Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 25. juli 2006

Feltet.dk korte - 25. juli 2006

25. juli 2006 00:160
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Altstadt-Kriterium Graz: Sejr til Bernhard Eisel
- GP Villafranca de Ordizia: 12. sæsonsejr til Barloworld
- Région Wallone: Etapesejr til Guidi
- Junior VM: Den danske trup udtaget
- Post Danmark Rundt: Jan Almblad til start
- Jens Voigt: Vandt kriterium i Ratingen
- Leipheimer: Forlader Gerolsteiner
- Jan Ullrich: Jeg har aldrig snydt
- Bjarne Riis: Holdet har en sikker fremtid
- Frankrig: VM og suspensioner kostede seere
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Tour de France: Phonak toppede præmielisten
- Floyd Landis: Kører i Holland før han gæster Danmark
- Robbie McEwen: Sejrede i Belgien
- Michael Boogerd: Vandt "Daags na Tour"
- Python Pro: Nye suveræne tilbud på shoppen
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Altstadt-Kriterium Graz: Sejr til Bernhard Eisel


FdJeux-rytteren, Bernhard Eisel, vandt her til aften Altstadt-Kriterium i Graz. T-Mobiles Andreas Klöden blev toer, mens Georg Totschnig fra Gerolsteiner tog sig af tredjepladsen.

De tre ryttere stak fra en syv mand stor frontgruppe på den 1,21 km lange rundstrækning, som skulle køres 50 gange. Quick Steps OL-vinder, Paolo Bettini, kom i mål på en fjerdeplads, mens Team CSC’s enlige deltager, Peter Luttenberger blev tier.

"Jeg er helt færdig. At vinde foran de to (Klöden, Totschnig, red.) er noget helt specielt," erklærede Bernhard Eisel, hvis kontrakt med Francaise des Jeux endnu ikke er helt afklaret. Holdet har en option på ham i endnu et år, men det er stadig ikke belsuttet, om man vil gøre brug af denne option.

Fronttrioen stak fra en udbrydergruppe med deltagelse af blandt andet Paolo Bettini. Andreas Klöden forsøgte at køre solo, men blev hentet af Eisel og Totschnig, og i spurten var Bernhard Eisel altså hurtigst.

Georg Totschnig var lidt skuffet. "En skam, for jeg ville gerne have vundet her i Graz," erklærede han efter løbet. "Jeg er vel nødt til at stille til start endnu engang." Georg Totscnigs fremtid er heller ikke afklaret endnu. Hans kontrakt med Gerolsteiner udløber efter denne sæson, og holdet har tidligere erklæret, at man i de store etapeløb fremtidigt vil satse på Markus Fothen og Stefan Schumacher.

Top ti efter de 50 omgange:
1. EISEL Bernhard, La Francaise de Jeux, AUT, 1:16:15.48
2. KLÖDEN Andreas, T-Mobile Team, GER, +0:00.54
3. TOTSCHNIG Georg, Gerolsteiner, AUT, +0:01.07
4. BETTINI Paolo, Lampre-Fondital, ITA, +0:30.82
5. BALDATO Fabio, Tenax Salmilano, ITA, +0:30.89
6. WROHLICH Peter, Gerolsteiner, AUT, +0:32.59
7. LEIPHEIMER Levi, Gerolsteiner, USA, +0:33.26
8. KOHL Bernhard, T-Mobile Team, AUT, +0:33.42
9. TRAMPUSCH Gerhard, Team AKUD Winifix, AUT, +0:33.48
10. LUTTENBERGER Peter, Team CSC, AUT, +0:34.14

Tilbage til toppenGP Villafranca de Ordizia: 12. sæsonsejr til Barloworld


Det sydafrikanske kontinentalhold vandt holdets 12. sæsonsejr i det spanske endagsløb GP Villafranca de Ordizia. Félix Cárdenas vandt foran Alberto Rodríguez (Massi) og David Latasa Lasa (Comunidad Valenciana).

Resultat
1 Félix Cárdenas (Col) Barloworld 3.51.02
2 Alberto Rodríguez (Spa) Massi 0.04
3 David Latasa Lasa (Spa) Comunidad Valenciana
4 Daniel Moreno Fernández (Spa) Relax - Gam 0.17
5 Jesús Hernández (Spa) Relax - Gam
6 Carles Torrent (Spa) Viña Magana - Cropu 0.22
7 Rubén Pérez Moreno (Spa) Euskaltel - Euskadi 0.26
8 Ángel Vallejo Domínguez (Spa) Relax - Gam
9 Manuel Vázquez Hueso (Spa) Andalucia - Paul Versan
10 Alberto Benítez Román (Spa) Saunier Duval - Prodir

Tilbage til toppenRégion Wallone: Etapesejr til Guidi


Phonak hentede endnu en sejr dag Fabrizio Guidi vandt 2. etape i Tour de la Région Wallonne ved at slå Francesco Chicchi (Quick Step-Innergetic) og Aurélien Clerc (Phonak Hearing Systems) i spurten.

Med sejren overtog Guidi også førertrøjen fra gårsdagens etapevinder Aitor Galdos Alonso (Ceramica Panaria-Navigare). Team CSC havde alle ryttere med feltet hjem.

Resultat af 2. etape
1 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems 4.53.58
2 Francesco Chicchi (Ita) Quick Step-Innergetic
3 Aurélien Clerc (Swi) Phonak Hearing Systems
4 Wouter Weylandt (Bel) Quick Step-Innergetic
5 Aitor Galdos Alonso (Spa) Ceramica Panaria-Navigare
6 Steven Caethoven (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
7 Gilles Canouet (Fra) Agritubel
8 Iljo Keisse (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
9 Ariel Maximiliano Richeze (Arg) Ceramica Panaria-Navigare
10 Uros Murn (Slo) Phonak Hearing Systems

Samlet klassement
1 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems 8.26.09
2 Aitor Galdos Alonso (Spa) Ceramica Panaria-Navigare 0.04
3 Aurélien Clerc (Swi) Phonak Hearing Systems 0.12
4 Baden Cooke (Aus) Unibet.com
5 Wouter Weylandt (Bel) Quick Step-Innergetic 0.16
6 Kenny Lisabeth (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
7 Aivaras Baranauskas (Ltu) Agritubel 0.19
8 Frédéric Amorison (Bel) Landbouwkrediet-Colnago 0.20
9 Bert De Waele (Bel) Landbouwkrediet-Colnago
10 Martin Elmiger (Swi) Phonak Hearing Systems

Tilbage til toppenJunior VM: Den danske trup udtaget


Juniorlandstræner Morten Bennekou har udtaget en trup uden de store overraskelser til junior VM, der køres fra den 10.-13. august i Belgien.

Hos herrerne har landstræneren således udtaget Morten Reckweg, Rasmus Guldhammer (Team Festina Vejle), Niki Østergaard, Morten Høberg, og Nicolaj Olesen (Team GLS). Medalje chancerne skal specielt tilskrives Reckweg og Østergaard, der begge også stiller til start på enkeltstarten.

Hos pigerne var det også uden de store overraskelser, i det Trine Schmidt, Mie Bekker Lacota (Team Mermaid) og Maria Bornak (Team Odense Energi) i linieløbet, mens de to Mermaid-ryttere også stiller til start på enkeltstarten. Lacota er forsvarende verdensmester og må efter den dobbelte triumf ved EM betragtes som løbets absolutte storfavorit.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Jan Almblad til start


For under seks uger siden styrtede den danske U23 mester Jan Almblad og pådrog sig et slemt brud på albuen, men en imponerende indsats i den unge danske rytters comeback har åbenbart overbevist landstræner Lars Bonde Nielsen om, at slagelse-rytteren er klar til Post Danmark Rundt.

Almblad var sidste år yngste deltager i Danmarks største cykelløb og debuterede med en samlet 34. plads. Til daglig kører Almblad for det italienske Mapei Trevigiani mandskab.

Jan Almblad stiller til start på Team Post Danmark sammen med Alex Rasmussen og Casper Jørgensen (Team Odense Energi), Martin Mortensen (Velo Club Roubaix), Peter Riis Andersen (Canondale-Vredestein), Michael Tronborg (CC Differdange), Jakob Kodrup (Odder CK) og Nikola Aistrup (Team Konica Minolta).

Tilbage til toppenJens Voigt: Vandt kriterium i Ratingen


Bare en dag efter målankomsten i Paris var Jens Voigt, Sebastian Lang og Erik Zabel i sadlerne igen, da der mandag aften blev kørt kriterium i den tyske by Ratingen.

Det var et lille felt på bare 30 deltagende ryttere, der gav sig i kast med de 64 omgange på den 1,25 km lange rundstrækning.

Jens Voigt vandt løbet i tiden 1.50:02 time foran Gerolsteiners Sebastian Lang og med Team Milrams erfarne sprinter, Erik Zabel, på tredjepladsen.

Udover Jens Voigt havde Team CSC to ryttere til start, men hverken Christian Müller eller Luke Roberts var blandt de forreste. Christian Müller kom i mål 12 sekunder efter vinderen på en 15. plads, mens Luke Roberts kørte over stregen tre sekunder efter på en 19. plads.

Tilbage til toppenLeipheimer: Forlader Gerolsteiner


Amerikanske Levi Leipheimer, som i det netop afsluttede Tour de France var kaptajn for det tyske Gerolsteiner-hold forlader holdet med udgangen af denne sæson.

"Vi havde aftalt med Levi, at vi efter Touren satte os sammen for at aftale fremtiden," erklærer teamtalsmand Mathias Wieland overfor Radsport-aktiv.de og fortsætter: "Levi ville gerne have haft klarhed tidligere og har meddelt, at han derfor ville tale med andre hold."

Holdledelsen har besluttet ikke at forlænge kontrakten med deres amerikanske kaptajn, idet man fremover vil satse på Markus Fothen og Stefan Schumacher.

Ifølge cyclingnews.com skifter den 32-årige amerikaner i stedet til Discovery Channel. Den australske cykelside hævder at have informationerne fra Gerolsteiners materialeleverandør, Specialized, som siger, at Leipheimer har takket for et godt samarbejde , men at Discovery har givet ham et tilbud, som han ikke kunne afslå.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Jeg har aldrig snydt


"Selvfølgelig ikke," lyder svaret fra Jan Ullrich på spørgsmålet, om han nogensinde har dopet sig. "Jeg har aldrig i hele min karriere snydt en anden cykelrytter,” tilføjer han i et interview med den scxhweiziske boulevard-avis ’Blick’.

Han er derfor overbevist om, at han ikke bliver idømt karantæne. Ifølge den tyske rytter er der simpelthen ingen grund til, at han skulle idømmes en sådan, ligesom han erklærer, at han allerede gennem "elleve uanmeldte kontroller udover diverse dopingkontroller under løb" altid er testet negativ, men som han ironisk konstaterer, er der jo ingen medier, der skriver om det.

På spørgsmålet om, hvorfor han ikke får lavet en DNA-test, svarer han, at han jo ikke engang er anklaget og hævder, at det hele beror på medierapporter og spekulationer. "Jeg er jo ikke engang anklaget. Der foreligger intet mod mig. Jeg behøver da ikke at bevise min uskuld,” siger han og fortsætter: "Det er uværdigt, hvis jeg skulle afgive en DNA-test. Jeg er cykelrytter, ikke morder eller forbryder!"

Omkring sin fyring fra T-Mobile udtaler han, at han fortsat mener at den er ubegrundet, og at han er skuffet over ledelsen, som han havde ventet ville bakke mere op, "som Bjarne Riis gør det med Basso."

Den 32-årige nu tidligere T-Mobile Tour-kaptajn har allerede planer om et comeback. "Jan Ullrich giver ikke op," siger han og tilføjer: "Jeg har altid sagt, at jeg stopper med en Tour-sejr. Det blev jeg desværre forhindret i dette år. Derfor er jeg besluttet på at tage et år mere." Hvor det i givet fald skulle være, ved han ikke endnu. Men det skal være et stort hold, som kan støtte i kampen om den gule trøje. Penge betyder i den forbindelse ikke noget, erklærer han.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Holdet har en sikker fremtid


Helt usædvanligt har Team CSC ikke offentliggjort nye kontraktunderskrifter under det netop overståede Tour de France. Det kunne give anledning til spekulationer om holdets fremtid, efter mistankerne om systematisk dopingsmibrug af holdets italienske stjerne Ivan Basso. Bjarne Riis fik imidlertid mulighed for at snakke med CSC koncernens øverste direktør under festen aftenen efter den sidste etape til Paris, skriver han i en klumme i dagens BT.

"Efter at have talt med ham og diskuteret begivenhederne omkring Tour de France, er jeg overbevist om, at holdet har en sikker fremtid. Jeg fornemmer en kæmpe opbakning fra dem, der er bag holdet, og den rækker langt ud i fremtiden," skriver Bjarne Riis.

"Om det så bliver med eller uden Ivan, skal jeg bruge den næste måned eller to på at finde ud af. Jeg har under alle omstændigheder ikke tænkt mig at give op."

Ifølge den danske team-ejer forsøger han at presse på alle steder det er muligt for at få sagen afsluttet hurtigst muligt. Skal der rejses en sportsretslig tiltale mod Ivan Basso for dopingmisbrug, skal det ske via Den italienske olympiske komité, CONI. Men en talsmand oplyser til BT at man endnu ikke har modtaget sagsakterne fra den Internationale Cykle Union, UCI. Den italienske rytter er således fortsat suspenderet på ubestemt tid.

Tilbage til toppenFrankrig: VM og suspensioner kostede seere


Ligesom det var tilfældet i Tyskland, har man i Frankrig offentliggjort seerkvoter for det netop afsluttede Tour de France, og ligesom hos naboen er der tale om en betragtelig nedgang i interessen for verdens største cykelløb.

Konkurrencen kom dels fra VM i fodbold, hvor Frankrig jo spillede sig til finalen, og fra det faktum, at mange af stjernerne manglede som følge af deres suspension dagen før prologen.

Ifølge de tal, som France Télévisions offentliggjorde i går, sank den gennemsnitlige seerkvote fra sidste års 4,2 mio. til 3,6 mio, hvilket betyder et fald i markedsandel fra 44,7 % til omkring 40 %. På de tre Alpeetaper valgte gennemsnitlig 4,8 mio. franskmænd at tænde for tv’et.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenTour de France: Phonak toppede præmielisten


Præmielisten efter Tour de France er blevet opgjort, og det blev til endnu en sejr til Phonak, da de topper suverænt præmielisten med næsten en halv million euro. Det schweiziske vandt præmielisten med næsten 260.000 euro ned til den nærmeste konkurrent, som var Caisse d'Epargne, som modtog 236.330 euro efter Touren.

Det danske hold, Team CSC, fik 160.580 euro med hjem.


Præmielisten
1 Phonak 496,280
2 Caisse d'Epargne 236,330
3 T-Mobile 219,660
4 CSC 160,580
5 Rabobank 141,870
6 Davitamon-Lotto 137,820
7 Lampre 76,850
8 AG2R 75,800
9 Saunier Duval 71,170
10 Gerolsteiner 66,830
11 Crédit Agricole 52,240
12 Bouygues Telecom 41,750
13 Milram 41,030
14 Cofidis 37,160
15 Discovery Channel 34,130
16 Liquigas 33,130
17 Française des Jeux 31,710
18 Quick-Step 30,970
19 Euskaltel 28,590
20 Agritubel 15,200

Tilbage til toppenFloyd Landis: Kører i Holland før han gæster Danmark


Tour de France vinderen Floyd Landis stiller til start i to gadeløb i denne uge i Holland. I dag (Tirsdag) stiller han til start i Stiphout (Profronde van Stiphout) og onsdag går turen videre til Chaam (Acht van Chaam).
Torsdag er turen så kommet til Silkeborg, hvor Floyd Landis stiller til start i Grand Prix Jyske Bank.

Tilbage til toppenRobbie McEwen: Sejrede i Belgien


Igår blev det første gadeløb efter Tour de France kørt, hvor Robbie McEwen sejrede sikkert foran den belgiske mester Niko Eeckhout (Chocolade Jacques) og Jimmy Casper (Cofidis).

Robbie McEwen gæster jo Danmark på onsdag, hvor han stiller til start i gadeløbet i Hadsten. Her vil den australske rytter god få kamp til stregen på den meget kuperet rute.


Resultat
1. Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto
2. Niko Eeckhout (Bel) Chocolade Jacques
3. Jimmy Casper (Fra) Cofidis
4. Axel Merckx (Bel) Phonak
5. Philippe Gilbert (Bel) Française des Jeux
6. Juan-Antonio Flecha (Spa) Rabobank
7. Wilfried Cretskens (Bel) Quick Step-Innergetic
8. Alessandro Ballan (Ita) Lampre-Fondital
9. Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto
10. Frederik Willems (Bel) Chocolade Jacques

Tilbage til toppenMichael Boogerd: Vandt "Daags na Tour"


I det hollandske kriterium Daags na Tour vandt hollænderen Michael Boogerd (Rabobank) foran Koos Moerenhout (Phonak) og Frank Schleck (Team CSC).

Erik Dekker gjorde comeback efter sit grimme styrt i Tour de France.


Resultat
1. Michael Boogerd (Ned) Rabobank
2. Koos Moerenhout (Ned) Phonak
3. Frank Schleck (Lux) Team CSC

Tilbage til toppenPython Pro: Nye suveræne tilbud på shoppen


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kransæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00 (Ca. 400 stk. på lager)
Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Historisk dansk sejr i Holland
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Miron Ronde van Drenthe(1.WWT) 10/03

Tour de Taiwan(2.1) 10/03-14/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger