Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 25. juni 2006

Feltet.dk korte - 25. juni 2006

25. juni 2006 06:150
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Matthias Kessler: Dirk var den stærkeste
- Tour de France: Posthuma klar trods styrt
- Frank Vandenbroucke: Indlagt på grund af stress
- Tour de France: Thomas Dekker ude grundet dårlig form
- Afstemning: Skal Astaná-Würth med i Touren?
- UCI: Afviser ikke retssag mod Lemond
- Quick Step-Innergetic: Forlænger med tre ryttere
- Dirk Müller: Vandt overraskende i Tyskland
- Chris Anker Sørensen: Håber på at ramme udbruddet
- Spansk mesterskab: Aflyst efter blot 3 km
- Chris Anker Sørensen: Stadig med skinne i skulderen
- Martin Pedersen: Jeg er kommet mig over skaden
- DCU: Villumsen og Lacota gode OL kandidater
- DM: Alex Rasmussen håber på en massespurt
- DM: Piil - Jeg vinder i dag
- DM: Alle har frit spil på Team CSC
- DM: Johansen - Jeg er den stærkeste i feltet
- Resultater: Peugeotløbet Fredericia
- Manager: 6 dage til Touren starter - er dit hold klar?
- Manager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr

De korte nyheder opdateres løbende


Matthias Kessler: Dirk var den stærkeste


T-Mobiles Matthias Kessler anerkendte i dag, at Dirk Müller simpelthen var den stærkeste på dagen. "Dirk var den stærkeste i dag, og derfor fortjente han også at vinde. Efter at han havde angrebet sagde Jens (Voigt, red.), at han ikke kunne køre efter. Så det var op til mig, og jeg kunne ikke hente ham alene," siger han til holdets hjemmeside.

Forud for løbet havde ZDF’s ekspert og medkommentator, Rolf Aldag, ellers erklæret, at det ikke ville komme til en overraskelsessejr i år, fordi ruten simpelthen var for svær i modsætning til sidste år, hvor Gerald Ciolek vandt den afgørende massespurt. Men selv eksperter kan jo tage fejl, for ikke desto mindre var det en overraskelse, at amatøren Dirk Müller fra VC Frankfurt blev den nye tyske mester i linjeløbet.

Dirk Müller er dog ikke ukendt med tilværelsen som professionel. Han har tidligere selv haft licens som profrytter og har bl.a. kørt en enkelt sæson på det tidligere Telekom (1998) og hos Mapei-Quick Step (1999). Blandt hans største resultater er en tredjeplads i Tour de Luxembourg i 1998 og en sejr i Rund um die Hainleite i 1997.

Tilbage til toppenTour de France: Posthuma klar trods styrt


Under dagens hollandske mesterskab styrtede Joost Posthuma. Men på trods af styrtet vurderer holdets læge ikke, at Posthumas Tour de France deltagelse er i farer.

Tilbage til toppenFrank Vandenbroucke: Indlagt på grund af stress


Frank Vandenbroucke stillede ikke til start ved de belgiske mesterskaber i Antwerpen. Den kontrolversielle Unibet-rytter er blevet indlagt på hospitalet på grund af stress, fortæller team manager Hilaire Van der Schueren til sporza.be.

På spørgsmålet om, hvad man har tænkt sig at gore nu, siger Van der Schueren: ”Hvad vi vil gøre? Vi er jo ikke urimelige, og for resten tror jeg ikke, at loven tillader en fyring nu. Vi må bare vente.”

Sponsoren I skikkelse af Koen Terryn har tidligere stillet Vandenbroucke et ultimatum. Såfremt han ikke snart laver præstationer, vil det få konsekvenser. Vandenbroucke stillede derfor til start i et par belgiske løb, som han dog ikke gennemførte. Ikke destor mindre stillede Van der Schueren sig ifølge Het Nieuwsblad tilfreds efter Halle-Ingooigem løbet.

“Frank gav op 30 kilometer før mål, men han deltog I holdets arbejde. Og på den baggrund kan vi fortsætte samarbejdet,” erklærede han dengang.

Tilbage til toppenTour de France: Thomas Dekker ude grundet dårlig form


Sidste søndag udsendte Rabobank en pressemeddelelse med navnene på de ni ryttere, som skal stille til start i Tour de France. Bare syv dage senere må holde nu komme med en ændring, da Thomas Dekker i dag fik beskeden, at han alligevel ikke skal køre Touren.

Årsagen til dette drastiske valg skyldes ikke en skade hos det unge talent men ren og skær fordi at han ikke er i form. Efter dagens linieløb ved de hollandske mesterskaber, hvor Dekker endnu engang ikke leverede en indsats langt under niveau, valgte manager, Theo de Rooij, og de to sportsdirektører, Erik Breukink og Frans Maassen, at tage en samtale med den unge Dekker og hans træner, Luigi Cecchini, og alle var enige om, at det var bedst at Dekker ikke kørte Touren.

Istedet for Dekker har holdet udtaget Bram de Groot.

Tilbage til toppenAfstemning: Skal Astaná-Würth med i Touren?


Med Touren lige rundt om hjørnet starter Feltet.dk nu også en lang række afstemninger. Mere præcist vil der komme en ny afstemning hver dag, fra nu af og til efter Touren er slut.

Dagens afstemning drejer sig om Astaná-Würth. Det spanske hold vil arrangørerne af Tour de France, ASO, meget gerne have ikke stiller til start, men ProTour komiteen har indtil videre valgt, at der ikke er nok materiale til at udelukke dem.

Hvad syntes du? Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppenUCI: Afviser ikke retssag mod Lemond


Samtidigt med at Greg Lemond i dagens udgave af L’Equipe fortæller, at Lance Armstrong tidligere har truet ham, kom han også med særdeles skarpe anklager mod det internationale cykelforbund (UCI). ”Skandalen i Spanien i øjeblikket er bare et andet eksempel på, hvor korrupt cykelverden er, og hvor korrupt UCI er.”

Denne anklage fik straks UCI til at reagere. ”Det er helt uacceptabelt at angribe UCIs integritet og ærlighed på denne måde. Enhver som gør det, må også være klar til at stå til ansvar,” udtaler UCI, som dog endnu ikke vil svare på, om de nu vil lægge sag an mod Lemond.

Tilbage til toppenQuick Step-Innergetic: Forlænger med tre ryttere


Det belgiske Quick Step-Innergetic har forlænget kontrakten med tre ryttere. Wouter Weylandt bliver på holdet i yderligere to sæsoner, idet han har forlænget sin kontrakt til og med 2008. Kontrakten blev underskrevet i går aftes. Serge Baguet har også forlænget sin kontrakt med det belgiske hold, så han også I næste sæson vil være at finde I Quick Step-trøjen.

I går aftes blev der også nået til enighed med den italienske U23-rytter, Davide Malacarne, som i år vandt verdensmesterskabet i Junior Cross. Den 19-årige rytter fortsætter de næste to år med at køre som U23-rytter hos Zalf Desiree Fior team, men fra 2009 og til 2011 vil han være at finde under Patrick Lefevere’s vinger på Quick Step-Innergetic.

Tilbage til toppenDirk Müller: Vandt overraskende i Tyskland


Dirk Müller fra Frankfurt 83 vandt ganske overraskende det tyske mesterskab i landevejscykling. Müller kørte hjem med 1 minut og 9 sekunder ned til Matthias Kessler (T-Mobile), som dermed vandt sølv. Team CSCs Jens Voigt tog bronze.

Resultat
1Dirk Müller (Frankfurt '83)5.05.22.
2Matthias Kessler (T-Mobile)1.09
3Jens Voigt (Team Csc)1.14
4Fabian Wegmann (Gerolsteiner)4.43
5Linus Gerdemann (T-Mobile)s.t.

Tilbage til toppenChris Anker Sørensen: Håber på at ramme udbruddet


Chris Anker Sørensen håber på, at han i år igen kan ramme det rigtige udbrud ved de danske mesterskaber i linjeløb.

”Sidste år ramte jeg det rigtige udbrud, og jeg var derfor tæt på at få medalje. Jeg håber på, at jeg kan ramme det rigtige udbrud også i år, så jeg kan køre med om medaljerne. Jeg mener selv, at jeg er stærk nok til at sidde med, hvis jeg rammer udbruddet,” forklarer Chris Anker Sørensen forud for dette års danske mesterskaber til Feltet.dk

Sidste år kom Chris Anker Sørensen med i et 8-mandsudbrud, som holdt sammen sammen til sidste omgang før Lars Bak kørte solo og vandt det danske mesterskab.

Tilbage til toppenSpansk mesterskab: Aflyst efter blot 3 km


Det spanske mesterskab måtte i dag aflyses efter blot tre kilometer kørsel. Rytterne stoppede i protest og vendte tilbage til deres hoteller. Det skulle angiveligt være, fordi den spanske avis El Pais har udgivet nærmere detaljer omkring den store dopingundersøgelse, der i øjeblikket hersker i Spanien. Avisen afslører bl.a. at 58 ryttere skulle være involveret og ikke 200 ryttere som først antaget. De 15 ryttere skulle i øvrigt værre fra Liberty Seguros holdet, som Manolo Saiz stod bag.

Tilbage til toppenChris Anker Sørensen: Stadig med skinne i skulderen


Den måske kommende Team CSC-rytter Chris Anker Sørensen er stadig ikke kommet sig over sit grimme styrt tidligere på sæsonen, hvor han styrtede på 1. etape af "Le Triptyque des monts et Chateaux" den 31. marts, som resulterede i et brækket håndled og kraveben.

”Jeg har stadig denne her skinne i skulder”, forklarer Chris Anker Sørensen til Feltet.dk og peger på den højre skulder. ”Det er noget skrammel”, lyder det fra Team Designa Køkken-rytteren som et kort øjeblik slår blikket ned i asfalten.

”Jeg sidder ikke ordentligt på cyklen, og jeg kan ikke køre ordentligt igennem. Jeg kommer til at sidde skæv på cyklen, og dermed får jeg ondt i nogle musklerne, fordi jeg kompensere. Så det er noget rigtig skidt. Men nu skal jeg til en røntgenundersøgelse på fredag, hvor jeg måske kan få skinnen ud,” tilføjer Chris Anker Sørensen.

Den unge rytter ser nu frem til Post Danmark Rundt, som er det næste store mål, hvor det er Vejle-etapen, som Chris anker Sørensen har kig på.

”Det er ligesom DM og Post Danmark Rundt, at jeg skal vise over for Team CSC, at de skal vælge mig fra næste år. Jeg ved endnu ikke om, jeg kommer til at køre stagiaire hos Team CSC i år. Det kommer også lidt an på, hvad de har brug for. Men et godt resultat til Post Danmark Rundt, så er jeg inde i varmen igen. Det går stærkt i cykelsport, så nu må vi se.”

Tilbage til toppenMartin Pedersen: Jeg er kommet mig over skaden


Team CSC-rytteren Martin Pedersen styrtede i det danske endagsløb GP Herning, da han kom for stærkt ind i et sving. Det resulterede i et brækket kraveben, som gjorde at danskeren måtte holde en ufrivillig pause. Danskeren er dog ved at være kommet sig over skaden og melder sig fit for fight i dagens løb.

”Det går efter planen, og jeg har ikke problemer med kravebenet mere. Der kan ske så meget i der, men vi kommer ikke samlet til mål. Ruten er meget flad, og der er ingen vind, men til gengæld er det meget varmt, så det bliver hårdt alligevel”, forklarer Martin Pedersen til Feltet.dk før dagens start.

Vejret er rigtigt godt i Esbjerg, hvor solen skinner fra en næsten skyfri himmel. Der er i øjeblikket 28 grader.

Tilbage til toppenDCU: Villumsen og Lacota gode OL kandidater


Danmarks Cykle Union har store planer for kvindecyklingen med OL i 2008. Der skal hjemkøres medaljer og man er ikke i tvivl om, at man har rytterne til det

”Selvfølgelig er både Linda (Villumsen, red.) og Mie (Bekker Lacota, red.) blandt dem, vi tænker på, når vi siger, at vi i øjeblikket har så lovende emner i kvindecyklingen, at det er realistisk at håbe på medaljer ved OL”, siger DCUs direktør Jesper Worre til Politiken.

”Og Dorte beviste jo med sin fjerdeplads ved VM sidste år, at hun allerede formår at hævde sig i verdenseliten, så hvis hun vælger at fortsætte til 2008, er hun også et oplagt emne.”

Tilbage til toppenDM: Alex Rasmussen håber på massespurt


Alex Rasmussen har i denne sæson vist, at han kan gøre sig på landevejen. Det er således blevet til sejr i Tour de Berlin og en Post Cup afdeling, ligesom han er blev nummer tre i GP Herning. Men skal den gode landevejssæson følges op med en medalje ved DM, så afkræver det formentlig en massespurt, men det er der til gengæld gode chancer for i dag.

”Men hvis et DM nogen sinde skal afgøres i en spurt, så er det i år. Ruten er efter min mening ikke hård nok til, at CSC bare kan sætte sig frem og køre hårdt, så folk falder fra bagfra. Og så skal jeg - og de andre hjemlige ryttere - udnytte, at alle kigger på CSC”, siger Alex Rasmussen til Ekstra Bladet.

Ligeledes har han faktisk heller ikke tror på sejren går til en Team CSC rytter. ”Næ, jeg tror, at Jakob Moe vinder. Hvis nogen af de hjemlige har fortjent det, er det i hvert fald ham!”

Tilbage til toppenDM: Piil - Jeg vinder i dag


Selvom Jakob Piil blev vraget til Tour de France så er selvtilliden fortsat i top. Det fleste peger på ham som dagens joker, men han er selv ikke i tvivl.

”Der er ikke så meget at snakke om. Jeg vinder i morgen,” sagde han uden tvivl med et lille glimt i øjet til Jyllands-Posten.

Skulle det ikke lykkedes at blive dansk mester har Jakob Piil dog allerede sat sig nye store mål, når det nu ikke kunne blive til en start i Tour de France.

”Derfor er det nu Vueltaen, jeg skal toppe i. Og jeg er klar til at køre for klassementet igen,” siger Jakob Piil til BT.

Tilbage til toppenDM: Alle har frit spil på Team CSC


Der plejer i denne tid at blive spekuleret en del i om, Team CSC satser på at få dannebrogstrøjen med til Tour de France. Men i år stiller holdet til start uden nogle danskere på holdet, så man skal således formentlig tro Riis, når han siger at alle får lov at gå efter mesterskabet i dag..

”Der er frit valg på alle hylder, og sådan plejer det at være,” siger Riis til BT. ”Dem, der er frække nok, har alle chancen. Der er ikke nogen, som har så stærkt et hold som os. Vi har alle kort på hånden.”

Holdet stiller med 10 ryttere til løbet og selvom enkelte af de danske kontinentalhold godt kan matche det, så er der nok næppe tvivl om styrkeforholdet i dag. Omvendt vil det være overraskende, hvis det danske Pro Tour mandskab kan tage alle tre podiepladser som sidste år.

Tilbage til toppenDM: Johansen - Jeg er den stærkeste i feltet


Allan Johansen overraskede de fleste da han i fredags på den lange enkeltstart kørte sig til en bronze-medalje. Han lægger da heller ikke skjul på, at han er i sit livs form forud for dagens linjeløb, men om det bliver til guld kan han ikke garantere.

”Jeg tror ikke, der er ret mange, der har fulgt mig i den seneste tid, som vil sige mig imod, når jeg hævder, jeg er den stærkeste i det felt, der stiller op i dag,” siger den selvsikre jyde til Politiken.

”Og det er jeg ikke bange for at påstå, selv om det måske giver mig sværere betingelser i DM-opgøret, for alle ved det i forvejen efter den kørsel, jeg har vist i både Luxembourg Rundt og Schweiz Rundt.”

Allan Johansen havde da også gerne set en lidt mere udfordrerne rute i år. I stedet må Team CSC forsøge at angribe på skift.

”Det er den nemmeste rute i mange år. Der er ikke et eneste sted, hvor man sætter konkurrenterne af,” lyder det til BT fra Johansen.

”Så det bliver noget med at angribe, men hvem af os, der vinder, er rent lotteri. Jeg kan stikke 10 gange med gode ben og måske er det så en af mine holdkammerater, der kører kontra og vinder.”

Tilbage til toppenResultater: Peugeotløbet Fredericia


I går blev Peugeotløbet kørt, som blev arrangeret af Fredericia CC.

Klasse: Ungdom Uden/få Point Distance: 20 km.
1 Anders Bak Hansen Skive CK 0.31,26
2 Jonas Jensen Guldborg Fredericia CC s.t.
3 Jonas Schak Guddal Haderslev CK75 s.t.
4 Rasmus Moth Madsen Cykling Odense s.t.
5 Anders Bach Justesen CK Aarhus s.t.
6 Casper Nyhuus Vejen BC s.t.
7 Casper Laursen Kolding BC s.t.

Klasse: Ungdom Med point Distance: 20 km.
1 Jesper Hansen Svendborg CC 0.26,45
2 Max Møller Elmholt Herning CK 0.26,56
3 Patrick Clausen CK Fix 0.26,57
4 Kenneth Hansen Haderslev CK75 s.t.
5 Niels Hedekær Olsen Roskilde CR s.t.
6 Sebastian Lander Køge CR s.t.
7 Kristian Haugaard Jensen Odder CK s.t.
8 Jesper Stjernholm Olesen Horsens AC s.t.

Klasse: Ældste Uden/få Point Distance: 14,4 km.
1 Lasse Norman Hansen Cykling Odense 0.21,42
2 Anders Lund-Jensen Middelfart CC 0.22,50
3 Jesper Sand Herning CK s.t.
4 Philip Køhler Skanderborg CK s.t.
5 Andreas Rysgaard Randers CK10 s.t.
6 Lennart Guldberg Lauridsen Herning CK s.t.
7 MathiasDrejer Jensen-Storch Horsens AC 0.23,40
8 Mathias Skak Hansen Grenaa CC 0.24,41

Klasse: Ældste Med point Distance: 14,4 km.
1 Matias Udby Hobro CK38 0.29,57
2 Filip Fogh Marqvard Hansen Grenaa CC s.t.
3 Matias Greve Cykling Odense s.t.
4 Kasper Svingel Jensen Silkeborg IF Cykling s.t.
5 Jens Møller Pedersen Randers CK10 s.t.
6 Jonas Mustafa Awad Grenaa CC 0.30,08
7 Michael Valgren Andersen Thy CR s.t.
8 Alex Clausen CK Fix s.t.
9 Ask Nilou Nørgaard Svendborg CC s.t.
10 Jimmie Marud Skive CK 0.30,09

Klasse: Mellemste Uden/få Point Distance: 12 km.
1 Emil Juel Jensen CK Aarhus 0.21,55
2 Mads Baadsgaard Rahbek Herning CK s.t.
3 Jes Herlufsen Fredericia CC s.t.
4 Alexandar Lander Køge CR s.t.
5 Valentin Nørgaard Herning CK s.t.
6 Gustav Lauritzen Svendborg CC s.t.
7 Kenneth Guldberg Lauridsen Herning CK 0.21,58
8 Daniel Nagel Kejlberg CK Aarhus 0.22,37

Klasse: Mellemste Med point Distance: 12 km.
1 Mikkel Refshøj Andersen Nr. - Søby CK 0.19,39
2 Søren Kragh Andersen Middelfart CC s.t.
3 Nicklas Bøje Team Cycling Ringsted s.t.
4 Mads Würtz Schmidt Randers CK10 s.t.
5 Simon Hamann Larsen Kolding BC s.t.
6 Niklas Vestergaard Eg Herning CK s.t.
7 Alexander Engels Ryming Skive CK 0.19,42

Klasse: Yngste Uden/få Point Distance: 9,6 km.
1 Mads Birkemose Svendborg CC 0.19,08
2 Anders Balle Jørgensen Horsens AC 0.19,30
3 Frederik Pedersen Thorsager Motion Cykling 0.19,36
4 Simon Andreassen Cykling Odense 0.19,38
5 Emil Ipsen Kolding BC 0.20,01

Klasse: Yngste Med point Distance: 9,6 km.
1 Mikkel Bøje Team Cycling Ringsted 0.17,35
2 Jacob Kruse Jensen Haderslev CK75 s.t.
3 Mathias Nikolaj Linderod Albrechtsen CC Gladsaxe s.t.
4 Mathias Norsgaard Jørgensen Silkeborg IF Cykling 0.17,39

Tilbage til toppenManager: 6 dage til Touren starter - er dit hold klar?


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 01/07-2006 klokken 14:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Tour de France"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Tour de France spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om. Det samlet præmiebeløb er på mere end 50.000 kroner.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager


Læs også
Visma-leder raser: Det gør mig trist og virkelig vred
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Amstel Gold Race Ladies(1.WWT) 14/04

Amstel Gold Race(1.UWT) 14/04

Tour du Doubs(1.1) 14/04

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?