Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 19. juni 2006

Feltet.dk korte - 19. juni 2006

19. juni 2006 00:010
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Tour de France: Kun fans kan forstyrre Basso
- DM: Hamburger melder afbud
- Tour de France: Mayo i spidsen for Euskaltel
- Arvesen: Fik trist besked via journalist
- Tour de France: Boonen fører an for Quick Step
- Afstemning: Er du tilfreds med Team CSCs Tour-hold?
- Lance Armstrong: Kræver fyreseddel til Pound
- Resultater: ABCs børne- og ungdomsløb
- T-Mobile: På jagt efter Thomas Dekker
- Maja Adamsen: Skifter væk fra Fenixs Colnago
- Shoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"
- Peter Riis: Flot anden plads i World Cup løb
- Manager: Tjek dit Tour de France hold
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet
- Manager: Få et gratis Tour de France hold

De korte nyheder opdateres løbende


Tour de France: Kun fans kan forstyrre Basso


Det var en rolig og velafbalanceret Team CSC kaptajn, Ivan Basso, som i dag tog i mod verdenspressen i London. Selv ikke Jan Ullrichs flotte kørsel i Tour de Suisse, kunne på nogen måde forstyrre Basso.

”Jeg bruger ikke energi på at tænke på andre. Når vi kommer til det første bjerg, og der er tre kilometer tilbage, kan jeg se mig omkring. Dem, der sidder der. Det er favoritterne,” udtalte Basso på pressemødet ifølge DR Sporten. Omkring Ullrichs flotte sejr, var det heller ikke noget som overraskede ham. ” Jeg ved, at han er stærk, når Touren begynder. Han ved præcist, hvordan han skal træne for at være stærk til Touren.”

Mens Basso ikke lader sig bekymre af de andre favoritter, har han dog fået en anden udfordring. Efter den flotte Giro-sejr for en måned siden er hans popularitet steget voldsomt, hvilket har gjort, at han har ændret træningsrute. ”Det er helt vildt. Jeg har været nødt til at træne i Schweiz, for at kunne koncentrere mig.” Problemet er dog ikke så stort, da Basso kun bor små 20 kilometer fra grænsen.

Tilbage til toppenDM: Hamburger melder afbud


Når der på søndag køres DM i linieløb i Esbjerg, bliver det uden den danske veteran, Bo Hamburger. For det der skulle have været den 36-årige rytters sidste DM, blev i dag afløst af et afbud.

”Jeg må være realistisk og sige, at jeg bare ikke er i form til det. DM er et løb, jeg har tænkt meget på de senere år, og også som regel har gjort det godt i, så det er med blødende hjerte, at jeg ikke stiller op,” udtaler Hamburger til DR Sporten.

Hamburger ser dog frem til efter Touren, hvor en masse endagsløb og små etapeløb starter i Italien, så han kan få en værdi afslutning på sin lange karriere.

Tilbage til toppenTour de France: Mayo i spidsen for Euskaltel


Iban Mayo Diez viste med sejren på kongeetapen af Criterium du Dauphiné Libéré, at han er på vej tilbage mod fordomsstyrke, der tidligere har givet ham en samlet sjetteplads i verdens største cykelløb, Tour de France.

I dag blev han ikke overraskende præsenteret som frontfigur for Euskaltel-Euskardis Tour de France mandskab, hvor han bl.a. vil få lejlighed til igen at prøve kræfter med Alpe D´Huez, hvor han vandt tilbage i 2003. Med sig har han den tidligere samlede femmer, Haimar Zubeldia, der sidste hentede en samlet 15. plads.

Til gengæld er der ikke blevet plads til formstærke David Herrero Llorente, der for nyligt blev samlet toer i Euskal Bizikleta. Ligeledes er der heller ikke blevet plads i Samuel Sanchez, der ellers i foråret har imponeret, bl.a. med en andenplads i Fleche Wallone og en fjerdeplads i Paris-Nice. Begge må ventes at blive sparet til Vuelta a Espana senere på året.

Holdet fuldendes af Iñaki Isasi, Unai Etxebarria, Gorka Verdugo, Iñigo Landaluce, Aitor Hernández, David López og Iker Camaño

Tilbage til toppenArvesen: Fik trist besked via journalist


Ligesom mange andre ryttere på Team CSC, ventede Kurt Asle Arvesen i dag spændt på, om han var udtaget til årets Tour de France. Da telefonen endelig ringede, var det dog ikke Bjarne Riis, men derimod en journalist fra avisen Verdens Gang, som kunne fortælle ham, at han ikke var udtaget til årets Tour de France.

”Jeg syntes, det ville have været rart, hvis de havde ringet og givet et ja eller nej svar. Selvom jeg har vist hvilken retning det bar hen mod, så burde de have været voksne nok til at ringe til mig,” fortæller en skuffet Arvesen til avisen.

Men dermed var Arvesens overraskelser ikke overstået. Da journalisten læste holdet op, studsede Arvesen over at Vande Velde var på holdet. ”Er han med? Det er overraskende. Jeg troede ikke engang han var aktuel.”

I stedet for at bruge juli måned i Frankrig har Arvesen nu mulighed for at slappe af og forberede sig optimalt til resten af sæsonen. Lidt tv fra Touren vil han dog se, men det er kun for at følge sin gode ven Basso.

Tilbage til toppenTour de France: Boonen fører an for Quick Step


Sportsdirektørerne Wilfried Peeters og Luca Guercilena får ni klasseryttere til sin rådighed under dette års Tour de France.

Tom Boonen, Wilfried Cretskens, Steven De Jongh, Juan Manuel Garate, Filippo Pozzato, Josè Rujano, Bram Tankink, Matteo Tosatto og Cedric Vasseur blev i dag udtaget.

Verdensmesteren Boonen er selvfølgelig holdets alt overskyggende stjerne, og det er da også ham, man skal køre for, inden Touren rammer bjergene for alvor. Her har man så holdets lille venezuelaner, José Rujano, klar til at tage over, sammen med spanieren Juan Manuel Garate.

Holdet har fire ryttere Nick Nuyens, Guido Trenti, Kevin Van Impe og Geert Verheyen som reserver.

Tilbage til toppenAfstemning: Er du tilfreds med Team CSCs Tour-hold?


Som det kan læse i dagens nyheder, har Bjarne Riis i dag valgt de ni ryttere, som skal forsvare holdets farver til Tour de France. Syntes du, at holdet bliver det stærkeste i Touren, eller er det bare okay, eller havde du gerne set det helt anderledes.?

Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppenLance Armstrong: Kræver fyreseddel til Pound


Efter offentliggørelsen af den af UCI iværksatte rapport omkring dopinganklagerne mod den syvdoppelte Tour-vinder kræver Armstrong nu, at det får konsekvenser for WADA’s chef.

I et brev til den internationale olympiske komité kræver han at IOC indleder disciplinærsager mod WADA og i særdeleshed mod WADA’s øverste, Richard Pound, som han kræver skal trække sig eller bliver fyret. Armstrong hævder i sit brev til IOC, at WADA har handlet imod gældende regler i deres omgang med det franske laboratorium, som gennemførte undersøgelserne af urinprøverne fra 1999. Ifølge den franske avis ’L’Equipe’ viste flere af prøverne, at Lance Armstrong var dopet, da han vandt sit første Tour de France.

Lance Armstrong lægger i sit brev vægt på, at WADA satte laboratoriet under pres for at udarbejde en ”utilladelig rapport”, ligesom han pointerer, at de foretagne analyser ikke respekterer vedtagne standarder for dopingtests.

”IOC præsiden Jacques Rogge forlangte en uafhængig undersøgelse, som nu har bragt Pounds opførsel frem i dagslyset. Nu er tiden kommet til at IOC skrider ind mod dem, der er ansvarlig for disse beklagelige hændelser,” siger texaneren i sit brev, idet han fremfører, at resultatet bør blive, at de ansvarlige træder tilbage, suspenderes eller udelukkes fra den olympiske bevægelse.

Der er ingen tvivl om, at Lance Armstrong i første linje adresserer sit angreb til Dick Pound, som i umisforståelige vendinger har sagt sin mening om rapporten, hvis uafhængighed han stiller et stort spørgsmålstegn ved, og det skal blive interessant at se, om det bliver Canada eller USA, der trækker sig sejrrigt ud af den konfrontation.

Tilbage til toppenResultater: ABCs børne- og ungdomsløb
ÆLD & ÆLP 26 km. Tid 1:03:45

Drenge
1 Sebastian Nielsen, CK Fix,
2 Thore Brandtberg, DCR-Ballerup
3 Thomas Schmidt, Greve CC
4Andres Dencker, Ordrup CC
5 Alexander Bojsen, Amager CR
6 Kristian Thft Prrrrehn Larsen, Hillerød CK
7 Daniel Mielke, Roskilde CR
8 Anders Bjerremand, HFCK
9 Kristian Almerström, ACR
10 Stefan Linné Jørgensen, CK Fix
11 Jonathan Enevoldsen, TCR
12 Slex Clausen, CK Fix
13 Nicklas Dahl Jakobsen, TCR
14 Frederik, DCR
15 Rasmus Lund, KCK
16 Jakob Bertelsen, Ordrup CC
17 Lucas Dencker, Ordrup CC
18 Joachim Clausen, TCR
19 Dennis Daniel Christensen, Ordrup CC
20 Styrbjørn Gullachsen, Ordrup CC
21 Mathias Øllegaard, HFCK

Piger
1 Michelle Lauge, Hillerød Ck
2 Kamilla Vallin, Ordrup CC
3 Mette Meyer, Korsør CC

YD & YP Tid 23:40

Drenge
1 Magnus Klaris, Amager
2 Mathias Linderod Alberchtsen, CC Gladsaxe
3 Søren Martinus Engberg, Hillerød CK
4 Jonas Vang, Fix
5 Tobias Kongstad, ACR
6 Oliver Almind, CK Fix

Piger
1 Amalie Dideriksen
2 Lise Martina Engberg

MP & MP Tid 33:30

Drenge
1 Mathis Johnson, NCC
2 Tobias Bagger, Ordrup CC
3 Jonas Nordkroggaard, Kalundborg CC
4 Jon van Dijk, DCR-Ballerup
5 Jonas Stevns Jacobsen, ACR
6 Patrick Olesen, Roskilde CR
7 Mathias Møøler Nielsen, CC Gladsaxe
8 Emil Simonsen, ACR
9 Kasper Dahl Thygesen, ABC
10 Elias Helleskov Busk, DCR-Ballerup
11 Esben Clapp, RCR
12 Louis Bendixen, ABC
13 Mads Pedersen, Holbæk C.R.
14 Christoffer Lisson, Roskilde CR
15 Tobias Thomsen, RCR

Piger
1) Amanda Dyrkilde, Roskilde CR
2) Stiner Ambrosiusen, HCK

UNG tid 2:10:45
1 Jacob Mørkøv, DCR-Ballerup
2 Mark Pedersen, Kalundborg
3 Stefan Feinert Djurhuus, ACR
4 Adrian Kaltoft Udesen, Ordrup Cc
5 Nicolai Clausen, TCR
6 Mark Poulsen, Slagelse Cykelring
7 Nicolai Aastrup, Roskilde CR
8 Louis Jacobi, Ordrup CC
9 Christian Kreutzfeldt, RCR
10 Jacob Frederiksen, Slagelse Cykelring
11 Kuno Leerhøy, Roskilde CR
12 Pelle Clapp, Roskilde CR
13 Mikkel Grønlund, ABC
14 André Telstoj, CC Gladsaxe

Tilbage til toppenT-Mobile: På jagt efter Thomas Dekker


Holdleder Olav Ludwig fra tyske T-Mobile bekymrer sig åbenbart ikke synderligt om sit omdømme blandt sine kolleger på de andre ProTour hold. Til trods for en fast aftale mellem holdene om at respektere eksisterende kontrakter mellem hold og ryttere, har Ludwig alligevel taget kontakt til unge Thomas Dekkers manager, kommende Unibet.com sportsleder Jacques Hanegraaf, for at diskutere en fremtidig kontrakt med T-Mobile, skriver Sportwereld.be i dag.

Thomas Dekker, 21 år gammel, er pt. et af de største talenter inden for cykelsporten. Han vandt i år Tirreno-Adriatico, og har kontrakt med det hollandske Rabobank hold til og med 2007. Dekker selv ville ikke udtale sig om sagen, da han blev interviewet i går i forbindelse med holdtidskørslen i Eindhoven.

Det er ikke første gang, Olav Ludwig er ude og lege ”krybskytte”. Sidste år lykkedes det ham at lokke det tyske stortalent Linus Gerdemann væk fra CSC, selvom den unge tyskes kontrakt også dækkede 2006 sæsonen.

Tilbage til toppenMaja Adamsen: Skifter væk fra Fenixs Colnago


Den danske damerytter, Maja Watt Adamsen, har valgt at skifte væk fra Fenixs Colnago, som hun ellers skiftede til fra denne sæson. I stedet for Fenixs Colnago skifter Maja Watt Adamsen til det danske/italienske hold Team Bianchi Kookai Aliverti, hvor der i øjeblikket kører 4 danskere: Dorte Lohse, Mette Fisher Andreasen, Lise Horslund Christensen og Trine Hansen.

Tilbage til toppenShoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris MacDonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Det er muligt at købe DVD’en “Den ultimative udfordring”. Prisen er 139,- plus forsendelse 25,-

BESTIL HER

Tilbage til toppenPeter Riis: Flot anden plads i World Cup løb


Anden afdeling af World Cuppen i Mountainbike-marathon blev i dag kørt i Mt.Ste.Anne i Canada, hvor Peter Riis sluttede løbet på andenpladsen.

"Ruten, som var 95 km lang og havde 2500 højdemeter, var meget teknisk svær og mindede meget om den slags terræn som bruges til crosscountry (xc) løb. Marathon-løbene varer normalt 4-5 timer, hvilket er ca. dobbelt så lang tid som xc-løbene, så det blev en meget hård dag på i kraft af at ruten var så ujævn og svær," forklarer Peter Riis til Feltet.dk.

Omkring halvvejs blev førergruppen på otte mand splittet på en lang stigning og Peter Riis lå nummer 5-7 indtil ti km før mål, hvor danskeren fandt en god rytme og hentede de foranliggende ryttere ind én efter én med undtagelse af Alban Lakata (Specialized), som vandt løbet suverænt med 2:25. At de sidste kilometre var meget spændende ses, da placeringerne fra to til fem krydsede målstregen indenfor et halvt minut.

"Jeg er meget tilfreds med dagens resultat, da jeg havde sat næsen op efter et top-fem resultat. At lige netop dette World Cup løb er at finde i mit program skyldes at marathon EM køres om en måneds tid, så jeg havde brug for et opvarmningsløb inden mesterskabet".

Michael Borup fra Århus1900 var løbets andet danske islæt og sluttede løbet på en 18. plads. Næste weekend er der xc World Cup på kalenderen, ligeledes i Mt.Ste.Anne, hvor Peter Riis sammen med min holdkammerat på Cannondale-Vredestein, Jakob Fuglsang, også stiller til start.Peter Riis på podiet


Tilbage til toppenManager: Tjek dit Tour de France hold


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 150 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 01/07-2006 klokken 14:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Tour de France"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Tour de France spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Få et gratis Tour de France hold


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


[b]Gratis managerhold på www.feltet.dk/manager[/b]
Alle der forudbestiller Pro Cycling Manager spillet hos Feltet.dk får et gratis Tour de France hold på www.feltet.dk/manager. Bemærk forudbestillingstilbuddet gælder kun frem til og med den 29. juni 2006. Betalingen skal også have fundet sted indenfor den tidsramme.

Brugeren skal blot logge ind og oprette sit hold. Når holdet er oprettet, så skal brugernavnet, password og holdets navn sendes i en mail til manager@feltet.dk. Så vil holdet blive aktiveret.

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og forventes at udkomme den 30. juni 2006.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt, ekspeditionsgebyr og det gratis managerhold på www.feltet.dk/manager.

Bestil her: www.feltet.dk/shop


Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 1. etape af Tirreno-Adriatico
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Miron Ronde van Drenthe(1.WWT) 10/03

Tour de Taiwan(2.1) 10/03-14/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger