Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 19. juli 2006

Feltet.dk korte - 19. juli 2006

19. juli 2006 00:220
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Sachsen-Tour: Mere Rabobank succes på 1. etape
- Rolf Aldag: Ullrich havde muligheden
- CSC: Delsponsorat ikke til salg
- Française des Jeux: Sandy Casar forlænger
- Brian Holm: Riis er for gode venner med rytterne
- Sachsen Tour: Gerolsteiner med Frank Høj
- Carlos Sastre: Kører Aktiv Super Gadeløbet
- Pro Cycling Manager 2006: Er udkommet!
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Sachsen-Tour: Mere Rabobank succes på 1. etape


I dag startede etapeløbet Sachsen Tour, som åbnede med en sejr til Rabobanks Pedro Horrillo, der kørte hjem med 5 sekunder ned til holdkammeraten Alexander Kolobnev. Discovery Channels Michael Barry tog 3. pladsen.

Dagens etape gik fra Dresden til Oybin over 173 km, imens morgendagens etape går fra Neugersdorf til Meerane over 229 km og er i øvrigt løbets længste.


Resultat af 1. etape
1 Pedro Horrillo Munoz (Spa) Rabobank 4.29.07
2 Alexandr Kolobnev (Rus) Rabobank 0.05
3 Michael Barry (Can) Discovery Channel Pro Cycling Team
4 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
5 Holger Sievers (Ger) Team Lamonta
6 Torsten Schmidt (Ger) Team Wiesenhof Akud
7 Tim Klinger (Ger) Team Wiesenhof Akud
8 Linus Gerdemann (Ger) T-Mobile Team 0.14
9 Vladimir Gusev (Rus) Discovery Channel Pro Cycling Team
10 Lorenzo Bernucci (Ita) T-Mobile Team
..
14 Frank Høj (Den) Gerolsteiner 0.36
24 Andy Schleck (Lux) Team CSC
31 Marcus Ljungqvist (Swe) Team CSC 0.57
33 Allan Johansen (Den) Team CSC 5.33
49 Luke Roberts (Aus) Team CSC 13.42
50 Jakob Piil (Den) Team CSC
55 Fabian Cancellara (Swi) Team CSC
76 Matti Breschel (Den) Team CSC
78 Christian Müller (Ger) Team CSC


Samlet stilling efter 1. etape
1 Pedro Horrillo Munoz (Spa) Rabobank 4.28.57
2 Alexandr Kolobnev (Rus) Rabobank 0.09
3 Michael Barry (Can) Discovery Channel Pro Cycling Team 0.11
4 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.15
5 Holger Sievers (Ger) Team Lamonta
6 Torsten Schmidt (Ger) Team Wiesenhof Akud
7 Tim Klinger (Ger) Team Wiesenhof Akud
8 Linus Gerdemann (Ger) T-Mobile Team 0.24
9 Vladimir Gusev (Rus) Discovery Channel Pro Cycling Team
10 Lorenzo Bernucci (Ita) T-Mobile Team
..
14 Frank Høj (Den) Gerolsteiner 0.46
24 Andy Schleck (Lux) Team CSC
31 Marcus Ljungqvist (Swe) Team CSC 1.07
33 Allan Johansen (Den) Team CSC 5.43
54 Luke Roberts (Aus) Team CSC 13.52
55 Jakob Piil (Den) Team CSC
60 Fabian Cancellara (Swi) Team CSC
79 Matti Breschel (Den) Team CSC
81 Christian Müller (Ger) Team CSC

Tilbage til toppenRolf Aldag: Ullrich havde muligheden


Jan Ullrichs tidligere holdkammerat og nuværende medkommentator på tysk tv, Rolf Aldag, har ikke meget til overs for den erklæring, som den suspenderede T-Mobile-rytter via holdet har sendt til offentligheden.

”Jan må få lavet en DNA-test. Så kan i tilfælde af sin uskyld sige ’hvad sagde jeg’. Sådan, som han opfører sig i øjeblikket, er det ikke acceptabelt. Hvis der i et lille område bliver begået en sexualforbrydelse mod et barn og 400 mænd bliver opfordret til DNA-test, vil den, der nægter, klart virke mistænkelig,” siger han i et interview med Sport1.de.

“Det kan ikke nytte noget, at Jan nu stiller sig på bagbenene og fremdrager juridiske spidsfindigheder. Desuden har en mistænkt ifølge WADA’s anti-doping-kodeks ved en entydig række af indicier bevisbyrden i modsætning til almindelig strafferet,” fortsætter Aldag sin dundertale vedrørende den dopingmistænkte Tour-kaptajn.

Han fortæller ligeledes, at der ofte har været lejlighed for Jan Ullrich til at dope sig. ”Jan havde tit enkeltværelse. Og hvis han delte et dobbeltværelse med en holdkammerat, ville han stadig have tilstrækkelig tid. Så var han tit alene på værelset med et soigneur. Holdkammeraten kunne ikke komme ind på værelset, fordi døren var låst,” siger Aldag og fortsætter: ”Man undrede sig af og til, når der rendte fremmede folk rundt på gangene.”

Tilbage til toppenCSC: Delsponsorat ikke til salg


Team CSC har kun én hovedsponsor, og det er CSC. Den seneste tids snak om et muligt norsk sponsorislæt er altså ikke aktuelt, hvis det står til det danske cykelholds nuværende hovedsponsor.

”Vi er hovedsponsor alene, og sådan forbliver det. Vi er ikke interesseret i at dele det sponsorat med nogen,” lød den kontante udmelding fra CSC's vicepræsident, Jerry Scott overfor Ritzau.

Tilbage til toppenFrançaise des Jeux: Sandy Casar forlænger


Franske Sandy Casar har forlænget sin kontrakt med Française des Jeux-holdet til udgangen af 2008.

Den 27-årige franskmand har kørt for holdet siden sin debut som professionel. Man har ligeledes forlænget kontrakterne med franske Mickaël Delage og Arnaud Gérard (til 2008) og Rémy Di Gregorio (til 2009).

Tilbage til toppenBrian Holm: Riis er for gode venner med rytterne


Skulle der være glidninger mellem team-ejer Bjarne Riis og Ivan Basso, er Bjarne Riis’ egen skyld. Det skriver Brian Holm i en klumme i dagens B.T.

”Jeg har hørt nede fra Touren, at Basso er godt sur på Bjarne, fordi han blev sendt hjem. Det er, fordi Bjarne gør den kæmpe-fejl at blive alt for gode venner med sine ryttere,” skriver den danske sportsdirektør hos T-Mobile og fortsætter:

”Det var det samme med Tyler Hamilton, og nu har han problemet med Basso. Det nytter ikke at være bedste venner, når man skal sætte folk ned i løn eller fyre dem.”

På T-Mobile har man allerede fyret sportsdirektøren Rudy Pevenage og man var meget hurtige til at suspendere Jan Ullrich og Oscar Sevilla, da det stod klart at de var indblandet i den igangværende dopingefterforskning i Spanien.

”Den tidligere Telekom-sportsdirektør Walter Godefroot lærte mig, at man skal behandle rytterne ordentligt, men man skal også holde dem to skridt fra livet, så man kan fyre dem igen, hvis det bliver nødvendigt,” skriver Holm.

Tilbage til toppenSachsen Tour: Gerolsteiner med Frank Høj


Mens otte af holdets ryttere strider sig gennem de fem sidste etaper af Tour de France, så er andre otte fra i dag stillet til start i det 774 kilometer log fem etaper lange Sachsen Tour. Starten går i dag i Dresden og slutter på søndag samme sted.

Gerolsteiners hold er sat med henblik på lidt af hvert, men først og fremmest til etapesejre. Sportsdirektør Christian Wegmann erklærer dog, at hvis man skulle stå med muligheder i det samlede klassement, så er man også klar til det. "Hvis der byder sig en chance, så tager vi den naturligvis. Man skal dog være meget opmærksom. I etapeløb som dette kommer der ofte en stor gruppe afsted, som dermed sørger for udskilning."

Med Robert Förster til spurterne og Frank Høj til udbrud samt Torsten Hiekmann og Stefan Schumacher til de to første svære etaper og afslutningen på søndag, hvor der er masser af bjergpoint at køre om, føler Wegmann sig godt rustet, selvom han prøver at dæmpe forventningerne en smule. "Drengene kommer alle lige fra en løbspause." Desuden er der konkurrence fra seks andre Pro Tour hold.

Gerolsteiners hold i Sachsen-Tour:
Robert Förster, Thomas Fothen, Torsten Hiekmann, Frank Høj, Volker Ordowski, Michael Rich, Matthias Ruß og Stefan Schumacher

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Kører Aktiv Super Gadeløbet


Team CSC`s Tour de France toprytter Carlos Sastre stiller til start i Aktiv Super Gadeløbet den 28. juli. Den spanske bjergrytter har sagt ja til at deltage i det stemningsfyldte gadeløb i Hernings centrum. Et løb der godt nok ikke kan byde på en eneste lille bakke på de 65 kilometer, men til gengæld er der masser af sving, der skal forceres på ruten. Så løbet bliver med garanti hårdt for de godt 70 startende ryttere, også selvom CSC rytteren har et Tour de France i benene og selvtilliden i orden efter et foreløbig godt Tour de France.

”Det er med stor tilfredshed og stolthed at vi kan præsentere en verdens absolutte bedste rytter i Aktiv Super Gadeløbet. At få en rytter af Sastre`s kaliber, en rytter som har chancen for at stå på podiet i Paris på søndag, til vores gadeløb det er simpelthent stort. Og jeg er sikker på at rigtig mange mennesker vil dukke op på Torvet fredag den 28. juli for at følge en af verdens bedste ryttere i kamp mod den danske cykelelite.” kommer det fra en stolt Joachim Andersen fra Herning Cykle Klub.

Tilbage til toppenPro Cycling Manager 2006: Er udkommet!


Du kan købe Pro Cycling Manager 2006 igennem Feltet.dk til 328,- incl. porto, levering m.m. Når spillet er kommet i dag og den vejledende udsalgspris vil være 369,-

Du bestil på www.feltet.dk/shop


Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og udkommer den 11. juli 2006. Feltet.dk vil udsende spillet, så de brugere, der har forudbestilt spillet får spillet med posten den 11. juli.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.

Pris: 369.00 kr
Tilbudspris: 328.00 kr


Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?