Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

EKSKLUSIVT INTERVIEW!

"Jeg tror, de kommer til at styrte" - Interviews før 1. etape af PostNord Danmark Rundt

"Jeg tror, de kommer til at styrte" - Interviews før 1. etape af PostNord Danmark Rundt

Feltet.dk dækker PostNord Danmark Rundt tæt, og inden 1. etape af Danmarks største cykelløb har vi samlet en række interviews med ryttere og sportsdirektører.

 

1. etape af PostNord Danmark Rundt skydes af i Allerød i dag, og inden starten har vores reportere talt med flere af rytterne og sportsdirektørerne om deres forventninger til løbet og etapen.

 

Michael Mørkøv (Quick-Step Alpha Vinyl Team)

Vi har et helt ungt sprintertalent med i Ethan Vernon. Han virker meget lovende. Jeg ser frem til at prøve at køre ham i stilling.

 

Jeg havde fornøjelsen i sidste uge af at køre tre danske gadeløb. Der kunne jeg i hvert fald se, at cykelbegejstringen ikke er lagt med Tour de France. Tværtimod, så er den blevet bygget op. Så jeg har store forventninger til den her udgave af PostNord Danmark Rundt. Jeg tror, at vi får sindssygt mange fans ude at se os køre.

 

Casper Pedersen (Team DSM)

Mange af dem har kørt sammen i de yngre klasser og kender hinanden fra tidligere, så de falder godt ind sammen. Flere har også kørt med landsholdet, så det fungerer fint. Der er bare en god stemning.

 

Jeg glæder mig rigtig meget. Det har jeg gjort i et stykke tid. Der er virkelig god stemning, og vejret er godt. Det bliver fedt.

 

Vi har i dag et rigtig godt kort i Rodenberg, så ham vil vi prøve at levere. Det er første spurtchance efter at have været skadet. Så vi vil ikke putte for meget pres på ham, men vi prøver ham af. Han har set godt ud i træning, så jeg tror på ham. Og ja, Søren er vores kaptajn, også qua enkeltstarten. Så vi fokuserer på ham.

 

Vi er topmotiverede for at lave et show herhjemme. Det er meget sjovt at være så mange danskere sammen. Men vi skal passe på ikke at snakke for meget dansk, for vi har stadig to tyske holdkammerater. Det glemmer vi lidt. Det er sjovt at have den her stemning. Det er næsten som på et kontihold, hvor alle er danske, og der er en hyggelig stemning.

 

Jeg føler mig virkelig godt kørende. Jeg har haft en virkelig god træningsperiode. Jeg har været hjemme i Andorra i højden, så jeg er spændt på benene.

 

Jeg vil virkelig gerne levere et rigtig godt resultat i Danmark Rundt og køre flot. For det er bare fedt at gøre det godt i Danmark Rundt.

 

Brian Holm (sportsdirektør for Quick-Step Alpha Vinyl Team)

Jeg forventer, at Vernon kommer til at køre med i massespurterne på et eller andet niveau. Om han så kan slå Philipsen og Kooij - han har vundet i Catalonien, så i teorien kan han også vinde her. Det kører vi for.

 

Mauro har godt nok været syg, men mon ikke at han kan lave noget i klassementet.

 

Det er sådan et cykelløb, hvor folk kan række hånden i vejret, hvis de vil køre klassement eller en spurt. Det er det, at man har Post Danmark Rundt til. Alle får deres chance, hvis de har lyst til det. Der er ikke nogen, som kan sige, at de altid er hjælperytter.

 

Rytterne kører 80 løb om året, og det er ligesom alle andre cykelløb. Vi prøver, og enten lykkedes det, eller også gør det ikke. Hvis ikke, så går vi videre til det næste. Der er ikke det store stress på.

 

Nicki Sørensen (sportsdirektør for Israel - Premier Tech)

Det er altid fedt at have et hold med til Danmark Rundt. Det er altid specielt. Man kender en helt masse mennesker her. Danmark Rundt forstår at lave nogle gode ruter, selvom vi ikke har så mange bakker. Det er små veje, og de bruger de bakker, vi trods alt har. Og der er altid mulighed for sidevind. Vi starter 20 kilometer fra min hjemby, så det er også specielt.

 

Jeg tror, at det bliver en spurt. De sidste 90 kilometer bliver ekstremt nervøse. Jeg håber, at der bliver kørt noget godt cykelløb. Jeg forventer en meget nervøs etape, forhåbentlig ikke med for mange styrt.

 

Vi håber selvfølgelig at være med fremme. Det er særligt Mads, der er vores klassementsrytter. Kan det være en reduceret gruppe, så vil det være godt.

 

Mads er godt kørende. Det var han i Polen. Han er super motiveret til det her løb. Formen er god.

 

Vi har Taj Jones, hvis det skulle komme til en spurt. Han er en hurtig mand.

 

Vores mål er top fem i klassementet [for Würtz, red.].

 

Olav Kooij (Team Jumbo-Visma)

Vi vil gøre vores bedste i spurterne, og vi har nogle stærke folk, der kan køre et godt klassement, så vi har forskellige muligheder for at gøre det godt her.

 

I dag er det et muligt scenarie, at det ender i en spurt. Jeg vil gøre mit bedste, og så må vi se, hvad der er muligt.

 

Det er helt klart Philipsen, der er topfavoritten. Den måde han kørte på i Touren, hvor jeg syntes, han var den bedste sprinter, var imponerende. Han bliver svær at slå.

 

Vi har helt klart et stærkt hold, og det giver noget ekstra selvtillid. Vi er naturligvis nødt til at prøve og at gøre vores bedste, så må vi se, om det er muligt.

 

Alexander Salby (Riwal Cycling Team)

Det er da sådan lidt spændende og nervepirrende. Det er Danmarks største cykelløb, og det er vigtigt for holdet og sponsorerne, så der er da altid lige lidt ekstra spænding i kroppen inden sådan et stort løb.

 

Jeg regner med, det ender i en spurt. Den er ret flad, der er modvind en stor del af dagen også. Det gør det ikke nemmere for et udbrud.

 

Det ville betyde rigtigt meget for mig [at vinde i dag, red.]. Jeg har i hvert fald glædet mig helt utroligt meget og har forberedt mig, så godt jeg overhovedet kan. Jeg tror på det, mine holdkammerater tror på det, og holdet tror på det. Så håber vi bare, vi kan gå ud og lave det helt store scoop i dag.

 

Vi kører efter at vinde, det gør vi. Om vi så må tage til takke med en sekundær placering, så må vi jo revurdere, hvad planen skal være, og hvad vi kunne have gjort anderledes. Som det ser ud nu, så kører vi for at vinde i dag.

 

Feltet er også rigtigt stærkt til Danmark Rundt i år, så tingene skal også gå vores vej, hvis det skal lykkes.

 

Mathias Larsen (Restaurant Suri-Carl Ras)

Vi kører for at lave et godt resultat og vil gerne ud og vise trøjen frem og få noget TV-tid. Det er ligesom det, der er hovedopgaven.

 

Selvfølgelig kører man for at vinde, når man sidder der, men der er meget, meget andet, der også kan være et succeskriterie. Hvis vi kunne køre top 10, så ville det være imponerende. Det håber jeg - det er det, jeg går efter.

 

Når man sidder i kampens hede, så tænker man ikke, ”Jeg skal blive nummer ti,” man tænker selvfølgelig på at blive nummer et. Men der er så store stjerner med, at det næsten ville være arrogant at stå og sige, at man regner med at vinde.

 

Matias Malmberg (coloQuick Cycling)

Vores tilgang er, at så mange ryttere skal stå i nul som muligt. Jeg skal ind og spurte, og hvis ikke jeg har benene, så er det Joshua [Gudnitz, red.], der skal ind og spurte.

 

Jeg tror, de kommer til at styrte inde i finalen i Køge. Og så gælder det om at holde sig så langt fremme, så man selv kan være herre over, om man styrter eller ej.

 

Jeg kører for at vinde i dag. Måske bliver jeg nummer ti, måske bliver jeg nummer 20, men jeg går efter det. Det gælder bare om at få spidset albuerne, og så giver man ikke ved dørene i sådan et cykelløb.

 

Det er måske det vigtigste cykelløb for mig i dag og så enkeltstarten i morgen for at prøve at se, om jeg kan køre mig i ungdomstrøjen, og hvad jeg kan i det her klassement. Så det er rigtigt vigtigt at komme godt fra start, både for mig og for holdet.

 

Anthon Charmig (Uno-X Pro Cycling Team)

Jeg har haft en god sommer og er kommet stærkt ud ad den, så jeg er jo supermotiveret og glæder mig rigtigt meget til at komme i gang.

 

Det er jo et stærkt felt i år, så det bliver spændende at se, hvor vi står henne. Men jeg tror, vi er godt forberedte, og vi kommer med et stærkt hold. Så jeg håber da, vi kan køre med om sejren.

 

Kiddesvej er jo vores hjemmebane, så der tror jeg helt sikkert, vi har en fordel. Det er sjovt at køre med og drille dem [WorldTour-profilerne, red.]. Så jeg tror på min egen chance og håber da på at kunne vinde i Vejle på lørdag.

 

Jeg blev syv sidste år og føler, jeg er bedre i år, så jeg tør godt drømme højere i hvert fald.

 

Frederik Irgens (BHS PL - Beton Bornholm)

Det bliver spændende. Det var et stærkt felt sidste år, men i år er der flere stjerner. Det er altid fedt at komme i gang. Her er mange mennesker, så jeg glæder mig.

 

Jeg synes, at det har været en god sommer rent træningsmæssigt, og jeg har netop kørt et etapeløb i Frankrig. Jeg tror ikke, at jeg kunne have gjort så meget anderledes.

 

Umiddelbart skal jeg prøve at ramme udbruddet sammen med Toudal og Søjberg. Og så køre efter point efter bakketrøjen. Hvis jeg ikke kommer afsted, så prøver jeg og Nils at køre finalen. Vi er ikke sikre på, hvem skal spurte. Vi skal kigge på de stærkere tog og prøve at finde vores vej igennem

 

Jeg tror, at det bliver en sprinteretape. Der bliver nok primært modvind. Det kan splitte lidt, men en del hold vil gerne have en spurt. Der er også ret store veje ind mod Køge.

 

Jeg tror, at opløbet passer mig fint nok. Jeg vil prøve at blande mig med de store. Kan jeg komme frem inden svingene med tre kilometer igen, så vil det være en stor fordel.

 

Michael Berling (sportsdirektør for landsholdet)

Det virker til at blive en sprinteretape. Vi prøver at opsøge det derude. Vi skal vise os lidt frem. Og så skal de ryttere, der satser på enkeltstarten og klassementet, så lidt igennem som muligt. Så prøver vi at sætte den op for Kasper Andersen til sidst.

 

Det bliver Gustav Frederik, Magnus og Nicklas, der skal prøve at komme i udbrud. Ellers vil vi prøve at holde os ude af problemer og samlet.

 

Vi kommer ikke til at køre noget leadout. Der ville vi komme til kort. Så vi vil allokere et par mand til at placere Kasper, så han kan køre sin spurt.

 

Vi håber, at Anders og især Frederik kan lave et godt resultat i Vejle. Johan satser på enkeltstarten. Den er lidt kort til ham, men vi ved, at han har niveauet til at være med der. Så må vi se, hvor langt det rækker i Vejle ovenpå en god enkeltstart.

DEL
INFO
PostNord Danmark Rundt
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty - Gobert

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel - Premier Tech

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Alpha Vinyl

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team BikeExchange Jayco

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger