Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 21. oktober 2006

Feltet.dk korte - 21. oktober 2006

21. oktober 2006 00:190
Artiklen fortsætter efter videoen.


- 6-dagesløb: Rasmussen og Mørkøv vandt en bil
- 6-dagesløb: Marco Villa på hospital efter styrt
- UIV-Cup: Sander og Bellis sejrede i Amsterdam
- Rabobank: Yderst tilfreds med sæsonen
- Jan Ullrich: Måske snart østriger?
- Team CSC: Rytterne har ikke mundkurv på
- Tour de France: Ruten 2007 præsenteres torsdag
- 6-dages: 3 par på omgangshøjde før sidste dagen
- UIV Cup: Danskerne stadig på 3. pladsen
- GAM-Relax: En ind og to ud
- Odder CK: Elite-holdet bliver forstærket i 2007
- Feltet.dk: Vind flotte præmier

De korte nyheder opdateres løbende


6-dagesløb: Rasmussen og Mørkøv vandt en bil


Med en tredjeplads i aftenens indlagte supersprinter konkurrence, lykkedes det de to danskere, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, at forsvare førstepladsen i konkurrencen. Dermed vandt de to danskere en bil.

Om det er Alex Rasmussen eller Michael Mørkøv som skal køre rundt i den, eller om de deler den, vides endnu ikke.

Tilbage til toppen6-dagesløb: Marco Villa på hospital efter styrt


Den italienske rytter Marco Villa styrtede her til aften på sidste dagen af Amsterdams 6-dagesløb. Den 37-årige rutinerede rytter blev med det samme kørt til hospitalet, da arrangørerne frygter, han har fået en hjernerystelse.

På tidspunktet Marco Villa måtte udgå, førte han 6-dagesløbet sammen med sin belgiske makker Iljo Keisse.

Kanske kort efter Marco Villa måtte udgå, måtte tyskeren Robert Bartko også udgå. Dermed havde både Iljo Keisse og Andreas Beikirch ingen makker, så arrangørerne smeltede dem sammen. Selvom både Keisse og Beikirch lå på omgangshøjde med de førende par, er de i sammensmeltningen røget ned på en tredjeplads, inden nattens afgørende jagt.

Stillingen inden nattens afgørende jagt
1.Bruno Risi / Franco Marvulli 342
2.Peter Schep / Danny Stam 308

1. omgang efter
3. Iljo Keisse / Andreas Beikirch 275

Tilbage til toppenUIV-Cup: Sander og Bellis sejrede i Amsterdam


I dag sluttede sæsonens første UIV-cup, som er U23-rytternes 6-dagessæson. Løbet varer dog ikke altid 6-dages som de professionelles. Årets første cup var også ”kun” en 3-dages løb, hvor briterne Ross Sander og John Bellis sejrede. De vandt på point, hvor de scorede 54 point foran australierne Sanderson og Clarke. Det danske par Casper Jørgensen og Daniel Kreutzfeldt blev nummer 3 med 25 point. Alle tre par sluttede på omgangshøjde.

Slutstillingen
1. Sander-Bellis 54
2. Sanderson-Clarke 49
3. Jorgensen-Kreutzfeldt 25

2 omgange efter:
4. Ligthart-Vermeulen 14

3 omgange efter:
5. M. Kreder-D. Kremer 18
6. Bujko-Tulacz 13
7. Pieters-Sluimer 0

4 omgange efter:
8. Marquet-Baumgartner 16
9. Arends-Damrow 14

9 omgange efter:
10. Fitzpatrick-Scott 15
11. G. Steijn- H. Steijn 8
12. Eckmann-Peetoom 0

16 omgange efter:
13. Roels-Mertens 1

Tilbage til toppenRabobank: Yderst tilfreds med sæsonen


Rabobanks sportsdirektør, Eric Breukink, ser tilbage på en sæson, hvor Rabobank holdet havde stor succes i Tour de France, med fire etapesejre og Menchov som samlet sekser. Samt vandt holdet yderligere otte sejre i ProTour løbende. Derudover sluttede holdet som treer på den officielle holdrangliste.

”Selvfølgelig vil man altid gerne gøre det bedre og gå efter det bedste, men hvis man fokuserer på, det vi som hold opnåede i år, kan man konkludere, at vi var et af de bedste.”

Holdet havde fem ryttere man satsede på i denne sæson. Denis Menchov og Michael Rasmussen i de store Tours, Oscar Freire i spurterne og klassikerne, Michael Boogerd havde mere eller mindre frie muligheder, samt stortalentet Thomas Dekker.

”Alle disse fem ryttere har gjort et godt stykke arbejde, og har levet op til vores forventninger. Michael Boogerd har været fantastisk kørende i denne sæson. Fra årets første løb til årets sidste løb var han med, og han gjorde det godt. Det er en enorm præstation at beholde topformen hele vejen igennem sæsonen, samtidigt med at presset er stort.”

”Menchov, Rasmussen og Freire var i storform igennem Tour de France, og leverede store resultater, derfor var det den bedste Tour nogensinde for Rabobank.”

”Thomas Dekker var i storform, og godt assisteret af holdet, gjorde han det fremragende. Desværre havde han nogle problemer senere på sæsonen, men når man så 21-årige vinder Tirreno-Adriatico, så har man en stor fremtid foran sig. Det er jeg sikker på.”

Med samtlige fem ryttere på holdet i næste sæson ser Rabobank frem til endnu en successæson.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Måske snart østriger?


Skulle Jan Ullrich efter sit farvel til det schweiziske cykelforbund have regnet med at kunne få en licens i hjemlandet Tyskland, så har han gjort regning uden vært. "Det kan jeg ikke forestille mig," siger Dieter Kühnle, som er vicepræsident i Bund Deutscher Radfahrer.

Til gengæld kunne det tænkes, at turen gik til Østrig, hvor man åbenbart ikke er helt så fintfølende. Chefen for det østrigske forbund, Rudolph Massat, erklærer, at han ikke har nogen betænkeligheder: ”Hvis Ullrich flytter over til os, så får han en licens af mig.“

Forbundene skal generelt overholde de nye retningslinjer, som siger, at allerede ved en begrundet mistanke om overtrædelse af dopingreglerne, skal en rytter fratages muligheden for at stille til start. Ullrichs manager, Wolfgang Strohband, har dog tidligere erklæret, at der forelå flere muligheder med hensyn til at få en ny licens, ligesom han også lader skinne igennem, at der ligger flere konkrete tilbud til den tyske rytter.

Ullrich selv er gået i skjul. Selv han og hustruen Sarahs deltagelse i Andreas Klödens bryllup i dag i Berlin er blevet aflyst med kort varsel. Officielt hedder det, at Ullrich ikke ønsker, at hans tilstedeværelse skal overskygge dagens egentlige hovedpersoner.

Tilbage til toppenTeam CSC: Rytterne har ikke mundkurv på


Det danske ProTour hold Team CSC bliver kritiseret af den danske TV-kanal TV2 sporten for, at rytterne har fået mundkurv på. Det er naturligvis i henhold til afskeden med Ivan Basso, hvor TV-kanalen mener, at rytterne har fået mundkurv på og ikke må udtale sig om sagen. Tidligere har Allan Johansen dog udtalt sig til TV2 Sporten om sagen, men TV-kanalen havde lavet en aftale mere med den danske mester, men han ønskede ikke længere at deltage, efter han havde fået et opkald fra holdets pressechef Brian Nygaard, skriver TV2 Sporten.

”Det er på ingen måde rigtigt. Det, det handler om, er, at det er en vigtig sag for holdet, og jeg har altid slået på, at rytterne har deres egen mening til tingene,” forklarede Brian Nygaard til TV2 Sporten og påpeger, at der er tale om en tilspidset situation.

Brian Nygaard forklarer ligeledes, at han bare forberedte Allan Johansen på nogle af spørgsmål, som kunne komme i forbindelse med et interview.

Tilbage til toppenTour de France: Ruten 2007 præsenteres torsdag


Knap har bølgerne fra dette års Tour de France skandale knap nok lagt sig, før der bliver kigget frem til Tour de France 2007. På torsdag har Tour de France arrangørerne indkaldt til pressemøde, hvor 2007 ruten vil blive præsenteret i Paris.

Rygterne svirrer som altid forud for, at Tour de France ruten bliver præsenteret, men det skulle være sikkert, at Tour de France 2007 starter lørdag den 7. juli i lørdag, hvor der bliver kørt en 8 kilometer lang prolog, hvor rytterne bl.a. kommer forbi Downing Street, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Hide Park og ender ved The Mall med udsigt til Buckingham Palace. Prologen har start ved Trafalgar Square. Dagens efter skal rytterne køre fra London til Canterbury.

Det meste af ruten er faktisk allerede offentliggjort på Feltet.dks debatforum, du kan finde debatten ved at klikke her.

Feltet.dk gør dog opmærksom på, at det fortsat er rygter, og det endnu ikke er officielt, hvor 2007 ruten bliver.

Tilbage til toppen6-dages: 3 par på omgangshøjde før sidste dagen


Det stærke schweiziske par Bruno Risi og Franco Marvulli har overtaget føringen ved 6-dagesløbet i Amsterdam. Efter en hæsblæsende lørdag aften på cykelbanen lykkedes det for schweizerne at hente den omgang, som de var bagud med. Schweizerne har nu 319 point foran Keisse og Villa med 303 og Bartko og Beikirch, som har 203. Ens for alle tre par er, at de er på omgangshøjde før finaledagen søndag.

Det danske par Alex Rasmussen og Michael Mørkøv kørte også en flot dag, hvor de bl.a. vandt flere af de disciplinerne, der blev dystet i. Det danske par er fortsat på 6. pladsen.

Marc Hester kørte også flot lørdag, hvor han sammen med makkeren Jens Mouris også var med fremme og leverede flere gode resultater. Hesters makker har døjet med maveproblemer, og det har gjort, at parret tabte meget på de første dage. Parret er i øjeblikket på en 11. plads.


Stillingen efter 5. dagen
1Risi - Marvulli319
2Keisse - Villa303
3Bartko - Beikirch203

1 omgang efter:
4Stam - Schep275
5Llaneras - Galvez140

5 omgange efter:
6Mørkøv - Rasmussen209

8 omgange efter:
7Vierhouten - Aesbach107

9 omgange efter:
8Pronk M - Pronk J86

15 omgange efter:
9Stroetinga - Terpstra104

16 omgange efter:
10Defauw - Mechelen van218

21 omgange efter:
11Mouris - Hester102

26 omgange efter:
12Traksel - Dorich 70


Tilbage til toppenUIV Cup: Danskerne stadig på 3. pladsen


Det danske par Casper Jørgensen og Daniel Kreutzfeldt forsvarede lørdag aften 3. pladsen i UIV Cuppen, som er U23-rytternes samlede løbsserie for 6-dagesløbene. Årets første løb bliver kørt i Amsterdam - dog kun over 3 dage.

Løbet føres fortsat af briterne Ross Sander og John Bellis kom har 40 point. Det danske par er dog på omgangshøjde og har scoret 23 point. Kun 4 par er nu på omgangshøjde.

Stillingen efter 2. dag
1 Ross Sander - John Bellis (GBR), 40 p.
2 Nic Sanderson - Simon Clarke (AUS), 37 p.
3 Casper Jørgensen - Daniel Kreutzfeldt (DAN), 23 p.
4 Pim Ligthart - Jeff Vermeulen (HOL),13 p.

1 omgang efter:
5 Michael Arends - Damrow (TYS), 14 p.
6 Bujko - Tulacz, 11 p.
7 Michel Kreder - Dennis Kreder (HOL), 10 p.

2 omgange efter
8 Tristan Marquet - Beni Baumgartner (SWI), 16 p.
9 Niels Pieters - Kevin Sluimer (HOL), 0 p.

3 omgange efter:
10 Gerd Steijn - Harm Steijn (HOL), 8 p.

6 omgange efter
11 Fitzpatrick - Scott, 10 p.
12 Bas Eckmann - Gerrit Peetoom (HOL), 0 p.

13 omgange efter
13 Tim Roels - Mertens (BEL), 1 p.

Tilbage til toppenGAM-Relax: En ind og to ud


Det spanske professionel kontinentale hold Gam Relax har skrevet kontrakt med det spanske bjergrytter Julián Sánchez Pimienta meddeler holdejer Jesús Suárez Cueva til Todocilismo.

Holdet har valgt ikke at forlænge med Lubos Pelanek og David George.

Tilbage til toppenOdder CK: Elite-holdet bliver forstærket i 2007


Team Kvickly Odder har indfriet Odder Cykel Klubs forventninger til Teamet i sæsonen 2006. Odder Cykel Klub er indstillet på at styrke Teamet til sæsonen 2007, hvor Teamet vil køre et løbsprogram noget lignende 2006 programmet.

Teamets sportsdirektør Brian Henriksen har allerede lavet aftale med Christian Moberg Jørgensen, Lars Werenberg, Kasper Eibye, Alexander Gustafsson, Martin Adelfred og Morten Lambert, alle kørte for Team Kvickly Odder i 2006.

Nye ryttere der kommer til Odder til sæsonen 2007 er Mads Rydicher, som er et stort talenter fra den stærke årgang 1987, Mads blev A-rytter i 2006, og han glæder sig til at køre for Teamet i 2007, derudover flytter der en ny U-23 Landsholdrytter fra Sverige til Odder, det er Erik Magnusson.

Odder forventer at lave aftale med yderligere 3 ryttere.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vind flotte præmier


I resten af oktober måned kører Feltet.dk en konkurrence, hvor du kan vinde:

1 stk Bog "Et liv på kanten" signeret af B.S. Christiansen.
5 stk Pro Cycling Manager 2006
5 stk Pro Cycling Manager 2005
5 stk Historien om Team CSC

Alle præmievinderne vil blive kontaktet direkte pr. mail i starten af november. Hvis du allerede har oprettet en bruger på www.feltet.dk/auktion så deltager du naturligvis også i lodtrækningen om disse præmier.

Eneste krav for deltagelse er, at man kan oprettet en bruger og aktiveret brugeren.

Opret bruger - klik her

Feltet.dk ønsker alle held og lykke.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger