Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 4. september 2006

Feltet.dk korte - 4. september 2006

04. september 2006 00:040
Artiklen fortsætter efter videoen.


- David Millar: Udtaget til VM
- Aalborg CR: Tjente 50.000 kr. på GP Aalborg
- Britiske værter: Vi må blive bedre til Touren
- Tour de l'Avenir: Ny sejr til Edvald
- Roy Sentjens: Skifter til Davitamon-Lotto
- Viasat: 1. Etape er tilbage på torsdag
- Rasmus Damsgaard: Ønsker flere uanmeldte test
- T-Mobile: Forlænger med Brian Holm
- George Hincapie: Amerikansk mester
- Allan Johansen: Succes i Polen eller vinterhi
- Feltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!
- Feltet.dk: Deltag i auktionerne og spar penge

De korte nyheder opdateres løbende


David Millar: Udtaget til VM


Efter en lang pause fra cykelsporten, grundet en to-årig dopingdom, kunne David Millar i sommers genoptage sin karriere. Endnu har der ikke været nogen store resultater fra den store brite, men det er nok til, at han sammen med Roger Hammond og Russell Downing er blevet udtaget til VM.

Millar er udtaget til både at køre enkeltstarten og linieløbet. OL i Beijing i 2008 kan han dog stadigvæk ikke blive udtaget til grundet britiske doping regler.

Tilbage til toppenAalborg CR: Tjente 50.000 kr. på GP Aalborg


Fredag aften blev der kørt GP Aalborg. Et løb, hvor Aalborg CR var en aktiv partnere for løbsarrangørerne. Cykelklubben er i øjeblikket inde i en positiv udvikling, hvor økonomien nu får yderligere et hak opad.

”Jeg syntes, at arrangementet var utroligt vellykket, og på trods af det dårlige vejr var der mange tilskuer langs ruten i Aalborg Centrum. Efterfølgende har vi fået stor ros fra Concept Tryk for samarbejdet, hvilket selvfølgelig giver klubben muligheder for at holde store cykelarrangementer
også i fremtiden”, forklarer formanden for Aalborg CR Jonas Mikkelsen til Feltet.dk.

”Derudover har klubben tjent i omegnen af 50.000 kr. på arrangementet igennem Spar Nord fonden og Aalborg Kommune. Nogle af pengene er allerede blevet brugt til foldere og kasketter, som blev delt ud til arrangementet, for at markedsføre os mere i Aalborg. Og de resterende penge vil bl.a. gå til et testsystem for ryttere i Aalborg Cykle Ring og en træningslejr til Malaga i foråret. Så alt i alt har det været en stor succes for klubben, som vi håber vil vende tilbage til Aalborg de næste mange år frem”, tilføjer Jonas Mikkelsen.

Tilbage til toppenBritiske værter: Vi må blive bedre til Touren


Tour of Britain er netop overstået, og det skete ikke uden en masse skrammer, som undervejs resulterede i, at rytterne i protest ikke gad køre cykelløb på 5. etape og udelukkende kørte finalen. Til næste år skal Tour de France starte i London, og så skal disse børnesygdomme være væk.

”Over en million mennesker har fulgt løbet disse fem dage, men Touren er dobbelt så stor, så disse ting skal rettes. Og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre det,” udtaler arrangøren, Tony Doyle til BBC.

Tilbage til toppenTour de l'Avenir: Ny sejr til Edvald


Det store norske stortalent, Edvald Boasson Hagen, vandt i dag sin anden etapesejr i det store franske etapeløb Tour de l'Avenir. Efter at have blevet sat godt og grundigt på plads på gårsdagens etape, skulle Edvald ud og revanchere sig i dag. Allerede da startskuddet lød, angreb Edvald, og fik Sergey Kolesnikov (Omnibike Dynamo Moscow) og Stef Clement (Bouygues Telecom) med sig.

Derefter gik jagten fra Metz til Nancy over 151 kilometer, hvor der blandt andet var syv stigninger, som skulle forceres. Edvald var virkelig velkørende og var første rytter over alle syv stigninger. Hvilket er ens betydende med, at han fra i morgen af, både er indehaver af bjerg- og pointtrøjen.

Da de tre ryttere nærmede sig mål, begyndte der at gå taktik i den, men det lykkedes dem lige akkurat at holde feltet væk. Dermed skulle det hele afgøres i en spurt, og her var Edvald fuldstændig suveræn.


Resultat af 5. etape
1 Edvald Hagen (Nor) Norwegian National Team 3.47.18
2 Sergey Kolesnikov (Rus) Omnibike Dynamo Moscow
3 Stef Clement (Ned) Bouygues Telecom
4 Hans Dekkers (Ned) Agritubel 0.31
5 Mathieu Drujon (Fra) Auber 93
6 Matthieu Ladagnous (Fra) Française des Jeux
7 Kurt Hovelynck (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
8 Steven Caethoven (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
9 Michael Blanchy (Bel) Jartazi-7Mobile
10 Bruno Neves (Por) Portuguese National Team


Samlet stilling efter 5. etape
1 Nicholas Roche (Irl) Cofidis, le Credit par Telephone 18.40.49
2 Cyrille Monnerais (Fra) Française des Jeux 0.29
3 Amaël Moinard (Fra) Cofidis, le Credit par Telephone 0.34
4 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 0.39
5 Robert Gesink (Ned) Rabobank Continental
6 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
7 Moises Duenas Nevado (Spa) Agritubel 0.43
8 Tom Stubbe (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.48
9 Carl Naibo (Fra) AG2R Prevoyance 1.43
10 Jan Soetens (Bel) Jartazi-7Mobile 2.11

Tilbage til toppenRoy Sentjens: Skifter til Davitamon-Lotto


Den 25-årige nuværende Rabobank rytter skifter iflg. dewielersite.net til belgiske Davitamon-Lotto fra næste sæson. Aftalen med manager Marc Sergeant skulle gælde for to år og er pt. endnu ikke underskrevet.

Sentjens debuterede i 2002 for Rabobank og har været der siden. Han har én enkelt sejr - til gengæld en meget flot: I 2003 vandt han Kuurne-Brussel-Kuurne.

Tilbage til toppenViasat: 1. Etape er tilbage på torsdag


Cyklingens efterårssæson er i fuld gang, og nu kan alle cykelentusiaster glæde sig over, at Viasat Sports cykelmagasin, 1. Etape, er tilbage på skærmen.

I første udsendelse ser vi frem mod efterårets store løb, og kigger vi nærmere på den igangværende Vuelta a España.

Med i studiet hos Brian Holm og Peter Piil er løbsarrangør Henrik "Rico" Elmgren, der blandt andet vil lancere et nyt tiltag i programmet; 'Ricos Røverhistorier'.

Seerne kan blandt meget andet også glæde sig til at høre alt om Brian Holms nye arbejdsopgaver hos T-Mobile, hvor han netop har skrevet under på en kontrakt, der gør ham til førstesportsdirektør på det store tyske hold.

1. Etape - torsdag kl. 19 på Viasat Sport 1

Tilbage til toppenRasmus Damsgaard: Ønsker flere uanmeldte test


Med Tyler Hamiltons omfattende dopingkalender i hånden vil Rasmus Damsgaard forberede sit anti-doping arbejdet på Team CSC. Bl.a. har Damsgaard noteret sig, at der foretages alt for få test i den første del af sæsonen, hvor Hamiltons kalender ellers viser et omfattende dopingmisbrug af mandlige kønshormoner.

”Derfor skal langt de fleste test i dag finde sted udenfor konkurrence. 90 procent, måske. I dag er det nærmest lige omvendt. Kun en fjerdedel af alle test bliver lavet udenfor konkurrence blandt cykelrytterne. Det skal være så tidligt på sæsonen, hvor man må formode, at det største indtag af langtidsvirkende stoffer med anabol effekt finder sted,” påpeger Damsgard overfor Berlingske Tidende.

Ifølge Damsgaard har Anti-Doping Danmark formentlig ikke foretaget en eneste uanmeldt blodtest i denne sæson. Ligeledes mener han ikke, at en almindelig læge som f.eks. Team CSCs egen læge, belgieren Joost de Maeseneer, nødvendigvis besidder den nødvendige ekspertise for at afsløre et bloddoping misbrug.

”En almindelig læge har ikke de rette forudsætninger, med mindre han specifikt erhverver sig dem. Han vil ikke have specielle forudsætninger for at vurdere en blodprøveprofil,” vurderer Damsgaard.

Det tyske forbund har netop igangsat en seks-punkts strategi for det fremtidige anti-doping arbejde, der bl.a. betyder at man fra næste år vil udfører 50% flere uanmeldte dopingkontroller. Derudover vil man lave blodprofiler af samtlige ryttere over en længere periode, ligesom man vil indføre blodvolumekontroller, der skal afsløre autolog bloddoping (bloddoping med eget blod).

Ifølge Damsgaard er blodprofiler af rytterne et kæmpe fremskridt i dopingbekæmpelsen.

Tilbage til toppenT-Mobile: Forlænger med Brian Holm


Brian Holm har forlænget med T-Mobile, og det er en ny 2-årig kontrakt, som danskeren har underskrevet. Brian Holm ser ud til at få en større rolle hos T-Mobile, end han har haft tidligere, dette sker i led med at det tyske storhold i øjeblikket er ved at lave om på store dele af hele organisationen.

”Det er noget, jeg har overvejet grundigt, men det er ikke hver dag, man får sådan et tilbud, så det var bare at sige ja,” forklarer Brian Holm til Onside.dk og tilføjer: ”Min ambition er at være med til at opbygge et stærkt og velfungerende hold af unge ryttere plus et par rutinerede folk til at tage slæbet.”

Holm fortsætter sideløbende med jobbet hos Viasat, hvor han fortsat vil være medkommentator i cykelprogrmmet 1. Etape, som sendes på Viasat Sport 1.

Hør mere om Brian Holms nye job, når cykelmagasinet 1. Etape er tilbage på torsdag - direkte kl. 19 på Viasat Sport 1.

Tilbage til toppenGeorge Hincapie: Amerikansk mester


George Hincapie (Discovery Channel) sejrede søndag aften ved de amerikanske mesterskaber i linjeløb i Greenville (South Carolina). Hincapie angreb på de sidste kilometer sammen med den kommende holdkammerat på Discovery Channel - Levi Leipheimer (nuværende Gerolsteiner) fra en udbrydergruppe. De fik et hul, men Hincapie var ikke tilfreds med en evt. andenplads i en spurt, så med en kilometer til mål angreb han igen. Denne gang kunne Levi Leipheimer ikke svare igen, og dermed kunne George Hincapie hyldes som amerikansk mester.

Tidligere på etapen havde Hincapie og Leipheimer følgeskab af Andrew Badjadali (Jelly Belly), Danny Pate (TIAA Cref), Phil Zajicek og Burke Swindlehurst (Navigators) samt sidste års vinder Chris Wherry (Toyota United).


Resultat
1 George Hincapie (Discovery Channel)
2 Levi leipheimer (Gerolsteiner)
3 Danny Pate (TIAA Cref)
4 Burke Swindlehurst (Navigators Insurance)

Tilbage til toppenAllan Johansen: Succes i Polen eller vinterhi


Allan Johansen har på mange områder haft en rigtig god sæson, hvor det er blevet til en række store resultater bl.a. det danske mesterskab i landevejscykling. Efter en mindre pause, som danskeren har brugt på at flytte tilbage til Danmark. Så skal Allan Johansen igen køre cykelløb, og i dag gælder det ProTour løbet Tour de Pologne.

”Jeg skal køre Polen Rundt, derefter skal jeg et belgisk løb, og så ved jeg ikke med VM endnu. Efter VM skal jeg køre Circuit Franco-Belge, Paris - Bourges og Paris Tours,” forklarer Allan Johansen til Feltet.dk.

Allan Johansen kigger selv tilbage på sæsonen med tilfredsstillelse.

”Jeg er tilfreds med sæsonen. Det har været lidt en speciel sæson i år, da jeg er blevet opereret. Det har været meget genoptræning i starten af sæsonen, og så er det egentligt gået forrygende mere eller mindre siden,” smiler CSC-rytteren og fortsætter: ”Jeg manglede måske lidt i Danmark Rundt, vil jeg ærligt indrømme. Der var jeg ikke så godt kørende, og siden har det faktisk ikke rigtigt rullet for mig. Jeg synes, at formen begyndte at vende lidt i Benelux Tour. Nu må vi se, hvordan det går i Polen Rundt.”

Allan Johansen er meget realistisk om formen. Enten er formen, ellers er den der ikke.

”Hvis jeg føler, at formen er ved at være der igen, så vil jeg meget gerne køre VM. Hvis formen derimod ikke er der i Polen Rundt, så er jeg faktisk parat til at slutte sæsonen allerede nu. Men det har jeg godt nok ikke snakket med holdet om,” griner Allan Johansen.

Team CSC stiller i dag til start med Jens Voigt, Brian Vandborg, Andrea Peron, Fränk Schleck, Lars Michaelsen, Christian Müller, Peter Luttenberger samt Allan Johansen.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!


Feltet.dk åbner hermed dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppenFeltet.dk: Deltag i auktionerne og spar penge


Endnu to auktioner er startet på Feltet.dk!

Black Bull Bike racer på auktion


Nu kan du blive ejer af en lækker Black Bull Bike racer. Cyklen er 100% ny og ubrugt. Det er en komplet cykel. Leveres 90% samlet. Du skal selv montere styr, frempind, saddel og pedal-arme, samt fastgøre kabelender. Alt andet er monteret. Den vejledende udsalgspris er 14.990 kr, men du kan også vælge at købe cyklen med det samme, det eneste du skal gøre er, at klikke på "Køb varen nu", så kan du faktisk købe cyklen til 10.490 kr, dermed har du sparet 4500 kr! Hvor længe tør du og vente?


Se mere på www.feltet.dk/auktionTrigon RB115 Aero styr


Trigon RB115 Aero styr - er det lige sådan et styr, som du står over mangler? Så er denne auk-tion lige noget for dig.

Den vejledende udsalgspris er 1.169 kr, men du kan også vælge at købe styret med det samme, det eneste du skal gøre er, at klikke på "Køb varen nu", så kan du faktisk købe styret for kun 1.000, hvor længe tør du vente?


Se mere på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce