Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 18. juli 2006

Feltet.dk korte - 18. juli 2006

18. juli 2006 00:250


- Gadeløb: Sastre og O´Grady til Danmark
- Team Phonak: Skriver under med ungt talent
- Glud & Marstrand: Sejr til Jacob Nielsen i USA
- Post Danmark Rundt: T-Mobile med stærkt mandskab
- Jens Voigt: Stopper efter 2007
- Kurt-Asle Arvesen: Tror på Basso’s uskyld
- Thomas Vaitkus: Fra Ag2r til Discovery
- Pro Cycling Manager 2006: Er udkommet!
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Gadeløb: Sastre og O´Grady til Danmark


I et i forvejen et imponerende felt af danske og internationale navne er cykelløbet Grand Prix Jyske Bank blevet tilføjet et scoop af en rytter. I dag faldt de sidste gear på plads, så Team CSC’s Carlos Sastre stiller op i løbet i Silkeborgs gader den 27. juli.

”Vi er virkelig stolte af at kunne præsentere en af Tour de Frances største profiler i Silkeborg. Det er faktisk første gang overhovedet, at Carlos Sastre kører løb i Danmark, og vi ved, den sympatiske spanier har mange tilhængere herhjemme, der ligesom os kan glæde sig til at følge en af sportens mest elegante ryttere,” siger en forståeligt glad løbsarrangør Jesper Tikiøb.

Den populære Sastre er en klatrer i verdenseliten, hvilket han demonstrerer i disse dage i Frankrig, og selv om Silkeborg centrum ikke just kan prale med stigninger i samme kategori som på l’Alpe-d’Huez, vil han alligevel have gode chancer for i overført betydning at komme helt til tops. Den 1,2 km lange/korte rundstrækning i byens hjerte er teknisk krævende og vil derfor passe godt til den lille sydeuropæers kørestil.

Med sig til løbet trækker Sastre desuden sin holdkammerat Stuart O’Grady, der vil være den perfekte opbakning i det tætte felt. Skulle rytterne komme samlet til mål, vil O’Grady være en oplagt kandidat til sejren, idet australieren er en fremragende sprinter.

”Stuart O’Grady er tre gange blevet nummer to i kampen om den grønne pointtrøje i Tour de France, og efter et voldsomt styrt i begyndelsen af dette års franske etapeløb er han ved at være tilbage i kanonform. Også ’Stuey’ bliver en gevinst for publikum i Silkeborg,” understreger Jesper Tikiøb.

Med Carlos Sastre og Staurt O’Grady på løbslisten vil Team CSC stille med ikke færre end fire ryttere i Grand Prix Jyske Bank. I forvejen er der nemlig skrevet kontrakt med den danske mester Allan Johansen og stortalentet Matti Breschel.

Tilbage til toppenTeam Phonak: Skriver under med ungt talent
Det schweiziske Phonak Cycling Team meddeler i dag, at de har skrevet kontrakt med Michael Schär, som er schweizisk U23 mester i enkeltstart. Han blev femmer ved de netop afholdte europamesterskaber for U23-ryttere, og starter for Phonak allerede den 1. august. Kontrakten løber til den 31. december 2008.

”Med skiftet til de professionelles rækker og samtidig til det eneste schweiziske Pro Tour hold går en drøm i opfyldelse for mig,” udtaler den 19-årige Schär, der fylder 20 i efteråret, og som går for at være et af de største schweiziske talenter.

Han stammer i øvrigt fra en cykelsportsfamilie. Faderen, Roland Schär, var selv professionel, men driver i dag en cykelforretning i Geuensee.

Tilbage til toppenGlud & Marstrand: Sejr til Jacob Nielsen i USA


Jacob Nielsen fra Glud & Marstrand - Horsens vandt i nat, dansk tid, Pharma pacific tour of Holy Hill, som var det 11. afdeling af den amerikanske "Super Week", ved at køre de sidste 20 af ialt 120km alene, og kunne dermed krones som vinder foran Karl Menzies fra Health Net - Maxis holdet.

Morten Christiansen blev nr. 18 og Michael Berling måtte desværre udgå af løbet, som blev kørt i Tour de Franche lignende tilstande, med op til 40 grader.

Jacob Nielsen ligger nu på en samlet 4. plads, efter at han i går kom ind på en femte plads også altså sejre i nat. Målet er nu at prøve at komme på podiet samlet, her hvor der stadig mangler 6 afdelinger, før turen går tilbage til Danmark.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: T-Mobile med stærkt mandskab


Det tyske storhold, T-Mobile, kommer til Post Danmark Rundt med danske Brian Holm som sportsdirektør og med en række store navne, både til klassementet og til spurterne.

I 2002 vandt Olaf Pollack den traditionsrige afsluttende Post Danmark Rundt etape på Frederiksberg. Pollack fik lige præcist presset foran landsmand Sven Teutenberg og hollandske Stefan Van Dijck, og dermed også kørt sig ind på løbets samlede femteplads. I 2006 vender Olaf Pollack tilbage i Post Danmark Rundt, og med hans store evner som både temporytter og sprinter skal han absolut regnes blandt årets favoritter.

Med til Post Danmark Rundt har Pollack på sit T-Mobile team bl.a. den stærke klassikerrytter Andreas Klier, der bl.a. er noteret for en andenplads i Flandern Rundt i 2005 og en sejr i Gent-Wevelgem i 2003, og russiske Sergey Ivanov, der tre gange har været national mester, men også er noteret for en etapesejr i Tour de France i 2001 samt hurtige Eric Baumann, der sidste år vandt en etape i Luxembourg Rundt og sprintkonkurrencen i Tour of Britain.

T-Mobile stiller desuden med de talentfulde Marcus Burghardt, Scott Davis, Bastiaan Giling og Thomas Ziegler.

”Vi har har udtaget et mix af unge og ældre ryttere og bare vent og se. I år kommer vi til at vise os fremme både på etaperne og i klassementet. Jeg er også parat til skifte ud på holdet inden start, hvis nogle af de udtagne ryttere viser vigende form”, siger T-Mobiles danske sportsdirektør Brian Holm, der ellers de seneste år ikke har kunnet stille med fuldt hold i det danske etapeløb.

Tilbage til toppenJens Voigt: Stopper efter 2007


Jens Voigt kunne på gårsdagens pressemøde på hviledagen i Tour de France fortælle, at han agter at stoppe karrieren når den nuværende kontrakt med Team CSC udløber i 2007.

”Jeg har kontrakt for endnu et år. Herefter vil jeg hænge cyklen op på væggen og ikke røre den i to år. Der skal ligge spindelvæv over den”, sagde han til Ritzau.

Den tyske rytter drømmer om at åbne sin egen café i Berlin forstaden Carlottenburg, hvor Jens Voigt i dag bor sammen med sin kone og fire børn.

Tilbage til toppenKurt-Asle Arvesen: Tror på Basso’s uskyld


Den norske CSC-rytter, Kurt-Asle Arvesen har under i en snak med læserne af Verdens Gang udtrykt sin støtte til sin suspenderede holdkaptajn.

”Jeg tror ikke, at Ivan Basso er dopet. Jeg fik en sms af ham i sidste uge, og der skrev han, at han mente, at alle misforståelser vil være opklaret i løbet af et par uger,” siger han til læserne.

Arvesen har kørt Tour de France to gange tidligere, og han var naturligvis skuffet over ikke at blive udtaget denne gang. Han erklærer imidlertid, at han har fuld forståelse for Bjarne Riis’ prioriteringer, da han valgte de ni ryttere til årets udgave af verdens mest prestigefyldte løb.

Personligt tror han, at det i årets udgave bliver et opgør mellem Phonaks Floyd Landis og Rabobanks Denis Menchov på de øverste podiepladser, selvom han naturligvis håber på, at Carlos Sastre også kan være med til at slås om podieplaceringerne.

Den sidste tids tale om et norsk cykelhold er naturligvis noget, der optager de norske læsere meget, og Kurt-Asle Arvesen erklærer da også, at det lyder spændende. For at det vil være en interessant mulighed for Arvesen, som har kontrakt med Team CSC til 2007, kræver det dog, at holdet er mere end bare norsk.

”Men på det stadie jeg er i karrieren, burde det være et ProTour-hold,” siger han.

Tilbage til toppenThomas Vaitkus: Fra Ag2r til Discovery


Den unge litauer, Tomas Vaitkus, som vandt en etape i årets Giro d’Italia for Ag2r, skifter i næste sæson til Discovery Channel. Det 24-årige talent vandt verdensmesterskabet i enkeltstart for U23-ryttere i 2002, men han er ikke med for Ag2r i årets Tour de France.

Tilbage til toppenPro Cycling Manager 2006: Er udkommet!


Du kan købe Pro Cycling Manager 2006 igennem Feltet.dk til 328,- incl. porto, levering m.m. Når spillet er kommet i dag og den vejledende udsalgspris vil være 369,-

Du bestil på www.feltet.dk/shop


Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og udkommer den 11. juli 2006. Feltet.dk vil udsende spillet, så de brugere, der har forudbestilt spillet får spillet med posten den 11. juli.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.

Pris: 369.00 kr
Tilbudspris: 328.00 kr


Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Tour of Chongming Island(2.WWT) 12/10-14/10

Gree-Tour of Guangxi(2.UWT) 12/10-17/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger