Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 14. juli 2006

Feltet.dk korte - 14. juli 2006

14. juli 2006 01:230
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Europamesterskabet: Grabovsky ustyrlig
- VM: Bettini og Di Luca kigger på ruten
- World Cup: Vinderen af Giro d’Italia kommer til Århus
- Operation Puerto: Slipper bagmændene endnu engang?
- Operation Puerto: Fuentes’ søster skal afhøres
- Ivan Basso: Jeg vil vinde Vueltaen
- Erik Dekker: Kan intet huske fra styrt
- Python Pro: Åbner restlager salg på nettet
- Pro Cycling Manager 2006: Er udkommet!
- Shoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)

De korte nyheder opdateres løbende


Europamesterskabet: Grabovsky ustyrlig


Ikke uventet var ukraineren Dmytro Grabovsky hurtigst på U23 herrernes EM enkeltstart. Han kørte de 32 km i tiden 38:36, hvilket var hele 46 sekunder hurtigere end sølvmedaljevinderen Jörome Coppel fra Frankrig og yderligere 6 sekunder hurtigere end bronzemedaljevinderen Dominique Cornu (Belgien).


Podiet U23 herrerne / Foto: CyclingFx.nl


Med danske øjne var det store forventninger til Martin Mortensen, som sidste år blev nummer fire ved VM, men ved dette års europamesterskaber levede Martin Mortensen ikke op til forventningen, i stedet for blev bedste dansker Alex Rasmussen på en 9. plads. Imens Martin Mortensen blev nummer 28 og Andre Steensen nummer 40.

Resultat
1 Dmytro Grabovsky (Ukraine) 38.36.93 (49.74 km/t)
2 Jörome Coppel (Frankrig) 0.46.66
3 Dominique Cornu (Belgien) 0.52.27
4 Thomas Frei (Schweiz) 1.14.37
5 Kristijan Koren (Slovenien) 1.21.27
6 Andrei Kunitski (Hviderusland) 1.28.33
7 Simon Spilak (Slovenien) 1.29.01
8 Jos Van Emden (Holland) 1.37.02
9 Alex Rasmussen (Danmark) 1.37.05
10 Aleksander Filipov (Rusland) 1.38.76
..
28 Martin Mortensen (Danmark) 2.29.00
40 Andre Steensen (Danmark) 3.09.49

Tilbage til toppenVM: Bettini og Di Luca kigger på ruten


De italienske ryttere er ved at ligge en plan til dette års verdensmesterskaber, hvor de gerne vil lave et stort resultatet. Det italienske cykelforbund og flere af de italienske ryttere vil i næste uge kigge nærmere på VM ruten. Helt præcis vil det blive tirsdag den 18. juli.

De italienske ryttere, som vil kigge nærmere på ruten er olympiske mester Paolo Bettini, ProTour-vinderen Danilo Di Luca, Vincenzo Nibali, Marco Pinotti og Tiziano Dall-Antonia.

Tilbage til toppenWorld Cup: Vinderen af Giro d’Italia kommer til Århus


Edita Pucinskaite er frontfigur når det stærke italienske Nobili team kommer til Århus for at deltage i World Cup løbet den 30. juli. Hun kommer også med en frisk sejr i kvindernes Giro d’Italia som sluttede i søndags.

Litauiske Edita Edita Pucinskaite har siden sin karrieredebut i 1994 vundet 75 sejre. Deriblandt Tour de France (også kaldt La Grande Boucle) i 1998 og altså nu også Giro d'Italia 2006. En sejr som hun grundlagde på spektakulær vis ved at køre væk fra alle de øvrige favoritter på løbets allersidste etape.

I 2006 kører Edita Pucinskaite som nævnt for det italienske hold Nobili Rubinetteri Menikini Cogeas (holdet er nr. 5 på UCI's sidste rangliste i juni 2006, dvs. før sejren i Giroen).

Nobili bliver et af de stærkeste hold som stiller til start i den århusianske World Cup afdeling. Løbet afvikles som en ca. 42 km holdtidskørsel og er således det første af sin art nogensinde i international damecyklings historie.

Edita Pucinskaite er en komplette rytter, med mange store sejre blandt andet kan nævnes:
- 6 etaper i Tour de France for kvinder
- 3 etaper i Giro d'Italia og samlet vinder 2006
- Verdensmesterskab på Landevej i 1999
- 5 Litauiskmester titler (i enkelstart og linieløb)

Walter Zini, holdets Sportsdirektør kommer til Århus med en erfaren og stærke opstilling. Ud over det litauiske supertalent er følgende ryttere til start: Olivia Gollan, Sigrid Corneo, Miho Oki, Marta Vilajosana, Élodie og Touffet.

Reserver: Valsecchi Silvia, Rebecca Bertolo og Emanuela Azzii.

World Cup cykelløbet for kvinder er søndag den 30. juli i Århus.

Tilbage til toppenOperation Puerto: Slipper bagmændene endnu engang?


Mens det ser ud til at bliver taget sportslige konsekvenser for de implicerede ryttere, så vil der formentlig ikke blive tale om et strafferetsligt efterspil. I øjeblikket findes der nemlig slet ingen doping-lovgivning i Spanien. En sådan ventes først vedtaget i november måned.

Derfor kan de fem hovedmistænkte, Manolo Saiz, Eufemiano Fuentes, Luis Merino Batres, Ignacio Laberta og Alberto Leon, udelukkende tiltales efter paragraffen om ”skade på den offentlige sundhed”, hvis det i givet fald kommer til en officiel anklage. Strafferammen for en sådan forseelse går fra få måneder og op til fem års fængsel, men om der bliver en sag, er endnu ikke klart.

”Dommerne må afgøre, om politiets følgeslutninger holder stik, om hver enkelt af de mistænkte ryttere også helt uden tvivl kan sættes i forbindelse med Fuentes’ kodede oplysninger,” erklærede talskvinde for den spanske højesteret i Madrid, Elisa Beni Uxabal.

Den spanske ekspert i dopingretsager, Antonio Serrano-Arnal, der er efterforskningsleder i ’Operation Puerto’, skal imidlertid kunne bevise, at infusioner med eget blod er skadeligt.

"Men det er vanskeligt, for blod er en naturlig sustans. I øjeblikket indhenter vi ekspertudsagn om sagen," tilføjer talskvinden.

Tilbage til toppenOperation Puerto: Fuentes’ søster skal afhøres


I øjeblikket ligger de videre undersøgelser stille i den spanske dopingsag på grund af ferie hos de spanske myndigheder, fortæller Sportwereld.be i dag. Men fredag i næste uge tages de næste skridt. Yolanda Fuentes, søsteren til den hovedmistænkte i sagen, Dr. Efemiano Fuentes, skal afhøres om de mange telefonsamtaler, som lægen har ført med diverse implicerede.

Tilbage til toppenIvan Basso: Jeg vil vinde Vueltaen


I går fik den italienske avis Gazzetta dello Sport en udtalelse fra Ivan Basso i hans hjem i Cassano Magnago.

”Jeg venter stadig på officielle informationer fra de spanske myndigheder, så mine advokater kan komme i gang med at tilrettelægge mit forsvar. Jeg er ved godt mod, og føler mig både fysisk og mentalt stærk og vil stille op i Vueltaen. Og det skal ikke bare være for at deltage men for at vinde”, sagde den suspenderede CSC kaptajn.

Tilbage til toppenErik Dekker: Kan intet huske fra styrt


Rabobank rytter Erik Dekker overvejer i øjeblikket, om han skal slutte karrieren før tid. Allerede i starten af denne sæson besluttede han sig for, at 2006 ville blive den sidste som aktiv rytter, men efter det voldsomme styrt i Tour de France på 3. etape til Valkenburg i Holland, tænker han på, om det er umagen værd at genoptræne sig selv for at køre resten af den afsluttende sæson, skriver Het Laatste Nieuws i dag.

”Efter et styrt har jeg altid tænkt noget i retning af at ”jeg vil aldrig styrte mere”. Men det betyder samtidig også at opgive karrieren. Så pt. tænker jeg meget over fremtiden. Jeg kan intet huske fra styrtet. Jeg så det først på en optagelse på sygehuset flere dage efter”, fortæller Dekker.

Styrtet kostede den hollandske veteran fem tænder, som nu er blevet erstattet af kunstige tænder. De mange sår og afskrabninger er også ved at hele, men han mærker stadig den kraftige hjernerystelse, han fik.

Dekker vil dog snart på cyklen igen, og hans plan er at stille op i kriterier i slutningen af juli - de såkaldte post-tour kriterier - for at se, hvordan kroppen reagerer. Derefter vil han tage en beslutning om resten af sæsonen.

Tilbage til toppenPython Pro: Åbner restlager salg på nettet


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som står bag også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
- 8 stk. komplette DK03GA cykler med Ultegra til kun kr. 8.990,00
- Pakke med 8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00
- 1 par Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenPro Cycling Manager 2006: Er udkommet!


Du kan købe Pro Cycling Manager 2006 igennem Feltet.dk til 328,- incl. porto, levering m.m. Når spillet er kommet i dag og den vejledende udsalgspris vil være 369,-

Du bestil på www.feltet.dk/shop


Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og udkommer den 11. juli 2006. Feltet.dk vil udsende spillet, så de brugere, der har forudbestilt spillet får spillet med posten den 11. juli.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.

Pris: 369.00 kr
Tilbudspris: 328.00 kr


Tilbage til toppenShoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Amstel Gold Race
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Amstel Gold Race Ladies(1.WWT) 14/04

Amstel Gold Race(1.UWT) 14/04

Classic Grand Besançon D...(1.1) 12/04

Tour du Doubs(1.1) 14/04

Tour du Jura Cycliste(1.1) 13/04

Giro di Sicilia(2.1) 09/04-12/04

Tour du Jura Cycliste(1.1) 13/04

Amstel Gold Race Ladies(1.WWT) 14/04

Amstel Gold Race(1.UWT) 14/04

Tour du Doubs(1.1) 14/04

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?