Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 20. september 2006

Feltet.dk korte - 20. september 2006

20. september 2006 00:050
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Lance Armstrong: Kræft af doping?
- Ryttertransfer: Pozzato og Trenti til Liquigas
- VM: Vansummeren ude efter styrt
- VM: Ballerini udpeger konkurrenter
- VM U23: Boasson Hagen positivt overrasket
- VM: Tre ryttere taget med for høj hæmatokrit
- Marc Wauters: Brækkede kravebenet
- Luttenberger: I karrierens efterår
- Vuelta a España: Dopingsag kostede seere
- Italien: Dopingrazzia 36 steder
- VM: Sebastian Lang vil have medaljer
- VM: En perfekt dag for Kirsten Armstrong
- VM: Trine Hansen var uheldig
- Stefan Schumacher: Forlænger med Gerolsteiner
- Brian Vandborg: T-Mobile er en mulighed
- VM: Brajkovic misser enkeltstarten
- Team Designa Køkken: På vej imod nye højder?
- Feltet.dk: Følg alle VM enkeltstarterne og linjeløbene
- Shoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!
- Recycling: Tilvalg virker igen

De korte nyheder opdateres løbende


Lance Armstrong: Kræft af doping?


Doping-rygterne omkring den syv-dobbelte Tour-vinder, Lance Armstrong, vil ikke aftage. Senest har en klummeskribent lanceret den påstand, at Armstrongs kræftsygdom skulle være forårsaget af dopingmisbrug.

Den bemærkelsesværdige påstand kommer i det amerikanske sportsmagasin ‘Sports Illustrated’ i en klumme af E. M. Swift under titlen ’Det afgørende bevis er ude: Sandheden indhenter Armstrong’, og er baseret på udtalelserne fra Armstrongs tidligere holdkammerat Frankie Andreu og dennes kone.

I et vidneudsagn hævdede parret, at have besøgt Armstrong på hospitalet i 1996 under hans kræftbehandling, hvor de angiveligt hørte, at han overfor en læge indrømmede at have dopet sig med steroider, cortison, væksthormoner og epo. Påstanden blev dog afviset af både lægen og Armstrong selv, og retten gav den nu pensionerede profrytter medhold.

Det afholder dog ikke Swift fra at hævde, at bivirkningerne ved længere tids dopingmisbrug kan udløse kræft. Der er imidlertid ingen medicinske studier, der hidtil har kunnet underbygge sådanne påstande, og flere læger afviser da også, at det skulle være tilfældet.

Tilbage til toppenRyttertransfer: Pozzato og Trenti til Liquigas


Italienske Filippo Pozzato, som i denne sæson vandt klassikeren Milano-San Remo, skifter ved udgangen af sæsonen til Liquigas. Det samme gælder hans amerikanske holdkammerat hos Quick Step, Guido Trenti. Begge ryttere har underskrevet en to-årskontrakt med det italienske hold, hedder det i en meddelelse fra holdet.

Tilbage til toppenVM: Vansummeren ude efter styrt


Under den sidste træning i morges i Belgien, inden hele holdet skulle tage til Østrig, styrtede Davitamon-Lotto rytteren, Johan Vansummeren, og landede lige på sin venstre skulder.

En undersøgelse her til aften viste, at ledbåndet i skulderen er beskadiget og skal have seks ugers total pause. Derfor er sæsonen slut for Vansummeren og han måtte se sig erstattet af Thierry Marichal til VM.

Tilbage til toppenVM: Ballerini udpeger konkurrenter


Efter den store skuffelse ved sidste års VM i Madrid, er presset stor på de azurblå italienere inden linieløbet på søndag. Landstræneren, Franco Ballerini, har udset følgende ryttere som de største konkurrenter.

Alejandro Valverde, Alexandre Vinokourov, Stefan Schumacher og den regerende verdensmester Tom Boonen.

Især Valverde kan få de italienske knæ til at ryste. ”Spanien uden Freire og Astarloa er ikke så farlige, men de har Valverde, som er en exceptionel rytter, og han vil blive en faktor, eftersom hele det spanske hold vil arbejde for ham,” udtaler Ballerini til EuroSport.

Tilbage til toppenVM U23: Boasson Hagen positivt overrasket


Det norske stortalent, Edvald Boasson Hagen, som har været på tale til en håndfuld ProTour hold, der i blandt Team CSC, viste stor styrke på dagens enkeltstart, hvor han sluttede på en femteplads, selvom han har været syg i perioden op til VM.

”Jeg havde ikke regnet med sådanne en placering, specielt ikke eftersom jeg har lidt med sygdom før VM. Jeg var ikke tilfreds med starten på løbet, men føler ikke, at jeg kunne have gjort noget anderledes,” udtalte Boasson efter enkeltstarten til Verdens Gang.

Boasson er kun 19 år, og derfor vil han kæmpe mod konkurrenter, som er op mod tre år ældre i lørdagens linieløb. Derfor prøver han også skrue ned på forventningerne.

”Jeg har fortsat ikke sat mig noget mål for linieløbet. Det bliver meget spændende, men jeg tror, at det bliver svært at følge op på dette resultat.”

Tilbage til toppenVM: Tre ryttere taget med for høj hæmatokrit


18 ryttere fra Brasilien, Argentina, Schweiz, Australien og USA blev i dag testet for hæmatokritten, ved VM i Salzburg og hele tre ryttere, Martin Garrido og Matias Medici (Argentina) og Magno Nazaret (Brasilien) havde en værdi på over 50.

Dermed er de blevet suspenderet i to uger, inden de skal igennem endnu en test, som skal være under 50, for at de igen kan få lov til at køre løb.

Tilbage til toppenMarc Wauters: Brækkede kravebenet


I et styrt under morgenens træning brækkede Rabobanks Marc Wauters kravebenet. Det er fjerde gang i karrieren, at han brækker et kraveben, men denne gang er resultatet mere alvorligt. Det betyder nemlig, at han sluttere karrieren tidligere end planlagt. Wauters havde på forhånd annonceret, at 2006 ville være hans sidste sæson som professionel, men nu bliver der altså ikke flere løb for den belgiske rytters vedkommende.

Marc Wauters startede sin professionelle karriere i 1991, og de sidste ni sæsoner har han tjent til det daglige brød hos hollandske Rabobank. På hans cv er der 29 sejre, hvoraf de 22 er kørt hjem i Rabobank-trøjen. Blandt sejrene er tre nationale enkeltstartsmesterskaber fra 2002, 2003 og 2005.

Den 15. oktober er der arrangeret en afskedsreception og et kriterium på banen i Zolder, Belgien.

Tilbage til toppenLuttenberger: I karrierens efterår


Peter Luttenberger skal efterhånden mere end ti år tilbage for at se de store resultater. En lang karriere på landevejen nærmer sig nu enden.

Luttenberger vandt Tour de Suisse i 1996 og umiddelbart derefter sluttede han Tour de France på en femteplads, som den næstbedste østriger gennem tiderne. Enkeltstarten ved VM på hjemmebane i Salzburg kan være hans sidste start i et af de store internationale løb.

Der er mange indikationer på, at karrieren hos CSC er slut efter denne sæson. Hans kontrakt udløber efter denne sæson, og efter et år, hvor han bestemt ikke har vist det store, synes det sandsynligt, at der ikke bliver tale om en forlængelse. Det er derfor uklart, hvor han i givet fald vil fortsætte i 2007, men ifølge transferrygter, er han sat i forbindelse med det lille østrigske ELK-hold. "De to sidste år er ikke gået godt," tilstår han overfor Sport1.de.

"Jeg har ikke nogle problemer med, at der muligvis ikke er mere fremover. Jeg kan ganske vist stadig finde motivation for de store løb, men mine mål er begrænsede," lyder det fra den 33-årige østriger, som heller ikke vil afvise, at det kan være hans sidste VM i den 12-årige profkarriere. "Luften er ligesom gået en smule af ballonen. Det er muligt, at det er mit sidste VM," tilføjer han.

Peter Luttenberger har aldrig før kørt enkeltstart ved VM, og da deti år foregår på østrigsk grund, er det ikke svært at finde motivation. Selv tror han da også på et resultat mellem en 10. og en 20. plads. "En placering omkring nummer 10 ville være optimalt, en placering mellem 10 og 20 også ret god," siger han. Det vil i så fald være noget af et hop for østrigsk cykelsport, for ved tidligere VM-enkeltstarter har en placering som nummer 30 været det hidtil bedste.

Peter Luttenberger har siden sit styrt i Tour de Pologne været plaget af en forstuvet hånd, men det mener han ikke selv vil være noget problem. "Jeg har alligevel en ganske god følelse. Jeg er bestem ikke nogen enkeltstartsspecialist, så jeg kan I virkeligheden ikke miste noget ved VM."

Tilbage til toppenVuelta a España: Dopingsag kostede seere


Tilskuerinteressen i Spanien faldt dramatisk ved det netop afsluttede Vuelta a España som følge af den verserende dopingsag og manglende stjerner. Det skriver den spanske avis AS i dag.

I årets udgave af det spanske etapeløb så i gennemsnit 957.000 seere transmissionerne fra den statslige tv-station TVE. Sidste år var tallet ifølge AS 1.428.000. Årets højeste seerkvote havde enkeltstarten den 3. september, hvor 1.588.000 kiggede med. Til sammenligning var der to gange sidste år, hvor over 2 millioner fulgte rytterne via tv.

Også langs ruten har man måttet indkassere et tilskuerfald. En forklaring kan være, at der blandt de involverede ryttere i sagen omkring Eufemiano Fuentes er et stort antal spanske ryttere.

Tilbage til toppenItalien: Dopingrazzia 36 steder


Ifølge Gazetta dello Sport har det italienske politi i en storstilet dopingrazzia ransaget 36 huse og kontorer rundt i hele landet. Det er statsadvokaturen i Bergamo, der står bag razziaen, som sker i forlængelse af den spanske ’Operacion Puerto’.

Statsadvokat Cristina Rota er i gang med en efterforskning med mistanke om international dopinghandel, og har i den forbindelse professionelle cykelryttere, amatørsportsfolk og fitness studier på sigtekornet.

Razziaen startede i morges klokken fire.

Tilbage til toppenVM: Sebastian Lang vil have medaljer


Når der køres VM-enkeltstart den 21. september i Salzburg, vil tyske Sebastian Lang køre for en plads på podiet. ”Jeg drømmer om at vinde bronze,” siger den 27-årige tyske enkeltstarts-mester.

Selvom det er de store drenge, Lang skal konkurrere imod, afskrækker det ikke den stærke tysker synderligt. ”Michael Rogers, Fabian Cancellara, David Millar, Andreas Klöden og Sebastian Lang. Det er mine favoritter til podiet,” erklærer Lang selvsikkert i et interview med Süddeutsche Zeitung.

Sebastian Lang har såmænd heller ingen grund til ikke at tro på egne evner. Han har for nylig vundet Drei-Länder-Tour. Og på enkeltstarten i Drei-Länder-Tour, som foregik i Griesheim, slog han Andreas Klöden. Klöden blev treer i årets Tour de France (nummer to hvis man ikke tæller den dopede Floyd Landis med, red.).

”Jeg regner med, at Andreas kommer til at være endnu stærkere i Salzburg, end han var i Griesheim, da de tre stigninger på ruten i Salzburg bør ligge bedre til ham,” vurderer Lang.

Alligevel kommer Sebastian Lang til Østrig med en god portion optimisme. Især bedrifterne i årets Tour de France har givet den store tysker mere blod på tanden. Han blev firer på prologen, treer på den første lang enkelstart og fik en femteplads på den sidste og afgørende enkelstart.

”Men at køre enkeltstart i et etapeløb og et VM er to vidt forskellige ting,” fastslår Sebastian Lang, som netop er vendt hjem fra en træningslejr med Michael Rich, som gang på gang beviste, at han var en af de helt store indenfor den ensomme enkeltstarts-disciplin: Rich har flere gange været bronzevinder ved VM.

De to enkeltstartmaskiner har højdetrænet sammen. En træningsform som er ret ny for Lang, men også en træningsform, som han er meget begejstret for. ”Jeg kan virkelig mærke at det giver noget,” forklarer han.

Sebastian Lang kommer altså til Salzburg med håb om en bronzemedalje. Og udsigterne er da heller ikke dårlige. Netop i dag meldte en af favoritterne til enkeltstarten fra. Janez Brajkovic stiller ikke til start, og dermed er en af de værste konkurrenter ikke med.

Men efter en træningslejr med Michael Rich bør Sebastian Lang komme til start i topform og klar til at forsvare de tyske farver. Hvor langt det så rækker, vil vise sig den 21. september.

Tilbage til toppenVM: En perfekt dag for Kirsten Armstrong


Det lykkedes ikke for Karin Thürig at hente sit tredje verdensmesterskab i enkeltstartsdisciplinen. Guldet gik i stedet til amerikaneren Kirsten Arsmtrong, der fik landsmandinden Christine Thorburn ind på tredjepladsen.

”Det var en perfekt dag. Min holdkammerat blev nummer tre i dag. Vi kan som amerikanere ikke have ønsket os det bedre. Jeg er meget tilfreds - alt gløder i mig. Jeg er begejstret,” lød det fra en meget glad og storgrinende vinder efter løbet.

”Jeg havde bestemt på fornemmelsen, at jeg havde en chance for at vinde, men jeg vidste, at jeg skulle have en perfekt dag for at vinde. Det er bestemt en fantastisk præstation og det er en drøm der går i opfyldelse at være på dette niveau,” sluttede Armstrong, der ikke er i familie med landsmanden Lance Armstrong, hvis der skulle være nogle der er i tvivl.

Tilbage til toppenVM: Trine Hansen var uheldig


Trine Hansen var lidt skuffet efter sin enkeltstart ved verdensmesterskaberne i Salzburg. Den danske rytter var uheldig på den første hårde stigning, hvor hun måtte af cyklen.

”På den første stigning skal jeg ned på den lille klinge og der ryger kæden simpelthen af. Det var et ret trist tidspunkt for det var svært at få skub i cyklen. Det var lidt hårdt at komme i gang igen,” sagde Trine Hansen løbet til TV2 ZULU.

”Jeg vil sige at jeg gav mig 100%, men jeg havde ikke en optimal dag. Jeg gik meget i stå på stigningerne. Det var rigtig hårdt.”

Trine Hansens præstation rækkede til en 30. plads på den 26,12 km. lange enkeltstart.

Tilbage til toppenStefan Schumacher: Forlænger med Gerolsteiner


Manageren for det tyske hold Gerolsteiner, Hans-Michael Holczer, meddeler, at man har forlænget kontrakten med Stefan ”Schumi” Schumacher. Det betyder, at den 25-årige tysker har sat sin underskrift på en kontrakt, der binder ham til Gerolsteiner til og med 2009, og det er en meget tilfreds Holczer, der offentliggør den nye aftale.

”Stefan har haft en fantastisk sæson med ni sejre, og vi har endnu ikke set det fulde omfang af hans talent. Det er dog helt sikkert, at Gerolsteiner og tysk cykelsport i fremtiden får megen glæde af denne unge rytter,” siger Holczer.

Schumacher har i denne sæson blandt andet vundet to etapesejre i Giro d’Italia samt kørt i førertrøjen i samme løb. Desuden har det tyske stortalent vundet sæsonens udgaver af de to Pro Tour-løb Eneco Tour og Polen Rundt, og må siges at være en af de absolutte favoritter ved søndagens VM. Men for den alsidige tysker er glæden over den nye kontrakt ganske gensidig.

”Det er naturligvis en stor anerkendelse, når en stadig løbende kontrakt bliver forlænget hos sådant et klassehold. Jeg har stor succes hos Gerolsteiner og derudover også en masse sjov, her kan jeg udvikle mig glimrende. Jeg glæder mig til de kommende år hos holdet,” fortælle Schumacher.

Tilbage til toppenBrian Vandborg: T-Mobile er en mulighed


Nu forlyder det, at den danske rytter Brian Vandborg måske kan være på vej til det tyske storhold T-Mobile, der allerede har skrevet kontrakt med Jakob Piil. 24-årige Vandborg har kørt for Team CSC siden han blev professionel i 2004, men kontrakten udløber ved sæsonens afslutning. Men nu har T-Mobile altså vist interesse for den danske mester i enkeltstart.

”Brian er en af seks ryttere, vi har i kikkerten til de sidste to-tre pladser på næste års hold. Han er en spændende rytter, som både kører en god enkeltstart og har vist sig i stand til at vinde almindelige cykelløb også,” siger Brian Holm til Ritzau.

Efter lange forhandlinger med Bjarne Riis har Brian Vandborg stadig ikke klarhed over fremtiden, og han kalder da også T-Mobile det perfekte hold, hvis han stopper hos Team CSC.

”Hvis jeg skal skifte, har T-Mobile klart førsteprioritet, bedre kan det ikke blive. De har gjort og gør meget for sporten, og jeg kender både Brian Holm, Jakob Piil og flere af de andre omkring holdet. Og måske er et skifte lige præcis det, jeg trænger til. Måske vil det vise sig at være det helt rigtige skub i min karriere,” siger Brian Vandborg.

Vandborg deltager ved VM i Salzburg i næste uge og håber uden tvivl at kunne imponere enten Bjarne Riis eller T-Mobiles repræsentanter, men han forventer en afklaring på sin fremtid inden for en uge.

Tilbage til toppenVM: Brajkovic misser enkeltstarten


Den slovenske rytter Janez Brajkovic stiller ikke til start i enkeltstarten ved VM i Salzburg, der køres torsdag den 21. september. Den 22-årige Discovery-rytter gav i går en pressekonference i Ljubljana, hvor han fortalte, at han stadig har brystsmerter efter at have fuldført Vuelta a España.

Brajkovic, der på et tidspunkt kørte i Vueltaens førertrøje, var på forhånd udråbt til en af favoritterne på enkeltstarten, og sloveneren er da heller ikke helt ubekendt med VM’s strabadser. Således vandt han i 2004 VM i enkeltstart for U23-ryttere. Selv om han ikke tager kampen mod uret, er det stadig hans mening at slutte sig til sine holdkammerater på det slovenske hold og deltage i linjeløbet, der køres søndag den. 24. september.

Tilbage til toppenTeam Designa Køkken: På vej imod nye højder?


Feltet.dk har flere gange kunnet berette om, at Team Designa Køkken har store ambitioner for 2008, hvor holdet ønsker at blive et professionelt kontinentalt hold. Holdet har brugt 2006 på at få administrationen gearet til at kunne rumme et professionelt kontinentalt hold, som er et hold lige udenfor ProTouren - cykelsportens superliga.

Feltet.dk erfarer dog, at holdet allerede fra næste sæson arbejder på at øge aktiviteterne og skulle i den forbindelse være i færd med at hente flere interessante ryttere og ledere til holdet.

Efter Feltet.dks oplysninger er den nuværende Barloworld og tidligere Team CSC sportsdirektør Christian Andersen på vej hjem til det danske hold. Desuden erfarer Feltet.dk, at det danske kontinentalhold skulle være meget tæt på at hente Martin Mortensen, der i år har kørt for franske Velo Club de Roubaix, hjem til Danmark i den kommende sæson. Martin Mortensen bekræfter tirsdag overfor Feltet.dk, at han har været i kontakt med Team Designa Køkken og siger samtidig, at han er klar til at vende hjem til et dansk kontinental hold, hvis det rigtige tilbud melder sig.

Desuden er fremtiden for holdes formentlig største nuværende talent Chris Anker Sørensen endnu usikker. Team CSC har bejlet til talentet, men det har endnu ikke udmøntet sig i en professionel kontrakt til danskeren.

Manager Jørgen Foder ville i dag hverken be- eller afkræfte Feltet.dks oplysninger, men understreger, at man ikke har underskrevet nye kontrakter for 2007, da holdet i øjeblikket ligger i sponsorforhandlinger.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg alle VM enkeltstarterne og linjeløbene


Du kan følge alle VM løbene her på Feltet.dk. Vi vil have live opdatering fra enkeltstarterne hos kvinderne, U23 herrerne samt herrerne. Desuden vil vi have live opdatering fra linjeløbene både hos U23, kvinderne og herrerne.

Så følg med fra i morgen, hvor vi starter med enkeltstarten for kvinderne og derefter følger U23 herrernes enkeltstart. Live opdateringen starter ca. kl. 12.00 i morgen.

Tilbage til toppenShoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!Tilbud 1: Drømmeholdet - historien om Team CSC

Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- i denne uge, da du kan spare portoen!

BESTIL HERTilbud 2: Pro Cycling Manager 2006 og Historien om Team CSCPro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a Espana osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,-


Drømmeholdet - historien om CSC
Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Spillet vejledende udsalgspris er 125,-


Samlet pris i denne uge 379 kr. - BESTIL HER

Tilbage til toppenRecycling: Tilvalg virker igen


Der har været perioder, hvor tilvalgene på salgsannoncerne på "Recycling" ikke har virket. Fejlen er nu helt præcis lokaliseret og rettet. Så du kan nu oprette annoncer med tilvalg, så dine cykeldele bliver hurtigere solgt!

Du er naturligvis velkommen til at slette dine nuværende annoncer og tilføje dem med tilvalg, hvis du ønsker dette.

Du finder Recycling på: www.feltet.dk/auktion.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?