSC-kaptajnen måske kunne stille til start i lørdagens Pro Tour-løb, Giro di Lombardia. Men ifølge Gazzetta dello Sport har Bjarne Riis på et møde med Basso vendt tommelfingeren nedad, og årets Giro-vinder må altså vente med at gøre cyklen klar til løb.

”Nej, jeg stiller ikke op. Nu er jeg blevet frikendt, men Riis har besluttet, at det foreløbig vil være bedst, at jeg ikke stiller op i Lombardiet. Det er meget skuffende for mig. Bjarne sagde til mig, at det ikke er på grund at moralkodeksen men et teknisk valg. Jeg har konstant trænet med det mål at stille op i løb, så snart situationen blev afklaret - måske er det hele gået alt for stærkt med kun to dage til Lombardiet,” siger Ivan Basso.

Her til morgen spekulerer flere medier i, at en skilsmisse mellem Team CSC og Ivan Basso måske er nært forestående. Der er dog endnu ikke kommet nogen officielle udmeldinger fra Team CSC, og det står altså stadig hen i det uvisse, om samarbejdet mellem holdet og Basso fortsætter.

Tilbage til toppenPat McQuaid: Mangler beviser fra Spanien


Ivan Basso fremtid er lige nu i hænderne på Den Internationale Cykleunion (UCI). Unionen skal forholde sig til om de vil acceptere Ivan Bassos frifindelse af CONI på vegne af det italienske cykleforbund. Men UCI-præsidenten, Pat McQuaid, efterlyser de nye beviser som de spanske myndigheder i snart flere måneder har bebudet skulle være på vej.

”Intet er sikkert i denne sag. Slet ikke når man tænker på, hvad der kommer af nyheder fra de spanske myndigheder,” siger Pat McQuaid til B.T.

Selv samme McQuiad har tidligere givet udtryk for at man ville appellere en evt. frifindelse af Ivan Basso.

Tilbage til toppenKim Andersen: Jeg har otte gode ryttere klar lørdag


Lørdag stiller Team CSC til start til årets sidste Pro Tour løb Lombardiet Rundt, men spørgsmålet er om det bliver med Ivan Basso, der efter gårsdagens frifindelse gav udtryk for, at han ønskede at stille til start i den italienske klassiker.

Sportsdirektør Kim Andersen understreger dog, at det er det danske mandskab, der bestemmer, hvem der kommer til start for holdet og han understreger at han allerede har otte gode ryttere til opgaven.

”I teorien kan han være med og der er vist noget med, at han står på en gammel startliste, men i sidste ende er det os, og kun os, der bestemmer, om han kommer til start og som sagt har jeg otte ryttere klar. Jeg kender heller intet til hans øjeblikkelige form,” siger Kim Andersen til Berlingske Tidende.

Kim Andersen understreger at Ivan Bassos fremtid afgøres af Bjarne Riis og Brian Nygaard, men det har ikke været muligt for nogle medier at få fat i de siden gårsdagens afgørelse i CONI.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?