Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 24. juli 2006

Feltet.dk korte - 24. juli 2006

24. juli 2006 00:280
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Team GLS: Moe syver i Frankrig
- Floyd Landis: Jeg vil vinde Touren igen
- Bjarne Riis: Behov for ferie - kommer ikke til Danmark
- Michael Rasmussen: Kommer ikke til Danmark
- Carlos Sastre: Tvivler på Vueltaen
- Python Pro: Nye suveræne tilbud på shoppen
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Viatcheslav Ekimov: Indstiller karrieren og bliver sportsdirektør
- Gerolsteiner: Fothen kører Vuelta
- Frank Høj: Samlet firer i Sachsen Tour
- Thüringen-Rundfahrt: 5 sejre til Nicole Cooke
- Team Designa Køkken: Viser god form før Danmark Rundt
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Team GLS: Moe syver i Frankrig


Jacob Moe Rasmussen viser god form forud for Post Danmark Rundt. Team GLS rytteren kørte sig således i dag til en syvendeplads i det franske 1.2 løb GP de la Ville de Pérenchies, der blev vundet af franskmanden Tony Cavet (VC Evreux).

Resultat
1 Tony Cavet (Fra) VC Evreux 3.37.35
2 Fabrice Debrabant (Fra) EC Raismes 0.01
3 Anthony Jaunet (Fra) Pôle Wasquehal 0.27
4 Kevin Vanderslagmolen (Bel) Jartazi-7 Mobile 0.30
5 Thierry De Groote (Bel) Jartazi-7 Mobile
6 Grzegorz Kwiatkowski (Pol) VC Roubaix
7 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team GLS
8 Frédéric Mille (Fra) SCO Dijon
9 Romain Mary (Fra) SCO Dijon
10 Adam Gawlik (Pol) Multisport Quevaucamps

Tilbage til toppenFloyd Landis: Jeg vil vinde Touren igen


Det er ikke overraskende at vinderen af Tour de France proklamere, at han går efter sejren i verdens største cykelløb igen til næste år, men i Floyd Landis tilfælde vil det faktisk være lidt af et særsyn. Den amerikanske rytter skal nemlig gennemgå en større hofteoperation, der kan sætte hans karriere i fare.

”Ingen kan vide, hvordan det vil gå, men jeg håber bestemt, jeg kan vende tilbage og vinde Tour de France endnu en gang. Måske ikke til næste år, men så senere. Det afhænger helt af, hvordan den ny hofte kommer til at fungere. Nu ser jeg imidlertid frem til operationen, som skal foregå i løbet af det kommende par måneder, med langt større fortrøstning,” siger Floyd Landis ifølge Politiken.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Behov for ferie - kommer ikke til Danmark


Dette års Tour de France, og ikke mindst suspensionen af Ivan Basso dagen før løbet startede, har taget hårdt på Team-ejer Bjarne Riis, der af samme grund ikke kommer til Post Danmark Rundt i år.

”Det allervigtigste for mig er, at de værdier, vi arbejder ud fra, virkelig stod deres prøve, da det gjaldt. For det har været en meget hård tid at komme igennem. Det er let nok, når alt går godt, selv om det også medfører et pres. Det her har været helt anderledes krævende,” siger Riis til Politiken.

”Og nu trænger jeg bare til at være sammen med min familie, så derfor tager jeg ferie og kommer ikke hjem til Post Danmark Rundt.”

I stedet tager Bjarne Riis nu hjem for at flytte sin private bopæl fra Italien til Schweiz.

Tilbage til toppenMichael Rasmussen: Kommer ikke til Danmark


Til trods for, at Michael Rasmussen netop har vundet bjergtrøjen og en etapesejr i Tour de France, får det danske publikum ikke mulighed for at hylde den danske rytter på dansk jord i år. Rabobank kommer ikke til start i Post Danmark Rundt og gadeløbsarrangørerne har brugt alle pengene på andre ryttere.

”Jeg har hele tiden sagt, at vi måtte tale om det efter Alpeetaperne i Tour de France, som er mit sæsonmål. Nu har de hjemme i Danmark brugt pengene på andre ryttere. Dem vil de vel hellere have. Jeg går ikke på kompromis, jeg har hele tiden sagt, at jeg ville forhandle efter bjergetaperne,” siger Michael Rasmussen til Ritzau.

Jesper Tikiøb forklare til nyhedsbureauet, at det ikke har været muligt at finde den nødvendige finansiering til at hente den danske rytter til Danmark.

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Tvivler på Vueltaen


Carlos Sastre fik kort før Giro d´Italia en idé om, at han kunne køre alle de tre store Toure i denne sæson, hvor Vuelta a Espana skulle være sæsonens højdepunkt, mens han skulle køre som hjælper for Ivan Basso i Giro d´Italia og Tour de France. Men efter Ivan Basso blev udelukket kørt for Tour de France, overtog den spanske rytter holdets klassements ambitioner og han erkender nu, at det kan have taget for hårdt på ham til, at han også kan stille til start i Vuelta a Espana.

”Jeg kører kun Spanien Rundt, hvis jeg er helt klar til det. Det er beslutning, jeg træffer i løbet af de næste par uger. Jeg vil selvfølgelig gerne, men jeg gør det ikke, hvis kroppen siger nej,” siger Sastre til Ritzau.

Team CSC rytteren mener dog at oplevelserne under dette års Tour de France har gjort ham til en bedre rytter. ”Normalt er jeg en meget stabil rytter, som har en masse basisevner, som jeg gør godt. I dette løb har jeg fået bevist overfor mig selv, hvad jeg er i stand til, når jeg yder mit ypperste og tror på mig selv.”

Både Ivan Basso og team CSC har luftet idéen om at lade Ivan Basso stille til start i Vuelta a Espana i så fald han går fri af de spanske myndigheders dopingmistanke.

Tilbage til toppenPython Pro: Nye suveræne tilbud på shoppen


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kransæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00 (Ca. 400 stk. på lager)
Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenStatistik: Danske UCI-point opdateret


Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSCs ryttere samt øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret efter afslutningen på Tour de France.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".

Tilbage til toppenViatcheslav Ekimov: Indstiller karrieren og bliver sportsdirektør


40 år, men stadig sej! Sådan kunne beskrivelsen være for Viatcheslav Ekimov, der i går gennemførte sit 15. Tour de France. Discovery Channel-rytteren indstiller karrieren i september, oplyser holdet søndag.

Viatcheslav Ekimov fik søndag eftermiddag sagt farvel til sine fans, men måske de alligevel får ham at se næste år på Champs-Elysées, da han fortsætter hos Discovery Channel som sportsdirektør.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Fothen kører Vuelta


Gerolsteiners unge etapeløbstalent, Markus Fothen, klarede sit første Tour de France til team manager Hans-Michael Holczers store tilfredshed.

"Man så, at vi I Tyskland har rigtig gode talenter. Dertil regner jeg først og fremmest Markus," lød det fra Holczer, som har planer om at fortsætte den udvikling.

"Markus mangler endnu noget erfaring i de store etapeløb." Det har han imidlertid tænkt sig at arbejde på. "Han vil efter eget ønske formentlig også køre Vuelta a Espana," erklærede team manageren efter søndagens afsluttende etape i Tour de France.

Tilbage til toppenFrank Høj: Samlet firer i Sachsen Tour


Danske Frank Høj sluttede Sachsen Tour på en samlet fjerdeplads, og det var tilfredsstillende for sportsdirektør Christian Wegmann. "Det var et tilfredsstillende resultat også i det samlede klassement," sagde han og tilføjede: "Med etapesejren i lørdagens enkeltstart af Stefan Schumacher har vi nået vores mål. Franks resultat var en ekstra bonus."

Bedste rytter fir Gerolsteiner holdet på søndagens afsluttende etape var Robert Förster på en tolvteplads.

Tilbage til toppenThüringen-Rundfahrt: 5 sejre til Nicole Cooke


Nicole Cooke må siges, at have gjort forholdsvis rent borg i det tyske etapeløb Thüringen-Rundfahrt for kvinder. Nicole Cooke vandt hele 4 etapesejre og samlet. Løbet sidste etape blev kørt fra Gera til Zeulenroda-Triebes over 113.1 km og bød på en ny etapesejr til Nicole Cooke.

Danske Linda Villumsen valgte og udgå før weekendens løb, selvom hun førte ungdomskonkurrencen med over 5 minutter til nærmeste konkurrent.


Resultat af 6. etape
1 Nicole Cooke (GBr) Univega 3.14.09
2 Trixi Worrack (Ger) Nürnberger Versicherung
3 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie Menkini Cogeas
4 Hanka Kupfernagel (Ger) German national team
5 Theresa Senff (Ger) AA Drink
6 Amber Neben (USA) Buitenpoort- Flexpoint
7 Zulfia Zabirova (Kaz) Bigla 1.02
8 Tina Liebig (Ger) Nürnberger Versicherung
9 Diana Ziliute (Ltu) Safi - Pasta Zara Manhatten 1.20
10 Monica Holler (Swe) Bigla 1.33


Samlet slutstilling
1 Nicole Cooke (GBr) Univega 16.51.43
2 Amber Neben (USA) Buitenpoort- Flexpoint 1.01
3 Trixi Worrack (Ger) Nürnberger Versicherung 1.28
4 Zulfia Zabirova (Kaz) Bigla 2.10
5 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie Menkini Cogeas 2.26
6 Christiane Soeder (Aut) Univega 2.33
7 Theresa Senff (Ger) AA Drink 2.42
8 Karin Thürig (Swi) Univega 3.35
9 Diana Ziliute (Ltu) Safi - Pasta Zara Manhatten 3.57
10 Annette Beutler (Swi) Buitenpoort- Flexpoint 5.02

Tilbage til toppenTeam Designa Køkken: Viser god form før Post Danmark Rundt


Efter at nogle af holdets ryttere har kørt nogle enkelte kermesse-løb i Belgien i ugens løb tog holdet afsted til 2 UCI 1.2 løb i henholdsvis Frankrig og Luxembourg i weekenden.

Først galt det det franske løb GP Cristal Energie, som blev kørt i lørdags.

"Løbet blev åbnet lige fra starten og efter meget få kilometer kom en stærk gruppe på ca. 20 ryttere afgørende fri. Designa Køkken havde René Jørgensen, Chris Anker Sørensen og Michael Reihs med i gruppen, hvilket var absolut tilfredsstillende”, forklarer holdets sportsdirektør Kim Foldager fra Frankrig.

Allerede tidligt i løbet måtte Daniel Holm Foder udgå pga. et maveonde, mens holdets øvrige ryttere alle kæmpede flot videre. 20-mandsgruppen blev stille og roligt reduceret, hvilket bl.a. også betød exit for Michael Reihs.

”På løbets allersidste kilometer rykkede 3 ryttere sig fri uden deltagelse af de 2 tilbageblivende Designa-ryttere. Det betød at Chris Anker Sørensen på flot vis ofrede sig og kørte gruppen ind, således at René Jørgensen kunne spurte sig til en meget flot 3. plads. Chris Anker Sørensen blev nr. 8 efter sin flotte indsats,” tilføjede sportsdirektør Kim Foldager fra Frankrig.


Resultat
1 Carlos Torrent Tarres (Spa) Vina Magna-Cropusa 4.26.15
2 Mathieu Drujon (Fra) Auber 93
3 René Jørgensen (Den) Team Designa Køkken
4 Emilien Berges (Fra) Auber 93
5 Julien Mazet (Fra) Auber 93
6 Shinichi Fukushima (Jpn) Cycle Racing Team Vang
7 Yann Pivois (Fra) Bretagne-Jean Floc`H
8 Chris Anker Sørensen (Den) Team Designa Køkken
9 Alberto Rodriguez Oliver (Spa) Massi
10 Denis Robin (Fra) Agritubel

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Kuurne-Bruxelles-Kuurne
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Le Samyn(1.1) 27/02

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger