Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 4. etape af Tour of Oman

Optakt: 4. etape af Tour of Oman

12. februar 2024 22:35Foto: Giro du00b4Italia U23

Vejret er ved at forandre et historisk hårdt løb, men det er Paul Magnier næppe ked af, da han pludselig endte som vinder af det, der egentlig var en bjergetape. Desværre fortsætter vejret med at spille et puds, når løbet tirsdag fortsætter med en etape, der også er blevet forkortet, men denne gang er finalen heldigvis intakt, og dermed kan vi se frem til den herligt uforudsigelige finale i Yitti Hills, hvor Diego Ulissi sejrede for et år siden, og hvor både puncheurs og stærke sprintere kan drømme om sejren.

Artiklen fortsætter efter videoen.

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

 

Ruten

De ellers ret konservative arrangører af det omanske løb var i den grad i deres kreative hjørne, da de designede ruten til 2023-udgaven. Dagen efter den første nyskabelse ventede nemlig endnu en af slagsen, da rytterne på næstsidstedagen for første gang sluttede ved Yitti Hills. Det gav en vis tilbagevenden til fortiden, for hvor løbet i de første år havde nogle klassiske og velkendte finaler for løbets puncheurs, har denne slags afslutninger været fraværende i de senere år. Derfor jublede de eksplosive folk over udsigten til en ny puncheurfinale, der bød på en 1600 m lang bakke med top bare 900 m fra stregen, og det vil de gøre igen i år, hvor denne finale som de fire øvrige er med igen. Dermed er der lagt op til rigtig klassikerfest dagen inden løbets store finale på Green Mountain, akkurat som vi så det sidste år, hvor Diego Ulissi spurtede sig til sejr i en gruppe på ca. 40 mand - også selvom det dårlige vejr desværre har forkortet etapen fra 207,5 til bare 104 km.

 

Det dårlige vejr betyder altså, at man kun skal køre de sidste 104,0 km af den oprindeligt planlagte etape, og det betyder, at man nu kører fra Fanja til Yitti Hills. Startbyen ligger tæt på kysten nordvest for Muscat, og herfra kører man igennem let faldende terræn mod sydøst, inden det kortvarigt flader ud, mens man kører mod øst for dernæst atter at falde, når man kører det sidste stykke mod nord ud til udkanten af Muscat.

 

Læs også
Ny stjerne til Giroen?

 

Her drejer man mod øst for at køre ind gennem forstæderne igennem helt fladt terræn frem til dagens første spurt, der kommer efter 37,3 km. Herfra går det kortvarigt videre gennem forstæderne, inden man drejer mod syd for at passere en af løbets klassiske stigninger Boucher al Amerat (3,4 km, 9,0%), der tidligere spillede en nøglerolle i en hyppigt brugt finale, og som stiger relativt jævnt med 8-11%. Toppen rundes efter 51,7 km, hvorefter de sidste 52,3 km indledes med en nedkørsel, der leder videre mod nord, inden det går igennem let faldende terræn mod sydøst længere ud i ørkenen. Hurtigt vender man dog rundt for i stedet at køre mod nordøst tilbage mod kysten igennem terræn, der er ganske let kuperet.

 

Her indledes finalen, når drejer mod sydøst for at køre hen langs vandet ad en vej, der er ganske kuperet med hele tre mindre bakker. Først stiger det ganske let, indtil man skal op ad den ikke-kategoriserede Wadu Al Kabir (1,1 km, 5,8%), der har top med 16,5 km igen. En kort nedkørsel leder videre mod sydøst, inden man med det samme skal videre op ad Al Jissah (2,5 km, 6,9%), der efter en lidt blødere start slutter med først 1000 m med 6,0% og siden 1200 m med 8,9%.

 

Toppen rundes efter 93,2 km i forbindelse med dagens sidste spurt, hvorefter de sidste 10,8 km indledes med en nedkørsel, der leder videre mod nordøst. Herefter bliver det kortvarigt fladt, når man kører mod sydøst, syd og slutteligt sydvest direkte frem til bunden af stigningen Yitti Hills (1,6 km, 6,6%), der stiger med 7-8% over den første kilometer og siden 3,7% frem mod toppen som rundes efter 206,8 km, hvorefter de sidste 900 m er først let faldende over 300 m og siden let stigende over 600 m. Der er et skarpt sving i bunden af bakken, som går ad en ganske snoet vej, indtil man på toppen drejer skarp til højre for at køre frem til en U-vending med 550 m igen.

 

Etapen bød på den oprindelige, 207, 5 km lange rute på i alt 1827 højdemeter mod 1447 højdemeter i 2023.

 

I forhold til sidste år er hele den første del nytænkt, men de sidste ca. 25 km er de samme.

 

Yitti Hills har kun én gang tidligere i dette årtusinde været brugt som mål for et stort cykelløb, nemlig på 4. etape i 2023. Her sejrede Diego Ulissi foran Axel Zingle og Ide Schelling i en spurt i en gruppe på ca. 40 mand.

 

 

 

 

Læs også
Sidste etape af Tour of Türkiye neutraliseret

 

 

 

 

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

 

Vejret

Forud for løbet så det ud til, at det elendige vejr skulle stoppe tirsdag, men så god er verden ikke. Egentlig vil der være en del sol, men der vil gennem etapen være en bygerisiko på 30-45%, men de skulle ikke være så kraftige som hidtil. Temperaturen vil være 21-23 grader, og der vil bare være en let vind (9-13 km/t), der vil starte i vestsydvest, men dreje helt om i nordnordøst til finalen. Det gør det lidt svært at sige, hvordan vinden vil stå undervejs, men man bør generelt have sidemedvind i den indledende fase. Det samme bør være tilfældet på Bousher Al Amerat og det efterfølgende stykke, indtil man får modvind ud mod kysten. Derfra vil der være sidemedvind i finalen med bakkerne. Det gælder også til op ad sidste stigning, men man får næsten direkte modvind over de sidste 550 m efter U-vendingen.

 

Favoritterne

Vejret er jo desværre ved at ødelægge en ellers lovende udgave af Tour of Oman. Det er sprinterne dog næppe kede af. I dag fik de pludselig en helt uventet mulighed for at så sig deres anden massespurt, og måske kan det endda ende med, at Luke Lamperti kan vinde hele løbet. Jeg er ikke bekendt med, om arrangørerne har meldt noget ud om udsigten til at kunne køre finalen på Green Mountain, men hvis også den annulleres, kan vi pludselig ende med en sprinter som vinder af en historisk hård udgave. Så galt burde det dog ikke gå, for det gode vejr skulle vende tilbage på onsdag.

 

I første omgang må rytterne leve med, at tirsdagens historisk lange etape nu ville have været historisk kort, hvis ikke dagens etape havde været endnu kortere. Det ændrer dog denne gang ikke på etapens format, da der denne gang ikke er tale om en ruteomlægning, men derimod blot en forkortelse. Man skærer alene den indledende og relativt flade tur gennem ørkenen fra, og selvom det naturligvis gør etapen betydeligt lettere, at distancen er cirka det halve, består alle løbets nøglepunkter.

 

Sidste år var vi lidt på bar bund i forhold til denne helt nye finale, men nu kender vi den i det mindste. Sidst så vi, at vi fik en gruppe på ca. 40 mand, og i den var der både puncheurtyper og stærke sprintere. Tunge folk som Jordi Warlop, Louis Bendixen og Jenthe Biermans klarede strabadserne, men i en spurt, de vel egentlig burde have vundet, blev de slået af Diego Ulissi, Axel Zingle og Ide Schelling. Det vidner om, at den sene bakke alligevel havde gjort det så hårdt, at toppen var taget af farten, ligesom flere også skulle bevæge sig frem efter at have tabt positioner på bakken.

 

De stærke sprintere ved altså nu, at det er en finale, de kan overleve, og jeg vil derfor blive overrasket, hvis udbruddet holder hjem. Vi har set lidt kamp om at ramme det, og det kan sikkert ske igen, men jeg regner ikke med nogen rasende lang indledning. Når udbruddet er kørt, vil jeg forvente, at Soudal tager kontrol, og da de helt sikkert vil gå efter at vinde etapen, vil de grundet den korte distance næppe give lang snor. Jeg kan godt være lidt i tvivl om, hvorvidt de vil få hjælp. Ulissi vandt her sidste år, og derfor er der en chance for, at UAE vil hjælpe til, men de kan også spare sig til onsdag. Hvis til gengæld meldingen er, at morgendagens etape er i fare, vil jeg føle mig ret sikker på, at de vil gøre alt for at skabe samling. Også Cofidis kunne have blik på denne etape, og dermed vil det undre mig, hvis ikke vi får samling. Den svage vind betyder også, at vi ikke vil få sidevindskørsel eller nervøsitet - i hvert fald ikke andet end den, der skabes af de måske våde veje.

 

Læs også
Ineos-profil reagerer på samlet sejr og ser frem mod Tour de France

 

Den lange og svære stigning midtvejs vil næppe blive brugt til noget, men hvis kongeetapen er i fare, vil UAE formentlig forsøge at vinde etapen med Finn Fisher-Black. I det tilfælde kan de godt forsøge at gøre det hårdt, men de lider under, at deres hold er svagt, hvis man ser bort fra de tre beskyttede ryttere. Derfor bliver det nok et relativt friskt felt, der kommer frem til de sidste bakker.

 

Her tror jeg, at meget vil afhænge af, hvorvidt der er meldinger om, at kongeetapen er truet. Hvis ikke det er tilfældet, vil klassementsrytterne formentlig spare sig, og så vil vi næppe se væsentlige angreb. Det er muligt, at UAE eller Intermarché vil forsøge at gøre det hårdt, men i det tilfælde tror jeg, at det vil være afventende, som det var tilfældet sidste år, og at vi vil få en spurt i en gruppe, der kan have samme størrelse som sidst, hvor vindforholdene var stort set de samme. Det er dog ret sandsynligt, at der vil blive spurtet om sekunderne på toppen af Al Jissah, hvor Fisher-Black meget vel kunne tage trøjen virtuelt.

 

Hvis til gengæld UAE frygter, at kongeetapen aflyses, vil de formentlig forsøge at gøre det hårdt. Som sagt har de ikke holdet til det, men uden kongeetapen kan de lige så godt slagte Yates. I det tilfælde vil vi formentlig se angreb fra araberne. Det kan ske allerede på Al Jissah, hvor jeg ikke tør udelukke, at Yates og Fisher-Black vil forsøge at komme væk. Det kan dog godt blive svært på så kort en bakke, og skal det holde hele vejen, skal de alene afsted eller være en meget lille gruppe, der kan samarbejde. Mest sandsynligt er det derfor, at de vil vente til finalestigningen, hvor jeg vil forvente et angreb fra Fisher-Black. Med medvind og den forrygende form, han har, kunne han sagtens ende med at køre alene væk én gang til. Om han så kan holde over de sidste 900 m mod et Soudal-hold, der vil sidde med mange klatrere til at jagte, vil tiden vise.

 

Det er klart, at etapens forløb altså afhænger meget af forventningerne om kongeetapens afvikling, men da vejret som sagt bliver godt, vil jeg forvente, at den bliver kørt. I det lys vil jeg tro, at der bliver sparet på kræfterne, og derfor går jeg med Luke Lamperti. Jeg var mildt sagt rystet over hans 2. plads i går, og hvis han har de ben denne gang, er der ikke skyggen af chance for, at han ikke klarer disse bakker. Samtidig vil han modsat sidste års sprintere også have gode ben og sidde langt fremme på toppen, og alt vil tale for, at han vil være hurtigste mand. Han vil samtidig have et brølstærkt med Jan Hirt, Fausto Masnada, Mauri Vansevenant og Antoine Huby til at holde det samlet og køre lead-out, og dermed vil han have alle kort på hånden til endelig at tage den sejr, han har kredset om. Den største trussel er for mig at se et angreb fra Fisher-Black, men får vi ikke det, vil jeg forvente, at han åbner sin konto og styrker grebet om førertrøjen.

 

Det er klart, at Soudal også har Paul Magnier. Han skuffede med sin holdbarhed i fredags, men denne finale er lettere. Med den fart, han bekræftede i dag, vil også han kunne vinde, men da han nu har sin sejr, og Lamperti fører løbet og kan tabe trøjen på bonus, vil det være højst besynderligt, hvis ikke de kører for amerikaneren. Det udelukker derfor også hurtige Huby. Til gengæld kan Vansevevant måske komme i spil. Han kan køre en god spurt, hvis Lamperti har en offday, men han vil også være manden, der skal gå med i angrebene. Som udgangspunkt slår han ikke Fisher-Black i en spurt, men han er hurtig og sidder han på hjul for at beskytte Lamperti, har han en vej til sejr.

 

Jeg er nødt til at rangere Finn Fisher-Black som nr. 2. Han synes lige nu at kunne køre væk efter behag, og som sagt tør jeg ikke udelukke, at UAE går til løbet med en offensiv taktik. Om sidste stigning er svær nok til, at det kan lykkes, er måske tvivlsomt, men efter hans mirakel i modvinden i fredags, synes intet umuligt. Det er således ikke udelukket, at han kan tage en solosejr. Han vil også kunne køre en god spurt, men efter hans skuffende spurt i AlUla Tour vil det undre mig, hvis han kan vinde den.

 

Jeg vil også tro, at de spurter med Diego Ulissi - i hvert fald hvis de regner med, at kongeetapen køres. Han vandt trods alt etapen sidste år, og med den genfødsel, vi så i går, burde han have en chance for en gentagelse. Det er klart, at Lamperti er svær at slå på fart, men har amerikaneren ikke gudeben én gang til, så vi sidste år, at Ulissi godt kan slå holdbare sprintere i denne finale - måske særligt med et lead-out fra Fisher-Black. Endelig har holdet også Adam Yates, der måske kan komme i spil, hvis kongeetapen er truet. I det tilfælde legede jeg ovenfor med tanken om, at han og Fisher-Black sammen kan køre fra alt og alle, og sker det, vil det være Yates, der får etapesejren.

 

En anden god kandidat er naturligvis Bryan Coquard. Han kredser hele tiden om sejren, og dette er endnu en god chance. Finalen passer ham i hvert fald, for selvom han ikke synes at have den vanlige holdbarhed, burde han klare denne finale. Han burde også være mere frisk end sprinterne fra sidste år, og han burde derfor have en god chance for at gøre det færdigt. Problemet er bare Lamperti for i denne relativt flade spurt, vil han formentlig mangle lidt fart mod amerikaneren. Han har i hvert fald skuffet i sine flade spurter i år. Cofidis har naturligvis også den skuffende Jesus Herrada, der kan køre en fin spurt, men det vil kun ske, hvis Coquard er sat, og selv da er jeg ikke sikker på, at han vil blande sig.

 

Arkea kommer med Amaury Capiot, der i fredags viste, at han er ved at finde sig selv. Med de ben burde han klare denne lettere finale, og han burde have det ganske fint med denne let stigende spurt. Vi så i fredags, at Lamperti formentlig er den hurtigste, men han er i hvert fald en af de ryttere, der har den bedste chance for at slå amerikaneren. Det kræver dog en vis friskhed på toppen, for vi så sidste år, at hans type blev slået af de lettere folk.

 

Læs også
Endnu en dansk junior-sejr i udlandet

 

Jeg er jo næsten nødt til at rangere Caleb Ewan højt, når det kommer til vinderpotentiale. Fredagens løb bekræftede blot, at hans holdbarhed er helt væk, men denne finale er som udgangspunkt lettere. Problemet er, at han i fredags end ikke var tæt på, og der skal derfor være sket meget siden dengang, hvis benene både skal række til at overleve og derefter vinde en spurt. Til gengæld viste han i forgårs, at farten stadig er god, og sidder han der først, vil han vel stadig være manden, der kan slå Lamperti. Mest sandsynligt er det dog, at Davide De Pretto ender med at spurte, og vi har stadig til gode helt at se, hvor hurtig han er, da han blev lukket inde i spurten i fredags.

 

Intermarché kommer med to meget spændende kandidater i Francesco Busatto og Dries De Pooter. Jeg vil forvente, at de går med italieneren, der burde være skræddersyet til denne finale. Særligt i går viste han, at den svage form fra Mallorca er vendt, og han burde ikke få problemer med at overleve her. Det bliver svært at slå sprinterne, men som vi så sidste år, kan det godt lade sig gøre for Busatto-typerne. Det er dog også muligt, at de kører for De Pooter, der har vist ganske uventet fart, ikke mindst i dag. Han er betydeligt tungere, men klarede sig i Muscat Classic, hvor de dog kørte for Busatto. Det kan de sagtens gøre igen, men hans gode spurter de seneste dage, kan ændre balancen. Om han er lige så hurtig i denne fladere spurt, er dog nok tvivlsomt. Også Lorenzo Rota er hurtig, men han er formentlig kun plan C og får svært ved at vinde.

 

DSM har Tobias Lund, der burde være et pokkers godt bud i denne finale. Han burde være god på disse eksplosive bakker, og sidste år viste han en imponerende fart. Desværre så vi ret tydeligt i fredags, at han ikke er på toppen endnu, og da han i dag fik chancen, gik det heller ikke. Her blev han dog også lukket inde, og skulle han blot have banket benene i gang på den første løbsdag, kan han måske alligevel blande sig. Er det igen for hårdt, kan Warren Barguil med lidt held godt lave en top 5.

 

Uno-X har Alexander Kristoff , men jeg bliver meget overrasket, hvis han klarer den. Disse bakker bør være for svære, og skulle han alligevel komme med hjem, vil han næppe nå frem i tide til at køre en god spurt. Omvendt er finalen lettere end i fredags, hvor han ikke var helt væk, og vi ved jo, at en træt Kristoff kan være rasende svær at slå efter et hårdt løb. Falder han som ventet fra, ligner formstærke William Blume igen en mand, der kan lave et godt resultat.

 

Astana har sidste års nr. 3, Ide Schelling, der er skabt til denne finale. Han skuffede dog fælt i fredags, og den hollandske lottokupon ligner en mand helt uden form. Det udelukker ikke helt, at han kan være med i denne finale, men det er tvivlsomt, om han vil have samme friskhed som sidste år. Derfor bliver det svært at slå folk, der på papiret er hurtigere. Falder han igen fra, er det ikke helt umuligt, at Anthon Charmig vil blande sig, men opløbet er for fladt.

 

Uno-X har Alexander Kristoff, men jeg bliver meget overrasket, hvis han klarer den. Disse bakker bør være for svære, og skulle han alligevel komme med hjem, vil han næppe nå frem i tide til at køre en god spurt. Omvendt er finalen lettere end i fredags

 

Hos Bora har det været en fornøjelse at se, at Roger Adria endelig er begyndt at spurte igen. Dagens 5. plads viste, at han stadig har god fart i en stigende spurt, og der burde være en god chance for, at han giver den et skud denne gang også. Desværre er denne spurt kun let stigende, og derfor har jeg meget svært ved at se ham vinde mod de mange, der burde være hurtigere end ham. De vil næppe køre for Emil Herzog.

 

Lotto har også to, der kan køre denne spurt, nemlig Jenno Berckmoes, der kørte en god spurt i dag, og Arjen Livyns , der var med fremme i fredags. I denne fladere spurt har jeg dog svært ved at se Berckmoes gentage dagens resultat. Livyns kan formentlig komme længere, men helt sikkert ikke hele vejen. Til gengæld vil jeg forvente, at den bliver for hård for deres hurtigste mand, Lionel Taminiaux, der har skuffet i år.

 

Hos Burgos er det muligt, at Jambaljamts Sainbayar kan blande sig, mens UKYO sagtens kunne have Thomas Pesenti med i kampen om top 10, og det samme gælder i endnu højere grad for Merhawi Kudus hos Terengganu.

 

Feltet.dks vinderbud: Luke Lamperti

Øvrige vinderkandidater: Finn Fisher-Black, Bryan Coquard

Outsidere: Diego Ulissi, Caleb Ewan, Amaury Capiot, Fransesco Busatto, Dries De Pooter

Jokers: Davide De Pretto, Tobias Lund, Adam Yates, Alexander Kristoff, Mauri Vansevenant, Paul Magnier, Ide Schelling, Roger Adria, Warren Barguil, Jesus Herrada, William Blume, Arjen Livyns

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Diego Ulissis sejr fra 2023.

 

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

Luke Lamperti
Finn Fisher-Black, Bryan Coquard
Diego Ulissi, Caleb Ewan, Amaury Capiot, Fransesco Busatto, Dries De Pooter
Davide De Pretto, Tobias Lund, Adam Yates, Alexander Kristoff, Mauri Vansevenant, Paul Magnier, Ide Schelling, Roger Adria, Warren Barguil, Jesus Herrada, William Blume, Arjen Livyns
Jenno Berckmoes, Lorenzo Rota, Merhawi Kudus, Anthon Charmig, Lionel Taminiaux, Emil Herzog, Antoine Huby, Thomas Pesenti, Jambaljamts Sainbayar, Matteo Malucelli, Gleb Syritsa, Yevgeniy Gidich, Alessandro Verre, Ben Zwiehoff, Anton Palzer, Cristian Rodriguez, Johannes Kulset
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour of Oman
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Circuit de Wallonie(1.1) 09/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?