Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 31. juli 2006

Feltet.dk korte - 31. juli 2006

31. juli 2006 01:180
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Floyd Landis: Har endnu ikke anmodet om analyse af B-prøven
- Post Danmark Rundt: CSC satser på flere ryttere
- Post Danmark Rundt: Masser af tilskuere - ingen doping?
- Post Danmark Rundt: Massiv mediedækning
- Vattenfall Cyclassics: 40 test i Hamborg
- Manolo Saiz: Jeg er uskyldig og vil fortsætte
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Pro Tour: DCU vil have afskaffet Pro Touren
- Pat McQuaid: Nogle slipper, men ikke Basso
- Pat McQuaid: Det ligner røgslør fra Landis
- Pat McQuaid: Tid til en ny strategi
- Pat McQuaid: Lederne har et medansvar
- Olaf Ludwig: Skuffet over behandling
- Python Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!
- Erik Zabel: Alle glemte Freire
- Polynormand: Anthony Charteau sejrede på hjemmebane
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Floyd Landis: Har endnu ikke anmodet om analyse af B-prøven


Det internationale cykelforbund har anmodet om at få foretaget en analyse af Floyd Landis’ B-prøve. Amerikaneren har endnu ikke selv officielt anmodet om en kontraanalyse af den positive prøve, han afleverede efter 17. etape af årets Tour de France.

Landis testede positiv for testosteron, og har efterfølgende erklæret, at han ville anmode om en analyse af B-prøven. Det er endnu ikke sket, og derfor har UCI her til aften bedt det franske laboratorium i Châtenay-Malabry om at foretage kontraanalysen.

En UCI talsmand erklærede, at man ville fremskynde sagen. UCI kan ifølge reglementet i lighed med en rytter anmode om en modanalyse af et testresultat. Laboratoriet vil gennemføre den nye test i denne uge, såfremt Landis indvilliger inden onsdag. Rytteren har efter at han er blevet gjort bekendt med A-prøvens resultat fem hverdage til at anmode om en modanalyse. Men da laboratoriet holder ferie i august, kunne analysen af B-prøven derfor blive forsinket i flere uger, og det ønsker UCI at undgå.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: CSC satser på flere ryttere


Til trods for at løbets største favorit formentlig køre på Davitamon-Lotto i form af Cadel Evans, så vil alle uden tvivl formentlig lægge deres taktik efter, hvad Team CSC gør i løbet af Post Danmark Rundt. Derfor stiller Team CSC ikke til start med en enkelt rytter som kaptajn, som sidste år, hvor Ivan Basso var så altdominerende, at han kunne tage fire ud af seks etapesejre.

”På papiret stiller vi med et hold, hvor alle otte kan vinde, og det er vigtigt for os at få en mand øverst på skamlen. Det er mindre vigtigt, hvem det er,” siger sportsdirektør Dan Frost til Ritzau.

”Derfor har vi heller ingen holdkaptajn fra starten af. Hvis man har det, så vil man jo også låse de andre, og så har man ikke så mange kort at spille på. Og det kan godt blive et problem.”

Ifølge Direktør for Danmarks Cykle Union (DCU), Jesper Worre, der samtidig er løbsarrangør for etapeløbet, kan der godt komme store tidsforskelle allerede på den første teknisk svære rundstrækning i Viborg på 1. etape af løbet. Ellers afgøres løbet formentlig på den hårde Kiddesvej-stigning på 2. etape i Vejle eller på enkeltstarten i Helsingør, der køres om lørdagen.

”Spørgsmålet er jo, om Stuart O'Grady kan komme med hjem i Vejle. Det tror jeg selv, at Team CSC tror,” siger Worre, der dog selv regner Cadel Evans som løbets store favorit.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Masser af tilskuere - ingen doping?


Løbsdirektør for Post Danmark Rundt, Jesper Worre, forventer ikke, at publikum vil svigte Post Danmark Rundt på trods af de seneste dopingafsløringer i cykelsporten.

”Sagerne er selvfølgelig et troværdighedstab for sporten, men vi tror på, at der kommer lige så mange mennesker på landevejene som sidste år,” siger Worre til Ritzau.

Worre mener ligeledes, at det er muligt at vinde det danske etapeløb uden brug af doping.

”Det er jo nærmest efterhånden en kendsgerning, at man ikke kan vinde Tour de France uden at have dopet sig, men det kan man altså godt i Post Danmark Rundt,” lyder det fra Jesper Worre.

Løbet kan ellers ikke byde på hverken sidste års meget populære vinder Ivan Basso eller løbets samlede nummer tre Rory Sutherland. Basso er fortsat mistænkt for systematisk dopingmisbrug med hjælp fra den spanske dopinglæge Eufemiano Fuentes, mens Sutherland bare to uger efter det danske etapeløb blev testet positiv i Tyskland Rundt og senere fyret af sin arbejdsgiver Rabobank.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Massiv mediedækning


Når Danmarks største sportsbegivenhed, cykelløbet Post Danmark Rundt, køres den 2. - 6. august, bliver løbet dækket tæt på både TV, radioen og på Internettet.

DR TV sender hver aften under løbet i prime time programmet AftenTour med et sammendrag fra dagens etape krydret med interviews og baggrundshistorier fra løbet. Studievært på programmet er Louise Bjerregaard.

Som noget nyt bliver Post Danmark Rundt også dækket massivt i radioen. På DR P4 sender Café Hack hver formiddag direkte fra startbyen. Radioprogrammet følger bl.a. Anders Lund fra Team GLS tæt og snakker med ham dagligt om dagens etape. Desuden kommer der besøg i form af bl.a. løbsdirektør Jesper Worre, Viggo Sommer fra 'De nattergale', musikerne Bryan Rice og Mek Pek samt mange mange flere.

På DR P3 følges afslutningen på etaperne hver eftermiddagen fra kl. 15-18 i stil med den dækning P3 har af Tour de France.

På Internettet vil der være liveopdatering på www.postdanmarkrundt.dk, hvor man desuden kan læse nyheder, se foto og meget meget mere.

Feltet.dk vil også være tilstede på samtlige etaper, hvor der vil blive leveret artikler, interviews, nyheder m.m. til dig hver dag.

Programmet for Aften Tour på DR:
Onsdag den 2. august: kl. 21:20
Torsdag den 3. august: kl. 21:25
Fredag den 4. august: kl. 21:30
Lørdag den 5. august: kl. 23:25
Søndag den 6. august: kl. 21:25

Cafe Hack sender onsdag, torsdag, fredag fra kl. 9-11, lørdag kl. 16-18 og søndag kl. 10-12.

Tilbage til toppenVattenfall Cyclassics: 40 test i Hamborg


Hele 40 ryttere blev overraskende testet forud for klassikeren, Vattenfall Cyclassics, i Hamborg i går. Samtlige tests var negative kunne Rudolf Scharping afsløre på en pressemøde forud for løbet.

Udover de 40 ryttere blev vinderen Oscar Freire samt to yderligere ryttere testet.

Tilbage til toppenManolo Saiz: Jeg er uskyldig og vil fortsætte


Selvom Manolo Saiz trak sig som teammanager for Liberty Seguros-holdet den 8. juni, så ønsker manageren ikke at slippe sin andel i firmaet Active Bay, som står bag det daværende Liberty Seguros hold eller det nuværende Astana hold. Dermed står Astana holdet reelt uden en licens, hvis Manolo Saiz ikke giver slip på sin, og det ser det ikke ud til, at han vil gøre.

”Jeg er uskyldig, derfor kan jeg ikke se, hvorfor jeg skal tage afstand til cykelholdet”, siger Manolo Saiz.

Hvis det ikke lykkedes Astana at få en licens, så vil hovedsponsoreren trække sig fra cykelsporten. To af holdets største stjerner Alexandre Vinokourov og Andrey Kashechkin bliver dermed arbejdsløse. Rygtet siger dog, at T-Mobile skulle have vist interesse.

Hvorvidt Astana-holdet får lov til at stille til start i morgendagens ProTour løb i Tyskland vides endnu ikke.

Tilbage til toppenStatistik: Danske UCI-point opdateret


Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSCs ryttere samt øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret efter den seneste uges løb.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".

Tilbage til toppenPro Tour: DCU vil have afskaffet Pro Touren


Det spanske, det italienske og det franske cykleforbund har alle skrevet til den International Cykle Union (UCI) og opfordret til, at Pro Touren nedlægges, da de tre forbund ikke mener den nye struktur fungere.

”Vi er delvist på linje med dem. Især i forhold til dopingsagerne har Pro Touren nok forværret problemerne,” siger direktøren for Danmarks Cykle Union (DCU) til Ritzau

”De etiske regler skal selvfølgelig gælde for alle hold. Det er jo vanvittigt, at Pro Touren har nogle regler, der ikke gælder for andre. Sådan skal det ikke være,” siger Jesper Worre. ”Det skaber alt for meget juristeri. Med det andet system er det også lettere at være konsekvent, når cykelholdene har dopingsager.”

I dag har Pro Tour mandskaberne licenser, der strækker sig over flere sæsoner, hvor de har garanti for at komme til start i verdens største cykelløb, uanset om holdet er indblandet i verserende dopingsager.

Tilbage til toppenPat McQuaid: Nogle slipper, men ikke Basso


Den Internationale Cykle Unions (UCI) jurister har brugt de seneste uger til minutiøst at gennemgå alt materialet fra den spanske dopingundersøgelse under navnet ’Operation Puerto’. De vigtigste sager er blevet gennemgået først og materialet mod ryttere som Ivan Basso og Jan Ullrich er således allerede blevet sendt til de pågældende nationale forbund, mens man endnu mangler at behandle enkelte af de resterende sager. Enkelte af de 58 involverede ryttere går dog fri af anklagerne.

”Det er ikke alle, der er så belastede, at der sker mere for deres vedkommende, men for hovedparten gælder det, at vi henstiller til de nationale forbund, at der køres en sag mod dem,” fortæller præsidenten for UCI Pat McQuaid til Politiken.

”Det viser sig, at der er begået en fejl over for to af Astanás ryttere spanieren Alberto Contador og portugiseren Sergio Paulinho. De skulle ikke have stået på listen. De har ikke været impliceret i Operation Puerto, så jeg regner ikke med, der sker videre med dem. Hvordan de øvrige skulle kunne slippe, har jeg meget svært ved at se”, konstaterer UCI-præsidenten, der samtidig understreger, at skulle de nationale forbund lade en rytter gå fri af anklagerne tager UCI sagen videre til den internationale arbitrære sportsdomstol (CAS). Det gælder også Team CSCs Ivan Basso.

”Ja. Han er berørt ligesom de øvrige,” siger McQuaid, der ikke forstår at man ikke har hørt mere fra den italienske rytter, da han blev udelukket fra Tour de France.

”Jeg ville været stormet ud til pressen og fortalt, hvor uretfærdigt jeg blev behandlet. Men Basso smuttede bare stille og roligt væk. For mig er der et eller andet, der ikke stemmer,” siger ireren.

Tilbage til toppenPat McQuaid: Det ligner røgslør fra Landis


Præsidenten for den Internationale Cykle Union (UCI), Pat McQuiad, siger det ikke direkte, men det er tydeligt, at han ikke tror ret meget på Floyd Landis forklaringer i forbindelse med den positive dopingprøve under Tour de France.

”Jeg oplever i øjeblikket en glimrende PR-kampagne fra Landis og hans folk i forbindelse med hans A-prøve. For mig ligner det et røgslør. Selvfølgelig må vi vente på resultatet af B-prøve, men, som han selv indrømmer, så er chancerne gode for at resultatet er det samme,” sagde han til Ritzau da han i går gæstede Danmark.

I det hele taget er ireren ved at være godt træt af de mange undskyldninger som rytterne stiller op med, hvis de bliver taget i en dopingkontrol.

”Jeg er træt af denne konstante benægtelse, det er måske et af de eneste punkter, hvor jeg deler synspunkt med Dick Pound (præsidenten i WADA). Det er trættende med alle disse undsigelser, og disse fyre vil finde smarte advokater, som vil gøre arbejdet rigtig stort for UCI,” siger han til Jyllands-Posten.

Det schweiziske mandskab har forklaret den positive dopingprøve, med at den amerikanske rytter har problemer med skjoldbruskkirtlen, samt at han dagen før dopingprøven indtog både øl og whisky. Ligeledes mener holdet, at Landis har en naturlig høj produktion af testoteron, som han er blevet testet positiv for.

Tilbage til toppenPat McQuaid: Tid til en ny strategi


Som et resultat af sagen omkring den spanske læge Eufemiano Fuentes og den positive dopingprøve fra Floyd Landis, varsler præsidenten for den Internationale Cykle Union (UCI), Pat McQuiad, en helt ny strategi for dopingbekæmpelsen i international cykelsport. Der er dog fortsat brug for finpudsning.

”Sportens image er blevet voldsomt skadet de seneste år, og vi vil nu træffe nogle foranstaltninger for at rette op på det. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke komme nærmere ind på, hvad det er vi vil gøre, fordi vi stadig reflekterer, diskuterer og arbejder på strategien,” sagde Pat McQuaid til Ritzau.

”Jeg er overbevist om, at det vil lykkes at udarbejde en strategi, der udvikler sporten tilbage til udgangspunktet,” sagde McQuiad.

Tilbage til toppenPat McQuaid: Lederne har et medansvar


Præsidenten for den Internationale Cykle Union (UCI), Pat McQuiad, mener ikke at lederne på de professionelle cyklemandskaber kan frasige sig sit ansvar når holdets ryttere bliver afsløret i et dopingmisbrug.

”Selvom et hold ikke medvirker til systematisk doping af deres ryttere, så har ledelsen ansvar for at holde et vågent øje med deres ryttere. En sportsdirektør med mange års erfaring må da kunne se, hvis en af holdets ryttere pludselig forbedrer sig markant på kort tid,” siger Pat McQuaid til Århus Stiftidende.

Direktøren for Danmarks Cykle Union (DCU) mener, at den mest effektive metode til at få dopingen ud af cykelsporten, er hvis de professionelle mandskaber bliver ramt i forbindelse med positive dopingprøver. En måneds løbspause til hele holdet skal ifølge direktøren nok skabe selvjustits.

”Jeg tror, at vi skal helt derhen. Hvis det var sådan, så tror jeg, at Schweiz Rundt en måned før Touren ville blive det reneste cykelløb,” siger Jesper Worre til Ritzau.

Tilbage til toppenOlaf Ludwig: Skuffet over behandling


Kun en enkelt sæson blev det til for den tidligere stjernesprinter. Olaf Ludwig overtog tøjlerne efter Walter Godefroot ved starten af denne sæson, men allerede inden debutsæsonen er overstået, har han fået den nedslående besked, at sponsoren opsiger samarbejdet.

"Jeg er vanvittigt skuffet over denne behandling. Det er et meget sørgeligt tilfælde. Men jeg vil under ingen omstændigheder vaske det beskidte vasketøj nu," siger en chokeret Ludwig.

Den nye team manager, Bob Stapleton, har ifølge kommunikationschef Christian Frommert allerede ansøgt om en Pro Tour licens. "Bill har sendt en ansøgning, så vi er sikre på, at T-Mobile også fremover har en licens."

I øjeblikket er det Olaf Ludwigs driftsselskab, der er indehaver af Pro Tour licensen, og det er også med hans firma, at rytterne har skrevet kontrakt. Disse løber indtil udgangen af 2008 og kan ikke opsiges, uden at det accepteres af Olaf Ludwig.

Spørgsmålet er så, om det kommer til at foregå helt så gnidningsløst, som T-Mobile forestiller sig. Man kunne forestille sig diverse juridiske stridspunkter.

Tilbage til toppenPython Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet JJnet.dk, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER !!!!

- Racerslanger "Super-thin" 700x18/25C kun kr. 9,95 v/20 stk.
- Langærmet cykeltrøje sort/blå kun kr. 89,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)
- Hjulsæt A-class 320, super letvægts hjulsæt kun kr. 890,00
- Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kranksæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
- Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
- Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
- Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
- Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenErik Zabel: Alle glemte Freire


Tyskeren Erik Zabel var tæt på at hente en kæmpe triumf i karrierens efterår, da han igår blev nummer to i klassikeren Vattenfall Cyclassics i Hamborg. Milram-rytteren blev dog slået med få centimeter af Rabobank's Oscar Freire, som nærmest var usynlig hele løbet igennem.

"Oscar's har gjort dette i mod mig flere gange, men jeg rækker ALDRIG mere hænderne i vejret. Før starten, da vi stod ved indskrivningen jokede vi lidt med at sige, at McEwen og Boonen ikke var her, så hvis det endte med en spurt, så vil jeg have en god chance. Men alle glemte faktisk Oscar Freire, og han viste, at man skulle regne med ham," sagde Erik Zabel til ARD efter løbet.

"Vi lykønskede alle hinanden, men vi spekulerede alle på, at det var Oscar (Freire, red.), så mig, og derefter Pozzato. Jeg er overhovedet ikke skuffet, selvom nogle sikkert ikke vil tro på mig. Jeg kan godt leve med at tabe til Oscar. Han er kendt for en enorm fart frem imod mållinjen," tilføjede Zabel.

Zabel glæder sig i øvrigt også over, at holdet har opnået et godt resultat netop i Nordtyskland, da hovedhovedsponsoreren holder til i Bremen, som ikke er langt fra Hamborg.

Tilbage til toppenPolynormand: Anthony Charteau sejrede på hjemmebane


I går blev det franske endagsløb Polynormand kørt, som endte med at to ryttere skulle spurte om sejren efter 157 km i sadlen. Det var Jartazi-rytteren Bert Scheirlinckx og Crédit Agricole-rytteren Anthony Charteau, som kom samlet til mål. I spurten sejrede Anthony Charteau.

Agritubel-rytteren Nicolas Crosbie kom i mål 4 sekunder efter på 3. pladsen.

I den franske cup fører Ag2r-rytteren Lloyd Mondory fortsat.


Resultat
1 Anthony Charteau (Fra) Crédit Agricole 3.39.45
2 Bert Scheirlinckx (Bel) Jartazi
3 Nicolas Crosbie (Fra) Agritubel 0.04
4 Yann Pivois (Fra) Bretagne-Jean Floc’h 0.09
5 David Lelay (Fra) Bretagne-Jean Floc’h 1.09
6 Rémi Pauriol (Fra) Crédit Agricole 2.32
7 Laurens Ten Dam (Ned) Unibet.com 2.36
8 Nicolas Roche (Irl) Cofidis 2.43
9 Arnaud Gérard (Fra) Française des Jeux 2.47
10 Lloyd Mondory (Fra) Ag2r 2.49
11 Arnaud Lesvenan (Fra) French national team
12 Ben Johnson (Aus) Agritubel
13 Sébastien Duret (Fra) Bretagne-Jean Floc’h
14 Laurent Lefèvre (Fra) Bouygues Telecom
15 Freddy Bichot (Fra) Française des Jeux

French cup stillingen
1 Lloyd Mondory (Fra) AG2R 119 point
2 Lilian Jégou (Fra) Française des Jeux 105
3 Jimmy Casper (Fra) Cofidis 85
4 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom 75
5 Emilien Benoît Berges (Fra) Auber 93 68

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Cancellara analyserer: Visma kan ødelægge sig selv
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger