Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 4. juli 2006

Feltet.dk korte - 4. juli 2006

04. juli 2006 06:490
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Østrig Rundt: Baldato kan stadig og sejrede
- Astana: Saiz ude - kasakkerne kommer
- Jan Ullrich: De personlige sponsorer er i tvivl
- Sponsorerne: Ikke påvirket af doping
- Team CSC: Læge - intet at se under Giro d´Italia
- Patrick Lefèvere: Støtter op om Riis
- Giro d’Italia: Linda Villumsen stadig i top 10
- Python Pro: Åbner restlager salg på nettet
- Afstemning: Hvilket kommentatorpar er bedst?
- Shoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)

De korte nyheder opdateres løbendeØstrig Rundt: Baldato kan stadig og sejrede


I dag blev anden etape af etapeløbet Østrig Rundt kørt, det endte med etapesejr til den efterhånden 38-årlige Fabio Baldato. Dagens etape i Østrig Rundt gik fra Linz til Salzburg over 188 km.

Et tidligt udbrud stak af sted efter blot 20 kilometers kørsel og udbruddet blev aldrig hentet af feltet igen. De tre ryttere var Fabio Baldato (Tenax), Remmert Wielinga (QuickStep) og Jan Valach (Aposport), som kom i mål hele 3.08 foran feltet.

I finalen var Fabio Baldato hurtigst og sejrede foran Wielinga og Valach. Imens gårdagens etapevinder Danilo Napolitano vandt feltets spurt, og italieneren blev dermed nummer fire.

Efter etapen udtalte Baldato: ”Jeg er meget glad. Min karriere slutter snart. Jeg er absolut glad for denne sejr i Salzburg, hvor vi kommer til at se et meget spændende VM linjeløb til september.”

Resultat af 2. etape
1 Fabio Baldato (Ita) Team Tenax Salmilano 4.11.21 (44.88 km/h)
2 Remmert Wielinga (Ned) Quick Step-Innergetic
3 Jan Valach (Svk) Aposport Krone Linz
4 Danilo Napolitano (Ita) Lampre-Fondital 3.08
5 Graeme Brown (Aus) Rabobank
6 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems
7 Wesley Van Der Linden (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
8 Marcel Sieberg (Ger) Team Wiesenhof Akud
9 Uros Murn (Slo) Phonak Hearing Systems
10 Claudio Corioni (Ita) Lampre-Fondital


Samlet stilling efter 2. etape
1 Fabio Baldato (Ita) Team Tenax Salmilano 7.44.13
2 Remmert Wielinga (Ned) Quick Step-Innergetic 0.05
3 Jan Valach (Svk) Aposport Krone Linz 0.08
4 Danilo Napolitano (Ita) Lampre-Fondital 3.10
5 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems 3.16
6 Lloyd Mondory (Fra) AG2R Prevoyance 3.20
7 Christoph Meschenmoser (Ger) Skil-Shimano 3.21
8 Laszlo Bodrogi (Hun) Credit Agricole 3.22
9 Wesley Van Der Linden (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 3.23
10 Graeme Brown (Aus) Rabobank

Tilbage til toppenAstana: Saiz ude - kasakkerne kommer


Det ser ud til, at kasakkerne rent faktisk kysser stort set lige efter, de har spidset munden. I går købte det kazakstanske virksomhedskonglomerat Astana, der for kort tid siden reddede Alexandre Vinokourovs hold fra fallitten, de resterende 51% af den bagved liggende virksomhed af ejerne Manolo Saiz og Pablo Anton, fortæller Sportwereld.be i dag. Næsten samtidig offentliggjorde co-sponsoren Würth, at de trak sig med øjeblikkelig virkning.

Holdet er derefter rent kazakstansk, og skal således både ud og dække de manglende 3 millioner euro, som den tyske værktøjsfabrikant Würth ellers lagde i kassen årligt, og de skal samtidig søge om fornyet licens hos UCIs licenskommission endnu engang. Pengene bliver næppe et problem.

Ny holdmanager ser ud til at blive ex-prof. Alexandre Shefer, også kazakstaner, der tidligere har kørt for fx Navigare, Riso Scotti, Alessio og Saeco. Han har blandt andet vundet Giro di Toscana og Giro Dell Appennino.

Manolo Saiz er dermed ikke længere beskæftiget inden for cykelsport er nogen officiel funktion.

Tilbage til toppenJan Ullrich: De personlige sponsorer er i tvivl


Den detroniserede T-Mobile kaptajns personlige sponsorer er nu også begyndt at ytre tvivl om Ullrichs troværdighed og overvejer dermed et evt. ophør af samarbejdet med den tyske stjerne.

Aktuelt drejer det sig om den schweiziske urvirksomhed IWC, der iflg. radsport-news.com årligt investerer ca. 1 million euro i et personligt sponsorat af Jan Ullrich.

"Er der realiteter bag anklagerne fra Operation Puerto, så må vi overveje samarbejdet", sagde virksomhedens pressechef Roland Ott.

Vi må igen pointere, at hverken Jan Ullrich - eller nogen andre nævnt i Operation Puerto - pt. er officielt anklaget for noget som helst.

Tilbage til toppenSponsorerne: Ikke påvirket af doping


Sponsorerne går fri af den dårlige omtale, selvom at rytterne på et cykelhold, der bærer sponsorens navn, bliver sat i forbindelse med doping. Det vurderer Steen Leth Jørgensen fra virksomheden 7 Lap, der beskæftiger sig indgående med sport og sponsorater.

”Folk kan godt kende forskel. De ved godt, at det her er en sponsor, og de ved udmærket godt, at virksomhederne ikke har noget med doping at gøre,” siger han til Ritzau.

Han understreger samtidig, at der heller ikke er noget der indikere, at sponsoratets værdi falder, til trods for den dårlige omtale. Derfor vurderer han også, at IT-virksomheden har gjort det rigtige i den igangværende mistænkeliggørelse af holdets kaptajn, Ivan Basso.

”CSC har sagt, at de stadig sponserer holdet, men hvis der bliver draget tvivl om hele holdets troværdighed, er det noget andet. Det tror jeg, er den helt rigtige konklusion. De skal lade cykelholdet klare dopingskandalen,” siger Jørgensen.

Gerolsteiners amerikanske holdkaptajn, Levi Leipheimer, der nu regnes blandt favoritterne til den samlede sejr, håber da også på, at den nye dopingskandale ikke medføre, at sponsorerne forsvinder.

”Det er klart, at denne sag har gjort det svært for sponsorerne. Men jeg håber, at de hårdt ramte storhold, som Team CSC og T-Mobile, ikke mister deres sponsorer,” siger han til Ekstra Bladet. ”Jeg håber, at de to virksomheder vil fortsætte deres støtte, som de har udført så flot i så mange år.”

Tilbage til toppenTeam CSC: Læge - intet at se under Giro d´Italia


Ifølge spansk politi fremgår Team CSCs Ivan Basso af en kundeliste hos den hovedmistænkte Dr. Fuentes, under den store spanske dopingefterforskning i Spanien, under kodenavnet Birillo. Og denne Birillo skulle efter spansk politis vurdering have modtaget en homolog blodtransfusion under dette års Giro d´Italia.

Team CSCs læge, Joost de Maeseneer, er dog noget skeptisk overfor disse oplysninger, der ikke passer ind i holdets egne prøver.

”Der skete intet under Giroen, som fik mig til at tro, at Basso brugte bloddoping,” siger han til Jyllands-Posten. ”Hans blod var normalt i begyndelsen af løbet, og mod slutningen faldt hæmatokritværdien lidt, hvilket er normalt. Han vandt rent, så vidt jeg ved, men jeg ved selvfølgelig ikke, hvad han kan have gjort før.”

Tilbage til toppenPatrick Lefèvere: Støtter op om Riis


Quick Step-Innergetics manager Patrick Lefèvere, der samtidig fungere som formand for sammenslutningen af sportsdirektører i Pro Tour, tror på, at Ivan Basso kan være dopet uden Bjarne Riis viden. Faktisk kalder Patrick Lefèvere det for meget sandsynligt.

”Jeg har haft en lignende sag inde på livet,” siger Patrick Lefèvere til BT. ”Johan Museeuw var ikke alene min rytter, men også min ven i mange, mange år. Vi var altid sammen. Og det ramte mig som en bombe, da han blev involveret i doping. Jeg havde ingen anelse.”

Det samme kan meget vel være tilfældet for Riis, der ellers ofte har understreget han og Bassos tætte forhold i forberedelserne til dette års Giro d´Italia og Tour de France. ”Riis er ikke nævnt i rapporten fra Spanien. Og vi tror på ham”, siger Patrick Lefèvere.

Det skal understreges, at Ivan Basso endnu ikke er dømt for brug af doping.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Linda Villumsen stadig i top 10


På 4. etape af Giro d’Italia, som gik fra Orvieto til Arezzo over 130 km, kom kvinderne ud på en hård og barsk rute med mange af kuperet terræn. Russeren Olga Slyusareva (Colnago - Fenixs) vandt etapen og fører nu også samlet.

Set med danske øjne klarede Linda Villumsen det også fornem og kom i mål som bedste dansker på en 14. plads blot 24 sekunder efter russeren. Det betyder dog, at Linda falder lidt tilbage i det samlede klassement til en samlet 8. plads.

Resultat af 4. etape
1 Olga Slyusareva (Rus) Colnago - Fenixs 3.43.48
2 Noemi Cantele (Ita) Bigla Cycling Team
3 Monia Baccaille (Ita) Team Saccarelli Emu
4 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie
5 Eneritz Iturriagaech (Spa) Top Girls Fassa Bortolo
6 Susanne Ljngskog (Swe) Buitenpoort - Flexpoint
7 Nicole Brandli (Swi) Bigla Cycling Team
8 Cristina Alcade (Spa) Bizkaia - Panda Software
9 Tatiana Guderzo (Ita) Top Girls Fassa Bortolo
10 Svetlana Bubnenkova (Rus) Colnago - Fenixs
..
14 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort - Flexpoint 0.24
16 Lise Christensen (Den) Team Bianchi Alivert 0.34
42 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Team Bianchi Alivert 1.13
50 Trine Hansen (Den) Team Bianchi Alivert 1.22
67 Majaw Adamsen (Den) Team Bianchi Alivert 4.28
111 Mette Fischer (Den) Team Bianchi Alivert 20.25

Samlet stilling efter 4. etape
1 Olga Slyusareva (Rus) Colnago - Fenixs 9.35.39
2 Nicole Brandli (Swi) Bigla Cycling Team 0.08
3 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie 0.22
4 Susanne Ljngskog (Swe) Buitenpoort - Flexpoint 0.23
5 Annette Beutler (Swi) Buitenpoort - Flexpoint 0.30
6 Monia Baccaille (Ita) Team Saccarelli Emu 0.33
7 Fabiana Luperini (Ita) Top Girls Fassa Bortolo
8 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort - Flexpoint 0.37
9 Noemi Cantele (Ita) Bigla Cycling Team 0.41
10 Svetlana Bubnenkova (Rus) Colnago - Fenixs 0.43
..
26 Lise Christensen (Den) Team Bianchi Alivert 2.04
37 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Team Bianchi Alivert 2.31
58 Trine Hansen (Den) Team Bianchi Alivert 4.00
75 Maja W Adamsen (Den) Team Bianchi Alivert 9.06
94 Mette Fischer (Den) Team Bianchi Alivert 23.50

Tilbage til toppenPython Pro: Åbner restlager salg på nettet


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som står bag også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
- 8 stk. komplette DK03GA cykler med Ultegra til kun kr. 8.990,00
- Pakke med 8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00
- 1 par Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com/shop

Tilbage til toppenAfstemning: Hvilket kommentatorpar er bedst?


Feltet.dk har samlet de forskellige kommentatorpar som Viasat, TV2, TV2 Zulu og Eurosport kan præstere på nuværende tidspunkt og som de tidligere har haft, nu er det så op til jer at bestemme, hvilket par som er det bedste.

Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppenShoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Van Aert tilbage på cyklen - Visma teaser for flere nyheder
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?