Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Jens Voigt kom, så og sejrede

Jens Voigt kom, så og sejrede

22. februar 2007 00:180

Jens Voigt sørgede for Team CSC's anden etapesejr på to dage, da han vandt 3. etape af Tour of California over 152,2 km fra Stockton til San Jose. I spurten viste den bomstærke tysker fra det danske hold, at han er ufattelig farlig, når det gælder mand til mand afgørelser, da han kørte over stregen foran Levi Leipheimer og Chris Horner.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Tredje etape var ikke mange minutter gammel, da de første angreb fra diverse lykkeriddere blev sat ind, men de blev alle kørt ind. Ret tidligt var der også en større gruppe på 17 ryttere, som forsøgte sig, herunder så stærke ryttere som Team CSC’s altid angrebsglade Jens Voigt og de to Rabobank-ryttere, Theo Eltink og Bram De Groot samt Quick Steps Jurgen Van De Walle og danske Jakob Piil fra T-Mobile Team. Det satte Discovery Channel på arbejde, og selvom Leipheimer på et tidspunkt var henne ved Chris Horner for at få Lotto-holdet, som ikke havde nogen med i udbruddet til at give en hånd, så måtte han konstatere, at der ikke var hjælp at hente. Efter en kort visit i spidsen trak Horner sine tropper tilbage.

Udbruddet fik da også temmelig hurtigt opbygget et forspring, som ved 55 km mærket var på 2.30 minutter, og det var noget, der passede Team CSC ganske udmærket. Med Jens Voigt ude i udbrydergruppen, klatrestærke Bobby Julich og Christian Vandevelde i feltet og et Discovery hold, der arbejdede alene i jagten, var kortene delt godt ud til fordel for det danske hold. Discovery Channel havde alle mand fremme, på nær Jason McCartney, som sad med i udbrudsgruppen, uden at det lykkedes at hente ind på gruppen.

Dagens indlagte spurt suverænt blev vundet af Jens Voigt.

Dagens udbrydere:
Shawn Milne (Health Net Presented By Maxxis), Jurgen Van De Walle (Quick Step), Mauro Da Dalto (Liquigas), Jens Voigt (Team CSC), Bram De Groot (Rabobank), Charly Wegelius (Liquigas), Steven Cozza (Team Slipstream powered by Chipotle), William Frischkorn (Team Slipstream powered by Chipotle), Nicolar Reistad (Jelly Belly Cycling Team), Kirk O'Bee (Health Net Presented By Maxxis), Mads Kaggestad (Credit Agricole), Kyle Gritters (Health Net Presented By Maxxis), Mike Sayers (BMC), Jason McCartney (Discovery), Torsten Hiekmann (Gerolsteiner), Aaron Olsen (T-mobile) og Jakob Piil (T-mobile)


Team CSC sad godt placeret lige efter en tydeligt frustreret Levi Leipheimer, som bare kunne se på, at hans folk måtte knokle alene for at minimere afstanden til udbryderne i et forsøg på at forsvare den gule førertrøje.

På dagens anden stigning umiddelbart efter den indlagte spurt angreb Discovery's Jason McCartney, men der var ingen af de øvrige udbrydere, som lod til at have interesse i at køre ham ind. I stedet lod de ham hænge alene i front, og efter forholdsvis kort tid lod han sig falde tilbage igen.

Da forspringet var nået op på 5 minutter satte Rabobank sig frem og hjalp Discovery i jagten. Det hollandske hold havde ellers både Bram De Groot og Theo Eltink med i udbruddet, men vurderede åbenbart, at de to ikke kunne stå distancen på dagens kategori 1 stigning. Hjælpen fra Rabobank fik da også forspringet til ret hurtigt at falde til 3:50 minutter.

Shawn Milne fra Team HealthNet var den næste, der forsøgte sig med et angreb fra udbrudsgruppen. På den lille nedkørsel fra en af de små stigninger stak han for at få et lille forspring, inden opstigningen til Sierra Road, men heller ikke her lod gruppen sig bringe ud af rytmen.

Team Slipstream-Chipotle besluttede at sætte en mand frem og hjælpe i fronten af feltet i et forsøg på at forsvare deres andenplads i det samlede klassement. Men det hjalp ikke synderligt på forspringet, som stadig var et godt stykke over de tre minutter. På det tidspunkt gik spekulationerne mere på, om Discovery holdet på trods af hjælpen fra Rabobank havde brugt så mange kræfter, at der ikke var mere at køre med, når rytterne skulle op ad de ti kilometer på dagens sidste stigning og Leipheimer dermed ville blive isoleret med risiko for angreb fra de øvrige klatrestærke ryttere i feltet. Det viste sig dog at være ubegrundede bekymringer.

Rabobanks arbejde i fronten af feltet havde før dagens kategori 1 stigning reduceret forspringet til omkring 2:30 minutter. Levi Leipheimer sad pakket godt ind af sine holdkammerater for at spare mest muligt på kræfterne inden dagens afgørende slag. I ledsagebilen med Johan Bruyneel havde han desuden Lance Armstrong, som kunne iagttage, hvordan holdet hele dagen havde været sat på arbejde.

Allerede tidligt på stigningen op til Sierra Road blev udbrydergruppen splittet af en stærkt kørende Jens Voigt, som sammen med Jason McCartney hurtigt kom op til Shawn Mill, og i feltet tog Levi Leipheimer i bedste Armstrong-stil sagen i egen hånd og kørte af sted, men han fik hurtigt følgeskab af Chris Horner fra Lotto mandskabet og Robert Gesink fra Rabobank. Udbrydergruppen faldt fra hinanden og blev hentet af Leipheimer og hans følgesvende en efter en.

Til sidst var det kun Voigt og McCartney, der manglede at blive hentet, men mod toppen af stigningen var de også hentet, og med 22 km til mål bestod den fem mand store frontgruppe af Jason McCartney, Jens Voigt, Robert Gesink, Chris Horner og Levi Leipheimer. Omkring et minut efter dem sad en mindre gruppe på omkring 15 ryttere med blandt andet Paolo Bettini og Allan Davis samt flere ryttere fra det oprindelige udbrud.

Forfølgerne:
Paolo Bettini (Quick Step), Bobby Julich (Team CSC), Christian Vandevelde (Team CSC), Mauricio Alberto Ardila Cano (Rabobank), Bram De Groot (Rabobank), Oliver Zaugg (Gerolsteiner), Michael Rogers (T-mobile), Dimitri Fofonov (Credit Agricole), Franco Pellizotti (Liquigas), Christopher Baldwin (Toyota United Pro), Josep Jufre Pou (Predictor-Lotto) , Rory Sutherland (Health Net Presented By Maxxis)

På nedkørslen var det hele tiden Levi Leipheimer og holdkammeraten Jason McCartney, der førte an. Der var på intet tidspunkt tvivl om, at Leipheimers mål var at cementere positionen som den førende rytter i løbet og måske viske den lidet ærefulde jurykendelse fra forleden af. For Jens Voigts vedkommende drejede det sig om at hænge på. Paolo Bettini forsøgte at stikke fra forfølgergruppen og nå op til de forreste, men forsøget mislykkedes, og han måtte lade sig falde tilbage til gruppen, som med omkring ni kilometer til mål fortsat havde omkring et minut op til femmands-gruppen.

Umiddelbart efter forsøgte Levi Leipheimer at splitte gruppen, og et øjeblik så det ud som om Jens Voigt havde opgivet at følge med det opskruede tempo, men med et uimodståeligt ryk kom han op og lagde sig i spidsen. Til gengæld fik Voigts ryk femmands-gruppen til at gå fra hinanden, og nu var det Levi Leipheimer, Jens Voigt og Chris Horner fra Predictor-Lotto holdet, der var alene i spidsen, mens Jason McCartney og Robert Gesink måtte opgive at følge med. Kort før mål så det ud som om fronttrioen var tæt på at blive hentet, men det lykkedes dem at holde den store gruppe af jagtende ryttere efter sig, og i spurten viste den bomstærke tysker fra det danske hold, at han er ufattelig farlig, når det gælder mand til mand afgørelser, og han sikrede sig Team CSC’s anden etapesejr på to dage.

Leipheimer forsvarede sin førsteplads i det samlede klassement, men Jens Voigt ligger nu lige efter på en andenplads, kun tre sekunder efter, og med Chris Horner på tredjepladsen.

Resultat af 3. etape
1 Jens Voigt (Ger) Team CSC 3.43.44
2 Levi Leipheimer (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team
3 Christopher Horner (USA) Predictor-Lotto
4 Robert Gesink (Ned) Rabobank 0.04
5 Paolo Bettini (Ita) Quick Step
6 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC
7 Enrico Gasparotto (Ita) Liquigas
8 Dimitri Fofonov (Kaz) Credit Agricole
9 Bram De Groot (Ned) Rabobank
10 Sergey Lagutin (Uzb) Navigators Insurance Cycling Team
11 Josep Jufre Pou (Spa) Predictor-Lotto
12 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner
13 Christian Vandevelde (USA) Team CSC
14 Mauricio Alberto Ardila Cano (Col) Rabobank
15 Rory Sutherland (Aus) Health Net Presented By Maxxis
16 Mads Kaggestad (Nor) Credit Agricole
17 Ben Day (Aus) Navigators Insurance Cycling Team
18 Ryder Hesjedal (Can) Health Net Presented By Maxxis
19 Theo Eltink (Ned) Rabobank
20 Oliver Zaugg (Swi) Gerolsteiner
21 Thomas Peterson (USA) Team Slipstream powered by Chipotle
22 Bobby Julich (USA) Team CSC
23 Anthony Colby (USA) Colavita Sutter Home
24 Veleriy Kobzarenko (Ukr) Navigators Insurance Cycling Team
25 Danny Pate (USA) Team Slipstream powered by Chipotle
26 Michael Rogers (Aus) T-Mobile
27 Jakob Piil (Den) T-Mobile
28 Matthew Lloyd (Aus) Predictor-Lotto
29 Franco Pellizotti (Ita) Liquigas
30 Kim Kirchen (Lux) T-Mobile
31 Christopher Baldwin (USA) Toyota United Pro
32 Bernhard Kohl (Aut) Gerolsteiner
33 Justin England (USA) Toyota United Pro
34 Glen Alan Chadwick (Aus) Navigators Insurance Cycling Team
35 Geert Verheyen (Bel) Quick Step
36 Jason Mccartney (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team
37 Bram Tankink (Ned) Quick Step 0.18
38 Steven Cozza (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 3.03
39 Jonathan Patrick McCarty (USA) Team Slipstream powered by Chipotle
40 Ian McKissick (USA) BMC
41 Lucas Euser (USA) Team Slipstream powered by Chipotle
42 Ivan Basso (Ita) Discovery Channel Pro Cycling Team
43 Fabian Cancellara (Swi) Team CSC
44 Jurgen Van De Walle (Bel) Quick Step
45 Viktar Rapinski (Blr) Navigators Insurance Cycling Team
46 Sven Krauss (Ger) Gerolsteiner
47 John Devine (USA) USA National team
48 Benjamin Jacques-Maynes (USA) Priority Health Cycling Team
49 Adam Hansen (Aus) T-Mobile
50 William Frischkorn (USA) Team Slipstream powered by Chipotle
51 Karsten Kroon (Ned) Team CSC
52 Christophe Laurent (Fra) Credit Agricole
53 Cyril Lemoine (Fra) Credit Agricole
54 Christophe Kern (Fra) Credit Agricole
55 Alexandre Moos (Swi) BMC
56 Fred Rodriguez (USA) Predictor-Lotto
57 Michael Barry (Can) T-Mobile
58 Jason Donald (USA) Team Slipstream powered by Chipotle
59 George Hincapie (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team
60 Jackson Stewart (USA) BMC
61 Hilton Clarke (Aus) Navigators Insurance Cycling Team
62 David Vitoria (Swi) BMC
63 Darren Lill (RSA) Navigators Insurance Cycling Team
64 Peter Hatton (Aus) Colavita Sutter Home
65 Aaron Olsen (USA) T-Mobile
66 Timothy Johnson (USA) Health Net Presented By Maxxis
67 Andrew Bajadali (USA) Jelly Belly Cycling Team
68 Heath Blackgrove (NZl) Toyota United Pro
69 Luca Paolini (Ita) Liquigas
70 Giovanni Visconti (Ita) Quick Step
71 Mauro Facci (Ita) Quick Step
72 Russell Downing (GBr) Health Net Presented By Maxxis
73 Mario Aerts (Bel) Predictor-Lotto
74 Kirk O'bee (USA) Health Net Presented By Maxxis
75 Jonathan Garcia (USA) BMC 9.55
76 Tom Zirbel (USA) Priority Health Cycling Team
77 Sébastien Hinault (Fra) Credit Agricole
78 Gerald Ciolek (Ger) T-Mobile
79 Jean Marc Marino (Fra) Credit Agricole
80 Thor Hushovd (Nor) Credit Agricole
81 Kjell Carlström (Fin) Liquigas
82 Torsten Hiekmann (Ger) Gerolsteiner
83 Brent Bookwalter (USA) USA National team
84 Thomas Danielson (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team
85 Karl Menzies (Aus) Health Net Presented By Maxxis
86 Greg Henderson (NZl) T-Mobile
87 Chris Wherry (USA) Toyota United Pro
88 Jeremy Powers (USA) Jelly Belly Cycling Team
89 Shawn Milne (USA) Health Net Presented By Maxxis
90 Kyle Gritters (USA) Health Net Presented By Maxxis
91 Mauro Da Dalto (Ita) Liquigas
92 Charly Wegelius (GBr) Liquigas
93 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas
94 Edward King (USA) Priority Health Cycling Team
95 Grischa Jan Niermann (Ger) Rabobank 14.51
96 Graeme Brown (Aus) Rabobank
97 Mathew Hayman (Aus) Rabobank
98 Caleb Manion (USA) Toyota United Pro
99 Volker Ordowski (Ger) Gerolsteiner
100 Michael Jones (USA) Jelly Belly Cycling Team
101 Scott Nydam (USA) BMC
102 Matteo Tosatto (Ita) Quick Step
103 Michael Rasmussen (Den) Rabobank
104 Caleb Fairly (USA) USA National team
105 Charles Dionne (Can) Colavita Sutter Home
106 Peter Wrolich (Aut) Gerolsteiner
107 Nic Ingels (Bel) Predictor-Lotto
108 Brice Jones (USA) Jelly Belly Cycling Team
109 Tyler Wren (USA) Colavita Sutter Home
110 Philip Zajicek (USA) Navigators Insurance Cycling Team
111 Michael Sayers (USA) BMC
112 Taylor Tolleson (USA) Team Slipstream powered by Chipotle
113 Alexander Candelario (USA) Jelly Belly Cycling Team
114 Brian Sheedy (USA) Priority Health Cycling Team
115 Nicolar Reistad (USA) Jelly Belly Cycling Team
116 Brian Vandborg (Den) Discovery Channel Pro Cycling Team
117 Antonio Cruz (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team
118 Juan José Haedo (Arg) Team CSC
119 Henk Vogels (Aus) Toyota United Pro
120 Nicolas Gates (Aus) Predictor-Lotto
121 Robert Förster (Ger) Gerolsteiner
122 Bart Dockx (Bel) Predictor-Lotto
123 Sean Sullivan (Aus) Toyota United Pro
124 Ivan Dominguez (Cub) Toyota United Pro 14.57
125 Garrett Peltonen (USA) Priority Health Cycling Team 17.22
126 Tejay Van Garderen (USA) USA National team
127 Alejandro Acton (Arg) Colavita Sutter Home
128 Davide Frattini (Ita) Colavita Sutter Home
129 Bryce Mead (USA) Jelly Belly Cycling Team
130 Ken Hanson (USA) BMC

Samlet stilling efter 3. etape
1 Levi Leipheimer (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team 12.46.25
2 Jens Voigt (Ger) Team CSC 0.03
3 Rory Sutherland (Aus) Health Net Presented By Maxxis 0.15
4 Christopher Horner (USA) Predictor-Lotto 0.16
5 Mauricio Alberto Ardila Cano (Col) Rabobank 0.17
6 Ben Day (Aus) Navigators Insurance Cycling Team 0.18
7 Ryder Hesjedal (Can) Health Net Presented By Maxxis 0.19
8 Michael Rogers (Aus) T-Mobile
9 Sergey Lagutin (Uzb) Navigators Insurance Cycling Team 0.20
10 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC
11 Franco Pellizotti (Ita) Liquigas 0.23
12 Veleriy Kobzarenko (Ukr) Navigators Insurance Cycling Team
13 Bobby Julich (USA) Team CSC 0.24
14 Christopher Baldwin (USA) Toyota United Pro
15 Kim Kirchen (Lux) T-Mobile 0.25
16 Christian Vandevelde (USA) Team CSC 0.27
17 Enrico Gasparotto (Ita) Liquigas
18 Danny Pate (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 0.28
19 Matthew Lloyd (Aus) Predictor-Lotto 0.29
20 Jason Mccartney (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team
21 Mads Kaggestad (Nor) Credit Agricole
22 Justin England (USA) Toyota United Pro 0.30
23 Anthony Colby (USA) Colavita Sutter Home
24 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner 0.31
25 Josep Jufre Pou (Spa) Predictor-Lotto 0.34
26 Bram De Groot (Ned) Rabobank
27 Geert Verheyen (Bel) Quick Step 0.36
28 Jakob Piil (Den) T-Mobile
29 Robert Gesink (Ned) Rabobank
30 Theo Eltink (Ned) Rabobank 0.38
31 Oliver Zaugg (Swi) Gerolsteiner 0.39
32 Dimitri Fofonov (Kaz) Credit Agricole 0.43
33 Glen Alan Chadwick (Aus) Navigators Insurance Cycling Team 0.44
34 Thomas Peterson (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 0.49
35 Bram Tankink (Ned) Quick Step 0.50
36 Bernhard Kohl (Aut) Gerolsteiner 0.51
37 Paolo Bettini (Ita) Quick Step 0.52
38 Benjamin Jacques-Maynes (USA) Priority Health Cycling Team 3.14
39 Hilton Clarke (Aus) Navigators Insurance Cycling Team
40 Fabian Cancellara (Swi) Team CSC 3.15
41 George Hincapie (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team
42 Adam Hansen (Aus) T-Mobile
43 Timothy Johnson (USA) Health Net Presented By Maxxis 3.21
44 Ivan Basso (Ita) Discovery Channel Pro Cycling Team 3.23
45 Heath Blackgrove (NZl) Toyota United Pro 3.24
46 Ian McKissick (USA) BMC 3.25
47 Karsten Kroon (Ned) Team CSC 3.26
48 Fred Rodriguez (USA) Predictor-Lotto 3.27
49 Jurgen Van De Walle (Bel) Quick Step 3.28
50 Jonathan Patrick McCarty (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 3.31
51 Kirk O'bee (USA) Health Net Presented By Maxxis 3.32
52 Christophe Kern (Fra) Credit Agricole
53 Christophe Laurent (Fra) Credit Agricole 3.33
54 Russell Downing (GBr) Health Net Presented By Maxxis 3.34
55 David Vitoria (Swi) BMC
56 Luca Paolini (Ita) Liquigas 3.35
57 Lucas Euser (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 3.36
58 Mauro Facci (Ita) Quick Step 3.37
59 Cyril Lemoine (Fra) Credit Agricole 3.39
60 Viktar Rapinski (Blr) Navigators Insurance Cycling Team
61 Peter Hatton (Aus) Colavita Sutter Home 3.40
62 Giovanni Visconti (Ita) Quick Step
63 Michael Barry (Can) T-Mobile
64 Darren Lill (RSA) Navigators Insurance Cycling Team 3.42
65 Jackson Stewart (USA) BMC
66 Andrew Bajadali (USA) Jelly Belly Cycling Team
67 Alexandre Moos (Swi) BMC 3.43
68 Jason Donald (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 3.50
69 Sven Krauss (Ger) Gerolsteiner 3.52
70 John Devine (USA) USA National team 3.54
71 Mario Aerts (Bel) Predictor-Lotto 4.04
72 Aaron Olsen (USA) T-Mobile 4.10
73 William Frischkorn (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 4.11
74 Steven Cozza (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 7.55
75 Thomas Danielson (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team 10.11
76 Karl Menzies (Aus) Health Net Presented By Maxxis 10.14
77 Chris Wherry (USA) Toyota United Pro 10.16
78 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas 10.18
79 Thor Hushovd (Nor) Credit Agricole 10.19
80 Greg Henderson (NZl) T-Mobile 10.20
81 Shawn Milne (USA) Health Net Presented By Maxxis 10.21
82 Jean Marc Marino (Fra) Credit Agricole
83 Mauro Da Dalto (Ita) Liquigas 10.24
84 Charly Wegelius (GBr) Liquigas
85 Edward King (USA) Priority Health Cycling Team 10.31
86 Sébastien Hinault (Fra) Credit Agricole 10.32
87 Kyle Gritters (USA) Health Net Presented By Maxxis 10.33
88 Kjell Carlström (Fin) Liquigas 10.36
89 Brent Bookwalter (USA) USA National team 10.38
90 Gerald Ciolek (Ger) T-Mobile
91 Jeremy Powers (USA) Jelly Belly Cycling Team
92 Torsten Hiekmann (Ger) Gerolsteiner 10.43
93 Jonathan Garcia (USA) BMC 11.07
94 Tom Zirbel (USA) Priority Health Cycling Team 13.54
95 Taylor Tolleson (USA) Team Slipstream powered by Chipotle 15.10
96 Juan José Haedo (Arg) Team CSC 15.13
97 Brian Vandborg (Den) Discovery Channel Pro Cycling Team 15.14
98 Graeme Brown (Aus) Rabobank 15.20
99 Philip Zajicek (USA) Navigators Insurance Cycling Team
100 Grischa Jan Niermann (Ger) Rabobank 15.22
101 Bart Dockx (Bel) Predictor-Lotto 15.23
102 Tyler Wren (USA) Colavita Sutter Home 15.24
103 Matteo Tosatto (Ita) Quick Step 15.25
104 Antonio Cruz (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team 15.29
105 Nic Ingels (Bel) Predictor-Lotto 15.33
106 Scott Nydam (USA) BMC 15.35
107 Mathew Hayman (Aus) Rabobank
108 Nicolar Reistad (USA) Jelly Belly Cycling Team 15.36
109 Nicolas Gates (Aus) Predictor-Lotto 15.38
110 Ivan Dominguez (Cub) Toyota United Pro 15.39
111 Caleb Manion (USA) Toyota United Pro 15.40
112 Alexander Candelario (USA) Jelly Belly Cycling Team
113 Volker Ordowski (Ger) Gerolsteiner
114 Michael Rasmussen (Den) Rabobank 15.43
115 Peter Wrolich (Aut) Gerolsteiner 15.51
116 Tejay Van Garderen (USA) USA National team 17.57
117 Robert Förster (Ger) Gerolsteiner 19.01
118 Brice Jones (USA) Jelly Belly Cycling Team
119 Sean Sullivan (Aus) Toyota United Pro 19.03
120 Michael Jones (USA) Jelly Belly Cycling Team 19.10
121 Brian Sheedy (USA) Priority Health Cycling Team 19.12
122 Charles Dionne (Can) Colavita Sutter Home 19.18
123 Henk Vogels (Aus) Toyota United Pro 19.25
124 Michael Sayers (USA) BMC 19.26
125 Caleb Fairly (USA) USA National team 19.29
126 Alejandro Acton (Arg) Colavita Sutter Home 21.24
127 Davide Frattini (Ita) Colavita Sutter Home 21.27
128 Garrett Peltonen (USA) Priority Health Cycling Team 21.28
129 Bryce Mead (USA) Jelly Belly Cycling Team 21.53
130 Ken Hanson (USA) BMC 21.55

Læs også
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Antwerp Port Epic / Sels ...(1.1) 19/05

Ronde van Limburg(1.1) 20/05

Veenendaal-Veenendaal(1.1) 18/05

Tour of Hellas(2.1) 15/05-19/05

Orlen Nations GP(2.NCUP) 15/05-19/05

Antwerp Port Epic / Sels ...(1.1) 19/05

Ronde van Limburg(1.1) 20/05

Tour of Estonia(2.1) 23/05-25/05

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?