Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 3. etape af Vuelta a Andalucia

Optakt: 3. etape af Vuelta a Andalucia

18. februar 2022 15:57Foto: Sirotti

Alessandro Covi fortsatte sin drømmeuge med at tage karrierens anden sejr bare fem dage efter den første, og han er nu sikkert iført førertrøjen. Den burde han have mulighed for at forsvare fredag, hvor løbets letteste etape venter, mens selvom feltets få sprintere utvivlsomt drømmer om en reduceret massespurt, er det langt fra givet, at et udbrud ikke vil lykkes på en dag med knap 3000 højdemeter og meget lidt fladt terræn.

Artiklen fortsætter efter videoen.

 DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (MED KAPTAJNER)
 DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (UDEN KAPTAJNER)

 FÅ DISCOVERY+ TIL HALV PRIS MED FELTET.DK

 

Ruten

Der er en grund til, at sprinterne ofte holder sig langt væk fra det andalusiske løb. Selv de lette etaper byder nemlig på masser af klatring, og det kommer til udtryk på fredagens etape, der er ugens nemmeste. Her er de sidste 30 km nemlig enten faldende eller relativt flade, men det ændrer ikke på, at der stadig skal klatres næsten 3000 højdemeter. Den slags åbner altid døren for et udbrud, der bør have en god chance for at udnytte de nu større tidsforskelle, men der er også tilstrækkeligt med klatrestærke hurtige folk i feltet til, at feltet til slut skal afgøre kampen om etapesejren i en stigende spurt.

 

I alt skal der tilbagelægges 176,9 km, som fører feltet fra Lucena til Otura, der er en forstad til Granada. Startbyen ligger midt i de andalusiske bjerge, og derfor er det en knaldhård indledning. Med det samme kører man mod sydøst og ned ad en bakke, inden det går mod syd op ad endnu en bakke (4,3 km, 4,0%), som leder op til dagens spurt, der passeres efter 16,6 km. Derfra går det via en nedkørsel mod sydøst, inden man skal op og ned ad endnu en bakke (2,2 km, 5,3%) for derefter at køre mod øst op ad kategori 3-stigningen Alto de El Higueral (3,9 km, 7,0%), der er en helt jævn stigning med top efter 29,0 km.

 

Læs også
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation

 

Herefter venter en lidt længere nedkørsel, der fører mod nordøst, inden det stiger let frem til bunden af kategori 3-stigningen Puerto del Morron (5,2 km, 5,4%), der stiger med 6-8%, inden den flader ud med 2,5% over de sidste 1200 m frem til toppen, som rundes efter 49,4 km. En let nedkørsel leder videre mod øst, inden det går mod sydøst op ad dagens sværeste stigning, kategori 2-stigningen Puerto de Tocon (4,7 km, 6,1%), der stiger med 6-8% over de første 3 km, men derefter flader ud.

 

Toppen rundes efter 66,6 km, og nu er den sværeste del overstået. Efter en teknisk nedkørsel, der leder mod syd, rammer man et fladere område, hvor man kører mod syd ned til byen Loreno, idet der dog er flere mindre bakker undervejs. Herfra går det videre mod syd op over to bakker, hvoraf den sidste stiger med 4,7% over 2,4 km og har top efter 94 km, inden det kun stiger ganske, ganske let, når man herfra fortsætter videre mod syd.

 

Efter den lettere fase tager etapen fat igen, når man kører mod syd og nordøst op ad kategori 3-stigningen Alto de Cacin (7,6 km, 3,9%), der efter en meget let start har 3 km med 5-6% umiddelbart inden toppen, der rundes efter 110,8 km. De sidste 42,4 km indledes med en teknisk nedkørsel, der leder mod nordøst, inden man kører mod sydøst op ad en bakke (3,4 km, 6,2%), der har top efter 121 km. Et kort plateau følges herfra mod nordøst, inden det falder i samme retning ned mod dagens sidste spurt, som er placeret efter 129,8 km.

 

Nu følger man en ganske let faldende og lige vej mod nordøst frem til udkanten af Granada, hvorefter man drejer mod sydøst og senere nordøst. Nu er det først let stigende og siden let faldende, inden man når ind til målbyen, hvor de sidste 3 km stiger let, den sidste kilometer med 2,1% i snit. Der er tale om en ganske kringlet finale, hvor man drejer skarpt to gange med 2900 m igen, hvorefter vejen bugter sig frem mod et blødt højresving med 1400 m igen og slutteligt et skarpt sving, der leder ind på den bare 400 m lange og seks meter brede opløbsstrækning.

 

Etapen byder på i alt 2873 højdemeter.

 

Otura har kun én gang tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb. Det var på første etape i dette løb i 2006, hvor de to Garcia Quesada-brødre sammen kørte væk fra et syvmandsudbrud, hvorefter Adolfo slog brormand Carlos i spurten - i øvrigt 31 minutter, inden det slagne felt nåede frem.

 

 

 

 

Læs også
Optakt: 3. etape af Tour de Romandie

 

 

 

 

 

 

 DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (MED KAPTAJNER)
 DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (UDEN KAPTAJNER)

 FÅ DISCOVERY+ TIL HALV PRIS MED FELTET.DK

 

Vejret

Det forrygende vejr fortsætter, og nu bliver det endda decideret varmt. Fredagen bliver skyfri, og temperaturen i målbyen vil nå hele 21 grader. Igen vil der bare være en svag vind (5-6 km/t), denne gang fra sydvest. Det giver i starten primært sidemedvind frem til toppen af Morron og derefter sidemodvind frem til toppen af sidste stigning. Derfra vil der være med- og sidemedvind, indtil man med 2,9 km igen får sidemodvind og slutteligt direkte modvind over de sidste 400 m.

 

Favoritterne

Muren blev akkurat lige så spektakulær, som man kunne have spået, og det viste sig, at både rene klatrere og feltets puncheurs kunne være med helt fremme. Generelt var det dog førstnævnte, der havde overhånden, for udover den sejrende Alessandro Covi, der med nogen forsinkelse endelig har fundet formen og viser sit tårnhøje niveau, var det kun den uheldige Gonzalo Serrano, der som en lidt tungere mand kunne være med fremme. Ellers var det knap så eksplosive, men formstærke Miguel Angel Lopez, Ivan Ramiro Soda og Jack Haig, der gjorde det bedst.

 

Som bekendt er der en vis sandsynlighed for, at dette var den bedste chance for at gøre forskelle mellem de allerbedste, og i et løb uden bonussekunder kan det være vigtigt for Lopez og Sosa, at de vandt lidt tid på alle de øvrige klassementsryttere. De sekunder kan være ganske afgørende, hvis det på søndagens bløde stigning ender i en spurt på toppen. For løbet er det samtidig herligt, at det er en lidt tungere fyr som Covi og ikke Lopez, der er i front. Lopez bliver nemlig meget svær at sætte på søndag, men det er langt mere åbent, om Covi kan holde sig til Lopez på en længere stigning.

 

Læs også
Optakt: 6. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Inden vi kommer så langt, er der dog to etaper, der skal overstås. Det er løbets letteste, men det betyder bestemt ikke, at det er let! Begge dage skal der klatres omkring 3000 højdemeter, og begge dage starter etaperne meget hårdt. Det gælder særligt på lørdag, hvor de skal over løbets i særklasse vanskeligste bjerg straks fra start.

 

Alligevel er det disse to etaper, de få sprintere har udset, og det skyldes naturligvis, at begge etaper har en efter andalusisk standard let anden halvdel. Det bliver dog en voldsom opgave at skulle kontrollere disse meget vanskelige etaper. Lørdag vil jeg tro, at klassementsrytterne rører på sig på Alto del Purche fra start, og det kan meget vel skabe så stærkt et udbrud, at de aldrig bliver hentet. I morgen er der nok en større chance for, at favoritterne holder sig lidt i ro. Ganske vist er starten svær nok til, at der kunne blive kørt cykelløb, og ganske vist skal man på denne rute griber de få muligheder, der er, men det vil nok være klogest at gemme kræfterne til weekenden.

 

Alligevel bliver det helt sikkert en vild start. Alle ved, at udbruddet har en stor chance, og terrænet er så hårdt, at vi formentlig vil se feltet eksplodere. Mange af sprinterne vil sikkert også blive sat af, og hvis det virkelig går vildt for sig, kan klassementsrytterne også blive inspireret til at forsøge sig. Uanset hvad vil vi helt sikkert få et udbrud, der er meget stærkere end det, vi har set hidtil.

 

Hvem skal så jagte? UAE skal kontrollere for Alessandro Covi, men de er bare fem mand. Derudover er der de hold, der kunne have interesse i en spurt. Det gælder først og fremmest Quick-Step, Intermarché, Total, Eolo og UAE selv, og derudover kunne BikeExchange og Alpecin måske kaste sig ind i kampen. Det er bare værd at bemærke, at det kun er Quick-Step, der er relativt stærke i dette terræn, og hvis belgierne i stedet går i udbrud, hvad der er en god chance for, har jeg svært ved at se, at de svage sprinterhold kan skabe samling.

 

Nej, vi skal have klassementsholdene i aktion, og det kommer de kun, hvis udbruddet er farligt. Det kan det imidlertid næsten heller ikke undgå at blive. Med den hårde start vil det være klatrestærke folk i gruppen, og de har alle tabt så lidt tid, at klassementet vil være truet. UAE kan ikke kontrollere etapen med deres lille og ikke alt for stærke hold, og så er spørgsmålet, om ikke Astana, der dog heller ikke er specielt stærke i bredden, vil give en hånd med.

 

Jeg tror, at meget vil afhænge af, hvad Bahrain og Ineos gør. De har stærke hold og tror formentlig stadig på, at de kan vinde løbet. Netop fordi de er stærke i bredden, er det imidlertid også sandsynligt, at de sender en mand med i udbrud, og så har vi balladen. Kører der en gruppe med stærke folk fra særligt de to hold, kan jeg være stærkt i tvivl om, hvorvidt UAE og Astana med hjælp fra sprinterholdene kan hente dem.

 

Derfor ser jeg to scenarier. Enten får vi et stærkt udbrud, hvor de stærkeste hold - særligt Bahrain - er repræsenteret, hvorefter Astana og UAE viser sig ude af stand til at hente dem. I det tilfælde får vi en udbrudssejr, og så vil det formentlig være med et stærkt udbrud, der reelt også kan bringe trøjen i spil. Alternativt vil UAE og Astana få hjælp af flere af de stærke hold til at undgå at klassementet glider dem af hænde, og så kan det blive samlet til en spurt. I det tilfælde vil etapen dog formentlig have været så knaldhård, at mange af de hurtigste er faldet fra. Den ikke-kategoriserede stigning med top ca. 30 km fra mål er svær og kan rydde pænt ud i feltet, hvis der jagtes hårdt.

 

Det er uhyre åbent, hvordan det ender, men jeg hælder nok mest til, at vi får udbruddet hentet. Det er kun Bahrain, der for alvor har bredden, og jeg ser en god chance for, at UAE, Astana, Ineos og Movistar alle tror så meget på en enkelt kaptajn, at de vil forsøge at kontrollere. Mit gæt er derfor, at vi får en spurt - i et meget reduceret felt - men kører der et udbrud, kan det ende med at koste Covi trøjen.

 

Selve spurten er ret kringlet med et sving bare 400 m fra stregen, men i et formentlig ret lille felt vil det lægge en dæmper på positionskampen. Samtidig er det jo et felt helt uden sprintertog, og derfor vil det i vidt omfang være op til sprinteren selv at anbringe sig godt inden det vigtige sidste sving. Og så er det jo en faktor, at det stiger med godt 2%.

 

Læs også
Legende: Pogacar ville være fem minutter efter Merckx

 

Jeg vælger med nogen tøven at pege på Jhonatan Narvaez. Ecuadorianeren er åbenlyst ikke i topform, men her skal han også ”bare” køre en spurt. Det er sjældent, han spurter, men han er hurtigere, end han viser. Det har vi blandt andet set, da han vandt Coppi e Bartali i 2020 i kraft af sine mange bonussekunder, men også i Burgos har han vist sin hurtighed. Han sidder med hjem i et reduceret felt på denne rute, og han er bedst i stigende finaler. Vigtigt er det også, at han har den uhyre formstærke Magnus Sheffield, der meget vel kunne sætte ham perfekt op til spurten inden svinget, måske med hjælp fra Ben Turner, der så godt ud i dag. Det er måske det bedste tog, og det er i denne finale vigtigt. Det skal være et hårdt løb, hvis vi skal af med de på papiret hurtigere folk, men det tror jeg, at vi får. Derfor peger jeg på ham. Jeg kan heller ikke helt udelukke, at de spurter med Turner, der er ganske hurtig, men det vil trods alt undre mig, når de har Narvaez til start.

 

Dernæst peger jeg på Gonzalo Serrano. Spanieren har nu set ganske stærk ud to dage i træk, og han synes at være ved at finde noget form. Det er sjældent, at han spurter, men jeg blev ret overrasket over hans flotte resultat på 1. etape i England sidste år, hvor det også var en let stigende finale. Det vidner om, at han er hurtigere end som så, og han sidder også med hjem efter en hård dag. Det stigende opløb passer ham, og han viste i dag, at han ikke er helt tunge i positionskampen, selvom holdet er svagt. Spurter han som i England, kommer han i hvert fald tæt på sejren i dette felt.

 

Det er nu, Matteo Trentin skal vise, at hans spurttræning, der er forårsaget af sidste års endeløse serie af skuffelser, har båret frugt. Han har vist fin form både i Murcia og her, men, og selvom han altid skuffer i stigende spurter, burde det ikke være en helt ringe spurt for ham. Mod Narvaez og Serrano vil han dog utvivlsomt stå bedre i en flad spurt, men min primære bekymring er Covi. Er udbruddet stærkt, kan Trentin blive ofret på et hold, der har bare fire hjælpere. Får han lov at spare sig, har han dog et stærkt våben i sin fine positionering i denne finale. Jeg vil tro, at de kører spurten for Trentin, men har de brugt ham op, vil Alessandro Covi sikkert selv spurte. I dette let stigende opløb bør han være hurtig nok til at vinde, særligt hvis det har været hårdt, men som udgangspunkt vil han formentlig helst give Trentin chancen for at få en meget tiltrængt sejr.

 

Efter i dag er jeg blevet lidt mere fortrøstningsfuld på vegne af Biniam Girmay, men jeg er stadig bange for, at han får det for hårdt. Han har skuffet på bakkerne i år, senest i Murcia og på 1. etape, og hvis etapen bliver så hård, som jeg venter, tror jeg, at han falder fra. Hvis til gengæld han kommer med hjem, vil han nok være min favorit. Det let stigende opløb minder om det, der gav ham VM-sølv som hurtigste mand i feltet, og han viste på Mallorca, at han kan slå rigtige sprintere. Det kræver bare, at han overlever, ligesom jeg er bekymret for hans positionering.

 

Lidt af det samme kan siges om Vincenzo Albanese. Også han er utvivlsomt hurtigere end mine tre favoritter, og han vil elske det stigende opløb. Havde han været flyvende som på Mallorca, havde jeg også haft ham meget langt oppe, men hans kørsel i Murcia og her har været bekymrende. Jeg tror, at han får svært ved at komme med hjem, men lykkes det, vil han være en af de store favoritter, særligt hvis han har Francesco Gavazzi med hjem til at køre lead-out.

 

Det er Florian Senechal, der har det bedste tog, men spørgsmålet er, om han overlever. Det tvivler jeg på, da han har for vane at klatre svagt i de første løb, som vi også så i Saudi Tour. I dag endte han langt fra fronten, men det skyldes også, at han arbejdede i vinden. Den stigende spurt passer ham perfekt, og er han med hjem, vil han med sit stærke hold nok være min favorit. Det kræver bare, at han holder hele vejen. Et alternativ er Jannik Steimle , men heller ikke han har klatret imponerende, og jeg tvivler på, at vi ser ham i front uden Senechal. Spurten passer ham ellers fint. Falder de begge fra, kan holdet prøve Mikkel Honoré, men der er nok et par mand, der er hurtigere end ham, ligesom det kræver, at han kommer med hjem i et løb, han efter noget sygdom åbenbart bruger som træning. Ellers er Zdenek Stybar og Dries Devenyns halvhurtige, men næppe hurtige nok til at vinde.

 

Det var virkelig opløftende at se Stefano Oldani i dag. Han var langt bedre end ventet, og det taler for, at han kommer med hjem igen i morgen. Det stigende opløb passer ham, for det er i sådanne, han har spurtet bedst, ikke mindst i Polen. Hans hold er dog meget svagt, og det vil formentlig koste. Han har heller aldrig været rigtigt tæt på at vinde en spurt som professionel, og han mangler nok den sidste fart

 

Kiko Galvan må også regnes som kandidat. I dag bekræftede han den fine form fra Besseges, og han burde kunne komme med hjem. I Marseille kørte han vel sin hidtil bedste spurt, men generelt har han manglet noget fart. Det vil jeg også tro, at han vil gøre her, hvor han vil være uden megen støtte.

 

BikeExchange har Dion Smith, men jeg er ikke imponeret over hans form. Han så dog bedre ud i dag end på Mallorca, og når han er i form, klatrer han godt. Det stigende opløb er også noget for ham, men han synes kun at blive langsommere og langsommere. Det er ikke tilfældet, at han aldrig rigtigt har været tæt på at vinde en massespurt.

 

Læs også
Optakt: Vuelta Asturias

 

Caja Rural har Orluis Aular, der overraskede mig stort ved at sidde med de bedste i Murcia. Hans holdbarhed er svingende, men med de ben kommer han med hjem her. Det stigende opløb passer ham perfekt, som vi så, da han sidste år blev nr. 2 bag Serrano i den indledende puncheurspurt, men som vi også så i lørdags, er hans hurtighed begrænset. Hans hold i positionskampen er også svagt.

 

Israel-PT har Sep Vanmarcke, der ikke melder sig selv på toppen, men det har nu ikke været helt skidt hverken her eller i Provence. I sidstnævnte viste han sin hurtighed med en 2. plads bag Elia Viviani på 1. etape, hvor han i den lille gruppe endda slog Julian Alaphilippe. Også på Sardinien sidste år viste han sin fart, og det stigende opløb passer ham. Jeg vil dog tro, at der er hurtigere folk end ham. Et alternativ kunne være Corbin Strong , der har imponeret med sin holdbarhed i år, men han får svært ved at vinde, hvis han får chancen.

 

Hvad gør Ag2r? Jeg vil tro, at de giver Greg van Avermaet chancen. Belgieren vil kunne lide det stigende opløb, men det er også helt klart, at hans hurtighed slet ikke er som i gamle dage. Til gengæld har han et fremragende tog med potentielt set Stan Dewulf, Oliver Naesen og Benoit Cosnefroy. Det vil dog undre mig, hvis han stadig er hurtig nok til at vinde i dette selskab. Det er bestemt også muligt, at de kører for Cosnefroy. Han er ellers ikke sprinter, men han kørte en chokerende god massespurt i Luxembourg sidste år. Det stiger nok ikke helt nok til, at han kan vinde, men han før overrasket, og toget er godt.

 

Selvfølgelig skal Niccolo Bonifazio nævnes. Sammen med Girmay er han vel feltets hurtigste sprinter, og dette let stigende opløb er heller ikke værst. Han viste også fin form i Saudi Tour, men jeg har svært ved at se ham komme med hjem i dette terræn. Jeg tror, at han ryger af i første halvdel og kommer hjem sammen med en stor gruppetto. Men bliver det lidt mere roligt, passer det sene sving ham storartet, selvom hans hold nærmest ikke eksisterer.

 

Der er et par andre ryttere, der vil blande sig i spurten. Det gælder for Antonio Soto og Gotzon Martin hos Euskaltel, men de har ikke farten til at vinde. Måske giver Astana Simone Velasco chancen, men det vil undre mig, og det samme gælder for Edoardo Zambanini på Bahrain. Måske spurter Giovanni Aleotti for Bora, men det er usandsynligt, mens Lotto måske prøver med Cedric Beullens, men det er ret utænkeligt, at han kommer med hjem. Hos Human Powered Health har man Stephen Bassett, mens Sport Vlaanderen har Rune Herregodts, men de vinder ikke.

 

Som sagt er en udbrudssejr også sandsynlig, og det kan være med folk, der kan true trøjen. Det skal være meget stærke folk, der kan køre væk i den hårde start, men en god spurt kan også være vigtig i den lette afslutning. Som sagt vil chancen øges markant, hvis Bahrain og Ineos er med, og det får mig til at pege på Magnus Sheffield, Damiano Caruso, Edoardo Zambanini, men også Jhonatan Narvaez selv, ligesom jeg også kunne se Gonzalo Serrano gå i offensiven. Stikker det af, kunne det også være sjovt, hvis Alexey Lutsenko forsøger at rejse sig efter dagens skuffelse, men han får kun lov, hvis det er en meget stærk gruppe, der kommer væk. Andre kandidater er Lennard Kämna, der er udbryderkonge, men spurtsvag, Antonio Soto, Ben Turner, Mikkel Honoré, hvis han er ved at genfinde benene efter sygdommen, Dries Devenyns, Mauri Vansevenant og Zdenek Stybar.

 

Feltet.dks vinderbud: Jhonatan Narvaez

Øvrige vinderkandidater: Gonzalo Serrano, Matteo Trentin

Outsidere: Biniam Girmay, Vincenzo Albanese, Florian Senechal, Alessandro Covi, Jannik Steimle

Jokers: Stefano Oldani, Kiko Galvan, Dion Smith, Orluis Aular, Sep Vanmarcke, Greg van Avermaet, Benoit Cosnefroy, Niccolo Bonifazio, Mikkel Honoré

 

Kandidater til udbrud: Damiano Caruso, Jhonatan Narvaez, Magnus Sheffield, Lennard Kämna, Dries Devenyns, Zdenek Stybar, Mikkel Honoré, Mauri Vansevenant, Antonio Soto, Ben Turner, Edoardo Zambanini, Gonzalo Serrano, Alexey Lutsenko

 

 DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (MED KAPTAJNER)
 DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (UDEN KAPTAJNER)

 FÅ DISCOVERY+ TIL HALV PRIS MED FELTET.DK

Jhonatan Narvaez
Gonzalo Serrano, Matteo Trentin
Biniam Girmay, Vincenzo Albanese, Florian Senechal, Alessandro Covi, Jannik Steimle
Stefano Oldani, Kiko Galvan, Dion Smith, Orluis Aular, Sep Vanmarcke, Greg van Avermaet, Benoit Cosnefroy, Niccolo Bonifazio, Mikkel Honoré
Antonio Soto, Gotzon Martin, Simone Velasco, Edoardo Zambanini, Ben Turner, Corbin Strong, Stephen Bassett, Rune Herregodts, Damiano Caruso, Magnus Sheffield, Lennard Kämna, Dries Devenyns, Zdenek Stybar, Mauri Vansevenant, Ben Turner, Alexey Lutsenko
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Vuelta a Andalucia
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?