Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 3. oktober 2006

Feltet.dk korte - 3. oktober 2006

03. oktober 2006 06:210
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Bobby Julich: Skal forberede sig på måske sidste sæson
- Liquigas: Skriver kontrakt med stortalentet Chicchi
- Glud & Marstrand Horsens: Sæsonen sluttede i Tyskland
- Astana: Tre kaptajner i Touren
- Credit Agricole: Skriver kontrakt med ung fransk rytter
- Paris-Tours: Lampre satser på Bennati
- Rabobank: Forlænger med Joost Posthuma
- Alexandre Vinokourov: Fik kasakstansk orden
- Paolo Bettini: Storebror dræbt i trafikulykke
- 6-dages: 3 par på omgangshøjde før finalen
- DM: Baneeliten kæmper om årets titler
- Luigi Malabrocca: Manden, der ville være sidst, er død
- Steffen Wesemann: Tæt på enighed med Wiesenhof
- Caisse d´Epargne: David Lopez på holdet de næste tre år
- Mie Lacota: Møder Linda Villumsen på banen
- Shoppen: Køb bogen - Historien om Team CSC til 99 kr!


De korte nyheder opdateres løbende


Bobby Julich: Skal forberede sig på måske sidste sæson


Efter sit ærgerlige styrt i Tour de France, prøvede Team CSCs, Bobby Julich, at komme tilbage igen, men han måtte dog hurtigt indse, at det ikke var muligt. Derfor tog han tilbage til USA og indstillede sæsonen. I forlængelse af det afholdte han en tre ugers lang pause, hvor han intet foretog sig.

“Med alle de skader, sygdom og allergiproblemer, som jeg har haft igennem sæsonen, samt de problemer cykelsporten har i øjeblikket, behøvede jeg virkelig en pause, hvor jeg kunne lade batterierne op igen. Jeg tog tre uger, hvor jeg INTET lavede, hvilket til dels var på grund af det dårlige vejr, vi havde her, de ti første dage efter jeg kom hjem,” udtaler Julich til Pezcyclingnews.

Nu er pausen så overstået, og Julich har roligt startet sin forberedelse frem mod næste sæson. ”Jeg startede vægttræningen med min personlige træner for tre uger siden samt noget let træning på cyklen. Selvfølgelig skal jeg træne mere her uden for sæsonen, end jeg gjorde sidste år, men jeg har været i denne situation før, så jeg ved, jeg skal passe på med ikke at træne for meget i denne periode. Efter at jeg styrtede i Touren og Vueltaen i 1999, trænede jeg alt for hårdt om vinteren, og mødte derefter op i kampvægt i januar måned, hvilket viste sig at være en dårlig beslutning. Men det giver mig muligheden for rigtigt at arbejde på mine svage områder, og forberede mig fuldt ud til det der måske kan blive min sidste sæson i det internationale cykelfelt.”

Til december skal Team CSC have deres første træningslejr, når hele holdet samles i Sydafrika, indtil da vil Julich opholde sig i USA.

Tilbage til toppenLiquigas: Skriver kontrakt med stortalentet Chicchi


Det italienske Pro Tour mandskab Liquigas har skrevet en to-årig kontrakt med stortalentet Francesco Chicchi. Det skriver wielerniews.be. Den 25-årige italienske rytter har i denne sæson kørt for Quick Step, men har en fortid på det nu lukkede Fassa Bortolo mandskab.

Den tidligere U23 verdensmester fra 2002 i Zolder, har i denne sæson vundet en etape i 4 dage ved Dunkerque, Tour of Britain og Driedaagse van West-Vlaanderen.

Tilbage til toppenGlud & Marstrand Horsens: Sæsonen sluttede i Tyskland


Med det 200 km lange UCI løb Sparkassen Giro Munsterland i Tyskland sluttede landevejssæsonen for Glud & Marstrand Horsens. Glud & Marstrand Horsens stillede til start med 5 ryttere i et løb, der længe blev præget af et udbrud, hvor den senere vinder Paul Martens fra Skil-Shimano holdet var den eneste, der holdt helt til mål med et forspring på kun 2 sekunder til det jagende felt. Bedste mand for Glud & Marstrand Horsens i spurten blev Kim Marius Nielsen som nr. 19.

”Kim kørte vel nok sit flotteste cykelløb som senior i dag. Ham formåede både at komme igennem bakkerne og sidevinden ude på ruten og havde samtidig kræfter til at køre med i spurten,” udtalte sportsdirektør Jan Steensen efter løbet.


Resultat
1Paul Martens-Skil-Shimano4'41'00
2Sjef De Wilde-Landbouwkrediet-Colnago0'02
3Marcel Sieberg -Wiesenhof-Akuds.t.
4Thomas Fothen-Gerolsteiners.t.
5Jonas Owczarek-Team Sparkasses.t.
6Evgeny Popov-Rabobank CTs.t.
7Olaf Pollack -Team T-Mobiles.t.
8André Greipel -Team T-Mobiles.t.
9Stefan Löffler-Team Sparkasses.t.
10Roman Kuntschik-Heinz von Heidens.t.

Tilbage til toppenAstana: Tre kaptajner i Touren


Walter Godefroot var langt fra tilfreds, da han fik besked om, at Astana, hvor han netop havde sagt ja til et job som ny ledende sportsdirektør, havde skrevet kontrakt med sin tidligere rytter hos T-Mobile Andreas Klöden. Ikke fordi Klöden er en dårlig rytter, men fordi Godefroot mente det var mere end rigeligt, at holdet havde Alexandre Vinokourov og Andrey Kashechkin på holdet.

”Vi har ikke brug for Klöden, han er en stor Tour-rytter,” lød det fra Godefroot. ”Vi har allerede Alexandre Vinokourov og Andrey Kashechkin til det. Hvad vi mangler er en rytter til de nordlige klassikere.”

Godefroot har dog nu accepteret Klödens ankomst til holdet, men afviser, at den tyske rytter skal køre som hjælperytter for Vinokourov i næste års Tour de France.

”Vi ansætter ikke en der er sluttet som nummer to eller tre i Tour de France til at være hjælper for Vinokourov. Det har vi andre ryttere til,” siger Godefroot til Eurosport.com.

I stedet satser man på at man med tre mand til det samlede klassement kan sætte konkurrenterne under pres.

”Det bliver meget, meget svært for vores rivaler at tilpasse sig til os,” lyder Godefroots vurdering.

Godefroot sætter dog grænser, som vi kunne skrive i gårsdagens korte, afviser han en ansættelse af Jan Ullrich.

Tilbage til toppenCredit Agricole: Skriver kontrakt med ung fransk rytter


Pro Tour mandskabet Credit Agricole har skrevet kontrakt med den 20-årige franske rytter Pierre Rolland, der her i efteråret har kørt på en såkaldt stagiere-kontrakt.

Holdet der også har skrevet kontrakt med Angelo Furlan, Nicolas Roche, Christophe Laurent og Christophe Kern har derved 28 ryttere på kontrakt til næste sæson, efter at det står klart, at Jaan Kirsipuu, Kilian Patour, Sebastian Portal og Nicolas Vogondy forlader holdet. Holdet meddeler at man ikke venter at skrive kontrakt med flere ryttere til den kommende sæson.

Tilbage til toppenParis-Tours: Lampre satser på Bennati


På søndag køres det næstsidste ProTour løb i denne sæson, Paris-Tours, og det italienske hold, Lampre-Fondital satser på, at Daniele Bennati kan lave et stort resultat.

”Bennati vil køre efter sejren, men også de andre ryttere på holdet skal være aktive hele løbet igennem,” udtaler sportsdirektør Maurizio Piovani.

Til at støtte Bennati er følgende ryttere udtaget, Alessandro Ballan, Claudio Corioni, Paolo Fornaciari, Enrico Franzoi, David Loosli, Danilo Napolitano og Mauro Santambrogio.

Tilbage til toppenRabobank: Forlænger med Joost Posthuma


Den 25-råige hollandske rytter Joost Posthuma har forlænget sin kontrakt med Rabobankholdet frem til og med 2008 sæsonen. Hans nuværende kontrakt løb faktisk til og med næste sæson, men Posthuma og holdmanager Theo de Rooij blev enige om at lade den falde og tegne en ny kontrakt, der så gælder et år længere, fortæller cyclingnews.be i dag.

Joost Posthuma startede i 2004 på Rabobanks kontinentalhold (dengang 3. division) og tog skridtet til ProTour niveauet kort tid efter. I 2005 vandt han Grand Prix Jef Scherens og 6. etape i Paris -Nice. I denne sæson var han den første Rabobank rytter, der bar den hvide trøje (ungdomskonkurrencen) i Tour de France.

Tilbage til toppenAlexandre Vinokourov: Fik kasakstansk orden


I går hædrede den kasakstanske nation de hjemvendte helte fra Vuelta a Espane, Alexandre Vinokourov og Andrey Kashechkin.

Landets præsident Nursultan Nasarbayev forestod ceremonien, og Vinokourov blev hædret med den kasakstanske orden ”Barys” af 2. grad. Kashechkin, der måtte tage til takke med tredjepladsen i Spanien, fik en lejlighed i hovedstaden Astana.

Tilbage til toppenPaolo Bettini: Storebror dræbt i trafikulykke


Den nykårede italienske verdensmester på landevej Paolo Bettini blev mandag aften ramt af en personlig tragedie, fortæller TV2.dk netop nu.

Mesterens 42-årige bror Sauro, der stod Paolo meget nær og som var i gang med at arrangere den helt store hyl­destfest for mesteren i hjembyen Bibbo­na i næste uge, blev dræbt i en færd­selsulykke. Sauro Bettini, der efterlader sig hu­stru og en søn på ti år, var som sådan ikke involveret i cykelsporten, men var dog inde over adskillige gange som hjælper for broderen.

Tilbage til toppen6-dages: 3 par på omgangshøjde før finalen


Det ser ud til, at tre par skal kæmpe om sæsonens første 6-dagessejr i Maastricht, når sidste dagen bliver afviklet i aften.

Stam - Schep mistede deres føring mandag aften, da schweizerne Risi - Marvulli overtog føringen.

Danskerne er flot med og det rene danske par Alex Rasmussen og Michael Mørkøv er nummer fire samlet - 3 omgange efter de førende par. Marc Hester og makkeren Jens Mouris er nummer fem samlet.


Stillingen efter 5. dagen
1 Bruno Risi - Franco Marvulli (Schweiz), 281 p.
2 Danny Stam - Peter Schep (Holland), 270 p.
3 Iljo Keisse (Belgien) - Marco Villa (Italien), 256 p.

3 omgange efter:
4 Alex Rasmussen - Michael Mørkøv (Danmark), 273 p.

4 omgange efter:
5 Jens Mouris (Holland) - Marc Hester (Danmark), 213 p.,

6 omgange efter:
6 Andreas Beikirch - Gerd Dörich (Tyskland), 102 p.,

Tilbage til toppenDM: Baneeliten kæmper om årets titler


I den kommende weekend afvikles over 3 dage i Ballerup Super Arena årets Danmarksmesterskaber i banecykling for eliten.

I alt køres der om 9 titler, heraf 3 titler til damerne. På herresiden får man Alex Rasmussen, Michael Mørkøv og Marc Hester, som p.t. klarer sig fint i 6-dages i Maastricht, at se i hårde dyster mod blandt andre Jens-Erik Madsen, Casper Jørgensen, Morten Christiansen og Michael Smith Larsen samt de unge Michael Færk Christensen, Daniel Kreutzfeldt og Martin Lollesgaard.

Eksverdenmesteren i 5 discipliner
Eksverdensmesteren Alex Rasmussen har valgt at tilmelde sig til start i ikke mindre end 5 discipliner: 4 km indiv. forfølgelsesløb, scratch, 1000 meter på tid og 40 km pointsløb samt 4 km holdforfølgelsesløb, hvor han er at finde på Team Odense Energi’s favorithold. De fleste af de øvrige topryttere er tilmeldt 3-4 discipliner.

Linda Villumsen til start
På damesiden vil alle nok umiddelbart udnævne verdensmestren Mie Lacota til favorit i kampen om alle 3 titler, efterfulgt af sin evige rival Trine Schmidt og Maria Bornak, som sidste år overraskende sejrede i 3 km indiv. forfølgelsesløb, men netop i denne disciplin er der skabt ekstra spænding, idet den danske mester i landevej og Europamesteren Linda Villumsen har tilmeldt sig og er i fuld gang med træningen på banen.

Disciplinerne køres således:
Fredag 6. oktober kl. 19,00
Mænd: Sprint og 4 km indiv. forfølgelsesløb
Damer: Scratch

Lørdag 7. oktober kl. 14,00
Mænd: 4 km holdforfølgelselsøb og scratch
Damer: 3 km indiv. forfølgelsesløb

Søndag 8. oktober kl. 14,00
Herrer: 1000 m på tid og 40 km pointsløb
Damer: Sprint

Deltagerlister - se www.dbc-cykelbanen.dk - klik på forsiden: ”Foreløbeligt program”

Tilbage til toppenLuigi Malabrocca: Manden, der ville være sidst, er død


I søndags døde Luigi Malabrocca i en alder af 86 år fredeligt hjemme i sin seng (og ikke i krigen i attenfireogtreds).

Hans navn får sikkert ikke mange klokker til at ringe i dag, men Luigi Malabrocca var en af Fausto Coppis mest værdsatte hjælperyttere. Og han var flere gange indehaver af den såkaldte ”sorte trøje” i Giro d’Italia. Den sorte trøje har aldrig eksisteret rent fysisk men betegner det samme som ”den røde agterlanterne” i Tour de France dvs. den rytter, der ligger allersidst i det samlede klassement, når løbet slutter.

Malabrocca satsede helt bevidst på at havne sidst i Giroen for at få presseomtale, og til trods for at han faktisk var en fremragende rytter, så lykkedes det både i 1946 og 1947, hvor han i det sidste tilfælde var mere end 5 timer efter vinderen, som var hans egen kaptajn, Fausto Coppi.

På Malabroccas sejrsliste står blandt andet Coppa Agostoni samt to italienske mesterskaber i cykel cross.

Tilbage til toppenSteffen Wesemann: Tæt på enighed med Wiesenhof


Steffen Wesemann, som forlader T-Mobile efter denne sæson, meldes på vej til Team Wiesenhof-Akud. Ifølge Aargauer Zeitung er den schweiziske klassiker-rytter tæt på at nå til enighed med det lille hold . Demnach möchte der 35-jährige Schweizer in der nächsten Saison germ en kontrakt for den kommende sæson.

Wesemann håber på, at han dermed får mulighed for at køre bl.a. Tour de Suisse næste år. Det kræver imidlertid tildelingen af et wildcard til Wiesenhof.

Tilbage til toppenCaisse d´Epargne: David Lopez på holdet de næste tre år


David López skifter fra næste år til Caisse d´Epargne fra Euskatel-Euskadi, som han forlader efter udgangen af denne sæson. Den 25-årige spanier har underskrevet en tre-årig kontrakt med Caisse d´Epargne, hvor han bliver holdkammerat med vinderen af årets individuelle Pro Tour konkurrence, Alejandro Valverde.

Tilbage til toppenMie Lacota: Møder Linda Villumsen på banen


Når der i næste weekend køres DM på banen, så kan den danske juniormester se frem til øget konkurrence. Damerne starter med scratch om fredagen, om lørdagen køres der 3 km individuelt forfølgelsesløb, og om søndagen skal der køres sprint.

"Godt nok er vi ikke særlig mange tilmeldt, men jeg tror nu nok, at det skal blive spændende alligevel. I 3 km individuel forfølgelsesløb er Linda Villumsen nemlig tilmeldt! Jeg har godt nok aldrig kørt imod hende på banen før, men jeg har set, hvor hurtigt hun kører enkeltstarter på landevejen, og det er nok til at skræmme mig. Derudover står Trine Schmidt selvfølgelig også på startlisten - en led satan på de individuelle tidskørsler på banen! Jeg tror, at de to er mine værste konkurrenter i 3 km’eren, men Maria Bornak og Mette Fischer skal bestemt ikke undervurderes," forklarer Mie Bekker Lacota i den nyeste dagbogsopdatering her på Feltet.dk.

Du kan læse meget mere på: www.feltet.dk/girlpower

Tilbage til toppenShoppen: Køb bogen - Historien om Team CSC til 99 kr!Drømmeholdet - historien om CSC
Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogens vejledende udsalgspris er 125 incl. porto,-
KØB nu til 99,-


BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?