Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: Onsdagens etaper i Alperne og Kroatien

Optakt: Onsdagens etaper i Alperne og Kroatien

17. april 2018 17:46Unipublic

Den tredje uge af april er altid en todelt affære, hvor der på én gang er klassikere i Holland og Belgien samt vigtige forbedelsesløb til Giro d’Italia i det sydlige Europa. Det er således også tilfældet i år, hvor mange af de største favoritter varmer op til den italienske grand tour i Tour of the Alps (indtil 2016  kendt som Giro del Trentino), der afvikles fra mandag til fredag med blandt andre Chris Froome, Thibaut Pinot, Fabio Aru og Miguel Angel Lopez i feltet, samt Tour of Croatia, der køres fra tirsdag til søndag og har bl.a. Gianluca Brambilla, Giacomo Nizzolo og Andrea Guardini til start. Hver dag vil vi bringe optakter til etaperne i begge løb.

Onsdag gælder det 3. etape i Tour of the Alps og 2. etape af Tour of Croatia.

 

Du kan læse overordnede optakter til Tour of the Alps og også til Tour of Croatia.

 

Husk, at du hver dag hele ugen kan følge løbene på www.feltet.dk/live , hvor du også kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.

 

Tour of the Alps - 3. etape

Ruten

Efter to etaper, der med stor sandsynlighed har skabt betydelige forskelle i klassementet, venter der en betydeligt lettere opgave på onsdagens etape. Det betyder dog ikke, at der ikke er voldsomme bjerge på programmet, idet man skal forcere de vanskelige Mendelpass og Gampenpass undervejs, men da etapen slutter med en længere nedkørsel og et kort, fladt stykke, kunne det være en dag, hvor klassementsrytterne kan puste lidt ud og lade et udbrud slås om sejren.

 

Med en distance på bare 138,3 km er der atter tale om en meget kort etape, der fører feltet fra Auer til Meran. Den indledes med en omgang på en 54,5 km lang rundstrækning i området nord for startbyen. Først kører man mod syd og siden nord gennem det smukke, men flade terræn i Adige-dalen. Efter at have passeret Termeno rammer man den ikke-kategoriserede Mendolina-stigning, der over 4,5 km stiger med 6% i snit og har sektioner på op til 10%. Efter en kort nedkørsel rammer man igen dalen, hvor man kører frem til Bolzano. Herefter vender man rundt og kører gennem fladt terræn tilbage mod syd til Auer, idet man undervejs passerer den indlagte spurt i Leifers efter 43,5 km.

 

I Auer forlader man rundstrækningen for at køre op ad en 3,8 km lang ikke-kategoriseret stigning, inden man atter kører ned til rundstrækningen, hvor man tager hul på endnu en omgang. Ganske hurtigt forlader man imidlertid denne del af ruten for i stedet at køre direkte ind i bjergene. Det sker via kategori 1-stigningen Mendelpass (18,2 km, 6,4%), der er en lang, meget jævn stigning. Toppen rundes, når der resterer 47,7 km, hvorefter man fortsætter mod vest via en teknisk svær, men ganske nedkørsel. Dernæst drejer man mod nord for at tage hul på kategori 3-stigningen Gampenpass (12,9 km, 4,0%), der er meget jævn og ganske let.

 

Fra toppen resterer bare 26,3 km, som først fører mod nord via en teknisk nedkørsel til byen Lana. De sidste 7 km er stort set flade og fører frem til centrum af Meran, hvor en ikke-teknisk finale venter. På de sidste 2 km er der et skarp sving med 1300 m igen, hvorefter man rammer en stor, 8 m bred vej, der fører frem til stregen med en ganske lille kurve 200 m fra mål.

 

Etapen byder på i alt 2600 højdemeter og har en sværhedsgrad på 2 af 5 mulige stjerner.

 

Meran har ikke været målby for et stort cykelløb tidligere i dette årtusinde.

 

 

 

 

 

 

 

Vejret

Sommeren er kommet til Italien! Onsdag kunne ikke være smukkere med en skyfri himmel, temperaturer på 26 grader og bare en svag vind fra vest og sydvest. Det giver vind fra alle retninger på rundstrækningen, modvind på dagens første stigning og dernæst side- og sidemedvind hele vejen hjem til Meran. Efter sidste sving vil der være sidemedvind.

 

Favoritterne

At Ivan Sosa var et stort talent, har længe været kendt, men den unge colombianer har hidtil stået i skyggen af sin tidligere holdkammerat Egan Bernal. Nu står han imidlertid på tærkslen til en kæmpe sensation, hvis han kan slå alle Giro-stjernerne i et sportens allersværeste bjergløb. Det bliver imidlertid ikke let for hverken ham eller Androni at holde et hungrende kobbel af verdens allerbedste klatrere bag sig på de kommende tre etaper, der byder på væsentlige udfordringer.

 

For løbet var udviklingen den bedste, man kunne ønske sig. Der var risiko for, at en svær stigning som Alpe di Pampeago ville skabe store afstande, og at enten Miguel Angel Lopez, Thibaut Pinot eller Chris Froome, der har meget stærke hold, ville kunne tage trøjen og lægge løbet i et jerngreb på de sidste tre ikke skræmmende svære etaper. Nu er det imidlertid Sosa, der er i front, og kender vi Pinot, Lopez og Froome ret stiller de sig ikke tilfreds med denne situation.

 

Sosa virker så stærk, at han burde kunne svare på angrebene selv de kommende dage, men han kan komme i taktiske vanskeligheder, hvis han isoleres. Heldigvis har han på holdet to solide klatrere i Fausto Masnada og Rodolfo Torres (der dog desværre ikke synes at være i form), og man skal bestemt ikke undervurdere Androni, der i Davide Ballerini også har et brølstærkt og temmelig klatrestærkt stortalent. Derfor bliver det meget interessant at følge de kommende etaper.

 

Onsdagens etape er den letteste i løbet, og alt har hidtil peget på, at det burde blive en dag for et udbrud. Nu kan situationen imidlertid vise sig anderledes. Særligt Pinot lugter bonussekunder i en spurtafgørelse, da netop tidsbonus kan være hans vej til den samlede sejr. Derfor er det meget tænkeligt, at FDJ vil forsøge at skabe udskilning på stigningerne og derefter sætte Pinot op til en spurt i en lille gruppe. Sky kan heller ikke være tilfredse situationen og vil muligvis teste Sosa, men for Froome er det mere oplagt at gå efter sejren på de to kommende etaper, hvor stigningerne ligger tættere på mål.

 

Under alle omstændigheder er der lagt op til lidt af en angrebsfest. Alle ved, at det kan være en god etape for et udbrud, og derfor er der lagt op til en aggressiv start. Det vil formentlig tage lang tid at få etableret et udbrud, og der er god chance for, at en gruppe først etableres på det flade stykke efter den indledende ikke-kategoriserede stigning. Det gør det til lidt af et lotteri at ramme udbruddet, men man skal være stærk for fortsat at have en chance for at komme med efter bakken.

 

Hvad der herefter sker, er interessant. Androni vil med glæde se bonussekunderne forsvinde langt væk, men vi tror, at FDJ vil gå efter sejren. Derfor regner vi med, at franskmændene vil tage kontrol frem mod Mendelpass, hvor de og Sky formentlig vil forsøge at sætte Sosa under pres. Deciderede angreb fra favoritterne er usandsynligt, med mindre colombianeren kommer i vanskeligheder, men han vil blive testet. Til gengæld er Gampenpass for let til, at den for alvor vil kunne gøre en forskel.

 

Skal Pinot have en chance, skal der gøres nogen forskel, og derfor vil det formentlig være en relativt lille gruppe, der runder toppen. Der vil være tid til en regruppering, ligesom vi helt sikkert vil se en del angreb på det flade. Hvis Giovanni Visconti, Luis Leon Sanchez og Pello Bilbao har overlevet, burde der imidlertid være interesse i at hjælpe FDJ med at holde det samlet. Derfor tror vi mest på, at det ender i en reduceret massespurt, men der er også en mulighed for, at et udbrud kan holde hjem, eller at det kan lykkes at køre væk fra en lille gruppe i finalen - og hvis Sosa mod forventning knækker, kan det blive en meget begivenhedsrig etape.

 

Det får os til at pege på Giovanni Visconti som vores favorit. Italieneren har de første dage arbejdet loyalt for Pozzovivo og går nu efter etapesejre på de sidste tre etaper, der alle passer ham. Han vil formentlig forsøge at komme i udbrud, men samles det til en spurt, vil han have sin bedste chance. De to lange stigninger burde være mulige at overleve for den klatrestærke italiener, der i år har spurtet bedre end længe. Det viste han i Valencia og Oman, hvor han to gange slog en vis Greg Van Avermaet efter hårde løb. Det siger alt, hvor skarp Visconti er i en spurt, og derfor må han være motiveret af denne finale. Blandt de gode klatrere er han på papiret den hurtigste, og derfor peger vi på italieneren som vores favorit. Også i et udbrud vil han være en oplagt kandidat i kraft af sin evne til at ramme udbruddet, gode klatreevner, fremragende nedkørsel og hurtige spurt.

 

Ag2r er her ikke med det stærkeste mandskab, men de har gode chancer på denne etape. Det skyldes kaptajn Alexandre Geniez. Franskmanden er kendt som ekstremt ustabil, men med en fin præstation i dag viste han, at han denne gang rent faktisk er ganske godt kørende. Derfor burde han kunne overleve udskilningen her, og faktisk er det i hans interesse, at det bliver så hårdt som muligt. Han har flere gange vundet spurter i mindre grupper, senest i GP Marseillaise i år og Tre Valli Varesini og Tour de l’Ain sidste år. I en spurt i en felt uden helt skarpe afsluttere vil han have gode chancer, specielt hvis han er kommet af med Visconti.

 

Sidste år udviklede Thibaut Pinot sig i dette løb til en regulær sprinter. I de flade finaler var han gang på gang en af de hurtigste, og det kulminerede med, at han vandt en spurt i en lille gruppe af klatrere på sidste etape - en præstation, han gentog på den sidste bjergetape i Giroen. Derfor drømmer han helt sikkert om at gentage bedriften her, men desværre er folk som Visconti og Geniez umiddelbart hurtigere i en flad spurt. Derfor skal FDJ lægge pres på, og det burde de have tropperne til at gøre. Kan det blive en virkelig selektiv etape, burde Pinot have gode chancer i en spurtafgørelse.

 

Ag2r har i Matteo Montaguti et andet godt kort. Sidste år besejrede han netop Pinot i en spurt på 4. etape og tog dermed en af karrierens største sejre. Det drømmer han om at gentage igen, og der er ingen tvivl om, at han har udset sig etapen som et mål. Problemet er, at han har været skadet i løbet af foråret, og selvom han har forberedt sig til Giroen i højderne, er han næppe i topform endnu. Etapen kan derfor blive for hård, men sidder han med til slut, vil han være en af topfavoritterne. Derudover er han kendt som lid t af en udbryderkonge, der også vil kunne gå med i en gruppe fra start.

 

Astana har to gode bud i Luis Leon Sanchez og Pello Bilbao, der begge har vist fremragende form på de første etaper og begge kan afslutte i en mindre gruppe. For dem kan løbet næppe blive hårdt nok, og faktisk kan man sagtens forestille sig, at Astana vil tage initiativ til at skabe udskilning. Derefter vil de både kunne udnytte et overtal til at angribe på det flade, hvor særligt Sanchez er farlig. Det samme er de begge i en spurt, men umiddelbart er de ovennævnte alle hurtigere. Formentlig vil de køre for Sanchez, der nok er en anelse hurtigere end Bilbao, men intet er givet.

 

Enrico Battaglin er på papiret en af de hurtigste i dette felt, også selvom han i de senere år ikke har spurtet så godt som tidligere. Samtidig burde han kunne overleve stigningerne, hvis han var i topform. Desværre er der ikke meget, der tyder på det. Han så ellers godt ud i slutningen af marts, men i Baskerlandet og Brabantse Pijl skuffede han. Vi frygter, at han ikke har formen til at sidde med, men er han der til slut, er han en af favoritterne.

 

Vi glæder os meget til at se Nicola Bagioli på denne etape. Det italienske talent har imponeret stort i år, hvor særligt andenpladsen på 1. etape i Haut Var og fjerdepladsen i Laigueglia stikker ud som imponerende resultater i svært terræn. Umiddelbart burde stigningerne være for lange for ham, men han har nu flere gange overrasket så meget, at vi ikke vil afskrive ham. Han er nemlig også lynhurtig på stregen.

 

Androni har i Davide Ballerini og Francesco Gavazzi to af de hurtigste ryttere i feltet. Problemet er, at de kommer på arbejde for Sosa, og derfor tvivler vi på, at de vil kunne tage deres egen chance. Sidder de med til slut, vil de dog helt sikkert forsøge sig, om ikke andet for at tage bonussekunder væk fra Pinot. Gavazzi har ikke været brillant i år, og stigningen er formentlig for lang, men særligt Ballerini har en chance for at blande sig.

 

Endelig vil vi pege på Valerio Conti . Det unge italienske talent er stærk i terræn som dette. Han er meget ustabil, men noget tyder på, at han er i rimelig form frem mod Giroen. Han er bedre i en stigende spurt, men i et felt uden mange hurtige folk burde han også kunne gøre sig gældende i en lille gruppe på flad vej. Hans bedste chance er dog nok et udbrud, hvor han er lidt af en specialist.

 

Andre halvhurtige folk er Felix Grossschartner, Matteo Busato, Natnael Berhane, Ben Hermans og Simone Andreetta, men det er sværere at se dem vinde etapen.

 

Som kandidater til en udbrudssejr vil vi særligt pege på Giovanni Visconti, Matteo Montaguti, Valerio Conti, Felix Grossschartner, Mikael Cherel, Diego Rosa, Vegard Stake Laengen, Nicola Bagioli og Davide Villella.

 

Feltet.dks vinderbud: Giovanni Visconti

Øvrige vinderkandidater: Alexandre Geniez, Thibaut Pinot

Outsidere: Matteo Montaguti, Luis Leon Sanchez, Pello Bilbao, Enrico Battaglin, Nicola Bagioli, Davide Ballerini, Francesco Gavazzi, Valerio Conti

Jokers til et udbrud:  Giovanni Visconti, Matteo Montaguti, Valerio Conti, Felix Grossschartner, Mikael Cherel, Diego Rosa, Nicola Bagioli, Davide Villella

 

Tour of Croatia - 2. etape

Ruten

En stribe sprintere vil utvivlsomt være skuffede efter 1. etape, men de kan glæde sig over, at de burde kunne få endnu en mulighed allerede dagen efter. Onsdag byder på endnu en sand maratonetape, der er betydeligt mere kuperet end den foregående, men da de sidste ca. 60 km er ganske lette, synes alt at pege i retning på endnu en spurtafgørelse.

 

I alt skal der tilbagelægges hele 234,5 km mellem Karlovac og Zadar. De består af en lang tur mod syd tæt på den kroatiske vestkyst, men man holder sig tilstrækkeligt langt inde i landet til, at der er væsentlige klatreudfordringer undervejs. Indledningen frem til den første indlagte spurt, der kommer efter 51,0 km er imidlertid kun ganske let stigende, og derefter følger et fladt stykke, indtil man rammer dagens første stigning, kategori 3-stigning Plitvicka Jezera (11,1 km, 2,7%), der har top efter 87,0 km. Med 6,5 km til toppen kommer dagens indlagte spurt.

 

Efter stigningen følger ingen nedkørsel. I stedet fortsætter man mod syd ad et let kuperet plateau, indtil en lille nedkørsel leder frem til bunden af kategori 2-stigningen Velebit (4,7 km, 4,6%), hvis top rundes, når der resterer 64 km. De fører mod vest og sydvest ud mod målet i kystbyen Zadar. Den første del består af en hurtig nedkørsel fra plateauet, indtil der venter let kuperet terræn på de sidste ca. 50 km. Efter 227,5 km rammer man den afsluttende rundstrækning, inden man 2,5 km senere krydser målstregen. Til sidst køres en omgang på den 4,5 km lange runde, der er helt flad, men ganske teknisk. Den tredjesidste kilometer byder på hele tre sving, inden en lang, lige strækning fører frem til de tre sidste sving, der kommer med 600, 500 og 300 m til mål.

 

Etapen byder på i alt 2239 højdemeter.

 

I den nye udgave af løbet var Zadar målby i både 2017 og 2015. Sidste år vandt Nicola Ruffoni en massespurt, mens Marko Kump var hurtigste sprinter to år tidligere.

 

 

Vejret

Efter en skyet start på etapen bliver det en ganske smuk eftermiddag med bare enkelte skyer og en temperatur på 22 grader. Det vil dog være ganske blæsende med en jævn til frisk vind fra nordøst. Det giver sidemedvind hele dagen frem til rundstrækningen, hvor der vil være sidevind stort set hele tiden. På den sidste kilometer er dog et kort medvindsstykke mellem de to sidste sving, inden man atter får sidevind på opløbsstrækningen.

 

Favoritterne

Niccolo Bonifazio fik endelig brudt den lange tørke og taget sin første sejr for Bahrain-Merida efter en imponerende spurt, hvor han på fantastisk vis havde et ekstra kick efter én gang at være blevet passeret af Andrea Guardini. Det kan forhåbentlig markere et vendepunkt for italieneren, der i 2016 viste så stort et potentiale. Samtidig er sejren et vigtigt signal til holdledelsen om, at han fortjener en plads på Giro-holdet, hvor udgangspunktet er, at man skal køre for en formstærk Domenico Pozzovivo.

 

Bonifazio kan lægge yderligere billet ind på en udtagelse på 2. etape, der måske kan være sidste chance for sprinterne. 6. etape er for puncheurs og kun de stærkeste af de hurtige, og 4. etape har med en stigning i finalen et element af usikkerhed over sig. Det betyder, at der vil stor motivation til at gå efter sejren onsdag, ikke mindst for de lidt tungere folk som Andrea Guardini og Riccardo Minali, der næppe har en chance i de mere kuperede finaler.

 

Derfor ligner det endnu en sikker massespurt. Terrænet er mere kuperet, ligesom medvinden vil gøre det lettere for et udbrud at holde hjem, men det synes at være usandsynligt, at man kan snyde et felt, hvor der er mange sprintere, der har en realistisk mulighed for at vinde. Bahrain, Trek, Bardiani og Astana vil alle være interesserede i at jagte, og selvom vi utvivlsomt vil se mange angreb i den indledende fase fra de mange mindre hold, tror vi på endnu en massespurt.

 

Denne gang er spurten helt anderledes end i dag, hvor der ikke var mange tekniske udfordringer. Onsdag er der et hav af sving til slut, og man kan kun prise sig lykkeligt for, at der ikke meldes regnvejr igen. Det betyder også, at det er en spurt for positioneringsstærke ryttere med gode tog og ikke nødvendigvis de hurtigste folk. Derudover skal man ikke glemme, at det vil være endnu en meget lang etape i medvind med ganske kuperet terræn, og feltet vil derfor være mere mærket end i dag,

 

Det får os til at pege på Niccolo Bonifazio som vores favorit. Den lille italiener viste i dag god form med en imponerende flot spurt, men særligt var det hans hold, der imponerede. Yukiya Arashiro og især den fantastisk godt kørende Matej Mohoric gjorde alt rigtigt til slut, og noget kunne tyde på, at de har det bedste tog. Samtidig er Bonifazio selv meget positioneringsstærk og teknisk dygtig, nøjagtig som Mohoric er det. Sammen udgør de derfor en dødelig duo i denne type afslutning, og det får os til at pege på Bonifazio som vores bud på en etapevinder.

 

I dag fungerede det slet ikke for Giacomo Nizzolo. Den italienske stjerne var ellers i en glimrende position, da spurten skulle lanceres, og han fik et perfekt lead-out af Alex Frame. Desværre stod han nærmest stille i selve spurten, og det viser tydeligt, at han fortsat ikke er på toppen efter sin knæskade. Heldigvis er morgendagens spurt som sagt helt anderledes, og hvis der er noget, Nizzolo elsker, er det tekniske finaler. Samtidig imponerede Frame virkelig flot i dag, og det er derfor ikke umuligt, at Trek-duoen kan udmanøvrere de andre sprinterhold i finalen. Er det Frame og Nizzolo, der er først igennem de sidste sving, kan Nizzolo sagtens vinde trods den manglende topform.

 

I dag fik Andrea Guardini atter vist, at skiftet til Bardiani har gjort ham godt. Ligesom i Abu Dhabi og Langkawi kørte han en glimrende spurt, der viser, at han nærmer sig fordums styrke. Desværre er en teknisk finale dårligt nyt for Guardini, der altid har haft svært ved positioneringen. På den anden side var Bardiani virkelig stærke i dag, og særligt samarbejdet med Paolo Simion fungerer godt. Kan Guardini atter få en god position i det sidste sving, er han helt klart en af de hurtigste. Derfor han han gode vinderchancer.

 

Eduard Grosu var tidligere ikke god til at positionere sig, men det har han virkelig fået lært. I år har han været fantastisk stabil i spurterne, og i dag bekræftede han potentialet med en 3. plads. Derfor burde en teknisk finale som denne nu om dage være ganske god for rumæneren. Om han har farten til at vinde, er ikke helt givet, men en god position kan bringe ham langt i denne afslutning.

 

Den tekniske finale er skidt for Riccardo Minali, der er blandt de svageste til at positionere sig og i dag endda blev svigtet af sit Astana-hold. Det er en skam, for italieneren var faktisk den hurtigste i selve spurten. Der er derfor ingen tvivl om, at farten rækker til at fortsætte de gode takter fra Langkawi. Spørgsmålet er, om holdstøtten og positioneringen gør.

 

Marko Kump har i år ikke spurtet så godt som sidste år, men han var dog alligevel med fremme på dagens etape. CCC gjorde det også ganske fint til slut, men ramte fronten en anelse tidligt. På papiret har de råstyrken til at bringe Kump frem, og han har også tidligere været god til at positionere sig. Derfor kan han måske kompensere for, at han ikke har helt samme fart som i 2017.

 

Holowesko fik i dag bragt John Murphy i en fin position, og amerikaneren bekræftede den gode form fra Circuit des Ardennes, hvor han vandt en etape. Han har tidligere vist, at han kan vinde på dette niveau, og selvom hans hold ikke er erfarent i Europa, har de på papiret mange hurtige folk til at køre ham frem. Kan de gøre det igen i denne tekniske finale, kan det blive til et godt resultat.

 

Ligesom i går vil vi pege på det unge talent, bare 19-årige Ziga Jerman, der i år vandt U23-udgaven af Gent-Wevelgem. I dag viste han, at han også har styrken og farten til at blande sig i spurter på dette niveau. Det viser, at potentialet er stort. Det er klart, at han vil få det svært i en teknisk finale, hvor hans manglende tog vil koste ham dyrt, men finder han det rigtige hjul, kan han overraske.

 

Endelig vil vi pege på Kenny Dehaes og Yannis Yssaad. Begge er de utvivlsomt blandt de hurtigste i dette felt, men de har samtidig ret svag støtte i finalerne. Derfor er denne afslutning alt andet end god for dem, og sandsynligheden for et topresultat er ikke stor. I kraft af deres høje fart kan de dog ikke helt afskrives, hvis de fanger det rigtige hjul til sidst.

 

Feltet.dks vinderbud: Niccolo Bonifazio

Øvrige vinderkandidater: Giacomo Nizzolo, Andrea Guardini

Outsidere: Eduard Grosu, Riccardo Minali, Marko Kump

Jokers: John Murphy, Ziga Jerman, Kenny Dehaes, Yannis Yssaad

 

Tidligere udgave af etapen

Du kan gense Nicola Ruffonis sejr fra 2017 og Marko Kumps sejr fra 2015.

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Driedaagse Brugge-De Panne(1.WWT) 20/10

Vuelta a España(2.UWT) 20/10-08/11

Driedaagse Brugge-De Panne(1.UWT) 21/10

Driedaagse Brugge-De Panne(1.UWT) 21/10

Tour of Chongming Island ...(2.WWT) 23/10-25/10

Paris-Roubaix(1.UWT) 25/10

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

HOMETRAINER? BLIV INSPIRERET, FIND FORHANDLER OG SPAR MANGE PENGE