Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 13. september 2006

Feltet.dk korte - 13. september 2006

13. september 2006 00:000
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Mountainbike: Henrik Djernis til DM
- VM: Cancellara kører både enkeltstart og linjeløbet
- Jan Ullrich: Har flere tilbud
- Johan Bruyneel: Frankie Andreu er ynkelig
- Wolfgang Strohband: Nogen kommer til at stå til ansvar
- Jan Ullrich: Vandt retsag og fik hus ransaget
- VM: Tyskland til start med amputeret mandskab
- Alessandro Petacchi: Slipper for operation
- Jakob Piil: I nye problemer og udgået i Tyskland
- Drei Länder Tour: Andenplads til Frank Schleck
- GP Wallonie: Gilbert sejrede foran dobbeltvinder
- VM i Østrig: Rebellin endelig udtaget af Ballerini
- Thorkild Madsen-Fonden: Søg dit legat nu!
- Tom Boonen: Lægger sag an mod belgisk senator
- Lance Armtrong: Dette er en historie om Andreu
- US Postal: Hverken Meinert eller Kjærgaard kender til EPO
- Shoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!
- Recycling: Tilvalg virker igen
- VM: Det australske hold med O'Grady og Goss
- København: Byens bedste sportsoplevelse?

De korte nyheder opdateres løbende


Mountainbike: Henrik Djernis til DM


3-dobbelt verdensmester i mountainbike Henrik Djernis sender den 17. september 2006 den danske elite af sted i kampen om det danske mesterskab.

Til årets DM i i mountainbike, der foregår i Vissenbjerg på Fyn vil et rekord stort felt på 64 ryttere kæmpe om titlen som dansk mester. Vinderen skal formentlig findes blandt de professionelle med Jacob Fuglsang fra Cannondale-Vredestein og holdskammeraten Peter Riis Andersen som de største favoritter. Men de vil helt sikkert få kamp til stregen af Klaus Nielsen fra Team Alb Gold Mountainbike samt den lokale Kim Petersen fra Team Odense Energi meldes i absolut topform, og han går efter en topplacering.

Tilbage til toppenVM: Cancellara kører både enkeltstart og linjeløbet


Det schweiziske landshold er blevet udtaget, og det er et stærkt schweizisk hold, som stiller med fuldt hold. Schweiz var et af de hold, som kæmpede med til sidst om, at skulle have 9 ryttere med til VM. Det lykkedes!

Til enkeltstarten kommer holdet til at bestå af unge Michael Schär (Phonak) samt en af VM-favoritterne Fabian Cancellara (Team CSC).

Til linjeløbet stiller Schweiz også til start med Fabian Cancellara (Team CSC) samt Michael Albasini (Liquigas), Aurélien Clerc (Phonak), Martin Elmiger (Phonak), David Loosli (Lampre), Gregory Rast (Phonak), Steffen Wesemann (T-Mobile), Oliver Zaugg (Saunier Duval) og Beat Zberg (Gerolsteiner).

Tilbage til toppenJan Ullrich: Har flere tilbud


Men det schweiziske cykelforbund stadig venter på at få tilsendt nogle dokumenter fra UCI, så har Jan Ullrich efter eget udsagn ikke ventet længe på tilbud fra andre hold.

I et interview med det tyske ugeblad, Bunte, i forbindelse med hans giftermål lader den 33-årige tysker til at være overbevist om, at han kan fortsætte karrieren, og han fortæller, at han har flere tilbud liggende. ”Jeg skal bare beslutte mig for, hvem jeg vil køre for,” hedder det. Han er også overbevist om, at han bliver renset for alle anklager og fastholder sin uskyld. “Det bliver alt sammen afgjort til min fordel - det er jeg sikker på. Det, man gør mod mig i øjeblikket, er uretfærdigt. Jeg er uskyldig.”

Talsmanden for det schweiziske cykelforbund, Lorenz Schläfli, er til gengæld overbevist om, at der kan indledes en sag mod den i Schweiz bosatte cykelrytter.

“I løbet af et par dage skulle vi endelig have dokumenterne. Så tvivler jeg ikke på, at materialet rækker til at indlede en sag mod Ullrich,” siger han til det tyske nyhedsagentur dpa.

Tilbage til toppenJohan Bruyneel: Frankie Andreu er ynkelig


Oven på gårsdagens afsløringer i New York Times, hvor Frankie Andreu og en unavngiven rytter fortæller, at de blev tvunget til at tage EPO i 1999 hos US Postal, svarer den daværende manager, Johan Bruyneel, i dag tilbage i den spanske avis Marca og kalder Andreu en ynkelig mand.

”Jeg forstår ikke, hvorfor han går rundt, og kommer med disse udokumenterede påstande. En amerikansk jury, har allerede afgjort, at han ikke er troværdig. Uanset hvad ligger hverken Armstrong eller jeg søvnløs over dette, da dette angreb ikke var nogen overraskelse.”

Tilbage til toppenWolfgang Strohband: Nogen kommer til at stå til ansvar


Jan Ullrich og hans manager, Wolfgang Strohband, har fået deres hjem ransaget af det tyske kriminalpoliti i en storstilet aktion med udspring i den spanske dopingsag. Ifølge politiet og det tyske statsadvokatur er der foretaget ransagninger på i ind- og udland.

"Statsadvokaturet har efter en anmeldelse og intensiv gennemgang af sagen indledt en efterforskning mod de pågældende på mistanke om begrageri," hedder det i en kommentar fra Bundeskriminalamt, som i sin pressemeddelelse forklarer baggrunden for aktionen. "På grund af de spanske myndigheders efterforskninger bliver de pågældende personer anklaget for at have anvendt forskellige, i cykelfporten forbudte, præstationsfremmende stoffer. Yderligere en person skal have ydet hjælp og i særdeleshed have leveret medikamenter."

I T-Mobiles hovedkvarter i Bonn fik man også besøg, og her blev diverse dokumenter gennemgået. "Vi var naturligvis samarbejdsvillige," forklarer kommunikationschef Christian Frommert overfor de tyske medier. Rudy Pevenages hus i Gent i Belgien skal også være blevet undersøgt.

Jan Ullrich selv var ikke tilstede. Han er på bryllupsrejse, men Wolfgang Strohband var godt gal i skralden.

"De har væet hos mig siden kl. 9.30 i morges og har beslaglagt dokumenter og bilag. De er stadig ikke færdige. Det er en ufattelig situation, som nogen kommer til at stå til asvar for," erklærer Strohband.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Vandt retsag og fik hus ransaget


Det var en dag på godt og ondt for Jan Ullrich. Tidligere i dag fik han rettens ord for, at den tyske dopingekspert Werne Frankes ikke må påstå, at han har betalt 35.000 euro for doping hos den dopingmistænkte spanske læge Eufemiano Fuentes.

Den tyske rytter proklamerede efterfølgende, at han snart forventer at kunne genoptage sin aktive karriere. ”Jeg har adskillige tilbud. Det eneste jeg skal gøre er at afgøre, hvilket hold jeg skal køre for,” sagde Ullrich til Bunte magazine.

Humøret fik dog formentlig lidt af knæk senere på dagen, hvor tysk og schweizisk politi valgte at ransage både Jan Ullrich og hans manager Wolfgang Strohband hjem.

Tilbage til toppenVM: Tyskland til start med amputeret mandskab


Det tyske VM-mandskab ser efter i dag knap så frygtindgydende ud. Team CSCs stærke tysker Jens Voigt, Matthias Kessler og Andreas Klöden har nemlig meldt afbud til linjeløbet. Mens Voigt og Kessler har valgt at tage en pause, så stiller Andreas Klöden op på enkeltstarten på onsdag.

Tilbage til toppenAlessandro Petacchi: Slipper for operation


Ifølge professor Mario Spinelli, fra hospitalet i Livorno, slipper den italienske sprinter, Alessandro Petacchi for at opereret sin højre hånd, som han brækkede sidste søndag, da han var oppe at slås med Lampre-Fondital holdets bus.

”Spinelli siger at hånden er okay indtil videre. Jeg skal holde pause i en uge. Derefter vil han undersøge den igen og vurdere, om jeg kan starte med at træne igen,” udtalte Petacchi efter besøget hos Spinelli.

Tilbage til toppenJakob Piil: I nye problemer og udgået i Tyskland


Team CSCs Frank Schleck er nærmest sikker på at slutte på minimum tredje pladsen i etapeløbet Hessen Rundtfahrt. Efter 1. etape lykkedes det nemlig tre ryttere at komme samlet til mål. Desværre afslørede etapen også nye problemer for Danmarks VM-deltager Jakob Piil.

”Frank var virkelig stærk og meget motiveret for at vise, at han er klar til den sidste del af sæsonen. Med det forspring, de tre har nu, kunne det godt ligne en tidlig afgørelse på løbet, og det favoriserer nok Lang, der i forvejen er favoritten på enkeltstarten i overmorgen. Men der venter også en kuperet etape på søndag ind til Frankfurt, så der skal nok komme til at ske noget”, sagde Tristan Hoffman, der desværre må undvære Jakob Piil resten af løbet.

”Jakob var faktisk med i 13-mandsudbruddet, men havde problemer med et siddesår, som kun blev værre som dagen skred frem, så han valgte at stå af”, tilføjede Hoffman.

Tilbage til toppenDrei Länder Tour: Andenplads til Frank Schleck


I dag startede det tyske etapeløb Drei Länder Tour, hvor T-Mobile startede med succes, da Patrick Sinkewitz (T-Mobile) vandt foran Frank Schleck (Team CSC) og Sebastian Lang (Gerlsteiner).

Team CSC’s Frank Schleck viste forrygende kørsel på den indledende etape. Det var Schlecks første løb efter en længere pause, og med en andenplads på etapen fra Erfurt til Kassel viste den luxembourgske profil, at han er klar til at gå et stort efterår i møde.

13 ryttere slap væk tidligt og Schleck, Sebastian Lang (Gerolsteiner) og Patrick Sinkewitch (T-Mobile) rykkede udbrydergruppen i stykker undervejs på den kuperede etape. Trioen kom i mål med et forspring på over fem minutter til feltet.

Sinkewitz vandt etapen foran Schleck, der tog bjergtrøjen på den 203 kilometer lange etape.


Resultat af 1. etape
1Patrik Sinkewitz -Team T-Mobile 5'08'46
2Frank Schleck -Team CSC 0'03
3Sebastian Lang -Gerolsteiner0'05
4Björn Glasner -Team Lamonta 5'53
5Christian Knees -Team Milram s.t.
6Johannes Fröhlinger -Gerolsteiner 10'00
7Richard Faltus -Team Sparkasses.t.
8Patrick Gretsch -Thüringer Energie Team 10'05
9Björn Schröder -Team Milram 21'09
10Lukasz Bodnar -Intel Action 21'15


Samlet stilling efter 1. etape
1Patrik Sinkewitz -Team T-Mobile 5'08'32
2Frank Schleck -Team CSC 0'07
3Sebastian Lang -Gerolsteiner0'15
4Christian Knees -Team Milram 6'01
5Björn Glasner -Team Lamonta 6'05
6Richard Faltus -Team Sparkasse 10'13
7Johannes Fröhlinger -Gerolsteiner 10'14
8Patrick Gretsch -Thüringer Energie Team 10'19
9Björn Schröder -Team Milram 21'22
10Lukasz Bodnar -Intel Action 21'29


Tilbage til toppenGP Wallonie: Gilbert sejrede foran dobbeltvinder


I dag blev det 37. GP Wallonie kørt. Løbet endte med, at to ryttere kom afgørende fri. Det var Française des Jeux-rytteren Philippe Gilbert samt Nick Nuyens, som vandt løbet i 2004 og 2005. I spurten var Philippe Gilbert bedste og vandt foran Nick Nuyens. 2 sekunder efter kom William Bonnet (Credit Agricole) ind på 3. pladsen.


Resultat
1 Philippe Gilbert (Bel) Française des Jeux 5.57.57
2 Nick Nuyens (Bel) Quickstep-Innergetic
3 William Bonnet (Fra) Crédit Agricole 0.02
4 Benoît Salmon (Fra) Agritubel 0.04
5 Wim Van Huffel (Bel) Davitamon-Lotto 0.05
6 Roy Sentjens (Bel) Rabobank
7 Jelle Vanendert (Bel) Bodysol- Win for Life-Jong Vlaanderen
8 Serge Pauwels (Ned) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
9 Dominique Cornu (Bel) Bodysol- Win for Life-Jong Vlaanderen 0.10
10 Tom Boonen (Bel) Quickstep-Innergetic 0.20

Tilbage til toppenVM i Østrig: Rebellin endelig udtaget af Ballerini


Efter at være blevet forbigået af landstræner Franco Ballerini i flere år, er det endelig lykkes Geroldsteiner rytteren Davide Rebellin at blive udtaget til Italiens ”Squadra Azzurra”, når verdensmesterskabet løber af stabelen om ca. 1 ½ uge i Salzburg.

Sidste år gik Rebellin så vidt som til at skifte nationalitet og blive argentiner i ren frustration, da Ballerini ikke udtog ham til VM i Madrid. Han vendte dog hurtigt tilbage som borger af støvlelandet.

Men nu ser det ud til, at han endelig har fundet nåde for Ballerini øjne og bliver en del af et frygtindgydende mandskab, der derudover skulle bestå af Paolo Bettini, Filippo Pozzato og Matteo Tosatto (alle fra QuickStep-Innergetic), Danilo Di Luca og Luca Paolini (Liquigas), samt Marzio Bruseghin og Alessandro Ballan (Lampre-Fondital).

Tilbage til toppenThorkild Madsen-Fonden: Søg dit legat nu!


Hermed indkaldes ansøgninger til uddeling af årets legater

Fondsbestyrelsen uddeler 7.500,- kroner

Fonden kan efter sin fundats yde bidrag til anskaffelse af materiel og udstyr, som hel eller delvis dækning af rejseeller opholdsomkostninger ved cykelrytteres deltagelse i stævner eller arrangementer, som præmiering ved cykelløb,som honorering af en ekstraordinær eller særlig fortjenstfuld cykelsportsindsats samt til arrangement til cykelløb. Berettigede til at foretage indstilling om legatuddeling er Danmarks Cykle Union, Dansk Bicycle Club og alle unionens klubber. Indstillinger, som hermed indkaldes, skal for at komme i betragtning, være bestyrelsen i hænde senest den 2. oktober 2006.

Indstillinger stiles til: THORKILD MADSEN-FONDEN og fremsendes til
Thorkild Madsen-Fonden
c/o Henrik Elmgreen
Sorgenfrigårdsvej 108A
2800 Kgs. Lyngby
henrik@elmgreen.net

Tilbage til toppenTom Boonen: Lægger sag an mod belgisk senator


Der er nu sket en yderligere udvikling i sagen om den belgiske senator Jean-Marie Dedecker, der i weekenden i et tv-program påstod, at han havde kendskab til tre belgiske topryttere, der alle havde været i Italien i februar måned for at gennemgå et dopingprogram. Feltet.dk skrev om sagen i går under dagens korte nyheder.

Tom Boonen og hans holdmanager Patrick Lefevere fra Quick Step har nu besluttet sig for at stævne senatoren for injurier.

Jean-Marie Dedecker ville under tv-programmet ikke afsløre navnene på de tre ryttere. Men i et efterfølgende radioprogram gentog han påstanden, og da studieværten derefter spøgefuldt foreholdt ham, at Belgiens tre topryttere hedder Boonen, Boonen og Boonen, tav senatoren og fremkom ikke med nogen benægtelse.

Det opfatter både Boonen og Lefevere som injurier: ”Vi lægger sag an mod ham. Det er et klart angreb på Tom Boonen og cykelsporten. Vi har problemer nok i forvejen på den front. Dedecker må lære at holde sin store k…”, siger Patrick Lefevere til Sportwereld.be i dag.

Den bombastiske senator reagerede straks: ”Lefevere er den sidste, der skal slæbe mig på anklagebænken. Hvis det skulle komme så langt som til en retssag, så vil jeg simpelthen give ham navnene”.

Tilbage til toppenLance Armtrong: Dette er en historie om Andreu


Lance Armstrong har ikke meget tilovers for tirsdagens artikel i New York Times, hvor to tidligere holdkammerater, der i blandt Frankie Andreu, fra US Postal fortalte, at de tog EPO i 1999. Det år hvor Armstrong vandt Touren første gang.

"Jeg synes, at det er et groft forsøg af New York Times på at kæde mig sammen med brug af doping,” udtaler Armstrong til Associated Press. "For mig er det en historie om Frankie Andreu. Det faktum, at han har dopet sig har intet med mig at gøre."

Samtidigt understreger Armstrong, at han aldrig er testet positiv, dette på trods af tonsvis af tests.

”Alt jeg kan sige, er hvad jeg har sagt millioner af gange. Jeg blev testet til løb, i mit hjem, i hotelværelser og lufthavne, og er aldrig testet positiv.”

Tilbage til toppenUS Postal: Hverken Meinert eller Kjærgaard kender til EPO


I går kom det frem New York Times, at rytterne på det amerikanske US Postal hold, blev tvun-get til at tage EPO. Men hverken danske Peter Meinert, som kørte på holdet fra 1997-1999, eller norske Steffen Kjærgaard, som kørte på holdet fra 2000-2003, kender noget til EPO misbrug.

”Det må jo stå for de to rytteres egen regning. Jeg har ikke kendskab til, at det foregik,” udtaler Meinert i dagens Ekstra Bladet, og den tidligere danske profrytter fortsatte, ”I sidste uge blev jeg også ringet op af journalisten fra New York Times, og hun tilbød mig sågar at stå frem ano-nymt, men jeg fortalte hende, at jeg ikke har brugt EPO, og at jeg ikke kender til andres brug af det.”

Steffen Kjærgaard, som nu er juniorlandstræner, er meget ked af de nye oplysninger. ”Dette er trist. Såfremt det er sandt og skete mens jeg var på holdet, så foregik det bag lukkede døre. Der var jo ingen som forfulgte hinanden, og bag lukkede døre kan folk gøre, hvad de vil,” udtaler Kjærgaard til den norske avis Verdens Gang.

Kjærgaard har også en teori om, at EPO test kan have ændret ting på holdet. ”Så vidt jeg husker, kom de første EPO test lige før Tour de France i 2000, så det kan have ændret noget… Men det er ikke noget jeg ved noget om.”

Tilbage til toppenShoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!Tilbud 1: Drømmeholdet - historien om Team CSC

Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- i denne uge, da du kan spare portoen!

BESTIL HERTilbud 2: Pro Cycling Manager 2006 og Historien om Team CSCPro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a Espana osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,-


Drømmeholdet - historien om CSC
Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Spillet vejledende udsalgspris er 125,-


Samlet pris i denne uge 379 kr. - BESTIL HER

Tilbage til toppenRecycling: Tilvalg virker igen


Der har været perioder, hvor tilvalgene på salgsannoncerne på "Recycling" ikke har virket. Fejlen er nu helt præcis lokaliseret og rettet. Så du kan nu oprette annoncer med tilvalg, så dine cykeldele bliver hurtigere solgt!

Du er naturligvis velkommen til at slette dine nuværende annoncer og tilføje dem med tilvalg, hvis du ønsker dette.

Du finder Recycling på: www.feltet.dk/auktion.

Tilbage til toppenVM: Det australske hold med O'Grady og Goss


Cycling Australia kunne tirsdag aften offentliggøre VM hold til VM i Salzburg i Østrig.
Til mændenes enkeltstarter stiller Australien med Ben Day, Bradley McGee og den forsvarende verdensmester Michael Rogers.

I herrernes linjeløb stiller Australien derimod med Cadel Evans, Nick Gates, Simon Gerrans, Mathew Hayman, Robbie McEwen, Bradley McGee, Stuart O’Grady, Michael Rogers samt Matthew White.

Hos kvindernes stiller Australien til start med Kathryn Watt og Oenone Wood på enkeltstarten, imens Katherine Bates, Natalie Bates, Olivia Gollan, Helen Kelly, Emma Rickards samt Oenone Wood kører linjeløbet.

Hos U23-rytterne stiller Australien til start med Mark Jamieson og Shaun Higgerson til enkeltstarten, imens holdet til linjeløbet bliver Jonathon Clarke, Simon Clarke, Shaun Higgerson, James Meadley samt den kommende Team CSC Matthew Goss.

Tilbage til toppenKøbenhavn: Byens bedste sportsoplevelse?


Det er nu, at du som cykelelsker har mulighed for at støtte op omkring banecykelsporten. En af kandidaterne til ”Byens Bedste Sportsoplevelse” i 2006 er nemlig 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena. Stem på dette arrangement og støt banecykelsporten.

Du kan stemme fra mandag den 11. september kl. 12:00 til og med mandag den 18. september kl. 11:59 på www.byensbedste.aok.dk.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?