Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 7. juli 2006

Feltet.dk korte - 7. juli 2006

07. juli 2006 00:410
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Østrig Rundt: Etapesejr til Napolitano
- Discovery Channel: Kontrakt med Paulinho på trods af liste
- Barloworld: Forlænger med fem ryttere
- Gadeløb: Hamburger siger farvel
- Post Danmark Rundt: Stærkt Gerolsteiner mandskab
- Giro d'Italia: Linda Villumsen godt med i bjergene
- Python Pro: Åbner restlager salg på nettet
- Shoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)

De korte nyheder opdateres løbende


Østrig Rundt: Etapesejr til Napolitano


Lampre-Fonditals sprinter Danilo Napolitano tog sejren på 5. etape af Østrig Rundt ved at slå Graeme Brown (Rabobank) og Guido Trenti (Quick Step-Innergetic) i spurten da feltet kom samlet til mål.

Christian Pfannberger (Elk Haus-Simplon) fører fortsat med 56 sekunder til Discovery Channels Tom Danielson.

Resultat af 5. etape
1 Danilo Napolitano (Ita) Lampre-Fondital 4.01.16
2 Graeme Brown (Aus) Rabobank
3 Guido Trenti (USA) Quick Step-Innergetic
4 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems
5 Claudio Corioni (Ita) Lampre-Fondital
6 Wesley Van Der Linden (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
7 Roger Hammond (GBr) Discovery Channel Pro Cycling Team
8 Sébastien Portal (Fra) Credit Agricole
9 Petr Herman (Cze) Aposport Krone Linz
10 Paolo Bossoni (Ita) Team Tenax Salmilano

Samlet stilling efter 5. etape
1 Christian Pfannberger (Aut) Elk Haus-Simplon 21.53.03
2 Tom Danielson (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team 0.56
3 Ruslan Pidgornyy (Ukr) Team Tenax Salmilano 1.02
4 Gerhard Trampusch (Aut) Team Wiesenhof Akud 1.06
5 Thomas Rohregger (Aut) Elk Haus-Simplon 1.27
6 Marco Marzano (Ita) Lampre-Fondital 2.28
7 Bernhard Kohl (Aut) T-Mobile Team 2.38
8 Gerrit Glomser (Aut) Team Vorarlberg 3.35
9 Johann Tschopp (Swi) Phonak Hearing Systems 4.27
10 Jurgen Van Goolen (Bel) Discovery Channel Pro Cycling Team 4.58

Tilbage til toppenDiscovery Channel: Kontrakt med Paulinho på trods af liste


Discovery Channel har skrevet kontrakt med portugisiske Sergio Paulinho, og det er angiveligt ikke noget problem, at han var en af de ryttere, som blev udelukket af dette års Tour de France, fordi han stod på listen over ryttere, der mistænkes for at have kontakt med lægen Eufermiano Fuentes.

Ifølge team manager Johan Bruyneel er der tale om en fejl. "Han har overhovedet ikke noget med sagen at gøre. Han har en attest fra det portugisiske forbund, som klart siger, at han er blevet linket til sagen på et forkert grundlag," lyder det fra Bruyneel overfor Sporza.be. Bruynell tilføjer, at han aldrig kunne drømme om at tage nogle chancer i sådanne sager. Det kunne være interessant at vide, hvilke oplysninger, det portugisiske forbund er i besiddelse af, siden man så kategorisk kan udelukke en forbindelse. Skal man tro alle andre implicerede ryttere, sportsdirektører og advokater, er det meget begrænset, hvad der er kommet frem fra de spanske myndigheder.

Tilbage til toppenBarloworld: Forlænger med fem ryttere


Det professionelle kontinentalhold Barloworld har forlænget kontrakten med Enrico Degano, Alexander Efimkin, Ryan Cox, Tian Kannemeyer og Hugo Sabido.

Specielt Ryan Cox har ellers været ude med udtalelser om, at han ville forlade holdet, hvis det ikke lykkedes for holdet at komme til start i en af de tre store etapeløb, Giro d´Italia, Tour de France og Vuelta a Espana. Team-ejer Bjarne Riis har tidligere udtrykt interesse i den sydafrikanske rytter, men nu har Cox altså valgt at forlænge kontrakten med det sydafrikanske mandskab.

”Valget med at forlænge kontrakten med disse fem ryttere repræsentere vores første skridt frem mod 2007 sæsonen. Barloworld satser på at blive en top-klasse hold og disse ryttere deler vores ambition. Det er mit mål at bygge et meget konkurrence-dygtigt mandskab op,” siger Corti.

Danske Mads Christensen har kontrakt med Barloworld, men har endnu ikke forlænget med mandskabet.

Tilbage til toppenGadeløb: Hamburger siger farvel


Når der køres DECOPLANT Grand Prix den 26. juli og Grand Prix Jyske Bank den 27. juli bliver det med Bo Hamburger på startlisten. Bo har været med i ti udgaver af gadeløbet i Hadsten blandt andet med sejre i 1995 og 1998. I 2005 var det Bo der styrede begivenhederne i Silkeborg uden det dog helt lykkedes for ham til sidst.

”Jeg har altid været med til gadeløbet i Hadsten når det har passet i programmet. Jeg har været med fra starten, hvor speakeren nærmest stod på en ølkasse. Jeg har set hele udviklingen og er i dag glad for jeg har været en del af det der i da er et af Danmarks største cykelgadeløb,” siger Bo Hamburger.

”Grand Prix Jyske Bank afvikles i år for 3. gang. Et nyt spændende projekt er ved at blive en tradition. Jeg vil forsøge i min sidste start at sikre så spændende et løb som muligt så traditionen forhåbentlig kan fortsætte i årene fremover.”

”Der er ingen tvivl om at Bo Hamburger med sin store erfaring igen i år vil være med til at sætte dagsordnen i begge gadeløb, hvorvidt om det rækker nok til at køre med helt fremme om de tre podiepladser må tiden jo vise. Vi tilskriver Bo en out sider rolle, ikke mindst set i lyset af at han som ene mand vil få det svært mod et stærkt kørende team CSC og de tre danske continental hold,” udtaler løbsarrangør Jesper Tikiøb.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Stærkt Gerolsteiner mandskab


Det tyske team kommer til Danmark med et par ryttere, der uden tvivl vil kunne blande sig i kampen om sejren. Den største profil er tempostærke Sebastian Lang, der senest blev nr. fire i prologen i Tour de France, men som også tidligere har fejret en stor triumf på de danske landeveje, da han vandt Post Danmark Rundt i 2003. Lang var dengang en del af det afgørende udbrud på første etape fra Skagen til Aalborg, og kørte siden en flot enkeltstart i Svendborg, der bragte ham i den gule førertrøje, som han forsvarede på den afsluttende etape til Frederiksberg.

I udbruddet fra Nordjylland sad også danske Frank Høj, der dengang kørte for Team fakta. Høj kører nu for Gerolsteiner, og deltager i år i Post Danmark Rundt, der køres den 2.-6. august.

Gerolsteiner møder desuden til Post Danmark Rundt med to verdensklassesprintere i form af østrigske Rene Haselbacher, der tidligere bl.a. har vundet pointkonkurrencen i Schweiz Rundt, samt tyske Robert Förster, der vandt årets afsluttende Giro d'Italia etape i Milano.

Som en oplagt favorit til årets enkeltstart i Helsingør møder Gerolsteiner med veteran Michael Rich, der i en lang årrække har tilhørt verdenseliten af temporyttere, og har flere VM-medaljer på samvittigheden. De øvrige ryttere på det tyske teams Post Danmark Rundt hold bliver Thomas Fothen, Heinrich Haussler og Sven Krauss.

Tilbage til toppenGiro d'Italia: Linda Villumsen godt med i bjergene


I dag blev 7. etape af kvindernes Giro d’Italia kørt, og etapen gik fra Santuario Vicoforte til Mondovi over 100 km. Etapen sluttede opad og blev vundet af Linda Villumsens hold Buitenpoort - Flexpoint, da svenske Susanne Ljngskog sejrede i spurten foran Nicole Brandli (Bigla Cycling Team) og Svetlana Bubnenkova (Colnago - Fenixs). Linda Villumsen kørte flot ind på en 10. plads 36 sekunder efter.

Samlet generobrer schweiziske Nicole Brandli førertrøjen. Løbet forventes før afgjort på søndag, hvor 10. etape køres, og hvor rytterne igen skal forsøge sig i bjergene. Kvindernes Giro d’Italia køres i øvrigt over 10 dage uden en eneste hviledag, hvad siger I til den drenge?


Resultat af 7. etape
1 Susanne Ljngskog (Swe) Buitenpoort - Flexpoint 2.35.18
2 Nicole Brandli (Swi) Bigla Cycling Team
3 Svetlana Bubnenkova (Rus) Colnago - Fenixs
4 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie 0.03
5 Tatiana Guderzo (Ita) Top Girls Fassa Bortolo 0.12
6 Fabiana Luperini (Ita) Top Girls Fassa Bortolo 0.22
7 Volha Hayeva (Blr) Team Bianchi Alivert 0.33
8 Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort - Flexpoint
9 Eneritz Iturriagaech (Spa) Top Girls Fassa Bortolo 0.36
10 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort - Flexpoint
..
28 Lise Christensen (Den) Team Bianchi Alivert
50 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Team Bianchi Alivert 1.08
57 Trine Hansen (Den) Team Bianchi Alivert 1.28
76 Mette Fischer (Den) Team Bianchi Alivert 1.58
85 Maja Watt Adamsen (Den) Team Bianchi Alivert 2.45

Samlet stilling efter 7. etape
1 Nicole Brandli (Swi) Bigla Cycling Team 16.24.50
2 Susanne Ljngskog (Swe) Buitenpoort - Flexpoint 0.11
3 Olga Slyusareva (Rus) Colnago - Fenixs 0.19
4 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie 0.20
5 Svetlana Bubnenkova (Rus) Colnago - Fenixs 0.37
6 Fabiana Luperini (Ita) Top Girls Fassa Bortolo 0.53
7 Tatiana Guderzo (Ita) Top Girls Fassa Bortolo 0.56
8 Monia Baccaille (Ita) Team Saccarelli Emu 1.10
9 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort - Flexpoint 1.11
10 Noemi Cantele (Ita) Bigla Cycling Team 1.12
..
27 Lise Christensen (Den) Team Bianchi Alivert 2.54
34 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Team Bianchi Alivert 3.37
48 Trine Hansen (Den) Team Bianchi Alivert 5.26
69 Maja W. Adamsen (Den) Team Bianchi Alivert 16.17
82 Mette Fischer (Den) Team Bianchi Alivert 25.46

Tilbage til toppenPython Pro: Åbner restlager salg på nettet


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som står bag også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
- 8 stk. komplette DK03GA cykler med Ultegra til kun kr. 8.990,00
- Pakke med 8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00
- 1 par Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenShoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 3. etape af Paris-Nice
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Miron Ronde van Drenthe(1.WWT) 10/03

Tour de Taiwan(2.1) 10/03-14/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger