Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Giro d´Italia korte - 18. maj 2006

Giro d´Italia korte - 18. maj 2006

18. maj 2006 00:340
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Jan Ullrich: Har talt ud med Bjarne Riis
- Liberty Seguros: Giampaolo Caruso i frit fald
- Billeder: 11. etape
- Ivan Basso: Perfekt udgangspunkt før bjergene
- Bjarne Riis: Hatten af for Ullrich, men…
- Bjarne Riis: Ivan Basso bedste enkeltstart
- Jan Ullrich: En utrolig sejr
- Bjarne Riis: Gutierrez kan slå Basso på enkeltstarten
- Ivan Basso: Store tidsforskelle i vente
- Ivan Basso: Ullrich kan slå mig
- Ivan Basso: Mentalt er jeg bare bedre
- Bjarne Riis: Der burde være større respekt
- Feltet.dk: Følg 11. etape af Giroen

De korte nyheder opdateres løbendeJan Ullrich: Har talt ud med Bjarne Riis


Jan Ullrich var interesseret i at snakke om, hvorvidt sejren skulle ses som en trods reaktion mod den kritik, som bl.a. Bjarne Riis har rettet mod den tyske rytter her i foråret.

”Bjarne og jeg har snakket om det,” siger han til Velonews.com. ”Jeg har lagt alt det bag mig. Der er ikke mere at snakke om. Jeg har ikke nogen problemer med nogen i feltet.”

Alligevel mener den tyske rytter, at resultater viser at han er godt på vej mod den optimale form til Touren senere på sommeren. ”I dag viste at jeg er på rette vej. Det var en spontan beslutning, som jeg foretog efter jeg hørte den første mellemtid. Den var meget tæt og jeg valgte efterfølgende at give mig 100%,” siger Ullrich og pointere, at han bruger løbet som træning.

”Der er nogle etaper, hvor jeg vil give mig 100%, og jeg har nogle etaper i tankerne. Så er der også etaper, hvor jeg vil blive i feltet for at forberede mig til Touren.”

Tilbage til toppenLiberty Seguros: Giampaolo Caruso i frit fald


Der var mange, der tabte tid på dagens 50 km. enkeltstart, men Giampaolo Caruso kandidere til titlen som dagens største taber. Før etapen havde den spanske rytter tabt bare 3.23 min. i forhold til Ivan Basso og placeret som nummer ni i det samlede klassement. Men med et tidstab på hele 8.53 min. er den Caruso nu falder helt ned som nummer 23 samlet.

For sportsdirektør Marino Lejarreta fortæller det bare, hvor ubarmhjertig dette års Giro d´Italia. ”Det er nødvendigt at man kæmpe sig igennem dag for dag. Det er nøglen. Det er ikke muligt at se på, hvad der vil ske mod slutningen, fordi fra nu af vil alle der har en dårlig dag kunne tabe alt,” sagde han således efter etapen.

Tilbage til toppenBilleder: 11. etape

Foto: Sirotti


Tilbage til toppenIvan Basso: Perfekt udgangspunkt før bjergene


Team CSCs Ivan Basso var godt tilfreds efter dagens enkeltstart i Pontedera og ser nu frem til at bjergene der følger stort set resten af løbet.

”Jeg er meget glad for den præstation, jeg leverede. I dag var en decideret nøgleetape, som vi har satset meget på, og jeg kunne se bagefter, at Bjarne var tilfreds, og det tæller meget for mig,” sagde den italienske rytter efter etapen.

Ivan Basso holder nu et forspring på 2.48 min. til nærmeste konkurrent, Jose Enrique Gutierrez Cataluna. ”Det var vigtig at tage så meget tid som muligt fra mine nærmeste konkurrenter, som helt sikkert vil blæse til angreb på de resterende etaper, så ud fra det perspektiv var det en perfekt dag for os.”

Tilbage til toppenBjarne Riis: Hatten af for Ullrich, men…


Den danske team-ejer på Team CSC, Bjarne Riis, var imponeret over Jan Ullrich indsats på den 50 km. lange enkeltstart i Pondera, men mener samtidig, at Ivan Basso kunne være kommet endnu tættere på tyskeren, hvis de to ryttere havde kørt under samme forhold.

”Ullrich var i en klasse for sig, og det må vi tage hatten af for, selvom tidsforskellene helt sikkert havde været væsentlig anderledes, hvis han ikke fordelen af den medvind, der blæste tidligere på dagen. Men vi kan kun være tilfredse med udslaget i dag,” sagde Bjarne Riis efter etapen.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Ivan Basso bedste enkeltstart


Til trods for Ivan Basso tabte 28 sekunder til Jan Ullrich, var Bjarne Riis meget tilfreds med Ivan Bassos resultatet på den 50 km. lange enkeltstart i Pontedera.

”Ivan leverede den bedste enkeltstart, han nogensinde har kørt. Han kørte en fremragende tidskørsel, og jeg er meget stolt over det niveau, han har opnået i den disciplin,” sagde den danske team-ejer efter etapen.

”Vi tog en pæn del tid til konkurrenterne, og nu kan vi gå ind til den sidste, svære del af løbet med en solid margin.”

Tilbage til toppenJan Ullrich: En utrolig sejr


Med dagens sejr på den 50 km. lange enkeltstart i Giro d´Italia gav Jan Ullrich svar på den kritik, der har været rettet mod den tidligere vinder af Tour de France i dette forår. Og den tyske rytter lægger ikke skjul på, at det giver selvtillid forud for Tour de France.

”Denne sejr er virkelig meget utrolig,” sagde han efter etapen til Velonews.com. ”At slå Ivan Basso vil give mig et kæmpe moralsk rygstød. Jeg vidste lige fra start, at jeg ville få en god dag.”

Ivan Basso kan dog glæde sig over at han lagde yderligere afstand til de nærmeste konkurrenter i klassementet.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Gutierrez kan slå Basso på enkeltstarten


Jose Enrique Gutierrez Cataluna er ikke nærmeste rytter i klassementet, men ifølge Bjarne Riis også den største udfordrer til at tage den samlede sejr i Giro d´Italia. Den danske team-ejer tror endda, at Phonak rytteren efter dagens enkeltstart vil komme endnu tættere på Team CSC kaptajnen i den samlede stilling, hvor Bjarne Riis anser Gutierrez og T-Mobiles Serguei Gonchar som favoritter til at tage sejren.

”Jeg forventer ikke, at Ivan vinder, men jeg tror på, han kører i top fem. Jeg er fortrøstningsfuld, for tingene forløber jo, som vi gerne vil have det. Det bliver spændende på enkeltstarten, og jeg føler, at Ivan er klar,” siger han til Ritzau.

Den danske team-ejer understreger dog, at han ikke mener at der endnu har været nogle negative overraskelser i løbet. Selvom flere af favoritterne således kan vente tidstab på enkeltstarten vil de ifølge Riis være klar til at udfordrer i bjergene.

Tilbage til toppenIvan Basso: Store tidsforskelle i vente


Team CSCs kaptajn venter store tidsforskelle på dagens 50 km. lange enkeltstart i Giro d´Italia. Derfor ser han det også som en klar fordel at han får lov at starte sidst, så han kan køre efter konkurrenternes tider.

“Jeg har brugt en del tid på at sætte mig ind i ruten, og det er min opfattelse, at etapen kan betyde store tidsforskelle -man kan således vinde meget tid, men har man en dårlig dag, drejer det sig også om at minimere mest muligt, for det får man brug for i resten af løbet,” siger Ivan Basso til Ekstra Bladet.

“Alle etapeløb handler i sidste ende om at fordele kræfterne rigtigt. Lige nu er jeg forholdsvis frisk, og derfor gælder det for mig om at høste de sekunder, jeg kan i forhold til konkurrenterne.”

Tilbage til toppenIvan Basso: Ullrich kan slå mig


Selvom Ivan Basso venter at kunne tage endnu mere tid på de nærmeste konkurrenter, så er han langt fra sikker på at han også vinder etapen.

“Jeg har hele tiden sagt, at tempodistancerne i Tour de France gør Jan Ullrich til den overordnede favorit dér. Og det vil da heller ikke komme bag på mig, hvis han slår mig på enkeltstarten her i Giroen,” siger han til Politiken. “Han er ekspert, og det samme gælder hans holdkammerater Michael Rogers og Sergeij Gonchar.”

Team CSC rytteren understreger dog at han er maksimalt forberedt til denne enkeltstart.

Tilbage til toppenIvan Basso: Mentalt er jeg bare bedre


Ivan Basso forholder sig roligt til den fortsatte snak om, hvorvidt han vil kunne holde sig på toppen i både Giro d´Italia og Tour de France. Ifølge Team CSC rytteren skyldes de gode resultater i foråret ikke øget træningsmængde, men at han har udviklet sig som person.

“Det er svært for alle de folk på afstand at vurdere mig. Jeg har træningsmæssigt ikke gjort tingene meget anderledes i år end sidste år, da det jo gik meget godt både i Touren og Giroen. Men mentalt er jeg meget bedre rustet,” siger han til Jyllands-Posten.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Der burde være større respekt


Den italienske presse er tilsyneladende gået væk fra at diskutere om Ivan Basso vinder dette års Giro d´Italia, til gengæld er der stor tvivl om, hvorvidt Team CSC kaptajnen kan holde formen frem til Tour de France.

Blandt de personer der ikke tror på Ivan Bassos projekt er den tidligere femdobbelte Tour de France-vinder Miguel Indurain, der selv som aktiv vandt både Giro d´Italia og Tour de France samme år. Men ifølge den tidligere spanske rytter har Ivan Basso været i alt for tidlig form til at kunne holde helt frem til juli måned. Bjarne Riis mener dog, at kritikkerne burde forstumme indtil Tour de France er overstået.

”Hvis Ivan går helt ned der, så må vi erkende, at vi ville for meget, men vi kører ikke Giroen for at de skal ske. Og jeg tror, at man undervurderer Basso. Det er ikke gået op for dem, hvad Ivan kan, men måske indser de om et par måneder, hvad potentialet er,” siger Bjarne Riis til BT.

I det hele taget mener den danske team-ejer, at der er for mange, der prøver at fokusere på eventuelle fejl som Ivan Basso han skulle foretage sig, frem for at fokusere på alt det rigtige som Riis mener Ivan Basso gør i sine forberedelser. ”Og jeg kan så bare sige, at han sgu ikke har lavet nogen fejl endnu.”

Og den tidligere Tour de France vinder er ikke mindre stærk i troen på dobbelt-sejren på trods af kritikken. ”Ingen tror, at Ivan er i stand til at køre pissestærkt i to store etapeløb. Det, tror de simpelthen ikke, kan lade sig gøre. Men det kan Ivan. Armstrong kunne måske ikke gøre det. Folk som Indurain, Merckx, Hinault (alle femdobbelte Tour-vindere) kunne gøre det. Og ham her kan også,” siger Riis til Jyllands-Posten med henvisning til Ivan Basso og pointere overfor BT:

”Det er vigtigt, vi forsøger at prøve, og der burde være mere respekt for det, vi gør.”

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg 11. etape af Giroen


Feltet.dk vender igen tilbage med direkte opdatering. Vi satser på vores nye webserver kan klare den store belastning, som kommer, når vi kører disse direkte opdateringer. Fra kl. 14:30 i dag kan du følge 11. etape af Giroen.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 19. etape af Giro d’Italia
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Tour of Estonia(2.1) 24/05-25/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 01/06

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 02/06-09/06

Classica Andorra Pirineus(1.1) 02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?