Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 9. oktober 2006

Feltet.dk korte - 9. oktober 2006

09. oktober 2006 09:090
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Michael Rasmussen: Frygter det er slut
- Bjarne Riis: Jeg er så utroligt stolt
- ProTouren: Frank Høj på danskerlisten
- Milram: Michele Gobbi fortsat i koma
- T-Mobile: Yderligere to navne er på plads
- Ivan Basso: 102 dage uden cykel - og det fortsætter
- AG2r: Skriver kontrakt med Vogondy
- Team Danmark: Ny talentpris
- Glud & Marstrand Horsens: Ansætter sportschef
- Bane DM: Landstræner meget tilfreds
- Shoppen: Prisfald Pro Cycling Manager 2006
- Shoppen: Køb 'Den ultimative udfordring'

De korte nyheder opdateres løbende


Michael Rasmussen: Frygter det er slut


Den mest succesrige danske rytter de seneste år, Michael Rasmussen, frygter nu, at det kan være slut, efter at, som tidligere omtalt, brækkede lårbenet i lørdagens Giro del Emilia.

”Det er ikke særligt fedt at ligge i en seng i Bologna uden at vide om jeg nogensinde kommer til at køre på cykel igen på konkurrenceplan. For den risiko er der også. Der må jeg også være så ærlig over for mig selv og sige, at det kan rent faktisk blive udgangen,” udtalte Michael Rasmussen til DR Sporten tidligere i dag.

Selvom det hele ser sort ud lige nu, så han har ikke helt mistet modet, så over for TV 2 Sporten udtaler han. "Indtil videre så skal jeg bare i gang med genoptræningen, og så må jeg håbe, at jeg kan overraske dem (lægerne, red), og kun skal gøre brug af krykker i to måneder i stedet for fem."

Hvis alt går, som Rasmussen håber på, så skal han nok blive klar til at forsvare den prikkede bjergtrøje i næste års Tour de France. Men indtil videre kan han udelukkende krydse fingre, og håbe på en positiv overraskelse.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Jeg er så utroligt stolt


Som vi allerede skrev i går, har Team CSC for andet år i træk sikret sig holdkonkurrencen under ProTouren. En sejr den danske manager, Bjarne Riis, er yderst tilfreds med.

"Jeg er så utroligt stolt af hele holdet. Det var vigtigt for os allesammen, at vi fik bevist, at vi kunne gøre det igen. Det er vitterlig hele holdet, der skal roses for det her. Vi har været stærke gennem hele året og i alle slags løb. Selv her til sidst på sæsonen, hvor mange hold er faldet lidt fra hinanden og man har haft svært ved at stille hold, der har vi leveret stærke, holdbare resultater," udtaler Bjarne Riis til holdets hjemmeside team-csc.com.

Riis håber nu, at rytterne giver los i årets sidste ProTour løb, Lombardiet Rundt, som køres på lørdag. ”Vi stiller med et stærkt hold, hvor flere emner er i virkelig god form.”

Dermed kan det suveræne danske hold, som udover at have vundet ranglisten, også suverænt er det hold som har indkørt flest ProTour point, samt har vundet flest ProTour sejre i denne sæson, måske slutte sæsonen af med endnu en sejr.

Tilbage til toppenProTouren: Frank Høj på danskerlisten


Da Frank Høj blev nummer syv i Paris-Tours, var det første gang, i de to år ProTouren har eksisteret, at det lykkedes den danske rytter at score ProTour point.

Dermed er han kommet ind i en lille eksklusiv gruppe, på kun seks danske ryttere som har oplevet det.

Point indkørt af danske ryttere
1.Michael Rasmussen 58 (Både 2005 og 2006)
2.Lars Michaelsen 25 (2005)
3.Michael Blaudzun 25 (2005)
4.Jakob Piil 15 (2006)
5.Nicki Sørensen 10 (Både 2005 og 2006)
6.Frank Høj 7 (2006)

Tilbage til toppenMilram: Michele Gobbi fortsat i koma


Italienske Michele Gobbi fra Team Milram styrtede i går på en lille nedkørsel 17 km før målstregen i det italienske løb, GP Beghelli, og pådrog sig så alvorlige skader, at han er lagt i kunstig koma. Gobbi blev i helikopter transporteret til hospitalet i Bologna. Han var ved bevidsthed lige indtil lægerne valgte at lægge ham i koma for at lette helingsprocessen.

Ifølge holdets læge, Dr. Sprenger, pådrog Gobbi sig ved styrtet et alvorligt hjernetraume samt et kraniebrud og to blodansamlinger. Scanningen i dag viste ingen forværring af situationen i forhold til de første undersøgelser.

Gobbi skal nu ifølge Dr. Sprenger forblive i kunstig koma de næste 48 timer, før man foretager yderligere undersøgelser. Reaktionerne fra den 29-årige italienere på forskellige tests forårsager forsigtig optimisme hos de læger, der behandler Milram-rytteren.

Tilbage til toppenT-Mobile: Yderligere to navne er på plads


T-Mobile satte i dag navn på yderligere to navne til næste års trup. De to ryttere er den 25-årige australier, Adam Hansen og den 30-årige New Zealandske rytter, Greg Henderson.

Adam Hansen har de seneste år kørt på det østrigske Elk Haus Simplon hold, mens Greg Henderson kommer fra det amerikanske Health Net-Maxxis hold.

Tilbage til toppenIvan Basso: 102 dage uden cykel - og det fortsætter


Det er nu præcist 102 dage siden at Team CSCs italienske es, Ivan Basso, blev suspenderet fra det danske hold, grundet sin angivelige indblanding i den spanske dopingsag Operation Puerto.

Ifølge den italienske sportsavis, Gazetta dello Sport, kommer der til gå et par uger endnu, før der eventuelt kan sættes et foreløbigt punktum i sagen. Den italienske komité, CONI, som skal træffe afgørelsen, om der skal startes en disciplinærsag mod Basso, har brug for længere tid, til at undersøge sagens dokumenter.

Tilbage til toppenAG2r: Skriver kontrakt med Vogondy


Den tidligere franske mester Nicolas Vogondy har fundet en ny arbejdsgiver efter, at Credit Agricole ikke ønskede at forlænge kontrakten for den kommende sæson. Vogondy havde tilbud fra Francaise des Jeux, men har valgt at fortsætte karrieren hos AG2r.

Vogondy har i denne sæson vundet endagsløbet Chateauroux Classic de Líndre Trophee Fenioux, samt en etapesejr i Tour du Poitou Charentes et de la Vienne.

Tilbage til toppenTeam Danmark: Ny talentpris


Team Danmark stifter en ny pris 'Team Danmarks talentpris'. Talentprisen går til en atlet, en klub, en træner, en sportschef, en kommune eller andre, som i løbet af det seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for at styrke talentudviklingen i dansk elitesport.

”Vi ønsker med Team Danmarks talentpris at hylde gode initiativer og tiltag, der styrker udviklingen af danske sportstalenter. Talentudvikling er en central del af Team Danmarks arbejde. En veltilrettelagt og videnbaseret talentudvikling er forudsætningen for, at vi i Danmark også i fremtiden kan levere store internationale resultater,” siger Michael Andersen, direktør i Team Danmark.

Team Danmarks sportsfaglige konsulenter nominerer i november måned minimum tre kandidater til Team Danmarks talentpris. Herefter vælger sportschefer og landstrænere den endelige prismodtager ved en afstemning.

I Team Danmarks resultatkontrakt med Kulturministeriet for 2006 - 2008 er 'forbedret talentudvikling' en særskilt målsætning. Team Danmark har i den forbindelse fastsat en række konkrete målsætninger for, hvordan talentudviklingen skal styrkes og forbedres frem mod 2008. Målsætningerne for i år er blandt andet at udvikle mindst tre idrætsspecifikke aldersrelaterede træningskoncepter samt at starte pilotprojekter, der sikrer, at Team Danmarks ekspertviden bliver tilgængelig i talenternes lokale træningsmiljøer.

Prisen bliver uddelt én gang årligt i forbindelse med DR’s store sportsshow i Herning.

Tilbage til toppenGlud & Marstrand Horsens: Ansætter sportschef


Glud & Marstrand Horsens har styrket organisationen ved at tilknytte Lars Udby til teamet som sportschef. Sportschefen får ansvaret for, hvilke ryttere der tilknyttes til teamet i 2007, løbsprogram samt alt omkring materiel.

Lars Udby har i sæsonen 2006 arbejdet som sportsdirektør på Glud & Marstrand Horsens.

Med oprettelse af en stilling som sportschef vil den øvrige ledelse få frigjort tid, til andre vigtige opgaver på de indre linjer. Lars Udby, 49 år, er tidligere A-rytter i slut 70'erne og begyndelsen af 80'erne. Han opnåede at blive den første dansker, der vandt en etape i Baby-giroen i Italien, og han vandt danske og nordiske mesterskaber både på landevejen og på banen.

Lars Udby kommer med en stor erfaring fra erhvervslivet omkring organisering. At styrke organisationen i samarbejde med den øvrige ledelse af Glud & Marstrand, bliver hans største udfordring. Så teamet bliver i stand til at vokse med de øgede udfordringer Danmarks ældste kontinental team vil møde i fremtiden.

Tilbage til toppenBane DM: Landstræner meget tilfreds


Banelandstræneren Heiko Salzwedel er yderst tilfreds med indsatsen ved weekendens DM, og han mener ligefrem, at flere af rytterne er forud for den plan han har lagt med henblik på diverse World Cups senere på året.

"Det betyder også, at jeg regner med at se både Michael Mørkøv og Alex Rasmussen som forgrundsfigurer, når vi onsdag og torsdag atter stiller op i Ballerup til EM," siger landstræneren til Politiken.

Tilbage til toppenShoppen: Prisfald Pro Cycling Manager 2006


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillets vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt.

Bemærk Feltet.dks pris på 299,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.


BESTIL HER

Tilbage til toppenShoppen: Køb 'Den ultimative udfordring'


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris Macdonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Bestil her

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 1. etape af Tirreno-Adriatico
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Miron Ronde van Drenthe(1.WWT) 10/03

Tour de Taiwan(2.1) 10/03-14/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger