Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 3. juni 2006

Feltet.dk korte - 3. juni 2006

03. juni 2006 10:530


- Euskal Bizikleta: Gil fortsætter dominans
- Memorial Pantani: Sejr til Daniele Bennati
- Tour de Berlin: Sejr til Alex Rasmussen
- Christian Vande Velde: Tror på samlet sejr
- Gerolsteiner: Levi Leipheimer kaptajn i Dauphiné
- Bernhard Eisel: Træner videre trods problemer
- Thor Hushovd: Håber på etapesejre i Dauphine
- Euskal Bizikleta: Etapesejr til Ventoso
- Mads Kaggestad: Håber på Tour-plads til det sidste
- Bjarne Riis: Piil får lang snor
- Luxembourg Rundt: Tronborg udgik med maveproblemer
- Giro di San Marino: Ziliute sejrede igen
- Marc Hester: Stadig nummer 5 - men med flest point
- Shoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"

De korte nyheder opdateres løbendeEuskal Bizikleta: Gil fortsætter dominans


Koldo Gil fortsætter sin dominans i Euskal Bizikleta. På eftermiddagens 21,2 kilometer lange enkeltstart viste han endnu engang topform, og vandt med seks sekunder ned til Angel Vicioso.

Midtvejs på etapen lignede det bestemt ikke en sejr, da han på det tidspunkt var over 20 sekunder efter både Vicioso og Herrero, men på de sidste 10 kilometer ind mod mål fik han virkeligt sat fart i cyklen, og overhalede både Vicioso og Herrero. I den samlede stilling har Gil nu næsten et minut ned til David Herrero på andenpladsen.

Resultat af etape 4b
1 Koldo Gil (Spa) Saunier Duval-Prodir 26.37
2 Angel Vicioso (Spa) Würth Team 0.06
3 David Herrero (Spa) Euskaltel-Euskadi 0.08
4 Jesus Del Nero (Spa) 3 Molinos Resort 0.19
5 Rodrigo Garcia (Spa) Kaiku 0.26
6 Joseba Beloki (Spa) Würth Team 0.38
7 Aaron Villegas (Spa) Orbea 0.40
8 Alexander Efimkin (Rus) Barloworld
9 Giuseppe Muraglia (Ita) Team L.P.R. 0.43
10 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 0.57

Samlet stilling efter etape 4b
1 Koldo Gil (Spa) Saunier Duval-Prodir 15.43.05
2 David Herrero (Spa) Euskaltel-Euskadi 0.52
3 Aaron Villegas (Spa) Orbea 0.57
4 Rodrigo Garcia (Spa) Kaiku 1.21
5 Jesus Del Nero (Spa) 3 Molinos Resort 1.26
6 Alexander Efimkin (Rus) Barloworld 1.43
7 Pedro Arreitunandia (Spa) Barloworld 1.46
8 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 2.04
9 Amets Txurruka (Spa) Barloworld 2.10
10 Giuseppe Muraglia (Ita) Team L.P.R. 2.14

Tilbage til toppenMemorial Pantani: Sejr til Daniele Bennati


Lampre-Fondital's Daniele Bennati vandt i dag Memorial Pantani, idet han på målstregen I Cesena overspurtede Luca Mazzanti fra Panaria-Navigare.

Lampre-Fondital var iøvrigt aggressive lige fra løbets start, hvor Enico Franzoi stak fra feltet sammen med Bonfanti. De to havde på et tidspunkt et forspring på hele 7:30 minutter til feltet. Udbrudsduoen blev imidlertid hentet igen. Mod afslutningen var der så angreb fra Tenax-rytteren Ruslan Pidgorny, men der blev hurtigt reageret fra Luca Mazzanti og Daniele Bennati. I spurten var det så Benatti, der trak de længste strå. Løbet blev kørt med en gennemsnitshastighed på 38,880 km/t.

Resultatet af Memorial Pantani:
1. Daniele Bennati (Lampre - Fondital) i tiden 4:32:32
2. Luca Mazzanti (Cer. Panaria - Navigare) s.t.
3. Ruslan Pidgorny (Tenax - Salmilano) +2 sek.
4. Nicola Scattolin (3C Casalinghi - Jet - Androni Giocattoli) +39 sek.
5. Alessandro Bertolini (Selle Italia - Serramenti Diquigiovanni) s.t.

Tilbage til toppenTour de Berlin: Sejr til Alex Rasmussen


Alex Rasmussen vandt i dag 2. etape i Tour de Berlin foran englænderen Mark Cavendish og gårsdagens etapevinder, belgieren Steve Schets. Alex Rasmussen kører dermed også ud på tredje etape, som køres i morgen formiddag, iført løbets førertrøje.

15 ryttere stak efter 50 kilometers kørsel i øsende regn. De blev imidlertid hentet på sidste omgang, hvorefter Alex Rasmussen kørte kontra og formåede at holde de øvrige bag sig indtil målstregen. Sammen med de ti bonussekunder for etapesejren betød det, at han kunne overtage den gule førertrøje fra Schets.

Tilbage til toppenChristian Vande Velde: Tror på samlet sejr


Team CSC havde tre mand med i det afgørende 14-mandsudbrud på 3. etape af Luxembourg Rundt, hvilket holdet udnyttede perfekt således at Christian Vande Velde kunne tage løbets førertrøje.

”Alt flaskede sig i dag, og det var perfekt at have to stærke holdkammerater med fremme,” sagde Christian Vande Velde efter etapen. ”Sejren er endnu ikke i hus, for etapen i morgen byder helt sikkert på mange angreb, men sådan som holdet er kørende, er muligheden der helt sikkert. Alle kører på holdet kører virkelig stærkt, og jeg føler næsten, at det er et tilfælde, at det lige er mig, der nu ligger til at vinde.”

Den amerikanske rytter har nu et forspring på tre sekunder til løbets nummer to Tomas Brozyna (Intel-Action), mens danske Allan Johansen er nummer tre, 23 sekunder efter Vande Velde.

”Jeg tror, at vi har rigtig gode muligheder for at tage sejren sammenlagt. Der er i princippet kun Brozyna, vi for alvor skal holde øje med i morgen, og så ellers sørge for at være med, hvis der skulle komme yderligere angreb”, vurderer sportsdirektør Tristan Hoffman.

Kilde: team-csc.com.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Levi Leipheimer kaptajn i Dauphiné


For en del af de kommende Tour de France kaptajner er Critérium du Dauphiné Libéré traditionelt en forsmag på juli måned. Og for Team Gerolsteiner betyder det også, at den afsluttende fase af forberedelserne mod Tour de France nu skal i gang, for blandt de i alt 1.097,1 kilometer, der venter i den kommende uge er der også stigninger, som rytterne møder igen i juli måned.

Ifølge sportsdirektør Christian Henn er der ikke alene tale om at man skal træne på dele af Tour-strækningen men ligeså meget at få et billede af formsituationen hos rytterne. Han er dog overbevist om, at hans ryttere "vil præsentere sig godt". Det gælder ikke mindst kaptajnen, Levi Leipheimer. Amerikaneren knokler for at nå top-formen, og ifølge Henn så skulle det allerede være at se i Dauphiné Libéré. "Der skulle gerne være en placering mellem de bedste ti i det på nuværende tidspunkt," fortæller Henn. "Vi vil gerne vide, hvor vi står, for det her er ikke træning, det er løb, og så vil vi gerne blande os med de bedste."

Ved spurtafgørelser, dvs. de første to etaper efter den 4,1 km lange prolog satser man på David Kopp og Peter Wrolich. Derefter er det de bjergstærke ryttere, der skal i indsats, og her venter Henn sig resultater af Fabian Wegmann eller Ronny Scholz og så selvfølgelig Levi Leipheimer. For de danske fans bliver der også gensyn til med Frank Høj, som formentlig primært er med for at agere hjælperytter for holdkaptajnen.

Team Gerolsteiner til Critérium du Dauphiné Libéré:
Frank Høj, David Kopp, Sebastian Lang, Levi Leipheimer, Andrea Moletta, Ronny Scholz, Fabian Wegmann og Peter Wrolich

Tilbage til toppenBernhard Eisel: Træner videre trods problemer


Bernhard Eisel har pådraget sig en senebetændelse i højre knæhase, og et par dages pause har ikke helt været nok, selvom det selvfølgelig har været godt for knæet.

"Det går allerede bedre, men jeg må simpelthen træne meget forsigtigt. Betændelsen kan blusse op hvad dag, det skal være. Mit problem er, at jeg ikke kan stå op i pedalerne, for så gør knæet ondt med det samme," fortæller han på sin hjemmeside.

Fdjeux-holdet var i sidste uge på træningslejr omkring Alpe d'Huez, og der stod den på fem timer lange træningsenheder på trods af både sne og regn.

I begyndelsen af den kommende uge skal Eisel ungersøges hjemme i Østrig. "I denne situation kan jeg kun gore en eneste ting, og det er ganske simpelt at træne videre og håbe på, at betændelsen ikke blusser op igen. Enten så går det, eller også så går det ikke," slutter han.

Tilbage til toppenThor Hushovd: Håber på etapesejre i Dauphine


I morgen starter Dauphiné Libéré og med på startlisten er nordmanden Thor Hushovd. Hushovd har i de seneste tre udgaver af det franske løb vundet en etape sejr, og det håber han også at gøre i 2006 udgaven.

”Dauphine er et meget vigtigt løb for mig frem mod Touren. Målet er at vinde første etape, men jeg har også chancen på anden og sidste etape,” udtaler Hushovd til Fædrelandsvennen

Angående Touren er Hushovd dog en smule nervøs i øjeblikket. Ikke så meget på grund af sin egen form, men fordi at Julian Dean endnu ikke er kommet rigtig i gang. ”Vi har et okay hold, men det er kun Julian som kan hjælpe mig i en spurt.”

Uden Dean på holdet kan det dog give plads til endnu en nordmand i Tour de France. Som det kan læses længere nede i dagens korte, vil Mads Kaggestad meget gerne køre Touren, et ønske som Hushovd gerne ser opfyldt.

”Mads skal gøre det godt i den kommende uge for at komme i betragtning til Touren. Det eneste Mads kan gøre for mig, er at køre udbrud ind, hvilket han gør ret ofte. Jeg har lyst til at have ham med,” slutter Hushovd af med.

Tilbage til toppenEuskal Bizikleta: Etapesejr til Ventoso


Saunier Duval-Prodir mandskabet hentede endnu en etapesejr i Euskal Bizikleta, da Francisco José Ventoso vandt fjerde etape af løbet, ved at slå Aarón Kemps (Würth) og Giuseppe Palumbo (Aqua&Sapone) i spurten.

Koldo Gil (Saunier Duval-Prodir) er stadig i front i den samlede stilling.

Resultat af 4. etape
1. Francisco José Ventoso (Saunier Duval-Prodir) 2.02:10
2. Aarón Kemps (Würth Team) s.t.
3. Giuseppe Palumbo (Aqua&Sapone) s.t.
4. Diego Milán (Nicolás Mateos) s.t.
5. David Herrero (Euskaltel-Euskadi) s.t.
6. Rodrigo García (Kaiku) s.t.
7. Xabat Otxotorena (Orbea) s.t.
8. Angel Vicioso (Würth Team) s.t.
9. Blazej Janiaczyk (3C Casalinghi) s.t.
10. Michele Maccanti (LPR) s.t.

Tilbage til toppenMads Kaggestad: Håber på Tour-plads til det sidste


Den norske professionelle cykelrytter hos Credit Agricole, Mads Kaggestad, blev i sidste øjeblik forbigået til Giro d´Italia, men nu håber han på, at han via et godt Dauphiné Libéré kan køre sig til en plads i Tour de France.

”Det vil være en overraskelse, hvis jeg bliver udtaget, men det er ikke umuligt. Jeg håber naturligvis til det sidste,” siger Kaggestad til VG.no.

Den 29-årige norske rytter er da også begyndt at spekulere i om han har en fremtid på det franske mandskab, hvor han sidste år kun fik forlænget sin kontrakt fordi holdets norske sprinter Thor Hushovd lagde et godt ord ind for ham.

”Det Thor gjorde betyder rigtig meget for mig. Jeg sætter vældig stor pris på det, men ønsker ikke at være i den situation hvert år. Jeg vil ikke være afhængig af Thor,” siger Kaggestad, der samtidig siger, at han stopper karrieren helt, hvis han ikke får en professionel kontrakt.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Piil får lang snor


Den danske cykelrytter, Jakob Piil, har haft en skadespræget forår hos Team CSC, og derfor er han heller ikke sikker på, at være imellem de 9 udvalgte ryttere, som Team CSC bossen Bjarne Riis sender til Tour de France om blot en måned.

"Jakob er en af dem, der har fået længst snor”, bekræfter Bjarne Riis over for TV 2 Sporten og tilføjer: ”Det har jeg valgt at gøre, fordi jeg ved, hvordan han kører, når han kører stærkt. Og jeg vil utrolig gerne have Jakob med til Touren.”

Jakob Piil gør det i øjeblikket godt i Luxembourg Rundt og skal efterfølgende kører Schweiz Rundt og de danske mesterskaber, efter disse løb så bliver den endelig afgørelse truffet.

"Jakob vil betyde utrolig meget for Touren, hvis han er i topform. Og det vil jeg også kræve af ham, for at han kan komme med," siger Bjarne Riis, som samtidig afviser, at han udtager Jakob Piil pga. nationalfølelse.

Tilbage til toppenLuxembourg Rundt: Tronborg udgik med maveproblemer


Da der i går blev kørt 2. etape af Luxembourg Rundt, var det uden Michael Tronborg Kristensen (Differdange), der inden etape valgte ikke at stille til start.

”Jeg valgte at stå af, da jeg har problemer med halsen, og da vi skulle over den første stigning på 1. etape, blev jeg sat. Jeg havde ingen power, så jeg mente det bedste ville være at få slappet lidt af. Løbet er også hårdt, desuden var vejret total kold og regn”, forklarer Michael Tronborg til Feltet.dk.

I øjeblikket fører Kim Kirchen (T-Mobile), men danskeren tror, at T-Mobile rytteren får svær ved at holde fast i denne føring.

”Jeg har snakket lidt med Brian Holm (Sportsdirektør T-Mobile), og da de kun har 4 ryttere tilbage, så ved de godt, at det vil blive svært at hjælpe Kirchen, så derfor vælger T-Mobile at lade nogle af ryttere kørte i nogle hug i stedet for”, tilføjer Michael Tronborg.

Efter Kim Kirchen er den næstbedste placeret Team CSC Christian Vande Velde, så måske er hans gennembrud på det danske ProTour hold på vej i dette løb.

Tilbage til toppenGiro di San Marino: Ziliute sejrede igen


Safi Pasta rytteren Diana Ziliute har fået en drømmestart på etapeløbet Giro di San Marino. I går var Ziliute den indledende prolog og på gårdagens 1. etape blev det igen til sejr, da Ziliute igen vandt, da en 15-mandsgruppe kom samlet til løb.

Løbet blev igen kørt på en rundstrækning i Fonte dell'Ovo over 86 kilometer. Danske Dorte Lohse kom ikke med i det afgørende udbrud og falder derfor tilbage i det samlede klassement.

Resultat af 1. etape
1 Diana Ziliute (Ltu) Safi Pasta Zara Manatthan 2.14.56 (36.907 km/t)
2 Monia Baccaille (Ita) Saccarelli Emu Marsciano
3 Giorgia Bronzini (Ita) Team FRW
4 Anna Zugno (Ita) Safi Pasta Zara Manatthan
5 Svetlana Boubnenkova (Rus) Fenixs Colnago
6 Tatiana Guderzo (Ita) Top Girls Fassa Bortolo
7 Silvia Parietti (Ita) Safi Pasta Zara Manatthan
8 Volha Hayeva (Blr) Bianchi Aliverti Kookai
9 Olga Slyusareva (Rus) Russian National Team
10 Modesta Vzesniauskaite (Ltu) Team FRW
..
17 Dorte Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 0.34
18 Lise Christensen (Den) Bianchi Aliverti Kookai

Samlet stilling efter 1. etape
1 Diana Ziliute (Ltu) Safi Pasta Zara Manatthan 2.20.30 (37.153 km/t)
2 Fabiana Luperini (Ita) Top Girls Fassa Bortolo 0.04
3 Andrea Graus (Aut) Team Bigla 0.09
4 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie Menikini 0.11
5 Tatiana Guderzo (Ita) Top Girls Fassa Bortolo
6 Svetlana Boubnenkova (Rus) Fenixs Colnago 0.12
7 Noemi Cantele (Swi) Team Bigla 0.14
8 Anna Zugno (Ita) Safi Pasta Zara Manatthan 0.16
9 Modesta Vzesniauskaite (Ltu) Team FRW 0.17
10 Monia Baccaille (Ita) Maccarelli Emu Marsciano 0.19
..
16 Dorte Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 0.54
19 Lise Christensen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 1.19

Tilbage til toppenMarc Hester: Stadig nummer 5 - men med flest point


Efter 2. dagen af det italienske 6-dagesløb på den 400 meter lange cementbane i Fiorenzuola ligger danskeren Marc Hester fortsat på 5. pladsen sammen med sin italienske makker Marzoli. De er stadig én omgang efter det førende par Marvulli - Villa, men parret har nu med 93 points løbets højeste pointstal, og er meget tæt på den bonusomgang, der udløses når man passerer 100 points. I aftenens afsluttende jagt over 50 km blev det dansk-italienske par nr. 2 efter Garber (Østrig) og Atzeni (Schweiz).

Stilling i ”6-Giorni Fiorenzuola” efter 2. dag:
1 Franco Marvulli (Schweiz) - Marco Villa (Italien), 85 p.
2 Martin Blaha - Petr Lazar (Tjekkiet), 35 p.
3 Martin Liska - Jozef Zabka (Slovakiet), 32 p.
4 Alexander Klimenko - Vasyl Iakovlev (Ukraine), 17 p.

1 omg. tilbage:
5 Marc Hester (Danmark) - Samuele Marzoli (Italien), 93 p.
6 Sebastian Donadio - Mauro Richeze (Argentina), 80 p.

Tilbage til toppenShoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris MacDonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Det er muligt at købe DVD’en “Den ultimative udfordring”. Prisen er 139,- plus forsendelse 25,-

BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger