Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 3. november 2006

Feltet.dk korte - 3. november 2006

03. november 2006 08:440
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Damiano Cunego: Forbliver på Lampre indtil 2010
- Thomas Riber-Sellejberg: En overraskelse med Jebjerg
- Thomas Riber-Sellebjerg: Forlænger med Team GLS
- Martin Mortensen: Det var et svært år for mig
- Valverde: Skal vi trække bukserne ned?
- Santiago Botero: Fri på manglende beviser
- DNA-test: Ikke på Discovery Channel
- Johan Bruyneel: Ja, vi forhandler med Basso
- UCI: Indkalder hold og ryttere til stormøde
- Designa Køkken: Skriver kontrakt med U23-mester

De korte nyheder opdateres løbende


Damiano Cunego: Forbliver på Lampre indtil 2010


Den kun 25-årige italiener, Damiano Cunego, har valgt at forlænge sin kontrakt med Lampre-Fondital holdet, så den nu først udløber i 2010. Cunego har store ambitioner i de store Grand Tours, og han mener, at de bedst kan opnås i et tæt samarbejde med holdets manager, Giuseppe Matinelli.

Derfor har Giuseppe Martinelli og Damiano Cunego i denne uge været i USA, hvor Cunego i Houston har fået testet sin position på enkeltstartscyklen i en vindtunnel.

Testen blev fortaget af professor, John Gobb, fra Texas A&M universitetet, som er ekspert i aerodynamik. Gobbs havde ikke nogen radikale ændringer til Cunegos position på cyklen, men gav ham nogle gode råd. ”Jeg har modtaget gode råd. Nu ved jeg hvordan, jeg skal arbejde videre, så jeg kan blive ved med at forbedre mig,” udtalte Cunego efter de sidste tests.

Tilbage til toppenThomas Riber-Sellejberg: En overraskelse med Jebjerg


I dag blev det offentliggjort, at den danske U23 mester Kasper Jebjerg skifter til Team Designa Køkken fra 2007. Den nuværende men snart forhenværende holdkammerat Thomas Riber-Sellejberg var overrasket, da han hørte om den nyhed.

”Jeg fik det først af vide i dag, så det kom som en kæmpe overraskelse for mig. Det havde jeg slet ikke regnet med, at han ville gøre. Han er en super person, som vi alle kommer til at savne meget. Han er en meget dygtig rytter, som var en vigtig person på holdet, som bliver svær at erstatte. Men jeg ønsker ham alt held og lykke i fremtiden,” fortæller Thomas Riber-Sellebjerg til Feltet.dk.

Men Thomas Riber-Sellebjerg glæder sig dog til fremtiden på GLS, hvor holdets manager Tom Breschel kæmper i kulissen med nye planer.

”Jeg ved, at Tom (Breschel, red.) har nogle gode planer, og der bliver arbejdet hårdt fra hans side i øjeblikket,” tilføjer GLS-rytteren.

Tilbage til toppenThomas Riber-Sellebjerg: Forlænger med Team GLS


Det unge U23-talent Thomas Riber-Sellerbjerg, som sidste år blev nummer 4 på juniorverdensranglisten, har forlænget sin kontrakt med Team GLS. Kontraktforlængelsen lyder på et år. Hvilket er noget, som det unge GLS-talent glæder sig over.

”Det er jeg meget glad for, fordi jeg føler mig rigtig godt tilpas på holdet og føler, at det er her jeg kan udvikle mig bedst som cykelrytter. De har skabt de bedste rammer for mig, og derfor har jeg en stor tiltro og tillid til de mennesker bag holdet. Jeg er derfor utrolig glad for, at vi kan forsætte samarbejdet,” forklarer Thomas Riber-Sellebjerg på hjemmesiden www.feltet.dk/sellebjerg.

Sellebjerg fortæller også på sin hjemmeside om, hvordan det har været at skifte fra juniorløbene til U23 og seniorløbene. Der er ingen tvivl om GLS-rytteren har skulle vende sig til at køre sammen med seniorerne.

Læs mere om Thomas Riber-Sellebjerg på: www.feltet.dk/sellebjerg

Tilbage til toppenMartin Mortensen: Det var et svært år for mig


Martin Mortensen har denne sæson kørt hos Velo Club de Roubaix. En år, som han selv betegner, som et svært år for ham. Næste år skifter han tilbage til det danske hold Team Designa Køkken. Alt det er noget, som Martin Mortensen forklarer meget mere om på: www.feltet.dk/mortensen

Tilbage til toppenValverde: Skal vi trække bukserne ned?


Cykelsportens frontfigurer bryder sig ikke om sammenslutningen af Protourholds DNA test. Først udtalte verdensmester Paolo Bettini sig i særdeles utvetydige vendinger mod tiltaget - og nu får han fuld opbakning af Spaniens Alejandro Valverde, der i øjeblikket holdet ferie på den hollandske ø Curaçao i Karibien, fortæller cyclingnews.com.

”DNA tests er et meget uheldigt indgreb i rytternes privatsfære. Hvis vi accepterer det, hvad bliver så næste skridt? Skal vi trække bukserne ned på startlinien? Kampen mod doping er absolut nødvendig, men DNA testen er et skridt for langt”, siger Valverde.

Tilbage til toppenSantiago Botero: Fri på manglende beviser


Den tidligere T-Mobile og Phonak-rytter, Santiago Botero, som var en af de første ryttere, der blev suspenderet som følge af en formodet involvering i ’Operacion Puerto’, bliver formentlig endnu en af de ryttere, som går udenom en dopingsag, selvom han ikke direkte frifindes. Ifølge den columbianske avis "El Tiempo" planlægger det columbianske cykelforbund at opgive sagen mod verdensmesteren i enkeltstart fra 2002 på grund af manglende beviser. Disciplinærudvalget, som behandler sagen, forventes at komme med en udtalelse i løbet af i dag.

Efter at den 34-årige enkeltstartsspecielist i sommer blev suspenderet fra sin schweiziske Phonak-hold udelukkede han ikke, at han ville stoppe karrieren. Der er dog endnu ikke kommet nogen officiel erklæring.

Tilbage til toppenDNA-test: Ikke på Discovery Channel


Det er ikke alle ProTour hold, der går ind for den stramme linje med tvungne DNA-test. Manageren for det amerikanske Discovery Channel hold, Johan Bruyneel, er blandt dem, der ikke går ind for de meget stramme regler, som der eksempelvis hersker hos T-Mobile og CSC. Overfor cyclingnews.com erklærer han, at flere af kollegerne efter hans mening overskrider grænsen for deres kompetencer. ”Jeg mener ikke, at det er holdenes opgave at opfinde nye dopingregler,” lyder det. Han deltog ikke selv i det møde, hvor man besluttede indførelsen af de skærpede forholdsregler.

“Hensigterne er Ganske vist gode, men jeg er kun team manager, ikke advokat,” tilføjer han med henvisning til konsekvenserne af en sådan beslutning, som han mener er en sag for UCI.

Udtalelserne kan tolkes som en måde at holde døren åben for Ivan Basso på, som jo indtil videre har nægtet at lade sig DNA teste. En sådan test kunne ellers en gang for alle afkræfte de dopingmistanker, som førte til at han forlod det danske hold i utide.

Tilbage til toppenJohan Bruyneel: Ja, vi forhandler med Basso


Johan Bruyneel siger nu åbent, at der har været samtaler i gang mellem Discovery Channel og den i øjeblikket holdløse tidligere CSC-kaptajn, Ivan Basso.

”Ja, det passer. Vi har altid sagt, at vi ville forhandle med Basso, når hans sag er afsluttet. Endnu er vi dog ikke nået til enighed,” siger Bruyneel til cyclingnews.com.

Ifølge den australske internetside, så er Basso da heller ikke afvisende. ”Discovery Channel er det eneste Pro Tour Team, som har råd til mig, og som stadig har plads,” citeres han for at udtale.

Tilbage til toppenUCI: Indkalder hold og ryttere til stormøde


Krisen kradser, og chancerne for at få reelle anklager endsige domsfældelser i Operation Puerto sagen er meget tæt på nulpunktet. Det er givetvis bevæggrunden for, at den internationale cykelunion, UCI, i går indkaldte sammenslutningen af Protourhold, AIGCP, og ryttersammenslutningen, CPA, til et fælles møde fredag den 10. november i Geneve, Schweiz.

I mødeindkaldelsen nævnes dagsordenspunkter som fx en diskussion af den seneste udvikling i Operation Puerto samt diskussion af den af AIGCP planlagte DNA test.

UCI udtrykker ønsket om, at dette møde vil blive et vigtigt skridt i retningen af at opnå fælles konsensus omkring fremtidige tiltag mod dopingproblemet.

Tilbage til toppenDesigna Køkken: Skriver kontrakt med U23-mester


Team Designa Køkken har skrevet kontrakt med den danske U23-mester, Kasper Jebjerg. 21-årige Kasper Jebjerg har de sidste fire år kørt for Team GLS, men skifter nu til det midtjyske cykelhold.

”Jeg har besluttet at skifte til Team Designa Køkken, da jeg ser det som et skridt fremad i min udvikling, både som cykelrytter og som person. Jeg har kørt fire sæsoner for Team GLS, og er siden junior-årene blevet lært op under fantastiske forhold. Jeg mener dog, at jeg stadig kan blive en bedre cykelrytter, og jeg tror på, at Designa Køkken kan give mig muligheden for at nå mine mål. Jeg ønsker det bedste for mit gamle hold, som jeg skylder en stort tak, og som jeg altid vil have stor respekt for. Endelig ser jeg meget frem til at arbejde sammen med mine nye holdkammerater, samt Christian Andersen og den øvrige ledelse på Team Designa Køkken,” siger Kasper Jebjerg om skiftet.

Kasper Jebjergs bedste resultater:

2006:
Nr. 1 U23 DM Linieløb
Nr. 1 Kermesseløb - Belgien
Nr. 2 DM Elite Holdløb
Nr. 3 - 1. Etape Olympia’s Tour - Holland

2005:
Nr. 1 - 1. Etape af GP Veckan
Nr. 1 DM elite Holdløb

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Le Samyn
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger