Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 29. juni 2006

Feltet.dk korte - 29. juni 2006

29. juni 2006 09:520
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Herning: Ældste drenge og piger inviteres til Gadeløb
- Roskilde CR: Elitestøtte til cykeltalenter
- Tour de France: ASO indkalder til møde
- Operation Puerto: Menchov og Flecha på listen?
- Rabobank: Også De Groot forlænger
- Tour de France: Astana-Würth kan stille til start
- Team CSC: Det hører med
- Operation Puerto: Bjarne Riis rystet
- Operation Puerto: Spansk radiosender mistænker Basso
- Rabobank: Forlænger med Menchov
- Tour de France: Astaná-Würth præsenteres alligevel
- Tour de France: Armstrong kommer ikke
- Jörg Jaksche: Taget hjem
- Operation Puerto: De 58 navne afsløres i dag
- Post Danmark Rundt: Managerspil igen i år
- Post Danmark Rundt: G&M Horsens har holdet klar
- Post Danmark Rundt: Peter Van Petegem med
- Jesper Worre: Tyler Hamilton lyver
- Tour de France: CSC holder fast i forberedelserne
- Tour de France: Vinder Ullrich er det Riis' egen skyld
- Tour de France: Basso tror ikke på Rasmussen
- Tour de France: Vinder Rasmussen på Alpe D´Huez?
- Afstemning: Hvilken CSC-dansker mangler i Touren?
- Manager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr

De korte nyheder opdateres løbende


Herning: Ældste drenge og piger inviteres til Gadeløb


Der indbydes til gadeløb for ældste Drenge/Pige klasse i forbindelse med Herning Cykle Klubs Aktiv Super gadeløb den 28. juli 2006, hvor blandt andre CSC´s Ivan Basso deltager. Løbet køres på en afspærret rute på ca. 1,7 km over 20 minutter plus 2 omgange i Herning bymidte. Start kl. 18:10 på Torvet. Ruten afspærret fra kl. 18:00.

Der er plads til 50 ryttere og feltet fuldes op efter princippet først til mølle. Tilmelding til Per Høberg på mail ph@dkanalyse.dk eller på telefon 20102031. Tilmelding senest den 16. juli 2006. Deltagerne vil blive optaget i Gadeløbets program.

Tilbage til toppen
Roskilde CR: Elitestøtte til cykeltalenter


Hjemme er godt, men ude er bedst. Nogenlunde sådan er tankegangen bag det nye treårige eliteprojekt som Roskilde Cykle Ring har igangsat sammen med Elite Sport Roskilde. Sidstnævnte donerede mandag 15.000 kr. til tre af klubbens største talenter, Niels Olsen, Morten Dyrkilde og Samuel Rytter Ravn ved et arrangement i Roskilde Bank. Støtten skal anvendes til ture i udlandet, hvor erfaringen viser, at det er her rytterne lærer, hvad der kræves for at begå sig indenfor cykelsporten.

Tilbage til toppenTour de France: ASO indkalder til møde


Arrangørerne af verdens største cykelløb, ASO, har indkaldt alle team managere fra de deltagende hold til møde i morgen kl. 8.00. Emnet for mødet er formentlig de navne, som befinder sig i de spanske myndigheders søgelys i forbindelse med den angiveligt vidtforgrenede dopingsag omkring bl.a. lægen Fuentes.

Tilbage til toppenOperation Puerto: Menchov og Flecha på listen?


Ifølge TV2 er det hollandske Rabobank hold med i rækken af hold, som får deres Tour-kaptajn kørt igennem mediemøllen som nævnt i den 500 sider lange rapport fra det spanske politi, endnu før der er officielle informationer om, hvem de 58 ryttere er. Russiske Denis Menchov, som netop har forlænget kontrakten med det hollandske hold, og holdkammeraten, Juan Antonio Flecha, bliver nu også nævnt.

Rabobanks manager, Theo de Rooij, er naturligvis rystet. "Det er første gang, at nogen af vores ryttere bliver sat i forbindelse med en undersøgelse. Det kommer ud af den blå luft. Jeg kan foreløbig kun afvente nærmere," siger de Rooij ifølge TV2.

Tilbage til toppenRabobank: Også De Groot forlænger


På dagen hvor manager, Theo de Rooij, har forlænget med Denis Menchov, har man også valgt at forlænge med Bram De Groot for en 2-årige periode. ”Næste års hold begynder at falde på plads. En rytter som De Groot passer som hånd i handske på vores hold. Du kan kun holde af ham, når du har set ham på cyklen. Altid angribende, altid i udbrud. Det er, lige hvad vi kan lide. Derudover er han en god holdkammerat, som altid gør, hvad han får besked på, uanset hvad det er. Samtidigt er jeg også glad for, at det lykkedes at beholde en hollandsk klasse rytter på holdet,” udtalte de Rooij, efter at kontrakten var skrevet under.

For De Groot var denne dag bare endnu en appelsin i turbanen. I søndags fik han den glædelige besked, at han kom med til Touren alligevel, da de Rooij sammen med sine sportsdirektører valgte at udskifte Thomas Dekker med De Groot.

Hvis De Groot opfylder sin kontrakt med holdet til 2008, vil han til den tid have været på holdet i 11 år. De Groot kom til Rabobanks talenthold i 1998, men rykkede allerede i sommeren 1999 op på førsteholdet. Den kommende Tour start, vil blive hans femte start i verdens største cykelløb. De Groot har trods sin aggressive kørestil, aldrig været rytteren som vandt mange sejre. Hidtil er det kun blevet til seks sejre.

Tilbage til toppenTour de France: Astana-Würth kan stille til start


Den Internationale Arbitrære Sportsdomstol, CAS, besluttede i dag, at det spanske Astana-Würth mandskab kan stille til start i Tour de France.

Arrangørerne havde ellers forsøgt at få det spanske hold udelukket med henvisning til, at det ville skade løbets omdømme, pga. holdets indblanding i den igangværende dopingundersøgelse i Spanien, men det afviser domstolen altså.

Derved kommer en af de største favoritter Alexandre Vinokourov efter al sandsynlighed til start.

Tilbage til toppenTeam CSC: Det hører med


Team CSCs pressechef Brian Nygaard afviser endnu at drage nogen konklusioner, til trods for, at en spansk radiostation har sat Ivan Basso i forbindelse med den store dopingundersøgelse i Spanien.

Ivan Basso har afvist ethvert kendskab til den hovedmistænkte spanske læge, Eufemiano Fuentes og det holder man sig til, indtil der ligger mere konkrete beviser i sagen.

”Når Ivan siger sådan, så stoler vi på ham, ellers ville vi aldrig nogensinde have taget ham med. Nu skal vi se, hvad der er kendsgerningen. Hvad der er facts. Før det synes jeg ikke det er korrekt at udtale sig,” siger han i et interview med TV2 Sporten.

Holdet har da heller ikke ændret på planerne forud for starten på løbet lørdag. ”Det hører med til Tour de France. Vi skal stille op uanset om vi køre hurtigt eller langsomt, om der er rygter eller der ikke er rygter. Nu skal vi til holdpræsentationen og om ikke ret længe skal vi også ud og køre på cykel. Det hører med og vi må drage en konklusion når vi ved noget konkret,” slutter Nygaard.

Tilbage til toppenOperation Puerto: Bjarne Riis rystet


Ritzau rapporterer, at en dybt rystet team-ejer hos Team CSC, Bjarne Riis, i dag måtte forlod et pressemøde, da forlydenderne om, at den spanske radiostation Cadena Ser havde sat Ivan Basso i forbindelse med den juridiske undersøgelse af bloddopingskandalen i Spanien.

”Ja, jeg er rystet. Jeg ved ikke mere, end det du fortæller mig,” skulle Riis have udtalt inden han i hast forlod pressemødet.

Det skal understreges, at der i øjeblikket kommer modsatrettede oplysninger fra Spanien. Der er således tale om en rystende afsløring eller en meget grim beskyldning mod det danske Pro Tour mandskab.

Tilbage til toppenDoping: Spansk radiosender mistænker Basso


Efterforskerne hos det spanske politi, Guardia Civil, har blandt de 58 ryttere, som sættes i forbindelse med den hovedmistænkte læge, Eufamio Fuentes, også kaptajnen hos Team CSC, Ivan Basso, forlyder det ifølge den spanske radiokanal, Cadena Ser.

Både Jan Ullrich og Ivan Basso skulle ifølge Cadena Ser være nævnt sammen med de foreliggende indicier i den 500 sider lange rapport, som Guardia Civil i løbet af i dag eller i morgen overrækker den spanske sportsminister, Jaime Lissavetzky.

Cadena Ser har allerede fra starten hævdet, at de to ryttere skulle være involveret i sagen. Yderligere kendte navne, som ifølge radiosenderen skulle være nævnt i sagen er Joseba Beloki (Astana-Würth), Roberto Heras (allerede karantæneramt), Francisco Mancebo (Ag2r), Tyler Hamilton (karantæneramt og Santiago Botero (Phonak). Til gengæld skal Spaniens egen Alejandro Valverde ikke være blandt de nævnte.

I modsætning til Cadena Ser har avisen El Pais, som angiveligt har tætte forbindelser til efterforskerne, til gengæld ikke CSC-kaptajnen blandt de prominente navne, der risikerer en alvorlig tur i retsmaskineriet.

Arrangørerne bag Tour de France har endnu ikke kommenteret rygterne, og henholder sig til, at man afventer yderligere informationer. Den planlagte holdpræsentation finder stadig sted i aften.

Tilbage til toppenRabobank: Forlænger med Menchov


Det hollandske Pro Tour mandskab, Rabobank, meddeler i dag at man har forlænget kontrakten med holdets klassementshåb i Tour de France, Denis Menchov. Der er tale om en to-årig forlængelse til den 28-årige rytter, der således er på holdet til og med udgangen af 2008.

Den russiske rytter blev sidste år nummer to i Vuelta a Espana, men er siden blevet tildelt sejren, da Roberto Heras blev taget for brug af EPO. Den russiske rytter betragter ikke det selv som en sejr, alligevel var team-manager Theo de Rooij meget glad efter underskriften.

”At beholde Denis på vores hold er meget lykkeligt. Der er ikke mange som kan vinde en af de tre store Toure. For vores hold er det meget vigtigt at have en rytter på holdet med de kvaliteter. Vi er ikke det hold, der betaler de størs lønninger, så når Denis vælger Rabobank, så siger det en masse om vores tætte samarbejde,” lød det fra team-manageren.

Tilbage til toppenTour de France: Astaná-Würth præsenteres alligevel


Alexandre Vinokourovs hold, Astaná-Würth, må alligevel deltage i hold præsentationen før cykelløbet Tour de France.

Indtil der foreligger en afgørelse fra Den Internationale Sportsdomstol, CAS, kan holdet deltage i alle aktiviteter. Det gælder således også den obligatoriske lægeundersøgelse torsdag formiddag. Tour-arrangørerne forsøger at få udelukket holdet, der ifølge spanske medier er kraftigt involveret i den spanske dopingsag.

Her i formiddag er der ligeledes blevet udført blodtest på alle hold herunder også Astana-Würth. Den hollandske UCI-inspektør Jan van Gestel, der er ansvarlig for testen, siger, at man forventer at have resultaterne klar i løbet af eftermiddagen.

Tilbage til toppenTour de France: Armstrong kommer ikke


Selv om den gamle tourkonge Lance Armstrong i vinter lovede at dukke op som VIP'er i den sidste uge af touren, så ser det nu ud til ikke at blive tilfældet.

"Han har alt for travlt med at holde forelæsninger og passe sin fond", siger holdleder Johan Bruyneel til belgiske Sportwereld.be i dag.

Tilbage til toppenJörg Jaksche: Taget hjem


Jörg Jaksche kommer ikke til start i årets Tour de France, uanset om Astana-Würth får lov at køre eller ej. Han er i dag taget hjem fra Strasbourg, hvor den 11 mand store bruttotrup ellers er klar til lørdagens prolog.

“Jeg får antibiotika og har maveproblemer,” udtaler han ifølge Radsport-News.com.

Jörg Jaksches navn har været nævnt i den spanske presse i forbindelse med den dopingskandale, der er under udvikling, og som skulle berøre 15 af Astana-Würth holdets ryttere.

Tilbage til toppenOperation Puerto: De 58 navne afsløres i dag


Iflg. den sædvanligvis pålidelige tyske hjemmeside Radsport-news.com og den spanske avis El Pais vil de spanske myndigheder i dag offentliggøre en ca. 500 sider stor rapport, der vil bringe samtlige navne på de 58 mistænkte ryttere samt de indicier, der forligger i mod dem.

Rapporten vil i dag blive overgivet til den spanske sportsminister Jaime Lissavetzky, der derefter iflg. El Pais, i morgen skal mødes med sin franske kollega, sportsminister Jean-François Lamour, for at give de franske myndigheder alle nødvendige informationer for at kunne foretage de fornødne skridt som fx at tage ryttere ud af feltet inden starten på lørdag. Dette møde er dog ikke bekræftet af den spanske regering.

”Mange af de 58 ryttere er ikke fra Spanien, og flere er en del af eliten”, citerer El Pais en af sine kilder.

El Pais, der tilsyneladende har omfattende aktindsigt i Operation Puerto, fastslår samtidig, at de påstande og beskyldninger, som avisen har bragt til torvs i de seneste dage, alle bekræftes af de spanske myndigheders rapport. Hvis dette holder stik, må det logisk set betyde, at Jan Ullrich er ”Rudys søn”.

Nu står sagen ved en milepæl. Enten venter århundredets skandale inden for cykelsporten - eller også kan El Pais forvente et gigantisk sagsanlæg.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Managerspil igen i år


Feltet.dk og Post Danmark vil igen i år have et managerspil til Post Danmark Rundt. Spillet er sponsoreret af Post Danmark, og det vil derfor være et gratis spil, hvor du får mulighed for at sætte dit helt eget Post Danmark hold, som du har kunnet det til ProTouren, Giroen og kan det nu til Tour de France.

Spillet forventes at starte efter Tour de France, husk du kan deltage i Tour de France nu. Deltag klik her.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: G&M Horsens har holdet klar


Glud & Marstrand Horsens har udtaget bruttotruppen på 10 ryttere til Post Danmark Rundt. Det drejer sig om følgende ryttere: Michael Skelde, Morten Christiansen, Jacob Nielsen, Troels Vinther, André Steensen, Roy Hegreberg, Rune Udby, Michael Berling, Thomas Guldhammer og Håvard Nybø.

Holdet vil blive reduceret til 8 ryttere efter at Morten Christiansen, Jacob Nielsen og Michael Berling har deltaget i mange gadeløb og landevejskriterier i USA i dagene den 7-20. juli samtidig med at Troels Vinther, Roy Hegreberg, Rune Udby, Thomas Guldhammer, Håvard Nybø og Kaspar Schjønnemann deltager i det belgiske etapeløb ”Tour de Liege” den 19-23 juli. André Steensen tager efter Europamesterskaberne for U23 i træningslejr i de Italienske Alper som en sidste forberedelse til Post Danmark Rundt.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Peter Van Petegem med


Klassikerekspert Peter Van Petegem er i spidsen for et meget stærkt Davitamon-Lotto team, der til august kommer til Danmark for at køre Post Danmark Rundt. Van Petegem er en af vores tids helt store klassikereksperter. 2003 var det helt store år for belgieren med sejre i både Flandern Rundt og Paris-Roubaix samt en tredjeplads ved VM i Canada. Den professionelle karriere, der startede helt tilbage i 1992, har også budt på en etapesejr i Post Danmark Rundt. Det var anden etape i 1996 fra Aalborg til Århus som den daværende TVM-rytter triumferede på. Van Petegem kørte senest Post Danmark Rundt i 2004.

Udover Petegem stiller Davitamon-Lotto med Bert Roesems, Olivier Kaisen, Tom Steels, Preben Van Hecke, Leon Van Bon, Nic Ingels og Nico Mattan i årets udgave af Danmarks største sportsbegivenhed.

Roesems har i år bl.a. vundet semiklassikeren Nokere-Koerse, og er blevet nr. otte i Paris-Roubaix. Roesems kørte Post Danmark Rundt i 2003 for Palmans-Collstrop. hvor det bl.a. blev til en tredjeplads på enkeltstarten i Svendborg.

Steels var tidligere en af verdens allerbedste sprinter, og har vundet etaper i alle de store etapeløb inkl. Tour de France samt klassikere som Het Volk og Gent-Wevelgem. Steel kørte Post Danmark Rundt i 2004, og blev bl.a. nr. to i det store sprinteropgør i Århus, hvor kun Fabrizio Guidi besejrede den tidligere belgiske mester.

Van Bon er en af feltets mest rutinerede ryttere med en fantastisk karriere bag sig. Van Bon, der næste år skal køre for Rabobank, har tidligere kørt Post Danmark Rundt, og blev nr. otte samlet i 1997.

Mattan er endnu en af feltets mest rutinerede ryttere. Karrierens største sejr kom i 2005, da han, efter en meget omdiskuteret afslutning, vandt klassikeren Gent-Wevelgem.

Ingels, Kaisen og Van Hecke er et par af de unge talenter som fremtidens Davitamon-Lotto skal bygges på. Van Hecke er i år bl.a. blevet nr. to i det franske Etoile des Besseges etapeløb. Ingels markerede sig bl.a. i Tour of Qatar med en samlet niendeplads, mens Kaisen sidste år hentede en andenplads i Tour de la Region Wallonne.

Tilbage til toppenJesper Worre: Tyler Hamilton lyver


Ifølge direktøren i Danmarks Cykle Union (DCU), Jesper Worre, så er Tyler Hamilton en løgner, der ikke har noget at gøre i cykelsporten.

Den amerikanske rytter er blevet dømt for homolog blodtransfusion og har på den baggrund fået to års karantæne. For nylig kunne den spanske avis El Pais komme med detaljerede beskrivelser, at et angiveligt omfattende dopingmisbrug hos den amerikanske rytter, bl.a. i tiden hos Team CSC. Tyler Hamilton afviser, men det tror Worre ikke på.

”Der er kommet en kultur med, at man kan lyve. Hamilton lyver 100 procent. Det er der ingen tvivl om,” siger han til DR.

”Og derfor skal han aldrig tilbage og køre på cykel. Dette er det endegyldige bevis på, at han er en løgner. Professionelle cykelryttere lyver tit tykt mod direkte beviser", fastslår Jesper Worre.

Tyler Hamiltons karantæne udløber i september i år og han har tidligere udtrykt ønske om at repræsentere USA med verdensmesterskaberne kort efter.

Tilbage til toppenTour de France: CSC holder fast i forberedelserne


Der er meget der tyder på, at den største dopingskandale i cykelsporten siden Festina-skandalen i 1998 er under opsejling. Omkring 50 professionelle ryttere skulle angiveligt være indblandet i en større politiefterforskning i Spanien. Foreløbig er ingen af Team CSCs ryttere indblandet, men sagen får stor opmærksomhed i Frankrig.

”Det er helt sikkert, at vi forsøger på vores hold at holde fast i de forberedelser, vi har fastlagt. Vi forsøger ikke at blive forstyrret af, hvad der sker rundt om os”, siger Bjarne Riis til Ekstra Bladet.

Den danske team-ejer vil således helst ikke udtale sig om, hvorvidt Astana-Würth mandskabet skal have lov at stille til start i løbet.

Bjarne Riis understreger dog, at hvis rygterne omkring den tidligere toprytter Tyler Hamilton på det danske mandskab, skulle have samarbejdet, med den ene af de hovedmistænkte læger i sagen viser sig, at være rigtige, vil han være meget skuffet. ”Det vil være et totalt brud på tilliden!,” lyder det fra Riis.

Tilbage til toppenTour de France: Vinder Ullrich er det Riis' egen skyld


Ifølge sportsdirektør hos T-Mobile, ser Jan Ullrich forud for Tour de France en anelse stærkere ud end de foregående år. Og den tidligere professionelle rytter, mener at Bjarne Riis selv har bedt om det, hvis den tyske rytter løber af med sejren.

”Alt det bøvl med, at han var i dårlig form, det var medieskabt. Bjarne Riis opnåede kun en ting med sine udtalelser om Ullrich, det var at pisse ham af. Bjarne overskred Ullrichs grænser for, hvad man siger om hinanden. Ullrich blev rigtig sur, og det har bare sat Ullrich ekstra op, siger Brian Holm til Ritzau.

Desuden mener Brian Holm, at alt virakken omkring Astana-Würth ikke påvirker Alexandre Vinokourov det mindste og han regner således stadig kasakken som en af løbets største favoritter.

Tilbage til toppenTour de France: Basso tror ikke på Rasmussen


Team CSCs bud på den samlede vinder af Tour de France, Ivan Basso, tror ikke at danske Michael Rasmussen kommer til at spille den store rolle i klassementet i år.

”Michael er stærk. Og han har også evnerne til både at vinde bjergtrøjen og til at tage mindst en etapesejr. Men jeg regner ikke med ham til klassementet,” lyder det fra vinderen af Giro d´Italia til BT.

Michael Rasmussen lå ellers sidste år længe på en podieplads, men efter en katastrofal enkeltstart endte han på en samlet syvendeplads.

”Hvis man vil på podiet, skal man være med alle dage i front. Og det er Michael ikke typen til. Han kan ikke regne med igen i år at tage 10 minutter på et udbrud en enkelt dag og så pludselig være i toppen. Det får han ikke lov til længere,” forklarer Basso.

Tilbage til toppenTour de France: Vinder Rasmussen på Alpe D´Huez?


Der er ikke mange der har den store fidus til at Michael Rasmussen kommer til at køre med om den samlede sejr i Tour de France. Flere eksperter peger i stedet på Michael Rasmussen som vinder af den store etape til den legendariske opstigning af Alpe D´Huez

”Jeg tror, en etapesejr på et af de store bjerge er hans primære mål. En sejr på Alpe d'Huez vil jo udødeliggøre ham,” lyder det fra den tidligere toprytter Rolf Sørensen til Ritzau.

En anden tidligere professionel, Brian Holm, tror heller ikke på, at Michael Rasmussen har de store planer i klassementet, men han tror alligevel på den lette danskers evner

”Men selv om han ikke kører for klassementet, tror jeg, at han ender i top 10”, siger Holm.


Tilbage til toppenAfstemning: Hvilken CSC-dansker mangler i Touren?


Med Michael Rasmussen som eneste dansker til start i dette års Tour de France, er der mange som kunne have ønsket endnu en dansker på Team CSC. Men hvem er det egentlig som savnes mest. Hvilken Team CSC-dansker ville du have udtaget. Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppenManager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om. Det samlet præmiebeløb er på mere end 50.000 kroner.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Strade Bianche
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Miron Ronde van Drenthe(1.WWT) 10/03

Tour de Taiwan(2.1) 10/03-14/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger