Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 16. juni 2006

Feltet.dk korte - 16. juni 2006

16. juni 2006 00:310
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Tour de Suisse: Frækhed hjalp Freire til sejr
- Dr. Fuentes: Ingen kontakt med Comunidad Valenciana
- DM: Team GLS tager på højskole
- Tour de France: Discovery Channel udtaget
- Phonak: iShares ny hovedsponsor
- Ster Zeeuwsche Eilanden: Dansk sejr!
- Tour de Suisse: Stille dag for Team CSC
- Tour de Suisse: Robbie McEwen udgik med skade
- Route du Sud: Nazon sejrede på 2. etape
- Team Gerolsteiner: Har Tour-holdet klar
- QuickStep: Paolo Bettini forlænger med 2 år
- Erik Zabel: Ullrich er favoritten
- Tour de Suisse: Gil skal bruge 1½ minut
- Tour de France: Cunego bekræfter start
- Doping: Fransk minister - offentliggør navnene
- Pro Cycling Manager: Varen i postkassen på datoen
- Feltet.dk: Misbrug af webshoppen
- Hans-Michael Holczer: "I morgen er der atter en dag "
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet
- Pro Cycling Manager: Forudbestil nu og få gratis Tour-hold

De korte nyheder opdateres løbende


Tour de Suisse: Frækhed hjalp Freire til sejr


“Nogen gange skal du prøve alt for at vinde. Jeg så en mulighed, og tog den korteste vej, hvilket hjalp mig til at vinde,” således udtalte Freire på pressemødet om sin genistreg som gav ham sejren. Med fire kilometer til mål kørte venstre om en rundkørsel, mens de andre kørte højre om, og dermed kom ud på en meget længere tur. Dermed fik Freire lige netop det hul, han behøvede. ”Jeg viste at finalen var svær, med en del hjørner og rundkørsler, så jeg var klar på hvad som helst. Måske var jeg en lille smule heldig, men jeg fortjente denne sejr.”

Selvom Freire er en af de hurtigste sprintere tilbage i feltet, havde han allerede fra morgenstunden planlagt angrebet. “Jeg viste, at et udbrud ville få lov til at køre, fordi det var en så lang etape. Jeg valgte det rigtige udbrud, og arbejdede hårdt hele dagen, så vi kunne holde hjem. Jeg bor her i Schweiz, i byen Mendriso, ikke ret langt herfra, og ville derfor rigtig meget gerne vinde.”

Sejren i dag var Freires fjerde sejr i denne sæson og nummer 45 i karrieren.

Tilbage til toppenDr. Fuentes: Ingen kontakt med Comunidad Valenciana


Eufemiano Fuentes, som menes at være en af de hovedmistænkte i politiefterforskningen under navnet Operation Puerto, afviser nu, at sagen skulle have forbindelse til det Tour de France ekskluderede Comunidad Valenciana mandskab. Fuentes er ellers tidligere læge for holdet og holdets assisterende sportsdirektør har ligeledes været arresteret i sagen.

”Dette er ikke et forsøg eller en manøvre for at redde Comunidad Valenciana. Jeg har intet med dem og det synes absurd at man nu har taget det skridt. Hvad jeg nu fortæller dig nu vil komme frem om nogle måneder når den nuværende undersøgelse er afsluttet, men jeg ønskede i skulle vide i tilfælde at af nogen skulle lytte,” siger han til den spanske avis Levante.

Fuentes fortæller samtidig at alle relationer med det daværende Kelme mandskab ophørte i 2002. ”Den eneste forklaring jeg kan finde er mit venskab med en af holdets medarbejdere, Ignacio Labarta,” siger Fuentes.

Ignacio Labarta har siden fratrådt sin stilling på holdet.

Tilbage til toppenDM: Team GLS tager på højskole


Esbjerg Højskole vil i ugen fra d. 19. - 25 juni give genlyde af klikken fra gearskiftere på velsmurte racercykler. Reklameprydede følgebiler vil lyse op på parkeringspladsen og i spisesalen vil der være mere bud efter pastaretterne, salaten og de fedtfattige retter end på et gennemsnitligt dansk tillidsmandskursus.

Esbjerg er i den kommende uge vært for den danske cykelelite, og Team GLS har valgt Esbjerg Højskole som udgangspunkt i sit forsøg på at erobre de eftertragtede DM-titler.

Holdet stiller bl.a. med Danmarks for tiden mest vindende rytter - Jacob Moe Rasmussen, som vandt i den forgangne uge 2 etaper i det norske storløb Ringrike Grand Prix. Tidligere på året vandt Jacob Moe det franske etapeløb "Tour de Loir-et-Cher" ved bl.a. at vinde hele 3 etaper undervejs. Jacob Moe har bebudet, at han i Esbjerg vil gå efter at tage DM-titlen i enkeltstart - en disciplin han ikke tidligere har kørt ved et DM. Moe må derfor forvente hård konkurrence, ikke mindst fra Team CSC's Brian Vandborg og Michael Blaudzun.

Tilbage til toppenTour de France: Discovery Channel udtaget


Det amerikanske hold Discovery Channel er klar til dette års Tour de France, men efter 7 år kæmpe succes med Lance Armstrong på holdet, må holdet tage sig til takke med ikke længere at have storfavoritten på holdet. Derimod er det i år Team CSCs Ivan Basso og T-Mobiles Jan Ullrich, der er favoritter. Men Discovery Channel har udtaget et meget stærkt hold til Tour de France alligevel.

Holdet kommer nemlig til at bestå af: George Hincapie, Yaroslav Popovych, José Azevedo, Egoi Martinez, Pavel Padrnos, Viatcheslav Ekimov, Benjamin Noval, Jose Luis Rubiera og sidste års Giro d’Italia vinder Paolo Savoldelli.

Vladimir Gusev og Michael Barry er reservere.

Tilbage til toppenPhonak: iShares ny hovedsponsor


Det nuværende Phonak mandskab kunne i dag præsentere iShares som holdets nye hovedsponsor fra næste sæson. Kontrakten gælder for 2007-2009.

”Med iShares har vi fundet en sponsor som passer præcist til, hvad vi havde ønsket. Vi ønskede en partner som kunne være en global samarbejdspartner, entusiastisk omkring cykelsport og de muligheder som sporten tilbyder for at synliggøre dets brand på flere forskellige sammenhænge,” sagde grundlæggeren af selskabet bag cykelholdet, ARcycling AG, Andy Rihs.

”Vi er meget tilfredse med, at iShares' brand vil blive associeret med et så velanset og velorganiseret Pro Tour hold. For iShares repræsentere denne sponsoraftale en rigtig god mulighed for yderligere at udvide synligheden af vores brand i Europa, som er et marked med stor strategisk betydning for os,” sagde iShares øverste leder Lee Kranefuss.

IShares er blandt verdens førende finansielle selskaber indenfor aktieinvesteringer. Samtidig med underskriften med den nye sponsor kunne man også afsløre at man har forlænget aftalen med holdets cykelsponsor BMC.

Tilbage til toppenSter Zeeuwsche Eilanden: Dansk sejr!


I går startede etapeløbet Ster Zeeuwsche Eilanden i Holland, som blev kørt fra torsdag til lørdag (i morgen). Løbet gav en meget flot etapesejr til Linda Villumsen, som kørte den 7.2 km lange prolog i bedste tid. 9.20 sekunder brugte danskeren på enkeltstart og sejrede foran Iris Salppendel og holdkammeraten Loes Gunnewijk.

Samlet fører danskeren naturligvis også løbet, og det blev spændende at følge hende i dag og i morgen.


Resultat af prologen
1 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint 9.20.11
2 Iris Slappendel (Ned) Vrienden vh Platteland 0.01.76
3 Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort-Flexpoint 0.11.00
4 Natalie Bates (Aus) AA-Drink 0.11.85
5 Vera Koedooder (Ned) Buitenpoort-Flexpoint 0.13.12
6 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink 0.13.15
7 Jolanda van Dongen (Ned) HCT 0.14.26
8 Madeleine Sandig (Ger) Buitenpoort-Flexpoint 0.17.52
9 Theresa Senff (Ger) AA-Drink 0.17.95
10 Marianne Vos (Ned) DSB-Bank 0.19.35


Samlet stilling efter prologen
1 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint 9.20
2 Iris Slappendel (Ned) Vrienden vh Platteland 0.01
3 Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort-Flexpoint 0.11
4 Natalie Bates (Aus) AA-Drink
5 Vera Koedooder (Ned) Buitenpoort-Flexpoint 0.13
6 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink
7 Jolanda van Dongen (Ned) HCT 0.14
8 Madeleine Sandig (Ger) Buitenpoort-Flexpoint 0.17
9 Theresa Senff (Ger) AA-Drink 0.18
10 Marianne Vos (Ned) DSB-Bank 0.19

Tilbage til toppenTour de Suisse: Stille dag for Team CSC


Imens den tredobbelte verdensmester Oscar Freire (Rabobank) tog en flot solosejr på den 233 kilometer lange etape fra St. Moritz til Ascona, så var det en mere stille dag for det danske ProTour hold, Team CSC.

”Det var en forholdsvis rolig dag for vores vedkommende, og det var for så vidt helt fint i forhold til, at der venter en svær etape i morgen med tre hårde bjerge. Vores ambition er umiddelbart at holde Frank Schleck og Christian Vande Veldes positioner i den samlede stilling, og så ellers se, hvordan etapen udvikler sig”, sagde Dan Frost.

Tilbage til toppenTour de Suisse: Robbie McEwen udgik med skade


Robbie McEwen (Davitamon Lotto) udgik på 7. etape af Tour de Suisse med en mindre skade i venstre knæ. McEwen ville ikke risikere noget forud for Tour de France, derfor valgte han er så af. Ifølge holdets læge, så vil alt være i orden igen efter nogle få dages hvil.

Tilbage til toppenRoute du Sud: Nazon sejrede på 2. etape


På anden etape af det franske etapeløb, Route du Süd, sejrede Jean Patrick Nazon fra Ag2r. I spurten slog han gårdagens etapevinder Thomas Voeckler (Bouygues Telecom) og Said Haddou (Auber). Samlet forsvarede Thomas Voeckler føringen.

Dagens etape gik fra Pays Rabastinois til St Gaudens over 184.4 km.
Tilbage til toppenResultat af 2. etape
1 Jean-Patrick Nazon (Fra) AG2R Prévoyance
2 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom
3 Saïd Haddou (Fra) Auber 93
4 Mathieu Ladagnous (Fra) Française des Jeux
5 Adriano Angeloni (Ita) Ceramica Flaminia
6 Robert Retschke (Ger) Team Wiesenhof Akud
7 Steffen Radochla (Ger) Team Wiesenhof Akud
8 Stefan Rucker (Aut) Elk Haus-Simplon
9 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole
10 Samuel Plouhinec (Fra) Agritubel

Samlet stilling efter 2. etape
1 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom
2 Julien Mazet (Fra) Auber 93 0.16
3 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole 2.26
4 Christophe Agnolutto (Fra) Agritubel 2.29
5 Samuel Plouhinec (Fra) Agritubel 2.30
6 Jean-Patrick Nazon (Fra) AG2R Prévoyance 2.43

Tilbage til toppenTeam Gerolsteiner: Har Tour-holdet klar


Team Gerolsteiner satser ved det forestående Tour de France i første linje på et godt resultat i det samlede klassement til Levi Leipheimer og Georg Totschnig. Til at understøtte de to kaptajner, har holdet udtaget fem tyskere, en schweizer og yderligere en østriger.

Udover 32-årige Levi Leipheimer og 35-årige Georg Totschnig er det den unge Markus Fothen (24 år), David Kopp (27 år), Sebastian Lang (26 år), Ronny Scholz (28 år), Fabian Wegmann (25 år), Peter Wrolich (32 år) og erfarne Beat Zberg (35 år), der fra den 1. juli i Strasbourg skal forsøge at hente det ønskede resultat til det tyske hold.

“Vi vil forsøge at understøtte Levi Leipheimer og Georg Totschnig bedst muligt i deres forsøg på at komme så tæt på podiet, som muligt,“ forklarer teamchef Hans-Michael Holczer valget af de ni ryttere. ”Efter holdets præstationer i Dauphiné Libéré og Tour de Suisse har Christian Henn og jeg truffet beslutningen om at styrke holdet med de mest klatrestærke hjælpere.“

Som reserver har Holczer og Henn udnævnt følgende (i alfabetisk rækkefølge):
Robert Förster (28 år), René Haselbacher (28 år) og Volker Ordowski (32 år).

Tilbage til toppenQuickStep: Paolo Bettini forlænger med 2 år


Paolo Bettini kører i 2007 og 2008 fortsat for QuickStep, det meddeler holdet fredag formiddag. Aftalen faldt på plads i går aftes, da den olympiske mester og Patrick Lefevere blev enig om en kontraktforlængelse i den schweiziske by Pontresina.

”Jeg er meget tilfreds med aftalen”, forklarer Paolo Bettini og tilføjer, at han er taknemlig overfor sponsorerne, folkene omkring holdet og de tekniske garantier, som har gjort det muligt for ham, at levere de bedste resultater i karrieren.

”Vi har ønsket at beholde Paolo, fordi han har været en frontfigur for holdet i lang tid. Han er fortsat olympisk mester og efter Liege-Bastogne-Liege og Giro d’Italia, er vi sikre på, at han fortsat i fremtiden vil levere succes til holdet,” forklarer Patrick Lefevere.

Tilbage til toppenErik Zabel: Ullrich er favoritten


Efter i adskillige år at have fulgt Jan Ullrich på nærmeste hånd på T-Mobile skiftede Erik Zabel før denne sæson til det tysk-italienske Team Milram. Zabel er dog overbevist om, at Ullrich i år endelig gentager sejren i Tour de France fra 1997.

”Ser man på hans fysiske formåen er Ulle favoritten. Han burde ikke kunne slås,” siger den tyske sprinter til AFP.

Team Milram rytteren siger dog også i samme moment at man ikke må udelukke Ivan Basso, efter dennes overbevisende indsats i Giro d´Italia.

Tilbage til toppenTour de Suisse: Gil skal bruge 1½ minut


Selvom Koldo Gil Perez i går kunne overtage førertrøjen i Tour de Suisse, bl.a. ved at sætte Jörg Jaksche og Jan Ullrich på løbets sidste etape, så er Saunier Duval-Prodir rytteren langt fra overbevist om, at han vinder løbet samlet.

”For at vinde Tour de Suisse har jeg brug for halvandet minuts forspring før enkeltstarten på løbets sidste dag,” siger han således til Velonews. ”Alle ved hvor stærk Ullrich er i kampen mod uret.”

Gil Perez har dog lørdag mulighed for at forsøge at øge forspringet, når feltet igen rammer flere bjergstigninger.

Tilbage til toppenTour de France: Cunego bekræfter start


Under torsdagens Oregon Scientific Sport Party i Milano bekræftede Damiano Cunego, at han kommer til start i dette års Tour de France.

”Jeg vil deltage i Touren fordi jeg forstod, at jeg vil bevise, at jeg kan gøre mig i dette charmerende løb. Dette vil blive min første Tour. Jeg vil få en masse erfaring af det,” sagde den italienske rytter

Lampre-Fondital rytteren var ellers efter en lille skuffelse i Giro d´Italia, hvor han langt fra kunne true Ivan Basso i kampen om den samlede sejr, klar til at droppe debuten i Tour de France for i stedet at koncentrere sig som efterårets løb.

Tilbage til toppenDoping: Fransk minister - offentliggør navnene


Den franske sportsminister Jean-François Lamour går nu ind i sagen om den store dopingundersøgelse i Spanien, der går under navnet Operation Puerto.

Lamour har bedt sin spanske kollega Jaime Lissavetzky om at offentliggøre alle navne på ryttere som skulle være involveret i politiefterforskningen inden starten på Tour de France. Lamour udtrykker dog samtidig forståelse for, at der kan være hensyn i forhold til efterforskningen, der gør at det ikke er muligt.

Tilbage til toppenPro Cycling Manager: Varen i postkassen på datoen


Flere har ringet og mailet til Feltet.dk og spurgt om, de kan forvente at have Pro Cycling Managerspillet på samme dag, som spillet bliver udgivet. Vi kan dog ikke stille nogen decideret garanti for dette, men vi vil helt klart tilstræbe dette. Udgivelsesdatoen er dog kun vejledende indtil videre, samt at vi er afhængige af, at Post Danmark leverer til tiden. Bemærk det er alle andre Internetsider også.

Men det sidste, som Feltet.dk har modtaget, er, at spillet kommer til Danmark i starten af uge 26. Hvis dette er korrekt, så vil Feltet.dk udsende spillene den 29. juni, så brugerne har varen på udgivelsesdatoen, som pt. er sat til den 30. juni.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Misbrug af webshoppen


De seneste dage været en tiltagende misbrug af vores webshop. Det har nu gjort, at Feltet.dk har opsat nogle sikkerhedsforanstaltninger fremover i webshoppen. Hvis misbruget fortsætter, så vil brugeren/brugerne bliver udelukket fra Feltet.dk, og der vil blive klaget til brugernes internetudbyder.

Misbruget i de ovenstående tilfælder har været brugere, der har bestilt i andre folks navne, som ikke har ønsket dette.

Tilbage til toppenHans-Michael Holczer: "I morgen er der atter en dag "


Sjette etape af Tour de Suisse bød på alle tænkelige uheld for rytterne fra Team Gerolsteiner. "Der er dage, som man helst ville undvære. Sådan en dag havde vi i dag," sagde Hans-Michael Holczer efter torsdagens etape og tilføjede: "Men hvis det var for hele sæsonen, så er det også okay."

Det kørte ikke for nogen af holdets ryttere, og det startede allerede fra morgenstunden, hvor en kirkelig procession gjorde, at flere hold sad fast i trafikken, hvorved starten måtte udskydes. Da etapen så kom i gang, var Beat Zberg to gange ramt af uheld. Først var det en defekt, og da han endelig fik sig kæmpet tilbage til favoritfeltet, styrtede han i forplejningszonen.

"Hans hjelm er fuldstændig ødelagt. Beat lå ubevægelig i et minut, inden han omtumlet igen kom på cyklen og kørte videre. Med styrtet var løbet kørt for hans vedkommende. Helt ærligt havde vi forestillet os det helt anderledes," lød det fra Holczer. Det var heller ikke lige dagen for Georg Totschnig. "Georg havde ganske enkelt ikke sin bedste dag," forklarede teamchefen den 26. plads, som var dagsresultatet for østrigeren.

Og som om det ikke var nok, så var holdets fysioterapeut involveret i et biluheld. Men som sædvanligt var der stadig plads til lidt positiv tænkning hos Holczer: "I morgen er der atter en dag," erklærede han.

Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenPro Cycling Manager: Forudbestil nu og få gratis Tour-hold


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


[b]Gratis managerhold på www.feltet.dk/manager[/b]
Alle der forudbestiller Pro Cycling Manager spillet hos Feltet.dk får et gratis Tour de France hold på www.feltet.dk/manager. Bemærk forudbestillingstilbuddet gælder kun frem til og med den 29. juni 2006. Betalingen skal også have fundet sted indenfor den tidsramme.

Brugeren skal blot logge ind og oprette sit hold. Når holdet er oprettet, så skal brugernavnet, password og holdets navn sendes i en mail til manager@feltet.dk. Så vil holdet blive aktiveret.

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og forventes at udkomme den 30. juni 2006.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt, ekspeditionsgebyr og det gratis managerhold på www.feltet.dk/manager.

Bestil her: www.feltet.dk/shop


Tilbage til toppen

Læs også
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Antwerp Port Epic / Sels ...(1.1) 19/05

Ronde van Limburg(1.1) 20/05

Veenendaal-Veenendaal(1.1) 18/05

Tour of Hellas(2.1) 15/05-19/05

Orlen Nations GP(2.NCUP) 15/05-19/05

Antwerp Port Epic / Sels ...(1.1) 19/05

Ronde van Limburg(1.1) 20/05

Tour of Estonia(2.1) 23/05-25/05

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?