Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 4. november 2006

Feltet.dk korte - 4. november 2006

04. november 2006 13:160
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Afstemning: Skal der indføres DNA-test i cykelsporten?
- Feltet.dk awards: Forslå ryttere i 11 kategorier
- Cykelcross: Mourey slog Sven Nys
- Amore & Vita: Første hold med DNA-kontrakter
- Team Tinkoff: Skriver kontrakt med Petrov
- Team Tinkoff: Nu interesseret i Basso?
- Bert Grabsch: Fængselsstraffe ville afskrække
- Team Tinkoff: Ingen Ullrich i 2007
- Cofidis: Millar for retten
- Feltet.dk: Juhl Cycling Kalender
- Andalucía: Kontrakt til Claudio Casas

De korte nyheder opdateres løbende


Afstemning: Skal der indføres DNA-test i cykelsporten?


Debatten i den internationale cykelverden køre i øjeblikket i højeste gear. Spørgsmålet som bliver debatteret, er, om der skal indføres DNA-test i cykelsporten. Rytterne, holdejere, organisationer og læger er dybt uenige. Men hvad syntes du?

Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppenFeltet.dk awards: Forslå ryttere i 11 kategorier


Traditionen tro så afholder Feltet.dk igen i år - Feltet.dk Awards, hvor vi kårer et hold og 10 ryttere inden for 11 kategorier, som er følgende kategorier:

Årets danske rytter
Årets udenlandske herre rytter
Årets hold
Årets Gennembrud
Årets udenlandske U23 herre rytter
Årets udenlandske dame rytter
Årets danske dame rytter
Årets danske herre talent
Årets danske kvinde talent
Årets danske banerytter
Årets internationale banerytter

Men Feltet.dk ønsker DIN HJÆLP, da vi gerne vil have Jer brugere til at foreslår ryttere/hold i de forskellige kategorier. Du kan foreslå ryttere på Feltet.dks awards forum eller pr. mail til info@feltet.dk. Vi vil løbende opdatere debatforummet, så folk kan se, hvilke ryttere der allerede er foreslået.

Du kan foreslår ryttere og hold frem til den 10. november 2006..

Derefter vil Feltet.dk udvælge 5-6 kandidater i hver kategori og åbne op for afstemningerne i hver eneste kategori.

Selv Awards aftenen vil foregå den 12. december kl. 20.00.

Se mere på: Feltet.dks awards forum

Tilbage til toppenCykelcross: Mourey slog Sven Nys


Normalt er den belgiske verdensmester Sven Nys suveræn i cykelcross, men i år får han stor modtand bl.a. af nogle af ProTour-rytterne. I dag var det så Française des Jeux-rytteren Francis Mourey, som slog til og vandt foran Sven Nys og Erwin Vervecken.


Resultat
1Francis Mourey-Française des Jeux1'06'10
2Sven Nys-Rabobanks.t.
3Erwin Vervecken-Fidea Cycling Teams.t.
4Simon Zahner-Swiss Ridley Team0'18
5Bart Wellens -Fidea Cycling Team s.t.
6Christian Heule-Stevens Cycling Teams.t.
7Klaas Vantornout-Fidea Cycling Teams.t.
8Enrico Franzoi-Lampre-Fonditals.t.
9Steve Chainel-..s.t.
10John Gadret-Ag2r0'46

Tilbage til toppenAmore & Vita: Første hold med DNA-kontrakter


Ifølge Politiken har Amore & Vita i dag offentliggjort, at den 32-årige Ruslan Ivanov har skrevet under på en såkaldt DNA-kontrakt. Derved bliver det italienske professionelle kontinentalhold, det første til at indføre DNA-test på holdet.

Holdets team-manager Ivano Fanini har igennem flere år harceleret mod utilstrækkelige foranstaltninger i kampen mod doping og det italienske cykelboss fortæller, at Ivanov underskrev kontrakten helt uden indvendinger.

Tilbage til toppenTeam Tinkoff: Skriver kontrakt med Petrov


Det russisk-italienske professionelle kontinentalhold, Team Tinkoff, fortsætter oprustningen forud for den kommende sæson. I dag kunne de offentliggøre, at Evgeni Petrov bliver ny rytter på holdet.

Den 28-årige russiske rytter har været professionel i seks år, hvoraf de seneste to år hos Lampre mandskabet. Petrov sluttede i år som nummer fem samlet i Deutschland Tour og som nummer 18 i Giro d´Italia.

Tilbage til toppenTeam Tinkoff: Nu interesseret i Basso?


Som man kan læse i dagens korte forventer Team Tinkoff alligevel ikke at skrive kontrakt med Jan Ullrich. I stedet ser det nu ud til at man forsøger at hente Ivan Basso til holdet. Det skriver Wielerniews.be.

Ivan Basso har ellers tidligere udtalt, at kun Discovery Channel og Barloworld er inde i billedet, men kunne i denne uge fortælle at flere professionelle kontinentalhold havde givet ham et kontrakttilbud. Det menes, at Team Tinkoff er et af dem.

Tilbage til toppenBert Grabsch: Fængselsstraffe ville afskrække


”Man kommer ikke væk fra emnet doping, derfor er det endnu vigtigere endelig at få en lov på området, for hvis man risikerer at komme i fængsel, så ville det helt sikkert virke afskrækkende,” erklærer Bert Grabsch i et interview med ’Super Sonntag’..

Indtil videre ser det dog lidt tungt ud med det, og Grabsch har heller ikke mange forhåbninger om, at der vil eksistere en sådan lov, når den nye sæson skydes i gang.

Selvom han ikke ønsker at udtale sig konkret til dopinganklagerne mod Jan Ullrich, så mener han ikke, at den måde, han behandles på i medierne er retfærdig. ”Uanset om han har gjort det eller ej, så har han virkelig ikke fortjent det, der sker med ham i øjeblikket. Først blev han hyldet i medierne, og nu bliver han i den grad nedgjort. Vi har trods alt noget at takke ham for - bl.a. lønningerne i cykelsporten og Tour de France’s status i Tyskland,” erklærer den i Schweiz bosiddende tysker.

Bert Grabsch kører fra næste sæson for T-Mobile. Han har i år haft kontrakt med Phonak, som lukker ved årets udgang. Først for en måned siden påbegyndte han træningen efter et alvorligt styrt. ”I næsten to måneder har jeg næsten ikke kunne lave noget, nu træner jeg to til fire timer om dagen på min cykel, så længe vejret holder.”

Han glæder sig til de nye udfordringer og tager i slutningen af måneden til Sydafrika for at forberede sig intensivt på den nye sæson. ”For mig begynder et nyt kapitel på et hold med stort potentiale. Næsten halvdelen af rytterne er udskiftet, og derudover er der en ny ledelse og en ny sportslig leder.” På holdet uden den helt store stjerne er det derfor helt åbent, hvem der for eksempel kommer til at køre Tour de France, men Grabsch håber selvfølgelig på at være blandt de heldige, som får en af de ni pladser.

Tilbage til toppenTeam Tinkoff: Ingen Ullrich i 2007


Jan Ullrichs skifte til det russisk-italienske Tinkoff-Team kommer til at vente en tid. Sportsdirektør Omar Piscina har ganske vist bekræftet interessen for den tyske rytter, men siger også, at 32-årige Ullrich først skal have en licens og være fri af dopinganklagerne.

"Jeg tror ikke, at han kan nå at få det klaret i løbet af de kommende måneder," siger Piscina i et interview med den tyske avis Die Welt. "Hvis problemerne er fejet af bordet til næste år, og han er fit, så ville vi gerne tegne kontrakt med ham," tilføjer han.

Holdet med den stenrige russer, Oleg Tinkov, som bagmand håber på invitationer til et Pro Tour løb og herunder meget gerne Giro d’Italia. Det er dog et spørgsmål om, hvilket løb, der i øjeblikket tør binde an med et hold, som helt åbentlyst erklærer sig villig til at engagere tidligere dopingdømte.

På spørgsmålet om man ikke frygter et ramponeret image ved at forpligte ryttere, som er under dopingmistanke, svarer Piscana, at det ikke bekymrer ham.

"Nej. Så godt som alle cykelhold har jo mindst en rytter i sine rækker, som har været karantæneramt. Jeg forstår ikke, hvorfor der bliver gjort så stort et nummer ud af det hos os. Den, der har udstået sin karantæne, har betalt for sin handling. Ethvert menneske fortjener en ny chance, det gælder også for Hamilton og enhver anden," lyder det.

Tilbage til toppenCofidis: Millar for retten


I alt ti personer, herunder syv nuværende og tidligere ryttere fra det franske Cofidis hold, skal mandag møde for retten i Nanterre, hvor de står anklaget for i årene 2001-2004 at have været involveret i organiseret doping og handel med forbudte stoffer.

Sagen begynder mandagmorgen kl. 9.30, og der er planlagt fem retsmøder i løbet af ugen. De syv nuværende og tidligere cykelryttere, som undersøgelsesdommer Richard Pallain har bestemt skal forklare sig, er Massimiliano Lelli, David Millar, Philippe Gaumont, Robert Sassone, Médéric Clain, Marek Rutkiewicz og Daniel Majewski. De anklages alle for brud på anti-doping loven. Af samme årsag skal russiske Oleg Kozlitine, som er teamchef på det tidligere Oktos-hold, og den polske soigneur, Boguslaw Madejak, også for retten. En parisisk apoteker anklages for at have udleveret medicin uden den påkrævede recept til doping-ringen.

Cofidis-sagen startede i januar 2004 og kunne meget nemt have kostet holdet den videre eksistens. Men efter en grundig oprydning bestemte sponsoren sig alligevel til at fortsætte.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Juhl Cycling Kalender


Feltet.dk har indgået samarbejde med Juhl Cycling omkring en "Juhle"-kalender på www.feltet.dk/auktion.

Kalenderen kommer til at hedde "Juhl Cycling kalender", hvor der vil køre en julekalender fra den 7. november. Ja, vi beklager, men vi kan slet ikke vente med at komme i gang. Kalenderen vil naturligvis blive afsluttet den 24. december. De første auktioner afsluttes den 1. december osv. Allerede nu kan vi afsløre, at der vil blive over 120 auktioner i november/december måned. Så følg med på www.feltet.dk/auktion de kommende uger.

Kalenderen starter den 7. november, og der vil snart komme mere information på forsiden af Feltet.dk og på nyhedssiden på www.feltet.dk/auktion om det nye tiltag.

Tilbage til toppenAndalucía: Kontrakt til Claudio Casas


Spanske Claudio Casas, som i 2006 debutterede for Comunidad Valenciana, har skrevet under på en kontrakt for de næste to sæsoner med Andalucia.

”Jeg er rigtig glad for at have et hold, som tror på mig i de meget svære tider”, forklarer Casas til Cyclingnews.com naturligvis med henvisning til Operation Puerto. Indtil videre har Claudio Casas stadig sin første sejr til gode.

"Vi har snakket omkring næste sæson, og de virker meget seriøse. Jeg er allerede begyndt at træne, så jeg kan hjælpe holdet i at få opfyldt deres mål med at finde Vuelta a Andalucia, hvilket er meget vigtig for os."

Andalucia forhandler også med Cajasur, som ny Co-sponsor i stedet for Paul Versan.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 19. etape af Giro d’Italia
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 01/06

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 02/06-09/06

Classica Andorra Pirineus(1.1) 02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?