Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 16. august 2006

Feltet.dk korte - 16. august 2006

16. august 2006 06:350
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Regio-Tour: Klöden og Rogers styrtede
- Eneco Tour: Stefan Schumacher ikke overrasket
- Coppa Agostoni: Billeder
- Vuelta a Espana: Danielson i spidsen for Discovery
- Regio-Tour: Gerolsteiner sat tilbage af styrt
- Regio-Tour: Danilo Hondos 7. sejr i denne sæson
- AIGCP: Kræver licensinddragelse for to hold
- Christophe Riblon: Forlænger med et år
- Regio-Tour: Hondo vinder igen
- Eneco Tour: Karsten Kroon bedst for Team CSC
- Unibet.com: Vil ha’ Phonaks ProTour plads
- Steve Zampieri: To år hos Cofidis
- Tour du Limousin: Flot sejr til Bretagne-Jean Floch
- Coppa Agostoni: Alessandro Bertolini sejrede
- UCI: Store ændringer af U23 world cuppen?
- UCI: Kun tre danskere til VM
- Eric Vanderaerden: Ny holdleder hos Cyclingnews
- Vuelta a Espana: Carlos Sastre 100 procent klar
- VM: Ingen sprintere med hos Italien
- Peder Pedersen: Vil smide prof-rytterne på porten
- Eneco Tour: Team CSC sætter lid til danskerne
- Feltet.dk: Medarbejdere søges
- Odense Cykelbane: Jacob Moe til start
- Manager: Tilmeld dig til Vuelta spillet
- Python Pro: Gode tilbud på cykelprodukter
- Rundt om Horsens: Tilmeld dig løbet nu

De korte nyheder opdateres løbende


Regio-Tour: Klöden og Rogers styrtede


T-Mobiles Andreas Klöden og Michael Rogers styrtede begge på den 194 km lange første etape af Regio Tour. De kunne dog begge gennemføre etapen, men det er spørgsmålet, om de stiller til start, når det går løs igen i morgen.

“Vi må se, hvordan de har det i løbet af aftenen,” udtaler sportsdirektør Valerio Piva

Morgendagens anden etape køres fra Schlienge til Badenweiler over 145,6 km von Schliengen nach Badenweiler. Der er tre spurter på den første del af etapen, mens der på den sidste del venter de 15 deltagende hold tre bjergspurter. "Man skal ikke undervurdere denne etape. Hvis Andreas og Michael er kommet sig over styrtet, vil de sikkert kunne få et ord at skulle have sagt i afgørelsen," lyder det fra sportsdirektøren.

Tilbage til toppenEneco Tour: Stefan Schumacher ikke overrasket


Med sejren på dagens 6,1 km lange prolog i Eneco Tour sørgede Stefan Schumacher for Team Gerolsteiners 28. sæsonsejr.

Schumacher vandt prologen med bare et enkelt sekund ned til amerikanske George Hincapie fra Discovery Channel. "Det gik rigtig godt for Stefan, starten på løbet lykkedes til fulde," erklærer sportsdirektør Christian Wegmann.

"Min form er virkelig god. At jeg nu ligger foran flere specialister er meget tilfredsstillende. Men jeg er nu ikke overrasket," udtalte Schumacher, som bestemt ikke vil læne sig tilbage de næste dage. "Jeg vil forsøge at forblive blandt de forreste. Specielt de sidste etaper ligger godt til mig."

Christian Wegmann havde allerede efter få kilometer af dagens prolog en god fornemmelse. "Jeg kendte de andres tid og vidste, at Stefan kørte rigtig hurtigt. Det rakte jo også til sidst, selvom det var tæt løb," fortæller han. Sportsdirektøren erklærer også, at det nu gælder om at forsvare den røde førertrøje. "Det bliver helt sikkert svært. Specielt sprinterholdene, som stadig regner med at kunne lave et godt resultat, vil gore livet svært for os. Men vi vil gøre alt for at beholde trøjen," proklamerer han og tilføjer, at selvom Schumacher mister trøjen, så har han gode forudsætninger for at ende blandt de bedste i det samlede klassement, når løbet afgøres.

Tilbage til toppenCoppa Agostoni: Billeder
Bertolini vinder / Foto: Sirotti


Bertolini vinder / Foto: Sirotti


Podiet Tonti - Bertolini - Pellizotti / Foto: Sirotti


Bertolini jubler efter sejren


Tilbage til toppenVuelta a Espana: Danielson i spidsen for Discovery


Discovery Channel stiller til start i Vuelta a Espana med store ambitioner. Holdets frontfigur bliver Tom Danielson, der skal forsøge at forbedre sidste års samlede ottendeplads.

”Tom Danielson er vores leder i dette løb og jeg tror på at han forberedt sig meget godt. Med det hold vi bringer til løbet er jeg overbevist om, at han vil kunne slutte meget højt i klassementet,” siger team-manager Johan Bruyneel.

Danielson får følgende ryttere til at støtte sig i det spanske etapeløb: Michael Barry, Manuel Beltran, Janez Brajkovic, Stijn Devolder, Vladimir Gusev, Benoit Joachim, Egoi Martinez og Jurgen Van Goolen.

”Udvælgelsen af dette hold var ikke nemt for mig, fordi vi har en masse ryttere, der for tiden køre meget stærkt, men jeg føler at vi har et meget solidt hold, som vil arbejde godt sammen,” lyder det fra Bruyneel.

Tilbage til toppenRegio-Tour: Gerolsteiner sat tilbage af styrt


Team Gerolsteiners ryttere fik ikke løn efter fortjeneste på dagens optakt i Regio Tour, for i finalen var de impliceret i styrt, som forhindrede, at de kunne være med til at afgøre etapen.

Heinrich Haussler, som eller ville have haft muligheder i en spurt, røg en tur i asfalten omkring en kilometer før mål. Gerolsteinerne havde dog held i uheld, for ingen af de ryttere, der var impliceret i styrtene kom alvorligt til skade.

"Gutterne kørte godt. Desværre forhindrede styrtene et tilsvarende resultat," udtaler sportsdirektør Reimund Dietzen. Foruden Haussler var Markus Fothen også en tur i asfalten, og holdkammeraten Torsten Hiekmann blev standset af styrt hos nogle forankørende. "Tja, hvad skal man gore? Sådan går det nu engang af og til," erklærer Dietzen.

Tilbage til toppenRegio-Tour: Danilo Hondos 7. sejr i denne sæson


Den 32-årige Team Lamonta rytter Danilo Hondo vandt i dag 1. etape af Regio-Tour over 194 km fra Heitersheim til Guebwiller. Etapen blev afgjort i en massespurt, hvor Hondo besejrede T-Mobiles André Korff og Claudio Cucinotta fra det lille Team Tenax, og han starter altså morgendagens anden etape fra Schliengen til Badenweiler (145,6 km) iført den gule førertrøje.

"Vores taktik lykkedes til fulde," lød det efter etapen fra en glad Björn Glasner, der indtil slutningen ydede sin kaptajn værdifuld hjælp. Før den afgørende slutspurt, havde der på den vanskelige sidste del af løbet været hele tre styrt. "Men vi var heldige ikke at være impliceret," fortæller Glasner, som fem kilometer før mål over radioen fik besked om, at Team Milrams sprinter Alessandro Petacchi var blevet sat af frontgruppen.

Etapen blev i øvrigt præget af et 110 km langen soloudbrud af Wolfram Wiese fra Team Regiostrom-Senges, som på et tidspunkt havde et forspring på hele elleve minutter. Wiese kunne dog ikke holde feltet bag sig, og 25 km før mål blev han hentet. Rytterne skulle på dagens etape passere den 483 meter høje stigning, Col de Banstein, i nærheden af Guebwiller. Med 20 km til mål forsøgte den lettiske mester, Aleksejis Saramontis, sig med et angreb, men også han blev kort efter hentet igen. I fronten af feltet var det Team Milram og Team Gerolsteiner, som arbejde hen mod en spurtafgørelse, og her kunne Hondo lukrere på deres arbejde.

Dagens etape var Hondos syvende sejr i denne sæson.

Tilbage til toppenAIGCP: Kræver licensinddragelse for to hold


I en officiel meddelelse kræver AIGCP, som er sammenslutningen af de professionelle cykelhold, at UCI omgående inddrager licenserne for Active Bay (ASTANA) og AR Cycling AG (PHONAK).

Repræsentanter for 17 af de tyve hold mødtes i dag i Bruxelles, kun Ag2r, Astana og Phonak var fraværende. Man enedes på mødet om kravet til UCI forud for Licenskommissionens møde på mandag, den 21. august, hvor de åbne spørgsmål omkring licenserne netop skal diskuteres.

Der blev ligeledes dannet en arbejdsgruppe, som skal finde ud af, hvordan det etiske regelsæt kan skærpes og tilpasses "den aktuelle situation".

Tilbage til toppenChristophe Riblon: Forlænger med et år


Den 25-årige Christophe Riblon har forlænget sin kontrakt med det franske hold AG2r. Kontraktforlængelse gælder for endnu en sæson. Franskmanden mangler dog at slå helt igennem på det franske hold, men det er dog blevet til en sejr i Circuit de Lorraine i år, som er indtil videre den eneste sejr i hans professionelle kontrakt. Christophe Riblon startede hos AG2r i 2004 som stagiaire, hvorefter det blev til en 2-årig kontrakt.

Christophe Riblon er den sjette rytter, som får forlænget med AG2r frem imod næste sæson. Tidligere har Sylvain Calzati, Cyril Dessel, Renaud Dion, Hubert Dupont og Laurent Mangel fået forlænget deres kontrakter.

Tilbage til toppenRegio-Tour: Hondo vinder igen


I dag blev 1. etape af Regio-Tour kørt. Etapen bød på flere angreb, men alle udbrudene blev kørt ind til sidst, hvor Lamonta bl.a. var fremme for at køre Danilo Hondo frem til massespurten. Og man må sige missionen lykkedes, da tyskeren kvitterede med en sikker sejr foran Andre Korff (T-Mobile) og Claudio Cucintta (Tenax).


Resultat
1Danilo Hondo-Team Lamonta
2André Korff-Team T-Mobile
3Claudio Cucinotta-Tenax

Tilbage til toppenEneco Tour: Karsten Kroon bedst for Team CSC


I dag startede etapeløbet Eneco Tour, som Bobby Julich vandt sidste år. Derfor kunne der sættes store forventninger til Bobby Julich også i år, men det er måske nærmere en anden rytter hos Team CSC, som man skal holde øje med. Det gik nemlig bedst for Team CSCs Karsten Kroon på prologen, hvor han blev nummer 11 - 9 sekunder efter den vindende tysker.

”Karsten leverede et virkeligt imponerende resultat i en disciplin, der ikke er hans specialitet. Det understreger, at han er topmotiveret og helt klar til at gøre en god figur i det her løb. De hårdeste etaper senere i løbet ligger rigtigt godt til ham, og jeg tror, han har gode muligheder for at slutte langt fremme. Han har tilrettelagt sin træning til at være på toppen til den sidste del af sæsonen, og det kan vi meget vel få et tydeligt på bevis her”, sagde sportsdirektør Tristan Hoffman efter den korte indledning på det otte dage lange løb.

Tilbage til toppenUnibet.com: Vil ha’ Phonaks ProTour plads


For det belgisk/svenske kontinentalhold, Unibet.com, har en plads i ProTouren længe stået øverst på ønskesedlen. Og nu da Phonak holdet definitivt har givet op, ser mulighederne straks bedre ud. Unibet.com står nu øverst på ”ventelisten”.

”Licenskommissionen mødes faktisk i denne uge. Så vi krydser fingre og håber på et positivt svar”, siger holdleder Hilaire Van der Schueren til Sportwereld.be i dag.

Denne nyhed kan være en god nyhed for danske Glenn Bak, som i øjeblikket kæmper for at få kontrakt næste sæson hos Unibet. Det kunne meget vel lykkedes, hvis holdet kommer med i ProTouren, da truppen så skal udvides markant.

Tilbage til toppenSteve Zampieri: To år hos Cofidis


Først var det Martin Elmiger, som hos Ag2r fandt en erstatning for Phonak, som stopper ved udgangen af denne sæson. Nu har hans holdkammerat Steve Zampieri ifølge flere schweiziske medier også fundet en ny arbejdsgiver i Frankrig. Den 29-årige Zampieri har angiveligt fået en to-årig kontrakt med Cofidis.

Tilbage til toppenTour du Limousin: Flot sejr til Bretagne-Jean Floch


Det mindre hold, Bretagne-Jean Floch, vandt onsdag eftermiddag 2. etape af Tour du Limousin. Det skete da holdets rytter, Noan Lelarge, vandt en flot solosejr foran ProTour rytteren Stéphane Goubert (AG2r), som blev sat med 19 sekunder. Noan Lelarges holdkammerat Jean-Luc Delpech blev nummer tre, og dermed fik holdet hele to ryttere på podiet.

Pierrick Fedrigo forsvarede dog den samlede føring. I morgens køres 3. etape, løbet slutter fredag.

Resultat af 2. etape
1 Noan Lelarge (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 4.32.53
2 Stéphane Goubert (Fra) AG2R Prévoyance 0.19
3 Jean-Luc Delpech (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 0.37
4 Benoît Salmon (Fra) Agritubel 0.39
5 Dmitriy Muravyev (Kaz) Jartazi-7Mobile 0.45
6 Julen Zubero (Spa) Orbea
7 David Moncoutie (Fra) Cofidis-Le Crédit par Téléphone 0.48
8 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole
9 Eric Leblacher (Fra) Française des Jeux 0.52
10 Rémy Di Gregorio (Fra) Française des Jeux 1.11


Samlet stilling efter 2. etape
1 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 8.17.35
2 Leonardo Duque (Col) Cofidis-Le Crédit par Téléphone 0.02
3 Cédric Hervé (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 0.11
4 Shinichi Fukushima (Jpn) Cycle Racing Team Vang 0.12
5 Gilles Canouet (Fra) Agritubel
6 Anthony Charteau (Fra) Crédit Agricole
7 Yann Pivois (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 0.15
8 Danny Pate (USA) Team TIAA-CREF 0.16
9 Yukiya Arashiro (Jpn) Cycle Racing Team Vang
10 Frédéric Guesdon (Fra) Française des Jeux

Tilbage til toppenCoppa Agostoni: Alessandro Bertolini sejrede


I dag blev det andet ud af tre endagsløb i Italien afviklet. Løbet bød på flere angreb og tilsidst lykkedes det en større gruppe at komme samlet til mål. Cirka 10 ryttere spurtede nemlig om dagens sejr, som blev vundet af Alessandro Bertolini fra Selle Italia.

Alessandro Bertolini vandt den tætte spurt foran Andrea Tonti (Acqua & Sapone) og Franco Pellizotti (Liquigas).


Resultat:
1 Alessandro Bertolini (Ita) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni
2 Andrea Tonti (Ita) Acqua & Sapone
3 Franco Pellizotti (Ita) Liquigas
4 Mirko Celestino (Ita) Team Milram

Tilbage til toppenUCI: Store ændringer af U23 world cuppen?


Ifølge et nyt forslag fra UCI skal næste års world cup for U23 ryttere laves om til en nations cup, hvor det udelukkende er nationale mandskaber, der kommer til start. Det betyder at kontinentalhold som Team GLS, Team Designa Køkken og Glud & Marstrand Horsens ikke kan stille til start i flere af de største internationale U23 løb. Landstræner Lars Bonde Nielsen mener dog ikke umiddelbart, at forslaget vil få den store effekt herhjemme.

”Dem som det får størst konsekvenser for er GLS, der i dag kører Flandern Rundt og Paris-Roubaix og den slags løb, og det kan de ikke, hvis forslaget kommer igennem. Men derudover kører de jo mange andre cykelløb, bl.a. fordi de har blandet over og under U23 ryttere, og umiddelbart tror jeg ikke det får store konsekvenser for holdet,” siger Lars Bonde Nielsen til Feltet.dk, der samtidig selv er afhængig af kontinental mandskabernes opbakning til landsholdet, hvis det nye forslag skal blive en succes.

”Det står og falder selvfølgelig med om vi kan få et fornuftigt samarbejde med de hjemlige hold. Jeg tror det bliver lidt som vi kender det fra juniorerne i dag, hvor der bliver en nationskonkurrence, men vi vil prioritere de løb vi kender og som vi ved er gode. Vi vil ikke deltage i alle løb, for det har vi ikke nok gode ryttere til. Jeg tror ikke, at det for os bliver en stor ændring.”

Selvom det måske ikke får den store effekt herhjemme, så spår landstræneren, at forslaget får svært ved at blive vedtaget.

”Det er et forslag med en så stor ændrene karakter, at jeg tvivler på, at det kommer igennem. De fleste lande har et godt system, hvor de kombinere landsholdet med deltagelse af kontinentalhold, også i U23 world cups. Jeg tvivler på, at de fleste lande vil være positivt stemt og personligt vil jeg sige, at det umiddelbart da lyder spændende, men at jeg egentlig er godt tilfreds med den måde det køre på nu,” siger Bonde Nielsen, der dog understreger, at han ikke har læst alle detaljer i forslaget igennem.

Tilbage til toppenUCI: Kun tre danskere til VM


Når VM senere på året køres i Salzberg i Østrig bliver det endnu engang kun med tre danske ryttere på startstregen. Dette blev i dag bekræftet af UCI.

Eftersom de 12 danske ProTour ryttere kun har indkørt 14 point, er Danmark langt væk fra den top 10 placering, som ville have givet 9 startpladser. Derfor var Danmark endnu engang overladt til, at det var på den kontinentale nationsliste, at vi skulle kvalificere os. Heller ikke her havde de danske ryttere indkørt nok point, og dermed må vi indse at vi i kampen om VM pladser er en lilleputnation.

Norge må ligesom Danmark stille til start med 3 ryttere, mens Finland og Sverige kun må stille til start med 1 rytter.

Til gengæld kan alle cykelfans glæde sig over, at store cykelnationer som Iran og Sydaf-rika kan stille til start med 6 ryttere, mens Burkina Faso må nøjes med tre ryttere.

Den store taber i august måned pointræs om VM pladser blev Luxembourg. Næsten hele året igennem har det lille land haft ni pladser sikret til VM, grundet Fränk Schlecks flotte kørsel på ProTouren. Under Deuctshland Tour måtte de dog se Rusland gå forbi dem, og dermed skulle også Luxembourg sætte deres lid til den kontinentale nationsliste. Her havde Luxembourg dog klaret sig meget dårligt, så dermed er de nu kun sikret en plads i det fine selskab.

Tilbage til toppenEric Vanderaerden: Ny holdleder hos Cyclingnews


Den gamle klassikerkæmpe Eric Vanderaerden forlader sit job som manager for kontinentalholdet Yawadoo-Colba og skifter til engelske DFL-Cyclingnews-Litespeed, fortæller Sportwereld.be i dag. Vanderaerden regner med at stille op for holdet første gang i forbindelse med Tour of Britain, der starter den 29. august.

Eric Vanderaerden er ikke nogen hr. hvem som helst. På hans sejrsliste som professionel, der i alt rummer 138 sejre, står blandt andet Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Gent-Wevelgem og Grand Prix E3 samt etaper i Tour de France, Vuelta a Espana, Schweiz Rundt, Tireno-Adriatico, Tre dage ved Panne, Tour Méditerranéen og Post Danmark Rundt (1987). Han var ligeledes belgisk mester i 1984.

Team DFL-Cyclingnews-Litespeed råder pt. over 14 ryttere, der nationalitetsmæssigt er en blanding af englændere og australiere krydret med en enkelt new zealænder og en belgier. De mest kendte er nok Yanto Barker og brødrene Dean og Russel Downing.

Tilbage til toppenVuelta a Espana: Carlos Sastre 100 procent klar


Som ventet meddeler Carloas Sastre i dag via team-csc.com, at han er klar til at køre årets tredje store etapeløb Vuelta a Espana.

"Jeg var lidt usikker på, hvordan min form var, så jeg ville vente til efter Clasica San Sebastian med at beslutte mig endeligt, om jeg ville køre Vuelta også. Både for at se, hvordan min form var i selve løbet, men også for at se, hvordan jeg ville have det i de næste par dage efter. Jeg er tilfreds med udfaldet, så jeg er klar til deltagelse."

Resten af Team CSC holdet er endnu ikke udtaget, men det forventes at de udtagende ryttere udover at bakke kaptajn Sastre op, også skal have mulighed for at køre deres egen chance på udvalgte etaper.

Omkring sine egne muligheder i løbet udtaler Sastre. "Det er vigtigst, at jeg sørger for, selv at gøre det bedste jeg kan undervejs, og så må vi se hvad det rækker til. Jeg har ikke rigtigt sat andet mål end at gøre det så godt jeg kan og få det maksimale ud af min form. Jeg tager det dag for dag herfra."

Med den form Sastre viste i Clasica San Sebastian, kan Team CSC holdet fortrøstningsfuldt se frem mod Vueltaen. Den lille spanier skal nok køre med helt fremme i klassementet.

Tilbage til toppenVM: Ingen sprintere med hos Italien


Alessandro Petacchi og andre hurtige italienere kan godt lade være med at sætte næsen op efter en plads på La Squadra Azzurra, når verdensmesterskabet på landevej i Østrig løber af stabelen den 24. september. Holdleder Franco Ballerini, tidligere dobbelt Paris-Roubaix vinder, har ikke tænkt sig at udtage nogen sprintere overhovedet.

”Der kommer ingen sprintere med. De ville simpelthen komme til at lide for meget på denne rute”, siger Ballerini til bicirace.com.

Den 22,2 kilometer lange rute, der skal gennemkøres 12 gange, hvilket i alt giver 265,2 kilometer, byder på to pæne stigninger i form af Zilling (545 meter) og Elixhausen (547 meter). Det lyder måske ikke umiddelbart som uoverkommeligt, men når de skal forceres 12 gange er det en helt anden snak.

Den eneste rytter, Ballerini indtil nu har udtaget, er Paolo Bettini. Han bliver iflg. Ballerini ikke kaptajn men nærmere en slags grå eminence, der som landstræneren siger: ”Har store menneskelige kvaliteter og giver meget til holdet, selv om han ikke er i form”.

Den gamle klassikerveteran er meget opsat på at gøre fejlen fra Madrid sidste år god igen. Her var italienerne helt klart det stærkeste hold, men måtte se verdensmesterskabet forsvinde i horisonten på grund af en taktisk fejl.

”Vi havde kun én mand (Bettini) med i det sidste udbrud. Denne gang skal vi mindst have to med”, siger Ballerini, der vil sætte navn på resten af den ni mand (+ to reserver) store trup den 15. september efter han har været på tur rundt til diverse løb - blandt andet Vuelta a Espana - for at kontrollere rytternes aktuelle form.

Åbenlyse kandidater er fx navne som Marzio Bruseghin, Danilo de Luca, Guiliano Figueras, Christian Moreni, Luca Paolini, Andrea Tonti og Matteo Tossato. Men man skal heller ikke se bort fra ryttere som Allessandro Ballan, Paolo Bossoni, Mirko Celestino, Salvatore Commesso, Damiano Cunego, Stefano Garzelli, Filippo Pozzato og Davide Rebellin.

Tilbage til toppenPeder Pedersen: Vil smide prof-rytterne på porten


Den tidligere formand for DCU og nuværende bestyrelsesmedlem i UCI er træt af professionel cykelsport. Træt af dopede cykelryttere, der lyver når de bliver taget og af de professionelle mandskaber som ikke kan finde ud af at rydde op i egne rækker. Derfor vil han nu foreslå, at UCI smider de professionelle ryttere og mandskaber på porten, så man kan starte på en frisk.

”Hvis det er præmisserne for at arbejde med det, så har jeg slet ikke lyst til det professionelle, for de ødelægger vores sport. Så må UCI begynde på en frisk og dyrke det på et lavere niveau, hvor pengene ikke spiller ind,” siger han til Jyllands-Posten.

”Vi må simpelthen holde fast i, at andre værdier end doping og fusk skal være gældende. UCI skal stå for noget, der er rent, sobert, og hvis den vare ikke kan leveres med professionelle ryttere, så må vi sige nej tak.”

Peder Pedersen vil stille forslaget på næste bestyrelsesmøde i den internationale cykleunion i september. ”Nogle skal jo sige noget og sætte en debat i gang,” bemærker Peder Pedersen.

Tilbage til toppenEneco Tour: Team CSC sætter lid til danskerne


Bobby Julich skal i dag indlede et forsvar af sidste års sejr i Eneco Tour, men den amerikanske rytter har haft svært ved at finde formen efter sit styrt i Tour de France. Derfor sætter det danske Team CSC mandskab nu lid til, at en af danske ryttere kan hente et topresultat i løbet.

Løbets enkeltstart er traditionelt meget afgørende for det samlede klassement og en god indsats på enkeltstarten kan således sikre de danske ryttere et topresultat i klassementet.

”Vi havde sidste år Michael Blaudzun som nr. 5, da Bobby Julich vandt, og det skulle ikke undre mig, om en af vore danskere markerer sig flot igen,” siger sportsdirektør Kim Andersen, der nævner netop Michael Blaudzun og Allan Johansen som mulige emner, il Politiken.

”Samtidig venter jeg, at Matti Breschel viser sig helt fremme på flere af etaperne og understreger, at han er en seriøs kandidat til årets danske VM-trup,” lyder det fra Kim Andersen.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Medarbejdere søges


Hvis du brænder for cykelsporten, har nogle timer til rådighed, som du gerne vil bruge til at skrive nyheder fra cykelsportens verden, lave live-opdatering fra cykelløb til de af vores brugere, som ikke har mulighed for at følge løbene i tv og hjælpe med administrationen af vores tv-oversigt, managerspil etc. så send os en mail på info@feltet.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvilke områder, du især brænder for.

Vi har også brug for nogle friske medarbejdere til at indgå i det unge team af PCM entusiaster, som sørger for opdateringen af vores specielle Pro Cycling Manager side.

Feltet.dk drives udelukkende af frivillige og ulønnede medarbejdere, annonceindtægter osv. bruges til at videreudvikle siden, og vi kan derfor ikke tilbyde vores nye medarbejdere anden betaling for deres arbejde end fornøjelsen ved at være del af Danmarks mest besøgte cykelside.

De eneste krav, vi stiller er, at vores nye medarbejdere er fyldt 18 år, og at de er i stand til at formulere sig på et rimeligt niveau. Har man desuden kendskab til et eller flere fremmedsprog, gerne spansk og/eller italiensk, vil det kun være en fordel.

Tilbage til toppenOdense Cykelbane: Jacob Moe til start


Jacob Moe står for noget ganske særligt i den fynske cyklesport, hele fire gange har han vundet det klassiske Fyen Rundt - og så er man vel næsten fynbo.

I årets udgave af Fyen Rundt blev sejrsrækken brudt af fynske Alex Rasmussen, og hvad var derfor mere nærliggende, at invitere Jacob Moe med til Cup Danmark og dermed den sidste omgang på Odense Cyklebane - før ombygningen.

Mens Alex Rasmussen har deltaget i 2 af de foreløbige 4. meetings i konkurrencen, så har Jacob Moe sæsondebut. "Banecyklen har ikke været rørt siden 6-dagessæsonen", fortæller Jacob Moe, men bare rolig lyder det fra GLS-rytteren, som tilføjer: "Jeg kommer naturligvis med det formål at gøre et godt indtryk og kæmpe om placeringerne."


Stillingen i Cup Danmark forud for 5. meeting er:
1Michael Mørkøv, Team GLS 80 points
2Marc Hester, Team Odense Energi 59
3Alex Rasmussen, Team Odense Energi 58
4Daniel Kreutzfeldt, Team Odense Energi 33
5Jakob Dyrgaard, Team Odense Energi 25
6Morten Christiansen, Glud & Marstrand Horsens 24
7Mads Rydicher, Ordrup 23
8Martin Lollesgaard, Team Odense Energi 22
9Michael Berling, Glud & Marstrand Horsens 18
10Johannes Ollerup Sall, C.K. Aarhus 14

Tilbage til toppenManager: Tilmeld dig til Vuelta spillet


Vuelta a España arrangørerne Unipublic har offentliggjort den foreløbige startliste til Vueltaen. Holdene er derfor opdateret i managerspillet, så det er noget nemmere at sætte sit Vuelta hold. Startlisten kan dog blive ændret, men du vil modtage en mail, hvis du har valgt nogle ryttere, som du skal have udskiftet før starten.

DELTAG HER

Tilbage til toppenPython Pro: Gode tilbud på cykelprodukter


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet JJnet.dk, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER !!!!

- Racerslanger "Super-thin" 700x18/25C kun kr. 9,95 v/20 stk.
- Langærmet cykeltrøje sort/blå kun kr. 89,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)
- Hjulsæt A-class 320, super letvægts hjulsæt kun kr. 890,00
- Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kranksæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
- Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
- Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
- Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
- Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenRundt om Horsens: Tilmeld dig løbet nu


Den 20. august lyder startskuddet til Danmarks hårdeste motionscykelløb "Rundt om Horsens".

- Vælg mellem 4 forskellige ruter.
- Tilmelding på selve løbsdagen.
- Chip-tidtagning.

Se alt omkring løbet på: www.rundtomhorsens.dk

..hvornår har du sidst startet i et felt på 300 deltager? Hver rute starter med samlet start.


Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?