Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 15. juli 2006

Feltet.dk korte - 15. juli 2006

15. juli 2006 08:460
Artiklen fortsætter efter videoen.


- FdJeux.com: Tim Gudsell stagiaire
- EM: Vos ny europamester
- EM: Østergaard fik den værste placering
- Sint-Katalijne-Waver: Andenplads til Dejan Aistrup
- Unibet.com: Ophæver suspenderingen af Quasada
- T-Mobile: Holdlæge overrasket over anklager
- Python Pro: Åbner restlager salg på nettet
- Pro Cycling Manager 2006: Er udkommet!
- Shoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)

De korte nyheder opdateres løbende


FdJeux.com: Tim Gudsell stagiaire


22-årige Tim Gudsell vil fra den 1. august køre som stagiare hos FdJeux.com og allerede den 2. august vil rytteren få sin debut, da han skal køre Paris-Corrèze.

"Jeg er glad for, at jeg får chancen," forklarer Gudsell og fortsætter: ”Jeg vil gøre mit bedste for at få en professionel kontrakt efter den.”

Tim Gudsell har lavet de største resultater på banen, derfor startede han allerede sæsonen sidste år i oktober, men efter en pause, så vil Gudsell se frem til at prøve kræfter med de professionelle landevejsrytter.

Tilbage til toppenEM: Vos ny europamester


Marianne Vos kører sin første sæson, som U23-rytter i år, men det betyder ikke, at hun ikke kan følge med de mere rutinerede U23-ryttere hos damerne. Tværtimod har Marianne Vos kørt en rigtig flot første U23 sæson, hvor det er blevet til flere sejre.

Ved europamesterskaberne i Holland var Marianne Vos igen med fremme, da hun kom alene af sted med Tatiana Guderzo fra Italien. De to ryttere hele afgøre løbet i en spurt, hvor Marianne Vos var suveræn og vandt. Den spurt stærke svensker Monica Holler vandt feltets spurt og tog dermed bronzemedaljen.

Eneste dansker, Linda Villumsen, styrtede og måtte nøjes med en 37. plads.


Resultat
1 Marianne Vos (Holland) 3.07.06 (35.275 km/t)
2 Tatiana Guderzo (Italien)
3 Monica Holler (Sverige) 0.58
4 Suzanne De Goede (Holland)
5 Ludivine Henrion (Belgien)
6 Inga Cilvinaite (Lithauen)
7 Stephanie Pohl (Tyskland)
8 Monia Baccaille (Italien)
9 Malgorzata Jasinska (Polen)
10 Ellen Van Dijk (Holland)
..
37 Linda Willumsen (Danmark) 2.21

Tilbage til toppenEM: Østergaard fik den værste placering


I dag blev Europamesterskaberne ved linjeløbet for juniorerne kørt. Danmark havde 8 ryttere til start, hvor det blev Niki Østergaard, som kom med i det afgørende udbrud.

Omkring af franske, italienske og hollandske ryttere måtte danskeren dog se sig slået. Franskmanden Etienne Pieret vandt foran italienske Thomas Bertolini og hollandske Ronan Van Zandbeek. Niki Østergaard sluttede lige præcis udenfor medaljerækken på en 4. plads.

Resultat
1 Etienne Pieret (Frankrig) 3.20.14 (39.913 km/t)
2 Thomas Bertolini (Italien)
3 Ronan Van Zandbeek (Holland)
4 Niki Østergaard (Danmark)
5 Martijn Keizer (Holland)
6 Adriano Malori (Italien) 0.02
7 Tony Gallopin (Frankrig) 0.09
8 Robin Chaigneau (Holland) 0.22
9 Evaldas Siskeviciius (Lithauen)
10 Boy Van Poppel (Holland) 0.33
..
14 Nicolaj F. Olesen (Danmark)
25 Morten Hoberg (Danmark)
63 Rasmus Guldhammer (Danmark) 0.43
65 Morten Reckweg (Danmark) 0.49
73 Kristian Sobota (Danmark) 5.22

Udgik:
Ricky Enø Jørgensen (Danmark)
Mikkel Schiöler (Danmark)

Tilbage til toppenSint-Katalijne-Waver: Andenplads til Dejan Aistrup


Brødrene Aistrup var i går til start i løbet ”Sint-Katalijne-Waver”, som er kategoriseret som et 1.12A, hvilket svarer til den højeste kermis-kategori, som amatører kan stille op i. Løbet var 134 km langt og skulle forceres på i alt 12 omgange med indlagte spurter på hver omgang. Løbet havde en samlet præmiesum på ca. 15.000 kr., og var derfor repræsenteret af mange stærke ryttere fra de belgiske kontinentale hold.

Brødrene var med til at splitte feltet og kom derfor begge to til at sidde i forreste gruppe allerede efter 10 km. Da de begge to sad fremme kunne Dejan spurte sig til den første præmiespurt og Nikola til den næste. Men da der var for mange i gruppen og samarbejdet fungerede ikke, og så blev udbruddet hentet igen. Men inden hele gruppen blev hentet kørte Dejan kontra og fik derved samlet en 9 mandsgruppe som slap af sted. Sammenarbejdet fungerede godt, men da gruppen kørte ud på den sidste omgang fik David Maes fra continentalholdet ”Profel Ziegler” hul til gruppen, da de sad i overtal i gruppen. Gruppen kommer derfor i til stregen og skulle køre om andenpladsen, og her kører Dejan en super spurt og sikre sig en sikker andenplads.

I mellemtiden havde en 12 mandsgruppe, heriblandt Nikola, revet sig løs fra feltet, og Nikola kunne derfor spurte sig til 10. pladsen.

Tilbage til toppenUnibet.com: Ophæver suspenderingen af Quasada


Unibet.com mandskaber meddeler, at holdet nu har ophævet suspenderingen af Carlos Garcia Quasada. Den spanske rytter, der indtil sidste år kørte for Comunidad Valenciana, blev af spanske medier sat i forbindelse med ”Operation Puerto”. Men siden har det belgiske mandskab hverken fra UCI eller de spanske myndigheder kunne få svar på om Quasada reelt er involveret i politiefterforskningen og man har derfor valgt at ophæve suspenderingen indtil man høre nærmere fra den spanske myndigheder.

Tilbage til toppenT-Mobile: Holdlæge overrasket over anklager


Det er med undren, at T-Mobiles holdlæge, Lothar Heinrich, har læst artiklen i ’Süddeutsche Zeitung’, som påstår, at Jan Ullrich allerede var dopet i sidste års udgave af Tour de France 2005. ”Jeg er meget overrasket,” siger han til dpa. Lothar Heinrich er læge på Universitetsklinikken i Freiburg, som tager sig af rytterne fra det tyske hold. ”Det er jo ikke noget, man kan se på folk. De har jo ikke blå tunge eller sådan,” tilføjer han og erklærer, at han ved undersøgelserne af Jan Ullrich ikke har fundet noget påfaldende.

Den tyske avis hævder at være kommet i besiddelse af bl.a. en ’road book’ fra sidste års Tour, som kan linkes til Jan Ullrich. Her fremgår det, hvilke præparater, den tyske Tour-kaptajn har fået i løbet af den første uge af Touren. Lothar Heinrich forklarer, at bl.a. Insulin og væksthormoner, som Ullrich skulle have fået, ikke uden videre kan påvises. ”Den ændrede hormonstatus burde dog være fremgået af de urin-prøver, som dopingkontrollen foretog. Ullrich var aldrig positiv,” pointerer Heinrich. Beviset for væksthormonerne kan dog ifølge holdlægen kun leveres af to eller tre laboratorier i Europa, fortsætter han og opfordrer til øgede bevillinger til det nationale anti-doping agentur, så kontrollerne kan blive mere effektive. Samtidig påpeger han, at den kommende blodvolumentest, som bl.a. skulle kunne give indikationer om bloddoping med eget blod, og som dermed gør kontrollen mere finmasket, ikke er billig. ”Sådanne forholdsregler koster penge.”

Tilbage til toppenPython Pro: Åbner restlager salg på nettet


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som står bag også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
- 8 stk. komplette DK03GA cykler med Ultegra til kun kr. 8.990,00
- Pakke med 8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00
- 1 par Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenPro Cycling Manager 2006: Er udkommet!


Du kan købe Pro Cycling Manager 2006 igennem Feltet.dk til 328,- incl. porto, levering m.m. Når spillet er kommet i dag og den vejledende udsalgspris vil være 369,-

Du bestil på www.feltet.dk/shop


Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og udkommer den 11. juli 2006. Feltet.dk vil udsende spillet, så de brugere, der har forudbestilt spillet får spillet med posten den 11. juli.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.

Pris: 369.00 kr
Tilbudspris: 328.00 kr


Tilbage til toppenShoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 19. etape af Giro d’Italia
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Tour of Estonia(2.1) 24/05-25/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 01/06

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 02/06-09/06

Classica Andorra Pirineus(1.1) 02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?