Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 5. september 2006

Feltet.dk korte - 5. september 2006

05. september 2006 00:290


- Bouygues Telecom: Skriver kontrakt med Crosbie
- VM: Værtslandet har holdet på plads
- Brian Holm: Færdig som UK-chef
- Tour de l'Avenir: Dobbelt triumf for Nevado
- Tour de Pologne: Perfekt timet af sprinterholdene
- Drei-Länder-Tour: Stærkt felt stiller op
- Roger Hammond: Skifter til T-Mobile
- Phonak: Aurélien Clerc til Bouygues Telecom
- T-Mobile: Har en stor rytter i kikkerten
- T-Mobile: Holm har flere danskere i kikkerten
- Feltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!
- Feltet.dk: Deltag i auktionerne og spar penge

De korte nyheder opdateres løbende


Bouygues Telecom: Skriver kontrakt med Crosbie


Det franske Pro Tour mandskab Bouygues Telecom har skrevet en to-årig kontrakt med den 26-årige Nicolas Crosbie. Den franske rytter har de seneste to sæsoner været på kontrakt på det professionelle kontinentalhold Agritubel, med en tredjeplads i endagsløbet Polynormand som sit hidtil bedste resultat.

Tilbage til toppenVM: Værtslandet har holdet på plads


Det Østrigske Cykelforbund har netop sat navn på den sjette og sidste rytter, der skal repræsentere værtslandet ved verdensmesterskaberne i Salzburg. Det blev Christian Pfannberger fra Team Elk Haus, der fik den sidste plads på holdet, der også tæller Bernhard Eisel, René Haselbacher, Bernhard Kohl, Georg Totschnig og Peter Wrolich. Dermed er de seks ryttere, der skal deltage i linjeløbet (den 24. september) på plads.

Forbundet har indkaldt Gerrit Glomser, Gerhard Trampusch, Thomas Rohregger og CSC-rytteren Peter Luttenberger som reserver. De to sidstnævnte skal dog deltage i enkeltstarten, der køres den 21. september.

”De endegyldige seks ryttere, skal vi først bekendtgøre dagen før VM-løbet. Hvis en af de seks startryttere skulle blive syg, bliver en af reserverne indkaldt,” siger landstræner Franz Hartl.

Det kommer nok som en overraskelse for mange, at Gerhard Trampusch ikke var blandt de seks startende ryttere, men ifølge Hartl stiller Østrig med det stærkest mulige hold.

”Gerhard Trampusch sad indtil midten af sæsonen med de bedste kort på hånden. I de seneste uger, hvor han i Deutschland Tour ikke helt kunne opfylde sine egne forventninger, blev han overtrumfet af en Christian Pfannberger i topform,” forklarer Franz Hartl.

Tilbage til toppenBrian Holm: Færdig som UK-chef


De sidste dage har budt på både opture og nedture for den tidligere top-rytter Brian Holm. Forleden underskrev han en kontrakt, der gør ham til den ledende sportschef på T-Mobile fra starten af næste sæson, men til gengæld afbryder Danmarks Cykle Union (DCU) nu samarbejdet med Holm, der dog fortsætter i sit hverv som chef for udvalgskomiteen, til VM er overstået. Holm har som UK-chef haft ansvaret for udtagelsen af de danske ryttere til VM.

”Brian Holm fortsætter til efter VM, og så takker vi pænt af. Jeg er ikke i tvivl om, at han godt kunne klare opgaven, men vi træffer beslutningen, for at der ikke skal opstå historier, om hvem han udtager. Jeg har tidligere snakket med formanden og næstformanden i DCU om, at han ikke kan fortsætte, hvis han bliver chef for T-Mobile, og det er han blevet nu,” siger direktør for DCU Jesper Worre til Ritzau.

Efter VM i Salzburg overtager cheflandstræner Lars Bonde jobbet som UK-chef, og han har da også allerede fået ansvaret for enkeltstarterne ved VM.

”Først var han juniortræner, så var han U/23-træner, og dem, der er fremme nu, er nogen, han har haft noget at gøre med længe, så han er det helt naturlige valg og kommer til at have med hele seniorafdelingen at gøre,” siger Jesper Worre.

Tilbage til toppenTour de l'Avenir: Dobbelt triumf for Nevado


Den spanske Agritubel rytter, Moises Duenas Nevado, havde en stor dag i det store franske talentløb, Tour de l'Avenir. På vej opad dagens kategori 1 stigning kort før mål, satte Nevado sit angreb ind og det var kun Serge Pauwels, som kunne følge ham. Efter en kort nedkørsel skulle de to ryttere spurte om sejren, og her var Nevado fuldstændig suveræn. Samtidigt overtog Nevado også løbets førsteplads i den samlede stilling.


Resultat af 6. etape
1 Moises Duenas Nevado (Spa) Agritubel 3.52.35 (41.662 km/t)
2 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.33
3 Julien Mazet (Fra) Auber 93
4 Robert Gesink (Ned) Rabobank Continental
5 Tom Stubbe (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
6 Matija Kvasina (Cro) Perutnina Ptuj
7 Sergio Pardilla (Spa) Vina Magna-Cropu
8 Dominique Cornu (Bel) Belgian National Team
9 Ricardo Mestre (Por) Portuguese National Team 0.53
10 Ivan Melero (Spa) Orbea 1.14


Samlet stilling efter 6. etape
1 Moises Duenas Nevado (Spa) Agritubel 22.33.57
2 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.33
3 Robert Gesink (Ned) Rabobank Continental 0.39
4 Tom Stubbe (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.48
5 Nicholas Roche (Irl) Cofidis, le Credit par Telephone 1.00
6 Cyrille Monnerais (Fra) Française des Jeux 1.11
7 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 1.21
8 Amaël Moinard (Fra) Cofidis, le Credit par Telephone 1.34
9 Julien Mazet (Fra) Auber 93 2.14
10 Matija Kvasina (Cro) Perutnina Ptuj 2.18

Tilbage til toppen
Tour de Pologne: Perfekt timet af sprinterholdene


Christian Müller var tre kilometer fra at komme hjem i det afgørende udbrud på den 122,6 kilometer lange anden etape af Tour de Pologne fra Ostróda til Elblag.

Den 24-årige tysker havde været i udbrud i 80 kilometer sammen med Frédéric Guesdon (Francaise Des Jeux) og Sven Krauss (Gerolsteiner), men de fik altså ikke lejlighed til at afgøre etapesejren, som Daniele Bennati (Lampre) i stedet erobrede foran Wouter Weylandt (Quick Step).

"Vi gjorde hvad vi kunne og Müller havde godt overskud i udbruddet. Det var en kort etape, så chancerne var fine for succes, men det lykkedes sprinterholdene at time det perfekt," sagde sportsdirektør Alain Gallopin efter etapen, hvor alle Team CSC-rytterne kom i mål i samme tid som etapevinderen.

Tilbage til toppenDrei-Länder-Tour: Stærkt felt stiller op


Afløseren for Hessen Rundfahrt, Drei Länder Tour, får et stærkt startfelt, når løbet skydes i gang den 13. september i Erfurth. I alt stiller 18 mandskaber med samlet 108 ryttere til start med så stærke navne som fx Andreas Klöden, Matthias Kessler og Patrick Sinkewitz fra T-Mobile, Sebastian Lang fra Geroldsteiner og Jens Voigt fra Team CSC i blandt, fortæller tourmanager Christian Bergemann til Radsport-news.com.

Navneskiftet er en realitet, efter delstaten Hessen har fået selskab af de to andre delstater Thüringen og Baden-Württemberg i sponsorkredsen. Det har betydet en budgetforøgelse på 50 %, således det samlede budget nu ligger på ca. 750.000 euro eller godt 5 millioner danske kroner. Det lokker selvfølgelig holdene til - samtidig er det nært forestående VM et yderligere incitament, og Drei-Länder-Tour er således en sidste mulighed for at pudse formen af.

”Til trods for den aktuelle dopingproblematik står sponsorerne bag os. Men de forventer naturligvis, at vi har kontrol over tingene”, udtaler Christian Bergemann.

”Vi fører en aktiv kamp mod doping og af samme årsag har vi også meddelt Lamontaholdet, at vi ikke ønsker at se Danilo Hondo på startlisten. Han er dømt for doping, og jeg er forpligtet over for sponsoren og mine medarbejdere”, siger Bergemann.

Blandt de 18 hold deltager fire ProTour mandskaber: Milram, Geroldsteiner, T-Mobile og CSC. De resterende hold er kontinentalmandskaberne Intel-Action, Agritubel, Team Wiesenhof, Chocolade Jacques - Topsport Vlaanderen, Elk Haus - Simplon, Rabobank, Southaustralia.com - AIS (der blandt andet har den kommende CSC rytter Matt Goss på holdet), Team Lamonta, Team Regiostrom-Senges, Thüringer Energie Team, Team Sparkasse, Team B. D. R., Team Heinz von Heiden og Knauf Team.

Efter 724 kilometer fordelt på fem etaper ruller feltet i mål i Frankfurt søndag den 17. september.

Tilbage til toppenRoger Hammond: Skifter til T-Mobile


Den engelske rytter Roger Hammond, Discovery Channel, skifter iflg. Radsport-news.com fra næste sæson til T-Mobile.

32-årige Hammond har været professionel siden 1998 og har været britisk mester to gange. Han er noteret for 13 sejre. Den sidste var for godt en uge siden, hvor han vandt 2. etape af Tour of Britain.

Tilbage til toppenPhonak: Aurélien Clerc til Bouygues Telecom


Schweizeren Aurélien Clerc skifter næste sæson fra Phonak til franske Bouygues Tele-com på en to-årig kontrakt, fortæller det franske holds manager Jean-René Bernaudeau i dag til Sportwereld.be.

Clerc blev professionel i 2001 hos det schweiziske Post Swiss mandskab. Efter tre år hos QuickStep skiftede han fra 2005 sæsonen til Phonak. Han er 27 år gammel og er i alt noteret for 15 sejre. De ti af dem blev vundet i 2002 sæsonen heriblandt den lille klassiker Nokere Koerse i Belgien.

Tilbage til toppenT-Mobile: Har en stor rytter i kikkerten


Storholdet T-Mobile har måttet se den ene store etapeløbsrytter efter den anden skrive kontrakt med andre hold. Tabene af Jan Ullrich, Andreas Klöden og senest Bernhard Kohl har efterladt Michael Rogers som den eneste tænkbare Tour-vinder på det tyske hold. Det betyder dog ikke, at tyskerne kun tænker på klassikerryttere, når der skal forhandles med rytterne til 2007-sæsonen.

”Vi er midt i nogle lovende forhandlinger, og man kan formode, at vi henter en førsteklasses etapeløbsrytter,” siger talsmand Luuc Eisenga til tysk fjernsyn.

T-Mobile har allerede mange lovende talenter, og flere af de nye ryttere til næste sæson er da også forholdsvis unge. Tyskerne har allerede skrevet kontrakt med den britiske sprinter Mark Cavendish, der er 21 år og for kort tid siden vandt pointkonkurrencen i Tour of Britain; østrigske Bernhard Eisel, der er 25 år; samt det tyske stortalent Gerald Ciolek, der kun er 19 år.

”Vores hold er ungt, men vi forhandler også med erfarne ryttere,” indrømmer Eisenga.

Tilbage til toppenT-Mobile: Holm har flere danskere i kikkerten


Med sit avancement i T-Mobile hierarki er det ikke udelukket, at Brian Holm i de kommende år vil anbefale flere af de danske ryttere til det tyske hold. Jakob Piil har allerede skrevet kontrakt med holdet, men derfor kan der godt allerede i år, komme flere danskere sydpå.

”Umiddelbart er der ingen planer, men jeg kan ikke se, hvorfor der ikke skulle komme flere danskere med i truppen. Det bliver dog nok først, når vi skal besætte de sidste pladser. Men jeg har da navne som Michael Mørkøv og Brian Vandborg i tankerne,” udtaler Holm til Politiken.

Dermed har Team CSC fået en stor konkurrent. Tidligere har det danske hold mere eller mindre frit kunne vælge på alle hylder, når de danske talenter eventuelt skulle have en chance på Pro-Touren, men med Holm på banen, kan denne trend blive afsluttet.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!


Feltet.dk åbner hermed dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppenFeltet.dk: Deltag i auktionerne og spar penge


Endnu to auktioner er startet på Feltet.dk!


Black Bull Bike racer på auktion


Nu kan du blive ejer af en lækker Black Bull Bike racer. Cyklen er 100% ny og ubrugt. Det er en komplet cykel. Leveres 90% samlet. Du skal selv montere styr, frempind, saddel og pedal-arme, samt fastgøre kabelender. Alt andet er monteret. Den vejledende udsalgspris er 14.990 kr, men du kan også vælge at købe cyklen med det samme, det eneste du skal gøre er, at klikke på "Køb varen nu", så kan du faktisk købe cyklen til 10.490 kr, dermed har du sparet 4500 kr! Hvor længe tør du og vente?


Se mere på www.feltet.dk/auktionTrigon RB115 Aero styr


Trigon RB115 Aero styr - er det lige sådan et styr, som du står over mangler? Så er denne auk-tion lige noget for dig.

Den vejledende udsalgspris er 1.169 kr, men du kan også vælge at købe styret med det samme, det eneste du skal gøre er, at klikke på "Køb varen nu", så kan du faktisk købe styret for kun 1.000, hvor længe tør du vente?


Se mere på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppen

Læs også
Armstrong: Det er prisen man betaler for at være den bedste
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce