Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 21. juni 2006

Feltet.dk korte - 21. juni 2006

21. juni 2006 01:320
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Svenske mesterskaber: Larsson vandt enkeltstarten
- Brugerne: Tilfredse med Team CSCs hold
- Tour de France: Commessos Tour i fare
- Glud & Marstrand: Sølv i norsk holdløb trods uheld
- Tour de France: Millar får sin debut
- Comunidad Valenciana: Også ud af Vuelta a España?
- Team Odense Energi: Klar til at blive et Continental Team
- Odense Energi: Fortsætter som hovedsponsor
- Jan Ullrich: Melder fra til de tyske mesterskaber
- Niko Eeckhout: Måske til Ag2R?
- Tour de France: T-Mobiles hold klar
- Laurent Roux: Jalabert ikke skyldig
- Frank Vandenbroucke: Jeg har kniven på struben
- Frank Vandenbroucke: Stod af igen igen
- Hollandske mesterskaber: Sejr til Bouygues Telecom rytter
- Fabian Cancellara: Havde levet op til forventningerne
- Manager: Tjek dit Tour de France hold
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet
- Manager: Få et gratis Tour de France hold

De korte nyheder opdateres løbendeSvenske mesterskaber: Larsson vandt enkeltstarten


Francaise des Jeux unge svenske ryttere dominerede onsdagens 50 km. lange enkeltstart, da de svenske mesterskaber i disciplinen skulle afgøres. Den 25-årige Gustav Erik Larsson vandt således foran den bare 22-årige holdkammerat Thomas Lövkvist. På tredjepladsen kom Team CSC Marcus Ljungqvist.

Tilbage til toppenBrugerne: Tilfredse med Team CSCs hold


Feltet.dks brugere har siden mandag middag, kunne stemme på, om de var tilfredse med det Tour-hold, manager, Bjarne Riis, i mandags offentliggjorde i London. 1,252 brugere valgte at svare, og her var resultatet et rungende ja. Hele 79 procent af vores læsere var tilfredse med de ni ryttere Riis havde valgt, og hele 29 procent mener endda, at de bliver Tourens stærkeste hold.

19 procent var dog ikke tilfredse. En tredjedel af disse 19 procent mente, at der mindst skulle have været en dansker med. En tredjedel mente, at holdet ikke var stærkt nok i bjergene, mens den sidste tredjedel ville have lavet holdet helt anderledes. Kun 2 procent af Feltet.dks brugere svarede at Team CSC slet ikke betyder noget for dem.

Feltet.dk har nu sat en ny afstemning i gang, hvem vinder fredagens enkeltstart i DM. Gør Team CSC rent bord, eller får de konkurrence fra de andre ryttere.

Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppenTour de France: Commessos Tour i fare


Salvatore Commesso’s Tour de France ser ud til at være i fare, da italieneren i dag er blevet påkørt af en bil. Commesso var ude og træne frem imod de italienske mesterskaber i weekenden, hvor han skulle forsøge at vinde sit 3. nationale mesterskab.

Hvor slemt det er gået med italieneren vides endnu ikke helt, dog har doktor Luigi Simonetto konstateret, at Commessos venstre skulder er gået af led. På mandag vil Commesso igen bliver undersøgt, hvorefter der tages beslutning om, hvorvidt italieneren er klar til årets Tour de France.

Lampres reserver til Touren er Claudio Corioni, Giuliano Figueras og Matteo Carrara.

Tilbage til toppenGlud & Marstrand: Sølv i norsk holdløb trods uheld


Glud & Marstrand Horsens fik en andenplads ved det norske mesterskaber i 70 km holdløb blev kørt tirsdag. Det var holdets tre norske ryttere Håvard Nybø, Roy Hegreberg og Alexander Kristoff, der sikrede andenpladsen 20 sekunder efter Team Sparebanken Vest, selvom GMH-rytterne bestemt ikke fik den bedste start.

"Roy Hegreberg fik mekaniske problemer og udgik inden vi havde kørt 10 km, så Alexander og jeg måtte køre over 60 km alene. Så vi er godt tilfreds med sølv", fortæller sølvmedaljevinderen Håvard Nybø.

Tilbage til toppenTour de France: Millar får sin debut


I længere tid har det set ud til at David Millar skulle køre Tour de France efter endt dopingdom. I dag bekræfter Saunier Duval denne oplysning, da de har udtaget holdet til Tour de France. Holdet kommer til at bestå af David Millar, Gilberto Simoni, José Ángel Gómez Marchante, David Cañada, Ruben Lobato, Francisco Ventoso, Riccardo Riccò, David De La Fuente og Christophe Rinero.

Egentligt så det ud til at Nicolas Fritsch skulle køre Tour de France, men han er altså blevet udskiftet i sidste øjeblik med David De La Fuente.

Sportsdirektører for holdet bliver Joxean Matxin Fernández og Sabino Angoitia.

Tilbage til toppenComunidad Valenciana: Også ud af Vuelta a España?


Efter at være blevet frataget sit wildcard til Tour de France, kan det spanske kontinentalhold Comunidad Valenciana nu også være i overhængende fare for at miste pladsen i hjemlandets Vuelta, fortæller cyclingnews.com i dag.

Direktører Ignacio Ayuso fra Unipublic, der organiserer det store løb, har netop udtalt til den spanske presse, at han tror, der er mange flere afsløringer under opsejling i den spanske dopingskandale:

”Det gør arrangørernes arbejde meget svært. Nu får vi se, hvad undersøgelserne omkring Comunidad Valenciana viser dvs. hvor dybt Ignacio Labarta var involveret, og om holdet i det hele taget har overholdt ProTourholdenes etiske charter. Hvis det ikke er tilfældet, så vil vi også trække vores invitation tilbage”.

Med hensyn til Würth holdet, så afventer han om UCIs licenskommission fornyer mandskabets licens med den nye Astana hovedsponsor. Licenskommission træder sammen nu på fredag, og efter Unipublic direktørens vurdering, vil licensen blive fornyet.

Tilbage til toppenTeam Odense Energi: Klar til at blive et Continental Team


Claus Rasmussen glæder sig over den nye 3-årige aftale med Odense Energi, som giver arbejdsro i klubben, og det gør også at holdet kan udvikle sig til en kontinental team i 2007.

”I klubben og på teamet ser vi frem til et fortsat godt samarbejde med Odense Energi. At vi allerede her over et halvt år før aftaleudløb har truffet en ny samarbejdsaftale viser, at Odense Energi har været tilfreds med den vare, vi har leveret. Da Odense Energi også i dagligdagen er en super samarbejdspartner, ser jeg meget frem til de næste 3 år”, udtaler Claus Rasmussen.

Sæsonplanlægningen kan nu gå i gang og første step vil være at få teamet registreret som et Continental Team, således at der bliver muligheder for starter i større udenlandske løb, ligesom deltagelse i Post Danmark Rundt fra 2007 også vil stå højt på ønskesedlen.

Tilbage til toppenOdense Energi: Fortsætter som hovedsponsor


Den hidtidige 3-årige hovedsponsoraftale med Cykling Odense, herunder cykelteamet Team Odense Energi fortsætter med en ny 3-årig periode fra nytår. En aftale, der ud over navnesponsoratet for eliteteamet, også omfatter hovedsponsorat for hele klubben og et medsponsorat på det traditionsrige Fyen Rundt.

Samarbejdsaftalen blev endelig underskrevet her til formiddag af administrerede direktør Bent Agerholm, Odense Energi A/S og formand Claus Rasmussen, Cykling Odense.

”Vi er rigtig glade for, at vi også i de næste 3 år lægger navn til vores lokale cykelhold. Selvom teamet naturligvis både har en national og international profil, er det fortsat vigtigt for os, at Team Odense Energi har sine rødder i det fynske - den interesse, opbakning og det fællesskab, vi oplever omkring vores cykelhold er meget værd for os som lokal elforsyningsvirksomhed”, fortæller Bent Agerholm, og tilføjer, at Odense Energis fremtidige engagement i Fyen Rundt er et naturligt led i dette fokus.


Bent Agerholm, Alex Rasmussen og Claus Rasmussen


Team Odense Energi er et multicykleteam - dels er alle sportens discipliner på programmet, dels er både herre- og dameryttere i alle aldre tilknyttet klubben og teamet.

”Vi synes godt om denne bredde og alsidighed, der er omkring både klub og Team Odense Energi. Det bakker vi op omkring, og samtidig er vi overbeviste om, at det er med til at udvikle og skabe de ryttere, vi i dag ser på eliteniveau. Det er klart, at når vi har oplevet så stor succes med Team Odense Energi, så er forventningerne til de næste 3 år også tilsvarende store, men vi er overbeviste om, at de kan indfri vores forventninger og hente endnu flere sejre og anerkendelser hjem til Odense”, siger Bent Agerholm.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Melder fra til de tyske mesterskaber


Der bliver ingen deltagelse af Jan Ullrich ved den kommende weekends tyske mesterskaber i landevejscykling. "Efter at vi har gennemgået alle fordele og ulemper, er jeg kommet til den koklussion, at jeg ikke deltager i kampen om mesterskabet i år," skriver han på sin hjemmeside.

Begrundelsen for at fravælge de nationale mesterskaber er dels den lange transporttid, ligesom han giver tabt træningstid lørdag og mandag som en yderligere årsag.

"Vi er overbeviste om, at det meget frem og tilbage ville forstyrre mine Tour-forberedelser," slutter han.

Tilbage til toppenNiko Eeckhout: Måske til Ag2R?


Iflg. den belgiske website wieleruitslagen.be i dag, har Chokolade Jacques rytteren Niko Eeckhout fået et tilbud fra franske Ag2R og kan således rykke op i ProTourklassen fra næste sæson.

Men Eeckhout er åbenbart ikke helt vild med ideen: ”Sidste år fik jeg også et tilbud fra Ag2R. Og som i år gik det ud på, at jeg kunne vælge mine egne løb og være ”capitain de la route” for de unge ryttere. Men hvis jeg siger ja til et ProTour hold, så er jeg jo også forpligtet til at køre uden for Flandern, og det er et minus for mig”, siger Niko Eeckhout.

Nico Eeckhout har også tilbud om forlængelse hos sit nuværende hold Chocolade Jacques. Efter linieløbet i de belgiske mesterskaber på søndag vil han tage en endelig beslutning om sin fremtid.

Tilbage til toppenTour de France: T-Mobiles hold klar


Via sin sejr i Asturien Rundt kørte spanske Oscar Sevilla sig direkte ind på T-Mobiles Tour-hold, som blev offentliggjort i dag.

Beslutningen har ifølge team manager Olaf Ludwig været specielt svær i år, da man havde 12 stærke ryttere i sin bruttotrup, og sportsdirektør Rudy Pevenage tilføjer, at man til sidst besluttede sig for at tage endnu en bjergrytter med på bekostning af en all-rounder.

“Vi har stor tiltro til dette hold,” erklærer Ludwig, som heller ikke lader nogen tvivl tilbage om målet. ”Vi skal hente den samlede sejr med Jan Ullrich.”

Også Ullrich selv er meget tilfreds med sit hold, som han betegner som et regulært top-hold, ligesom han roser holdånden og potentialet hos sine holdkammerater. Der er heller ingen tvivl om, at sejren i Tour de Suisse har givet kaptajnen selvtillid.

Udpegelsen af Oscar Sevilla kan ses som en tillidserklæring fra holdets side. Han var nemlig en af de ryttere, der blev nævnt i forbindelse med de verserende dopingefterforskninger i Spanien. Løbsdirektør Jean-Marie Leblanc har erklæret, at han ikke vil vige tilbage for at suspendere ryttere under Touren, hvis der skulle fremkomme belastende materiale fra Spanien. Endnu er der intet kommet frem, men flere kilder regner med, at det kan ske under eller umiddelbart før starten.

”Vi har udtaget vores hold på rent sportslig baggrund. Jeg har ingen grund til at tvivle på Sevillas ord, før det modsatte er bevist,” lyder det fra Ludwig på holdets hjemmeside.

Mens der altså ikke blev plads til hverken Stephan Schreck eller Sergey Ivanov, så har man ingen betænkeligheder omkring Andreas Klöden, som på grund af en operation i skulderen først fik sin sæsondebut i Bayern Rundt, og som ikke har vist de store resultater i år. ”Andreas er som en bank, han vil være klar til tiden. Han vil være skarp, når Touren bliver hård,” siger team manageren.

T-Mobiles hold til Tour de France 2006:
Jan Ullrich, Andreas Klöden, Matthias Kessler, Patrik Sinkewitz, Giuseppe Guerini, Sergej Hontchar, Eddy Mazzoleni, Michael Rogers, Oscar Sevilla

Tilbage til toppenLaurent Roux: Jalabert ikke skyldig


Vi bragte i går en nyhed her på Feltet.dk, hvor den tidligere professionelle TVM rytter Laurent Rouxs lillebror, Fabian Roux, i den verserende ”pot belge” sag i Bordeaux under førstedagens høringer skulle have sagt, at det var Laurent Jalabert, der havde introduceret ham til brugen af den farlige belgiske cocktail.

I går aftes var Laurent Roux gæst på fransk TV, hvor han benægtede denne påstand, fortæller cyclingnews.com i dag. Hans lillebror havde ganske rigtigt indtaget ”pot belge” under den omtalte fest hos Laurent Jalabert, men værten selv var ikke tilstede, mens det skete, og det var ifølge Laurent Roux heller ikke Jalabert, der trakterede sine gæster med ”pot belge”.

Ifølge Roux er lillebroderens udsagn blevet pumpet voldsomt op af franske sensationslystne journalister.

Tilbage til toppenFrank Vandenbroucke: Jeg har kniven på struben


Den belgiske sportsavis Sportwereld.be talte kort med Frank Vandenbroucke under indskrivningen til gårsdagens 51. udgave af Sint Elooiprijs i Ruddervoorde, hvor han senere endte med at stå af længe inden mål.

”Jeg kan se enden på min kontrakt med Unibet.com og har affundet mig med det uundgåelige. Jeg kører med kniven på struben. Står jeg af før mål endnu engang, bliver jeg fyret. Presset på mig er umenneskeligt”, sagde en bitter Vandenbroucke.

Den store bøhman er ikke holdleder Hilaire Van der Schueren, som Vandenbroucke kun har lovord tilovers for, men derimod manager Koen Terryn, der ifølge rytteren ikke forstår sig ret meget på moderne cykelsport.

”Jeg har ganske rigtigt ikke præsteret noget i foråret. Men jeg har jo været plaget af en virus. Det vil Terryn ikke forstå. Han er en latterlig person”, fastslog Vandenbroucke.

Fremtiden ser ikke lys ud for VDB. ”Min sportslige fremtid ligger i hvert fald ikke hos Unibet.com, det er sikkert. Jeg kan simpelthen ikke fungere, når jeg hele tiden har en fornemmelse af, at min ledelse vil lægge mig på slagterbænken. Og det er meget lang tid siden, jeg har hørt fra min personlige manager Paul de Geyter.

Tilbage til toppenFrank Vandenbroucke: Stod af igen igen


Den omdiskuterede belgiske rytter Frank Vandenbroucke var, efter at hans hold Unibet.com nærmest har stillet ham et "vind eller forsvind"- ultimatum, til start i går i det lille belgiske løb 51e Sint Elooiprijs in Ruddervoorde, kan man her til morgen læse på cyclingnews.be. Og som så ofte før stod Vandenbroucke af få omgange før mål. I dag er han (måske?) til start i Halle-Ingooigem.

51e Sint Elooiprijs i Ruddervoorde blev i øvrigt vundet af Christian Murro fra det italienske Tenax mandskab med Stijn Devolder fra Discovery Channel holdet på 2. pladsen.

Tilbage til toppenHollandske mesterskaber: Sejr til Bouygues Telecom rytter


Det blev Stef Clement fra det lille franske Bouygues Telecom mandskab, der i går i Oudenbosch løb af med det hollandske mesterskab i enkeltstart, fortæller cyclingnews.be i dag.

Clement brugte 53,09 minutter på distancen. Veteranen Erik Dekker fra Rabobank tog andenpladsen 5 sekunder efter, mens hans holdkammerat Joost Posthuma besatte tredjepladsen 21 sekunder efter vinderen. Sidste års mester, Thomas Dekker, ligeledes Rabobank, endte på 8. pladsen hele 1 minut og 54 sekunder efter Clement.

Tilbage til toppenFabian Cancellara: Havde levet op til forventningerne


Til stor overraskelse for de fleste var Fabian Cancellara ikke at finde på Team CSCs Tour de Frances hold, da Bjarne Riis i mandags gav navnene på de ni ryttere, der skal repræsentere holdet i verdens største cykelløb.

Ikke mindst for Fabian Cancellara selv var det en meget stor overraskelse. ”Jeg tror, at Bjarne får nok at gøre med at forklare det her, for alle over hele Europa havde vist ventet, at jeg skulle køre Tour,” siger Fabian Cancellara til Ekstra Bladet og understreger, at han ikke har kørt dårligt i Tour de Suisse.

”Jeg havde gjort alt, hvad Bjarne forventede af mig for at blive klar, og jeg har demonstreret over for ham, at jeg har formen”, siger Fabian Cancellara.

Den schweiziske rytter understreger, at det ikke får konsekvenser for hans tilknytning til holdet, da han har skrevet kontrakt frem til 2009.

”Men det er noget, jeg aldrig har prøvet før, og på den måde er det et hårdt slag,”siger den schweiziske rytter, der samtidig fortæller, at han mener, at han kunne have lært en masse af, at køre sammen med Ivan Basso i dette års Tour de France.

Tilbage til toppenManager: Tjek dit Tour de France hold


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 150 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 01/07-2006 klokken 14:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Tour de France"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Tour de France spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Få et gratis Tour de France hold


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


[b]Gratis managerhold på www.feltet.dk/manager[/b]
Alle der forudbestiller Pro Cycling Manager spillet hos Feltet.dk får et gratis Tour de France hold på www.feltet.dk/manager. Bemærk forudbestillingstilbuddet gælder kun frem til og med den 29. juni 2006. Betalingen skal også have fundet sted indenfor den tidsramme.

Brugeren skal blot logge ind og oprette sit hold. Når holdet er oprettet, så skal brugernavnet, password og holdets navn sendes i en mail til manager@feltet.dk. Så vil holdet blive aktiveret.

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og forventes at udkomme den 30. juni 2006.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt, ekspeditionsgebyr og det gratis managerhold på www.feltet.dk/manager.

Bestil her: www.feltet.dk/shop


Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger