Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 29. maj 2006

Feltet.dk korte - 29. maj 2006

29. maj 2006 00:100
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Team GLS: Lars Høg Thomsen indstiller karrieren
- Rundt om Horsens: Vinderen af Rolling Stones billetter fundet
- Dauphiné Libéré: CSC klar til det franske ProTour løb
- Domitilla Basso: Ikke glad for fars succes
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Alexandre Vinokourov: Privat sponsor vil hjælpe?
- Björn Leukemans: Voldsomt styrt i Belgien rundt
- Michael Blaudzun: Vil udnytte form i USA
- Bjarne Riis: Basso sikrede sig sejren på enkeltstarten
- Bjarne Riis: Ivan Basso laver stadig fejl
- Bjarne Riis: Ny dobbel afhænger af Touren
- Bjarne Riis: Simoni fik svar under ceremonien
- Nicki Sørensen: Feltet satte Simoni på plads
- Jörg Jaksche: Usikker fremtid
- Luxembourg Rundt: Landbouwkredit klar til løbet
- Shoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"
- Fleche du Süd: Tronborg toer på sidste etape
- Volta ao Alentejo: Ribeiro satte alle til vægs med sejr
- Jysk-Fynsk Damecup 2006: Føres af en sjællander
- Simon Jul Andreasen: Ny A-rytter
- GP Llodio: Dobbeltsejr til Andalucia
- GP Le Télégramme: Johan Coenen sejrede i Frankrig
- Paolo Savoldelli: Op og ned Giro
- Gilberto Simoni: Basso er ikke længere min ven
- Ivan Basso: Jeg gider ikke snakke om det

De korte nyheder opdateres løbendeTeam GLS: Lars Høg Thomsen indstiller karrieren


En af veteranerne på Team GLS, Lars Høg Thomsen, har besluttet at indstille cykelkarrieren. Om baggrunden for beslutningen fortæller Lars H. Thomsen, at han har valgt at satse på sin civile karriere og sit familieliv. Efter 10 år i A-klassen er motivationen ved at være opbrugt. Der er svært at forene den meget træning og de mange rejser med et fuldtidsarbejde og en familie.

”Jeg har været utrolig glad for mine to år på Team GLS. Der er en rigtig god atmosfære på holdet,” fortæller Lars H. Thomsen.

Lars H. Thomsen ser tilbage på DM linieløbet i 2005 - hvor han sluttede som nr. 5 - men var meget tæt på en 2.plads, som noget af det største i sin karriere. Også handicapløbet med Gerd Dörich - ved 6 dages løbet i 2004 - vækker minder.

”Jeg vil gerne sige tak til gutterne på GLS for nogle gode tider, og samtidig vil jeg også gerne sende en hilsen til Fritz Mogensen på Team Bornholm, der fik mig i gang igen som senior, og under hvis ledelse jeg opnåede en 7. plads ved DM i Hadsten.”

Tilbage til toppenRundt om Horsens: Vinderen af Rolling Stones billetterne fundet


I forbindelse med motionscykelløbet "Rundt om Horsens", som køres i det naturskønne, og meget kuperede område omkrig Horsens, den 20. august 2006, har arrangøren af løbet udloddet 2 billetter til Rolling Stones koncerten i Horsens.

Udtrækningen er sket mellem de deltagere som har tilmeldt sig arrangementet inden 28. maj 2006. Den heldige vinder skulle findes på Herning-egnen, Vikie Dissing Sønderby fra Skibbild. Vikie cykler til dagligt i Tjørring Cykel Motion. Lodtrækningen er foretaget af advokatfirmaet Advodan-Horsens.

Rolling Stones koncerten som skulle være afholdt den 8. juni i Horsens, for 85.000 fans, blev aflyst da Kiet Richard fra Rolling Stones faldt ned fra et palmetræ på Korfu, og måtte igennem en mindre operation. De seneste prognoser, siger at koncerten i Horsens bliver gennemført den 6. september i Horsens. Motionsløbet "Rundt om Horsens" som blandt cyklister betegnes som "Danmarks hårdeste" venter i år, et deltagerantal tæt på de 1000, tilmelding og informationer kan foretages på www.rundtomhorsens.dk.

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: CSC klar til det franske ProTour løb


På søndag starter det franske ProTour løb, Critérium du Dauphiné Libéré, og Team CSC har ifølge Team-csc.com udtaget følgende otte ryttere til løbet:

Kurt-Asle Arvesen, Lars Bak, Volodymir Gustov, Peter Luttenberger, Stuart O´Grady, Nicki Sørensen, Brian Vandborg og David Zabriskie

Både Lars Bak, Brian Vandborg og Kurt-Asle Arvesen viste god form i det netop overstået Bayern Rundfart, mens Volodymir Gustov og Nicki Sørensen begge viste meget flot kørsel i Giro d’Italia. I det samlede klassement har holdet dog ikke en rytter, som kan køre med om sejren, men flere at rytterne kan på den rette dag lave et flot etaperesultat.

Tilbage til toppenDomitilla Basso: Ikke glad for fars succes


Mens de italienske cykelfans har haft al mulig grund til at glæde sig over Ivan Bassos overvældende succes i det netop afsluttede Giro d’Italia, så er der en lille frøken, der bestemt ikke bryder sig om at se sin far på tv hver dag. Domitilla Basso var vred!

"Hun var vred, når hun så mig på podiet hver dag i fjernsynet. Hun sagde: ’Far, jeg vil ikke have, at damerne kysser dig," fortalte en smilende Ivan Basso ved det efterfølgende pressemøde.

Tilbage til toppenStatistik: Danske UCI-point opdateret


Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSCs ryttere samt øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang efter afslutningen på Giro d'Italia, hvor Team CSC løb af med den samlede sejr ved Ivan Basso. Derudover er der den sidste uge kørt en lang række løb på den europæiske tour, hvor danske ryttere har været rigt repræsenteret med flere pointgivende placeringer.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".

Tilbage til toppenAlexandre Vinokourov: Privat sponsor vil hjælpe?


Iflg. den belgiske avis Het Laatste Nieuws her til formiddag, har Alexandre Vinokourov fundet en sponsor, der er parat til at overtage de økonomiske forpligtelser efter Liberty Seguros. Sponsoren kommer efter sigende fra oliebranchen.

Tilbage til toppenBjörn Leukemans: Voldsomt styrt i Belgien rundt


Davitamon-Lotto rytteren Björn Leukemans var udsat for et voldsomt styrt på sidste etape af Belgien Rundt i går.

Styrtet skete efter omkring 80 kilometers kørsel, hvor Leukemans var nede ved holdbilen for at tale med sportsdirektør Eric Van Lancker. Den belgiske rytter fik skader på albuen og skulderen, og på hospitalet fastslog man efterfølgende, at skulderbladet var brækket.

Undersøgelsen viste desværre også, at bruddet er placeret lige ved siden af en gammel skade, hvor Leukemans allerede tidligere er blevet opereret, hvilket umuliggør en operation i det foreliggende tilfælde. Bruddet skal med andre ord hele af sig selv.

Der venter således Björn Leukemans en længere pause, og holdet vurderer, at han ikke vil kunne deltage i Tour de France.

Tilbage til toppenMichael Blaudzun: Vil udnytte form i USA


Michael Blaudzun har efter Bjarne Riis udsagn kørt en fantastisk Giro d´Italia og den tidligere danske mester agter nu udnytte formen i de kommende endagsløb i USA.

”Jeg glæder mig til at køre dem, og jeg tror, at jeg med den form, jeg har nu, får mulighed for at skabe noget,” siger Michael Blaudzun til BT.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Basso sikrede sig sejren på enkeltstarten


Det blev til hele tre etapesejre for Ivan Basso i Giro d´Italia og selvom Team-ejer Bjarne Riis mener, der var mange afgørende øjeblikke, så peger han alligevel på andenpladsen på enkeltstarten i Pondera som afgørelsen på løbet.

”Der slog han sin styrke fast. Der gav han de andre en lammelse, og det var den etape, der var den store test i denne Giro. Derefter var vores hold så stærkt, at de andre aldrig formåede at åbne løbet igen,” vurderer Riis overfor Jyllands-Posten.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Ivan Basso laver stadig fejl


Ivan Basso har gennemgået en markant forandring siden han kom til Team CSC, men selvom den italienske rytter har virket ganske suveræn i det netop overståede Giro d´Italia laver han, ifølge team-ejer Bjarne Riis, fortsat fejl på landevejen.

Bjarne Riis peger således på opstigningen af Colle San Carlo på 13. etape til La Thuile, hvor Ivan Bassos dømmekraft kunne være blevet fatal. Carlos Sastre sad 30 sekunder efter på stigningen, men i stedet for at vente på den spanske klatre beordre Ivan Basso, Inigo Cuesta frem og føre.

”Det var en lille fejl, der kunne være blevet til en kæmpefejl,” siger Riis til BT. ”Ivan var træt af, at Carlos ikke kunne hjælpe, men jeg fortalte ham, at det var hans egen skyld, fordi han ikke havde overblik over, hvor holdkammeraterne var, og hvad han kunne bede dem om.”

Bjarne Riis er dog glad for, at det skete under Giro d´Italia frem for Tour de France. ”Den lektie har han lært nu. Og jeg sagde jo også til ham, at der er jo ikke noget federe tidspunkt at lære den på. Det er langt lettere her end i Touren.”

Tilbage til toppenBjarne Riis: Ny dobbel afhænger af Touren


Det har aldrig været Bjarne Riis' idé, at Ivan Basso skulle køre både Giro d´Italia og Tour de France samme år, men han udelukker ikke, at man næste år igen gør forsøget.

”Hvis han kommer til efteråret og siger, at han har lyst til at køre den igen, så tager vi det til den tid. Beslutningen kommer også til at afhænge af, hvordan det går i Touren,” siger Riis til Jyllands-Posten.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Simoni fik svar under ceremonien


Dette års samlede treer i Giro d´Italia, Gilberto Simoni, fik en noget blandet modtagelse af publikum, da han kom op på vinderpodiet i Milano. Mens Ivan Basso var blevet modtaget af stående bifald, så var der flere, der buhede af den tidligere dobbelte vinder af løbet.

Bjarne Riis havde da heller ikke mange kommentare om Simoni, der efter lørdagens etape har beskyldt Basso for både at løbe fra en aftale og for at tilbyde, at Simoni kunne købe sig til etapesejren.

”Simoni fik svar på alt dette under ceremonien,” sagde Riis til Jyllands-Posten. ”Vi sælger ikke cykelløb på vores hold. Vi kører for at vinde. Og undskyld mig: Der er altså noget, de ikke fatter. Efter en etape som den i lørdags, så er det kun den stærkeste, der vinder.”

Tilbage til toppenNicki Sørensen: Feltet satte Simoni på plads


Gilberto Simoni har været tydeligt utilfreds efter lørdagens etape, hvor han mener Ivan Basso snød ham fra en etapesejr. Den tidligere dobbelte vinder af Giro d´Italia så også ud til at lave lidt skår i glæden på den afsluttende paradekørsel til Milano på søndagens afsluttende etape.

”Så sker der det, at Simoni forsøger at stikke af sted, inden vi kommer ind til Milano. Vi forholdt os passive, men der var mange af de andre hold, der stak efter og svinede ham til,” fortæller Nicki Sørensen til Ekstra Bladet.

Tilbage til toppenJörg Jaksche: Usikker fremtid


Den tidligere CSC-rytter, Jörg Jaksche, ved endnu ikke, om han kommer til at køre Tour de France, eller om han i det hele taget har et hold at køre for resten af sæsonen. Den dopingskandale, der har fået hovedsponsoren Liberty Seguros til at trække sig, kan også betyde, at holdets ryttere nu skal ud og finde nye arbejdsgivere på et tidspunkt, hvor de fleste hold ikke har flere pladser.

I et interview med det tyske nyhedsbureau, dpa, fortæller han, at han faktisk ikke ved ret meget mere, end det der kan læses i aviserne og på nettet.

“Jeg træner uden at vide hvornår og hvor jeg skal køre mit næste løb. Jeg ved ikke, hvordan fremtiden bliver.”

Samtidig afviser den tyske rytter enhver kontakt til en af sagens hovedmistænkte, lægen Eufemiano Fuentes. ”Naturligvis har jeg ikke haft kontakt med ham på den måde. Fuentes var vores holdlæge sidste år. Jeg konsulterede ham ligesom alle andre, når vi havde diverse skavanker.” Han bestrider også på det kraftigste, at der imellem de mange optagelser med skjult kamera og telefonaflytninger skulle være nogen, hvor han er deltager.

Selvom lønnen via aftalen med den nu tidligere hovedsponsor skulle være sikret resten af sæsonen, også selvom logoet fjernes fra holdets trøjer, så ved Jaksche endnu ikke, hvordan sæsonen kommer til at forløbe rent løbsmæssigt. Han bekræfter dog, at hans manager er i gang med at sondere terrænet.

”Min manager, Tony Rominger, forhører sig i øjeblikket om, hvilke muligheder der er for mig.”

Der er ingen tvivl om, at det ikke er verdens sjoveste situation at stå i, og forlydender vil da også vide, at Alexandre Vinokourov også er i gang med at finde alternativer. Han skiftede efter sidste sæson fra tyske T-Mobile til Liberty Seguros for at få mulighed for at køre sin egen chance i Tour de France, men med den nuværende sag kan det meget vel hænde, at holdet simpelthen ikke får lov til at starte i det franske etapeløb. Vinokourov har da også på et tidspunkt udtalt, at han agter at starte i Tour de France med eller uden Liberty Seguros.

Tilbage til toppenLuxembourg Rundt: Landbouwkredit klar til løbet


Landbouwkredit Colnago har udtaget holdet til Luxembourg Rundt, som køres fra den 31. maj til den 4. juni. Holdet består af følgende ryttere: Nico Sijmens, Bert de Waele, Steve Cummings, Johan Verstrepen, Frederic Amorison, Jean Claude Lebeau, Sven Renders og Mathieu Criquielion.

Sportsdirektør for holdet vil være Claude Vancoillie.

Tilbage til toppenShoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris MacDonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Det er muligt at købe DVD’en “Den ultimative udfordring”. Prisen er 139,- plus forsendelse 25,-

BESTIL HER

Tilbage til toppenFleche du Süd: Tronborg toer på sidste etape


Danske Michael Tronborg, som kører for CC Differdange i Luxembourg, var tæt på at vinde sidste etape af etapeløbet Fleche du Süd i Luxembourg, da han kom med i det afgørende udbrud.

”Stefan Parinussa (Sparkasse Team) og jeg kørte alene væk fra en 9 mandsgruppe, vi havde sat i hele dagen med bl.a. Michael Reihs, Morten Christiansen og Michael Larsen,” forklarer Michael Tronborg til Feltet.dk.

De to ryttere angreb med 25 kilometer fra mål, og det lykkedes dem at holde hele vejen hjem, hvor danskeren dog måtte se dig slået af tyskeren. Norske Roy Hegreberg (Glud & Marstrand Horsens) blev nummer 7 på etapen. Samlet blev Jacob Nielsen (Glud & Marstrand Horsens) bedste dansker på en samlet 7. plads.


Resultat af 4. etape
1 Stefan Parinussa (Ger) Sparkasse Team 3.58.38
2 Michael Tronborg (Den) CC Differdange
3 Alain Lauener (Swi) Fidi BC COM 0.11
4 Geraint Thomas (GBr) Great Britain National Team
5 Richard Faltus (Cze) Sparkasse Team
6 Roy Hegreberg (Nor) Glud & Marstrand Horsens
7 Joachim Bohler (Nor) Maxbo Bianchi
8 Tom De Meyer (Bel) Fondas P3 Transfer
9 Jonas Owczarek (Ger) Sparkasse Team
10 Jonathan Ferrand (Fra) La Pomme Marseille
..
13 Daniel Foder (Den) Team Designa Køkken
14 Thomas Guldhammer (Den) Glud & Marstrand Horsens
29 Martin Hansen (Den) Herning
31 Christian Knørr (Den) Herning
33 Nikolaj Knudsen (Den) Herning
39 Troels Vinter (Den) Glud & Marstrand Horsens
50 Jacob Nielsen (Den) Glud & Marstrand Horsens
55 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens
58 Morten Christiansen (Den) Glud & Marstrand Horsens
59 Michael Reihs (Den) Team Designa Køkken
62 Michael Larsen (Den) Team Designa Køkken
80 Kasper Malmkjær (Den) Herning 7.08
81 Nicki Olsen (Den) Herning
82 Michael Larsen (Den) Herning


Samlet slutstilling
1 Geraint Thomas (GBr) Great Britain National Team 16.14.27
2 Wolfram Wiese (Ger) Regiostrom - Senges 0.13
3 Andrew Tennant (GBr) Great Britain National Team 0.48
4 Richard Faltus (Cze) Sparkasse Team 0.49
5 Jonas Owczarek (Ger) Sparkasse Team
6 Tom Flammang (Lux) Sparkasse Team 0.52
7 Jacob Nielsen (Den) Glud & Marstrand Horsens 0.56
8 Evgeny Sokolov (Rus) La Pomme Marseille 2.09
9 Albert Timmer (Ned) Loewik Meubelen 2.53
10 Stefan Parinussa (Ger) Sparkasse Team 3.31
..
19 Morten Christiansen (Den) Glud & Marstrand Horsens 4.50
21 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens 4.58
30 Nikolaj Knudsen (Den) Herning 6.46
33 Christian Knørr (Den) Herning 7.18
36 Daniel Foder (Den) Team Designa Køkken 7.51
37 Martin Hansen (Den) Herning 7.53
38 Michael Reihs (Den) Team Designa Køkken 8.47
40 Michael Tronborg (Den) CC Differdange 10.28
43 Troels Vinter (Den) Glud & Marstrand Horsens 13.37
57 Roy Hegreberg (Nor) Glud & Marstrand Horsens 25.56
68 Michael Larsen (Den) Team Designa Køkken 35.07
75 Nicki Olsen (Den) Herning 52.31
78 Thomas Guldhammer (Den) Glud & Marstrand Horsens 1.01.22
80 Michael Larsen (Den) Herning 1.02.20
82 Kasper Malmkjær (Den) Herning 1.09.26


Tilbage til toppenVolta ao Alentejo: Ribeiro satte alle til vægs med sejr


Søndag eftermiddag blev sidste etape af etapeløbet Volta ao Alentejo kørt. Løbet har udviklet sig til et spændende løb, hvor alt var åben før sidste etape, som blev kørt fra Vidigueira til Beja over 163.1 km. 3 ryttere lå side om side i samme tid og skulle feltet komme samlet til mål, så kunne bonussekunderne blive afgørende. Claus Michael Møllers holdkammerat, Sergio Ribeiro, førte løbet før sidste etape, og han havde ikke tænkt sig at give den samlede sejr væk. På 5. og sidste etape var der flere udbrud undervejs, men feltet kom samlet til mål, hvor Sergio Ribeiro viste høj klasse og vandt både etapen og løbet samlet.

Resultat af 5. etape
1 Sergio Ribeiro (Por) Barbot-Halcon 3.44.28
2 Pedro M. Soeiro (Por) Riberalves-Alcobaca
3 Gustavo Cesar (Spa) Kaiku
4 Alexander Efimkin (Rus) Barloworld
5 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam
6 Francisco J. Lara (Spa) Andalucia-Paul Versan
7 Nuno Ribeiro (Por) L.A. Aluminios-Liberty Seguros
8 Daniel Petrov (Bul) Maia Milaneza
9 Helder Oliveira (Por) Madeinox-Bric-A.R. Canelas
10 Virgilio Dos Santos (Por) Carvalhelhos-Boavista
..
90 Claus Michael Møller (Den) Barbot-Halcon 2.39


Samlet slutstilling
1 Sergio Ribeiro (Por) Barbot-Halcon 20.22.28
2 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam 0.03
3 Alexander Efimkin (Rus) Barloworld 0.05
4 Adrian Palomares (Spa) Kaiku 0.07
5 Nelson Vitorino (Por) Duja-Tavira
6 Nuno Ribeiro (Por) L.A. Aluminios-Liberty Seguros
7 Gustavo Cesar (Spa) Kaiku
8 Jose C. Rodrigues S. (Por) Carvalhelhos-Boavista
9 Sergio Sousa (Por) Madeinox-Bric-A.R. Canelas
10 Bruno Pires (Por) Maia Milaneza
..
73 Claus Michael Møller (Den) Barbot-Halcon 26.49

Tilbage til toppenJysk-Fynsk Damecup 2006: Føres af en sjællander


1. afdeling af den Jysk-Fynske Damecup blev i dag afviklet sammen med Nishiki Løbet ved Randers, hvor pigerne skulle ud på 2 omgange i alt 64 km. Pigerne lagde ud i et friskt tempo, og i slutningen af 1. omgang blev feltet splittet, så der i front var 8 ryttere.

Allerede i starten af 2. omgang satte Annette Dam fra Team Odense Energi et angreb ind, og det resulterede i, at tre ryttere fik hul. Frontgruppen bestod af Annette Dam og Maria Bornak fra Team Odense Energi samt Karina Hegelund fra Esbjerg.

Lige efter fulgte Signe Iversen fra Vejen, som deltog i sit første cykelløb, og lidt efter kom en gruppe på fire ryttere med Heidi Christiansen og Henriette Frederiksen, Esbjerg, Jette Fuglsang, Thy samt Janni Nielsen fra Hammel. Signe Iversen fik efter et par km kontakt med frontgruppen, og de fire piger øgede støt og roligt forspringet.

Med 12 km tilbage kørte Maria Bornak solo, men måtte se sig hentet efter 2-3 km, hvor klubkammeraten Annette Dam rykkede kontra, og længe så det ud til, at Annette skulle køre sejren hjem.
Annette blev dog hentet omkring 800 meter før mål, og i spurten er Maria Bornak hurtigst foran Karina Hegelund, Annette Dam og Signe Iversen, der dermed fik en meget flot debut i cykelsporten.

Signe er 1. års seniorrytter og gør sig normalt i triathlon, hvor hun er tilknyttet et fransk prof. hold. En skade betyder dog, at hun p.t. ikke kan løbe, og derfor har hun kastet sig over cyklingen.

Resultat - 64 km:
1. Maria Bornak, Team Odense Energi (DA)1.52.19
2. Karina Hegelund, Esbjerg (DA)s.t.
3. Annette Dam, Team Odense Energi (DA) s.t.
4. Signe Iversen, Vejen (DB)1.52.20
5. Jette Fuglsang, Thy (DB)1.55.28
6. Heidi Christiansen, Esbjerg (DJ)1.55.40
7. Janni Vestergaard, Hammel (DJ)s.t.
8. Henriette Frederiksen, Esbjerg (DA)s.t.
9. Maria Kruse, Team Odense Energi (DA)1.57.23
10. Lene Nørgaard, Bogense Motions Klub (DB)s.t.
11. Nikoline Hansen, Bov (DA)2.02.30

Ryttere på klippekortsordning kan ikke få point til den samlede stilling i Jysk-Fynsk Damecup, så den samlede stilling efter dagens løb er som nedenstående.

Sammenlagt stilling efter 1. afdeling:
1. Maria Bornak, Team Odense Energi (DA)12 Point
2. Karina Hegelund, Esbjerg (DA)10 -
3. Annette Dam, Team Odense Energi (DA) 8 -
4. Signe Iversen, Vejen (DB) 7 -
5. Jette Fuglsang, Thy (DB) 6 -
6. Heidi Christiansen, Esbjerg (DJ) 5 -
7. Janni Vestergaard, Hammel (DJ) 4 -
8. Henriette Frederiksen, Esbjerg (DA) 3 -
9. Maria Kruse, Team Odense Energi (DA) 2 -
10. Nikoline Hansen, Bov (DA) 1 -

Tilbage til toppen
Simon Jul Andreasen: Ny A-rytter


Med en sejr i B-klassen i torsdagens løb i Køge sikrede den kun 20-årige Simon Jul Andreasen sig oprykning til cykelsportens A-klassen. Simon Jul benyttede lejligheden til at sætte alle sine konkurrenter til vægs og køre solo til mål. Det betyder, at Simon skulle have debuteret i A-klassen allerede søndag, men en mindre knæskade har generet den nykårde A-rytter. Så debuten er udsat til Pinsens løb i Viborg på søndag.

Tilbage til toppenGP Llodio: Dobbeltsejr til Andalucia


I søndagens spanske endagsløb GP Llodio over 176, 5 km var det mindre spanske hold Andalucia-Paul Versan suveræn, da to af holdets spanske ryttere kom alene til mål og skulle dermed køre om sejren. Jaume Rovira sejrede foran Adolfo Garcia med Saunier Duvals Koldo Gil på 3. pladsen.

Mads Christensen blev nummer 35 - godt 9 minutter efter vinderen.

Resultat
1 Jaume Rovira (Spa) Andalucia-Paul Versan 4.13.00
2 Adolfo Garcia (Spa) Andalucia-Paul Versan
3 Koldo Gil (Spa) Saunier Duval-Prodir 0.26
4 Giampaolo Cheula (Ita) Barloworld 0.34
5 David Herrero (Spa) Euskaltel-Euskadi
6 Rodrigo Garcia (Spa) Kaiku
7 Jesus Ramirez (Spa) Spiuk-Extremadura
8 David Latasa (Spa) Comunidad Valenciana 0.40
9 Jesus Hernandez (Spa) Relax-Gam 1.00
10 Alberto Losada (Spa) Kaiku 1.22
..
35 Mads Christensen (Den) Barloworld 9.04

Tilbage til toppenGP Le Télégramme: Johan Coenen sejrede i Frankrig


Søndag blev det franske endagsløb GP Le Télégramme kørt over 182,7 km. Løbet endte med en flot solosejr til Johan Coenen (Unibet), som sejrede sikkert foran Walter Beneteau (Bouygues Telecom) og Benoît Sinner (Agritubel). Bedste nordisk rytter blev Mads Kaggestad på en 16. plads - 1.06 efter vinderen.


Resultat
1 Johan Coenen (Bel) Unibet.com 4.13.10 (43.3 km/h)
2 Walter Beneteau (Fra) Bouygues Telecom 0.20
3 Benoît Sinner (Fra) Agritubel 0.23
4 Freddy Bichot (Fra) Française des Jeux 0.27
5 Andy Cappelle (Bel) Landbouwkrediet-Colnago 0.47
6 Jonas Ljungblad (Swe) Unibet.com 0.56
7 Cédric Hervé (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h
8 Mikel Gaztanaga Echeverria (Spa) Atom
9 Lilian Jégou (Fra) Française des Jeux
10 Nicolas Crosbie (Fra) Agritubel

Tilbage til toppenPaolo Savoldelli: Op og ned Giro


Han kom med ambitionerne om at vinde Giroen, men sluttede på en femteplads - over 19 minutter efter Ivan Basso - efter tre uger med op og nedture.

”Jeg havde en god start på Giroen, men derefter havde jeg en del problemer, og det gik ikke så godt for mig. Det lykkedes mig dog at køre godt mod slutningen af løbet, og jeg forsvarede min samlede femteplads. Nu vil jeg begynde at forberede mig til Tour de France,” udtaler Savoldelli til holdets hjemmeside.

Tilbage til toppenGilberto Simoni: Basso er ikke længere min ven


At Ivan Basso på lørdagens etape valgte at sætte Gilberto Simoni med bare 2 kilometer til mål, er Simoni åbenbart ikke kommet over. Før gårsdagens afsluttende etape, fortalte Simoni, at Basso angiveligt havde tilbudt ham at købe sejren, men da Simoni ikke ville det, kørte Basso fra ham og tog sejren.

Efter løbet prøvede italiensk TV at få en uddybning, men nu var Simoni ikke længere interesseret i at snakke om det.

”Det er en Giro, jeg hellere vil glemme. Jeg vil ikke snakke med Basso om det, da jeg ikke længere betragter ham som min ven.”

Tilbage til toppenIvan Basso: Jeg gider ikke snakke om det


På dagen hvor Basso skulle hyldes, var den internationale presse yderst interesseret i at snakke om forholdet mellem Simoni og Basso, og hvilken kommunikation der var forgået mellem de to ryttere på lørdagens etape. Det var en fornuftig Basso dog ikke.

”Jeg vil ikke snakke om det, da det viser en manglende respekt for mig og mit hold. Vi har vist, at vi er store og vi er de bedste, og jeg er stolt at min sejr i Giroen,” udtalte Basso efter etapen i går til italiensk TV. Og Basso fortsatte, ”Ingen kan ødelægge min glæde. Jeg er virkelig glad og det italienske folk er med mig, fordi de kan se, at jeg er den samme person, hvad enten jeg er på cyklen, eller jeg er sammen med min familie.”

Basso var dog kort inde på, at han ikke ser sig selv som noget overmenneske. ”Jeg har været meget stabil på de syv nøgle momenter, der har været i denne Giro. På hver enkelt af de syv nøgle momenter har jeg taget en smule tid. Jeg er ikke et overmenneske, men har taget sejren en smule af gangen.”

Tilbage til toppen

Læs også
Starttider: 1. etape af Tirreno-Adriatico
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Miron Ronde van Drenthe(1.WWT) 10/03

Tour de Taiwan(2.1) 10/03-14/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger