Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: Søndagens etaper i Yorkshire og Asturien
30. april 2017 15:53 af Emil AxelgaardFoto: LaPresse - Alberto / Ferrari

Den sidste uge af april er vigtig for ryttere, der har ambitioner i Giro d’Italia. Nu om dage skipper de fleste det hårde Tour de Romandie, og nogle benytter i stedet de kortere, tre dage lange Tour de Yorkshire og Vuelta a Asturias til at blive klar til det tre uger lange etapeløb. Det gælder eksempelvis for Nairo Quintana, der finpudser formen i Asturien, og for Caleb Ewan og Steven Kruijswijk, der tester sig selv i spurterne og på murene i England. Hver dag vil vi bringe optakter til etaperne i de to løb.

Søndag gælder det 3. etape i Tour de Yorkshire og 2. etape af Vuelta a Asturias.

 

Du kan læse overordnede optakter til Tour de Yorkshire og til Vuelta a Asturias.

 

Husk, at du hver dag hele ugen kan følge løbet i Yorkshire på www.feltet.dk/live. Du kan finde vores tidsplan her.

 

Tour de Yorkshire - 3. etape

Ruten

For andet år i træk gemmer man det bedste til sidst i den forstand, at løbets kongeetape, der vil afgøre klassementet, først kommer om søndagen. I år har man endda designet en etape, der er markant hårdere end noget, der tidligere er set i det engelske løb, og man skal således over hele 8 af de korte, stejle mure, der gør terrænet i Yorkshire så svært. Fire af dem kommer endda inden for de sidste 20 km, og dermed vil kun en ægte ardennerspecialist kunne køre med om sejren i årets løb.

 

I alt skal der tilbagelægges 194,5 km mellem Bradford og Fox Valley-Sheffield. Fra starten bevæger man sig mod nordvest gennem fladt terræn, men efter 32,5 km vender man rundt for at køre syd og direkte ind i regionens mest kuperede område. Her venter fire stigninger i rap, Silsden (1,5 km, 10,4%) efter 64,5 km, Haworth (0,5 km, 10,6%) efter 76 km, Leeming (2,1 km, 7,3%) efter 83,5 km og Sibden Wall (1 km, 13%) efter 98,5 km, hvorefter den første spurt passeres i Clifton efter 108,5 km. Herefter forsætter man mod syd gennem fladere terræn, inden der kommet et par ukategoriserede stigninger. Med 19,5 km når man frem til Stocksbridge, hvor den sidste spurt kommer, og man er her ganske tæt på mål. I stedet for at køre til stregen slår man imidlertid en sløjfe på en svær rundstrækning i området vest for byen. Her venter stigningerne Deepcar (1,7 km, 8,5%) med 16 km igen, Wigtwizzle (1,3 km, 9%) med 11,5 km til mål, Ewden Height (1 km, 12%) med 9 km igen og Midhopestones (1,4 km, 10%) med bare 5 km til stregen. Herefter venter en ikke-teknisk nedkørsel, der slutter med 2 km igen, hvorefter det kun falder let ad en lang lige vej. Mod slutningen kommer der to sving lige efter hinanden, det sidste bare 140 m fra stregen på den 6 m brede opløbsstrækning.

 

Sheffield var også målby for 2. etape af Tour de France i 2014, hvor Vincenzo Nibali med et sent angreb kørte sig i førertrøjen ved at vinde etapen 1 sekund foran Greg Van Avermaet, der var hurtigst i en gruppe af favoritter. Tour of Britain var forbi i 2006, hvor Filippo Pozzato tog en solosejr, i 2005, hvor Luca Paolini vandt, og i 2004, hvor Mauricio Ardila akkurat holdt en lille gruppe bag sig.

 

 

 

 

Vejret

Er feltet alligevel heldigt? Det lovede regnvejr kommer først ved 18-tiden, og derfor kan man måske nå tørskoede i mål på en overskyet dag, der kun byder på lidt sol og en temperatur på 16 grader. Det vil være meget blæsende med en frisk til hård vind fra øst, hvilket giver sidevind og sidemodvind stort set hele dagen. På den sidste lille sløjfe vil der være medvind på de to første stigninger og dernæst sidevind på de næste to. Mod slutning vil der være sidemodvind og modvind i de sidste 2 km.

 

Favoritterne

Helt som ventet fik de første to etaper ingen indflydelse på klassementet, og bortset fra Stef Clement, som smed det hele, da han ventede på Kruijswijk efter styrtet på 1. etape, er alle de store navne i samme tid. Dermed er der lagt op til, at løbet skal afgøres på 3. etape, der også er løbets kongeetape.

 

Den sidste rundstrækning er helt usædvanlig hård, og hvor der i tidligere udgaver har været tvivl om, om den stærkeste mand ville kunne gøre forskellen, er der denne gang ingen grund til de store overvejelser. De sande ardennerspecialister vil trives i denne finale, og der er meget stor sandsynlighed, at kun den stærkeste vil være tilbage på toppen af den sidste stigning, hvorefter han vil være meget svær at hente i den hurtige finale. Samtidig bliver forholdene brutale med masser af sidevind, og det vil bidrage til at gøre løbet helt usædvanligt hårdt. Det vil skabe helt kolossal nervøsitet og næsten med sikkerhed skabe splittelse undervejs. Derfor kommer der tidlige udbrud næppe langt, og vi venter et sandt udskilningsløb. Der vil sandsynligvis kun være en ganske lille gruppe tilbage allerede ved rundstrækningens begyndelse, og herefter vil de stærkeste skulle slås om sejren på de svære stigninger.

 

Som sagt er rundstrækningen så hård, at stærkeste mand sandsynligvis kan køre alene hjem. Det får til at sætte pengene på Brent Bookwalter. Amerikaneren har i mange år været en ganske anonym hjælperytter, men i de senere år er han steget i det interne BMC-hierarki. Det har givet ham kaptajnroller i de amerikanske etapeløb, hvor han er blevet nummer 2 i USA Pro Challenge og nummer 3 i Tour of California og Tour of Utah. I Europa er han sågar blevet nummer 4 i Tour of Austria. Alle løbene er meget bjergrige, og det vidner om, at Bookwalter er en fantastisk klatrer. Samtidig har han et godt punch og er hurtig på stregen, og det gør ham god på korte stigninger som disse. Med sin 11. plads i Tour of the Alps, hvor han endda blev nummer 2 på den svære sidste etape, har han vist storform, og han vil være topmotiveret til endelig at agere kaptajn i Europa. BMC har samtidig et af de bedste hold, og Bookwalter vil kunne regne med Amael Moinard og Joey Rosskopf dybt inde i finalen. Det kan give taktiske fordele. Samtidig så Bookwalter enormt stærk ud på den svære stigning på 1. etape, og derfor tror vi på amerikansk sejr.

 

Steven Kruijswijk er ubetinget løbets største navne. Hollænderen bruger for tredje gang Yorkshire som sidste test forud for Giroen, og sidste år var det netop dette løb, der viste os, at han var på vej mod noget stort i Italien. De korte, stejle stigninger er egentlig anti-Kruijswijk, men alligevel imponerede han ved at sidde med fremme sidste år i et terræn, der ikke passer ham. I år er løbet meget hårdere, og det er derfor ikke umuligt, at løbets sandsynligvis stærkeste rytter kan sætte alt og alle til vægs. Det bliver ikke nemt på disse korte stigninger, men Kruijswijk får næppe en bedre chance for at vinde dette løb. Han styrtede ganske vist på 1. etape, men i dag kontrollerede han nærmest ene mand de sidste 20 km. Det har kostet kræfter, men det vidner om, at formen er i top, og om at han ikke er mærket.

 

Omar Fraile har haft en stille start på året, men i Liege viste han, at Giro-formen nu er der. Baskeren angreb således både midtvejs i den store klassiker og i den absolutte finale, og dermed må han være i stand til også at gå efter et topresultat i dette løb. Ganske vist er han mest kendt som udbrudskonge, men da han sidste år fulgte Froome på Lagos de Covadonga i Vueltaen, viste han, hvor god en klatrer han er. Han har samtidig et godt punch til de korte stigninger, og med den form, han viste i søndags, er han et ganske godt bud på et topresultat. Han bekræftede den gode form på den svære stigning på 1. etape og ikke mindst med sin meget aggressive kørsel i dag.

 

Det samme er Mauro Finetto, der er i sit es i terræn som dette. Det er ingen tilfældighed, at han i mange år har været den måske mest stabile rytter i de svære italienske endagsløb, hvor han både drager fordel af sit punch og sin gode spurt. I år har han vundet Classic Sud-Ardeche i denne slags terræn, men hans form er en anelse usikker, da han har en længere løbspause og ikke var på sit højeste niveau i Sarthe og Coppi e Bartali. Hvis han har forbedret sig, er dette imidlertid et løb, han kan vinde. Delko kan også satse på Romain Combaud, Quentin Pacher, Julien El Fares og Angel Madrazo, der alle er gode i denne slags terræn.

 

Stephane Rossetto har haft en stille start på sæsonen, men alle, der så Liege i søndags, vil vide, at han nu har ramt formen. Dermed er han klar til at gå efter et resultat i et løb, hvor han før har gjort det godt. På papiret er han en af de bedste klatrere i løbet, men han har ikke så meget punch på korte stigninger. Ha drager imidlertid fordel af den hårdere rute, hvor han kan lade klatrebenene tale.

 

Cofidis har også Anthony Turgis, der sidste år blev nummer 3. Modsat Rossetto er han ikke klatrer, men han har punch og er hurtig. Spørgsmålet er, om den nye rute er en anelse for hård, ikke mindst fordi han netop er kommet tilbage efter en skade. Han bliver imidlertid bedre og bedre og er et spændende talent, hvis grænser stadig er ukendte.

 

Dimension Datas bedste bud er Fraile, men deres på papiret bedste klatrer er Serge Pauwels. Belgieren er slet ikke dårlig på så korte stigninger, og han har efterhånden ramt noget form. Desværre var han lidt sug i Ardennerugen, og det udestår således at se, hvordan har er kommet sig. Et andet kort en den formstærke klatrer Jacques van Rensburg, men han mangler nok lidt punch til at køre med om sejren.

 

Kruijswijk er LottoNLs kaptajn, men holdet har også Stef Clement. Hollænderen er kendt som enkeltstartsspecialist, men med sin top 20 i sidste års Tour viste han, at han nu om dage faktisk er en bedre klatrer. Han bygger form frem mod Giroen og må ventes at være skarp. De korte stigninger er ikke ideelle, men kan han sammen med Kruijswijk sidde i finalen, kan de sammen spille et taktisk spil, der kan give den stærke Clement en sjælden sejr. Specielt har Clement mere frihed, fordi han smed tid på 1. etape

 

Søren Kragh får her en stor chance for at køre klassement i et løb, der burde passe ham fint. Desværre r hans form lidt usikker efter klassikerne og den efterfølgende pause, men han arbejdede fint for holdet i søndagens Liege. Han viste med etapesejren i Tour of Oman og i Gent-Wevelgem, hvor langt han er kommet, og havde dette været ruten fra 2015 eller 2016, ville han have været en af vores topfavoritter. Nu frygter vi, at finalen bliver lidt for svær for ham.

 

Der er ikke meget, der tyder på, at Thomas Voeckler kan forsvare titlen. Han har ikke vist antydningen af form og har generelt slet ikke været ved tidligere tiders styrke. Sidste år havde han imidlertid heller intet vist, og da dette løb må være et stort mål, vil vi ikke udelukke, at han pludselig kan genfinde benene og køre med om sejren på en rute, der passer ham. Holdet har også Jonathan Hivert, der blev nummer 20 i Fleche Wallonne, viste god form i da og har et godt punch på disse stigninger, eller Romain Sicard, der imidlertid har haft en skidt sæson.

 

Katusha satser på Maurits Lammertink, der skuffede i klassikerne og slet ikke fandt det høje niveau fra 2016. Formen er imidlertid ikke dårlig, og på papiret er det et godt løb for den eksplosive hollænder. Desværre frygter vi, at kongeetapen i år er lidt for vanskelig. Også Tiago Machado og Robert Kiserlovski klatrer godt, men de har desværre ikke været på deres højeste niveau i de senere år.

 

Sky stiller med et overraskende svagt hold, hvor det er unge Tao Geoghegan-Hart, der skal løfte ansvaret i klassementet. Briten er et stort talent, men han har ikke imponeret os i det sidste års tid. Da han senest skulle køre klassement i Coppi e Bartali, kom han til kort, og det frygter vi, at han vil gøre igen denne gang, specielt fordi han styrtede på 1. etape.

 

Roompot har Nick van der Lijke, der har været meget velkørende i 2017 og er i sit livs form. Ruten passer ham godt, men vi frygter, at kongeetapen bliver lidt for hård. Det kunne den også gøre for unge James Knox, der blev nummer 2 i U23 Liege-Bastogne-Liege og netop har været i top 10 i Tour of Croatia, men den unge brite kunne meget vel ende ganske langt fremme. Det samme kan Amael Moinard og Joey Rosskopf, hvis de ikke skal ofre sig helt for Bookwalter.

 

OPDATERING: Steven Kruijswijk stiller ikke til start, da han har brug for hvile inden Giroen

 

Feltet.dks vinderbud: Brent Bookwalter

Øvrige vinderkandidater: Omar Fraile, Mauro Finetto

Outsidere: Stephane Rossetto, Serge Pauwels, Anthony Turgis, Stef Clement, Søren Kragh

Jokers: Thomas Voeckler, Maurits Lammertink, Tao Geoghehan-Hart, Nick van der Lijke, Amael Moinard Jonathan Hivert, Joey Rosskopf, Jacques van Rensburg, James Knox

 

Vuelta a Asturias - 2. etape

Ruten

I de seneste år har den berygtede stigning Alto del Acebo været løbets vanskeligste udfordring, og det vil igen være tilfældet i 2017, hvor bjerget igen er mål på kongeetapen. Rytterne skal søndag ud på en rute, der i anden halvdel er identisk med den, der blev benyttet for 12 måneder siden, og hvor de bedste klatrere vil slås om den samlede sejr.

 

I alt skal der tilbagelægges 177,1 km mellem Soto Ribera og toppen af Alto del Acebo. Fra starten bevæger man sig igennem relativt fladt terræn mod nord og ud til kysten, og det er kun kategori 3-stigningen Alto del Eschampiero der efter 25,5 km vil volde lidt vanskeligheder. Herefter vender man med det samme rundt for at køre mod sydvest og tilbage ind i landet, hvor etapen skifter karakter, når man rammer kategori 2-stigningen Alto de la Espina (8 km, 5,33%), der har top efter 107,3 km. Den leder op til et plateau, hvor man efter 125,5 km skal op over den lille kategori 3-stigning Alto de Piedratecha (3 km, 4%), inden man igennem relativt fladt terræn sætter kursen mod syd. Her venter slutteligt en nedkørsel, der leder frem til bunden af den afsluttende kategori 1-stigning, der stiger med hele 8,1% over 9,5 km. På den sidste kilometer bugter vejen kun ganske svagt.

 

Sidste år tog Hugh Carthy en solosejr foran holdkammeraten Sergio Pardilla samt Garikoitz Bravo. Forud for det skal vi tilbage til 2011 for at finde sidste besøg på bjerget, der ellers har været anvendt som mål hvert eneste år i dette årtusinde inden det. Javier Moreno (2011), Fabio Duarte (2010), Francisco Mancebo (2009, Tomasz Marczynski (2008), Alberto Fernandez de la Puebla Ramos (2007), Oscar Sevilla (2006), Xavier Tondo (2005), Jonathan Gonzalez (2004), Fabian Jeker (2003), Leonardo Piepoli (2002), Alberto Lopez De Munain (2001), Joseba Beloki (2000) og Fernando Escartin (1999) er de seneste vindere, langt de fleste ved at komme alene til stregen.

 

 

 

 

Vejret

Regnvejr og Asturien hænger sammen, og det gør det også i år, hvor der ventes at falde 9 mm regn i målområdet søndag. Hele dagen er risikoen for nedbør 75%, og der vil kun være lidt sol. Temperaturen vil bare være 13 grader, og der vil være en frisk til hård vind fra vest. Det giver først sidevind og herefter modvind det meste af dagen. Mod slutningen drejer man ind i sidevind og før sidemedvind på målstigningen.

 

Favoritterne

Movistar dummede sig ved at lade et udbrud køre hjem på en dag, hvor de burde have kørt 100% for Carlos Barbero. Spanieren imponerede ved at sidde med favoritterne i en finale, der viste sig vanskeligere end ventet, og han missede dermed mulighed for at tage sin anden sejr for sit nye hold. Set i det overordnede perspektiv er der imidlertid ingen grund til bekymring, da de to udbryder Weimar Roldan og Raul Alarcon ikke bliver et problem for Nairo Quintana på løbets kongeetape.

 

Søndag er Quintanas store dag, hvor han skal teste Giro-benene. Derfor vil det blive en dag, hvor Movistar vil lægge løbet i et jerngreb, inden colombianeren skal træde i karakter på den sidste stigning. Alto del Acebo er et modbydeligt bjerg, der kan gøre stor skade, og det vil være de rene klatrere, der vil stjæle rampelyset på en dag, hvor alle vil gøre deres bedste for at følge Quintana. Den hårde vind og regnen vil blot gøre det endnu hårdere. Specielt er det værd at notere sig, at der kan komme splittelse allerede inden stigningen, hvis Movistar eller Caja Rural udnytter vinden. Sker det, kan nogle af de små klatrere få et problem, og her vil det være en stor fordel at være på et af de store hold.

 

Dagens etape var som sagt hårdere end ventet og gav en udskilning, som ikke var forudset. Det var stort set alle de ventede folk, der sad med fremme over sidste stigning - med undtagelse af Sergio Pardilla, der blev den store taber. Dermed fik vi bekræftet, at de fleste af de navne, vi havde peget på inden løbet, er i form til at køre med om sejren.

 

Med udsigt til at løbets bedste klatrer vil vinde, vil det måske være årets største overraskelse, hvis ikke Nairo Quintana ender øverst på skamlen. Colombianeren er i særklasse løbets bedste rytter, og selvom man ikke stiller til start med det stærkeste hold til at støtte ham, bør Movistar ikke få problemer med at dominere totalt i et felt som dette. Quintana er netop vendt tilbage til Europa efter sin træning i Colombia og siger, at han ikke kunne have ønsket sig en bedre forberedelse til Giroen. Tidligere har han brugt det lille Route du Sud som tilsvarende opvarmning til Touren, og hver gang har han vist sig at være fremragende kørende. Det vil derfor være en sensation, hvis ikke Quintana vinder på Acebo.

 

Hans værste rival må være en af veteranerne Gode gamle Oscar Sevilla er ikke færdig endnu. Tværtimod fortsætter han med at køre stærkt i Colombia, og han sluttede i januar nummer 2 bag Bauke Mollema i Vuelta a San Juan. Siden har han ikke kørt UCI-løb, men han har en evne til at præsterehver gang, han er til start. Denne bjergrute passer ham som fod i hose, og det kan meget vel blive til endnu en podieplads for den 40-årige veteran, der sad fint med på dagens etape.

 

Sidste års nummer 2 Sergio Pardilla blev højst overraskende sat på dagens etape. Spanieren har haft en stille start på sæsonen, men i Tour of the Alps viste han, at formen er ved at være der. Han må formodes at være endnu bedre i dette løb, der er et stort mål for ham, og på papiret er han løbets næstbedste klatrer. Sidste år slog han bl.a. Contador på kongeetapen i Burgos - ganske vist delvist i kraft af et taktisk spil - og det viser, at han er god nok til at udfordre de bedste. Dages etape passede ham ikke, og han vil være meget bedre på et decideret bjerg, Det bliver ikke nemt at matche Quintana, men han har en chance.

 

En anden veteran er Rinaldo Nocentini, der i Volta ao Algarve dokumenterede, at han stadig kan begå sig på højeste niveau. Acebo er en betydeligt længere stigning, der ikke passer så godt til den eksplosive italiener, som ovenikøbet viste dårlig form i Tour of the Alps. Det ændrer ikke på, at han i Algarve klatrede så godt, at han er en af de få, der kan begå sig med de allerbedste, hvis han har forbedret formen siden sidste uges italienske etapeløb. Dagens præstation tyder på det.

 

Euskadi stiller til start med Garikoitz Bravo, der vare bliver bedre og bedre. I år har han været med fremme i alle de svære spanske løb, og han må formodes at være i topform til et løb, hvor to år i træk er kørt i top 5. Det gør ham naturligt til en af favoritterne til et løb, der passer ham godt. Holdet har også Mikel Bizkarra, men han har ikke været på sit bedste niveau i år og sad ikke med de bedste i dag.

 

Veteranen David Belda ville normalt være en stensikker podiekandidat i et bjergløb som dette, men han har ikke ramt topformen i de seneste to år. Derfor udestår det at se, om han stadig kan finde de gamle takter, der tidligere gjorde ham til en af de allermest stabile i spanske bjergløb som disse. Heller ikke han sad imidlertid med de bedste i dag, men han er bedre på en lang stigning.

 

Den spanske klatrer Oscar Pujol slog aldrig til på WorldTour-niveau, men har nu fundet sig en niche i Asien, hvor han er en dominerende skikkelse i de hårdeste etapeløb. Han har udset sig dette løb samt Tour of Japan som sine store mål i år og meldes at være i topform til et bjergløb, der passer ham. Han sad ikke med de bedste i dag, men vil være bedre søndag. Benjamin Prades, der har været i fremragende form på det seneste, var til gengæld med hjem, og måske kan han gøre det bedre end sin kaptajn.

 

Manzana Postobon stiller med et fint hold med fire gode bud på succes. Størst forventninger skal man have til den tidligere Caja Rural-rytter Ricardo Vilela, der sidste år blev nummer 6 i Route du Sud og tidligere er blevet nummer 6 i Volta a Portugal. Han har haft en løbspause, så formen er ukendt, men nærmer han sig sit bedste, kan han komme langt her. Aldemar Reyes imponerede med sin 6. plads på den svære Barcelona-etape i Catalonien og har dermed vist, at han kan begå sig på WorldTour-niveau. Sidste år kom han i top 5 i de store U23-bjergløb Valle d’Aosta og Ronde de l’Isard, og hans potentiale er derfor kolossalt. Bernardo Suaza har tidligere vundet Valle d’Aosta, men er desværre gået lidt i stå de senere år. Han brugte også mange kræfter i dag. Endelig har man også Hernan Agirre, der sidste år blev nummer 6 i Valle d’Aosta.

 

Det er usandsynligt, at man får lov til at køre om sejren på et hold, hvor alt handler om Quintana, men der er et par ryttere på Movistar, der måske kan køre sig til et godt samlet resultat. Det gælder specielt Jose Herrada, der før er kørt i top 15 i Vueltaen, men desværre ikke er ved fordums styrke. Også Dayer Quintana og det unge talent Hector Carretero kan måske vise sig langt fremme.

 

Alejandro Marque er altid blandt de bedste i Volta a Portugal, men han viser viser sjældent noget på andre tider af året, ventes de ikke at brillere her. I dag var han imidlertid god, og det kan indikere, at han er klar til at bryde traditionen. Det samme har været tilfældet for Ricardo Mestre og Joao Benta, men deres præstation i dag indikerer, at det måske vil være anderledes i år.

 

Feltet.dks vinderbud: Nairo Quintana

Øvrige vinderkandidater: Oscar Sevilla, Sergio Pardilla

Outsidere: Rinaldo Nocentini, Garikoitz Bravo, Ricardo Vilela, David Belda, Oscar Pujol, Aldemar Reyes

Jokers:  Benjamin Prades, Ricardp Mestre, Alejandro Marque, Hernan Agirre, Mikel Bizakrra, Jose Herrada, Hector Carretero

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ungdoms OL(JO) 13/10

Gree-Tour of Guangxi(2.UWT) 16/10-21/10

Nationale Sluitingprijs -...(1.1) 16/10

Tour of Guangxi Women's...(1.WWT) 21/10

Japan Cup Cycle Road Race(1.HC ) 21/10

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

BMC Racing Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Floors

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First-Drapac

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team LottoNL-Jumbo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig.

Glemt kodeord?

Opret bruger