Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 4. juni 2006

Feltet.dk korte - 4. juni 2006

04. juni 2006 00:030
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Vande Velde: Lidt nervøs før starten
- Beat Zberg: Jeg vidste, at formen var i orden
- Team CSC: Zabriskie overrasket over sejr
- Gerolsteiner: Tekniske problemer for Leipheimer
- GP Kanton Aargau: Zberg sprintede sig til sejren
- Euskal Bizikleta: Sikker sejr til Koldo Gil
- Team Phonak: Sæsonen slut for Botero?
- Jan Ullrich: Ingen beslutning mht. fremtiden
- Dauphiné Libéré: Tre hold fik besøg af dopingkontrollen
- Tour de Berlin: Alex Rasmussen fortsat i gult
- Dauphine Libere: Liveopdatering på Feltet.dk
- CSC Invitational: Michaelsen styrtede
- Marc Hester: Rykker frem på andenplads
- GP Triberg Schwarzwald: Golcer sejrede
- CSC Invitational: Matti Breschel med fremme
- Giro di San Marino: Bubnenkova vandt 2. etape og samlet
- Jonas Ljungblad: En sejr på afbud

De korte nyheder opdateres løbendeVande Velde: Lidt nervøs før starten


Stefano Garzelli vandt dagens afsluttende etape i Tour de Luxembourg, men for Team CSC’s Christian Vande Velde var det ikke det primære. Med den samlede sejr har han nemlig fået selvtillid til de kommende løb.

”Jeg var en smule nervøs før starten, men så snart vi kom i gang, gik det fint,” sagde den amerikanske rytter efter dagens etape. ”Lige fra starten af dette løb er jeg blevet bakket op af en gruppe fantastiske holdkammerater, og i dag sørgede de for, at alt var under kontrol. Jeg er meget glad for min sejr, som giver masser af moral og selvtillid til de kommende løb.”

”Vi havde styr på det hele i dag, og det var skønt at være istand til at sikre sejren til Christian. Det er tit ham, der arbejder hårdt for de andre, så han fortjente virkelig at stå øverst på podiet,” erklærede en glad sportsdirektør Tristan Hoffman, som også kunne glæde sig over en samlet tredjeplads til Allan Johansen. ”Vi har haft et kanonstærkt hold, og alle vores ryttere har arbejdet hårdt, så vi kunne dominbere løbet. Med to ryttere på podiet og en etapesejr, kan vi virkelig ikke bede om mere.”

Tilbage til toppenBeat Zberg: Jeg vidste, at formen var i orden


I dag blev den 43. udgave af GP Kanton Aargau kørt i Gippingen, og traditionelt er det et løb, som de schweiziske cykelryttere meget gerne vil vinde. Det var derfor en meget glad Beat Zberg, der kunne lade sig kåre som vinder efter dagens 196 km. ”Jeg vidste, at formen var i orden. Det så jeg allerede i Bayern Rundfahrt. Og i dag lykkedes alt så perfekt.”

Den 35-årige schweizer havde også ros til holdkammeraten hos Gerolsteiner, Michael Rich: "Michel kørte et stærkt løb," sagde han om Richs arbejde for at få Zberg med frem endnu engang, efter at det første udbrud var blevet kørt ind.

"Det er godt at have noget at stå i sine Palmarès, og det er dejligt at vide, hvordan det er at vinde," tilføjede han med henvisning til hans næste indsats i hjemlandet. "Jeg er klar. Tour de Suisse kan godt starte for min skyld ".

Der var naturligvis også glæde hos sportsdirektør Christian Wegmann efter dagens sejr. "Beat var helt klart en af de stærkeste i dag og den naturlige vinder. Det var stærkt kørt. I finalen sad jeg og tænkte, at nu var det tid til at sætte angrebet ind, og i samme øjeblik trådte han til," lød det stolt fra Wegmann, som i dag kunne glæde sig over Team Gerolsteiners 16. sæsonsejr.

Tilbage til toppenTeam CSC: Zabriskie overrasket over sejr


David Zabriskie vandt i dag den korte prolog i Dauphiné Libéré. Og det var lidt af en overraskelse for den unge amerikaner.

"Jeg har trænet hårdt hjemme i Utah, men jeg må indrømme, at jeg er en smule overrasket over, at jeg kunne vinde i dag,"sagde en glad Zabriskie. Han var dog godt klar over, at det kunne gå hen og blive en rigtig god prolog. "Ruten var perfekt for mig, og jeg havde en god fornemmelse lige fra starten, så jeg vidste, at jeg kunne lave et godt resultat. Det er et hårdt løb, men jeg vil selvfølgelig forsøge at beholde trøjen så længe, som muligt. Jeg har forbedret mine klatreevner, så nu må vi se, hvor langt det rækker," lød det optimistisk.

Hos sportsdirektør Alain Gallopin var der naturligvis også glæde. Ikke bare på grund af Zabriskies etapesejr, men også fordi Stuart O’Grady kørte sig ind på en flot tredjeplads. ”Det var en smuk sejr til Dave og en meget imponerende tredjeplads til O’Grady. Dave er helt utrolig på en fuldstændig flad enkeltstart, men jeg tror også, at hank an gore det godt I bjergene. Der er ingen tvivl om, at han er i topform til dette løb, hvilket også giver forhåbninger for de kommende løb,” erklærede han.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Tekniske problemer for Leipheimer


Team Gerolsteiners kaptajn, Levi Leipheimer, tabte 16 sekunder på dagens 4,1 kilometer lange prolog i Dauphiné Libéré, og det betød, at han sluttede på en 48. plads.

"Det er på ingen måde dramatisk. Levi ligger stadig blandt dem, han skal," udtalte sportsdirektør Christian Henn efter prologen. Henn havde også en forklaring på tidstabet. "Der var nogle tekniske problemer ved hans styr under kørslen. De kostede ham nogle sekunder. Men som sagt, det hele begynder jo først nu," lød det fortrøstningsfuldt.

Tilbage til toppenGP Kanton Aargau: Zberg sprintede sig til sejren


I dag blev endagsløbet GP Kanton Aargau/Gippinge i Schweiz kørt. Det blev et spændende løb, hvor tre ryttere skulle afgøre den 43. udgave af løbet imellem sig. Det var Nick Nuyens (Quick Step), Grégory Rast (Phonak) og Beat Zbert (Gerolsteiner), hvor sidstnævnte sejrede foran Nick Nuyens og Grégory Rast.


Resultat
1 Beat Zberg (Swi) Gerolsteiner 4.48.55 (40.7 km/t)
2 Nick Nuyens (Bel) Quick Step-Innergetic
3 Grégory Rast (Swi) Phonak Hearing Systems
4 Jurgen Van Der Walle (Bel) Quick Step-Innergetic 0.03
5 Elia Rigotta (Ita) Team Milram 1.48
6 Aliaksandr Kuchynski (Blr) Ceramica Flaminia 2.02
7 Linus Gerdemann (Ger) T-Mobile Team
8 Pascal Hungerbühler (Swi) Team Vorarlberg
9 Tim Klinger (Ger) Team Wiesenhof Akud 4.36
10 Aliaksandr Usau (Blr) AG2R Prevoyance 6.20

Tilbage til toppenEuskal Bizikleta: Sikker sejr til Koldo Gil


I dag blev sidste etape af etapeløbet Euskal Bizikleta kørt. Etapen blev kørt fra Iurreta til Arrate Eibar over 157.5 km. Sidste etape bød på lidt spænding, da David Herrero (Euskaltel-Euskadi) forsøgte at tage tid fra den førende spanske rytter Koldo Gil (Saunier Duval). Det lykkedes også, men Euskaltel-rytteren var aldrig i nærheden af at tage sejren fra Koldo Gil, som kom i mål blot 8 sekunder efter David Herrero, som vandt etapen.

Samlet vinder Koldo Gil etapeløbet med 44 sekunder ned til David Herrero og 1.54 ned til Jesus Del Nero (3 Molinos Ressort).


Resultat af 5. etape
1 David Herrero (Spa) Euskaltel-Euskadi 4.13.32
2 Koldo Gil (Spa) Saunier Duval-Prodir 0.08
3 Pedro Arreitunandia (Spa) Barloworld 0.16
4 Andrea Tonti (Ita) Acqua e Sapone
5 Adolfo Garcia Quesada (Spa) Andalucia-Paul Versan
6 Alexander Efimkin (Rus) Barloworld 0.36
7 Amets Txurruka (Spa) Barloworld
8 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi
9 Jesus Del Nero (Spa) 3 Molinos Resort
10 Rinaldo Nocentini (Ita) Acqua e Sapone 0.48


Samlet slutstilling
1 Koldo Gil (Spa) Saunier Duval-Prodir 19.56.45
2 David Herrero (Spa) Euskaltel-Euskadi 0.44
3 Jesus Del Nero (Spa) 3 Molinos Resort 1.54
4 Pedro Arreitunandia (Spa) Barloworld
5 Alexander Efimkin (Rus) Barloworld 2.11
6 Andrea Tonti (Ita) Acqua e Sapone 2.26
7 Aaron Villegas (Spa) Orbea 2.28
8 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 2.32
9 Amets Txurruka (Spa) Barloworld 2.38
10 Rodrigo Garcia (Spa) Kaiku 3.02

Tilbage til toppenTeam Phonak: Sæsonen slut for Botero?


Den tidligere enkeltstartsverdensmester Santiago Botero er sammen med den overraskende toer fra dette års Giro d’Italia, José Enrique Gutierrez, i øjeblikket ‘fritaget for løbsdeltagelse’ som følge af hans påståede forbindelse til lægen Eufemiano Fuentes, Og mens holdet betoner, at det hverken drejer sig om en suspension eller en fyring, så er Botero ikke specielt glad i øjeblikket.

"Min sæson er over før tid. Jeg har hverken forhåbninger eller mål," erklærer den columbianske rytter til den spanske avis El Mundo. Botero skulle oprindeligt være startet i Dauphiné Libéré, men på grund af den interne spærring, blev der altså ingen bukser af det skind.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Ingen beslutning mht. fremtiden


Jan Ullrich erklærede i går på tysk tv, at han endnu ikke har besluttet, om han fortsætter karrieren efter denne sæson. Den tyske T-Mobile kaptajn var gæst i ZDF’s ’Aktuelle SportsStudio’ og erklærede, at han da havde ambitioner udover en sejr i årets Tour de France, men netop en sejr her er årets altoverskyggende mål, og er ifølge den rødhårede østtysker det eneste mål i denne sæson. Kontrakten med T-Mobile skal genforhandles ved udgangen af sæsonen.

”Måske fortsætter jeg et år eller to, hvis jeg stadig har lysten,” erklærede han.

På spørgsmålet om, hvem han så som sine største konkurrenter på det franske veje i juli, nævnte han fire navne: Årets Giro-vinder, Ivan Basso, hans tidligere holdkammerat, Alexandre Vinokourov, amerikanske Floyd Landis og spanske Alejandro Valverde.

Mens de to sidstnævnte i øjeblikket kører de to sidstnævnte Dauphiné Libéré, men hans egen Tour-generalprøve står i Tour de Suisse, som starter den 10. juni.

Det var næsten også uundgåeligt, at den seneste doping-skandale i Spanien blev berørt under interviewet med Ullrich, men her gentog han endnu engang, at han intet havde at gøre med Eufemiano Fuentes. Både Ivan Basso og Jan Ullrichs navne har været fremme i den spanske presse, men intet tyder dog, at disse rygter overhovedet har noget på sig.

Tilbage til toppenDauphiné Libéré: Tre hold fik besøg af dopingkontrollen


Dopingkontrollanterne fra UCI troppede i morges op hos 32 af feltet ryttere. Blandt de hold, der fik besøg var også danske Team CSC. Ingen af de testede ryttere udviste dog unormale blodværdier, og kunne derfor starte dagens prolog uden problemer.

De øvrige hold, som måtte afgive dopingprøver var Agritubel, Liquigas og Gerolsteiner.

Tilbage til toppenTour de Berlin: Alex Rasmussen fortsat i gult


Danske Alex Rassmussen vandt dagens enkeltstart over 16,4 km og forsvarede dermed sin position som førende rytter. Formiddagens enkeltstart blev tilbagelagt i vindertiden 20:31 minutter. På andenpladsen kom Philipp Seubert, som i lang tid havde bedste tid med 21:00 minutter, mens Jerome Coppel tog sig af tredjepladsen med tiden21:04 minutter.

I eftermiddag køres så løbet fjerde etape over 123 kilometer.

Tilbage til toppenDauphine Libere: Liveopdatering på Feltet.dk


I dag starter det franske ProTour løb Dauphine Libere, du kan læse optakten til løbet her, Feltet.dks optakt.

Du kan følge løbet hver dag på Feltet.dk, og i dag starter vi klokken 15.30 med en kort prolog på kun 4,1 kilometer.

Du kan følge løbet ved at trykke på LIVE ude i menuen til venstre.

Tilbage til toppenCSC Invitational: Michaelsen styrtede


Det amerikanske kriterium, CSC Invitational, blev indledt med en hel del styrt og blandt ofrene var danske Lars Michaelsen, der efterfølgende måtte udgå.

”Lars var uheldig. Han havde helt sikkert set frem til dette løb,” sagde Matti Breschel efter løbet til Cyclingnews.

Hele løbet blev kørt i et meget opskruet tempo, hvilket betød at bare 25 ryttere gennemførte det ellers bare 100 km. lange kriterium.

”Jeg var rimelig træt og havde også lidt ”jet lag”,” fortæller den unge Team CSC rytter. ”Det gik virkelig stærkt…utroligt. Det var næsten hårdere end et normalt pro løb i Europa, fordi der var så meget stres og du kørte hele tiden på grænsen.”

Det danske mandskab skal deltage i yderligere tre endagsløb i USA, men der er ingen oplysninger om, hvorvidt Lars Michaelsen kan stille til start.

Tilbage til toppen
Marc Hester: Rykker frem på andenplads


På 3. dagen af 6-dagesløbet i Fiorenzuola lykkedes det danske Marc Hester og hans italienske makker Samule Marzoli at rykke op på 2. pladsen i det samlede resultat, én omgang efter det førende par Marvulli - Villa, men fortsat med løbets højeste pointstal.

"Det går godt for os, vi er begge hurtige og harmonerer godt som par," fortæller Marc Hester fra Italien.

Marzoli, der sidste år kørte på Lampre-holdet, regnes som et af de store talenter i italiensk banesport.

Stillingen i ”6-Giorni Fiorenzuola” efter 3. dag:
1 Franco Marvulli (SUI) - Marco Villa (ITA), 114 p.
1 omg. tilbage:
2 Marc Hester (DEN) - Samuele Marzoli (ITA), 122 p.
3 Sebastian Donadio - Mauro Richeze (ARG), 117 p.
4 Martin Liska - Jozef Zabka (SVK), 85 p.
5 Martin Blaha - Petr Lazar (CZE), 54 p.
6 Alexander Klimenko - Vasyl Iakovlev (UKR), 30 p.
2 omg. tilbage:
7 Roland Garber (AUT) - Giuseppe Atzeni (SUI), 83 p.
8 Ivan Quaranta (ITA) - Dean Edwards (RSA), 58 p.

Tilbage til toppenGP Triberg Schwarzwald: Golcer sejrede


I går blev det tyske endagsløb GP Triberg Schwarzwald kørt for 4. gang. Løbet blev vundet af Jørgen Bo Petersen (EDS-fakta) i 2002. Gårdagens løb blev domineret af Perutnina Ptuj, som havde hele 3 ryttere i top 4. Det var kun schweiziske Steve Morabito (Phonak), som formåede at klemme sig ind imellem de stærke Perutnina Ptuj ryttere. Løbet blev vundet af Jure Golcer, som kørte i mål mere end to minutter før nærmeste forfølger, som var netop Stave Morabito.

Resultat
1 Jure Golcer (Slo) Perutnina Ptuj 4.25.40 (36.68 km/h)
2 Steve Morabito (Swi) Phonak Hearing Systems 2.03
3 Hrvoje Miholjevic (Cro) Perutnina Ptuj
4 Matija Kvasina (Cro) Perutnina Ptuj
5 Robert Retschke (Ger) Wiesenhof-Akud
6 Simon Gerrans (Aus) Ag2r Prévoyance 2.15
7 Alexandre Moos (Swi) Phonak Hearing Systems
8 Mitja Mahoric (Slo) Perutnina Ptuj
9 Elnathan Heizmann (Ger) Team Regiostrom-Senges
10 Andreas Matzbacher (Aut) Team Volksbank-Vorarlberg

Tilbage til toppenCSC Invitational: Matti Breschel med fremme


Matti Breschel er godt på til at genfinde formen efter styrtet tidligere på sæsonen. Matti Breschel sad med til sidst i gadeløbet CSC Invitational, som er et lille gadeløb, som køres før de amerikanske endagsløb. Mark Mccormack vandt løbet, imens Matti Breschel var den eneste Team CSC-rytter, som gennemførte på en hæderlig 5. plads.

Resultat
1 Mark Mccormack (Colavita Olive Oil - Sutter Home Wines) 2.12.37
2 Karl Menzies (Health Net Presented By Maxxis)
3 Alex Candelario (Jelly Belly)
4 Tony Cruz (Toyota-United Pro)
5 Matti Breschel (Csc)
6 Jeff Hopkins (Jittery Joes/Kalahari)
7 Rahsaan Bahati (Tiaa-Cref)
8 Brad Huff (Tiaa-Cref)
9 Shawn Milne (Navigators Insurance)
10 Jackson Stewart (Kodakgallery.Com - Sierra Nevada)

Tilbage til toppenGiro di San Marino: Bubnenkova vandt 2. etape og samlet


Svetlana Bubnenkova (Fenixs-Colnago) sejrede på 2. etape og sidste etape af etapeløbet Giro di San Marino. Bubnenkova kørte en flot solosejr hjem med næsten 2 minutters forspring ned til de nærmeste forfølgere. Dorte Lohse Rasmussen blev bedste dansker på en 16. plads.

Samlet vinder Svetlana Bubnenkova, imens Dorte Lohse Rasmussen også bliver bedste dansker på en 16. plads samlet.

Samlet slutstilling
1 Svetlana Bubnenkova (Rus) Fenixs-Colnago 2.10.55 (38.956 km/t)
2 Modesta Vzesniauskaite (Ltu) A.S. Team F.R.W 1.44
3 Charlotte Becker (Ger) German National Team
4 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie Menikini
5 Tatiana Guderzo (Ita) Top Girls Fassa Bortolo
6 Monia Baccaille (Ita) Saccarelli Emu Marsciano
7 Silvia Parietti (Ita) Safi - Pasta Zara Manhattan
8 Fabiana Luperini (Ita) Top Girls Fassa Bortolo
9 Volha Hayeva (Blr) Bianchi Allverti Kookai
10 Olga Slyusareva (Rus) Russian National Team 1.57
..
16 Dorte Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai
23 Lise Christensen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 2.15
25 Trine Hansen (Den) Bianchi Aliverti Kookai

Samlet slutstilling
1 Svetlana Bubnenkova (Rus) Fenixs-Colnago 4.31.37
2 Fabiana Luperini (Ita) Top Girls Fassa Bortolo 1.36
3 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie Menikini 1.43
4 Tatiana Guderzo (Ita) Top Girls Fassa Bortolo
5 Diana Ziliute (Ltu) Safi - Pasta Zara Manhattan 1.45
6 Modesta Vzesniauskaite (Ltu) A.S. Team F.R.W 1.49
7 Monia Baccaille (Ita) Saccarelli Emu Marsciano 1.51
8 Andrea Graus (Aut) Bigla Cycling Team 1.54
9 Volha Hayeva (Blr) Bianchi Allverti Kookai 1.57
10 Noemi Cantele (Ita) Bigla Cycling Team 1.59
..
16 Dorte Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 2.39
20 Lise Christensen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 3.22
31 Trine Hansen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 5.00

Tilbage til toppenJonas Ljungblad: En sejr på afbud


To dage inden Tour de Luxembourg fik Jonas Ljungblad beskeden om, at han skulle køre Tour de Luxembourg, grundet at Frank Vandenbroucke følte sig i dårlig form. Den mulighed udnyttede Ljungblad på gårsdagens etape, da han flot vandt foran Allan Johansen.

”Dette er min største sejr for det handlede om kongeetapen i løbet,” udtalte Ljungblad til Cykelnytt efter etapen.

I den samlede stilling er Ljungblad oppe på en fjerdeplads, kun 26 sekunder efter Vande Velde, men han ser ikke nogen mulighed for at tage den samlede sejr. ”CSC bør kunne kontrollere sidste etape.”

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Vuelta a Castilla y Leon(2.1) 23/07-24/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger