Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 17. august 2006

Feltet.dk korte - 17. august 2006

17. august 2006 09:000
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Coppa Bernocchi: Billeder
- Vuelta a España: Davitamon Lotto udtaget
- Cyril Dessel: Satser på VM
- Doping: Ransagninger i Tyskland
- Coppa Bernocchi: Napolitano yderst tilfreds
- Robert Hunter: Venter tålmodigt på ny kontrakt
- DCU: Søsætter nyt dame-projekt
- Regio-Tour: Matthias Ruß nyder det i fulde drag
- Regio-Tour: Danilo Hondo i sprintertrøjen
- UCI: Niki Østergaard fører rangliste
- Regio-Tour: Sejr og førertrøje til Russ
- Tour du Limousin: Sejr til Stephane Auge
- Eneco Tour: Tilfreds Boonen med sejren
- Coppa Bernocchi: Flot sejr til Napolitano
- Eneco Tour: CSC tager det med ro
- Girlpower: Hjem med et verdensmesterskab
- Tour Down Under 2007: Præsentation uden hovedsponsor
- Spanien: 3 Molinos Resort lukker også
- Holland: TVM tilbage som sponsor?
- Gerrit Glomser: ProTour-hold nej tak!
- Doping: Camenzind-sag genåbnes
- Manager: Tilmeld dig til Vuelta spillet
- Python Pro: Gode tilbud på cykelprodukter
- Rundt om Horsens: Tilmeld dig løbet nu

De korte nyheder opdateres løbende


Coppa Bernocchi: Billeder
Danilo Napolitano vinder / Foto: Sirotti


Danilo Napolitano sejrede for 2. gang i træk / Foto: Sirotti


Danilo Napolitano med vinderpokalen / Foto: Sirotti


Podiet Giosuè Bonomi, Danilo Napolitano, Luca Paolini / Foto: Sirotti


Andrea Tonti sejrede samlet i engdagsløbene / Foto: Sirotti


Tilbage til toppenVuelta a España: Davitamon Lotto udtaget


Endnu et hold er officielt udtaget til Vueltaen, det er det belgiske hold Davitamon Lotto, som har udtaget deres hold.

Holdet kommer til at bestå af: Wim De Wocht, Bart Dockx, Christopher Horner, Josep Jufré Pou, Oliver Kaisen, Björn Leukemans, Robbie McEwen, Pieter Mertens samt Fred Rodriguez.

Sportsdirektører bliver Redant Hendrik og Van Lancker Eric.

Husk at deltage i vores store Vuelta konkurrencen - DELTAG HER

Tilbage til toppenCyril Dessel: Satser på VM


Selvom Cyril Dessel stiller til start i Vuelta a Espana bliver det uden ambitioner i klassementet.

”Jeg vil køre Vueltaen uden noget pres. Jeg vil gerne forsøge noget på én eller to etaper, men mit næste store mål er verdensmesterskaberne,” siger den franske AG2r rytter til ATP.

Cyril Dessel sluttede som nummer syv i Tour de France.

Tilbage til toppenDoping: Ransagninger i Tyskland


Ifølge den tyske TV-station ARD har tysk politi i dag ransaget den tyske læge Dr. Markus Choina bopæl og klinik. Ifølge TV-stationen skulle politiet have beslaglagt en stor portion bevismateriale til yderligere undersøgelser.

Dr. Markus Choina forbindes til den spanske læge Dr. Eufemiano Fuentes, der er hovedperson i en større spansk dopingundersøgelse gående under kodenavnet ’Operation Puerto’. Ifølge ARD skulle den tyske læge bl.a. sandsynligvis have leveret dopingmedikamenter til den tidligere sportsdirektør på Comunidad Valenciana, Ignacio Labarta, som menes at have arbejdet tæt sammen med Fuentes.

Tilbage til toppenCoppa Bernocchi: Napolitano yderst tilfreds


Som det kan læses længere nede i dagens korte, vandt Danilo Napolitano i dag for andet år i træk Coppa Bernocchi. Flere ryttere var i udbrud undervejs, men det lykkedes for Lampre-Fondital holdet at samle det hele til en massespurt, som Napolitano nemt vandt.

”Jeg er meget glad. Det er aldrig nemt at genvinde et løb, men denne gang var det faktisk meget simpelt. Jeg er i god form og mine holdkammerater var fantastiske. Nu ser jeg med optimisme frem mod Vueltaen,” udtalte Napolitano efter løbet.

Tilbage til toppenRobert Hunter: Venter tålmodigt på ny kontrakt


Robert Hunter troede, at han havde sikret fremtiden. Efter at have hjulpet Floyd Landis til sejr i Tour de France kunne han underskrive en ny to-årig kontrakt med Phonak mandskabet. Men da holdet nu lukker er han som alle andre på holdet nødsaget til at søge job andetsteds.

”Lige nu forsøger min agent Alex Carrera at se sig omkring og snakker med alle hold. Han forsøger at sikrer at jeg også kan køre i fremtiden. Alt hvad vi kan gøre er at være tålmodig og se hvilke svar vi får. Jeg er ikke i tvivl om at jeg nok skal komme til at køre for et nyt hold, men fordi markedet netop nu er oversvømmet af ryttere er markedsværdien faldet drastisk,” skriver den sydafrikanske rytter i sin dagbog på cyclingnews.co.za.

Samtidig har Hunter måttet acceptere, at han mod sit eget ønske ikke kommer til start i Vuelta a Espana.

”Jeg har udtrykt ønske om, at jeg vil helst vil køre Vueltaen, men holdet er fyldt op og den eneste mulighed jeg har er, at en af gutterne vælger ikke at stille til start eller bliver syge. Nu ser jeg i stedet frem til (Tour of, red.) England og (Tour of, red.) Polen,” slutter Hunter.

Tilbage til toppenDCU: Søsætter nyt dame-projekt


Med udsigten til at to af dansk dame-cyklings største talenter, Mie Bekker Lacota og Trine Schmidt, kan begynde at køre med i seniorrækkerne, er DCU ved at klargøre et nyt støtteprojekt, der skal sikre OL-medaljer allerede i 2008.

”Lige nu har vi jo en spændende OL-gruppe, som i første omgang består af Trine Schmidt, Trine Hansen, Dorte Lohse, Mie Lacota og Linda Villumsen. Det vil sige at vi har fem meget OL-aktuelle deltagere, hvor vi har tre pladser til linjeløbet og to til enkeltstarten. Det bliver denne trup vi skal fokusere på frem til 2008,” fortæller Lars Bonde Nielsen til Feltet.dk.

”Vi er i færd med at lave en samlet OL-indsats med vores damer, som egentlig ikke har den store indflydelse på, hvor de kører, men som har en individuel indflydelse på, hvad vi kan hjælpe dem med i forhold til sæsonforberedelserne. Altså lidt af det vi har på både landevej og bane hos herrerne med Team Post Danmark.”

Udviklingen for især de helt unge piger som Lacota og Schmidt er udfordret af, at der efter Team S.A.T.S. lukning ikke findes et dansk hold på internationalt niveau. Det fik faktisk DCU til en overgang at overveje om de skulle stable deres helt eget cykelmandskab på benene.

”Det har vi indtil videre droppet. Vi ikke tid nok til det, for det ville egentlig at være at lave et cykelhold i Danmarks Cykle Union. Det vil sige at vi skulle sidde og bruge tid på de ting som man også gør på et cykelhold med at skaffe biler, materiale, personale og den slags ting, og det er vi usikrer på om der er fundament til. Derfor arbejder vi nu med en model, hvor rytterne stadig skal køre på udenlandske hold, men hvor vi tilknytte dem tættere til os både økonomisk og træningsmæssigt,” fortæller Lars Bonde Nielsen, der skal have det nye projekt klar inden d. 1. november i år.

”Især de unge piger som skal til at køre for udenlandske hold, vil vi selvfølgelig hjælpe. Vi skal arbejde tæt sammen med dem omkring alle de logiske problemer, der er når man kører i udlandet, samtidig med at de har en base herhjemme, så de kan gå i skole. Der ud over vil der også være krav om at vi kan have indflydelse på deres træning og udvikling,” slutter landstræneren.

Tilbage til toppenRegio-Tour: Matthias Ruß nyder det i fulde drag


Matthias Ruß kørte i dag sin første sejr hjem som professionel, og det var selvfølgelig en meget stor oplevelse for den 22-årige Gerolsteiner rytter.

"Jeg er helt overvældet og nyder ganske enkelt øjeblikket," erklærede en meget glad Ruß efter sin triumf og fortsatte: "Det er virkelig en skøn fornemmelse allerede som 22-årig at have kørt sin første profsejr hjem."

Matthias Ruß stak på det sidste bjerg fra frontgruppen sammen med ingen ringere end Tour de France-treeren, Andreas Klöden, og at vinde over netop Klöden gav lidt ekstra kolorit til sejren for den unge tysker. "Det var en meget virgtig sejr for mig, og så endda mod en af de helt store," lød det glædesstrålende.

Sportsdirektør Reimund Dietzen kunne ovenpå gårsdagens styrt ånde lettet op. "I dag flaskede det hele sig. Matthias kørte virkelig godt. Han gjorde ligesom vi havde forestillet os det. Stort kompliment," udtalte han.

Tilbage til toppenRegio-Tour: Danilo Hondo i sprintertrøjen


Danilo Hondo mistede førertrøjen på anden etape af Regio Tour, som blev kørt over 145,6 km fra Schliengen til Badenweiler. Han kom i mål på en syvendeplads, 11 sekunder efter etapevinderen, Matthias Russ fra Gerolsteiner.

Alligevel var der tilfredshed hos Team Lamonta, for Hondo kunne i stedet iføre sig sprintertrøjen og ligger fortsat godt med i det samlede klassement, hvor han indtager en andenplads med fem sekunder op til den førende rytter.

Tidstabet på dagens etape skyldes ifølge sportsdirektør Peter Rohracker, at Danilo Hondo havde krampe på den sidste omgang før mål, så han mistede kontakten med de øvrige. "T-Mobile satte på det tidspunkt et mægtigt pres," fortæller Rohracker. Kort efter gik det dog bedre for Hondo, og de sidste ti km indtil målstregen jagtede han de forreste. "Det var supersvært i dag," erklærede Peter Rohracker med henvisning til de tre bjergspurter på dagens etape. Mod mål gik det også opad, og det klarede Hondo ifølge sportsdirektøren til ug. "Danilo kørte et fantastisk løb ".

Team Lamonta stillede i dag til start med en mand mindre, idet team manager Holger Sievers måtte opgive at fuldføre løbet på grund af en pandehulebetændelse.

Tilbage til toppenUCI: Niki Østergaard fører rangliste


Med sin flotte sølvmedalje scorede Niki Østergaard nok point til, at han nu er ny etter på UCIs junior rangliste. For den tidligere etter på listen, Morten Reckweg, kostede det ham dyrt, at han var syg under VM, så han er nu røget ned på en tredjeplads. Men stadigvæk yderst imponerende at Danmark har hele to ryttere i top 3 på listen. Dette betyder også at Danmark stadigvæk er suveræn etter på nationslisten. Forhåbentligt er dette ens betydende med, at fremtiden er sikret for dansk cykelsport.


Stillingen i UCIs Junior rangliste
1 ØSTERGAARD Niki -Danmark401.4
2 KITTEL Marcel -Tyskland343
3 RECKWEG Morten -Danmark310.4
4 VAN DOUSSELACRE Sven -Belgien257
5 GALLOPIN Tony -Frankrig226
6 DOCKX Gert -Belgien202.2
7 HINNEN Mark -Canada195.33
8 PAPOK Siarhei -Hviderusland172
9 BLA
Læs også
Vingegaard "i super form" set på Mallorca
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour of Estonia(2.1) 23/05-25/05

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?