Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 25. november 2006

Feltet.dk korte - 25. november 2006

25. november 2006 09:560
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Afstemning: Hvem skal være makker med Piil i par nummer 7?
- Julekalenderen: Kør på cykel med Kiss!
- Karpin-Galicia: Skriver kontrakt med Marcos Serrano
- Boifava: Skriver kontrakt med José Enrique Gutierrez
- FC Barcelona: Lukker talenthold
- Cykelcross: Nys endnu engang stærkest
- Tyler Hamilton: Jeg begik en fejl
- Jan Ullrich: På vej til Barloworld?
- AIOCC: Klager over Pro Touren
- Jurgen van Goolen: Brækker kravebenet
- 6-dages: Fire par kæmper om sejren

De korte nyheder opdateres løbende


Afstemning: Hvem skal være makker med Piil i par nummer 7?


Tidligere på ugen kunne 6-dagesarrangør Henrik ”Rico” Elmgreen offentliggøre, at han havde lavet en aftale med Jakob Piil, hvor han er den ene del af par nummer 7, når der køres 6-dagesløb i Ballerup Super Arena fra den 1. til den 6. februar.

Spørgsmålet er nu, hvem syntes du, skal være Jakob Piils makker i par nr. 7. Skal det være en af de tre unge danske løver, Alex Rasmussen, Michael Mørkøv eller Marc Hester? Eller skal Piil køre sammen med den mest vindende aktive rytter, Bruno Risi. I samarbejde med HE Cycling, udlodder Feltet.dk 2 x 10 billetter, blandt dem som deltager i afstemningen.

Det eneste, som du skal gøre, er:
- At give din stemme tilkende, STEM HER
- At oprette dig som bruger på www.feltet.dk/auktion og aktivere din profil. Hvis du allerede er oprettet, skal du bare afgive din stemme.

Tilbage til toppenJulekalenderen: Kør på cykel med Kiss!


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large).

Dagens cykeltrøje er udformet med Kiss logo, så nu har du mulighed for at give dine venner baghjul sammen med Kiss!

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne (NEDERST) på: www.feltet.dk/auktion.


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 25. november kl. 10.00 og afsluttes den 19. december kl. 20.00

Tilbage til toppenKarpin-Galicia: Skriver kontrakt med Marcos Serrano


Det nye spanske kontinentalhold Karpin-Galicia har skrevet kontrakt med Marcos Serrano, skriver den spanske avis AS. Holdets team-manager, Alvaro Pino, der tidligere var tilknyttet Phonak mandskabet har skrevet en to-årig kontrakt med den spanske rytter.

Marcos Serrano blev tidligere i år sat i forbindelse med den spanske læge Eufemiano Fuentes, men kan nu fortsætte karrieren efter at sagen blev henlagt.

Marcos Serrano blev i 2001 nummer ni samlet i Tour de France.

Tilbage til toppenBoifava: Skriver kontrakt med José Enrique Gutierrez


Det nye spanske professionelle kontinentalhold Boifava har skrevet kontrakt med José Enrique Gutierrez og dennes lillebror Ignacio Gutierrez.

José Enrique Gutierrez sluttede i år som nummer to i Giro d´Italia, men blev kort tid efter suspenderet fra Phonak mandskabet efter han blev sat i forbindelse med den spanske læge Eufemiano Fuentes og Operacion Puerto.

Tilbage til toppenFC Barcelona: Lukker talenthold


Ifølge Wieleruitslagen.be har FC Barcelona valgt at lukket deres unge talenthold. Holdet har siden 2004 været ledet af den tidligere professionelle toprytter Melchior Mauri, men 2006 blev altså holdets sidste sæson.

Tilbage til toppenCykelcross: Nys endnu engang stærkest


Den suveræne Sven Nys vandt i dag sjette afdeling af world cuppen i Cykelcross i Koksijde (Belgien).

Rabobank rytteren fulgtes i lang tid med Gerben De Knegt, Sven Vanthourenhout (Rabobank), Bart Wellens (Fidea) og John Gadret (Ag2r Prevoyance), men med fem omgange tilbage sagde Nys farvel til sine konkurrenter, som så herefter blot kunne kæmpe om de sekundære pladser.

På andenpladsen kom Bart Wellens foran Gerben De Knegt.

Tilbage til toppenTyler Hamilton: Jeg begik en fejl


Ifølge Cyclingews.com er Tyler Hamilton kommet med en kryptisk udtalelse, efter det blev kendt, at han har skrevet kontrakt med Tinkoff. Den amerikanske rytter har lige siden han blev testet positiv for bloddoping i 2004 bedydet sin uskyld, men nu siger han, at han har begået en "fejl".

”Jeg har begået en fejl, og prisen jeg måtte betale var meget høj,” siger Hamilton.

Ikke en direkte indrømmelse, men måske kan han finde inspiration hos David Millar. Enkeltstartsspecialisten kom i stærk modvind, da han blev snuppet for doping tilbage i juni 2004. Efterfølgende valgte skotten at spille med åbne kort og indrømme sit dopingmisbrug, og han er siden hen blevet accepteret af sine kolleger i det pulserende cykelfelt, efter han i sommer vendte tilbage efter en ligeledes to-årige udelukkelse.

Tyler Hamilton udtrykker også, at han er glad for endelig at kunne komme til at cykle professionelt igen, og han glæder sig til næste sæson. Men måske kommer der mere grus i maskineriet, da amerikaneren i øjeblikket også kædes sammen med den spanske dopingefterforskning Operacion Puerto. En sammenhæng Hamilton klart benægter.

Tilbage til toppenJan Ullrich: På vej til Barloworld?


Ifølge den franske hjemmeside velo-club.net, har Jan Ullrichs tætte rådgiver Rudy Pevenage henvendt sig til ledelsen på Barloworld med henblik på at få den tyske rytter ind på holdet.

Barloworld viste for nylig stor interesse for Ivan Basso, der i stedet valgte at skrive kontrakt med Discovery Channel. Det kan være på den baggrund, at den tyske rådgiver nu har henvendt sig til holdet.

Jan Ullrich er dog fortsat uden licens og vil indenfor den nærmeste fremtid blive indkaldt til høring i det østrigske cykleforbund om sin angivelige indblanding i Operacion Puerto.

Barloworld venter i disse dage på, at få en afgørelse omkring tildelingen af den sidste Pro Tour licens, som er blevet ledig efter lukningen af Phonak mandskabet.

Tilbage til toppenAIOCC: Klager over Pro Touren


Den internationale sammenslutning af løbsarrangører, AIOCC, valgte i går at indgive en klage over Pro Tour kalenderen til Europakommissionen.

”Vi har valgt at henvende os til Europakommissionen for at give vores mening til kende, da vi mener Pro Touren er et lukket sportsligt system,” skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Den internationale cykleunions formand Pat McQuaid fortæller til AFP at man er klar til at fremlægge alle relevante dokumenter i sagen og vil følge Europakommissionens afgørelse i sagen.

Tilbage til toppenJurgen van Goolen: Brækker kravebenet


Belgiske Jürgen van Goolen har brækket kravebenet og lillefingeren på højre hånd efter et styrt på en træningstur. Det ventes at Discovery Channel rytteren bliver opereret i løbet af den kommende uge.

Tilbage til toppen6-dages: Fire par kæmper om sejren


Efter fire dage af 6-dagesløbet i Gent har fire par skilt sig ud i kampen om sejren. Helt i front er det stadigvæk det belgisk/tyske par, Keisse og Bartko som fører. Men på omgangshøjde finder vi både Risi og Lampater samt Galvez og Llaneras. Kun en omgang har vi hollænderne Stam og Schep, men de mangler kun otte point i at få en bonusomgang, og dermed være på omgangshøjde med de tre andre par.

For danske Marc Hester og Marco Villa var fjerdedagen parrets bedste dag indtil videre. Både i jagterne og i de individuelle konkurrencer lykkedes det dem at kæmpe med helt i front. Dermed rykkede de en placering frem i det samlede klassement, så de nu ligger på en okay syvendeplads,

Samlet stilling efter 4. dag
1 Iljo Keisse (BEL) - Robert Bartko (TYS), 261 p.
2 Bruno Risi (SWI) - Leif Lampater (TYS), 213 p.
3 Isaac Galvez - Juan Llaneras (SPA), 113 p.

1. omgang efter
4 Danny Stam - Peter Schep (HOL), 192 p.

2. omgange efter
5 Franco Marvulli - Alexander Aeschbach (SWI), 229 p.

6. omgange efter
6 Andreas Müller - Christian Grassmann (TYS), 108 p.

11. omgange efter
7 Marco Villa (ITA) - Marc Hester (DAN), 95 p.

15. omgange efter
8 Andreas Beikirch - Sebastian Frey (TYS), 93 p.

23. omgange efter
9 Dimitri De Fauw - Wouter Van Mechelen (BEL), 238 p.

24. omgange efter
10 Steven Deneef - Ingmar De Poortere (BEL), 89 p.

25. omgange efter
11 Kenny De Ketele - Steve Schets (BEL), 187 p.

27. omgange efter
12 Matthé Pronk - Aart Vierhouten (BEL) 91 p.

31. omgange efter
12 Martin Liska - Jozef Zabka (SLO), 41 p.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 2. etape af Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?