Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 6. oktober 2006

Feltet.dk korte - 6. oktober 2006

05. oktober 2006 23:290
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Antidoping Danmark: Ikke klar til Team CSC samarbejde
- Giro dell'Emilia: Team CSC satser på Nicki og Schleck
- Brian Holm: Piil er med i bruttotrup til Touren
- Quick Step: Kører på Specialized i 2007
- LUK Challenge: Sponsor stopper
- Astana: Ni ryttere klager over forbund
- Laurent Brochard: Tager en sæson mere
- Andy Schleck: Tæt på at forlænge med Team CSC
- World Cuppen: Igen i Danmark i 2007
- Shoppen: Prisfald Pro Cycling Manager 2006
- Shoppen: Køb 'Den ultimative udfordring'

De korte nyheder opdateres løbende


Antidoping Danmark: Ikke klar til Team CSC samarbejde


For et par uger siden udtalte Antidoping Danmarks (ADD) formand, Jens Evald, at man så positivt på de initiativer, som Team CSC havde forlagt for dem, men at der stadigvæk var en række af spørgsmål af praktisk og juridisk karakter, som skulle afdækkes, inden ADD kunne foretage den endelige vurdering. Siden hen har Rasmus Damsgaard på vegne af Team CSC svaret på disse spørgsmål, så der var lagt op til, at ADDs bestyrelse i går kunne godkende samarbejdet.

Derfor kom det også som en overraskelse, at ADD i dag vendte tommelfingeren nedad. ”Antidoping Danmark har pligt til at efterleve WADA (World Anti Doping Agency kodekset), og det er derfor bestyrelsens opfattelse, at agenturet under ingen omstændigheder kan indgå i et samarbejde, hvor det på forhånd står klart, at de testede idrætsudøvere retssikkerhedsmæssigt stilles væsentligt ringere end efter WADA,” udtaler ADD's formand, Jens Evald i dag ifølge Ritzau.

Tilbage til toppenGiro dell'Emilia: Team CSC satser på Nicki og Schleck


I morgen køres det italienske endagsløb, Giro dell'Emilia, og selvom Team CSC ser det som et forberedelses løb til Lombardiet rundt i næste uge, så mener sportsdirektør, Kim Andersen, stadigvæk, at holdet kan lave et godt resultat.

"Det slutter oppe på en bakke, så det ligger på den måde godt til Fränk, men bestemt også Nicki, som han har vist sig kørende faktisk siden starten af Vuelta a España, og senest i Züri Metzgete. Men det vigtigste er ikke resultatet, men at vi får holdt os godt i gang frem mod Giro di Lombardia," udtaler Kim Andersen til team-csc.com.

Udover Fränk Schelck og Nicki Sørensen stiller Team CSC til start med Martin Pedersen, Volodymir Gustov, Andrea Peron, Brian Vandborg og Iñigo Cuesta.

Tilbage til toppenBrian Holm: Piil er med i bruttotrup til Touren


Jakob Piil kunne under Viasat Sport programmet, 1. etape, torsdag fortælle, at han havde været meget skuffet over ikke at køre hverken Tour de France eller Vuelta a Espana i denne sæson, og at dette blandt andet havde været medvirkende til, at han fra næste sæson skal køre for T-Mobile.

Hos T-Mobile kunne sportsdirektør, Brian Holm, fortælle, at Jakob Piil allerede er med i den bruttotrup på 12 ryttere, som det tyske hold arbejder med til næste års Tour de France.

”Jakob Piil er i vores en del af vores bruttotrup til Tour de France. Selvfølgelig er han det. Piil er en komplet rytter, der kan udrette noget på stort set alle etaper; i bjergene, på flad vej og så kan han også køre en massespurt," sagde Holm i 1. Etape.

Tilbage til toppenQuick Step: Kører på Specialized i 2007


Manager Patrick Lefevere havde ingen problemer med at finde en ny cykelsponsor til næste sæson. Faktisk forholdt det sig således, at havde adskillige interesserede at vælge imellem, fortæller Sportwereld.be i dag

”De står i kø”, siger en særdeles tilfreds Lefevere, der til sidst i forløbet skulle vælge mellem den nuværende franske leverandør Time, Cannondale og Specialized. Valget endte med at falde på amerikanske Specialized.

Så alt det besvær, den franske cykelfabrikant havde med at fremstille en helt speciel hvid model til Tom Boonen var forgæves. For ikke så længe siden forærede Specialized den belgiske tornado en lignende model, som han nu bruger i træningen på de flamske bakker.

”Både Time, Cannondale og Specialized har alle sammen top udstyr. Så i sidste ende kommer det til at handle om hvor mange penge, virksomheden vil lægge oveni cyklerne. Og der er det jo sådan, at amerikanerne typisk har bedre råd end europæerne”, siger Lefevere.

Og dyrt er det. 30 ryttere skal ha’ 3 cykler hver samt en enkeltstartcykel. Det giver 120 stk. Og hvis man sætter prisen til 2.500 euro hver, når man op på et beløb på omkring 2.3 millioner kroner. Deroveni kommer så det beløb, som cykelfabrikanten skal betale for at få ”lov” til at levere cyklerne.

Hvor mange penge, det helt konkret handler om, ved man selvfølgelig ikke præcist. Men for nogle år tilbage gik der rygter om, at CSC forhandlede med Principia, det lille danske cykelfirma fra Nørresundby. Principia ville gerne lave en deal, og CSC var interesserede. Principia afleverede et par landevejsmodeller og et par enkeltstartcykler, og CSC fik dem testet i Tyskland med gode resultater. Et par af rytterne prøvekørte dem og var ligeledes tilfredse, så CSC var positivt indstillet.

Rygtet går så på, at Principia fik en melding om, at deres cykler var helt ok, og at CSC holdet gerne ville indgå en aftale. Den gik ud på, at den lille Nørresundby virksomhed skulle levere 120 cykler samt en check på 4 millioner kroner. Kravet om de mange cykler var man forberedt på - men en check på 4 millioner? Så det blev ikke til noget.

Selv ikke et stort navn som Eddy Merckx kan tillade sig den slags. Som rytter var han den største af alle, men som cykelfabrikant er han kun en lille fisk i et stort akvarium. I 2007 sponserer han det beskedne kontinentalhold Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen.

”Jeg har slet ikke penge i samme størrelsesorden som Specialized”, siger han. ”Så jeg må agere i forhold til de midler, jeg har. Selvfølgelig ville jeg da gerne se Quick Step køre på Merckx cykler, men ikke på bekostning af min virksomhed. For jeg er rimeligt sikker på, at jeg ikke ville få min investering tilbage med et så stort sponsorat”.

Tilbage til toppenLUK Challenge: Sponsor stopper


Den tyske partidskørsel, LUK Challenge, som i både 2004 og 2005 blev vundet af CSC rytterne Jens Voigt og Bobby Julich, er i overhængende fare for at forsvinde fra løbskalenderen.

Løbets sponsor, den store internationale LUK Group i den tyske by Bühl, der årligt fremstiller ca. 17 millioner koblinger til både biler og traktorer, har besluttet sig for at stoppe sponsoratet. Sidste år omsatte virksomheden for ca. 1.6 milliarder euro.

Løbsorganisationen udtaler til radsport-news.com, at man er i fuld gang med at finde en ny sponsor til løbet, der næste år skal finde sted 3. august.

Tilbage til toppenAstana: Ni ryttere klager over forbund


De ni Astana-ryttere Aitor Osa, Unai Osa, David Etxebarría, Giampaolo Caruso, Isidro Nozal, Joseba Beloki, Javier Ramirez, Allan Davis og Jörg Jaksche beskylder det spanske cykelforbund for at ”udbrede urigtige informationer, der for rytterne betyder en krænkelse af deres ret til beskyttelse af personoplysninger.” Rytternes begæring er blevet godkendt af den retsinstans i Madrid, der behandler Operacion Puerto. Nogle af de ni ryttere mødtes torsdag med juridiske repræsentanter for at diskutere, hvordan den fortsatte sagsbehandling skal forløbe.

Dette er bare endnu et eksempel i rækken af uoverensstemmelser i forbindelse med Operacion Puerto, og det bliver måske mere end svært for de respektive nationale cykelmyndigheder overhovedet at få nogle af de mistænke ryttere dømt.

Tilbage til toppenLaurent Brochard: Tager en sæson mere


Trods sin alder på 38 år har Laurent Brochard forlænget sin kontrakt med det franske ProTour hold Bouygues Telecom. Franskmanden har underskrevet en 1-årig kontrakt med holdet.

Brochard har døjet med rygproblemer i denne sæson, men disse problemer skulle være et overstået kapitel nu, hvilket glæder manager Jean René Bernaudeau.

Tilbage til toppenAndy Schleck: Tæt på at forlænge med Team CSC


Andy Schleck er meget tæt på at forlænge med Team CSC - ifølge luxembourgske aviser er det kun krusedullen nederst på kontrakten, der mangler.

Andy Schleck forklarer, at han har haft mange kontrakttilbud, men han har valgt afvise dem til fordel for Team CSC. En af de største grunde til det er, at han gerne vil fortsætte sammen med storbror Frank Schleck. Kontraktforlængelsen lyder på yderligere 2 år hos det danske team. Andy Schleck har i denne sæson har en flot sæson, hvor han har vundet to etaper i Sachen Tour.

Bjarne Riis har også givet det store talent en række attraktive løb i den kommende sæson. Bl.a. skal Andy Schleck køre Paris-Nice samt Schweiz Rundt, men ikke nok med det, så får han også sin debut i en af de tre store tours.

Team CSC har endnu ikke bekræftet af Andy Schleck har forlænget med holdet.

Tilbage til toppenWorld Cuppen: Igen i Danmark i 2007


UCI har offentliggjort løbsprogrammet for kvindernes World Cup 2007. Trods programmet er blevet skåret ned fra 12 til 10 afdelinger. Så er Danmark stadig en del af World Cuppen. 8. afdeling bliver nemlig igen en holdtidskørsel, som skal køres i Danmark (Århus). Løbet er programsat til den 5. august og falder dermed sammen med Post Danmark Rundt.

Sæsonen bliver næsten tradtionen tro skudt igang i Australien, hvor det første løb bliver kørt i Geelong den 3. marts. World Cup sæsonen afsluttes i Tyskland med løbet Rund um die Nürnberger Altstadt den 16. september.

Årets udgave af World Cuppen blev vundet af Nicole Cooke (Univega) foran Ina Teutenberg (T-Mobile) og Annette Beutler (Buitenpoort).


World Cup programmet 2007
1.afdeling - 3. marts: Kvindernes World Cup - Geelong (Australien)
2.afdeling - 8. april: Flandern Rundt (Belgien)
3.afdeling - 14. april: Ronde van Drenthe (Holland)
4.afdeling - 25. april: La Flèche Wallonne Féminine (Belgien)
5.afdeling - 13. maj: Berner-Rundfahrt / Tour de Berne (Schweiz)
6.afdeling - 2. juni: La Coupe du Monde Montréal (Canada)
7.afdeling - 3. august: Open de Suède Vargarda (Sverige)
8.afdeling - 5. august: The Ladies Golden Hour (Danmark)

9.afdeling - 1. september: GP de Plouay (Frankrig)
10.afdeling - 16. september: Rund um die Nürnberger Altstadt (Tyskland)

Tilbage til toppenShoppen: Prisfald Pro Cycling Manager 2006


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillets vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt.

Bemærk Feltet.dks pris på 299,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.


BESTIL HER

Tilbage til toppenShoppen: Køb 'Den ultimative udfordring'


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris Macdonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Bestil her

Tilbage til toppen

Læs også
Cancellara analyserer: Visma kan ødelægge sig selv
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger