Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 29. juli 2006

Feltet.dk korte - 29. juli 2006

29. juli 2006 00:280
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Girlpower: Ny opdatering af DM og EM
- LuK-Challenge: Fothen og Lang slog Cancellara og Schleck
- Profronde Heerlen: Freire slog McEwen
- Wiener Rathauskriterium: Sejr til René Haselbacher
- Mark Renshaw: Håber på at blive en Thor Hushovd
- Niedersachsen Rundfart: Nicolai Olsen nummer 2
- Phonak: Hvad med fremtiden?
- Landis-læge: Skjoldbruskkirtelsygdom, øl og whisky
- Nacht von Hannover: Zabel vandt for tredje gang
- Phonak: Guidi dedikerede sejren til Landis
- ARD: Landis' testosteron-værdi langt over grænsen
- Richard Pound: Utilstrækkeligt kontrolsystem
- Phonak: Fra Strazzer til Landis
- World Cup: Susanne Ljungskog sejrede i Sverige
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Girlpower: Ny opdatering af DM og EM


De tre piger Maria Bornak, Mie Lacota og Trine Schmidt har opdateret deres hjemmeside på Feltet.dk. Hvor de ser tilbage på de danske mesterskaber og EM. Mie Lacota blev jo dobbelt europamester samt Trine Schmidt hentede en sølvmedalje til Danmark.

Læs meget mere på: www.feltet.dk/girlpower

Tilbage til toppenLuK-Challenge: Fothen og Lang slog Cancellara og Schleck


I dag blev den 77 kilometer "dobbelt-start" kørt i Bühl. Løbet blev vundet af Gerolsteiner duoen Markus Fothen og Sebastian Lang, som vandt sikkert foran Team CSC-rytterne Fabian Cancellara/Frank Schleck, som kom i mål 1:22 efter vinderne.

Team CSC havde også to andre par i top 10. Det var Bobby Julich / Jens Voigt, som sluttede som nummer 6, imens Carlos Sastre og Christian Müller sluttede på 7. pladsen.


Resultat
1. Markus Fothen / Sebastian Lang (Gerolsteiner) 1:31:06
2. Fabian Cancellara / Frank Schleck (Team CSC) 1:22
3. Niels Scheunemann / Marc Wauters (Rabobank) 1:53
4. Serhiy Honchar / Michael Rogers (T-Mobile) 2:01
5. Levi Leipheimer / Stefan Schumacher (Gerolsteiner) 2:30
6. Bobby Julich / Jens Voigt (Team CSC) 3:33
7. Carlos Sastre / Christian Müller (Team CSC) 3:59
8. Volodymir Dyudya / Fabio Sacchi (Team Milram) 4:22
9. Robert Bartko / Robert Bengsch (BDR-Team Deutschland) 5:07
10. Tom Boonen / Sebastien Rosseler (Quick Step) 5:36

Tilbage til toppenProfronde Heerlen: Freire slog McEwen


For anden dag i træk, så sejrede Oscar Freire i et kriterium i Holland. Denne gang blev det til sejr i løbet Profronde Heerlen. I finalen slog den spanske sprinter Robbie McEwen og Joost Posthuma.

Sidste år blev løbet vundet af danske Michael Rasmussen.

Resultat
1. Oscar Freire (Spa) Rabobank
2. Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto
3. Joost Posthuma (Ned) Rabobank

Tilbage til toppenWiener Rathauskriterium: Sejr til René Haselbacher


I gårdagens kriterium i Østrig blev, det til en sejr til Gerolsteiners René Haselbacher foran Paolo Bettini og Bernhard Eisel. Løbet blev kørt på en rundstrækning, som kunne gennemføres 80 gange. Løbet blev kørt med en høj gennemsnitsfart på 47,29 km/t.

Haselbacher var efter løbet naturligvis glad for sejren og udtalte: ”Det var en super kort spurt. Jeg er naturligvis glad, at jeg kunne vinde min tredje sæsonsejr i Wien.”

René Haselbacher har tidligere i år vundet en etapesejr og samlet sejr i Rheinland-Pfalz-Rundfahrt.


Resultat
1. René Haselbacher, Gerolsteiner, 1:07,46
2. Paolo Bettini, ITA, Quickstep, s.t.
2. Bernhard Eisel, Fdjeux, s.t.
4. Jochen Summer, Elk Haus Simplon, s.t.
5. Gerhard Trampusch, Wiesenhof Akud, s.t.
6. Roland Wafler, Swiag Teka, s.t.
7. Peter Wrolich, Gerolsteiner, +0.01
8. Peter Luttenberger, CSC, s.t.
9. Bernhard Kohl, Team T-Mobile, +0.02
10. Georg Totschnig, Gerolsteiner, +0.08

Tilbage til toppenMark Renshaw: Håber på at blive en Thor Hushovd


En af de lovende sprintertalenter i australsk cykelsport er Mark Renshaw, som har besluttet sig for at forlænge sin kontrakt med Credit Agricole. Dette oplyser Mark Renshaw i en mail til CyclingNews.com, hvor han samtidig fortæller om sin nye rolle hos Credit Agricole.

”Credit Agricole vil give mig en blanding af leder-/sprinterrolle, og når jeg kører sammen med Thor Hushovd, så vil jeg fungere som hjælperrytter. Jeg er meget glad for dette, fordi det vil give mig noget frihed til at vinde nogle løb på et lidt lavere niveau og på ProTour niveau. Men på den anden side, så håber jeg også på, at jeg kan hjælpe Thor til at vinde nogle af de store løb. Jeg ved, at jeg en dag kan komme oppe på hans niveau, der skal bare nogle flere løb, mere træning og hårdt arbejde til,” forklarer Mark Renshaw.

Til sidst i mailen slår Mark Renshaw, at hvis Floyd Landis B-prøve viser at være positiv, så vil han ikke have det mindste medlidenhed med amerikaneren.

Australieren har i år vundet sin første professionelle sejr, det skete da han kom først over stregen i endagsløbet Tro Bro Leon.

Tilbage til toppenNiedersachsen Rundfart: Nicolai Olsen nummer 2


Første etape af Niedersachsen Rundfahrt, som er del af juniorernes World Cup bød på en 2. plads til Nicolai Olesen fra Team GLS.

”Meget tidligt kører der en 9 mandsgruppe af sted. Vi får Niki Østergaard med i udbruddet, men han punkterer og ryger ned til den forfølgende 30 mands gruppe, hvor vi sidder med de resterende 4 GLS ryttere (Morten Høberg, Mikkel Lund, Mikkel Schiøler og Nicolai Olesen) Høberg giver Niki sit hjul og taber selv 8 minutter på den øvelse,” forklarer Nicolai Olsen efter løbet.

I mellemtiden kører de 4 resterende GLS’ere rulleskift forrest i forfølgergruppen og på sidste omgang lykkes det at lukke hullet, så der i alt kommer 70 ryttere hjem til en næsten samlet spurt. ”Det lykkes desværre en tysker at slå hul til allersidst, og han kører hjem med 2 sekunder”, fortæller Nicolai Olesen. ”Til gengæld vinder jeg feltets spurt, og vi har udover mig selv både Niki Østergaard og Mikkel Lund med helt fremme”.

Lørdag køres først en 8 km enkeltstart og dernæst en linieløbs etape.

Tilbage til toppenPhonak: Hvad med fremtiden?


Ifølge den schweiziske boulevard-avis, BLICK, vil den nye hovedsponsor for Phonak-holdet, iShares, trække sig allerede inden hovedsponsoratet er startet. Dopingmistanken mod Tour-kaptajnen har øjensynligt fået den nye sponsor til at ville opsige sit treårige engagement med holdet. Ifølge avisen har det også ført til, at team ejeren, Andy Rihs, nu enten ønsker at sælge eller opløse driftsselskabet, ARCycling AG, som er indehaveren af Pro Tour licensen.

Skulle det vise sig at være sandt, kan det være et vink med en vognstang overfor andre hold. Hvis andre sponsorer skulle få samme idé, kan det være enden på professionel cykelsport.

Sportsdirektør René Savary blev meget ked af det, da han hørte om den positive dopingprøve: ”Det er til at tude over. Det er en katastrofe for holdet, for cykelsporten og for dem, der troede på ham.“ Savery havde også lidt svært ved at glæde sig over Guidi sejr. ”Vi har allerede haft rigeligt med dopingtilfælde på holdet. Det er hårdt for moralen, og for mig er det en drøm, der er brast.“

Tilbage til toppenLandis-læge: Skjoldbruskkirtelsygdom, øl og whisky


Floyd Landis tyske læge, Denise Demir, afviser i et interview med BILD, at Phonak-kaptajnen skulle være dopet med mandligt kønshormon.

“Selvfølgelig ikke. Jeg lægger hånden i ilden på, at det ikke er tilfældet,“ siger hun. Samtidig hævder hun, at den anvendte testosteron-test er omstridt, og at flere anser den for behæftet med fejl. ”Desuden kan testosteron-værdier variere meget. Floyd har udover sit hofteproblem også en skjoldbruskkirtelsygdom, som kan have influeret på hans testosteron-spejl. Derudover drak vi aftenen før både øl og whisky. Alkoholindtagelse kan ligeledes have indflydelse. Det var også nyt for mig.“

Denise Demir regner med, at også B-prøven vil vise sig at være positiv, men siger, at de så vil levere en medicinsk rapport, hvorefter sagen må køre videre ved domstolen.

På spørgsmålet om, hvorledes det kunne lade sig gøre, at Floyd Landis efter 16. etape, hvor han gik helt kold og tabte meget tid, kunne vinde den efterfølgende etape så overlegent, svarer Demir, at sådanne præstationer ofte er set hos ham under træning. ”På 17. etape kørte han med 360 watt i fem timer. Det har han gjort i otte timer under træning, og så skal man jo tænke på, at han jo kunne slappe af på etapen dagen før,” lyder det.

Tilbage til toppenNacht von Hannover: Zabel vandt for tredje gang


Erik Zabel vandt i går aftes ’Nacht von Hannover’ for tredje gang. Efter 100 omgange på en lille rundstrækning, hver omgang var 620 meter og alt i alt kørte rytterne altså 62 km i alt. Team Milram sprinteren sprintede sig til sejren foran sine tidligere holdkammerater Andreas Klöden (T-Mobile) og Alexandre Vinokourov (Team Astana). I 1997 og 2002 hed vinderen også Erik Zabel.

Arrangører regner med, at der var omkring 20 000 tilskuere til aftenens arrangement, og det var betydeligt mindre end i de tidligere år.

Der var ifølge arrangørerne planer om at få Floyd Landis til start, men det opgav man, da det kom frem, at Tour-vinderen var testet positiv. Jan Ullrich, som har vundet løbet fem gange før, meldte allerede for to uger siden afbud til post Tour kriteriet i Hamburg.

Tilbage til toppenPhonak: Guidi dedikerede sejren til Landis


Phonaks italienske vinder af Tour de la Région wallonne, Fabrizio Guidi, dedikerede sin sejr til sin dopingmistænkte holdkaptajn, Floyd Landis.

"Måske har Floyd begået en fejl, måske ikke. Jeg håber det ikke. Men jeg tilegner under alle omstændigheder Floyd min sejr, for han er i øjeblikket helt alene mod hele verden, og det er ikke rigtigt," sagde Guidi efter sin samlede sejr.

Tilbage til toppenARD: Landis' testosteron-værdi langt over grænsen


Ifølge den tyske tv-station, ARD, var de testosteron-værdier, som fældede Tour-vinderen Floyd Landis, langt over den tilladelige grænse. ARD har angiveligt via kilder tæt på den amerikanske Phonak-rytter fundet ud af, at der hos Landis er målt værdier på 11:1, hvor den tilladelige grænse er 4:1 (indtil 2005 var grænsen 6:1).

Tv-stationen vil endvidere vide, at de høje værdier stammer fra kunstigt tilført mandligt kønshormon. Det afviste Floyd Landis ved sin pressekonference, ligesom han advokat satte tvivl ved testmetoden.

Tilbage til toppenRichard Pound: Utilstrækkeligt kontrolsystem


Chefen for WADA, Richard Pound, lægger som sædvanligt ikke fingre imellem, når han skal kommentere UCI’s rolle i den nuværende krise i cykelsporten. "Vi har flere gange tidligere påpeget huller I deres testprogram," siger han til det engelske nyhedsbureau Reuters. "Vi har sagt til dem: ’Når I knap har nogle positive resultater ved officielle tests, så skyldes et utilstrækkeligt kontrolsystem," fortsætter han.

I sin søgen efter årsagen går han endda endnu videre. "Vi høster nu, hvad der blev sået for mange år siden. I 50’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne gled dopingproblemet ud af hænderne på os. Vi har mistet kontrollen. Nu betaler vi prisen."

Tilbage til toppenPhonak: Fra Strazzer til Landis


Det schweiziske Phonak hold må endnu engang se sig som midtpunkt i en sag om et formodet dopingmisbrug. Siden slutningen af 2001 har der været 12 sager, hvor en eller flere af holdets ryttere på en eller anden måde er sat i forbindelse med brug af forbudte stoffer, og selvom det ikke er alle sagerne, der har ført til domfældelse, så må man sige, at det er et ualmindeligt højt tal på bare fem år.

2. november 2001: Italieneren Massimo Strazzer testes positiv for epo ved bane-VM i Antwerpen. B-prøven viser dog en værdi under det kritiske punkt, så han undgår straf.

16. oktober 2002: Østrigeren Matthias Buxhofers resultat af en dopingtest den 15. august under Danmark Rundt er positiv for norandrosteron. Han fyres fra holdet.

3. februar 2003: Reto Bergmann indrømmer besiddelse af et testosteronpræparat under en træningslejr i Spanien.

9. august 2004: Den tidligere verdensmester, Oscar Camenzind, tester positiv for epo i en udenfor konkkurrence kontrol. Camenzind indrømmer og afstår fra en B-prøve. Han stopper karrieren.

21. september 2004: OL-vinderen i enkeltstart, Tyler Hamilton, anklages for bloddoping og suspenderes. Han idømmes to års karantæne og fyres derefter. Hamilton forklarer tilstedeværelsen af fremmed blod med en ufødt tvilling og hævder fortsat at være uskyldig. Han planlægger at gøre comeback efter udstået straf.

5. oktober 2004: En dopingkontrol af spanske Santiago Perez viser spor af blodtransfusion med fremmedblod.

15. juni 2005: Slovenske Tomasz Nose suspenderes af holdet efter en intern kontrol.

31. juli 2005: Fabrizio Guidi bliver aftenen før et World Cup løb i Hamburg testet positiv for epo. B-prøven kan dog ikke bekræfte resultatet af A-prøven, og han undgår derfor straf.

17. september 2005: Santos Gonzales afskediges af Phonak som følge af påfaldende værdier under interne kontroller.

13. marts 2006: Sascha Urweider tester positiv for testosteron ved en træningskontrol den 14. februar.

2. juni 2006: Phonak suspenderer Santiago Botero og Jose Enrique Gutierrez. Senere følger også en suspension af Jose Ignacio Gutierrez. De sættes alle tre i forbindelse med den spanske dopingsag omkring lægen Eufermiano Fuentes.

27. juli 2006: Phonak meddeler, at Tour-vinderen Floyd Landis testede positiv for testosteron den 20. juli efter at han havde vundet 17. etape i årets udgave af Tour de France.

Tilbage til toppenWorld Cup: Susanne Ljungskog sejrede i Sverige


World Cuppen for kvinder gæstede i går Sverige, hvor kvinderne kørte i Vårgårda. Løbet havde flere danskere i udbrud. Allerede efter den første omgang var et meget seriøst udbrud dannet, det bestod af den danske mester Linda Villumsen (Buitenpoort), den italienske mester Fabiana Luperini (Top girls Fassa Bortolo) og Oenone Wood (Equipe Nürnberger). De tre ryttere holdte feltet på pæn afstand lige indtil, at Oenone Wood ikke længere kunne finde vej. De sidste to års vinder af kvindernes World Cup kørte forkert, og dermed lod den australske rytter sig falde tilbage til feltet. Med kun 2 ryttere i front blev udbruddet hurtigt neutraliseret.

Derefter var der angreb fra flere af Bianchi Aliverti rytterne, hvor bl.a. Dorte Lohse og Lise Horslund forsøgte sig, men også disse udbrud blev neutraliseret. I stedet var det svenske Susanne Ljungskog, der kom af sted i det afgørende udbrud sammen med briten Nicole Cooke. I spurten var svenskeren bedst og vandt. Samlet i World Cuppen er det dog Nicole Cooke, der fører.

Resultat
1 Susanne Ljungskog (Swe) Buitenpoort - Flexpoint Team 3.11.56
2 Nicole Cooke (GBr) Univega Pro Cycling Team
3 Monica Holler (Swe) Bigla Cycling Team 0.24
4 Trixi Worrack (Ger) Equipe Nuernberger Versicherung 0.26
5 Annette Beutler (Swi) Buitenpoort - Flexpoint Team 0.32
6 Angela Brodtka (Ger) Aa-Drink Cycling Team 0.58
7 Magali LeFloch (Fra) T-Mobile Professional Cycling
8 Karin Thürig (Swi) Univega Pro Cycling Team
9 Kirsten Wild (Ned) Aa-Drink Cycling Team 3.13
10 Suzanne de Goede (Ned) Aa-Drink Cycling Team
..
28 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort - Flexpoint Team
35 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai
52 Lise Christensen (Den) Bianchi Aliverti Kookai
57 Mette Fischer Andersen (Den) Bianchi Aliverti Kookai

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Van Aert tilbage på cyklen - Visma teaser for flere nyheder
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?