Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 23. juli 2006

Feltet.dk korte - 23. juli 2006

23. juli 2006 01:070
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Ullrich-Træner: Det kan gå helt galt
- Brixia Tour: Samlet sejr til Rebellin
- Pro Tour holdene: Skærper kampen mod doping
- A. Schleck skulle blot forsvare bjergtrøjen…
- Tysk avis: T-Mobile bryder med Olaf Ludwig
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Ullrich-Træner: Det kan gå helt galt


Jan Ullrichs mangeårige træner, Peter Becker, frygter det værste for den suspenderede rytter, og han langer kraftigt ud efter Rudy Pevenage.

Peter Becker var træner for Jan Ullrich fra 1987 til 2002, og der findes formentlig kun få, der kender den tyske rytter så godt, som han. Og efter suspensionen og mistanken om overtrædelse af dopingreglerne, frygter den tidligere træner det værste.

"Han må ikke være overladt til sig selv eller de såkaldte venner. Det kan kan få de frygteligste konsekvenser," siger han til ’Welt am Sonntag’ og fortsætter: "De falske venner kan nu bevirke, at han bliver alkoholiker. Det kan gå rigtig galt med Jan."

Med ’forkerte venner’ mener Becker de, der har rådgivet Ullrich og forårsaget den situation, han nu står i, og selvom han ikke siger det direkte, er der ingen tvivl om, hvem han mener. På spørgsmålet om, hvad han synes om Rudy Pevenage, svarer han: "Ham har jeg aldrig haft meget til overs for. Han er en egoist med et sygeligt behov for at hævde sig. Siden 1997 har han stået mellem Jan og mig," lyder citatet ifølge avisen.

Becker tør da heller ikke spå om, hvordan det kommer til at gå fremover for Jan Ullrich. Becker tror heller ikke rigtigt på, at den tyske rytter vil lade sig underkaste en DNA-test. "Jan er en utrolig stædig rad. Det er næsten grænsende til selvdestruktion. Han tænker i sin helt egen verden."

Peter Becker har ikke hørt fra Jan Ullrich siden de seneste afsløringer af indicierne, der linker ham til den spanske læge Eufermiano Fuentes, og ifølge den tidligere træner kan det skyldes, at Jan Ullrich skammer sig. Alligevel håber han dog på, at sagen kan få en lykkelig udgang, og at Ullrich i tilfælde af uskyld fortsætter karrieren.

"Jeg håber meget, at han finder sig selv igen, knokler og beviser overfor verden, at det naturligvis også kan lade sig gøre uden doping."

Tilbage til toppenBrixia Tour: Samlet sejr til Rebellin


Den italienske sprinter Paride Grillo vandt fjerde etape af Brixia Tour ved at slå Simone Cadamuro (Team Milram) og Crescenzio D'amore (Acqua e Sapone) i spurten.

I den samlede stilling fører Davide Rebellin (Gerolsteiner) fortsat.

Resultat af 4. etape
1 Paride Grillo (Ita) Ceramica Panaria-Navigare 4.01.53
2 Simone Cadamuro (Ita) Team Milram
3 Crescenzio D'amore (Ita) Acqua e Sapone
4 Enrico Gasparotto (Ita) Liquigas
5 Marco Zanotti (Ita) Unibet.com
6 Daniele Callegarin (Ita) Team Androni Giocattoli-3C Casalinghi
7 Marco Marcato (Ita) Team Androni Giocattoli-3C Casalinghi
8 Claudio Corioni (Ita) Lampre-Fondital
9 Mattia Gavazzi (Ita) Amore & Vita-McDonald's
10 Paolo Bossoni (Ita) Team Tenax Salmilano

Samlet klassement efter 4. etape
1 Davide Rebellin (Ita) Gerolsteiner 16.07.20
2 Marco Marzano (Ita) Lampre-Fondital 0.20
3 Ruslan Pidgornyy (Ukr) Team Tenax Salmilano 0.53
4 Emanuele Sella (Ita) Ceramica Panaria-Navigare 1.08
5 Giovanni Visconti (Ita) Team Milram 1.31
6 Przemyslaw Niemiec (Pol) Miche 1.39
7 Jamie Burrow (GBr) OTC Doors-Lauretana 1.50
8 Santo Anza' (Ita) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni 1.59
9 Wim Van Huffel (Bel) Davitamon-Lotto 2.12
10 Massimiliano Gentili (Ita) Naturino-Sapore Di Mare 2.23

Tilbage til toppenPro Tour holdene: Skærper kampen mod doping


Lederne af de 21 hold, som deltog i årets Tour de France blev på et møde før afslutningen af årets udgave enige om en skærpelse i kampen mod doping indenfor cykelsporten.

Fremover skal doping-mistænkte ryttere ikke kunne ansættes på et Pro Tour hold, så længe der pågår en efterforskning omkring dem. Det betyder, at hverken Jan Ullrich, Ivan Basso eller nogle af de andre ryttere, som i øjeblikket er genstand for de spanske myndigheders efterforskning, kan deltage i løb efter Touren.

Overtrædelse af det etiske regelsæt skal fremover medføre udelukkelse fra alle profløb.

"Dem, der ikke handler i overensstemmelse med det, må fremover regne med at blive udelukket af Pro Touren," erklærer Gerolsteiners team manager, Hans-Michael Holczer til radsport-aktiv.de. "Når rytterne ser, at de må regne med konsekvenser udover deres løbsdeltagelse, vil de måske forholde sig anderledes," tilføjer han.

Derudover vil Pro Tour holdene arbejde for, at det etiske regelsæt også kommer til at gælde for den næstbedste række, Continental Pro holdene.

Tilbage til toppenTeam CSC: A. Schleck skulle blot forsvare bjergtrøjen…


Egentlig var det blot målet at Andy Schleck skulle have forsvaret sin bjergtrøje på den femte og sidste etape af Sachsen Tour, men det førte til at han kom af sted i det, der skulle vise sig at blive etapens afgørende udbrud.

”De kørte fem mand af sted i det rimeligt kuperede terræn og først blev én mand sat af og dernæst yderligere to mand, så Andy sad sammen med Linus Gerdemann (T-Mobile) det sidste stykke vej ind mod mål,” fortalte sportsdirektør Tristan Hoffman efter etapen.

”De arbejdede godt sammen indtil det de sidste par kilometer blev en ren sprintermatch, hvor tempoet gik op og ned. Men Andy var tydeligt stærkest i sprinten, så det var utroligt flot af ham”.

Andy Schleck forsvarede naturligvis også sin føring i bjergkonkurrencen.

Tilbage til toppenTysk avis: T-Mobile bryder med Olaf Ludwig


Ifølge den tyske avis ’BILD am Sonntag’ er Olaf Ludwigs dage som team manager for T-Mobile sandsynligvis talte. Den tyske storsponsor vil angiveligt stoppe kontrakten med Olaf Ludwig Cycling GmbH som følge af utilfredshed med den tidligere sprinters ledelse af cykelholdet. Avisen vil ligeledes vide, at der blandt rytterne også er utilfredshed med bossen.

Olaf Ludwig overtig den 1. januar i år ledelsen af T-Mobile efter Walter Godefroot. Men den første sæson er ikke helt gået som planlagt, og foråret gav ikke de ønskede sejre i en eneste af klassikerne. Men dopinganklager, suspension og efterfølgende fyring af Tour-kaptajnen, Jan Ullrich, og han spanske hjælperytter, Oscar Sevilla, for ikke at tale om sportsdirektør Rudy Pevenage blev holdets største sæsonmål også skudt i sænk, før kampen overhovedet gik i gang. Under løbet er der så kommet kraftig kritik af taktikken under løbet, som man mener har kostet Andreas Klöden sejren.

Den hollandske avis, Telegraaf, som også bringer historien, mener at vide, at efterfølgeren for Olaf Ludwig allerede er fundet. Rolf Aldag skal angiveligt være ny sportsdirektør, men det er amerikaneren Bob Stapleton, som fremover skal være team manager. Stapleton har indtil nu været leder af T-Mobiles damehold.

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger