Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 25. september 2006

Feltet.dk korte - 25. september 2006

25. september 2006 00:040
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Keizer Der Juniores: Guldhammer sluttede treer
- AG2r: Mancebo vender tilbage i 2007?
- UCI: 2007 kalender er klar
- DBC: Cup Danmark-finale i Ballerup Super Arena
- André Steensen: Bliver hos Glud & Marstrand Horsens
- T-Mobile: Axel Merckx skriver kontrakt på onsdag
- Designa Køkken: Bekræfter aftale med Christian Andersen
- Pat McQuaid: "Ikke kun cykelryttere" i Fuentes-affæren
- Michael Barry: Skifter til T-Mobile
- Moldavien: Tidligere cykelrytter udnævnt til minister
- Bernhard Kohl: Hjemmebanen forpligter
- Erik Zabel: Skal være VM ambassadør
- Pat McQuaid: Martinello ved ikke hvad han taler om
- Transferrygter: Luis Perez til Team CSC
- Team CSC: Ingen kommentar til Martinellos oplysninger
- Silvio Martinello: Ingen rigtige beviser mod Basso
- David Millar: Skuffet og tilfreds på samme tid
- Team CSC: Holdende udtaget til sidste ProTour løb
- Frank Høj: Håber på et godt samarbejde
- Kurt Asle Arvesen: Dette var min livs chance
- VM: DCU tilfredse
- Haderslevløbet: Politiet standsede A-løbet


De korte nyheder opdateres løbende


Keizer Der Juniores: Guldhammer sluttede treer


Rasmus Guldkammer blev i weekendens belgiske etapeløb Keizer Der Juniores nummer tre samlet. Den flotte placering blev grundlagt på søndagens enkeltstart, hvor danskeren sluttede som nummer 6 samlet. Senere på dagen blev anden halv etape kørt, hvor Rasmus Guldhammer kom med feltet hjem og blev nummer 19. Udover Rasmus Guldhammer deltog Christopher Juul Jensen, Stefan Hansen og Ricky Jørgensen på det danske landshold.

Samlet vandt belgiske Sven Nooytens fra Avia holdet.


Samlet slutstilling
1 Sven Nooytens (Bel) Avia Wielerteam Waasland 4.43.39
2 David Piva (Bel) Team Wallonie 0.06
3 Rasmus Guldhammer (Den) Danish National Team
4 Gert Dockx (Bel) Avia Wielerteam Waasland 0.07
5 Klaas Lodewyck (Bel) Avia Wielerteam Waasland 0.08
6 Kim Michely (Lux) Luxemburg National Team
7 Boris Dron (Bel) Team Wallonie 0.09
8 Brecht Dhaene (Bel) Isorex Cycling Team 0.11
9 Sondre Sortveit (Nor) Nymark Cycling Team 0.13
10 Jan Ghyselinck (Bel) Avia Wielerteam Waasland

Tilbage til toppenAG2r: Mancebo vender tilbage i 2007?


Sidste års nummer fire i Tour de France Francisco Mancebo skiftede før denne sæson til det franske ProTour hold AG2r på en 2-årig kontrakt. Det betyder faktisk også, at Mancebo har kontrakt med det franske hold i 2007. Efter Operacion Puerto offentliggørelsen, hvor Francisco Mancebos navn blev tilknyttet og senere kostede ham deltagelse i Tour de France, valgte han kort efter at indstille karrieren.

Mancebos er dog fortsat ikke dømt, og hvis det ikke sker, så kan han faktisk vende tilbage til AG2r i 2007.

”Pga. manglende sanktioner, fra det spanske cykelforbund imod Mancebo, vil jeg højst sandsynligt være forpligtet til at respektere hans to-årige kontrakt”, forklarer en nedtrykt AG2r manager Vincent Lavenu til Cyclismag.

Cyclismag skriver endvidere, at hvis AG2r ikke skulle vente på en afgørelse i denne sag, så ville holdet have skrevet kontrakt med yderligere to ryttere for den kommende sæson.

Tilbage til toppenUCI: 2007 kalender er klar


UCI har offentliggjort kalenderen for 2007. Årets første løb europæiske løb bliver det franske endagsløb GP d'Ouverture La Marseillaise.

Det første danske UCI løb bliver vanen tro GP Herning, som i 2007 køres den 5. maj, imens Colliers Classic køres den 6. maj. Post Danmark Rundt bliver kørt fra den 1. til den 5. august.

Se kalenderen, klik her

Tilbage til toppenDBC: Cup Danmark-finale i Ballerup Super Arena


I morgen aften kl. 19.00 køres finalen i de danske cykelbaners og DCUs gennemgående sæson- konkurrence, Cup Danmark, hvor der dystes i disciplinerne scratch, pointsløb og udskilningsløb.

Før 6. og sidste afdeling tirsdag er stillingen i eliteklassen, at Michael Mørkøv, Team GLS fører med 80 points foran Team Odense Energi-rytterne Marc Hester med 59, Alex Rasmussen med 58 og Daniel Kreutzfeldt med 33 points.

Det bliver interessant at se, om ellers suveræne Alex Rasmussen kan indhente forspringet til sin parløbmakker og konkurrent Michael Mørkøv, der meldes godt kørende, eller om måske altid farlige Marc Hester snyder dem begge. Stævnet afsluttes med et 30 min. parløb uden for Cup Danmark-konkurrencen.

Tilbage til toppenAndré Steensen: Bliver hos Glud & Marstrand Horsens


André Steensen, der netop er vendt hjem fra VM for U23 ryttere, blev den første Glud & Marstrand Horsens rytter til at skrive kontrakt med holdet for 2007.

19-årige André skal i 2007 køre sin anden sæson for Glud & Marstrand Horsens, efter en lærerig 2006 sæson, hvor han som 1. års senior fik mange gode resultater i internationale U23 løb. Her fik han sine første UCI point. Derudover blev det til bronze i holdløbet og en flot 8. plads ved senior DM i Esbjerg.

Tilbage til toppenT-Mobile: Axel Merckx skriver kontrakt på onsdag


Ifølge Sporza underskriver Axel Merckx onsdag formentlig en et-årig kontrakt med T-Mobile. Den belgiske rytter fortæller, at han egentlig overvejede at stoppe karrieren efter at holdet meddelte, at det lukker efter denne sæson, men har nu besluttet at fortsætte i endnu en sæson.

Den belgiske rytter fortæller ligeledes, at han igen til næste år vil have de wallonske klassikere som sæsonmål næste år.

Tilbage til toppenDesigna Køkken: Bekræfter aftale med Christian Andersen


Som Feltet.dk tidligere har skrevet skifter den nuværende sportsdirektør hos Team Barloworld-Valsir, Christian Andersen, fra næste sæson til Team Designa Køkken. Det bekræftede det danske kontinentalhold i dag.

"Jeg glæder mig rigtigt meget til at tiltræde som sportsdirektør den 1. januar 2007 for Team Designa Køkken og ser store udviklingsmuligheder for holdet. Jeg tror og håber, at jeg med min internationale erfaring kan bidrage til holdets positive udvikling, således at holdet kan komme længere frem på såvel den nationale- som internationale scene,” siger Christian Andersen om skiftet til det danske mandskab.

Christian Andersen, der også har en fortid hos Team CSC, afløser den nuværende sportsdirektør Kim Foldager, der bliver leder af Silkeborg Cykle College, ligesom han skal stå for den daglige administration af det jyske kontinentalhold. Ifølge Kim Foldager er den nye stilling et tilvalg.

"Jeg har haft en utrolig spændende sæson som sportsdirektør for Team Designa Køkken, men har også efter mit første år som fuldtidssportsdirektør indset, at mine interesser og mit fokus i endnu højere grad ligger indenfor teamets nye cykellinie under Silkeborg Sports College samt den daglige administration af teamet. I den forbindelse er jeg glad for, at vi har fået mulighed for at ansætte Christian Andersen og dermed løfte teamet yderligere et niveau," siger Kim Foldager.

Ifølge Feltet.dks oplysninger skulle holdet også være meget tæt på at skrive kontrakt med Martin Mortensen. Holdet har endnu ikke ønsket at kommentere oplysningerne, men skriver følgende i en pressemeddelelse: ”Holdet er nu parat til for alvor at indlede forhandlingerne med såvel nuværende ryttere, som med nye spændende rytteremner!”

Tilbage til toppenPat McQuaid: "Ikke kun cykelryttere" i Fuentes-affæren


Præsidenten for det internationale cykelforbund, Pat McQuaid, tror, at også andre sportsgrene må være involveret i den spanske dopingsag, der eskalerede med ransagningerne hos lægen Eufemiano Fuentes.

"Officielt kan jeg ikke sige noget, men personligt tror jeg ikke, at hele Fuentes netværk kun eksisterede for cykelryttere. Der må være andre sportsgrene, som er berørt," siger UCI-præsidenten i et interview med den spanske avis El Pais.

Tilbage til toppenMichael Barry: Skifter til T-Mobile


Canadiske Michael Barry skifter fra udgangen af denne sæson Discovery Channel trøjen ud med den magentafarvede fra T-Mobile. Det meddeler han på sin personlige hjemmeside. Her fortæller den 30-årige canadier, at han allerede før starten på Vuelta a España underskrev en to-årig kontrakt med det tyske hold.

"Discovery gav mig et storartet tilbud, men jeg besluttede mig for et skifte. Jeg er begejstret over at skulle være en del af det nye T-Mobile og glæder mig til de kommende år," lyder det.

Tilbage til toppenMoldavien: Tidligere cykelrytter udnævnt til minister


Tidligere vinder af blandt andet Paris-Roubaix, Paris-Tours, Milano-Sanremo, Flandern Rundt og World Cuppen i 1999, Andrei Tchmil, er netop blevet udnævnt til sportsminister i sit hjemland Moldavien.

Tchmil, der i dag er 43 år gammel, er født i Moldavien, der dengang var en Sovjetrepublik, og blev i 1998 belgisk statsborger - ikke mindst på grund af hans store kærlighed til de forblæste marker og brostensbelagte bakker i Flandern. Han sluttede sin karriere i 2002 hos Lotto mandskabet og har siden primært beskæftiget sig med at oprette cykelcentre og -skoler i de tidligere sovjetrepublikker.

Tchmil er ikke valgt til det moldaviske parlament men er blevet udpeget til minister af landets ministerpræsident Vasile Tarlev, fortæller Het Laatste Nieuws. For at kunne sætte sig på ministerstolen kræves det dog, at Tchmil flytter tilbage til Moldavien, hvor han ikke har boet siden slutningen af 80’erne. Og til trods for sit belgiske statsborgerskab (som han måske også bliver nødt til at give afkald på?) har han primært boet ved Gardasøen i Italien med sin familie i alle årene.

Tilbage til toppenBernhard Kohl: Hjemmebanen forpligter


På hjemmebane i Salzburg forpligter det, når et udbrud næsten får et kvarters forspring, og det var netop hvad de østrigske ryttere oplevede i går, da de ikke fik en rytter med i dagens lange udbrud.

”Vi ventede i lang tid og diskuterede hvad vi skulle gøre, om vi skulle tage ansvaret i feltet. Da de fik mere end 14 minutters forspring, kunne vi ikke vente mere. Sammen med Wrolich satte jeg mig frem forrest i feltet. Schweizerne hjalp til, men vi lavede størstedelen af arbejdet. Jeg gav alt, hvad jeg havde, indtil jeg ikke kunne mere,” skriver Bernhard Kohl på sin hjemmeside.

Efter at have sine føringer kunne Kohl se forspringet reduceret til kun fire minutter, hvorefter han blev nødt til at stå af, totalt udmattet.

”Vi kan være tilfredse med vores indsats, selvom vi ikke fik nogen medalje, og det ikke gik som planlagt. Vi reducerede forspringet til kun fire minutter, og gjorde det dermed muligt for feltet at indhente dem. Dette gav vores sprintere chancen for at ende på podiet. Desværre lykkedes det ikke, da de andre simpelthen var for stærke.”

Bernhard Eisel sluttede som bedste østriger på en 11.plads.

Tilbage til toppenErik Zabel: Skal være VM ambassadør


Den tyske veteransprinter Erik Zabel skal være VM ambassadør for næste års verdensmesterskaber i Stuttgart. Nyheden blev sluppet løs søndag umiddelbart efter afviklingen af dette års VM i linieløb, hvor den hurtige 36-årige tysker vandt sølvmedaljen og kun blev slået af italienske Paolo Bettini.

”Et verdensmesterskab i mit eget land er en stor begivenhed. Jeg glæder mig til det”, siger Zabel til eurosport.com. Zabel skal iflg. oplysningerne rådgive organisationskomiteen og udøse af sine mangeårige erfaringer på landevejen.

Pudsigt nok kommer udnævnelsen et par dage efter, at Erik Zabel gav det internationale cykelforbund, UCI, tørt på og i fuld offentlighed kritiserede dem for at lægge VM alt for sent på året. Og efter sin 2. plads i går bekendte han, at havde han vundet, så ville han have trukket stikket ud med det samme og taget hjem til familien for at gå på pension. At han ”kun” fik en sølvmedalje betød således, at han nu bliver tvunget til at fortsætte karrieren endnu et par år, som feltet.dk citerede ham for at sige i går.

Tilbage til toppenPat McQuaid: Martinello ved ikke hvad han taler om


UCIs præsident, Pat McQuaid, er ikke særligt begejstret for, at Silvio Martinello mandag har udtalt, at beviserne mod Ivan Basso er tynde.

”Vi ville være bedst tjent med, at Silvio Martinello er tavs, indtil høringen har fundet sted. Jeg tror ikke, at han er advokat, og han ved ikke, hvad han taler om," udtaler præsidenten i dag til TV 2 sporten.

Pat McQuaid, som selv er udlært lære og i de seneste tyve år har arrangeret cykelløb, har dog ikke selv holdt sig tilbage med at udtale sig om sagen. Han har mere end gjort klart, at hvis ikke rytterne idømmes karantæner af de nationale forbund, vil UCI bringe sagerne videre til CAS.

Tilbage til toppenTransferrygter: Luis Perez til Team CSC


Efter en lang periode uden større bevågenhed er rygterne omkring nye ryttere på Team CSC begyndt at tage til. Senest melder wieleruitslagen.be om, at Luis Perez fra det franske hold Cofidis skulle have modtaget et tilbud fra det danskejede hold.

Den 32-årige spanier er mest kendt som en glimrende bjergrytter, hvilket han senest beviste i Vuelta a España, hvor han sluttede som nummer 10.

Tilbage til toppenTeam CSC: Ingen kommentar til Martinellos oplysninger


Selvom Silvio Martinello er teknisk direktør i det italienske cykelforbund, ønsker Team CSC mandag ikke at kommentere på de nye oplysninger.

"Vi respekterer de juridiske instanser og ønsker ikke at kommentere på løse rygter. Vi afventer sagen og har først yderligere kommentarer, når høringen er afsluttet," udtaler Team CSC's pressechef, Brian Nygaard, til TV 2 Sporten.

Dermed afventer Team CSC den anden høring i Basso sagen som finder sted på fredag. Brian Nygaard var inviteret med til den første afhøring af Ivan Basso, og forventes også at være tilstede på fredag.

Tilbage til toppenSilvio Martinello: Ingen rigtige beviser mod Basso


Den tidligere cykelrytter, Silvio Martinello, arbejder nu som teknisk direktør i det italienske forbund. Han har læst sagen mod Basso, og mener ikke der er nok beviser mod den nuværende Team CSC rytter.

”Der er ingen rigtige beviser mod Basso. Jeg har set dokumenterne fra Spanien, og det eneste link til Basso er, at hans navn dukker op i en telefonsamtale, udtaler Silvio Martinello mandag til nyhedsbureauet AFP.

Tilbage til toppenDavid Millar: Skuffet og tilfreds på samme tid


David Millar er for alvor tilbage i verdens toppen, det beviste han ved, at sidde med da favoritgruppen rykkede på sidste omgang.

”Det var bare dejligt. Max Sciandri og jeg havde talt om det, og var blevet enige om, at vi skulle vente til sidste omgang. Så det var bare med at være tålmodig. Der var enkelte gange på stigningen, hvor jeg kunne have kørt, men jeg gamblede og ventede til sidste omgang. Det var uheldigt, at der var en stor nedkørsel, ellers havde vi holdt ind. Udbruddet var godt, og vi arbejde stenhårdt. Vi kørte alle til det yderste, men der var ikke noget vi kunne gøre, andet end det vi gjorde. På grund af gruppens størrelse bagved, kørte de en smule stærkere end os. Ærgerligt, da det ville have været stort, at være helt fremme til sidst i løbet.”

Efter at Millar var kommet tilbage til feltet, lavede han endnu et ryk med to kilometer tilbage, men han blev indhentet igen. ”Jeg timede det en smule forkert, da Pozzato sad i front, og han var meget stærk. Lige så snart vi kom til 800 meter mærket, slog en spansk rytter ud og skabte en del forvirring. Jeg prøvede at lukke hullet, da jeg havde Stuart O´Grady på hjul, men det var for sent.”

Efter en skuffende enkeltstart fik Millar altså vist, at formen er god. ”Jeg føler dette er et mere retvisende billede af min form, da jeg var træt på enkeltstarten. Jeg er meget tilfreds alligevel, da dette viser, at jeg er blevet stærkere.”

Med gårdagens VM er Millars sæson ikke slut endnu, den britiske rytter satser på, at levere store resultater både i Zürich og i Lombardiet.

Tilbage til toppenTeam CSC: Holdende udtaget til sidste ProTour løb


Kampen om ProTouren holdkonkurrence er stadigvæk yderst tæt. Til at forsvare sit forspring, samt at køre for endnu flere flotte sejre, har Team CSC ifølge team-csc.com nu udtaget deres hold til de sidste tre ProTour løb i denne sæson.

Züri Metzgete 1. oktober
Fabian Cancellara, Inigo Cuesta, Volodymir Gustov, Karsten Kroon, Jakob Piil, Fränk Schleck, Andy Schelck og Nicki Sørensen

Paris-Tours 8. oktober
Kurt Asle Arsesen, Lars Bak, Fabian Cancellara, Marcus Ljungqvist, Lars Michaelsen, Stuart O’Grady, Jakob Piil og Luke Roberts.

Lombardiet Rundt 14. oktober
Inigo Cuesta, Volodymir Gustov, Karsten Kroon, Andrea Peron, Jakob Piil, Fränk Schelck, Andy Schleck og Nicki Sørensen.

Holdene ser stærke ud, og der er flere sejrskort i alle tre løb.

Tilbage til toppenFrank Høj: Håber på et godt samarbejde


Siden 1994 har Frank Høj været professionel, og i går satte han så sin underskrift på en kontrakt med det franske Cofidis hold. Det er det niende hold, som Høj kommer til at køre på. Zetelhallen, Collstro, Palmans, US Postal, La Francaise des Jeux, Team Coast, Team Fakta, Team CSC og senest Gerolsteiner, som ikke blev den succes, han havde håbet på inden. En etapesejr i Circuit Franco-Belge i oktober 2005 blev det kun til, men værre var, at succesen i forårsklassikerne fuldstændig var udeblevet. Den håber Høj så, at han kan få hos Cofidis.

"Cofidis satser også på forårsklassikerne, så jeg håber, at det bliver et godt samarbejde. Der er et eller andet specielt ved den type cykelløb. Selvom de er modbydeligt hårde at køre, kan jeg ikke lade være med at have et hjerte for det," udtaler Frank Høj til TV 2 Sporten.

Tilbage til toppenKurt Asle Arvesen: Dette var min livs chance


Team CSC rytteren, Kurt Asle Arvesen, blev nummer 13 i gårsdagens linieløb, men det kunne være blevet til mere. ”Jeg lå helt perfekt, og følte mig super god, men jeg er ikke fræk nok i spurten,” udtalte Arvesen efter løbet til NRK.

”Dette var min livs chance, men det er særke ryttere, som vinder. Jeg er med helt fremme, og må være tilfreds med det.”

Sæsonen er ikke slut for den norske rytter endnu, så forhåbningen er, at han kan bruge den gode form i de resterende ProTour løb.

Tilbage til toppenVM: DCU tilfredse


Målet for Danmark var medaljer, men som det kan ses af nedenstående liste, var Danmark kun en gang tæt på, og det var, da Brian Vandborg blev nummer fire i elitens enkeltstart.

Hverken hos kvinderne eller hos U23 herrerne sad der danske ryttere med i de afgørende udbrud, mens Nicki Sørensen var eneste herre, som sad med helt fremme i gårdagens linieløb.

Alligevel var DCU direktøren, Jesper Worre, tilfreds med den danske indsats. ”Samlet set vil jeg sige, at det var godt nok, hvad vi har præsteret,” udtaler Worre til Jyllands-Posten.

Worre er dog inde på, at især U23 herrerne om lørdagen, ikke havde levet op til forventningerne.
”Lørdag var en lortedag for os, det er vi ikke bange for at indrømme, men man skal huske at se det i lyset af, at vi længe prægede løbet og kørte det flot, og man skal se det i lyset af, at vi også der var ramt af uheld og alt for tidligt mistede to mand.”

Kvinde enkeltstart
14. Linda Villumsen
30. Trine Hansen

Kvinde linieløb
17. Mette Fischer Andreasen
33. Linda Villumsen
45. Dorte Lohse Rasmussen
58. Trine Hansen
81. Lise Christensen

U23 enkeltstart
11. Alex Rasmussen
14. Martin Mortensen

U23 linieløb
26. Anders Lund
109. Jonas Aaen Jørgensen
126 Kristoffer G. Nielsen
Udg. André Steensen
Udg. Chris Anker Sørensen

Herre elite enkeltstart
4. Brian Vandborg

Herre elite linieløb
12. Nicki Sørensen
74. Lars Bak

Tilbage til toppenHaderslevløbet: Politiet standsede A-løbet


Den danske A-klasse så frem til løbet i Haderslev, men løbet blev aflyst. Løbet, som var femte af i alt syv afdelinger i Sparbank Vest Cuppen 2006, blev nemlig standset af politiet. Team Designa Køkken havde glædet sig til løbet efter et par gode uger resultat. Holdet skulle ud for at forsvare René Jørgensens gule førertrøje og ville samtidig følge op på Michael Reihs´ sejr i Sønderborg og René Jørgensens sejr i Kolding - begge inden for 1 uge.

Rytterne skulle igennem 4 store og 4 små omgange. Pga. den kraftige sidevind var det nødvendigt for rytterne at benytte hele vejens bredde, hvilket politiet ikke accepterede. Det betød at løbet blev stoppet midt på tredje omgang og rytterne måtte køre til omklædning.

”Ærgerligt, at Politiet og løbsarrangørerne ikke havde fået snakket om hinandens forventninger inden løbet. Vi må derfor fremadrettet sørge for at undgå lignende situationer,” forklarer Team Designa Køkkens manager Jørgen Foder.

”Samfundsmæssigt er cykelsporten en både sund og billig sport. Modsat fodbold, håndbold, badminton, tennis m.fl., som alle - ligesom cykelsporten - også er sunde idrætsgrene, så er cykelsporten en samfundsmæssig meget billig sport, idet den ikke påkalder sig store kommunale anlægsudgifter til baneanlæg og/eller idrætshaller. Det kan derfor være svært at forstå, at det ikke er alle landets kommuner/politikredse, der vil bakke op om et enkelt årligt cykelløb. Så godt som alle store- og mellemstore danske byer har 1 gang årligt et cykelløb, hvor imellem 500 og 1.000 sunde cykelryttere gerne vil have kommunens og politiets hjælp til at afvikle et arrangement af ca. 5 timers varighed. Hjælpen bør som minimum indeholde en ensrettet rute samt motorcykelbetjente foran hvert felt. Som løbene - desværre de fleste steder - afvikles i dag, så skabes der farlige situationer for både ryttere og andre trafikkanter, hvilket ikke er holdbart,” tilføjer Jørgen Foder og stiller efterfølgende en række spørgsmål.

”Hvis en superligafodboldklub har urolige fans, hjælper politiet med at afvikle arrangementet og kommunen bruger gerne penge på at etablere fodboldbaner og pasning heraf, hvilket også er helt i orden - men hvorfor ikke også hjælpe den lokale cykelklub med deres årlige arrangement? Alle cykelløbsarrangører bør fremover sørge for i god tid inden deres årlige cykelløb at få afstemt forventningerne til politiets tilladelse. For at kunne afvikle et cykelløb skal der søges polititilladelse, men hvad indeholder den optimale polititilladelse? Er det kun at ruten godkendes? Eller er det også en reel vurdering af, hvordan der kan køres rigtig cykelløb uden at øvrige trafikkanter generes, og at rytterne ikke udsættes for farlige situationer? Hver gang der opstår en farlig situation, vil der sidde en trafikkant tilbage med oplevelsen af, at cykelryttere er livsfarlige trafikkanter. Ensrettede ruter og motorcykelbetjente foran alle felter vil uden tvivl kunne afhjælpe disse konflikter, ligesom det også vil forebygge ulykker! Det er utænkeligt at kommunerne og politiet ikke vil bakke op om cykelsporten - det er blot et spørgsmål om, at vi snakker samme sprog, når vi ansøger om polititilladelserne, og at kommunerne også inddrages i arrangementet!,” konstaterer Jørgen Foder.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 2. etape af Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?