Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 30. juni 2006

Feltet.dk korte - 30. juni 2006

30. juni 2006 08:060
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Astana-Würth: Holdet trækker sig
- Hushovd: Trist, men positivt
- Arvesen: Jeg tror, Basso er uskyldig
- Rudy Pevenage: Forsvandt i højt tempo
- Jan Ullrich: Føler sig som offer
- Walter Godefroot: Det er en skandale
- Glenn Bak: Det er synd for vores sport
- UCI: Ni ryttere bliver udelukket
- Tour de France: Mancebo nu officielt suspenderet
- Team CSC: CSC bakker op
- Tour de France: CSC rytterne klar til at trække sig?
- Tour de France: Astana-Würth måske helt ude
- Tour de France: Ingen erstatninger for suspenderede ryttere
- Bjarne Riis: Tror fortsat på Basso
- Spansk avis: Basso også ud
- Tour de France: Leblanc roser T-Mobile
- Doping: Team CSC på vej i ny dopingsag?
- Team CSC: Riis parat til at fyre Basso
- Afstemning: Ændrer doping sagen dit syn på Touren?
- Team CSC: En uholdbar situation
- T-Mobile: Bernucci og Schreck erstatter Ullrich og Sevilla
- Manager: Tour-spillet starter en time før
- Pro Cycling Manager: Sidste chance i dag!
- Tour de France: Holm tror på Popovych
- Tour de France: Rasmussen tror på samlet sejr
- Manager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr

De korte nyheder opdateres løbende


Astana-Würth: Holdet trækker sig


Selskabet bag Astana-Würth holdet, Active Bay, meddeler her til aften, at man med henvisning til rapporten fra de spanske myndigheder og i overensstemmelse med Pro Tourens etiske regler har besluttet sig for at trække de berørte ryttere fra årets Tour de France, idet man dog pointerer, at ingen er dømt, og derfor bør betragtes som uskyldig, indtil det modsatte er bevist.

Selvom hverken Alexander Vinoukurov, Andrey Kashechkin, Carlos Barredo eller Luis León Sanchez ifølge Active Bay er nævnt på listen, så betyder det, at holdet ikke kan stille til start med det af UCI krævede minimum antal, og man meddeler derfor, at man ikke vil være i stand til at stille til start, når Tour de France starter i morgen.

Tilbage til toppenHushovd: Trist, men positivt


Den forsvarende mester i pointkonkurrencen, Thor Hushovd, var både ked af det, men samtidigt også positiv over hvad dagen i dag har budt på. ”Det er klart, at dette er kedeligt. Jeg havde håbet, at jeg skulle snakke prologen og spurter, og i stedet for kommer alle disse spørgsmål om doping,” udtaler nordmanden til Verdens Gang.

”Denne sag er selvfølgelig skadelig for sporten, men det er positivt, at man rydder op. Jeg håber, at alle inden for kort tid, kan konkurrere på lige vilkår. Det er klart, at jeg er skuffet, det er jo ikke hvem som helst, som er blevet taget.”

Hushovd kan så ”glæde” sig over, at hans eget Credit Agricole hold ikke er indblandet i sagen, og dermed har han stadigvæk fuldt hold til at støtte sig i spurterne.

Tilbage til toppenArvesen: Jeg tror, Basso er uskyldig


”Indtil det modsatte er bevist, tror jeg på, at han er uskyldig. Indtil videre er sagen bare under efterforskning, og sammen med mange andre må han tage slæbet. Og det bliver vældigt ærgerligt, når det kommer frem, at han er uskyldig,” udtaler Arvesen til den norske avis Verdens Gang.

Selvom Basso, som er en af Arvesens bedste venner, altså indtil videre er en del af sagen, er nordmanden stik tosset over det som sker i øjeblikket.

”Jeg bliver sur og chokeret over det der sker. Personlig føler jeg mig snydt. Jeg cykler og konkurrere mod disse ryttere. Og hvis det er så udbredt, som det ser ud til, så er det vældigt frustrerende for os rene ryttere, som kæmper mod dem.”

Efter Festina skandalen i 1998, har Arvesen haft en forestilling om, at det gik bedre. ”Det er højst overraskende og uforståeligt. Jeg havde ikke forstillet mig, at det kunne komme så langt ud som dette. Jeg troede, man var i færd med at rydde op, men tydeligvis er der stadigvæk så meget grums.”

Eftersom Riis ikke kan indkalde en reserve for Basso, og at Cancellara var førstereserve, fortsætter Arvesen nu sin ferie i Norge. For nogle dage siden udtalte Arvesen, at han kun ville følge Touren, for at se hvordan det gik med Basso. Med Basso ude af Touren kommer Arvesen nok ikke til at se meget Tour de France.

Tilbage til toppenRudy Pevenage: Forsvandt i højt tempo


Mens T-Mobiles Tour-kaptajn, Jan Ullrich, mødte de fremmødte og ventende journalister, så var det en helt anden fremgangsmåde, som holdets suspenderede sportsdirektør gjorde brug af, da han i hast forlod holdets hotel tidligere på eftermiddagen.

”Pevenage havde kontakt med lægen Fuentes. Der er indicier, der ikke kan tolkes på mere end en måde,” erklærede Stefan Wagner, som er en af holdets talsmænd, til de mere end 100 ventende journalister.

Tæt på klokken 14.00 styrtede Rudy Pevenage pludselig ud af hotellets bagdør, løb hen til sin bil og forsvandt med høj hastighed fra stedet.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Føler sig som offer


Jan Ullrich kom til eftermiddag med et par korte bemærkninger udenfor T-Mobiles hotel om de anklager, han er udsat for og suspensionen fra det, der skulle være hans helt store forsøg på at få sin anden Tour-sejr.

"Det er det værste, som er sket i min karriere," lød det fra en nedslået og chokeret rytter. "Jeg føler mig som offer," tilføjede han og fortalte endvidere, at han nu vil tage et par dage fri, inden han "vil bevise min uskyld".

Jan Ullrich fik den nedslående nyhed over telefonen, da han sammen med sine holdkammerater i teambussen var på vej til holdpræsentationen. Bussen vendte omgående om, og indtil klokken 16.30 opholdt han sig så på sit værelse, før han iført et mørkt træningssæt trådte ud til de ventende journalister.

Forud for dette havde en af holdets talsmænd erklæret, at den tyske stjernerytter ikke ønskede at besvare spørgsmål, men udelukkende ville komme med en kort erklæring.

"Jeg er helt nede, men jeg vil fortsat kæmpe. Hele holdet er naturligvis deprimeret,” sagde han, idet han erklærede sig imod at hele holdet skulle trække sig på grund af sagen. "De skal køre med for mig."

Tilbage til toppenWalter Godefroot: Det er en skandale


"Hvad jeg nu hører fra Strasbourg er en skandale og har frygtelige konsekvenser for hele cykelsporten. Og jeg vil kun sige én ting: 'Rudy Pevenage - så er det sagt'. Det navn er for evigt strøget af min hukommelse", siger den tidligere manager hos T-Mobile til den tyske Tv station ARD.

Tilbage til toppenGlenn Bak: Det er synd for vores sport


Det danske Unibet-rytter, Glenn Bak, som får din professionelle debut i Post Danmark Rundt, er rystet over udviklingen i Frankrig.

”Det er skide synd for sporten, som vi jo elsker, men vi skal huske, at ingen er dømt endnu. Men hvis det er sandt disse rygter, så er det dejligt, at vi får fat i alle dem, der snyder, da de ikke fortjener at køre. Man kan håbe at sporten bliver mere ren, og dem som har talent og træner en hård og ren kamp får lov til at blive professionelle,” forklarer Glenn Bak til Feltet.dk.

Tilbage til toppenUCI: Ni ryttere bliver udelukket


Ifølge en pressemeddelelse fra UCI bliver i alt ni ryttere udelukket forud for Tour de France. Foruden de allerede kendte Jan Ullrich, Oscar Sevilla (begge T-Mobile), Ivan Basso (Team CSC) og Francesco Mancebo (AG2r), er det tale om fem ryttere fra Astana-Würth mandskabet: Sergio Paulinho, Isidro Nozal, Allan Davis, Alberto Contador og Joseba Beloki.

Disse ryttere er ifølge UCI foreligger der grove beskyldninger mod netop disse ryttere i den 500 siders rapport, som de spanske myndigheder skulle have præsenteret for de franske myndigheder i går. UCI understreger dog, at de ni ryttere endnu ikke er dømt for noget.

Holdene får ikke mulighed for at udskifte rytterne og Alexandre Vinokourov får altså bare tre holdkammerater til at hjælpe sig under løbet.

Tilbage til toppenTour de France: Mancebo nu officielt suspenderet


AG2R's sportsdirektør Vincent Lavenu bekræftede i dag på en pressemøde, at holdets kaptajn Francisco Mancebo også er suspenderet fra Tour de France. Dermed er nogle af de allerstørste navne ude af dette års Tour de France, og pludselig er outsiderne blevet til favoritter, men hvem er nu outsidere?

Tilbage til toppenTeam CSC: CSC bakker op


På pressemødet efter beslutningen om at suspendere Ivan Basso og derved sende ham hjem inden Tour de France overhovedet var begyndt, fortalte holdets pressechef Brian Nygaard, at der er fuld opbakning fra hovedsponsoren CSC.

”Utvetydig opbakning,” lød det fra pressechef Brian Nygaard. ”Denne beslutning har vi taget i samarbejde med CSC og de har givet deres tilsagn med opbakning med alt, hvad vi har foretaget os i denne sag. Vi har taget beslutningen i samråd med sponsoren.”

Ivan Basso er nu suspenderet af Team CSC og skulle Ivan Basso blive dømt i sagen er det ikke noget Bjarne Riis vil tage ansvaret for.

”Nej, det kan jeg selvfølgelig ikke tage ansvaret for. Det må stå for rytterens regning. Når en rytter skriver kontrakt med vores hold, så skriver de under på en etisk kode og den siger at de ikke må arbejde sammen med læger udenfor holdet,” sagde Riis, men tilkendegav samtidig at han tror på Ivan Bassos uskyld.

”Så længe der ikke er kommet en dom i sagen, så kan jeg ikke være skuffet. Ivan må bevise, sammen med sin advokat, at han er uskyldig. Indtil da tror jeg på Ivan, men jeg har taget de fornødne forholdsregler. Det er jeg nødt til. Det har jeg gjort”, sagde Riis.

Tilbage til toppenTour de France: CSC rytterne klar til at trække sig?


Reaktionen fra Team CSC øvrige otte ryttere skulle ifølge TV2 have været, at de var klar til at trække sig ud af løbet, hvis Ivan Basso ikke fik lov at stille til start. Men team-ejer Bjarne Riis vil have rytterne til at fortsætte i løbet.

Hele holdet og Bjarne Riis var indstillet på at køre for Ivan Basso skulle vinde Tour de France. ”Ja, sådan skulle det åbenbart ikke være. Vi skal samle den op herfra og kører videre herfra,” lød det fra Riis på pressemødet efter valget om at suspendere Ivan Basso.

Og team-ejeren havde åbenbart været i kontrakt med sin stjerne inden valget blev truffet. ”Ivan er selvfølgelig ked af det og kom også for at vinde Tour de France. Han forstår min situation, og der er ikke så meget at diskutere. Situationen er nu sådan, og vi tager vores forårsregler,” fortalte Riis.

Man kan dog formentlig sagtens forvente en rytter-reaktion på sagen. Det har der været lidt en tradition for de senere år, bl.a. blev de spanske mesterskaber forleden aflyst pga. den verserende dopingsag, der nu har sendt en lang række af løbets største favoritter ud af løbet.

Tilbage til toppenTour de France: Astana-Würth måske helt ude


Rytterne fra det spanske Astana-Würth hold bliver måske smidt ud af årets Tour de France i samlet flok.

For flere af de andre hold drejer suspensionen sig om en eller to ryttere, som sættes i forbindelse med den spanske dopingsag, men hos Astana-Würth drejer det sig om mindst ni ryttere.

Ifølge Radsport-News.com erklærede Tour-direktør Christian Prudhomme, at meget tydede på en generel praksis på Manolo Saiz’ hold. "Hos Astana tyder meget på at der er tale om et organiseret dopingsystem. Vi beklager, at disse officielle informationer ikke forelå i går, før den internationale sportsdomstols afgørelse." Hermed henviser han til CAS’ afgørelse i Astana-Würths favør vedrørende retten til at stille til start. Alexandre Vinokourov og hans holdkammerater var ellers tidligere erklæret uønsket af ASO.

Tilbage til toppenTour de France: Ingen erstatninger for suspenderede ryttere


De tyve sportsdirektører er sammen med arrangørerne af Tour de France blevet enige om, at der ikke indkaldes nye ryttere som erstatning for de, der er blevet suspenderet.

Det vil reelt betyde, at Team CSC stiller til start med otte ryttere, mens T-Mobile allerede før starten er nede på bare syv ryttere. Med de godt tyve ryttere, som ifølge medierne bliver trukket ud af dette års Tour de France, inden det endnu er begyndt, er det imidlertid ikke de eneste to hold, som starter i decimeret udgave.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Tror fortsat på Basso


”Jeg tror på Ivan, men har selvfølgelig taget de fornødne forholdsregler,” erklærede Bjarne Riis lige efter mødet mellem Tour-arrangørerne og de deltagende holds sportsdirektører.

CSC-bossen udtalte endvidere, at det nu er op til Ivan Basso sammen med sin advokat at bevise, at han ikke har noget at gøre med den verserende dopingsag, og at han ikke har haft forbindelse med lægen Eufermiano Fuentes.

Det var naturligvis en meget alvorlig team manager, der mødte den talstærkt fremmødte presse, men Bjarne Riis fortalte også, at han jo er nødt til at koncentrere sig om de øvrige ryttere og de kommende tre ugers cykelløb.

Tilbage til toppenSpansk avis: Basso også ud


Tour de France societetet har tidligere meddelt, at man ikke vil tøve med at smide ryttere ud, som er impliceret i den spanske dopingsag. Ifølge den spanske avis, MARCA, betyder det også et farvel til Team CSC’s Ivan Basso, den spanske bjergrytter Francisco Mancebo fra Ag2r og Joseba Beloki fra Astana-Würth.

Alle sportsdirektører sidder i øjeblikket til møde med arrangørerne af Tour de France, og der er ikke kommet informationer herfra på nuværende tidspunkt. Der skal imidlertid være pressemøde kl. 14.00 med deltagelse af alle de deltagende holds ledere, og forhåbentlig vil der så komme information om, hvem der reelt er impliceret.

Der er ingen tvivl om, at de seneste dages mange rygter har virket som de værste dage på Sniper Street i Sarajevo. Der er blevet skudt på stort set alle, som er set bevæge sig.

Tilbage til toppenTour de France: Leblanc roser T-Mobile


Løbsdirektør Jean Marie Leblanc roste her til morgen holdledelsen på T-Mobile for deres hurtige reaktion i forhold til holdkaptajn Jan Ullrichs rolle i Operation Puerto, fortæller Radsport-news.com i dag.

”Det er modigt. Og det er et godt eksempel for de andre sportslige ledere” sagde Leblanc, der i år er løbsdirektør for sidste gang og givetvist havde forestillet sig en helt anderledes måde at slutte sit eget mangeårige engagement i Tour de France på.

På spørgsmålet om, hvorvidt Tour de France overhovedet skulle finde sted efter de foreløbige afsløringer, svarede Leblanc:

”Hvorfor ikke? De første meldinger fra Spanien lød på, at sagen omfattede ca. 150 ryttere. I det tilfælde havde vi nok overvejet sagen. Men i øjeblikket handler det om et meget mindre antal. Vi opfordrer til, at de respektive holdledelser tager de involverede ryttere ud af løbet. Hvis ikke de gør det - så vil vi handle”, sagde Leblanc.

Tilbage til toppenDoping: Team CSC på vej i ny dopingsag?


Det danske ProTour hold Team CSC nævnes nu i endnu en dopingsag. Det er den franske avis L'Equipe, som skriver, at der er blevet fundet 100 sprøjter, som måske kan kædes sammen med det danske hold.

Sagen stammer tilbage fra april måned, hvor en pose med 100 sprøjter blev fundet i en affaldsspand dagen før Paris-Roubaix. Løbet blev dagen efter vundet af Team CSCs Fabian Cancellara.

Ifølge L'Equipe skulle posen været blevet fundet på en underjordisk parkeringsplads i Paris, hvor en rengøringskone stak sig på en af nålene. Et vidne skulle have fortalt fransk politi, at vedkommende har set en bil med Team CSC-lignende farver og logoer efterlade posen i affaldsspanden.

Avisen skriver, at stoffet i sprøjterne muligvis kunne være THG, men endnu er dette et rygte, som man i lighed med meget andet bør tage med et gran salt.

Tilbage til toppenTeam CSC: Riis parat til at fyre Basso


Bjarne Riis vil ikke tøve med at fyre Ivan Basso, hvis det viser sig, at tourfavoritten rent faktisk har samarbejdet med den spanske dopinglæge Fuentes. Den udtalelse faldt umiddelbart efter, at den danske holdejer fik at vide, at det konkurrerende tyske mandskab T-Mobile havde suspenderet Jan Ullrich og Oscar Sevilla, fortæller Ritzaus Bureau.

Da Riis blev foreholdt en tidligere udtalelse, hvor han havde sagt, at han ville fyre Basso, såfremt han havde samarbejdet med Fuentes, blev han derefter spurgt, om han stadig stod ved denne udtalelse.

"Det gør jeg. Men jeg har svært ved at forestille mig, at det skulle være rigtigt. Nu skal vi først have nogle fakta på bordet", sagde Bjarne Riis.

Tilbage til toppenAfstemning: Ændrer doping sagen dit syn på Touren?


Rygterne løber stærkt og i dag er der kommet yderligere oplysninger i den spanske doping sag. Spørgsmålet er så, vil dette ændre dit syn på Touren og vil det påvirke din interesse i løbet i år.?

Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppenTeam CSC: En uholdbar situation


Team CSC’s Tour-kaptajn, Ivan Basso, har ligesom flere andre måtte se sig selv nævnt i medierne som værende på de spanske myndigheders liste over ryttere, som er involveret i den verserende dopingsag. Indtil videre er der dog ikke fremkommet noget officielt, og ifølge TV2 Sporten er Basso da også udelukkende kommet på listen, fordi hans navn er blevet nævnt i telefonsamtaler mellem Eufermiano Fuentes og andre ryttere.

Og selvom det viser sig, at Ivan Basso ikke er direkte impliceret i sagen, så erklærer holdets pressechef, Brian Nygård, at situationen er uholdbar.

"Vi er jo svært utålmodige for at få at vide helt præcis, hvad situationen er. Vi har kontaktet Den Internationale Cykleunion, vi har kontaktet Tour de France-organisationen, fordi vi er ekstremt utålmodige efter at få nogle kendsgerninger, vi kan forholde os til. Det er ikke fair overfor nogen, at vi skal gå og ikke rigtig vide, hvad der er skidt, og hvad der er kanel," sagde han til TV 2 Sporten her til morgen.

Tilbage til toppenT-Mobile: Bernucci og Schreck erstatter Ullrich og Sevilla


Selvom T-Mobile har suspenderet sin Tour-kaptajn og en af hans vigtigste hjælpere i bjergene dagen før starten på verdens størtste cykelløb, så har man besluttet alligevel at stille til start i det franske etapeløb.

Lorenzo Bernucci og Stephan Schreck bliver derfor hentet ind som erstatning for suspenderede Jan Ullrich og Oscar Sevilla.

Man kan ligeledes forvente, at der bliver krævet en DNA test fra de to suspenderede ryttere, såfremt de fastholder deres uskyld. "Naturligvis har alle involverede chancen for at bevise deres uskyld. I det tilfælde vil en DNA-test være en teoretisk mulighed," erklærer T-Mobiles talsmand, Luc Eisenga.

Tilbage til toppenManager: Tour-spillet starter en time før


Tour de France managerspillet starter i morgen. Da rytterne starter tidligere end Feltet.dk havde regnet med, så har vi rykket spilstart frem til lørdag kl. 13.00. Inden kl. 13.00 skal du altså have betalt, godkendt og aktiveret dit hold for at stille til start i Feltet.dk store Tour de France spil.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenPro Cycling Manager: Sidste chance i dag!


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet, og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.Gratis managerhold på www.feltet.dk/manager
Alle der forudbestiller Pro Cycling Manager spillet hos Feltet.dk får et gratis Tour de France hold på www.feltet.dk/manager.

Bemærk forudbestillingstilbuddet gælder kun frem til og med den 30. juni 2006. Betalingen skal også have fundet sted indenfor den tidsramme.

Brugeren skal blot logge ind og oprette sit hold. Når holdet er oprettet, så skal ordrenummer samt dine manageroplysninger brugernavn, password og holdets navn sendes i en mail til manager@feltet.dk. Så vil holdet blive aktiveret.

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og forventes at udkomme den 30. juni 2006.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt, ekspeditionsgebyr og det gratis managerhold på www.feltet.dk/manager.

Bestil her: www.feltet.dk/shop

Tilbage til toppenTour de France: Holm tror på Popovych


Den tidligere professionelle cykelrytter og nuværende sportsdirektør hos T-Mobile, Brian Holm, at kampen sejren i dette års Tour de France står mellem Jan Ullrich og Ivan Basso.

”Det bliver næppe kun de to, der skal kæmpe om det. Der kommer jo altid en anden rytter ind i spillet, som vi ikke havde regnet med på forhånd,” siger Holm til Ekstra Bladet.

”Sidste år var det Michael Rasmussen, i år kunne det blive Jaroslav Popovych,” lyder spådommen.

Tilbage til toppenTour de France: Rasmussen tror på samlet sejr


Mens Bjarne Riis går og håber på, at Ivan Basso vil markere 10-års jubilæet siden den første danske sejr i Tour de France, med en sejr til danske Team CSC, ja så går løbets enlige danske Michael Rasmussen rytter rundt med de samme drømme. Rabobank-rytteren tror således på, at han kan vinde dette års Tour de France.

”Hvis vi kommer til Pyrenæerne, og jeg kun er tre minutter efter de førende, så er jeg kandidat til den samlede sejr i Touren,” siger han i dagens BT.

Derved går Michael Rasmussen også lidt i mod de udmeldinger, der de seneste dage er kommet fra Rabobank-lejren, hvor russeren Denis Menchov, bliver udråbt til holdets klassementshåb.

”Jeg er en af de heste, der bliver spillet på. Vi skal derhen til, hvor det bliver alvor, før vi kan se, hvem der er de bedste. Og så kan holdet træffe beslutningerne,” lyder det fra Rasmussen.

Tilbage til toppenManager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om. Det samlet præmiebeløb er på mere end 50.000 kroner.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Prolog til Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?