Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 30. juli 2006

Feltet.dk korte - 30. juli 2006

30. juli 2006 02:330
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Vattenfall Cyclassic: Billeder fra Hamburg
- T-Mobile: Olaf Ludwig får silkesnoren
- Niedersachsen Rundfahrt: Niki Østergard sluttede på 3. plads
- Scandinavian Open: Jens-Erik Madsen nummer 3
- Team Jylland-Fyn: Nåede målet - ikke at blive sidst
- Bianchi Aliverti Kookaï: Fik dispensation
- Nicole Cooke: En helt anden intensitet
- World Cup: Pat McQuaid roser første danske løb
- Vattenfall Cyclassics: Team CSC uheldig
- World Cup: Univega sejrede i Danmark
- Niki Østergaard: Nummer to i Niedersachsen Rundfahrt
- Credit Agricole: Skriver kontrakt med Christophe Laurent
- Greg Lemond: Landis sig sandheden
- Lance Armstrong: Tror på Landis uskyld
- Peter van Petegem: Meget tæt på Quick Step
- Vattenfall Cyclassics: Team CSC tror på O´Grady
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Vattenfall Cyclassic: Billeder fra Hamburg


Morten Edvars, som er bosat i Hamburg, har taget en række flotte og stemningsfulde billeder fra dagens Pro Tour løb i byen.


Foto: Morten Edvars


Tilbage til toppen
T-Mobile: Olaf Ludwig får silkesnoren


T-Mobile har efter nøje overvejelser valgt at fortsætte deres sponsorat af Pro Tour holdet, men det sker med en helt ny ledelse efter den 31. oktober. Samarbejdet med Olaf Ludwig Cycling GmbH (OLC) stopper denne dato, og ny team manager bliver i stedet Bob Stapleton. Den 48-årige amerikaner har hidtil stået bag T-Mobiles damehold, men han skal nu overtage Pro Tour licensen fra Ludwigs driftsselskab.

“Efter intensive samtaler før og efter Tour de France vil vi stoppe samarbejdet med OLC GmbH den 31. oktober 2006,“ siger lederen af T-Mobile Internationals kommunikationsafdeling, Christian Frommert.

Udslagsgivende for beslutningen om at indsætte en ny ledelse var manglende tillid til den nuværende holdledelse samt en grundlæggende forskellig opfattelse af den fremtidige strategi, rytterbesætning og håndteringen af den aktuelle doping-problematik, hedder det i den officielle meddelelse.

Neuer Straßen Sport GmbH med sæde i Köln, bliver det nye driftsselskab, som med T-Mobile International som hovedsponsor skal sørge for driften af Pro Tour holdet.

Som sportsdirektør har man indgået aftale med den tidligere professionelle rytter, Rolf Aldag. 37-årige Aldag stoppede som professionel sidste år, men han har bibeholdt kontakten til cykelsporten gennem en funktion i sponsorafdelingen hos T-Mobile og via sin sidebeskæftigelse som ekspert og medkommentator hos ZDF. ”Rolf kommer til at have ansvaret for rytterne,” siger den kommende team manager, Stapleton.

I løbet af den næste måneds tid vil der komme yderligere meddelelser om nye ansigter i ledende stillinger på det tyske hold, som har sat sig for at lave en grundlæggende omstrukturering overnpå den seneste tids turbulens.

Tilbage til toppen
Niedersachsen Rundfahrt: Niki Østergard sluttede på 3. plads


I dag blev den sidste etape af Niedersachsen Rundfahrt kørt, hvor Team GLS havde en samlet 2. plads at forsvare. Det var lige ved og næsten at det lykkedes for holdet, men det blev bonussekunderne, da udgjorde den afgørende faktor og her var tyskeren Patrick Nuber bedst foran australieren Matt King, men danske Niki Østergaard kørte en flot 3. plads til det danske hold.

Feltet kom samlet til mål, hvor belgieren Frederique Robert sejrede. Danske Nicolaj F. Olesen fra Team GLS blev nummer 6 i spurten.


Resultat af 3. etape
1 Frederique Robert (Bel) Team Balen 2.44.02
2 Felix Rinker (Ger) LV Baden
3 Patrick Nuber (Ger) German National Team
4 Coen Vermeltfoort (Ned) Dutch National Team
5 Gasper Mulej (Slo) Slovenian National Team
6 Nicolaj F. Olesen (Den) Team G L S
7 Urban Jerkic (Slo) Slovenian National Team
8 Sam Wirtz (Lux) Luxembourg National Team
9 Joch Van kerckhoven (Bel) Team Balen
10 Benjamin Cujnik (Slo) Slovenian National Team
..
27 Niki Østergard (Den) Team G L S
64 Mikkel Schiøler (Den) Team G L S
70 Mikkel Lund (Den) Team G L S
85 Morten Høberg Nielsen (Den) Team G L S


Samlet slutstilling
1 Patrick Nuber (Ger) German National Team 6.41.18
2 Matt King (Aus) Australian National Team 0.01
3 Niki Østergard (Den) Team G L S 0.03
4 Marcel Kittel (Ger) Thüringen 0.04
5 Philipp Ries (Ger) German National Team 0.08
6 Martijn Keizer (Ned) Dutch National Team
7 Gasper Mulej (Slo) Slovenian National Team 0.10
8 John Degenkolb (Ger) German National Team 0.11
9 Andreas Henig (Ger) LV Baden 0.14
10 Matthias Brändle (Aut) Austrian National Team 0.16
..
11 Nicolaj F. Olesen (Den) Team G L S 0.17
34 Mikkel Lund (Den) Team G L S 0.41
76 Mikkel Schiøler (Den) Team G L S 3.44
92 Morten Høberg Nielsen (Den) Team G L S 9.06

Tilbage til toppenScandinavian Open: Jens-Erik Madsen nummer 3


Team Designa Køkken stillede i dag til start i UCI 1.2 løbet Scandinavian Open Road Race med 6 ryttere - alle ryttere fra holdets Post Danmark Rundt hold. Løbet over 193,8 km bød på 17 omgange af 11,4 km med en ca. 1 km lang stigning på hver omgang. Ialt 131 startede ryttere tog hul på det næsten kriteriumsagtige UCI-løb.

Allerede fra løbets start følte hele Designa Køkken sig godt tilrette. Efter ca. 110 km kørsel blev løbets første reelle udbrud realiseret. En homogen 3-mandsgruppe med bl.a. Allan Bo Andresen fik revet sig løs af et efterhånden stærkt reduceret hovedfelt. Udbruddet fik opbygget et forspring på ca. 2 minunitter inden det igen begyndte at tabe tid til hovedfeltet. I feltet var det hovedsageligt Team Maxbo Bianchi og Team Sparbanken Vest, der tog ansvar.

Udbruddet blev hentet efter ca. 170 km kørsel og med 2 omgange tilbage af løbet. Herefter blev der kørt kontra, hvilket betød en total splitning af det tilbageværende felt. 25 ryttere tog fronten, og det var med 5 Team Designa Køkken-ryttere. Med ca. 1 omgang tilbage stak den meget stærke og unge Evald Boasson Hagen fra Team Maxbo Bianchi af fra fronten og fik hurtigt opbygget et pænt forspring. Herfra var det alene Team Designa Køkkens ansvar at styre 24-mandsgruppen. Holdet holdt pæn fart hen imod stigningen og sørgede for at få alle 5 mand med over toppen, hvorefter jagten på Boasson for alvor gik ind i håbet om at Jens-Erik Madsen kunne tage sig af spurten i en samlet 25-mandsgruppe.

Desværre havde Boasson fået lidt for meget snor, hvilket betød at han holdt hjem med 15 sekunder til de efterfølgende 24 ryttere. I opløbssvinget fik Vasil Kiryienka fra Ritumu Bank-Riga et lille forspring og sikrede sig løbets 2. plads, mens Jens-Erik Madsen på flot vis sikrede holdets tredje 3. plads i UCI løb på en uge.

"Vores hold er 100% klar til Post Danmark Rundt", sagde holdets sportsdirektør Kim Foldager efter løbet.

Tirsdag eftermiddag rejser holdet til Frederikshavn, hvor starten til årets Post Danmark Rundt går onsdag middag! Måske du skal have nogle Team Designa Køkken ryttere på dit Post Danmark Rundt hold? Spil med på www.feltet.dk/manager.


Resultat
1 Evald Boasson Hagen - Team Maxbo Bianchi 04:17:39
2 Vasil Kiryienka - Rietumu bank-Riga 04:17:53
3 Jens-Erik Madsen - Team Designa Køkken 04:17:54
4 Håkan Nilsson - MA Speedwear Borås 04:17:55
5 Fredrik Johansson - Sweden
6 Aleksej Saramotins - Rietumu bank-Riga
7 Morten Hegreberg - Team Sparebanken Vest
8 René Schild - Team Regiostrom Senges
9 Sergey Firsanov - Rietumu bank-Riga
10 Martin Prazdnovsky - Team Sparebanken Vest
..
16 Chris Anker Sørensen - Team Designa Køkken
21 Allan Bo Andresen - Team Designa Køkken
22 Michael Reihs - Team Designa Køkken
23 Daniel Foder - Team Designa Køkken
51 Rene Jørgensen - Team Designa Køkken 04:23:14

Tilbage til toppenTeam Jylland-Fyn: Nåede målet - ikke at blive sidst


Team Jylland Fyn, der var strikket sammen til lejligheden ved World Cup løbet i Århus med fjorten dages varsel, nåede sit mål.

”Vi skulle under en time, og vi skulle slå et hold. Vi kom igennem på 59 minutter, og vi slog Team Poland. Arrangementet var gennemført og en kæmpe oplevelse. Tilmed fik vi Buitenpoort-Flexpoint-pigerns blomster, fordi de ellers bare ville visne på vejen hjem til Holland, så det har været en fantastisk dag,” grinede Jannie Schmidt.

Tilbage til toppenBianchi Aliverti Kookaï: Fik dispensation


Det danske team Bianchi Aliverti Kookaï sluttede på en flot ottendeplads, men kunne have gjort det bedre med fuldt hold. Allerede fra start stillede mandskabet, der har base i Italien, med blot fem ryttere, mens alle andre stillede med seks. Tilmed måtte Bianchi-holdet have dispensation for at kunne stille op på hjemlig grund med kun fem navne.

Tilbage til toppenNicole Cooke: En helt anden intensitet


De 41,4 km fra Århus centrum og ud forbi landsbyen Hvilsted var hård. Den første halvdel gik svagt opad bakke det meste af vejen, og de små landeveje omkring Hvilsted var teknisk krævende. De sidste kilometer i Århus gik forbi flere rundkørsler og sluttede med tre sving, og alligevel formåede Univega-pigerne at køre med en gennemsnitsfart på 50,7 km/t!


Univega holdet på podiet efter dagens sejr


Univegas førstekvinde, den 23-årige Nicole Cooke, øgede med sejren sit forspring på kvindernes verdensrangliste, men fremhævede hele holdet, da hun gav sin vurdering af ”The Ladies Golden Hour.”

”Vi har aldrig kørt en holdtidskørsel i en World Cup-afdeling før. Vi kører en sjælden gang holdkørsler i etapeløb som Holland Rundt, men det giver en helt anden intensitet, når der er VM-point på spil. Personligt er jeg stor tilhænger af disse tidskørsler, fordi den rummer hele essensen af at køre som et team. Jeg ville ikke have nået mine mange sejre i år, hvis ikke jeg havde fået så stor opbakning fra de andre på holdet, og derfor er det fantastisk at kunne dele denne triumf med dem i dag,” sagde den britiske stjerne.

Tilbage til toppenWorld Cup: Pat McQuaid roser første danske løb


Der var fint besøg til det første World Cup-løb nogensinde på dansk grund. Selveste Pat McQuaid, præsident for det internationale cykelforbund UCI, var i Århus for at overære ”The Ladies Golden Hour”, en holdtidskørsel over 41,4 km med deltagelse af 17 internationale hold. Den irske præsident var mere end tilfreds med det han så og roste arrangementet:

”Der er stigende interesse i Skandinavien for cykling for kvinder, og publikum fik i dag at se, hvad sporten står for. Især tror jeg, at mange mænd fik respekt for pigerne efter at have set den fart, de skød ude på ruten i dag,” sagde McQuaid.


Foto: Pat McQuaid


Det synspunkt var der ikke mange, der var uenig i, og det lokale publikum var endda tæt på at opleve en dansk sejrskvinde. Den dobbelte kvindelige DM-mester Linda Villumsen blev nemlig sammen med sit hollandske team Buitenpoort-Flexpoint slået i holdtidskørslen med sølle to sekunder af storfavoritterne fra det schweiziske Univega Pro Cycling Team.

Tilbage til toppenVattenfall Cyclassics: Team CSC uheldig
Team CSC havde en uheldig dag på gaderne i og omkring Hamburg, da Vattenfall Cyclassics blev afgjort søndag. Styrt og punkteringer ødelagde fuldstændig løbet for det danske mandskab.

"Både Fabian Cancellara og Matti Breschel måtte udgå efter styrt og Stuart O'Grady punkterede to kilometer før mål, så det var en skidt dag for os. Vi endte med slet ikke at have nogen med fremme mellem de 35-40 ryttere, der kom samlet til mål", sagde sportsdirektør Dan Frost efter løbet.

"O'Grady måtte selvfølgelig opgive forfølgelsen med så kort til mål. Han sad ellers lige hvor han skulle i femte-/sjetteposition i feltet på de afsluttende kilometer ind mod målet. Cancellara slog ryggen og Breschel hoften. De fortsatte begge et stykke tid efter styrtene, men stod af da de ikke kunne komme tilbage til fronten. Matti styrtede endda en ekstra gang, da han forcerede tempoet for at komme frem til de førende. Det er ikke ligefrem den optimale forberedelse til Post Danmark Rundt", sukkede Dan Frost.

Tilbage til toppenWorld Cup: Univega sejrede i Danmark


Univega Pro holdet vandt holdtidskørslen, som blev kørt søndag eftermiddag i Danmark. Univega Pro holdet har World Cuppens førende rytter Nicole Cooke på holdet, og dermed udbyggede briten føringen i World Cuppen. Hun ligner efterhånden en stensikker vinder af kvindernes World Cuppen.

Univega Pro holdet vandt foran Buitenpoort Flexpoint med blot tre sekunder. På Buitenpoort Flexpoint var Linda Villumsen en af de meget aktive ryttere, desværre for danskeren havde hun problemer med sin pedal undervejs i løbet.

AA Drink Cycling Team blev nummer tre foran Equipe Nuernberger.


Resultat
1 Univega Pro Cycling Team 52.03
2 Buitenpoort Flexpoint 0.02
3 AA Drink Cycling Team 1.22
4 Equipe Nuernberger 1.22
5 T-Mobile Professional Cycling Team 1.35

Billeder

Fotos: Ove Simonsen


Tilbage til toppenNiki Østergaard: Nummer to i Niedersachsen Rundfahrt


GLS-rytteren Niki Østergaard kørte sig lørdag op på den samlede andenplads i World Cup løbet Niedersachsen Rundfahrt.

På formiddagens enkelstart kørte Østergaard en flot 4. plads hjem med et tidstab på 9 sekunder. Nicolai Olesen blev nr. 15 med et tab på 20 sekunder, men foran holdets nye ”mr. Stopur” DM-toeren Mikkel Schioler.

Eftermiddagen bød på 94 km samlet start med høj fart (43 km/t i gennemsnit)

"Der var mange ryk, men vi fik dækket det meste ind”, fortæller Niki fra Tyskland og tilføjer: ”Med 20 km igen kommer jeg af sted med norsk rytter. Vi får en australier, en slovak og en tysker med op lidt senere. Udbruddet har på et tidspunkt 30 sekunder, men i mål er vi nede på 11 sekunder. Jeg får en fjerdeplads i spurten, og det bringer op på løbets samlede andenplads bare 2 sekunder fra den førende australier. Søndag byder derfor på en heftig jagt på bonussekunder, men vi er klar”, lyder det optimistisk fra Niki Østerggard i Niedersachsen.

Tilbage til toppenCredit Agricole: Skriver kontrakt med Christophe Laurent


Den 29-årige franske rytter, Christophe Laurent, har underskrevet en 1-årig kontrakt med Credit Agricole gældende fra næste sæson.

Den franske rytter kører i år for det mindre franske kontinentalhold Agritubel, hvor han bl.a. deltog i det netop overståede Tour de France og det var ved samme lejlighed han underskrev den nye kontrakt.

Den fransk rytter er ikke noteret for en eneste sejr i sin professionelle karriere, men blev nummer to i bjergkonkurrencen i dette års Paris-Nice, ligesom han tidligere har vundet bjergkonkurrencen i Tour de l´Avenir.

Tilbage til toppenGreg Lemond: Landis sig sandheden


Den tre-dobbelte Tour de France vinder Greg LeMond håber, at Floyd Landis vil træde frem og fortælle sandheden, hvis også B-prøven viser, at dette års Tour de France har benyttet sig af det forbudte stof testosteron.

”Hvis det bliver bekræftet, at han er positiv, vil jeg håbe, at han har modet til at fortælle sandheden", siger LeMond til AFP.

”Han er den eneste, der kan ændrer cykelsportens image. Hans eksempel kan blive et symbol på forandringer.”

Ifølge LeMond er det hele cykelsporten, der har et troværdighedsproblem. ”Den kan transformere en til en løgner,” lyder det fra amerikaneren.

Tilbage til toppenLance Armstrong: Tror på Landis uskyld


Den syvdobbelte Tour de France vinder og tidligere holdkammerat til Floyd Landis, Lance Armstrong, tror fortsat på dette års Tour-vinderens uskyld, til trods for, at en dopingtest har vist spor af det forbudte stof testosteron. Det sagde han i går i et interview med CNN.

”Jeg var lige så overrasket som alle andre, da resultatet af den kontrol forelå, som nu har bragt Floyd så store problemer. Jeg tror stadig fuldt og fast på, at han er uskyldig. Jeg er ikke inde i sagens detaljer, og jeg kan kun udtale mig om mit kendskab til Floyd,” sagde Armstrong, der understregede, at Floyd Landis brud med Discovery Channel ikke skyldes mistanke om doping.

”Hvis vi i sin tid havde haft blot den ringeste mistanke om, at han skulle være en snyder, havde vi ikke fortsat samarbejdet. Da han rejste var det udelukkende, fordi han fik et tilbud fra et andet hold, som vi ikke kunne matche.”

Lance Armstrong valgte også at sende mistanken tilbage til det franske laboratorium, der også i sin tid stod for de Epo-test af Armstrongs prøver fra 1999-udgaven af Tour de France, hvoraf flere skulle være positive, men som siden ikke ønskede at deltage i UCI undersøgelse af afsløringen af de positive dopingprøver.

”Derfor stiller jeg mig meget skeptisk overfor lige netop dette laboratorium,” lød det fra Armstrong.

Tilbage til toppenPeter van Petegem: Meget tæt på Quick Step


Ifølge Het Laatste News skulle det nu være så godt som sikkert, at Peter van Petegem skriver kontrakt med Quick Step-Innergetic mandskabet. Ifølge avisen vil kontrakten mellem de to parter blive underskrevet i næste uge.

Peter van Petegem har kørt de seneste fem sæsoner for rivalerne Davitamon-Lotto og skulle aftalen gå igennem vil det helt sikkert vække opsigt i Belgien.

Peter van Petegem er noteret for 19 sejre i karrieren, men er nok mest kendt for sine sejre i forårsklassikerne Paris-Roubaix (2003) og Flandern Rundt (i både 1999 og 2003).

Tilbage til toppenVattenfall Cyclassics: Team CSC tror på O´Grady


Stuart O´Grady er kommet godt ud af Tour de France og som tidligere vinder af Vattenfall Cyclassics, er den australske rytter blandt de største favoritter til at tage sejren i Pro Tour løbet, der køres i dag.

”Det skulle ikke undre mig, om han laver et topresultat allerede i dag”, fastslår CSC's sportsdirektør Kim Andersen overfor Politiken. ”Under alle omstændigheder venter jeg mig meget af ham i den kommende uge i Post Danmark Rundt. Han er faktisk min favorit til at slutte som nr. 1 på vores hjemmebane.”

Vattenfall Cyclassics er 250,5 km og køres i og omkring Hamborg.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger