Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 3. august 2006

Feltet.dk korte - 3. august 2006

03. august 2006 01:130
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Mario Kummer: Ikke til Astana
- Post Danmark Rundt: Breschel håber på Frederiksberg
- Liquigas: Basso kører resten af sæsonen for os
- Chris Anker Sørensen: Meget godt tilfreds
- IOC Præsident: Grand Tour løb skal gøres kortere
- Doping: Ullrich brugte 35.000 euro
- Post Danmark Rundt: Cancellara CSCs joker
- Post Danmark Rundt: Lund bestod ikke klassementsprøve
- DIBA-løbet: Lukket for tilmelding til ældste feltet
- Team CSC: Situationen uændret omkring Lund
- Paris-Corrèze: Solo-sejr til Marcus Ljungquist Opd.
- Alexander Vinokourov: Føler sig bedre end forventet
- Stuart O’Grady: Håber på at uheldene stopper i Danmark
- Peter Van Petegem: Ude i flere uger
- Bernhard Kohl: Stærkt løbsprogram resten af sæsonen
- Post Danmark Rundt: Rodriguez til start uden ambitioner
- Magnus Bäckstedt: Ser frem imod Vueltaen
- Walter Godefroot: Kummer ikke behandlet korrekt
- Astana: Et hold under opbygning
- Post Danmark Rundt: Tom Breschel - jævnbyrdighed i år
- Christian Andersen: Mads Christensen er på vej tilbage
- Post Danmark Rundt: Gerolsteiner satser ikke kun på Høj
- Post Danmark Rundt: Barloworld satser på Mauro Facci
- Post Danmark Rundt: Kongeetape i regnvejr
- Post Danmark Rundt: Designa tror på Chris Anker og Fuglsang
- Post Danmark Rundt: Evans ned i gear
- Anders Lund: Kører for Team CSC næste år

De korte nyheder opdateres løbende


Mario Kummer: Ikke til Astana


Mario Kummer, der er faldet i unåde hos T-Mobile, hvor han i denne sæson har været ansat som "sportsteknisk direktør" kommer ikke til fremover at arbejde for Team Astana, som der ellers har været spekulationer om.

Kummer er i øjeblikket sportslig leder af T-Mobiles hold i Deutschland Tour, og han erklærede i dag, at Walter Godefroot havde givet ham et tilbud, som han dog afslog.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Breschel håber på Frederiksberg


Matti Breschel drømmer fortsat om sin første sejr som professionel, og han håber, at den endelig kommer på søndagens afsluttende etape til Frederiksberg.

"Jeg havde set frem til to etaper. Den her i Vejle og den til Frederiksberg. Nu har jeg ikke snakket med Kim (Andersen, red.) og Dan (Frost, red.), men jeg håber da, at jeg kan få lov til at køre min chance på Frederiksberg", sagde Matti Breschel efter dagens etape.

"Men det handler om at vinde det her løb samlet, og jeg skyder ikke nogen fart på enkeltstarten, så det er lige meget at satse på mig i det samlede klassement," lød det fra Matti Breschel, der tror, at Fabian Cancellara løber af med den samlede sejr.

"Jeg havde egentlig troet, at han ikke rigtig havde benene til det, fordi han var lidt "små-kold" i Sachsen-Tour. Nu er der ikke noget, der er afgjort, men jeg tror helt sikkert, at det er ham, der kører af med sejren," lød det afslutningsvist fra den unge dansker.

Tilbage til toppenLiquigas: Basso kører resten af sæsonen for os


Liquigas har skrevet to nye stagiaire kontrakter med de to unge ryttere fra deres satellite hold. Det drejer sig om de to ryttere: Stefano Basso og Emanuele Fornasier, som skal køre for holdet, som prøve-rytter frem til sæsonafslutningen. Stefano Basso blev nummer 6 ved de italienske mesterskaber for U23 og er en del af det italienske U23-landshold. Fornasier er en god langdistance rytter, som blev nummer 11 ved ”baby”-Giroen og nummer to i Giro del Veneto i år.

Tilbage til toppenChris Anker Sørensen: Meget godt tilfreds


Den unge Team Designa Køkken rytter Chris Anker Sørensen blev bedst placerede ikke professionelle rytter på dagens kongeetape i Post Danmark Rundt, og det var han ganske godt tilfreds med.

"Det gik rigtig godt, men det var hårdt. Første gang vi kører over bakken på Kiddesvej, rykker en CSC rytter, og jeg går med. Jeg tænker, at næste gang vi rammer Kiddesvej, skal jeg bare være med fremme, og det er jeg også. Jeg tror, det er O´Grady, der angriber, og jeg går med. Kurt-Asle rykker så kontra, og der går jeg også med. Men da jeg bliver hentet igen, kan jeg godt mærke, at der er ved at være lukket. Den sidste omgang var det bare ren overlevelse. De sidste 500 meter gjorde det bare så ondt. Det var noget af det værste, jeg har prøvet," fortæller Chris Anker, der dog hurtigt fandt smilet frem igen, efter at han var kommet i mål.

"I år har vi satset på at alle var 100 % klar til Danmark Rundt. Det lykkedes også kun for Fuglsang og mig, fordi hele holdet sad og ofrede sig. Jeg punkterede på et kritisk tidspunkt, men fik hurtigt et hjul. Det var lige i bunden af Yding Skovhøj. Det kunne godt have været et farligt sted, og der er det vigtigt, at man sparer kræfter på at komme op. Det er sådanne små ting, der gør, at vi i dag viser, at vi er det stærkeste kontinentalhold," siger Designa-rytteren, der fortsat er opsat på at rykke længere frem end sin nuværende samlede 11. plads, hvis chancen skulle byde sig.

"Den tager vi lige på holdet. Vi har da snakket lidt om at prøve et eller andet, men det er jo nogle gode hold, vi er oppe imod. Skulle muligheden byde sig, så griber vi den selvfølgelig. Vi kan sagtens være med, kunne jeg mærke i dag, så med lidt held kan vi måske godt komme helt frem i klassementet. Vi er nok for lille et hold til selv at prøve noget, men det kan jo være, at der nogle af de andre hold, der forsøger sig. For de andre hold, de ved jo også godt, at de ikke kan slå Cancellara på enkeltstarten," siger Chris Anker Sørensen, der med sikkerhed ved, at han selv får det svært på enkeltstarten.

Tilbage til toppenIOC Præsident: Grand Tour løb skal gøres kortere


Præsidenten for IOC, Jacques Rogge, giver over for den belgiske avis, Sportwereld, udtryk for, at de store løb som Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta Espana, måske i fremtiden skal gøres kortere, da det måske simpelthen er umuligt at køre dem uden doping.

Tour de France direktøren, Christian Prudhomme, er slet ikke enig med Rogge og nægter at ændre på Tour de France ruten. ”Vi vil ikke forkorte etaperne eller den samlede distance,” udtalte han i forbindelse med et interview til den tyske tv-station ARD. Samtidigt tilføjede han, ”Der er jo heller ikke nogen som har foreslået, at forkorte 100 meter løb til kun 90 meter efter den positive test af Justin Gatlin.” Justin Gatlin er den forsvarende olympiske mester på 100 meter løb i atletik og blev i maj måned taget med et for højt testatoren niveau.

Foruden at foreslå forkortelse af de store løb, er Rogge dog klar til kampen mod doping, men erkender, at det er en svær kamp, eftersom at idrætsfolk afspejler samfundet, og at der altid vil være nogen, der vil være klar til at snyde for at smage sejrens sødme.

Tilbage til toppenDoping: Ullrich brugte 35.000 euro


Werner Franke, professor, biolog og selvudnævnt dopingjæger i Tyskland, erklærede overfor en regional TV-station, at han har set de spanske myndigheders efterforskningspapirer vedrørende Jan Ullrich. Franke havde efter Murens fald en stor andel i opklaringen af den systematiske doping i det tidligere DDR.

"Jeg havde adgang til de dokumenterne fra Madrid om Jan Ullrich, og jeg kan kun sige, at det er lang tid siden, jeg sidst har set så meget skidt," udtalte Franke til tv-stationen og tilføjede, at de personer, som har formidlet kontakten til Eufermiano Fuentes, må være helt uden samvittighed.

Franke vurderer, at Jan Ullrich har brugt 35.000 euro på et år for at være dækket ind. Ullrich selv afviser alt og fyrer i stedet en bredside af mod professoren: "Manden elsker at høre sig selv tale og ville gerne i fjernsynet igen. Sådan en omgang vrøvl har jeg ikke hørt længe," siger Jan Ullrich til fredagsudgaven af ’Bild’.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Cancellara CSCs joker


Dagens kongeetape i Post Danmark Rundt udviklede sig perfekt for Team CSC, der fik fabian Cancellara i førertrøjen og Stuart O´Grady forbi gårsdagens spanske etapevinder Aitor Galdos Alonso.

”Alt flaskede sig for os i dag. Taktisk set havde vi et godt greb om etapen og så fik vi skåret kagen på den bedst tænkelige måde til sidst. De andre ryttere holdt godt øje med Kurt Asle og Stuart O’Grady, og var det oplagt for Fabian at tage chancen. Det er enormt flot, at en rytter med hans karakteristika kan vinde i så kuperet en finale, og nu ligger det hele godt for os i den samlede stilling. Alt i alt var det en perfekt etape”, sagde sportsdirektør Kim Andersen efter etapen.

Nu vil det danske Pro Tour mandskab koncentrere sig om at få Fabian Cancellara frem til den formentlig afgørende enkeltstart på lørdag.

”Ellers skal vi være heldige at få sendt en af sted med et udbrud. Det kunne være en taktik vi kunne bruge. Vi har to (Stuart O´grady og Kurt-Asle Arvesen, red.) rimelig stabile folk med fremme, som kører en god enkeltstart,” siger Kim Andersen, der regner Liquigas' Manuel Quinziato som den største trussel til den samlede sejr.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Lund bestod ikke klassementsprøve


Anders Lund var dybt skuffet efter kongeetape i Post Danmark Rundt. Den unge Team GLS rytter havde håbet på et stort resultat på den hårde etape, men han sluttede på en for ham selv skuffende 18. plads.

"Jeg havde ikke de ben, jeg havde håbet på. Det mærkede jeg fra starten. Jeg led rigtig meget de to første gange over stigningen på Kiddesvej, men jeg fik lige røven med mig. Den sidste gang eksploderer det hele. Jeg sidder, hvor jeg skal, men jeg kan bare ikke. Jeg mangler lige 5 % for at sidde helt fremme," vurderer Anders Lund, der er 56 sekunder efter Fabian Cancellara i det samlede klassement.

"Nu skal jeg hjem og se på resultatet, for at se, hvordan det ser ud med det samlede klassement. Jeg tror, der er mange, der har fået et lille hul til mig, så jeg tror det handler om etapeplaceringer fremover i løbet. Det var ligesom i dag, at jeg skulle bestå min klassementsprøve, og den synes jeg ikke helt, jeg bestod."

Tilbage til toppenDIBA-løbet: Lukket for tilmelding til ældste feltet


Løbsarrangørerne fra Næstved BC har lukket for tilmelding til ældste feltet, da feltet allerede er fyldt op til løbet.

Løbet køres den 13. august i Næstved.

Tilbage til toppenTeam CSC: Situationen uændret omkring Lund


I går kunne Team GLS' team-manager Tom Breschel fortælle til Feltet.dk, at det var meningen at Anders Lund skulle have lavet en aftale med Team CSC herunder Post Danmark Rundt for den kommende sæson, men at det ikke var lykkedes fordi Bjarne Riis var på ferie.

Team CSCs pressechef fortæller i dag til Feltet.dk, at intet har ændret sig i forhold til Anders Lund og Team CSC.

”Situationen er den samme. Vi har en forhåndsaftale med Anders Lund, hvor vi er blevet enige om at finde ud af et samarbejde og det skulle vi også snart kunne få på plads,” siger Brian Nygaard.

Tilbage til toppenParis-Corrèze: Solo-sejr til Marcus Ljungquist


Team CSCs ryttere i det franske etape løb, Paris-Corrèze, ville ikke stå tilbage for sine holdkammerater i Tyskland og Danmark, så derfor vandt Marcus Ljungqvist i dag anden etape. Ljungquist stak af fra feltet på løbets sidste stigning og kunne fejre en flot sejr efter syv kilometer alene i front.

”Jeg har virkelig savnet fornemmelsen af at vinde, og så det rart, at det endelig lykkedes for mig. Stigningen på den sidste rundstrækning var temmelig stejl, så jeg tog chancen og havde heldigvis benene til at holde de andre bag mig. Jeg føler, at jeg har ramt formen her til den sidste del af sæsonen og ser frem til at vise det i de kommende løb”, udtalte en yderst tilfreds Marcus Ljungquist efter Team CSC’s tredje sejr på samme dag.

Resultat af 2. etape
1 Marcus Ljungqvist (Swe) Team CSC 5.04.44
2 Wesley Van Der Linden (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.01
3 Eduard Vorganov (Rus) Omnibike Dynamo Moscow
4 Igor Abakoumov (Bel) Jartazi-7Mobile
5 Sjef De Wilde (Bel) Landbouwkrediet-Colnago
...
34 Martin Pedersen (Den) Team CSC 0.12
42 Volodymir Gustov (Ukr) Team CSC 0.18
50 Andrea Peron (Ita) Team CSC 0.22
53 Lars Michaelsen (Den) Team CSC 0.27
54 Kasper Klostergaard Larsen (Den) Team CSC
DNF Michael Blaudzun (Den) Team CSC
DNF Christian Vandevelde (USA) Team CSC

Samlet slutstilling
1 Didier Rous (Fra) Bouygues Telecom 9.57.49
2 Rémi Pauriol (Fra) Crédit Agricole 2.06
3 Noan Lelarge (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 3.13
4 Nicholas Roche (Irl) Cofidis-Le Crédit par Téléphone 3.32
5 Alberto Rodriguez Oliver (Spa) Massi 3.35
...
22 Volodymir Gustov (Ukr) Team CSC 7.14
40 Marcus Ljungqvist (Swe) Team CSC 26.56
50 Martin Pedersen (Den) Team CSC 27.08
58 Andrea Peron (Ita) Team CSC 27.18
62 Lars Michaelsen (Den) Team CSC 27.23
63 Kasper Klostergaard Larsen (Den) Team CSC

Tilbage til toppenAlexander Vinokourov: Føler sig bedre end forventet


Efter den store skuffelse før Tour de France, hvor hele Vinokourovs hold, Liberty Seguros, blev udelukket, er Vinokourov nu i gang med at forberede sig til resten af sæsonen. På dagens etape af Deutschland Tour stak han snuden frem i angreb på en af stigningerne, men han måtte se sig kørt ind igen, blandt andet af en fremragende kørende Jens Voigt. Alligevel var han dog tilfreds efter etapen.

”Jeg er ikke helt på toppen endnu. Men det er helt okay, taget i betragtning af at jeg ikke har kørt længe. Jeg har behov for mere tid, men jeg føler mig bedre end forventet.”

Efter løbet i Tyskland skal Vinokourov køre San Sebastian Classic, Vuelta a España inden han slutter af med VM. ”Jeg tager til Vueltaen uden noget pres på mig selv. Hvis jeg føler mig kørende vil jeg gå efter klassementet, hvis ikke, vil jeg bruge løbet som forberedelse til VM.”

Ellers forventer Vinokourov at holdet i den kommende tid, vil få en 4-årige licens til ProTouren.

Tilbage til toppenStuart O’Grady: Håber på at uheldene stopper i Danmark


Stuart O’Grady er tilbage på dansk grund, hvor han skal forsøge at vinde Post Danmark Rundt. Australieren er fortsat uden en sejr for Team CSC, men han håber, at heldet nu til smiler ham.

“Det er dejligt at være tilbage i Danmark, og jeg glæder mig til at køre løbet. Jeg havde håbet på mere solskin. Vi har store forventninger til løbet, og vi håber på, at vi kan gøre det godt. Vi har 8 mulige vindere af løbet på holdet, og den der kører stærkest af os vinder forhåbentligt samlet. Nu må vi se, hvem der har de bedste ben, og det tager vi dag efter dag”, forklarer Stuart O’Grady.

“Nu har jeg været ret uheldigt i Tour de France, hvor jeg styrtede, og jeg var meget uheldig i søndags i Hamborg, så nu håber jeg på lidt held i Danmark”, tilføjer Stuart O’Grady med et skævt smil.

Tilbage til toppenPeter Van Petegem: Ude i flere uger


Davitamon-Lotto's Peter Van Petegem udgik allerede på første etape af Post Danmark Rundt. Ifølge holdet døjer den belgiske rytter med en ‘skidt placeret’ cyste, som formentlig må fjernes operativt.

Det betyder, at den erfarne rytter kommer til at holde et par ugers pause.

Tilbage til toppenBernhard Kohl: Stærkt løbsprogram resten af sæsonen


Bernhard Kohl slutter en flot sæson hos T-Mobile med nogle af de største løb i sæsonen, og det er noget, som østriger ser frem imod, men det løb er vigtigere end alt andet.

“Post Danmark Rundt er et løb uden de store bjerge, så det passer ikke særlig godt til mig. Vores hold går efter en etapesejr. Jeg går kun efter klassementet, hvis jeg kommer med i en gruppe, som kører hjem. Alle kan køre efter klassementet, hvis de sidder med i et afgørende udbrud, som kører hjem med 10 minutter,” forklarer T-Mobile-rytteren til Feltet.dk.

Dagens etape i Post Danmark Rundt slutter opad den 21% stejle stigning i Vejle og skal passeres 3 gange.

“Jeg kan godt huske stigningen i Vejle sidste år, hvor jeg blev nummer 6. Jeg håber på, at jeg kan gøre det ligeså godt som sidste år og måske endda bedre”, tilføjer Kohl.

Efter Danmark Rundt skal den unge østriger kører to af de helt store løb, nemlig San Sebastian og Vuelta a Espana, men det er ikke lige, de to løb er ikke engang de vigtigste.

“Det er to store løb, men det er ikke de to løb, som jeg satser voldsomt på. Det er nemlig VM i Østrig, hvor jeg er på hjemmebane”, smiler Bernhard Kohl.

Deltag i Vuelta spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Rodriguez til start uden ambitioner


Amerikaneren Fred Rodriguez bruger Post Danmark Rundt som et træningsløb forud for Vueltaen og ser frem til at komme tilbage efter styrtet i Tour de France, som gjorde at han måtte udgå.

“Nu er jeg på vej efter min skade i Tour de France, og nu handler det først og fremmest for mig, at få nogle kilometer i benene. Nu må vi ser, hvordan jeg har det på cyklen. Jeg føler mig faktisk ret mørbanket endnu, men jeg håber på, at det bliver bedre jo flere kilometer, som jeg får i benene”, forklarer Fred Rodriguez til Feltet.dk.

“Jeg bruger dette løb til at komme i form til Vueltaen, og jeg har ikke de store ambitioner i løbet udover at hjælpe mine holdkammerater. Jeg skal igen være hjælperytter for Robbie McEwen i Vueltaen,” tilføjer Davitamon-Lotto rytteren.

Fred Rodriguez kom igennem gårdagens etape, som nummer 107 med et tidstab på 3.34 til etapevinderen Aitor Galdos Alonso fra Ceramica Panaria-Navigare.

Deltag i Vuelta spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenMagnus Bäckstedt: Ser frem imod Vueltaen


Magnus Bäckstedt er på vej tilbage efter et skuffende forår, og nu går den store svensker muligvis efter et godt resultat i Post Danmark Rundt, men ser allermest frem imod Vueltaen.

“Jeg håber på gode ben i Danmark Rundt, og så kan jeg måske lave nogle ting. Jeg satser muligvis på klassementet, men det bliver afgørende med de første to etaper, og så må vi se, hvordan jeg ligger i klassementet efter det. Hvis jeg ligger godt, så kører jeg efter klassementet. Hvis jeg har gode ben på morgendagens etape (i dag, red), så vil jeg sikkert ligge godt i klassementet, så det bliver afgørende.

Næste etapeløb for Magnus Bäckstedt bliver Vueltaen, og det ser svenskeren frem imod.

“Jeg ser frem til Vueltaen, hvor jeg vil køre efter etapesejre, så derfor kører jeg faktisk også mest Post Danmark Rundt for at holde formen ved lige efter Tour de France”, forklarer den store svensker.

Deltag i Vuelta spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenWalter Godefroot: Kummer ikke behandlet korrekt


Mario Kummer, som i lighed med team manager Olaf Ludwig er blevet ofret på T-Mobiles anti-doping-alter, kan være på vej til Team Astana. Kummers tidligere chef, Walter Godefroot, har tænkt sig at lægge et godt ord ind for sin tidligere sportsdirektør.

"Kummer er på sit område en mand med et stort engagement. Jeg vil anbefale ham overfor vores ledelse. Jeg synes ikke, at han er blevet korrekt behandlet hos T-Mobile," udtaler Godefroot til tyske dpa og tilføjer, at det er direkte latterligt at bebrejde Kummer for taktiske fejl..

Mario Kummer er i øjeblikket ansat hos Olaf Ludwig, som for syv måneder siden overtog tøjlerne efter netop Walter Godefroot. I kølvandet på suspensionen af Jan Ullrich og en utilfredshed med de taktiske beslutninger på holdet har T-Mobile valgt at opsige kontrakten med Olaf Ludwig GmbH pr. 31. oktober.

Tilbage til toppenAstana: Et hold under opbygning


Syv måneder tog det, inden Walter Godefroot var tilbage i cykelsporten, og denne gang har han da heller intet økonomisk ansvar, men efter 14 år som chef for T-Mobile-holdet er det ikke en ’hr. Hvemsomhelst’, som Alexandre Vinokourov har bedt om assistance.

Stammen på det nye Astana-hold, som finansieres af to oliefirmaer, den kasakhstanske jernbane og en stålkoncern, kommer formentlig til at bestå af ryttere fra det tidligere Liberty Seguros-Würth hold, som ikke er belastet af sagen omkring den spanske læge, Eufermiano Fuentes, forudsat selvfølgelig at man kan komme til enighed med Manolo Saiz.

"Det kommer an på, hvordan forhandlingerne med Saiz forløber," lyder det fra Walter Godefroot. Alexandre Vinokourov har overtalt belgieren til at stå bag opbygningen af et hold, "som 'Vino' kan vinde Tour de France med."

"Vi har ganske vist ikke så meget at gøre med som T-Mobile, men vi klarer os," siger han til dpa, og det kan man vel også, når man har omkring ti mio. euro om året til rådighed. Det er den anslåede værdi af ’statstilskuddet’ til Astana, som er navnet på Kasakhstans hovedstad.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Tom Breschel - jævnbyrdighed i år


Sportsdirektør hos Team GLS, Tom Breschel, er godt tilfreds med forberedelsen til dette års Post Danmark Rundt og fortæller alle 8 ryttere har mulighed for at køre deres chance.

“Der er plads til, at alle 8 ryttere kan køre sin chance. Jeg synes, at vi har haft en god forberedelse til Post Danmark Rundt, vi har været nede og køre i Belgien. Jeg synes, alle ser ud til at være godt forberedt til årets løb,” forklarer Tom Breschel til Feltet.dk.

Tom Breschel tilføjer dog alligevel, at holdets kaptajn måske er Jacob Moe Rasmussen, og han derfor skal passe på sig selv lidt mere end de øvrige GLS-ryttere.

“Det er klart, at Jacob Moe Rasmussen skal køre en god enkeltstart, og det satser vi også på. Så skal han måske også passe lidt mere på sig selv, end nogen af de andre skal. Han må i hvert fald ikke sætte tid til på de første etaper. Jeg tror løbet bliver meget mere samlet end tidligere, da der er mange flere sprinterhold med i år, og de har interesse i, at vi kommer samlet til mål. Vi har godt nok ikke en til at køre med i massespurterne, men jeg tror, at der bliver en stor jævnbyrdighed på holdene,” tilføjer Tom Breschel.

Mandsopdækningen af Team CSC, som holdet havde under de danske mesterskaber, er droppet til Post Danmark Rundt, da der er så mange jævnbyrdige hold.

Tilbage til toppenChristian Andersen: Mads Christensen er på vej tilbage


Den danske sportsdirektør for Barloworld, Christian Andersen, fastslår, at rygterne om at Mads Christensen skulle have indstillet karrieren overhovedet ikke har noget på sig. Mads Christensen skulle have kørt Post Danmark Rundt, og det satte yderligere gang i spekulationer om, hvorvidt Mads Christensen havde indstillet karrieren.

“Han kommer tilbage. Han stiller op i Portugal Rundt. Han har haft det svært, og han har ikke været på toppen i lang tid. Jeg tror, at han stille og roligt er ved at finde sig selv igen. Portugal Rundt er et løb, hvor han skal komme i gang igen. Når han så kommer hjem, så skal han køre et endagsløb i Italien, men nu må vi se, hvordan han kommer igennem i Portugal,” fortæller Christian Andersen til Feltet.dk.

Danskeren har kun en 1-årig kontrakt med Barloworld og står dermed uden kontrakt efter denne sæson, men det tager Christian Andersen stille og roligt.

“Det tager vi stille og roligt, når han kommer i gang igen, og når han først får det til at svinge, så kommer det helt sikkert. Han er et kæmpe talent, og han skal bare lige have lov til at komme i gang igen,” tilføjer Christian Andersen.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Gerolsteiner satser ikke kun på Høj


Det tyske ProTour hold, Gerolsteiner, er til start i Post Danmark Rundt, og det er med danskeren Frank Høj, som har været rigtig godt kørende på det sidste.

“Nej, jeg har ikke 100% opbakningen i dette her løb. Det er jo sådan, at når man starter sådan et etapeløb, som Post Danmark Rundt, så er der flere ryttere som er lige. Men efterhånden som løbet skrider fra, så begynder der at vise sig tidsforskelle. Feltet er måske knækket, der er måske et udbrud, der er kørt hjem, og så tegner der ligesom et billede af, hvem man skal køre for, og hvilke ryttere som der er i god form. Den person får så 100% opbakning af holdet”, forklarede Frank Høj forud for starten på Post Danmark Rundt.

Frank Høj kom godt igennem første etape og var med hovedfeltet i mål på en 25. plads.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Barloworld satser på Mauro Facci


Barloworld stiller til start med et godt hold i Danmark, hvor holdet bl.a. har den tidligere verdensmester Igor Astarloa på holdet. Men det bliver ikke Astarloa, som holdet kører for i første omgang.

“Vi håber, at vi kan gøre os gældende i løbet, og vi håber på, at vi kan sidde med fremme på alle etaperne i løbet. Vi har et par stykker til hver dag, som kan køre med på sprinterne, de hårde etaper osv. Jeg tror vores kaptajn bliver italienske Mauro Facci,” forklarer den danske sportsdirektør Christian Andersen til Feltet.dk.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Kongeetape i regnvejr


2. etape af Post Danmark Rundt starter i dag kl. 12.20 i Aalestrup, som er den mindste startby i løbets historie. Og præcis som i går tyder meget på, at det bliver en start badet i regn. Netop nu er startområdet under opbygning i silende regn og vejrudsigten er ikke gavmild med solstråler eller opholdsvejr.

Rytterne skal i dag på løbet kongeetape forcere små snoede veje samt mindre og større bakker som Yding Skovhøj - tourens tag. I Vejle på rundstrækningen på Kiddesvej venter 21 pct. stigningen, som kan få afgørende betydning på det endelige klassement i løbet

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Designa tror på Chris Anker og Fuglsang


Det danske kontinentalhold Team Designa Køkken håber at kunne gøre sig gældende på dagens hårde etape til Vejle, der bl.a. byder på den berygtede stigning op ad Kiddesvej.

”Både Chris Anker Sørensen og Jakob Fuglsang kan gøre det rigtig godt på sådan en stigning som den i Vejle,” siger Jens-Erik Madsen til Ekstra Bladet. ”Jeg synes, de kørte godt på første etape, så mon ikke vi bare skal bringe dem frem til afslutningen, så håber jeg, at de viser noget.”

Chris Anker Sørensen og Jakob Fuglsang var med feltet hjem på 1. etape.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Evans ned i gear


Cadel Evans var udråbt til en af de helt store favoritter i dette års Post Danmark Rundt, men den australske rytter benytter blot det danske etapeløb for at få lidt træning efter Tour de France.

”Jeg er stadig træt efter Tour de France, så jeg ved ikke rigtigt, hvad det bliver til her i Danmark, men nu må vi se. Det er første gang nogensinde, at jeg kører i Danmark. Jeg bruger løbet som forberedelse til de kommende opgaver,” siger den australske rytter til Feltet.dk.

Davitamon-Lotto rytteren forventer dog at være med hele vejen til Frederiksberg.

Tilbage til toppenAnders Lund: Kører for Team CSC næste år


I længere tid har Anders Lund og Team CSC flirtet, men nu ser det ud til at ægteskabet er klar til at blive underskrevet. Det eneste der mangler er en underskrift fra den danske ProTour holdejer Bjarne Riis.

”Nej, han tager ikke et år mere hos Team GLS. Det var faktisk mening, at vi skulle snakke om det under Post Danmark Rundt. Nu har Bjarne (Riis, red) valgt at holde noget ferie, og jeg kan ikke få fat i ham, og han kommer ikke til Danmark. Jeg havde i hvert fald håbet på, at vi kunne gøre den færdig. Det er planen, at han skal kører for Team CSC næste år,” forklarer Tom Breschel til Feltet.dk.

”Der er stadig uklarhed om, det bliver fra årsskiftet eller hvornår, det bliver, men han kommer ikke til at køre for holdet som stagiaire”, tilføjer GLS-sportsdirektøren.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger