Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 16. juli 2006

Feltet.dk korte - 16. juli 2006

16. juli 2006 00:120
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Linda Villumsen: Blå efter EM
- Robbie McEwen: Ja tak til DECOPLANT Grand Prix
- Skandinavisk Protourhold: Rytterne meget interesseret
- EM: Fjerdeplads til Chris Anker Sørensen
- Bjarne Riis: Basso ikke på vej væk
- Italiensk avis: Basso vil væk fra Riis
- Python Pro: Nye suveræne tilbud på shoppen
- Team CSC: Fik prøvekørt Formel 1 bane

De korte nyheder opdateres løbende


Linda Villumsen: Blå efter EM


Den danske europamester i enkeltstart, Linda Villumsen, kæmpede en brag kamp for også at vinde en medalje ved europamesterskaberne i linjeløb. Danskeren kom også til at køre med om bronzemedaljen, men det gik langt fra som danskeren havde ønsket sig.

”Vi var 400 meter fra mål. Der blev skubbet udad, og hende foran mig var nødt til at smække cyklen ud til højre, hvor jeg blev klemt ud i barrieren. Jeg er ok, jeg ramte barrieren først og ikke jorden, men cyklen blev smadret, så jeg kunne ikke fortsætte på den, hvilket var surt så tæt på mål, ja i det hele taget noget skidt, da jeg havde bronzen at køre for”, fortæller Linda Villumsen til Feltet.dk.

Danskeren ønsker ikke, at sige hvad det kunne være blevet til, men hun sad i en større gruppe og mener selv, at hun faktisk sad ret godt til spurten.

”Min krop er helt blå i dag, men det er alt! Heldigvis, jeg er glad for, jeg ikke ramte jorden først”, forklarer europamesteren videre og ser straks fremad imod de kommende opgaver: ”Jeg skal køre Thüringen fra tirsdag og så et enkelt kriterium i Holland, inden turen går til World Cup i Sverige og derefter til Danmark.”

Linda Villumsen har kørt rigtigt godt på det seneste, hvor det bl.a. er blevet til to danske mesterskaber. Nu får hun muligheden for at vise Danneborgstrøjen, når verdens bedste kvindelige ryttere gæster Danmark for første gang nogensinde - noget danskeren ser meget frem til.

”Det er for fedt at den kvindelige World Cup kommer til Danmark! Jeg ved godt, at de (arrangørerne, red.) ville have endnu et UCI løb for herrerne, men måtte ’nøjes’ med damerne. Uanset hvad er jeg glad for, at vi får lov til udvide World Cuppen, og det bliver sjovt at køre hjemme i Danmark”, supplerer Linda Villumsen.

Tilbage til toppenRobbie McEwen: Ja Tak til DECOPLANT Grand Prix


Dette års Tour de France nærmere sig afslutningen. Samtidig er Concept-event ved at ligge sidste hånd på tilrettelæggelsen af det traditionsrige cykelgadeløb i Hadsten. Mange kendte cykelryttere har gennem de sidste 13 år besøgt den lille by i Østjylland.

Det franske storløb har i år været præget af store sprinterdueller, og den australske supersprinter Robbie McEwen har været kongen af de dueller, derfor er det et scoop, at Concept-event har fået McEwens ja til at stille til start.

McEwen kommer til Hadsten med mindst 3 etapesejre fra dette års Tour de France og det er vist overflødigt at opremse hans bedrifter fra de tidligere år.

Lige nu er den sympatiske australier indehaver af den grønne point trøje i verdens hårdeste cykelløb. En trøje som han gennem årene har kørt en del i og også vundet flere gange. Hvis det lykkedes at forsvare trøjen til Paris, vil McEwen stiller til start i den i Hadsten.

DECOPLANT Grand Prix i Hadsten, onsdag den 26. juli

Læs mere om løbet på her

Tilbage til toppenSkandinavisk Protourhold: Rytterne meget interesseret


I de seneste dage er tankerne om et Skandinavisk ProTour hold blevet mere realistiske. Team CSC har bekræftet, at der er kontakt til norske selskaber, hvilket de skandinaviske ryttere tager yderst positivt.

Som Feltet.dk allerede skrev for over en uge siden, syntes Kurt Asle Arvesen, at ideen er meget sympatisk og at det havde hans fulde støtte.

Men også ryttere som Thor Hushovd, Magnus Bäckstedt og Tomas Lövkvist syntes ideen er interessant. ”Det er veldigt positivt at norske firmaer vil sponsorere et ProTour hold. Jeg kunne godt tænke mig at cykle for et nordisk hold,” udtalte Hushovd til norsk TV2 før dagens etape.

Svenske Lövkvist ser flere fordele i et skandinavisk hold. ”Det ville sikkert kunne hjælpe på interessen i Sverige.”

Arvesen har dog tidligere understreget, at selv om det bliver et skandinavisk hold, så skal der stadigvæk være plads til udenlandske stjerner på holdet.

Tilbage til toppenEM: Fjerdeplads til Chris Anker Sørensen


Chris Anker Sørensen viste i dag ved det igangværende EM i Holland, at han for alvor er på vej tilbage efter et forår plaget af skader. Den danske rytter kørte sig til en fjerdeplads blandt rytterne under 23 år.

Team Designa Køkken rytteren kom i mål i en lille gruppe, der skulle afgøre dagens løb, men Sørensen endte desværre på den meget ærgerlige fjerdeplads i spurten.

Guld gik til franske Benoit Sinner, der vandt foran estiske Rene Mandri og italienske Francesco Gavazzi.

Jonas Aaen Jørgensen kom i mål som nummer 13.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Basso ikke på vej væk


De seneste dages rygter omkring et muligt holdskifte for Ivan Basso og historier i de italienske medier om, at Bjarne Riis og Ivan Basso ikke længere taler sammen, har ifølge team manageren slet ikke noget på sig.

"Ja, det ringede Ivan og sagde til mig i går aftes," udtalte en smilende Bjarne Riis til TV 2 Sporten i dag. "Han har læst det i en italiensk avis, men vi kan jo kun afvise, at det skulle have noget på sig".

Bjarne Riis erklærede desuden, at han skam er i jævnlig kontakt med sin italienske kaptajn. "Vi snakker ikke sammen hver dag men måske tre-fire gange om ugen. Og han er heller ikke på vej til Discovery," tilføjede han.

Tilbage til toppenItaliensk avis: Basso vil væk fra Riis


Ifølge den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport, er al kommunikation mellem Bjarne Riis og Ivan Basso ophørt og den italienske rytter skulle have besluttet sig for at søge nyt hold uanset udfaldet af den igangværende doping-undersøgelse.

Artiklen er skrevet af den italienske Luigi Perna, der menes at have en tæt kontakt til Ivan Basso. Han var således den første til at få et interview med Ivan Basso efter han var blevet suspenderet af det danske Pro Tour mandskab.

Discovery Channel har tidligere vist stor interesse for Ivan Basso og efter indsatsen i dette års Tour de France, og i så fald Basso frifindes for dopinganklagerne, vil de sikkert være meget interesseret i en kontrakt med den italienske rytter.

Tilbage til toppenPython Pro: Nye suveræne tilbud på shoppen


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kransæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00 (Ca. 400 stk. på lager)
Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenTeam CSC: Fik prøvekørt Formel 1 bane


Siden i mandags har alle rytterne på Team CSC, som ikke kører Tour de France, været på træningslejr i Belgien. Hver dag er der blevet cyklet mellem 4 og 5½ time. I går fik rytterne for alvor fart på, da de besøgte Formel 1 banen i Spa, hvor den stod på Gokart. Ifølge Kurt Asle Arvesens hjemmeside var det et syn for alle guder.

”Tror ikke banemandskabet har set så meget vild kørsel før. Når man slipper 22 ryttere ud på banen, så er det lidt af et syn. Efter kort tid lå alle Gokarterne i alle svingene.”

Ifølge Arvesen var der ikke nogen som kom til skade, dette til trods for at Gustov kørte igennem en dækbarriere…

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger