Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 4. august 2006

Feltet.dk korte - 4. august 2006

04. august 2006 00:010
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Team Astana: Licensansøgning sendt til UCI
- Gerolsteiner: Hovedrystende finale
- Deutschland Tour: Hesjedal nedlagt af politiet
- Start O´Grady: Savner en sejr
- Post Danmark Rundt: T-Mobile satser på Ziegler
- Deutschland Tour: Greipel lukket inde i spurten
- Post Danmark Rundt: Team CSC - Det vigtigste var at beholde trøjen
- Allan Johansen: Vi kan ikke tænke på VM-pladser nu
- Doping: 4 spanske ryttere igen under mistanke
- Bjarne Riis: Stuart er en klasserytter
- Stuart O’Grady: Det giver ny luft til min karriere
- GP di Camaiore: Billeder
- GP di Camaiore: Luca Paolini sejrede
- Andre Steensen: Fire dages absolut pause
- Team CSC: O´Grady forlænger med to år
- Brian Holm: Bedre med flere tiltag mod doping
- Grand Prix Aalborg: Lars Michaelsen til start
- Post Danmark Rundt: Start i historiske omgivelser
- Post Danmark Rundt: Almblad styrtede igen
- Michael Rasmussen: Siger ikke nej til VM i år
- Mikel Astarloza: Fra Ag2r til Euskaltel
- Skil-Shimano: Vierhouten og Tjallingii forlænger kontrakter
- Handicapcykelrytter: Får sponsorat af cykelproducent
- Python Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Team Astana: Licensansøgning sendt til UCI


Det nydannede Astana-hold har indsendt en ansøgning til UCI om tildeling af Pro Tour licens til 2010. Det bekræftede Tony Rominger i dag overfor dpa.

Rominger er manager for Alexandre Vinokourov og var selv en overgang i spil som mulig team manager for holdet. ”Det ser ud til, at Liberty-licensen bliver frataget Manolo Saiz på grund af organiseret doping på holdet. Derfor afbrød vi forhandlingerne om at overtage og forlænge denne licens,” erklærede han og tilføjede, at alle dokumenter nu ligger hos UCI.

”Det ser ud til, at vi skal opbygge et komplet nyt hold med sportsdirektører, soigneurs, mekanikere og ryttere,” lød det endvidere fra Rominger, som også nævnte en af hans andre ryttere, Matthias Kessler, som mulig forstærkning.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Hovedrystende finale


Gerolsteiners sprinter, Robert Förster, sørgede med en sejr for at krone det tyske holds indsats på tredje etape af Post Danmark Rundt. Det blev som ventet en massespurt, der afgjorde den 203,7 km lange etape fra Kolding til Odense, og her kom Förster i mål foran Stuart O’Grady og Alex Rasmussen. I den samlede stilling er det René Haselbacher, der med en tredjeplads er bedst placerede Gerolsteiner-rytter.

Det var Gerolsteiners dansker, Frank Høj, som indledte det tyske holds angreb, da han stak fra feltet sammen med Leon Van Bon. I finalen forsøgte Høj sig så endnu engang, og selvom han ikke kom afgørende væk, så forberedte han sejren for sin holdkammerat.

“Holdet lancerede derefter Robert perfekt. Alt gik efter planen,“ sagde sportsdirektør Christian Wegmann og tilføjede: ”René Haselbacher trak indtil 400 meter før mål, hvorefter han overlod tøjlerne til Sven Krauß, der kørte Frösi til 200 meter mærket, et rent skoleeksempel.“

Robert Förster havde da også kun roser til sine holdkammerater: ”Et stort kompliment til gutterne. Med den forberedelse kunne jeg egentlig ikke gøre det forkert,“ udtalte han efter sejren.

Sportsdirektør Christian Wegmann havde dog en enkelt kommentar til dagens rute. ”Nogle steder var vejen kun lige bred nok til en bil,” lød det fra en hovedrystende Wegmann. ”Af og til manglede der også pludselig asfalt, hen over flere meter var der kun lige kastet groft grusog skærver over. Så selvfølgelig kom der et stort styrt, hvor 25 mand tog den på hovedet. Vi var rigtig heldige ikke at have nogen, der måtte med ned,“ tilføjede han.

Tilbage til toppenDeutschland Tour: Hesjedal nedlagt af politiet


Politiet melder mere og mere sit indtog i international cykelsport. Det er politiet, som er i gang med at opklare diverse dopingforbrydelser rundt omkring, men også i Deutschland Tour viser de nu deres indtog. Heller ikke her er det dog for noget positivt. Efter at have passeret stregen på gårsdagens etape, blev Ryder Hesjedal fra Phonak holdet, kørt ned af en politibil og faldt direkte ned på knæet.

Eftervirkninger af det styrt resulterede i dag i, at Hesjedal måtte udgå efter kun 40 kilometer af tredje etape med smerter i knæet.

Tilbage til toppenStart O´Grady: Det vigtigste er den samlede sejr


Med en andenplads på dagens etape i Post Danmark Rundt kunne Team CSCs Stuart O´Grady tage førertrøjen fra holdkammeraten Fabian Cancellara, der var chanceløs i dagens massespurt.

”Jeg spurgte ham i går om jeg måtte tage trøjen og han sagde det ikke var noget problem, men han ville tage den tilbage igen i morgen,” smilede Stuart O´Grady efter etapen, der dog alligevel ikke helt havde levet op til den australske rytters drømme.

”Jeg ville selvfølgelig helst have vundet etapen. Jeg må indrømme at jeg er ved at være lidt frustreret”, sagde O´Grady, der ikke har vundet siden 1. august 2004. Muligheden er der dog, hvis han holder trøjen hele vejen til Frederiksberg på søndag.

”Indtil nu er alt gået som det skulle og så må den bedste vinde. Jeg er en bedre sprinter, han er bedre på enkeltstarten og jeg tror den bedste på enkelstarten vinder,” lød det fra O´Grady.

”Det vigtigste er at have den gule trøje i København,” sluttede O´Grady.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: T-Mobile satser på Ziegler


T-Mobile holdet var flere gange oppe og trække på dagens etape i Post Danmark Rundt, og på de korte omgange inde i Odense sad de også med Olaf Pollack i perfekt position, men da spurten startede, var Pollack ikke længere med.

”Pollack havde brugt alle hans kræfter inden Odense, så han havde ikke mere tilbage til den endelige spurt,” udtalte sportsdirektør, Brian Holm, til holdets hjemmeside efter etapen. Pollack kom stille og roligt i mål på en 13. plads.

Holm ser nu fremad mod morgendagens to etaper, og håber på, at unge Thomas Ziegler kan køre på podiet.

”Thomas er godt placeret i det samlede klassement, og vi vil se, om han ikke kan gøre noget. Han er ikke nogen enkeltstarts specialist, men han vil give alt for at komme på podiet.”

Thomas Ziegler er nummer 6 i den samlede stilling 38 sekunder efter Stuart O’Grady, men kun 20 sekunder efter René Haselbacher på tredjepladsen.

Tilbage til toppenDeutschland Tour: Greipel lukket inde i spurten


For T-Mobiles 24-årige tysker, André Greipel, var massespurten på ingen måde optimal. ”Jeg følte mig godt kørende, men blev lukket inde med 500 meter til mål. Så selvom jeg havde rigtig god fart på til sidst, kunne jeg ikke nå helt frem,” udtalte Greipel efter etapen. Hvor han dog alligevel endte på en udmærket tredjeplads.

For Greipel blev det ikke bedre af, at Gerald Ciolek (Wiesenhof) vandt etapen. Den unge teenager står på spring til en kontrakt med T-Mobile holdet, og vil dermed sikkert skubbe Greipel længere ned i sprinter hierarkiet på det tyske hold.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Team CSC - Det vigtigste var at beholde trøjen


Med løbets to stærkeste rytter, Fabian Cancellara og Stuart O’Grady, på holdet som nummer 1 og 2 i den samlede stilling. Så var det op til Team CSC at forsvare på dagens etape. Det var holdet dog ikke så glade for, så i stedet forsøgte de at komme med i nogle udbrud.

”Vi valgte ikke at sætte os op med det samme, men i stedet forsøge at gå med. Vi kontrollerede ikke noget. Vi forsøgte selv at køre med. Der var ikke nogle, der ville fører når vi var med, så det blev hentet igen hele tiden,” udtalte sportsdirektør, Kim Andersen, efter etapen til Feltet.dk.

Team CSC var dog flere gange oppe og trække forrest i feltet, især da Frank Høj var ved at true den gule trøje. Til sidst endte Team CSC med at køre spurten for O’Grady, selvom om det ville være ens betydende med, at han ville tage trøjen for sin holdkammerat.

”Ja, vi kørte for Stuart. Vi kan godt bruge sekunderne, for vi ved aldrig, hvad der sker senere. Det er dejligt man har to deroppe, for hvis der er en der punkterer på et uheldigt tidspunkt, så har vi stadig den anden i reserve. Det vigtigste var, at den blev indenfor holdet.”

Ellers er stemningen rigtig god på det danske hold. ”Det er klart, at når du har en Cancellara og en O´Grady, som er motiveret for at køre efter at vinde, så motiverer det hele holdet.”

I morgen formiddag køres der først en lille etape fra Sorø til Hillerød inden rytterne skal ud i kampen mand mod mand på enkeltstarten i Helsingør i morgen aften.

Tilbage til toppenAllan Johansen: Vi kan ikke tænke på VM-pladser nu


Den danske mester Allan Johansen vil gerne med til VM, men han påpeger, at Team CSC eller de danske ryttere ikke kan tænke i VM pladser, som det ser ud nu. Danmark ser ellers ud til kun af få 3 pladser ved VM.

”Jeg føler mig godt tilpas, men formen mangler måske 5 procent. Jeg føler mig godt kørende,” fortæller Allan Johansen til Feltet.dk, som desuden forventer, at skal køre Benelux Rundt og Polen Rundt som de kommende løb.

Sidste år havde Danmark 3 pladser ved VM, men havde Danmark fået en etapesejr ved en af de kontinentale ryttere i Post Danmark Rundt, så var de 3 pladser blevet forvandlet til 6 pladser. En problematik som Allan Johansen er træt af.

”Jeg kan ikke score point til verdensranglisten, da jeg er ProTour rytter. Jeg tror, at jeg har 300 point, som vi ikke kan bruge til noget som helst. Det er det, som er Danmarks problem, at de ryttere, som scorer pointene kører for ProTour holdene - mere eller mindre,” forklarer Allan Johansen, som påpeger, at de ikke kan tænke VM-pladser, når de cykler.

Havde en af de kontinentale ryttere vundet sidste år i Post Danmark Rundt, så havde Danmark, som sagt haft 6 pladser ved VM, som sikkert var gået til 3 CSC-ryttere, derfor kunne de danske CSC-ryttere have en fordel i, at en af de danske kontinentale hold fik en sejr i Post Danmark Rundt, og dermed scorede nogle vigtige point til verdensranglisten, hvor Danmark igen i år kun ser ud til at få 3 VM-pladser.

”Det kan vi ikke. Vi kan ikke sidde og tænke sådan, desværre”, forklarer Allan Johansen og tilføjer: ”Jeg aner faktisk ikke, hvor mange point, som der skal til. Det nye system er meget kompliceret.”

Sportsdirektør Jan Steensen fra det danske hold Glud & Marstrand er ikke i tvivl om, hvad han mener om det nye UCI system.

”Det er jo et åndsvagt system, som skal laves om hurtigst muligt”, forklarer Jan Steensen til Feltet.dk, som dog håber på, at Glud & Marstrand kan score nogle point i Post Danmark Rundt.

Danmark, som må betragtes som en større cykelnation end Luxembourg, må se sig slået mht. VM pladser i år. Det skyldes Frank Schleck flotte kørsel, som betyder, at Luxembourg kan stille med hele 9 ryttere til VM. Luxembourg er nemlig godt placeret på ProTour verdensranglisten, hvilket giver 9 pladser til VM.

Tilbage til toppenDoping: 4 spanske ryttere igen under mistanke


Så er den gal igen med de fire tidligere Liberty Seguros nuværende Astana-ryttere Marcos Serrano, Joseba Beloki, Unai Osa og Angel Vicioso. Anklagemyndigheden i Italien har bedt om en undersøgelse af disse ryttere, da de har mistanke om, at de har dopet sig under løb i Italien, det skriver den spanske avis El Pais i dag.

Det italienske politi skulle have modtaget dokumenterne fra det spanske politi. Dermed risikerer de spanske ryttere fængselsdomme, som italiensk lov har mulighed for at give dopingsyndere.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Stuart er en klasserytter


I disse dage og uger er holdejer, Bjarne Riis, i gang med at få puslespillet til næste års Team CSC trup til at falde på plads. En af de første brikker blev lagt på plads i dag, med forlængelsen af O’Grady.

”Stuart er en klasserytter, der med sin erfaring og sin personlighed har vist sig at passe godt ind på holdet. Han er en decideret profil, og derfor er jeg meget glad for også at have ham på holdet de næste to år. Han er en komplet rytter, der både kan vinde klassikere og også gøre sig gældende på enkeltstarterne. Samtidig er Stuart en af dem, der kan tage et stort ansvar og være med til få det hele til at fungere ude på landevejene - ikke mindst i de store etapeløb som Tour de France”, udtaler Bjarne Riis.

Tilbage til toppenStuart O’Grady: Det giver ny luft til min karriere


Efter en sæson der har været præget af styrt, forlængede O’Grady i dag med Team CSC. Og den australske rytter er glad for den tillid holdet har vist ham.

”Der er ikke nogen tvivl om, at det har givet ny luft til min karriere, at jeg er kommet på Team CSC. Holdet har vist stor tillid og givet mig en fantastisk opbakning fra dag ét. Uheld har forhindret mig i at lave de resultater, jeg havde håbet på, men sæsonen rummer stadigvæk nogle gode løb for mig. Jeg befinder mig perfekt på Team CSC og føler mig som en del af et godt kammeratskab. Nu har jeg en fin horisont på min karriere de næste to år, og det giver mig mulighed for at nå mange gode resultater sammen med holdet.”

Allerede under årets Tour de France passede O’Grady på Sastre, da Lombardi udgik, en rolle han også forventer, at skulle have i fremtiden.

”Det er klart, at jeg selvfølgelig fortsat vil satse på klassikerne, hvor jeg mener, at min styrke ligger både som afslutter, og med den erfaring jeg har. Samtidig ser jeg frem til at køre de store etapeløb med en ny rolle i den forstand, at jeg kommer til at passe på vores holdkaptajner og får noget ansvar for vores måde at køre på.”

O’Grady ligger i øjeblikket på andenpladsen i Post Danmark Rundt og ligner den eneste, som kan true holdkammeraten i kampen om den samlede sejr.

Tilbage til toppenGP di Camaiore: BillederFotos: Sirotti


Tilbage til toppenGP di Camaiore: Luca Paolini sejrede


I går blev det italienske endagsløb GP di Camaiore, som endte med en sejr til Luca Paolini (Liquigas), som dermed vandt holdets 6. sejr i år. Den 29-årige italienske rytter kom afgørende fri sammen med Tenax-rytteren Ruslan Pidgornyy (Tenax). De to ryttere fortsatte frem til målstregen, hvor Liquigas-rytteren altså var stærkest. Kampen om 3. pladsen gik til Mirko Celestino (Milram), som kom i mål 28 sekunder efter.


Podiet / Foto: Sirotti


Med gårdagens resultat så bekræfter Paolini, at formen er rigtig god, hvilket vi også så i søndagens Vattenfall Cyclassics.

“Vejret var ikke så varmt, og der var en del vind, hvilket lige er noget for mig. Jeg kunne mærke, at jeg var i god form, og jeg prøvede at angribe mine konkurrenter på nedkørslen, samarbejdet med Pidgornyy var helt perfekt. Denne sejr betyder meget for mig,“ fortæller Luca Paolini, som ikke har haft den bedste sæson hos Liquigas.

“Nu vil jeg prøve at hente flere sejre, og måske kommer den næste allerede i weekenden, hvor jeg skal køre Giro del Lazio og Trofeo Matteotti. Derefter vil jeg beslutte om, jeg vil blive i Italien, eller om jeg vil vælge at køre Vuelta a España som forberedelse til VM,” tilføjer italieneren, som angreb med 30 kilometer til mål på nedkørslen fra Monte Pitoro.

Bo Hamburger blev flot nummer 11.


Resultat
1 Luca Paolini (Ita) Liquigas 4.33.18 (42.520 km/t)
2 Ruslan Pidgornyy (Ukr) Team Tenax Salmilano
3 Mirko Celestino (Ita) Team Milram 0.28
4 Raffaele Ferrara (Ita) Team Androni Giocattoli-3C Casalinghi
5 Paolo Bossoni (Ita) Team Tenax Salmilano
6 Alessandro Bertolini (Ita) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni
7 Matteo Tosatto (Ita) Quick Step-Innergetic
8 Luca Mazzanti (Ita) Ceramica Panaria-Navigare
9 Fabio Gilioli (Ita) Team Universal Caffe'-C.B. Immobiliare
10 Jame Burrow (GBr) OTC Doors-Lauretana
11 Bo Hamburger (Den) Miche

Tilbage til toppenAndre Steensen: Fire dages absolut pause


Glud & Marstrand Horsens rytteren, Andre Steensen, havde gyldne ben på gårsdagens etape og havde store forventninger til afslutningen i Vejle. Det blev dog ødelagt, da han i forplejningszonen styrtede sammen med flere andre ryttere.

Efter etapen var Steensen forbi hospitalet og ifølge Jan Steensen er det heldigvis ikke så slemt. ”Andre har fået forvredet sin menisk inde i knæet, så lægerne har sagt, at han skal have fire dages absolut pause, hvor han kun skal ligge med benene oppe,” udtalte han inden dagens etape til Feltet.dk.

For Andre gælder det dermed om at sætte sig nye mål, da gårsdagens etape var sæsonens store mål, og det nye mål kunne meget vel blive U23 DM.

Tilbage til toppenTeam CSC: O´Grady forlænger med to år


Selvom Bjarne Riis havde udtalt, at han ikke kom til Danmark i år, var han alligevel tilstede under gårsdagens etape i Vejle. Årsagen til Riis tilstedeværelse kom i dag, da han ifølge holdets hjemmeside har valgt at forlænge kontrakten med Stuart O’Grady med to år.

"Det er en klasserytter og en stærk personlighed. Han er en samlingsfigur på holdet. Han har haft alle de her uheld i år, og alligevel har han vist sig som en rytter, der kan skabe resultater. Vi er meget glade og meget tilfredse", siger Brian Nygaard til Ritzau.

Dermed ser det ud til at den snart 33-årige australier efter 10 år på franske hold vælger at afslutte sin karriere på det danske hold.

Tilbage til toppenBrian Holm: Bedre med flere tiltag mod doping


Danmarks Cykle Unions direktør, Jesper Worre, mener, at det skal være muligt at give et hold en måneds karantæne, hvis en rytter tages for doping, og hvis flere ryttere fra samme hold tages på stribe, ønsker han tillige en mulighed for at tvangsnedrykke hele holdet fra den bedste række. Dette mener Brian Holm er en god idé.

”Helt afgjort. Phonak har for eksempel haft seks sager nu, og det kunne være rart med flere sanktioner, og helt galt er det på et par af de mindre spanske hold, hvor det længe har lugtet langt væk af systematisk snyd. Ingen i cykelsporten ønsker den slags snyd, og jo flere tiltag, der tages for at komme det til livs, jo bedre,” udtaler Holm til Ritzau.

Holms eget hold, T-Mobile, har igennem den seneste måned gået været igennem sine problemer, med fyringer af Jan Ullrich, Oscar Sevilla og Rudy Pevenage, samt suspendering af Jörg Ludewig for resten af sæsonen, grundet en 8 år gammel fax. Men ifølge Holm er der flere tiltag på vej.

”Jeg kan endnu ikke fortælle konkret, hvad det bliver, men jeg kan fortælle, at T-Mobiles i forvejen stramme dopingpolitik bliver endnu strammere. Rytterne vil blive undersøgt konstant fremover.”

Derudover mener Holm ikke, at hverken DCU eller UCI får respekt nok, for det store doping arbejde de har ydet. ”Forbundene gør alt, de overhovedet kan i kampen mod doping, men i stedet bliver de udstillet for ikke at gøre nok. Det er meget forkert,” slutter den måske kommende fuldtidssportsdirektør for T-Mobile af med.

Tilbage til toppenGrand Prix Aalborg: Lars Michaelsen til start


Team CSC’s rutinerede rytter er garant for, at der bliver fart over feltet, når gadeløbet i Aalborg skydes i gang fredag den 1. september.

”Jeg ser frem til igen at køre væddeløb i Aalborg. Det gik stærkt sidste år, og det blev en herlig dyst. Men i år vil jeg vinde”, udtaler sidste års nummer to, Lars Michaelsen (Team CSC), fra sin private base i Toscana i Italien.

”Det er ekstra motiverende at kæmpe og træde til, når et stort antal veloplagte tilskuere er mødt frem, og jeg er sikker på, at jeg bliver flyvende over brostenene på Nytorv”, tilføjer 37-årige Lars Michaelsen.

Den rutinerede rytter, der blev professionel helt tilbage i 1994, kan stadig træde hårdt i pedalerne. Han har vundet flere store sejre. I år vandt han for eksempel første etape af Tour de Georgia, og han har altid klaret sig flot i krævende løb som Paris-Roubaix, hvor det i år blev til en 19. plads, mens han både i 2005 og 2002 blev nummer fem i det ekstremt hårde og prestigefyldte cykelløb.

Grand Prix Aalborg fik en succesfuld premiere sidste år, og fredag den 1. september er det ambitionen at gentage succesen. Denne gang som en del af byens store Day & Night-arrangement. Lars Michaelsen får kamp til stregen fra et felt af ryttere fra den danske og internationale elite. Concept står for arrangementet i samarbejde med Aalborg City og Aalborg Kommune.

I forbindelse med Grand Prix Aalborg vil der blive kørt et talentløb i klassen ældste drenge. De 13- og 14-årige drenge sendes til start klokken 18.30.

Klokken 19.30 fyres startskuddet af for drengerytternes helte. De kører i præcis én time på den 1600 meter lange rundstrækning, inden klokken ringer for de sidste fem omgange.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Start i historiske omgivelser


Der er sol over Kolding, hvor 3. etape af Post Danmark Rundt 2006 i dag starter kl. 11.45. Forude venter rytterne 205 kilometer med opløb foran Den Fynske Landsby i Odense.

Forventninger til dagens etape er, at et par små udbrud får lov at køre, at CSC vil tage kontrol, og at det hele ender med et spurtopgør. Formentlig vil italienske Paride Grillo, Panaria Navigare, der vandt i Odense sidste år, forsøge at gentage succesen. Men Stuart O’Grady vil helt sikkert også gerne snart have en sejr igen. Imens T-Mobiles kaptajn Olaf Pollack sikkert også gerne vil hente den etapesejr til det tyske storhold, som de går efter i Danmark.

Post Danmark Rundt handler først og fremmest om cykling, men det er også vigtigt at vise Danmark fra de bedste og smukkeste sider. I dag har løbet - helt ekstraordinært - fået lov til at starte på Koldinghus og i morgen danner Kronborg rammen om løbets enkeltstart.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Almblad styrtede igen


Da Jan Almblad i går styrede på anden etape af Post Danmark Rundt, var han så uheldig, at ramme ned på sin i forvejen skadede albue. Derfor håber Almblad, at han nu bare kan gennemføre de to kommende etaper, så han kan satse på lørdagens enkeltstart.

”Det handler kun om overlevelse. Jeg var til lægen lige efter løbet, albuen er stadig meget hævet, men det er ikke til at sige hvor galt det er. Måske kan jeg køre en ok enkeltstart på lørdag,” udtalte Almblad efter gårsdagens etape til Sjællandske.

Tilbage til toppenMichael Rasmussen: Siger ikke nej til VM i år


Michael Rasmussen er i øjeblikket ved at forberede sig til årets sidste store rundtur, Vuelta a Espana. Men står det til den rutineret dansker, så vil han gerne køre VM efter den spanske rundtur.

”Sidste år blev jeg ikke udtaget til bruttoholdet, men jeg siger ikke nej, hvis jeg får tilbuddet,” udtaler Rasmussen til B.T.

Den danske bjergged håber, at ruten i Østrig vil være mere krævende, end den var i Madrid sidste år. ”Jeg tror da, at jeg vil være et af de bedre danske kort. Jeg har hørt forskellige vurderinger af ruten, hvor nogle mener, at den er sværere og andre, at den er nemmere end sidste år i Madrid. Der er færre højdemeter på den, så den er måske mindre krævende.”

Tilbage til toppenMikel Astarloza: Fra Ag2r til Euskaltel


Efter fem sæsoner på det franske Ag2r hold har den 26-årige spanier, Mikel Asterloza, valgt at skifte til Euskaltel-Euskadi holdet. Kontrakten, som gælder for de to næste år, blev underskrevet i går.

Tilbage til toppenSkil-Shimano: Vierhouten og Tjallingii forlænger kontrakter


De to hollandske ryttere, Aart Vierhouten og Maarten Tjallingii, som i øjeblikket kan opleves på de danske veje i Post Danmark Rundt, har valgte at forlænge deres kontrakter med Skil-Shimano for endnu et år.

Vierhouten markerer sig stærkt i Post Danmark Rundt og har en klar føring i kampen om bakkekonkurrencen. Mens Tjallingii har en etapesejr i Tour of Belgium at kigge tilbage på indtil videre i år.

Tilbage til toppenHandicapcykelrytter: Får sponsorat af cykelproducent


Handicapcykelrytteren Karen Jacobsen har netop indgået en sponsoraftale med cykelproducenten Koga Miyata. Det er første gang, at en dansk handicapcykelrytter får en cykelsponsoraftale, og med aftalen, der omfatter en racer samt en baneramme, er det lykkedes at finde en sponsor, der gerne vil profilere sig gennem handicap-eliteidrætten. Koga Miyata havde et ønske om at prøve noget andet end sponsorater i den traditionelle raskidræt, men ville samtidig gerne bibeholde en elitesatsning. De har således tidligere sponseret talentfulde ryttere i raskidrætten, men syntes nu, at det var på tide at finde et nyt talent at ”kaste” sig over.

Lars Riis, salgskonsulent for Koga Miyata i Danmark udtaler, at de bl.a. har valgt Karen Jacobsen til denne sponsoraftale, fordi hun har en ambitiøs målsætning f.eks. i forbindelse med det forestående VM til september i Schweiz og de Paralympiske Lege i Beijing 2008. Derudover har Karens personlighed og væremåde også været afgørende for Koga Miyata, i det Karen er vellidt og udviser et stort engagement og altid godt humør, selv på en dag hvor ”det” ikke kører.

Tilbage til toppenPython Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet JJnet.dk, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER !!!!

- Racerslanger "Super-thin" 700x18/25C kun kr. 9,95 v/20 stk.
- Langærmet cykeltrøje sort/blå kun kr. 89,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)
- Hjulsæt A-class 320, super letvægts hjulsæt kun kr. 890,00
- Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kranksæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
- Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
- Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
- Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
- Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger