Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 21. november 2006

Feltet.dk korte - 21. november 2006

21. november 2006 06:310
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Cykelcross: Varde CK klar som DM-arrangør
- Cykelcross: Resultater fra Jysk/fynsk mesterskab
- Jartazi-Promo Fashion: Ansætter rytter med ét ben
- Quick Step: Træningslejr i Toscana
- Shoppen: Nye Feltet.dk vindjakker i samarbejde med Newline
- 6-dages: Piil en del af par nummer 7 - Opd.
- Team Tinkoff: Afviser kontakt med Saiz og Mancebo
- Operacion Puerto: Ny spansk læge indblandet?
- Team Wiesenhof-Felt: Fortsætter oprustningen
- WADA: Næste års budget 175 millioner
- Jartazi: Ny co-sponsor
- Unibet.com: 24 ryttere på kontrakt
- Auktion: Black Bull Bike afsluttes kl. 20.00
- Julekalenderen: Kør på cykel med Rolling Stones

De korte nyheder opdateres løbende


Cykelcross: Varde CK klar som DM-arrangør


Søndag den.7. januar vil forhåbentlig sætte Varde Cykelklub endnu mere på landkortet, som en af landets ihærdige arrangører af cykelløb, især når det gælder terrænsport. Varde klubben, som kun har 2 år på bagen som licens klub, har efterhånden stor erfaring i arrangementer, da man gennem mange år har stået for det efterhånden legendariske MTB løb i Blåbjerg plantage, samt Vestergades Cykler Vinter MTB Cup. Desuden har man de 2 foregående år også haft ”Kajs Auto Sommer Cup” over 4 afdelinger på landevejen.

DM løbsledelsen har gennem de sidste par måneder arbejdet på højtryk for at få de perfekte rammer til det første DM i 2007, der også samtidig er startskuddet for markeringen af Danmarks Cykel Unions 100 år jubilæum. De involverede parter, såsom Varde Kommune, Varde Politi og Varde Handelstands Forening, samt Jyske Bank og Invita Køkken Esbjerg og en masse andre uundværlige støtter og hjælper har været yderst positive og hjælpsomme, og uden deres hjælp og accept ville det være umuligt at får et så fint DM op at stå.

Ruten, der skal køres på ligger midt i Varde By, vil have start og mål i Storegade ved Skansen, den går ind gennem Arnbjerg Parken, forbi og omkring fri luft scenen samt Mini Byen. Der vil være ca. 2600 meter rundt, og alle underlagstyper vil være at finde på den tekniske og samtidige hurtige Cross rute.

Yderlig information kan ses på DM websiden: http://www.vardecykelklub.dk/crossdm07, hvor alle relevante oplysninger vil være at finde. Siden vil jævnligt blive opdateret efterhånden som tilmeldingerne og nyheder omkring DM løbet nærmer sig.

Tilbage til toppenCykelcross: Resultater fra Jysk/fynsk mesterskab


I den forgangne weekend blev der kørt cykelcross i Nr. Søby, og her følger resultaterne fra stævnet.


Mellemste
Mikkel R. AndersenNr. Søby CK
Simon H. LarsenKolding BC
Patrick LethOdder CK

Ældste
Mads GregersenVarde CK
Phillip BuchKolding BC
Alexander RymmingNr. Søby CK

Ungdom A
Nicolai HansenKolding BC
Alexander MørkNr. Søby CK

Dame B
Mie Brix HansenRanders CK

Veteran
Bo VægterÅrhus Mountainbike Klub
Johnny NielsenVarde Cykel Klub
Henrik L. Møller Varde Cykel Klub

Junior
Morten GregersenTeam Festina Vejle
Michael D. KohbergVejen BC
Jonas GuddalHaderslev CK

Senior B
Tommy JacobsenVejen BC
Kristian SøgårdKolding BC
Rasmus D. ChristensenHorsens AC

Senior A
Joakim ParboCK Århus
Christian PoulsenKolding BC
Anders KlinkbyVejen BC

Tilbage til toppenJartazi-Promo Fashion: Ansætter rytter med ét ben


Det belgiske kontinentalmandskab Jartazi-Promo Fashion mister godt nok en farverig personlighed, når Francesco Planckaert forlader holdet. Men til gengæld har mandskabet fået en helt anderledes attraktion: Holdet har for 2007 sæsonen skrevet kontrakt med en étbenet rytter.

Rytteren er den 35årige Jan Boyen, der kun har højrebenet tilbage. Venstrebenet er en protese, som han fik, da han som attenårig mistede den originale model i et trafikuheld. Han var før uheldet en fremragende fodboldspiller, og var meget tæt på førsteholdet i en af Belgiens bedste klubber. Senere prøvede han kræfter med motorsport, hvor han kom pænt op i det europæiske klassement. I forbindelse med revalidering og genoptræning opdagede han cyklen i 2003.

I 2005 fik han sølv ved de handicappedes verdensmesterskab på landevej i Schweiz og samme år fik han bronze ved VM i forfølgelsesløb på bane.

”I 2007 vil jeg forsøge at konkurrere med de professionelle på regionalt plan i Belgien. Men mit helt store mål er de paralympiske lege i Peking i 2008”, siger Boyen til Sportwereld.be.

Tilbage til toppenQuick Step: Træningslejr i Toscana


Det belgiske mandskab med verdensmester Paolo Bettini og hans forgænger Tom Boonen starter forberedelserne til næste sæson i Marina di Bibbona ved Livorno den 8. december.

Lokaliseringen er resultatet af en invitation fra byen og et af dens hoteller, Hotel Marinetta, som et led i en promovering af områdets cykleturistiske fortrin.

Rytterne skal følge et intensivt træningsprogram i en uge og underkastes forskellige fysiske tests. Desuden vil holdets PR materiale blive forberedt under opholdet. Rytterne vender tilbage til Belgien den 14. december til den officielle holdpræsentation den 15. december.

Tilbage til toppenShoppen: Nye Feltet.dk vindjakker i samarbejde med Newline


En af verdens letteste jakker med kun 94 gr. i str. L. Sådan kan Newlines nye windpack jakke beskrives.

Jakken kan desuden pakkes ind i en specialsyet inderlomme, så jakken kun fylder det samme som en tennisbold. Dette gør jakken utrolig handy til at tage med til træninger, hvor man er usikker på vejret. Jakken er vind- og vandafvisende og har desuden ekstra længde på ærmer og ryg, så den er ideel til cykling!

Vindjakke har indfarvet Feltet.dks logo i brun foran på højrebryst og på ryggen.

BESTIL HER

Tilbage til toppen6-dages: Piil en del af par nummer 7


Den kommende T-Mobile-rytter Jakob Piil bliver en del af Par nummer 7, det fastslår løbsarrangøren Henrik Elmgreen overfor Feltet.dk.

Jakob Piil vandt i 2005 6-dagesløbet i Ballerup sammen med Jimmi Madsen.
I 2007 er han atter på banen som den ene halvdel af det legendariske par nr. 7. Hvem hans makker bliver, er endnu ikke afgjort.

I går aftes indgik Jakob Piil og 6-dagesarrangør, Henrik Elmgreen, en kontrakt, som betyder, at den kommende T-Mobile rytter kører 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena fra 1. til 6. februar som en del af det berømte par nummer 7.

Henrik Elmgreen har længe ført dialog med T-Mobile holdet via sportsdirektør, Brian Holm, men for at få den endelige godkendelse ringede han i går til manager Rolf Aldag, og tyskeren kunne give den glædelige besked, at Jakob Piil gerne må køre i Ballerup.

"Jeg kan se, at Jakob efter sit skifte til T-Mobile, har han fået gnisten tilbage i øjnene. Jakob har tidligere vist stor klasse på banen, og jeg ser frem til at se ham som en del af par nummer 7", udtaler Henrik Elmgreen.

Jakob Piil glæder sig også over, at han igen får mulighed for at deltage i de københavnske 6-dagesløb.

"Jeg har altid været glad for at køre på banen, da det var her, jeg startede min karriere. Derfor ser jeg frem til at køre løbet. Jeg meldte tidligt ud til holdet, at jeg meget gerne ville køre i 6-dagesløbet i Ballerup, så jeg er glad for, at det nu er faldet på plads", tilføjer Jakob Piil.

6-dagesløbet i Ballerup køres fra den torsdag 1. til tirsdag den 6. februar 2007.

Se mere om 6-dagesløbet på www.6-dages.dk

Tilbage til toppenTeam Tinkoff: Afviser kontakt med Saiz og Mancebo


Team Tinkoff afviser nu enhver sammenkædning til Manolo Saiz eller Francesco Mancebo. Begge er ellers i den seneste tid blevet kædet sammen med det russisk-italienske mandskab. En talsmand for holdet oplyser imidlertid til Cyclingnews, at ingen i holdets ledelse har haft kontakt med nogen af de to personer.

Mens kontakten til Manolo Saiz mest af alt har haft karakter af spekulationer i tysk presse, så udtalte Francesco Mancebos manager David Plaza forleden til L´Equipe, at den spanske rytter havde modtaget et attraktivt tilbud fra det russisk-italienske mandskab.

Det ventes, at Francesco Mancebos kontrakt med AG2r bliver ophævet, så den spanske rytter er på jagt efter et nyt mandskab. Måske Plaza havde brug for at presse prisen overfor en tredje part?

Tilbage til toppenOperacion Puerto: Ny spansk læge indblandet?


Det tyske atletik forbund valgte i går at indgive en klage over den spanske læge Miguel Angel Peraita til den offentlige anklager i Magdeburgh. Forbundet mener, at den spanske læge, der er ekspert i anabolsk træning, har forbindelse til Operacion Puerto.

Det er ikke første gang, at Peraita er blevet sat i forbindelse med doping. I februar blev han således sat i forbindelse med den tyske atletiktræner, Thomas Springstein, der er blevet dømt for at have dopet den 16-årige Anne-Katrin Elbe.

Det tyske forbund mener, at Peraita har hjulpet bl.a. Eufemiano Fuentes med at distribuere medicin til dopingmisbrug.

Tilbage til toppenTeam Wiesenhof-Felt: Fortsætter oprustningen


Pro-Continental-holdet Team Wiesenhof-Felt fortsætter oprustningen til den kommende sæson. Efter at have skrevet kontrakt med Steffen Wesemann og Bas Giling har man nu knyttet yderligere to tidligere T-Mobile ryttere til holdet. Olaf Pollack og Jörg Ludewig har begge underskrevet en kontrakt med Team Wiesenhof-Felt, som også har en tidligere T-Mobile rytter som manager, nemlig Jens Heppner.

Ifølge Jens Heppner satser man på invitationer til forårsklassikerne, ligesom man håber at komme til at køre Tour de Suisse. "Med Olaf Pollack og Jörg Ludewig har vi ansat to erfarne ryttere, som kan yde en vigtig hjælp i de store opgaver i det kommende år," lyder det fra Heppner om forstærkelsen.

På trods af tilknytningen af ryttere, som allerede ved, hvordan man begår sig i det professionelle felt, så erklærer Heppner, at man fortsat har talentplejen i fokus. Wiesenhof har da også målet at have så mange ryttere som muligt med ved U23-verdensmesterskaberne.

Den officielle holdpræsentation finder sted den 23. januar i Karlsruhe.

Team Wiesenhof-Felt 2007:
Artur Gajek, Bas Giling, Christian Leben, Jörg Ludewig, Daniel Musiol, Felix Odebrecht, Olaf Pollack, Steffen Radochla, Robert Retschke, Torsten Schmidt, Andre Schulze, Stefan van Dijk, Martin Velits, Peter Velits, Robert Wagner og Steffen Wesemann

Tilbage til toppenWADA: Næste års budget 175 millioner


Man vil kunne drive to velfinansierede Protour hold for det budget, som World Agency Against Doping har til rådighed i 2007. I alt er det budget, som WADA bestyrelsen fremlagde på organisationens årsmøde i går i Montreal, Canada på 23 millioner dollar, fortæller cyclingnews.com i dag.

En lille del af de mange penge, ca. 1.2 millioner kroner, vil gå til sociologisk undersøgelser, der skal afdække motiver og behavioristiske aspekter bag doping.

Danmark erstatter Frankrig som europæisk repræsentant i eksekutivkomiteen, mens New Zealand tager over efter Australien.

Endelig fik WADA ny vicepræsident, da den franske minister for Sport og ungdom, tidligere dobbelt olympisk mester i fægtning Jean-François Lamour, blev enstemmigt valg til posten. Den 50årige minister erstatter den danske kulturminister Brian Mikkelsen. Jean-François Lamour er dermed kørt i stilling til formandsposten, når canadieren Dick Pound går af i november 2007.

Tilbage til toppenJartazi: Ny co-sponsor


Det belgiske kontinentalhold Jartazi har fået en ny co-sponsor. Promo Fashion er en større kæde af beklædningsforretninger, der primært fokuserer på det belgiske marked. Det betyder samtidig, at Jartazi mandskaber næste år i højere grad end i 2006 vil koncentrere sig om løb på hjemmefronten, fortæller cyclingnews.be.

Sponsoren og den nye trøje blev præsenteret i går sammen med holdets nye ryttere. En af dem er den garvede veteran Geert Omloop, der kommer fra Unibet.com og som med sin store erfaring vil blive en værdifuld støtte for Jartazis mange unge ryttere.

Tilbage til toppenUnibet.com: 24 ryttere på kontrakt


Unibet.com har nu skrevet kontrakt med 24 ryttere oplyser holdet. Følgende ryttere har fået forlænget deres kontrakt: Baden Cooke, Gorik Gardeyn, Jeremy Hunt, Jonas Ljungblad, Luis Pasamontes Rodriguez, Matthe Pronk, Laurens ten Dam, Erwin Thijs, Matthew Wilson og Marco Zanotti.

Desuden er de to belgier Pieter Jacobs og Stijn Vandenbergh blevet tilbud en kontrakt efter to måneder træningsophold hos holdet.

Nye ryttere på holdet er Matteo Carrara, Jimmy Casper, Arnaud Coyot, Markus Eichler, Michal Golas, Alexandre Khatuntsev, Sergeui Kolesnikov, Gustav Larsson, Viktor Hugo Peña Grisales, Niels Scheuneman, Rigoberto Uran samt danske Troels Vinther.

Tilbage til toppenAuktion: Black Bull Bike afsluttes kl. 20.00


Python Pro producerer også cykler for firmaet Black Bull Bike, og det er netop sådan en lækker racer, at du kan vinde på auktion nu.

Cyklen er 100% ny og ubrugt. Det er en komplet cykel. Leveres 90% samlet. Du skal selv montere styr, frempind, saddel og pedalarme, samt fastgøre kabelender. Alt andet er monteret. Den vejledende udsalgspris er 14.990 kr, men du kan også vælge at købe cyklen med det samme, det eneste du skal gøre er, at klikke på "Køb varen nu", så kan du faktisk købe cyklen til 10490 kr, dermed har du sparet 4500 kr!

Facts:
Ramme: DK05CA full carbon (BlackBull design)
Gaffel: Aprebic Arca-642 full carbon
Geargruppe: Shimano Ultegra 10speed
Styr: Ritchey WCS
Frempind: Ritchey WCS
Saddelpind: Ritchey WCS
Saddel: VL-1125 Carbon m/Titanium stel
Hjulsæt: Shimano WH-R560

Bemærk auktionens salgspris er incl. moms og fragt!


Kom med et bud

Tilbage til toppenJulekalenderen: Kør på cykel med Rolling Stones


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large).

Dagens cykeltrøje er udformet med Rolling Stones logo, så nu har du mulighed for at give dine venner baghjul sammen med Rolling Stones!

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne (NEDERST) på: www.feltet.dk/auktion.


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 21. november kl. 10.00 og afsluttes den 15. december kl. 20.00

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger