Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 26. november 2006

Feltet.dk korte - 26. november 2006

26. november 2006 11:100
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Marcus Ljungqvist: Årets svenske cykelrytter
- Cykelcross: Nys for 4. gang ud af 4 mulige
- Cykelcross: EM landsholdet er udtaget
- Marc Hester: Jeg så det hele
- Jimmi Madsen: Chokeret over Galvez død
- Operacion Puerto: Epo-spor identificeret
- Operacion Puerto: Dommer vil indkalde ryttere
- Francisco Pérez: I slemt styrt
- UIV-Cuppen: Danskerne sluttede på 6. pladsen
- Tyler Hamilton: Trækker udtalelse tilbage
- Jesus Manzano: Saiz ville betale ham til tavshed?
- Julekalenderen: Kør på cykel med Pink Floyd!
- Jan Ullrich: Høring i januar


De korte nyheder opdateres løbende


Marcus Ljungqvist: Årets svenske cykelrytter


Team CSCs svenske islæt, Marcus Ljungqvist, blev her til aften kåret til årets svenske cykelrytter.

”Marcus Ljungqvist har også i denne sæson været god. Fremforalt har han kørt godt i enddagsløbene som har vist sig at været hans specialitet. Specielt topplaceringerne i Brabantjse Pijl og E3 Prijs Vlaanderen, hvor der var den hårdest mulige konkurrence, fremhæves. Derudover er Marcus Ljungqvist den ene af bare to svenske ryttere, der har vunder en international sejr i år på den sidste etape af Paris-Corezze,” lyder det i motivationen for kåringen.

Susanne Ljungskog blev ved samme lejlighed kåret til årets svenske kvindelige cykelrytter. ”Ser man bort fra VM, som forståeligt nok var et stort mål, havde Susanne en af sine allerbedste sæsoner,” lød det bl.a. i motivationen for kåringen.

Kilde: Proffklungan.se.

Tilbage til toppenCykelcross: Nys for 4. gang ud af 4 mulige


I dag blev 4. afdeling af løbsserien Super Prestige kørt i Gieten i Holland. Løbet blev domineret af Sven Nys, som havde vundet de 3 første afdelinger, og i dag blev ingen undtagelse, han tog sin fjerde sejr på stribe.

Denne gang vandt belgieren foran holdkammeraten Greben de Knegt og Fidea-rytterne Klass Vantornout og Bart Wellens.


Resultat af 4. afdeling
1Sven Nys-Rabobank..
2Gerben de Knegt -Rabobank0'15
3Klaas Vantornout-Fidea Cycling Team0'35
4Bart Wellens -Fidea Cycling Team 1'15
5Sven Vanthourenhout-Rabobank1'30
6Radomir Simunek-Palmans-Sapim-Collstrop..
7Kamil Ausbuher-Style & Concept..
8Kevin Pauwels -Fidea Cycling Team ..
9Thijs Al-Bejan-Rings..
10Christian Heule-Stevens Cycling Team..


Samlet stilling i Super Prestige
1Sven Nys-Rabobank75
2Bart Wellens-Fidea Cycling Team61
3Sven Vanthourenhout-Rabobank56
4Erwin Vervecken -Fidea Cycling Team50
5Gerben de Knegt-Rabobank46
6Richard Groenendaal-Rabobank42
7Kevin Pauwels-Fidea Cycling Team37
8Klaas Vantornout-Fidea Cycling Team34
9John Gadret-Ag2r26
10Francis Mourey-Française des Jeux20

Tilbage til toppenCykelcross: EM landsholdet er udtaget


Vejen BC's juniorrytter Michael Kohberg er blevet udtaget til at køre Europamesterskaberne i Cykelcross, som afvikles fra den 7-9. december 2006 i Huybergen (Holland). Michael Kohberg har virkelig fået
sit gennembrud i Cykelcross i år med sejre i Post Cuppen og senest nr. 1 ved de sjællandske mesterskaber, samt sølvmedalje ved de jysk/fynske mesterskaber. Endvidere har han vundet MTB Post Cuppen i sommers. Hos juniorerne er Morten Gregersen fra Team Festina Vejle også udtaget. Gregersen vandt seneste det jysk/fynske mesterskab i Cykel Cross.

Hos U23-rytterne er det endnu en Team Festina Vejle rytter, som er blevet udtaget i form af Jannik Hyldtoft Hansen.

Tilbage til toppenMarc Hester: Jeg så det hele


DR Sporten fangede her til formiddag den danske 6-dagesrytter, Marc Hester, som ufrivilligt blev nærmeste øjenvidne, da Isaac Galvez sent i går aftes styrtede, og senere blev erklæret død.

”Jeg så det hele. Jeg sad lige ved siden af ham,” udtaler en tydeligt rystet Hester til den danske TV-station og fortsætter, ”Det hele går simpelthen så stærkt, at man næsten ikke når at opfatte det. Men allerede omgangen efter, da jeg kørte forbi og han lå der, vidste jeg godt, at den var helt gal.”

Rytterne samledes efter styrtet i små grupper, hvor de så fik snakket det hele igennem i løbet af natten. Heldigvis er der en god måned til, at næste 6-dagesløb skal køres i Zürich, så rytterne kan nå at få tankerne samlet.

Tilbage til toppenJimmi Madsen: Chokeret over Galvez død


Jimmi Madsen har kørt 13 år som professionel og indstillede karrieren sidste vinter, som professionel banerytter. I dag vendte han hjem til Danmark efter at have været til sit første 6-dagesløb siden han indstillede karrieren.

”Jeg var i Gent i fredags og er netop vendt hjem og læser den meget tragiske nyhed på Feltet.dk. Det er virkelig forfærdeligt. Gent var det første løb, som jeg har været til siden, at jeg indstillede karrieren, og jeg var virkelig imponeret af, hvor stærkt de kørte. Men feltet var også meget stærkt, og det var 24 topprofessionelle ryttere, som sad med i feltet”, forklarer Jimmi Madsen til Feltet.dk.

Jimmi Madsen har selv kørt imod Isaac Galvez i flere sæsoner, og det var faktisk Galvez og makkeren Juan Llaneras, der i 1999 vandt verdensmesterskabet foran Jimmi Madsen og Jakob Piil i Berlin.

”Isaac Galvez var en meget respekteret rytter i feltet. Han var altid venlig og hilste. Jeg snakkede dog ikke så meget med ham, da han hovedsagligt talte spansk,” tilføjer en nedtrykt Jimmi Madsen.

Tilbage til toppenOperacion Puerto: Epo-spor identificeret


Forleden kom det frem, at otte af de beslaglagte blodposer fra Operacion Puerto viste spor af epo, og nu har de spanske efterforskere identificeret tilhørsforholdet til de otte blodposer, som viste spor af epo. Det skriver avisen ‘El Mundo’. De positive prøver skulle ifølge avisen være blevet kædet til kodenavnene "Klaus", "Sevillian" eller nummer fem på listen, "Gemma", "Mari", "Falla" og "Valv. Piti" (som har nummer 18). To af poserne antages at tilhøre "Sevillian", som kilder hævder er Oscar Sevilla.

Tilbage til toppenOperacion Puerto: Dommer vil indkalde ryttere


Ifølge den spanske avis ‘AS’ vil dommer Judge Antonio Serrano indkalde nogle eller måske alle de 58 ryttere, som er nævnt i forbindelse med Operacion Puerto. Dommeren erklærer, at selvom doping ikke er ulovligt i Spanien, så forholder det sig anderledes med falsk vidneudsagn. Det vil sige, at de vil kunne tiltales herfor, hvis de i retten har benægtet brug af doping og det så efterfølgende kan bevises, at det forholder sig omvendt.

Tilbage til toppenFrancisco Pérez: I slemt styrt


Francisco Pérez styrtede slemt på en træningstur. Caisse d'Epargne-Illes Balears rytteren var ude og træne sammen med Luis León Sánchez i Carrascoy bjergene, som er i nærheden af, hvor de to ryttere bor. Begge ryttere kørte på Mountainbike og på vej nedad en nedkørslen mistede Francisco Pérez kontrollen over cyklen i høj fart, hvilket resulterede i et brud på kravebenet og tre ribben.

Tilbage til toppenUIV-Cuppen: Danskerne sluttede på 6. pladsen


Før finalen i UIV-cuppen i Gent var Jesper Mørkøv (FIX-Rødovre) og Christian Ranneries (Team Pyton Pro Næstved) på 3. plads i det samlede klassement, hvilket kvalificere dem til finalen lørdag og søndag.

Lørdag kørte Jesper og Christian sig til en 6. plads, dette bliver det endelige resultat, da 6-dages løbet i Gent er stoppet pga. et styrt lørdag aften i Elite feltet, hvor Isaac Galvez, var indvolveret og senere meget tragisk døde.


Resutat efter 5. dagen:
1. Arends / Mohs (Tyskland)
2. Kalz / Kluge (Tyskland)

2 omgange efter:
3. Subrt / Mixa (Tjekkiet)
4. Lighthart / Vermeulen (Holland)
5. Burke / Bellis (England)
6. Mørkøv / Ranneries (Danmark)

3 omgange efter
7. Bally / Menzi (Schweiz)
8. Baumgartner / Baumgartner (Schweiz)

6 omgange efter:
9. Lizarraga / Berasarte (Spanien)

7 omgange efter:
10. Mertens / Lays (Belgien)
11. Clére / Jeanin (Frankrig)

12 omgange efter:
12. Pieters / Kreder (Holland)

Tilbage til toppenTyler Hamilton: Trækker udtalelse tilbage


Tyler Hamilton blev i forbindelse med sin kontraktunderskrivning med Tinkoff, som vi kunne fortælle i de korte i går, citeret for at have erkendt, at han havde begået en fejl, som han havde betalt en stor pris for.

Det russisk-italienske mandskab trækker imidlertid den amerikanske rytters udtalelser tilbage. Ifølge Cyclingnews har team-manager, Stefano Feltrin, forklaret den australske internetside, at der var tale om en ukorrekt oversættelse i forbindelse med holdets pressemeddelelse, som blev udformet på italiensk.

Udtalelsen: ”Jeg har begået en fejl og prisen jeg betalte for det har været meget høj”, skulle ifølge Feltrin i stedet have lydt: ”Der er blevet begået fejl og prisen jeg betalte for det har været meget høj”.

Tyler Hamilton benægter med andre ord fortsat at have benyttet sig af ulovlige præstationsfremmende midler.

Tilbage til toppenJesus Manzano: Saiz ville betale ham til tavshed?


Jesus Manzano stod for et par år siden frem og fortalte om et uhyggeligt stort doping misbrug på det daværende Kelme mandskab, der i år har kørt som Comunidad Valenciana.

Nu fortæller Manzano ifølge El Pais, at Manolo Saiz advokat, Carlos Bueren, forsøgte at købe ham til tavshed i forbindelse med Operacion Puerto. Ifølge Manzano tilbød Bueren mellem 25-30 millioner pesetas (ca. 1,1-1,3 millioner danske kroner) for at Manzano trak sine anklager mod de tre hovedpersoner i Operacion Puerto, Eufemiano Funtes, Yolanda Funetes og Alferdo Córdova, tilbage. Manzano afviste tilbudet.

Bueren har ingen kommentarer til disse forlydender.

Tilbage til toppenJulekalenderen: Kør på cykel med Pink Floyd!


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large).

Dagens cykeltrøje er udformet med Pink Floyd logo, så nu har du mulighed for at give dine venner baghjul sammen med Pink Floyd!

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne (NEDERST) på: www.feltet.dk/auktion.


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 26. november kl. 10.00 og afsluttes den 20. december kl. 20.00

Tilbage til toppenJan Ullrich: Høring i januar


Det schweiziske cykelforbunds disciplinærkomite starter deres behandling af Jan Ullrichs formodede dopingsag i januar måned. Det bekræfter Bernhard Welten, som er medlem af præsidiet i Swiss Cycling overfor eurosport.de. "Jeg regner med, at vi starter høringen i begyndelsen af januar - vi har nu fået alle de ønskede bilag," siger han.

Sagerne mod Ivan Basso og de andre mistænkte i sagen omkring Eufemiano Fuentes er foreløbigt blevet henlagt, da de spanske myndigheders efterforskningsresultater på grund af en spansk dommers afgørelse i øjeblikket ikke kan anvendes, og Jan Ullrich havde formentlig håbet, at han også ville slippe. Men i modsætning til de andre, så kan han altså nu se frem til ikke bare en sag, men flere. I Hamburg bliver der i øjeblikket to civilretslige sager på vej.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 1. etape af Tirreno-Adriatico
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Miron Ronde van Drenthe(1.WWT) 10/03

Tour de Taiwan(2.1) 10/03-14/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger